دوستان لطفا ميشه يك نرم افزار black list و همچنين يك نرم افزار كه بتونه اس ام اس هاي يك شماره خاص را lock كنه براي ويواز به من معرفي كنيد.خيلي ممنون.
Printable View
دوستان لطفا ميشه يك نرم افزار black list و همچنين يك نرم افزار كه بتونه اس ام اس هاي يك شماره خاص را lock كنه براي ويواز به من معرفي كنيد.خيلي ممنون.
نقل قول:
شما هنوز تو دوران تير كمونيت دنبال برنامه كنترل تلويزيونيد........يا اينفرارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
منم به تازگی این گوشی رو گرفتم رنگ ابی نفتی
شارژش یه دفعه خالی میشه مثلا تا نصف شارژ داره یهوئی خالی میکنه و پیغام میده !!!!
ویه چیز دیگه ادم اینو واسه عکسبرداری و فیلمبرداری میخره عجیبه که محافظ لنز نداره ایا اون شیشه روئیش انقدر مقاومه که خش بهش نیفته ؟
گاها چرا چرخش صفحه کار نمیکنه ؟
زیر ال سی دی جی 900 خاک میرفت بر اینم اینطور نباشه ؟
نقل قول:منظورت رو متوجه نميشم در ضمن ما چند بار از شما سوال كرديم كه كجاي شيراز تونستي 350 با گارنتي پيدا كني اصلا مگه نمايندگيش هم هست؟نقل قول:
نمايندگي زده 350 با پك كامل توي شيراز
اين جمله رو خودت توي صفحه ي 119 نوشتي
سلام يه سوال ميخ وام بپرسم اونم اين كه كساني كه اين گوشي رو خريدن توي پاكتش ليبل هم بوده واسه چسبوندن روي مانتيتور چون كه يكي به من گفت كه واست از بندر عباس ميارم 405 تومن بدون گارانتي ولي گفت كه توي شيراز واسه اين ارزونتره چون كه باتري و شارژر و هنزفري رو عوض مي كنن مي خواستم بوم كه چي كار كنم لطفا يكي جواب بده در ضمن گفت كه دو نمونه هست يكي 405 تومن اون يكي 425 تومن كه حالا نميدونم منظورش فول پك يا غير فولپك هست يا اينكه منظورش پرو يا عادي لطفا كمك كنيد
ببين اين به دردت مي خورهنقل قول:
کد:http://4downloads.ir/2010/03/چراغ%20قوه-phonetorch-v20.php#more
در جاهای معمولی موقع زنگ خوردن صداشو میشه شنیدنقل قول:
ولی اگه شلوغ باشه کمی مشکله
البته میتونی از موزیکهای خاصی هم استفاده کنی تا صدا را بشنوی
من در کل تو 90 درصد مواقع صداشو میشنوم
تو اون 10 درصدش هم با ویبره متوجه میشم (البته ویبره قوی نداره) ولی میشه فهمید
اینفرارد خیلی وقته از رده خارج شدهنقل قول:
برای نگاه کردن تی وی هم سخت افزار نیازه
تیونری چیزی باید باشه
نمیشه با برنامه اینکارو کرد
x10 and hd2 سی پی یو 1 گیگ دارند
ولی نمیشه گفت سرعتشون بیشتر از ویواز باشه
چون محیط سیمبان سبکتر از ویندوز موبایل و آندروئید هست
اینو باید یه نفردقیقا تست کنه
ولی میتونم تضمین بدم از اون گوشیها سرعتش کمتر نیست
شما بایستی برنامه زیر را ساین کرده و نصب کنید :نقل قول:
Advanced.Call.Manager.v2.77.273.S60v3v5.Unsigned.C racked
میتونید در بخش برنامه های کاربردی سیمبیان ویرایش پنجم پیداش کنید
خب وقتی شارژش یه دفعه میپره بده گارانتینقل قول:
اره متاسفانه محافظ لنز نداره
اما اون شیشه ضد خش هست موردی نداره
فقط باید قبل از گرفتن عکس یه نگاهی به لنزش داشته باشد تا کثیف نباشه
تا حالا کسی مشکلی با روتیت نداشته
نه خاک نمیره زیر صفحه
شما اگه به گارانتی نمیدی بیار آپدیت کن گوشیو
به گارانتی هم بدی میتونی بگی اونجا برات آپدیت کنند
نه محافظ صفحه تا حالا کسی چیزی ازش نگفتهنقل قول:
فکر نکنم داشته باشه
اگه باطری و شارژر را عوض کنند بدبختی میشه
چون باطری و شارژر اصلی سونی اریکسون یه چیز دیگه ای هست
حالا هندزفری را عوض کنند مهم نیست (حداقل مال ویواز) چون زیاد مالی نیست
