بهاره ی عزیز ، توی روشهای قبلی هـــک دوستان اکانت این و اون رو کش میرفتن، در روش شما دقیقا چیکار میکنید اگه میشه یه توضیح کوچولو بدین
Printable View
بهاره ی عزیز ، توی روشهای قبلی هـــک دوستان اکانت این و اون رو کش میرفتن، در روش شما دقیقا چیکار میکنید اگه میشه یه توضیح کوچولو بدین
قبلآ میشد با یوزر و پس یه شخص دیگه از خط خودمون لاگین کنیم و به حساب اون شخص از اینترنتش استفاده کنیم ولی این مشکل چند وقتیه که برطرف شده و دیگه جواب نمیده. در ضمن اصلآ به زحمتش نمی ارزه که این کارو کنی و سوای اینکه عمل غیراخلاقیه قابل پیگرد قضایی هم هست! (شماره خط و مک ادرس مودم log میشه). من خودم تا به حال همچین کاری نکردم.نقل قول:
کاری که من انجام میدم دقیقآ همون کاریه که تو مرکز مخابرات به صورت قانونی براتون انجام میدن!
آهان ، بعد از تغییر تعرفه به مثلا دو مگ ، پول پرداختی هم عوض میشه دیگه ؟ یعنی ازون به بعد باید پول دو مگ رو بدم ؟
پ ن پ ...!نقل قول:
شوخی کردم ناراحت نشی دوست من:sq_22:
وقتی کار به صورت قانونی انجام بشه احتمال لو رفتنش نزدیک به صفره اگه هزینه تون تغییر نکنه ممکنه لو بره.
بله باید هزینه 2 مگ رو بدید ولی اخه پول زیادی هم نیست که شما اینطور میگین 2 مگ حدودآ 20 تومنه! اگه خطا سالم باشه با تعرفه 2مگ سرعتتون حدودآ 400 کیلوبایت برثانیه است!
خب الان من در طول دو ماه نزدیک 26 تومن میدم ، سرویسم 512 هستش.
لیست تعرفه های جدید رو ندارین من یه نگاهی بندازم ؟ اونی که توی سایت
خودش زده که خیلی قدیمیه.
نقل قول:کد:http://www.arak2020.ir/
لیست جدید رو نه متاسفانه ولی یکی از بهترین تعرفه ها 1 مگ با 8 گیگ ترافیک روزانه است که میشه ماهیانه 17 تومن.نقل قول:
اگه سرعت دانلودتون بالای 100 هست و ساعات رایگان هم 1 به بعد شروع میشه بهترین تغییرش ندین.
اخرین اخبار از وضعیت ساعات رایگان شبانه چیه؟ کسی از 2044 جواب قطعی نگرفته یا مثلآ ترافیکش رو برگردونده باشن؟
دیشب که مودم رو خاموش روشن کردم انگار از ساعت 1:30 تا 8 صبح رو شبانه حساب کرده بوده!
لطفآ بقیه نظراتشون رو اینجا بگذارن شاید به یه نتیجه گیری رسیدیم، تا اینجا خودم 9 گیگ ترافیک روزانم پریده!
آها درسته همین تعرفه هست.نقل قول:
من یکسالی میشه اشتراک دارم ، دانلودم هم از یک شروع میشه ، ولی سرعت دانلودم رو کاهش دادن شده 65 تا ، چندبار هم زنگ زدم میگن به زودی درستنقل قول:
میشه !! من برام همین یک مگ با دو گیگ کافیه که میشه دوماهی چهارگیگ، چون اصن دانلود ندارم بیشتر بروزینگه. دانلود رو شب انجام میدم.
من الان 512 دارم سرعتم 6 ماهه 40-50 هست |: قبل از اون 100 بود شبی 2 گیگ دانلود میکرد الان بزور 1 گیگ دانلود میکنه.اصطحلاک سیستم و غیره ارزش روشن گذاشتن نداره.
@bahareh_bus
پیغام خصوصیتون بسته است دوست گرامی.ای دی یاهو هم اگر همین نام کاربری هست پی ام دادم جوابی نیومد!
نقل قول:
کاربر baharéh_bus پیغام خصوصی خود را غیر فعال کرده است ! بنابراین شما امکان ارسال پیغام خصوصی به baharéh_bus را ندارید ...
سلام.نقل قول:
آخر میتونید این کار رو کنید یا نه ؟؟؟
من الان دنبال 2 مگ 8 گیگ هستم ، با جواز (ض ذ) کسب میشه تغییرش داد یا نه؟
تغییر سرویس سریع انجام میشه یا نه ؟؟؟
الان 512 ، 12 گیگ دارم ...
