البته برای خودم هم بندرت اتفاق افتاده که با مرورگر با سرعت ماکزیمم دانلود کنم ولی اون چیزی رو که گفتم درش شک نکن!:10:نقل قول:
دانلود منیجر ها هم هیچ وقت سرعت رو بالاتر از پهنای باند اختصاص داده به شما نمیتونن ببرن!
Printable View
البته برای خودم هم بندرت اتفاق افتاده که با مرورگر با سرعت ماکزیمم دانلود کنم ولی اون چیزی رو که گفتم درش شک نکن!:10:نقل قول:
دانلود منیجر ها هم هیچ وقت سرعت رو بالاتر از پهنای باند اختصاص داده به شما نمیتونن ببرن!
دوستانی که 1مگ گرفتن چه طوری بهشون دادن نامه شرکتی چیزی دادین ؟؟ یه راهنمایی کنیدممنون
از یه شرکتی! حالا خودتون یا دوستی یا فامیلی! یه نامه میگیری که میگه شرکت ما به اینترنت 1 مگ نیاز داره و اینا!نقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز اون سرعتي كه در دانلود منيجر به شما نشون ميده مطمئنا سرعت واقعي نيست بخاطر اينكه اگر شما
مدت زمان دانلود رو داشته باشيد و حجم دانلودتون هم در نظر بگيريد بعد حجم را تقسيم بر مدت زمان (به ثانيه) كنيد
سرعت واقعيتون بدست مياد. ميبينيد سرعت شما نسبت به اون چيزي كه تو دانلود منيجر نشون ميده خيلي پايينتره.
---------- Post added at 09:19 AM ---------- Previous post was at 09:18 AM ----------
نقل قول:
يك معرفينامه از دانشگاه يا شركت كافيه.
شما یه تست با سایتنقل قول:بگیر ماکزیمم سرعت دانلودتو زده بعد با سرعت دانلود internet download manager مقایسه کن ببین چقدر سرعتت رفته بالا :31::7:کد:www.speedtest.ir
nick karter دیدی گفتم مشکل از کجاسسس؟ دیدی مشکل از اون نصابه نه از چیز دیگه!!نقل قول:
حالا حالشو ببر!
دوست عزیز جناب h.yazdani67 مشکل من تا حدودی حل شد مچکرم از راهنماییتون فقط نمیدونم چرا پینگم انقدر بالاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این راه حلتون رو پابلیک کنید بقیه هم استفاده کنند, ثواب داره. :31:
دوستان عزیز که 1مگ نا محدود دارن، یا کلن وایمکس مبین نت دارن،
کسی از شماها تاحالا skype رو امتحان کرده که ببینه پارازیت داره یا نه؟
یا اصلا میشه call کرد باهاش یا نه؟ یا اینکه پی ام هاش send میشه یا نه ؟
خواهشن جواب سوالمو یکی بده، چندین بار تو همینجا پرسیدم و کسی جواب نداده
اینم از تست من :نقل قول:
دانلود منیجر هم با همین سرعت ماکزیمم دانلود میکنه دیگه! از این بیشتر نمیشه که!!!:20:
اینم از تست speed اینترنت 512 من :
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویست 1مگ یا 512نقل قول:
دوستان لطف کنید از باکو و منچستر پینگ بگیرید ببینیم برای شماها چطوره :10:
من سرويس 256 مبين نت را دارم ملاحظه بفرماييد:
دوستان خیلی ممنون از اینکه تست گرفتید:10:
سلام من وایمکس با مودم بیرونی رو خریداری کردم چون گفتن مودم درونی آنتن نمیده میخواستم بدونم سرعت مطلوب دانلود برای سرویس 256 و 128 چند باید باشه ممنون از هرکی پاسخ بده:20:
سلام دوستان سرعت دانلود 256 و 128 وایمکس چند باید باشه بسیار لطف میکنید
دوستانی که سرویس مبین نت رو دارن و با اون مشکل دارن. یعنی سرویسشون افت سرعت داره می تونن با آی دی یاهو من در تماس باشن شاید که اطلاعات ناچیز من بتونه کمکشون کنه.:10:
آی دی یاهو: hosseinyz
عرض شود كه ديروز زنگ زدم ببينم اين فرم پيگيري رو كه پر كردن برام به كجا رسيده. طرف كلي معطل كرد مارو و هي اينور اونور رفت آخرشم گفت مودمت خاموش بوده. مارو ميگي كلي شاكي كه اين صاب مرده خوب خرابه كه نميتونين ببينينش ديگه. خلاصه گفت فردا بزنگ كه امروز باشه. صبح دوباره زنگ زدم و كلي شاكي كه چه خبر از فرم پيگيري. دوباره كلي معطلي و پرس و جو و دوباره گفتن مودمت خاموشه. منم ديگه شاكي شدم گفتم لابد خرابه و ي كارشناس بفرستين و كلي غر غر. آخرش اين شد كه همين امروز كارشناس (همون نصاب خودمون باشه از نوع محترمانه ترش!!) رو فرستادن. بس كه غر زدم كه يكي بياد ببينه يا درستش كنين يا پس ميدم پولم رو بدين ديگه قانع شدن. طرف اومد و جهت مودم رو عوض كرد و فعلاً كه كار ميكنه (اگه دوباره بعد از يك روز خراب نشه !!) و سرعت دانلودم هم طرفاي 100 تا 130 ميره. البته يكي دوبار از عصر در حد چند دقيقه قطع شد و سرعت به صفر رسيد ولي در مجموع خوب شده.
