حسین جان این آپشن فایل من که مربوط به مسابقات قبلی هستش .
- اینم لینکش :
کد:http://www.multiupload.com/GJCJ0037A4
Printable View
حسین جان این آپشن فایل من که مربوط به مسابقات قبلی هستش .
- اینم لینکش :
کد:http://www.multiupload.com/GJCJ0037A4
قدرت تیمهای مختلف :
1- اینتر میلان --------------2065
2-رئال مادرید -------------- 2060
3-بارسلون ----------------- 2060
4-منچستر یونایتد---------- 2020
5-چلسی ------------------ 2020
6-میلان -------------------- 2020
7-آ اس رم ------------------ 2015
8-یوونتوس ----------------- 2010
9-منچستر سیتی -------- 2000
10-بایرن مونیخ ------------ 1990
11-لیورپول ----------------- 1990
12-آرسنال----------------- 1990
13-اتلتیکو مادرید --------- 1975
14-فیورنتینا --------------- 1970
15-لازیو ------------------- 1970
16-ویا رئال ---------------- 1970
17-ولفسبورگ------------ 1970
18-وردربرمن-------------- 1955
19-والنسیا --------------- 1950
20-سویا ------------------ 1950
با توجه به قدرت تیمهای بالا من به ترتیب زیر از قدرت تیمها کم میکنم :
کاهش 9 واحدی از قدرت این تیمها :
- اینتر میلان
- بارسلون
- رئال مادرید
کاهش 8 واحدی از قدرت این تیمها :
- منچستر یونایتد
- چلسی
- میلان
- آس رم
- یوونتوس
کاهش 7 واحدی از قدرت تیمهای :
- منچستر سیتی
- بایرن مونیخ
- آرسنال
- لیورپول
حسین جان من یه پیشنهادی دارم.اصلا چه کاریه که ما این پچ با حجم بالا رو دانلود کنیم.اگر فقط مشکل تنظیمات assisted settings هست که عیبی نداره موقع بازی میشه اونو هر کسی به طرف مقابل بگه. به نظر من مسابقات رو هر چه زودتر شروع کنیم بهتر هستش چون نقل و انتقالات هم باید اول فصل انجام بدیم که یکمی طول میکشه.
راستی چلسی رو که کسی برنداشته؟من با شهاب بارسلونا رو بداشتیم اگه بارسلونا نشد چلسی رو برمی داریم:46:
با توجه به اینکه هر کدوم از کاربران از پچ دست ساز خاصی استفاده میکنن این مساله سبب مشکلاتی در لباس و لوگو تیمها میشه ( بخاطر متفاوت بودن اسلاتها که تصحیحشون یک کم وقت گیره ) , ما مجبوریم از آپشن فایل مسابقات قبلی برای این لیگ استفاده کنیم .
بر این اساس تا این لحظه از 10 نفر , این افراد هنوز مشکل دارن که باید مشکلشون حل بشه :
- وحید به دلیل اینکه جدیدا بازیشو آپدیت کرده
-شهاب بخاطر اینکه از پچی استفاده میکنه که متناسب با نسخه 1.3 کونامیه
-علی فردا که از دانشگاهش میاد و وضعیتشو مشخص میکنه
-حامد که هنوز وضعیت خودشو مشخص نکرده
نقل قول:
وحید جان منم مخالف این حرف شما نیستم اما محمد میگه بهتره از پچ 1.3 کونامی استفاده کنیم .
در مورد شروع مسابقات باید بگم مشکل اصلی ما آپشن فایل بود که ما ناگزیریم از همون آپشن فایل مسابقات قبلی استفاده کنیم در غیر اینصورت شاید به این زودیها لیگ راه نیفته به امید خدا تا فردا شب باید تمام کارها رو انجام بدیم و لیگو استارت بزنیم دیگه داریم خیلی معطلش میکنیم حقیقتا از اینهمه تاخیر حوصله من که به سر اومده .
فقط من نمیدونم در مورد انتخاب تیمها چطور عمل کنیم که همه راضی باشن .
سلام.واسه شرکت در مسابقات چی کار کنم-بهروز
حسین جان برای من با اون آپشن فایل قبلی سازگار هستش.فکر کنم بیشتر افراد هم همین طور باشن. بی خیال اون پچ جدید بشیم بهتره:20:
در مورد جایزه مسابقات هم من این مطلبو عرض کنم :
کسانیکه موافق جایزه نیستند در پایان مسابقات اگه مقامی کسب کنن جایزه ای بهشون تعلق نخواهد گرفت .