اون تفاوت قیمت 20 تومنی هم احتمالا یه به خاطر گارانتی هست
و یا به خاطر فول پک بودنش
در فول پک کابل تی وی و یک کیف مخصوص گوشی و یک ریدر وجود داره
مال من اینا را نداشت :41:
دستت درد نكنه فقط يه چيز ديگه 3g يعني چي؟در ضمن من خودم توي جعبش اين ليبل ها رو ديدم چون كه طرف مستقيم از اون بر اب مياره
ویواز مالتی تاچ نیست نه؟
فكر نكنم من توي صفحه هاي قبل اينو ديده بودم:41:نقل قول:
سلام.این گوشی تو تهران چنده؟
قيمتشو تو تهران نميدونم ولي تو ديجيتال كالا زده بود 399 تومن در ضمن كسي يه هندزفري خوب واسه اين گوشي پيدا نكرده ببينم هندزفري 5800 و xperia x10 چطوره؟
مال 5800 و x1 خوب هستند
نه قبلا تست کردم کار نمیکنهنقل قول:
ببين اين به دردت مي خوره
از اونجایی که گوشی سونی هست برو سوراغ هدفونایه سونی سری ex سونی هم کیفیت عالی ای داره هم قیمت مناسب قیمتش حدود 27 تومنهاگه میخواین بیشتر خرج کنین nc22 عالیه از 75 تا 90 تومن قیمتشه من همینو گرفتم عالیه قابلیت حذف نویز هم دارهوقتی میزاریش و انتی نویز رو روشن میکنی به غیر از آهنگ چیزی نمیشنوین
ببخشید اگر سوالم یک کمی ممکنه ساده و اینا باشه.فقط میخوام وقتی میرم توی مغازه ضایع نشم و کامل در جریان باشماین exمارکش سونی هست یا سونی اریکسون؟نقل قول:
خبر ندارم ولي احتمال زياد سوني هست چون اقا حميد موقعي هم كه مي خواسته اسم گوشي رو بگه گفته سوني
سلامنقل قول:
نه دوست عزیز منظور ایشون هدفون هست:46:
هدفون مارک فابریک گوشی سونی اریکسون هست اما خود شرکت سونی هم هندزفری های جدا میفروشه.
تکراری که نیست ؟کد:http://mobilenews.omio.com/wp-content/VivazPink.jpg
کد:http://mobilenews.omio.com/mobile-phone-news/sony-ericsson-vivaz-looks-pretty-in-pink
سلام.
من میخوام این گوشی رو بخرم.
دو روزه برای یکی ایکس 6 خریدم. میخوام با اون مقایسه اش کنم . اگر کسی عملکرد هر دو رو دیده جواب بده.
از لحاظ صدا؟ از لحاظ سرعت؟ وضوح و کیفیت تصویر؟ از لحاظ عملکرد تاچ اسکرین؟ و از لحاظ دوربین و فلاش دوربین
من با خوندن اين 126 صفحه تجربه هاي زيادي از سوال هاي مشابه دوستان به دست اوردم كه بايد بگم از لحاظ صدا فكر كنم ضعيفتره از لحاض سرعت مطمئنا بالا تره از لحاظ وضوح و كيفيت تصوير هم بالاتره و از لحاظ دوربين هم كه بالاتره فقط ويواز چون فلشش قوي نيست يه كم عكسش تو شب خوب در نميادنقل قول:
اميدوارم درست گفته باشم
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
به نظرمن اين رنگ خيلي خوشكل ت و ظريف تره هر چند دخترونست در ضمن مگه تو ايران هم اين رنگ هست؟نقل قول:
صفحه نمايش vivaz و vivazpro در زير نور آفتاب چگونه هست ؟ خوانايي دارد ؟
يه عده ميگن نداره يه عده ميگن خوبه منم همون خوبه و خوانايي داره رو قبول دارمنقل قول:
سلام قيمت تو شيراز 375 تومن نقره اي و ابي 287 تومن
سلام.
رفقا من هم رفتم امروز یه دونه خریدم.385000 مشکی.
راستش خیلی ابهامات دارم. امیدوارم کمک کنید.
جاهای دیگه هم میداد 385 و حتی ارزون تر اما میگفت که 15 تا 30 پول راه اندازی و آپدیت و .... میگیرن. اینجا گفت جی پی اس هم رایگانه.
وقتی که خریدم، یارو اومد بپیچونه گفت که شارژ نداره، خودت بعدا میتونی راه اندازی کنی جی پی اس رو. خلاصه گفتم که نه باید راه اندازی کنید.
یارو گفت که باید نرم افزار و fire wall بریزم، 15 تومن هزینه شه. گفت اگه این رو نریزی ویروسی میشه و واویلا . من هم قبول نکردم و آخر گفتم که با ده تومن بریزید.
