مشکل خودمم فهمیدم... وقتی گیم پریفب میومد یک (clone) تهش اضافه میشد... زدم gameobject.find و کلون تهش هم نوشتم درست شد.
Printable View
مشکل خودمم فهمیدم... وقتی گیم پریفب میومد یک (clone) تهش اضافه میشد... زدم gameobject.find و کلون تهش هم نوشتم درست شد.
درگ رو بلد نیستم
ولی OnControllerColdeir Hit برای زمانی که یک CHARATER CONTROLLER با یه COLDIER برخورد می کنه
فرقش تو همینه که برای CHARTOR CONTROLLER استفاده میشه اون برای COLIDER های مثل BOX و SPHERE غیره
برای ساخت:
مثال خود یونیتی تو هلپ :
explosion: چیزی که می خوای بسازیکد:using UnityEngine;
using System.Collections;
public class example :MonoBehaviour {
public Transform explosion;
void OnCollisionEnter() {
Destroy(gameObject);
Transform theClonedExplosion;
theClonedExplosion = Instantiate(explosion, transform.position, transform.rotation);
}
}
THECOLONEDEXPLOSION متغیر که شی جدید تو اون قرار میگیره و میشه به اون دسترسی داشت.
کاربرد GetComponet یه متغیر اشاره گر به یک جز یک شی برمی گردنه
برای مثال یک شی یک اسکریپ به نام liver بهش وصله که یه متغیر تو به نام life هست که می خواهی اون توسط یه شی دیگه مثلا تغییر بدی
بر فرض شی S همچین اسکریپی داره
آخری من بلد نیستم ولی این Quiereon هم یونتی پیشنهاد داده تا نمی دونید چیه . تغییرش ندید.کد:var S:Transform;
function Update()
{
S.GetComponent("liver").life=30;
}
من یونیتی 3.4 رو از سایتش گرفتم کامپوننت های ایمیج افکت رو دارهاما وقتی میزارم میگه پلتفرم حالت پرو رو پشتیبانی نمیکنه.
اگه میتونید بگید چجوری پرو اجرا کنم.
اینم مثال درگ کردن اجسام سه بعدی:
از ضمینه دانلودش کن:
البته بگم خودم شبیه سازی هست .
خودت شبیه سازی هست یعنی چی ؟ :31:
پرویز جان واقعا ممنون از لطفت امیدوارم بتونم جبران کنم :11:
فرشته ی مهربون یه کم دیگه صبر کنی واست کرک 3.4 رو آپلود میکنم.
فرشته جان آپ نمیشه نمیدونم چرا ! :31:
تا دم سحر سعی میکنم واست آپ کنم :31:
فرق DestroyImmediate با Destroy چیه ؟
همون طوری که از اسمشون پیدا ، DestroyImmediate اون Asset یا گیم آبجکت و یا کامپوننت روخیلی سریع از بین می بره. وقتی توی edit mode داری بازی رو اجرا می کنی و هیچ delay ای نمی خوای داشته باشه باید از destroyimmediate استفاده کنی. کد destroy آبجکت رو همیشه توی همون فریم ناپدید می کنه ولی یکم delay داره تا کامل خراب بشه....
که البته توی رفرنس خود بازی پیشنهاد کرده تا جایی که می تونید از destroy استفاده کنید.... مگر اینه تک تک فریم ها براتون مهم باشه ( مثل صحنه های اکشن حساس )
کرک هم این جا هست :
اینو دانلود کن... دوتا فایلشو اکسترکت کن و کپی کن اون جایی که یونیتی رو ریختی دقیقا همون جایی که unity.exe هست. اونوقت اون فایل exe رو روی اصلیش که ریختی اجراش کن و برای فعال سازی روی manual .... کلیک کن. حالا اون فایل دومی رو انتخاب کن.... تمام..کد:http://forum.unity3d.ir/resources/3-4/61?sid=3e4e5a3311503fe48ecc29ce811ba690
اگه وسط کار با موتور باز هم پرو نشده بود برو windows و serial number رو انتخاب کن. و دوباره همین کارا رو انجام بده.