حسین جان من مشکلی با جایزه ندارم ولی اون جوری که نصف پول رو تو بدی ما راضی نیستیم.به نظر همه مساوی بدند بهتره. همین جوریش تو این همه زحمت کشیدی.واقعا اگه تو نبودی ما هیچ وقت شاید همچنین مسابقاتی نمیتونستیم درست کنیم
ممنون وحید جان حالا واقعا بازیها جذابه یا نه ؟ لیگ قبل رو یه کم هول هولکی تموم کردیم وگرنه میشد بهتر و با کیفیت تر هم باشه .نقل قول:
در مورد جایزه من فکر میکنم این ایده بازیها رو خیلی قشنگ تر میکنه چون همه حداقل به انگیزه کسب جایزه مسابقات رو جدی میگیرن و آخرای لیگ بازیها فرسایشی نمیشه .
حتما میدونی سالانه توی سایت معروف pes ranking مسابقات بسیار زیاد رسمی و غیر رسمی بصورت آنلاین و یا آفلاین و حضوری برگزار میشه اونجا تمام مسابقات جایزه داره . الحق و والانصاف مسابقاتشون چه کیفیت و امکاناتی داره مسابقات رسمی کونامی هم همین جا برگزار یه سر به سایتشون بزن اینجوری میشی :18:
این مشکل پچ و این جور چیزا تا امشب حل بشه فکر کنم بهتر باشه چون نقل و انتقالات هم یکمی طول میکشه و این جوری مسابقات یکمی دیر شروع میشه
به نظر من یکمی زودتر شروع کنیم.توی عید فکر کنم کمتر بشه بازی کرد چون ممکن بعضی ها مسافرت برن و نتونن بازی کنن. چون نقل و انتقلات دیگه نیم فصل نداره فکر کنم در اصل نیم فصل نداریم و میتونیم بلافاصله بازی کنیم.اگر قبل از عید بیشتر بازی کنیم فکر کنم بهتر باشه.
حسين جان تيم هاي انتخابي من
1. بارسلونا
2.رئال
3.منچستر
4-ميلان
5-اينتر
6آرسنال
در ضمن كدوم تيم ها كمترين واحد ازشون كم ميشه
هجده تیم منتخب بازی از نظر من :
- اینتر
- میلان
- یووه
- آ اس رم
- چلسی
- من یونایتد
- لیورپول
- من سیتی
- تاتنهام
- بارسا
- رئال مادرید
- والنسیا
- سویا
- اتلتیکو مادرید
- بایرن مونیخ
- شالکه
- وردربرمن
- لیون
آرمین این آپشن فایل اختصاصی شماست :
کد:http://www.multiupload.com/MZW33SXTBE
تیم اینتر میلان که 10 واحد از قدرتش کم شده .
تیم بارسلون به وحید و شهاب رسید چون دو نفر هستن بنابراین نسبت به بقیه اولویت دارن .
این منچستر هم بده به من حالشو ببرم :31:
یوونتوس رو هم علی برداشت .
میلان رو هم محمد خواسته
حالا باید بین این تیمها توافق بشه :
محمد : منچستر - لیورپول
حامد : رئال - منچستر - آرسنال
مسعود : منچستر
عادل : رئال
در ضمن چلسی هم هست که تیم قدرتمندیه .
اوکی ، پس من چلسی رو بر میدارم
حسین جان پس خودت چه تیمی بر میداری؟
هر چی تیم خوب هست داره حراج میشه:31: طرفدار کدوم تیم خارجی هستی؟
حسين جان اگه ميشه رئال رو بدين به من
پس چلسی هم مال محمد شد . راستی ما اینجا دو محمد داریم ما برای اینکه اشتباه نکنیم شما دو عزیز رو چطوری صدا کنیم ؟
نقل قول:
وحید جان من چون به تیم خاصی تعصب ندارم هر چی موند مال من باشه .
حامد جان من که اجازه ندارم تیمها رو تخصیص بدم من فقط مسولیتم اینه که امورات لیگ رو رتق و فتق کنم .نقل قول:
سلام به همه برو بکس....
حسین جان پس بازیها شد همون دیفالت با کرک 1.3.اوکی راستی اون کرکی که خودم دارم خوبه دیگه نه؟نیازی به این ندارم که.چون 12 مگ برا ما که لامبورگینی نداریم زیاده ها.
