[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
مرسي دستت درد نكنه
قابلي نداشت!@!نقل قول:
سلام.دوستان ؛ من 10 روزه كه مدارك به آسياتك دادم و هيچ خبري نشد كه نشد.راستي اگه خودمون مودم را نصب كنيم ؛ مشكلي نداره؟ چون رايانه من از خط تلفن فاصله داره و بايد سيم اضافي به كار ببرم.به نظر شما ميشه؟بايد زنگ بزنم و بهشون بگم كه يوزر آيدي و پسورد را بديد ؛ميخواهم خودم نصب كنم ؟درسته ؟با تشكر
اول برو مودم رو وصل کن به تلفن اگه دیدی داره چراغش چشمک می زنه و بعد ثابت شودش بدون خط رانژه شده و اماده هستش تا شما کانکت بشی به اینترنت اگه اینطوری بودش و از اسیاتک سرویس گرفتی زنگ بزن به شرکت بگو با خانم واحدی کار دارم برای گرفتن یوزر و پسوردت باید از اون بگیری برای سیم کشی هم مشکلی نداره فقط اون نویز گیر رو باید طوری قرار بدی بین سیم ورودی تلفن و خروجی نویز گیر هم یکیش به خط تلفن(فقط می تونی یه تلفن رو وصل کنی) اگه بیشتر باشه باید دوقباره نویز گیر بخری و بعدیش هم به مودمت وصل میشهنقل قول:
اینم باید یهت بگم این خانم واحدی رو به این اسونی نتمی تونی پیداش کنی هااااااا
من خودم روز اول که خط برام درست شود چون بعداظهر بود زنگ زدم به اسیاتک کادر فنی گفتش مسولش نیست باید فردا زنگ بزنی من هم صبح زود ساعت 8.20دقیقه بهشون زنگ زدم هر دفعه که وصل می کرد به خطش گوشی رو ور نمی داشت بالاخره بعد از کلی گرفتن و یکم داد و بی داد بالاخره ساعت 10 تونستم پیداش کنم و ازش بگیرم
دوستان
من یه 5 - 6 تا شرکت نگاه کردم هیچ کدوم منطقه ما رو ساپورت نمیدهند و همه در حال آماده سازی هستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما شرکتی رو نمیشناسید که در کرج با پیش شماره 270 و منطقه شهید رشیدی adsl بده
ممنون
منتظر راهنمایی دوستان هستم
نقل قول:
دوست عزیز من از آسیا تک بد نگفتم فقط گفتم اون چیزی که می گن نیست مخصوصآ با این پشتیبانی من الان دارم از آسیاتک استفاده می کنم ولی روز اول به من بک چیز گفتن والان یک چیزه دیگه حرف من اینه گول تبلیغات غلط رو نخورید
من دقيق ميدان ازادي خيابان محمد علي جناح بلوار حميد صالحي كه طرشت هستش سر جناح 500 متر بالاتر از ميدان آزادي نميدونم اين منطقه خوبه يا نه بايد تست كنم معلوم ميشهنقل قول:
نقل قول:
آره ديگه تجربست چون 10 هزار تومن هم پول نصب گرفتن ولي خودم نصب رو انجام دادم آخه گفتن نميشه بايد پول همه رو بدي رو اين حساب اين كلاه سرم رفت ولي عيب نداره
اره دوست من قبول دارم حرفت رو ، اونا حرف زیاد می زنن ولی خوب چی کار میشه کرد تا بخوایم جوابشون رو بدیم میگن adsl مجانی گرفتی بازم طلب کاری ولی خدا رو شکر تمام مشکلاتی رو که تا الان در مورد اسیاتک خوندم در مورد من صادق نبوده و من از سرویس اسیاتک رازی هستم امیدوارم که در بیشتر جاها هم مثل مال من باشه ولی بازم می گم اگه اینترنت خوب می خواین برین دنبال سپنتا البته اگه قیمت براتون مهم نیستش چون بهترینه چه از لحاظ کادر فنی و چه از لحاظ خود اینترنتش من خودم 3 ماه از خط 128 سپنتا استفاده کردم خیلی کم قطعی داشت حداکثر قطعی هم که داشتم 30دقیقه بود تازه اگه زنگ می زدم خیلی خوب جواب میدادن نه مثل داتک که به جای معذرت خواهی طلب کار بشن ولی حیف قیمتش خیلی بالا بود ولی حالا خدا رو شکر یه بار هم زنگ نزدم به اسیاتک چون از روز اولی که خط رو وصل کردن حتی برای 1 دقیقه کامپیوترم رو خاموش نکردم قطعی نداشته که اینجا می تونم بگم کیفیت خطش مو نمی زنه با سپنتا فقط کادر فنی اون خیلی ضعیف هستن نسبت به سپنتا و اگه مشکلی پیش بیاد شاید مثل سپنتا نتونن زود جمع و جورش کنن