کسی نمی دونه چیکار باید کرد که ماشین چپ اصلا نکنه؟
نقل قول:
کسی نمی دونه چیکار باید کرد که ماشین چپ اصلا نکنه؟
اثرات مخرب خرخونی در زبان اینگلیسی !!!!:31:نقل قول:
البته بگم خودم شبیه سازی هست .
کرک کردم هنوزم پرو نیست
خیلی ممنون خودم یه کاریش کردم.
هر کاری کردم نتونستم این ایمیج افکت های زیبا رو ببینم.:19::41:
این آموزشای design 3 خوبن یا نه؟
3d buzz بهتره آموزشاش... البته C# یاد میده...
سلام!
دوستان چطوری باید سوم شخص بشه چون وقتی محیط را اماده می کنم و بعد اجرا فقط مثل اول شخص هست باید چه کار کنم لطفا از پایه جواب دهید
از پکیج character controller (از منوی Assets -> Import package -> character controller ایمپورتش کن) prefab (اونی که ایکون مکعب داره) 3rd person controller رو بکش رو صحنه.(از قبل هم باید first person controller prefab رو روی صحنه داشته باشی)(کاراکتر پیشفرضشم یه کارگره با آچار):46:
اگر که دوست دارید بک بازی سئم شخص داشته باشید ، آموزشش از یک پست و دو پست و ... اینا گذشته ، سایت 3Dbuzz یک سری فیلم آموزشی جامع برای ساخت بازی سوم شخص تهییه کرده.نقل قول:
فرشتهی مهربون : نیازی نیست از قبل first person controller prefab زو برای استفاده از اون مکانیک روی صحنه قرار بدید ، فقط کافیه یک دوربین با تگ Main Camera روی صحنه باشه ، چون در اسکریپت این اکتور ، سین رو جست و حو میکنه و دنبال یک دوربین با تگ Main Camera میگرده.
موقع نصب این مشکل وجود دارد هر کار کردم نشد لطف بگید چه کار کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون نمیدونستم.نقل قول:
نیازی نیست از قبل first person controller prefab زو برای استفاده از اون مکانیک روی صحنه قرار بدید ، فقط کافیه یک دوربین با تگ Main Camera روی صحنه باشه ، چون در اسکریپت این اکتور ، سین رو جست و حو میکنه و دنبال یک دوربین با تگ Main Camera میگرده.
مال منم همینطوری میشه و منOK رومیزنم.نقل قول:
موقع نصب این مشکل وجود دارد هر کار کردم نشد لطف بگید چه کار کنم
ای بابا ، به انگلیسی ساده نوشته ، تاریخ سیستم شما قدیمی تر از ریلیز شدن این نسخه از یونیتی هست ، یعنی مثلا یونیتی 90/2/20 ریلیز شده ، ولی تاریخ سیستم شما 90/1/20 هست ، یک ماه قبل از این که یونیتی ریلیز بشه
آقا من یه مشکل دارم وقتی centerofmassبرابر vector3(0,-1.5,0); می کنم ماشین در سرعت با rpm زیر 500 سرعتش در حین پیجیدن کم میشه وقتی centerofmassبرابر vector(0,0,0); ماشین زود چپ می کنه نمی دونم چیکار کنم.
بچه ها یک توضیح در مورد coroutins ها میدین؟
بايد چرخاتو از بقل سر كني
يا اينكه ماشينتو از 4wd در بياري
ماشين هاي پژو 405.206.پرشيا سمند مزدا 3 ديفرانسيل جلو هستن ( يعني موتور به چرخاي جلو وصله ) به اينا ميگن FWD
ماشين هاي مثل پيكان بنز cls bmw 530 يا لامبورگيني و ... همه ديفرانسيل عقب هستن ( يعني موتور فقط رو چرخاي عقب كار ميكنه ) به اينا ميگن RWD
ماشينايي مثل jip 4wd هسند ( يعني هر چهارتا چرخ به موتور وصلن ) اينا تو سرعت چپ ميكنن و طبيعي هم هست
سلام.
من یه جا خوندم که با نسخه ی کرک شده ی یونیتی نمیشه بازی تجاری ساخت!
یه جا دیگه خوندم که میشه با نسخه ی کرک شده بازی تجاری ساخت ولی فقط در ایران هروقت که خواست جهانی شه یه لیسانسش رو میخری و جهانی میشه!