ضمنا برای تیم بگم که من گفتم میلان رو دوست دارم کی گفتم میلان رو برمیدارم؟؟تازه اگه 9 واحد هم کم بشه که رسما و شرعا میشه ذرت کاران که!خدایی فقط هافبک داره مگر اینکه توی نقل و انتقالات حداقل بشه 4 تا دفاع و مهاجم خرید که فکر کنم با فروش ذخیره ها نشه این کارو کرد.یه کمکی به ما بکن.
اولویتهای دیگر:رئال،چلسی،اینترو ...(بقیه تیمها نمیدونم چجورین)
----------------
هر جور دوست داری عزیزم.می خوای هر وقت خواستی ،بجای اسمم سوت بزن.خوبه؟من رو فقط با محمد صدا کنید اینطوری راحت ترم باهاتون مرسی.و محمد جان رو هرطور خواستید با پسوندی پیشوندی پیشبندی چیزی...نقل قول:
راستی ما اینجا دو محمد داریم ما برای اینکه اشتباه نکنیم شما دو عزیز رو چطوری صدا کنیم ؟
خب حالا فقط این تیمها موندن که باید حامد و مسعود و عادل با هم توافق کنن .
حامد : رئال - منچستر - آرسنال
مسعود : منچستر
عادل : رئال
در ضمن لیورپول و بایرن مونیخ هم هستن .
نقل قول:
سلام محمد جان
آره . من درمورد این قضیه پچ و این حرفا خیلی فکر کردم و تقریبا همه چیز دستم اومده . ما دو تا مشکل همزمان داشتیم یکی آپشن فایل و دومی پچ . مشکل اول با آپشن فایل قبلی مسابقات به یاری خدا داره حل میشه ( فقط محمد جان تو باید برای خودت و مسعود که مشکل کیت داشتین این مشکل رو با همون کاری که کردی یعنی تغییر اسلاتها حل کنی . یعنی من برای تو آپشن فایل خودت و مسعود رو میفرستم تو کیتها رو درست کن و مال مسعود رو بهش بده ) .
بعد از این مرحله میریم سراغ کرک که باید بگم چند نفر از بچه ها با کرک 1.3 مخالفن میگن حجمش زیاده . تو وحیدو قانع کن اونوقت میشه از این پچ استفاده کرد البته قبلش باید همه تستش کنن که احتمالا بعضیها به مشکل بر میخورن . دیگه خودت میدونی در ضمن تفاوت پچ 1.3 و یک فقط در سیو نکردن بخش کوچیکی از تنظیماته ( بخش ASSIST ) .
در مورد میلان معلوم شد اصلا الکی طرفدارشی از علی فولادی یاد بگیر که یووه رو برداشت فقط بخاطر عشقش یا آرمین که بخاطر تعصب اینتر رو برداشت یا چند تا دیگه از بچه ها . تو باید با عشق با همین تیم حریفان رو شکست بدی نه با قدرت بازیکن .
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
قدرت تیمهای مختلف :
1- اینتر میلان --------------2065
2-رئال مادرید -------------- 2060
3-بارسلون ----------------- 2060
4-منچستر یونایتد---------- 2020
5-چلسی ------------------ 2020
6-میلان -------------------- 2020
7-آ اس رم ------------------ 2015
8-یوونتوس ----------------- 2010
9-منچستر سیتی -------- 2000
10-بایرن مونیخ ------------ 1990
11-لیورپول ----------------- 1990
12-آرسنال----------------- 1990
13-اتلتیکو مادرید --------- 1975
14-فیورنتینا --------------- 1970
15-لازیو ------------------- 1970
16-ویا رئال ---------------- 1970
17-ولفسبورگ------------ 1970
18-وردربرمن-------------- 1955
19-والنسیا --------------- 1950
20-سویا ------------------ 1950
با توجه به قدرت تیمهای بالا من به ترتیب زیر از قدرت تیمها کم میکنم :
کاهش 10 واحدی از قدرت این تیمها :
- اینتر میلان
- بارسلون
- رئال مادرید
کاهش 9 واحدی از قدرت این تیمها :
- منچستر یونایتد
- چلسی
- میلان
- آس رم
- یوونتوس
کاهش 8 واحدی از قدرت تیمهای :
- منچستر سیتی
- بایرن مونیخ
- آرسنال
- لیورپول
در ضمن محمد شما باید اون فایل dt0f رو هم که توی درایو سی نصب کردی , پاک کنی چون اون فایل همون آپدیت بازیه که سبب میشه بازی شما به نسخه بالاتر ارتقاء پیدا کنه به همین خاطر خروجی آپشن فایل شما میشه نسخه 1.2 . بازی من هم درسته من اون فایلو توی کامپیوترم نصب نکردم به همین خاطر OF من نسخه 1 هستش .