راستی ، سایت مخابرات برا من باز نمیشه ، برا شما هم همینطوره ؟؟؟
این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من 24 ساعته قطعه،زنگ زدم پشتیبانی گفت سراسریه،واسه کسی قطع شده؟
آره برای منم این چندروزه خیلی قطع و وصل میشه... چراغ اینترنت روشن نمیشه.
این امین هم سلطان غمه :دی
هرچی مشکل واسه ایشونه :دی
والله ما که چنین مشکلاتی نداشتیم ، فکر کنم منطقه با منطقه فرق فوکوله!
فکر می کنم مشکل change نشدن خودکار ip برای دانلود رو فهمیده باشم:
دوستانی که خودشون مودم رو کانفیگ کردن اگه خاطرشون باشه در زمان تنظیمات گزینه های VPI و VCI به ترتیب 0 ، 35 رو وارد میکردیم و البته کانکشن هم به صورت PPPoE تنظیم میشد ، با این کار میتونستیم یوزرنیم و پسوورد رو داخل خود مودم وارد کنیم و به عبارتی مودم AutoConnect میشد و خودش میتونست به صورت خودکار به اینترنت وصل یا قطع بشه (دقیقآ همون حالتی که در شروع ساعات شبانه رخ میده) ، خوب حالا این حرفام یعنی چی؟!
امروز که تنظیمات مودم خودم رو چک میکردم در کمال تعجب دیدم که این اعداد تغییر کردن و مودم بر روی Bridge Mode تنظیم شده!!!! (VPI=1 , VCI=32) در این حالت هیچ یوزرنیم و پسووردی در داخل مودم ذخیره نمیشه و تنها از طریق وارد شدن به ویندوز و ساخت کانکشن اتصال میشه به اینترنت متصل شد درست چیزی شبیه به دیال اپ!
فکر می کنم دلیل اینکه شب ها مودم به صورت خودکار change نمیشه همین باشه به حالت بریج رفته، حالا دوستان تنظیمات مودم خودشون رو چک کنند و ببینند که این مطلب برای اونهام صادقه یا نه؟ البته توصیه میکنم تا قطعی شدن این مطلب تنظیمات رو دستکاری نکنید! البته من خودم مودم رو ریست کردم و دوباره با همون تنظیمات قبلی (0،35) کانفیگش کردم. امشب اگه مثل قبل به صورت خودکار ای پیم چینج شد میشه مطمعن بود که مشکل از همین جا بوده.
برا من که تغییری نکرده آبجی ، همونی بوده که هست ( هست که بوده ) ، مگه میشه مودم خودش تغییر کنه ، نمیشه که !
تنظیمات که خود به خود تغییر نمی کنه مگر اینکه بشه اون را روی auto گذاشت. اگر حالت Bridge باشه که اصلا خود مودم کانکت نمی شه و تا وقتی با ویندوز کانکت نشی اینترنت نداری شما خودت مودم را ریست نکردی!؟البته مودم من از مخابرات نیست شاید مخابرات به مودمایی که می فروشه دسترسی از راه دور داره!؟ (یعنی می شه؟)نقل قول:
از ظهر تا الان اینترنتم قطع بود . چه خبره؟
چرا نمیشه داداش من، در شروع هر اتصالی یک سری تنظیمات به صورت پکت هایی از طرف ISP برای مودم ارسال میشه ، من به پروتکل های DSL اشنایی ندارم ولی فکر می کنم ISP ها می تونند چنین کاری رو انجام بدن و احتمالآ یه استانداری براش تعریف شده باشه.نقل قول:
یعنی برای شما همون 0 ، 35 بود؟
از خط جدید چه خبر؟:5:نقل قول:
از ظهر تا الان اینترنتم قطع بود . چه خبره؟
آره برای من همیشه 0 و 35 بوده ، ولی یه چیزی حالا اینو گفتی یادش افتادم براتون پیش اومده گاهی اینترفیس مودمتون تغییر کنه به یه چیز عجیب و غریب ؟ برای من که نه ولی برای دوستام خیلی پیش اومده که محیط تنظیمات مودمشون کلا تغییر کرده به یک محیط دیگه ، از یکی پرسیدم که گفت به خاطر ISP هستش ، راسته ؟
سلام.نقل قول:
دوستان سایت برا شما باز میشه یا نه ؟؟؟
ریزکارکرد میتونید ببینید ؟؟؟
سایت قدیمی ...