صبانت يه هفته طول كشيد البته من يه هفته بو.د اقدام كرده بودم ولي اونا تازه 3روز بعدش زنگ زدن كه مداركت نيومده ولي بعد اون روز تا آخر هفته وصل شدش يعني بخوان ميتونن يه روزه هم وصل كنن ولي اين ملت ايراني ديديم چطوري كار ميكنن مگه اينكه فوري باشه من خودم تو اداره بزرگ دولتي دارم كار ميكنم ديگه حالا تا يكشنبه صبر ميكنم تا وصل بشه. صبانت هم سرعتش خوب بودش ولي 19 هزار تومن ميدادم براي 5 گيگ نامحدود اسيا ميگيرم 20 هزار ولي خوب اون 256 بودش سرعتش خوب بود واقعا قطعي هم اصلا نداشتش ولي پشتيباني ضعيفي داره هي پاس ميدادن به هم ديگه براي همين زده شدمنقل قول:
اره قبول دارم اکثر شرکت ها کادر فنی شون خیلی ضعیف هستن اخه اکثرا بی سواد تشریف دارن فقط بلدن 2 سیم وصل کنن ولی وقتی یه مشکلی پیش میاد توش می مونننقل قول:
سلام.من براي دايال آپ از خط تلفن تا رايانه ؛سيم كشي كرده بودم والان نميدونم كه ميشه براي اين هم از همان سيم استفاده كنم و سيم مودم را به آن متصل كنم و به رايانه برسونم؟ اگه دوستي در اين زمينه ميتونه مرا راهنمايي كنه.با سپاس
سلام آره عزيز همون سيمي كه برايه ديال آپ استفاده ميكردي رو ميتوني برايه اين مودم هم استفاده كني خيالت راحت
چي بهت گفتن روز ه اول ميشه بگي ما هم بدونيم جريان چيه؟نقل قول:
سلام رفیق با این آدرسی که دادی فکر کنم دقیقا همسایه باشیمنقل قول:
من به شما پیشنهاد میکنم اگر مشکل مالی نداری از پارس آنلاین یا سپنتا سرویس بگیر
اگر هم مشکل مالی داری داتک گزینه بدی نیست آسیاتک هم میتونی بگیری من با داتک 256 دارم سرعت 23 میگیرم
نقل قول:
دادن سرعت 128 به صورت رایگان در ماه اول(من سرعتم در ماه اول 64 هست به پشتیبانی هم زنگ می زنم جواب درستی نمیدن) گارانتی یکساله مدم که زیر بار نمی رن
نقل قول:
اگر پی شونگیری اوناهم کاری انجام نمیدن من خودم 6روزه با پی گیری مداوم اتصال گرفتم. اگر بار اولت هست از خودشون بخواه بیان تا مشکلی پیش نیاد
دوست من من هم مثل شما از پریز تا مودم رو سیمکشی کردم و مشکلی ندارم ولی این تور که می گن مودم با پریز زیاد فاصله نباید داشته باشه.نقل قول:
اصلا به این قضایا ربطی ندارهنقل قول:
فکر میکنی از پریز تا مخابرات فیبر نوریه؟
شما میکرو فیلتر خوب استفاده کن تا نویز نداشته باشی در ضمن داشتن نویز باعث کم شدن سرعت میشه
در مورد ماه اول هم که گفته بودی باید زنگ بزنی و شاکی بشه و تهدیدشون کنی وگرنه زیر بار نمیرن
خوب من adsl گرفتم ...با اينكه 128 گرفتم فعلا كه رو 256 هست
ولي رو خطم نويزه ...حتما بايد ميكرو ----- بزنم؟
سلام.مباركه.يعني چي كه 128 گرفتي و رو 256 هست؟با تشكرنقل قول:
آسياتك گرفتي يا نه؟نقل قول:
شايد طرح اين سوال در اينجا مناسب نباشه ؛ ولي ناگزيرا ميپرسم.بعد از نصب adsl به نظر شما ؛ چه برنامه هايي لازم و مفيده كه در سيستم باشه؟ منظورم برنامه هاي متفرقه هست از جمله دانلود كننده ها و مرورگرها و ..... با تشكر
سلام
دیدم خیلی از دوستان از آسیا تک تعریف کردند. چندین ماه پیش من یک ماه به صورت رایگان از سرویس آسیاتک استفاده کردم. طبق گفته ی شرکت 128 به من داده بودن. ولی مودم سرعت 512 رو نشان می داد.