اون شب بخاطر دیر وقت بودن من اصلا ذهنم کار نمیکرد و متوجه مساله به این روشنی نشدم .
سلام،خوبی عزیزم؟نقل قول:
در مورد پچ که مفصلا قبلا با هم صحبت کردیم.آپشن فایل هم فکر کنم فقط برای من و مسعود اینجوری نباشه و برای همه کسانیکه از هیچ پچی حتی دستساز استفاده نمیکنن این مشکل باشه.که با کیت حلش میکنم.چشم.
اما درمورد تیم داری جو میدی اساسی.خدایی رفتم با میلان چندتا بازی کردم که نتیجه گرفتم از نظر دفاعی افتضاحه.یعنی از هر حمله احتمال گل خوردن خیلی زیاده مگر اینکه دیدا رو مثل ون در سار یا سزار دربیاری.خط دفاش که اتوبان سه طرفست.هافبکهاش خوبن(تازه اگه بکهام هم با آخرین نقل و انتقالات باشه) مهاجه هم فقط پاتوی نصفه نیمه رو داره.اگه وام میدی بازیکن تاپ بخرم که برمیدارم وگرنه از جوی که دادی میام بیرون.:46:
-------------------------------
الان کدوم آپشن فایل رو برای تست تیمها میتونم بردارم؟
محمد جان میگم بی خیال اون پچ جدید بشو چون حجمش برای ما بالاهستش.همون جوری که مسابقات قبلیو رفتیم فکر کنم مشکل خاصی پیش نیاد.
من الان یه مشکل پیش اومد.دیگه بیشتر نمیتونم اینجا باشم. امیدوارم شما به یه نتیجه ای برسید.
نه بچه ها با این آپشن فایل مشکلی ندارن لیگ قبلی با همین پچ کار کردن . اصلا این پچ من نبود مال وحید بود که من تعدیلات رو روی اون انجام دادم .نقل قول:
مطمئن باش میرم توی گروه طرفداران میلان همه چیزو بهشون میگم تا بشناسنت که چه خائنی هستی همین امشب به بهزاد هم اطلاع میدم که فقط میلان میلان میکنی به جاش سایه میلان رو هم با تیر میزنی .
بسیار خوب الان ما چند تا تیم خوب دیگه داریم هنوز که باید با توافق چند تا از بچه ها تیماتونو انتخاب کنید .
الان تیمهای رئال - منچستر -آرسنال و همین میلان و لیورپول هنوز هستن و از طرفی شما و عادل و مسعود و حامد تیم ندارین با هم یه جوری کنار بیایین . مسعود که شدیدا منچستریه فکر کنم باید قید این تیمو بزنین چون عجیب طرفدار این تیمه .
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
آپشن فایل آمادست محمد فقط باید بگین چه تیمیو انتخاب کردین که من OF اختصاصی خودتون رو بدم .
راستی الان که ما دو محمد داریم اسمها رو چطور صدا بزنیم ؟
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
وحید اگه کار داری برو فردا آپشن فایلتو برات میفرستم .راستی تو که بازیتو آپدیت کردی به مشکل برمیخوری ها از من گفتن بود.
اول من رو محمد بگین دیگه.همگی لطف دارین و پسوندهای جان و... برام نگین تا اشتباه نشه.میدونم دوستم دارین(شوخی):31:
بابا عجب زیرابی های عمقی ای میری حسین.برو المپیک رکورد زیرآبی میزنی.حالا میخوای میلان رو قالب کنی اشکال نداره من گفتم چون سرمایه تیم دست نخست وزیره پس یه مبلغ خوب بهم بده تا یه ترمیمی کنیم این تیم رو.اگر هم نشد بیخیال میرم سراغ رئال.جهنم و ضرر:31:منچستر هم برای مسعود چون نمیخوام تکراری بشه.