کدوم متن درست تره؟
در کل این که :
کشور ما کپی رایت نداره ، پس اگه بخوایی بازی رو خودتون نشر بدین و نه یک شرکت نشر کننده بیرونی ، نیاز به لایسنس ندارین .
بنیاد تا جایی که من میدونم زیاد سر کرک گیری نمیده ، چون بازی هاش هم داخلی نشر میشه ( البته شنیدم گرشاسپ فرانسه و هند هم نشر شد ، که خوب موتور اون متن باز بود )
در کل ، اگه میدونید بازی که میخواین بسازی ، واقعا فروش میکنه و جذابیت داره ، یونیتی یه موتور ارزون قیمت هست و با 1.5 ملیون حل میشه مشکلش، البته میتونین باشون وارد مذاکره بشین ، شرکت پشتیبانی فنی هم به شما میده که خوب قیمت اون بالا هست.
در کل حرف دوم خود شما ، با یک سری بند و تبصره ( البته به نظر من ) درست تر باید باشه
البته این نکته رو اضافه باید کرد که اگه مارموز باشیم با نسخه ی کرکشم میشه بازی پابلیش کرد بدون این که کسی فهمید....
برای اینکه view یه دوربین رو یه تکسچر نشون بده چه باید کرد.
باید از render texture استفاده کرد.
تو project یه یک render texture ایجاد کنید بعد دوربین موردنظر رو انتخاب و قسمت target texture رندر تکسچر مورد نظر رو انتخاب کنید.
کد مختصات سه بعدی موس در مجیط یونیتی رو می خوام.
mouse.position.xنقل قول:
mouse.position.y
mouse.position.z :31:
مجید دلبندم بچه مردم رو گیچ نکن:31::
شما از این مثال استفاده کن کارت راه می افته.
کد:http://parsian-programmers.vcp.ir/?viewpost=nc894fmc84a
موس که دو بعدیه! چطوری بهش Z دادین؟؟؟؟ ( نکنه سیستم های جدید اومده موس رو علاوه بر بالا و پایین و چپ و راست موس رو فرو هم می برن؟ :دی
مبین جان درسته دو بعدی هست اما میشه مخصتات دوبعدی رو به مخصتات سه بعدی تبدیل کرد.تو فایل بالا مثالش هست.
سلام!
ببخشید من ریاد وارد نیستم می خواستم بدونم این کد را چگئنه وارد کنم توضیح بدید یا اگر می تونید بنویسید:
کد:var Speed:float;
function Update()
{
if (Speed>0)
{
if (Input.GetAxis("Horizontal")>0)
{
rigidbody.AddForce(Vector3.right*Speed);
}
if (Input.GetAxis("Horizontal")<0)
{
rigidbody.AddForce(Vector3.left*Speed);
}
if (Input.GetAxis("Vertical")>0)
{
rigidbody.AddForce(Vector3.forward *Speed);
}
if (Input.GetAxis("Vertical")<0)
{
rigidbody.AddForce(Vector3.forward*(-(Speed)));
}
}
}
این کد به شی فیزیک دارد نسبت به کلید فشرده داده نیرو وارد می کنه و باعث حرکت اون میشه.
یعنی همین را وارد کنم دیگه نیاز به تغییر نداره منظورم کد اماده هست!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پیشنهاد ما به شما:
تا حد ممکن از کد آماده استفاده نکنید کد بالا اصلا بهنیه نیست.
همه اینها خط میشه در کد زیر زیر نوشت:
خطا مهم :کد بالا احتمال دارد کار نکند (چون توابع فیزیک بایستی در FixedUpdate نوشته شوند به وصورت زیر
بسیار ساده تر.کد:function FixedUpdate()
{
var vec;
vec=Vector3(Input.GetAxis("Horizontal"),0,Input.GetAxis("Vertical"));
rigidbody.AddForce(vec);
}
یک مشکل دیگه هم داشت... شما وقتی از اینپوت استفاده می کنید و اونو ضربدر speed خودتون می کنید سرعت نور خواهید گرفت... باید بعدش اونو ضربدر Time.deltatime بکنید....
سلام
میگم کسی تا حالا به اندروییدش ور رفته ؟