بلی. وقتی پنل مودم یوزر پس خاص داره بدون داشتن یوزر پس نمی شه تغییر داد. یک سری تنظیمات خاص مثل vpi ، vci و ماژول دی اس ال را می شه روی اوتو گذاشت تا خودش تنظیم بشه. بقیه دست کاربره از جمله نوع کانکشن. اگر مال شما بریج شده بوده پس چطوری خود مودم وصل شده بوده!؟نقل قول:
خیر. وبسایت جدید هم امروز آپدیت نکرده. صبح یه بار رفتم توی سایت قدیم کانکشن دیشبم از 2 تا 3 نبود ولی از 3 به بعد بود. کانکشن آنلاین هم نداشت!نقل قول:
شما مودمتون را از مخابرات تهیه کردید؟نقل قول:
باز نمیشه ..................نقل قول:
نه من خودم مودمم رو خریدم ، اول از رزنت اشتراک گرفتم ، بعد رزنت گفت ما خودمون مودم داریم گفتم چنده ؟ گفتن 29 تومن ، درصورتی که همون مودم رو از
مغازه ی آشنامون خریدم 21 تومن البته گرون شد
دوستان،کسی میدونه سرعت دانلود adsl 2MB چنده؟
یکی از دوستان اینجا داره یکبار گفت که 180 و این حدود.نقل قول:
واقعا؟من با 256 دارم 220-230 تا دانلود میکنم. :|نقل قول:
چه خبره :دی ، البته این سرعت فعلی مخابرات هستش ، به زودی ( به قول خودشون ) سرعتها درست میشه.
قبلا سرعت یه مگ 180 تا 190 بود ، اگه دوبرابر بشه سرعت یک مگ میشه 360 !! و دو مگ هم باید بشه تقریبا 550 تا اینطوری که اینا میگن.
به نظرم سرعت ها منطقه ای هست . مثلا من الا با 1 میگ سرعتم 100 هست.نقل قول:
البته به سرور هم بستگی داره . من با مدیافایر با 150 دانلود میکنم .
علی آقا وضعیت چطوره ، منم سرویس رو بدم تغییر بدن ؟ :دینقل قول:
والا من به 1 میگ تغییر دادم . تو اگه میتونی ماهی 20 تومن بدی به دو میگ تغییر بده .نقل قول:
دو مگ دیگه خیلی زیاده ، چون سرعتای این سرویسها اگه درست بشه دیگه کافیه. من همون سرعت قدیم خودم رو میخوام که با 110 تا دانلود میکردم !
دلم میخواد همون یک مگ بگیرم
فکر نکنم 2 میگ زیاد باشه . چون من پارسال یه 2 میگ -- کرده بودم سرعت دانلودش از 180 بیشتر نمیشد . من الان از مدیافایر که دانلود میکنم سرعتش از 150 میره تا 50 ولی میانگین 100 هست اما وقتی از اپلود باز دانلود میکنم سرعتش بیشتر از 130 نمیشه .نقل قول:
البته من اراک نیستما . چون بهاره میگفت من با 512 سرعتم از 170 پایین تر نمیاد
امشب خودش دیسکانکت شد برای شبانه!
دقیقا همین حالت برای من پیش اومده!!!نقل قول:
مودم هم tp-link8901 هست ولی روی مودم شاتل هم خودم دیدم (یه مدت پاساژ طلا فقط شده بود همین شاتل! مودم های چینی با ظاهر ایرانی:دی)
و اینکه هر دوبار هم درحال ور رفتن با فایروال بودم که این اتفاقات عجیب غریب رخ میداد و هنوز در عجبم!!!
نمیدونم چرا هیچ رنگی به این رنگی نمیرسه!:دی
برای پیدا کردن سرعت واقعی خطتون وارد تنظیمات مودم ، قسمت status بشین :
مودمی که استفاده می کنم tplink 8901 هست و همونطور که با فلش قرمز رنگ مشخص کردن مودم خط من رو با پهنای باند 1.5 مگابیت بر ثانیه تشخیص داده! البته تعرفه فعلیم اسمآ 512 است و تقریبآ با 170 دانلود می کنم.
سایت speedtest هم به درستی سرعت رو 1.5 مگابیت تشخیص داد!
واسه منم اینه از اولم همینطوری بود ولی دانلودش مث شما 1504 بود، به هرحال الان سرعتم نصف شده.
سلام
دوستان سفارش آنلاین (شارژ مجدد) برای شاتل تو اراک وجود داره یا اینکه باید پاشیم بریم دفترشون نقدی حساب کنیم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
ظاهرآ ترافیک های شبانه ای که تو روزانه حساب شده بود پاک شدن! گزارش کارکرد کلی رو از سایت مخابرات چک کنید.
ولی خوب مشکل اینجاست که مبلغ فیش تلفن هنوز تغییری نکرده. بچه های مخابرات واقعآ خسته نباشین!!!