حالا موقتا آپشن فایل میلان رو بده البته با آخرین نقل و انتقالات که دیوید جون حتما داشته باشه حداقل.اوکی؟
-----------------------------وحید اگه هنوز هستی که پیشنها میکنم با این کرک کنار بیای.پچ لازم نیست.فقط یه کرک 12 مگایی.نهایت یک ساعت طول میکشه چیزی نیست که.اما خدایی همون اول فصل سیو ترکیب رو میدیم به حسین تا بذاره توی آپشن فایلها.بعد تا آخر در تمامی بازیهات ترکیب تیمت بطور صدر در صد منطبق با خواسته ات هست و اگه وسط فصل ترکیبت عوض شد دوباره با همون فایل سیو ترکیب،خیلی راحت همه چیز آپدیت میشه.یادته توی لیگ قبل ر یکی از بازیهایی که با بچه ها داشتی سه صفحه دربارن ترکیبت توضیح دادی آخر هم گفتی چیزی که میخواستم نشد.الان فقط باید کرک رو دان کنی چون دیگه تقریبا مجبوری....:20:
-------------------------------
حسین میگم یه توضیحی برای اعضا بده تا بدونن بازی باید دیفالت باشه با فقط کرک 1.3و پچ هم ننصبن.
سلام به همه دوستان گلم
خدايي سرم خيلي شلوغه يك چند روزي الان چند صفحه اخر را خوندم از فرط خستگي عملا چيزي نفهميدم الان دقيقا من بايد چه كار كنم كه راه بيفتم
در ضمن من اون فايلهايي را كه ممد(البته اگه محمد ناراحت نميشه) گفته بود رفتم كافي نت دان كردم يعني الان از اونها استفاده نكنم؟؟؟؟؟؟؟
فعلا بکام توی میلان نیست باید درستش کنم . اگه ما بخوایم الان نقل و انتقالات رو انجام بدیم که یک هفته طول میکشه آخه .
در ضمن لازم نیسن موقتا رو پر رنگ بنویسی .
آپشن فایلت رو بعد از انتخاب تیم برات مبفرستم چون سرعتت کمه نمیتونی دوبار آپشن فایل بگیری .
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
سلام خسته نباشی پهلوون .نقل قول:
ببین الان داریم تیمها رو انتخاب میکنیم . سر اینا بحثه :
الان تیمهای رئال - منچستر -آرسنال و همین میلان و لیورپول هنوز هستن و از طرفی محمد و عادل و مسعود و حامد تیم ندارن باید با هم یه جوری کنار بیاین .
حالا چرا قهر میکنی.اصلا میخوای پس یونایتد رو بردارم؟ولی خدایی حداقل با آخرین نقل و انتقالات باشه.راستی خودمون هم نقل و انتقالات داریم یا نه؟برای انتخاب تیم بگم که بین میلان و چلسی.بقیه رو بیخیال شدم چون ریال که خیلی قویه بهش نیاز ندارم اینتر هم که تیم رقیبه...هر چند که آخر منو مجبور میکنی میلان بردارم.نقل قول:
حالا که آپشن فایلنمیدی این تیمها چقدر با تیمهایی که توی آپشن فایل نقل و انتقالات گذاشته بودن تفاوت دارن؟می تونم روی اون تیمها حساب کنم تا تیمم رو الان قطعی گم؟
البته با اجازه دوستان من كه منچستر هستم
حسين جان دقيقا نگغتي براي راه اندازي اپشن فايل من چه كار كنم دقيقا
دوستان تو این تاپیک منو محمد! صدا کنید ، یعنی یه ! به آخرش اضافه کنید
اولا حسین آقا نه حسین هی هیچی نمیگم ... .نقل قول:
دوما ما نباید با صحبتهای پچ و این حرفا بچه ها رو گیج کنیم . فعلا مساله آپشن فایل تموم بشه بعد میشه درمورد کرک صحبت کنیم .
من تا فردا شب آپشن فایل تمام بچه ها رو براشون میفرستم .فعلا باید تکلیف شما چند نفر مشخص بشه .
---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------
مسعود جان دقیقا مثل لیگ قبل عمل میکنیم . من آپشن فایل تو رو به محمد میدم اون مشکل کیتها رو حل میکنه و برات میفرسته .نقل قول:
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
نقل قول:
محمد جان فکر میکنم اصلا متوجه نیستی من صفحه قبل آمار قدرت تیمها رو گذاشتم میلان قدرتش در مجموع کم نیست با این وجود اگه دوست داری میتونیم ترتیب انتقال دو بازیکن رو به تیمت بدیم .