در مجموع ازش راضی نبودم. به محض این که تلفن زنگ می خورد Dc می شدم. سرعت دانلود هم به جز چند مورد استثنا، همیشه روی 5 و 6 بود. با یاهو مسنجر هم که به طور کلی مشکل داشتم.
حالا نمی دونم اشکال از بی اطلاعی من و عدم تنظیمات درست بوده یا کلا سرویس آنها مشکل داشته. نمی دانم شاید اصلا به مرکز مخابرات هم ربط داشته باشه، چون من مرکز توحید هستم.
به هر حال قصد دارم برای تابستان از Adsl استفاده کنم. به نظرتون از چه سرویسی استفاده کنم بهتره؟
من اسيا تك گرفتم (روز يك شنبه ) به نظر شما خودشون كي ميان براي نسب يا خودم بايد بهشون زنگ نزنم ؟
(سرويس 128 با مودم Lan گرفتم)من تو مركز مخابراتي توحيد هستم.
سرعت دانلود تو شب ها چطوره؟
سلام
ببخشید یه سوالی واسم پیش اومده وقتی adsl با سرعت 128 یا 256 میگیرین. سرعت دانلودتون چقدره؟ یعنی چند کیلوبایت در ثانیه؟
ممنون
در حالت قانونی 128 : 16 کیلو بایت و 256 : 32 کیلو باید باشند که معمولا" اینجور نیست البته این جنبه کلی نداره.
منم آسیاتک دارم 128
سرعت دانلود اگر میانگینش رو بگم چیزی حدود 10 و 11 هستش
من که مودم رو خودم نصب کردم وقتی چراغ adsl روشن شد زنگ زدم بهشون و فرداش پسورد رو بهم دادن
اینجاست که من میگم مرکز مخابراتی خیلی تاثیر داره اونوقت بگید نه .نقل قول:
چون من با 128 اسیاتک 16 و 17 دانلود میکنم ! :27:
دوستان به نظر شما شاتل چطوره؟(از نظر سرعت و...)
كامپيوتره خودت مشكل داره ربطي نداره اصلا همه گرفتن راضي هم هستننقل قول:
يه مرورگر خوب مثله فايرفاكس ، براوزر ،مكستوننقل قول:
برنامه دانلود: مثله اينترنت دانلود منيجر يا همون idm، باز هم idm،
برنامه چت: گوگل تالك ، ياهو مسنجر، تريليان، ام اس ان مسنجر ، كه بينه اينا فقط ياهو مسنجر و تريليان و گوگل تالك فكر كنم به دردت بخوره
من مودم Lan از اسياتك خريدم از كجا بفهمم كي وصلش كردن مداركم رو روز شنبه بهشون دادم.
زنگ بزن سوال كن از مسوله فروشت
نقل قول:
اگه کرجی از دنیا نت نماینده صبا نت اینترنت بگیر من الان از اونا میگیرم 256 10000 تومان با 2 گیگابایت ترافیک سرعت دانلودش هم معمولان روی 512 هستش :31: از 32 تا 60 کیلوبایت سرعتته،شبانه هم از ساعت 3 تا 7 صبح رایگانه با سرعت موشک :18: هر چقدر که میخوای میتونی دانلود کنی .
به من پیغام خصوصی بده تا اطلاعات بیشتری در اختیارت بذارم.
تو تهران هم هست سامان جان
سلامنقل قول:
يعني چي؟ خوب حداقل مي گفتي چه مشكلي داره. راه حلش چيه؟ من اگر بخوام ADSL بگيرم بايد چي كار كنم؟ چه تنظيماتي رو تو سيستم دستكاري كنم؟؟؟؟