گفتم بيام بنويسم كه فقط موقع خراب بودن نباشه و حالا كه درستش كردن برام هم بنويسم. اينم بگم كه 1868 رو زنگ نزدم و پشتيباني خود مبين رو گرفتم كه بنظرم هم بهتر جواب ميدن و اقلاً ميشه گيرشون آورد.
ping هم گرفتم و عددش همچنان بالاست ولي سايت ها رو ي نمه از قبلم بهتر باز ميكنه.
سلام دوست عزیز!نقل قول:
سرعت سرویس هایی که مبین نت میده دقیقا همون سرعتیه که باید باشه! (یعنی سرویس رو روی سرعت های بالاتر مثل بعضی از سرویس دهنده های ADSL نمی بنده!)
اگر با IDM دانلود کنید ، سرعت سرویس 128 کیلوبیت حدود 16 کیلوبایت و سرعت سرویس 256 کیلوبیت حدود 32 کیلوبایت هست. (البته این مقادیری که عرض کردم ممکنه مقادیر ماکزیمم سرویس شما باشه.)
بچه ها فکر کنم امروز سرعت مبین نت بهتر شده
دوستان از دیروز سرعت اینترنت من هم بهتر شده ، فکر کنم مشکلشون حل شده....:15:
من که به شخصه پشتیبانی و بخش فروش رو به هم گره زدم اینقدر زنگ زدم ، فکر کنم اثر کرده
نه بابا هنوز مشکل هل نشده منم دهنشنو س...... کردم خیلی بهشون زنگ زدم امشب ساعت 8:30 بهشون زنگ زدم گفتن تهران هنوز مشکل داره تا اخره هفته درست میشه :31:
من که تو شهرمون مبین نت نیست ولی فکر کنم اوایل یکم مشکل داره
حالا حل میشه
بعضی ها مشکلشون حل شده
الان پینگ گوگل رو 1700 تا 1900 تاست...
اینترنت 512
من كه چند وقته افت سرعت ندارم اما بيشتر وفتها ميخوام مودم رو روشن اينقدر سيگنال وچراغاش ميادو ميره تا اينكه بعد از نيم ساعت وصل بشه من مودم واي فاي دارم 4تا چراغش ثابت روشنه اوايل خوب بود اما سيگنالش بد جور شده.
این یه تست از باکو گذاشتم به در خواست دوستان ، زمانی که سرعتم خوبه در این حد هست ، البته فعلا نوسان زیاد داره... ولی فعلا چند روزه داره بهتر میشه ... فعلا صبر می کنم ببینم می تونند مشکلشون حل کنند یا نه
دوست عزیز شما روی همون گزینه ی copy direct link کلیک کنید مستقیم کپی می کنید تو پی سینقل قول:
این یه تست از باکو گذاشتم به در خواست دوستان ، زمانی که سرعتم خوبه در این حد هست ، البته فعلا نوسان زیاد داره... ولی فعلا چند روزه داره بهتر میشه ... فعلا صبر می کنم ببینم می تونند مشکلشون حل کنند یا نه
چه کاریه عکس می گیرید بعد ببرین و بعد آپلود کنید
در ضمن لینک هایی که از سرور اسپید نباشه اعتبار ندارد
از چه نظر اعتبار ندارننقل قول:
این هم یه تست دیگه به خاطر دوستان
این نوسان سرعت مبین نت اعصاب خورد کنه خدا کنه زودتر حلش کنند.
یه ساعت خوبه نیم ساعت بده ، نیم ساعت خوبه یه ساعت بده....
بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن؟
سلام دوست عزیز الان 6-5 روزی همه به این مشکل بر خوردن به زودی حل میشه به امید خدا در ضمن خیلی ممنون بابت تستی که گذاشتی :10:نقل قول:
امروز دیدم یکی رفته بود بالای دکل مبین نت داشت آنتن جدید نصب می کرد, از عصر هم سرعت من درست شد. البته تا فردا اگه سرعتش افت نکرد معلوم میشه که بالاخره دارن یک تکونی به خودشون میدن. :31:
خیلی ممنون آقای lurenzo از راهنماییتون دوستان میشه بگید پینگ 512 چند باشه مطلوبه سرویسمو عوض کردم :20:
به این خاطر که سورسشون سایت speedtest نیستنقل قول:
کسی میدونه نوسان سرعت علتش چیه به آنتن دهی مودم یا نوع مودم مربوط میشه یا اشکال از دکلهای خودشونه ممکنه نصاب خوب تنظیمش نکرده باشه
چقد سوال کردم:31:
خواهش میکنم.نقل قول:
پینگ سرویس ارتباطی با سرعت شما نداره.همه سرویس ها با سرعت های مختلف پینگشون مثل همه.
اگر با speedtest.net از سرور باکو تست بگیرید پینگ شما باید حدود 150 میلی ثانیه باشه. ( اینو از روی تست های خودم و سایر دوستان میگم. )
دقیقا همه مواردی که فرمودید دخیل هستن.یعنی هم مشکل میتونه از سمت شما باشه و هم از سمت سرویس دهنده!نقل قول:
فقط در رابطه با مودم باید بگم که در بعضی مناطق مودم داخلی بخوبی جواب میده و نیازی به هزینه بیشتر جهت خرید مودم خارجی نیست.
نه بخاطر مودم ونه بخاطر انتن دهیه فقط بخاطر حجم زیاد درخواست مشترکینه ایجوری که خودشون میگن تا 1 ماه اینده تعداد BTS ها قراره در تهران 2 برابر شه :8::7:نقل قول:
در حال حاظر همه چی خوبه فقط پینگ یه خورده رفته بالا