اجازه بده الان قدرت تیم میلان رو بصورت تصویری برات میذارم .
میلان ضربه ایستگاهی زنی بنام پیرلو داره که توی کرنرها هم برات میتونه خیلی مفید باشه .
میلان بازیکن جنگنده ای بنام گتوزو داره که با کارت تخصصی ENFORCER دائما توی زمین برای تصاحب توپ میجنگه .
میلان اینزاگی رو داره که با کارت تخصصی گل پوچر دائما از کمند مدافعین حریف فرار میکنه و خودشو با دروازه بان حریف تک به تک میکنه .
پاتو هم که هم سرعت بالایی داره و هم کارت مهارتی تمام کنندگی در موقعیتهای تک به تک . رونالدینیو هم بازیکن کوچیکی نیست .
فقط اینو بهت بگم اگه بتونی و هنر اینو داشته باشی که درست از قابلیتهای این بازیکنان استفاده کنی تمام تیمها رو میتونی لوله کنی .
اگه تو این تیمو برنداری من ورش میدارم .
آقای حسین آقا خدایی من آماتورم.تیم میلان رو با آپشن فایل نقل و انتقالات که داشتم تست کردم.حداقل اگه نقل و انتقالات باشه و بشه یه مهاجم و دروازه بان خوب یا مدافع بخرم میلان رو برمیدارم.اگه نیست که بین چلسی و اینتر هرکدوم شد برای من.
نقل قول:
میلان ضربه ایستگاهی زنی بنام پیرلو داره که توی کرنرها هم برات میتونه خیلی مفید باشه .
میلان بازیکن جنگنده ای بنام گتوزو داره که با کارت تخصصی ENFORCER دائما توی زمین برای تصاحب توپ میجنگه .
میلان اینزاگی رو داره که با کارت تخصصی گل پوچر دائما از کمند مدافعین حریف فرار میکنه و خودشو با دروازه بان حریف تک به تک میکنه .
پاتو هم که هم سرعت بالایی داره و هم کارت مهارتی تمام کنندگی در موقعیتهای تک به تک . رونالدینیو هم بازیکن کوچیکی نیست .
فقط اینو بهت بگم اگه بتونی و هنر اینو داشته باشی که درست از قابلیتهای این بازیکنان استفاده کنی تمام تیمها رو میتونی لوله کنی .
اگه تو این تیمو برنداری من ورش میدارم .
حسین جان اینها همه رو میدونم.من حتی در بازیهای دونفره که طرف میره بارسا یا رئال رو برمیداره من با این تیم بازی میکنم و چون با خصوصیاتش آشنا هستم این رو گفتم چون واقعا با کم شدن قدرتهاش حداقل من نمیتونم در طول لیگ نتایج خوبی بگیرم.حالا نمیتونم همه رو توضیح بدم.ولی جدا اگه قبلا گفته بودم این تیم رو برمیدارم خوب برش میدارم.ولی من تا تیم خصوصیاتی که در نظر دارم رو نداشته باشه نمیگم برمیدارم.باز هم تصمیم با شما.اولویتهای بعدی من چلسی و اینتر هست.حالا تصمیم با شما.
نه.من نگفتم که برای من اختصاصی این کارهارو انجام بده.گفتم اگه نقل و انتقالات باشه.منظورم هم از نخست وزیر برلوسکونی بود.نه اینکهشما برام پارتی بازی کنید.نقل قول:
فقط اگه بچه ها صداشون دراومد خودت باید جوابشونو بدی .
این بحث الکی داره طول میکشه.یکی از این سه تیم منم دیگه.بقیه چی برداشتن؟خودت چی؟
من میدونم تو میلان رو خیلی دوست داری به همین خاطر بهت اصرار میکنم این تیمو برداری . باشه یک دروازه بان خوب و یک مدافع یا مهاجم خوب هم میتونی انتخاب کنی .نقل قول:
فقط اگه بچه ها صداشون دراومد خودت باید جوابشونو بدی .
در مورد نقل و انتقالات با توجه به اینکه این کار حداقل چند روزی وقت میبره بچه ها باید نظرشونو بگن که آیا این کار رو بکنیم یا نه .
محمد اصلا با یاهو مسنجر آنلاین شو اینجوری خیلی وقتمون گرفته میشه که هر 10 دقیقه یکبار یک پست ارسال میشه .
راستی تو چرا یک پستو همش ویرایش میکنی میترسی صفحات سایت اسراف بشه ؟