بعد یارو رفت. معلوم شد که باتریش مشکل داشت و اومد یک گوشی دیگه برام آورد و رفت ریخت و اومد.
حالا سوالام اینه:
؟ 1- منظور از جی پی اس همین برنامه ی smartcomGPS هست یا نه؟؟؟؟ اون جی پی اس و گوگل مپ رو که میزنم کار نمیکنن؟؟ یارو راه اندازی نکرده؟
2- فیس بوک و تویتر و یوتیوب رو خودش هست یا این یارو ریخته؟
حالا همین ها رو پاسخ بدید. که اگر یارو کلاهبرداری کرده، برم سراغش.
3- تو پک این گوشی سی دی یا دی وی دی باید باشه؟ این که نداره؟
واقعا برای این مملکت متعسفم که این همه دزد راحت توش دزدی میکنننقل قول:
نه دوست عزیز فایر وال چیه.اصلا ویروس چیه برای این گوشی.:41:
نه ویروسی هست نه چیزی.
جی پی اس هم همیشه فعاله و این کلمه (بدین فعالش ) کنم کاملا کلمه فربنده ایه.
فقط برای استفاده باید یا از نرم افزار خود گوشی استفاده کنید یا نرم افزار رایگان جانبی مثل اسمارت کام جی چی اس یا گارمین.این دوتا رو نصب کرده؟
بعید میدونمم کرده باشه آخه اینا فایل سر و کی میخواد و کار 10 دقیقه 15 دقیقه نیست.
در کل امیدوارم لااقل گوشی که بهتون داده با وسایل سالم باشه و مدتها برات کار کنه.:20:
سلام.نقل قول:
واقعا برای این مملکت متعسفم که این همه دزد راحت توش دزدی میکنن
نه دوست عزیز فایر وال چیه.اصلا ویروس چیه برای این گوشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ویروسی هست نه چیزی.
جی پی اس هم همیشه فعاله و این کلمه (بدین فعالش ) کنم کاملا کلمه فربنده ایه.
فقط برای استفاده باید یا از نرم افزار خود گوشی استفاده کنید یا نرم افزار رایگان جانبی مثل اسمارت کام جی چی اس یا گارمین.این دوتا رو نصب کرده؟
بعید میدونمم کرده باشه آخه اینا فایل سر و کی میخواد و کار 10 دقیقه 15 دقیقه نیست.
در کل امیدوارم لااقل گوشی که بهتون داده با وسایل سالم باشه و مدتها برات کار کنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از پاسخگوییتون.
تازه کجاش رو دیدید؟ یارو رفتم ازش قیمت گرفتم، چنان ناراحت شد و از احترام متقابل حرف زد که من گفتم خاک بر سرم.
فکر کنید که یارو رفت اومد بهم گفت ببین چه جی پی اسی برات ریختم. بعد بهم گفت که فیس بوک هم ریختم!!!! الان فهمیدم که فیس بوک روشه کلا.
دو تا سوال دارم:
1- جی پی اس اصلی رو چه جوری ازش میتونم استفاده کنم؟ همینطور گوگل مپ؟
2- آیا این گوشی تو پکش دی وی دی یا سی دی داره.
البته الان متوجه شدم که فایل های jar & sis کلی نرم افزار گذاشته.
1.جي پي اس خودش فعاله و فقط بايد كاتكت بشي و با ايرانسل ميشه ولي برنامه هايي كه حميد جان در بالا بهت معرفي كرده كانكت شدن لازم نداره
2.اين گوشي سيدي همراهش نيست و بدون سيدي هم كاراي سادتو انجام ميده ولي اگه كارات پيچيده باشه ميتوني توي صفحه ي 114 تا 120 دنبالش بگردي اونجا اهنماييت كرده در ضمن توجه داشته باش كه اقاي burberry اين راهنمايي رو نوشته در ضمن مبارك باشه و همچنين نگاه كن ببين در پشتش لقي نداره يا دكمه هاش سفت هستند خوب چكش كن
---------- Post added at 01:53 AM ---------- Previous post was at 01:50 AM ----------
در ضمن يادم رفت بگم كه همون طور كه حميد گفت چطور فايل سيس ريخته؟چون نياز به ساين دارنو ساين يك گوشي به فايل هاي سر و كي نياز دراه و كار حتي نيم ساعت هم نيست
سلام نقشه واسه ovi map or google map رو از كجا نيشه دانلود كرد البته ورژن هاي جديد و راه هاي ايران
این میتونه کمکت کنهنقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4980983&postcount=1
این میتونه کمکت کنهنقل قول:--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------میگم حواست خیلی جمع هستا دقیقا اون پستم صفحه114 هستاینم از اون پستم و قضیه سی دی نداشتن و....کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4980983&postcount=1
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5027638&postcount=1136
چقدر برنامه کمه برای ویواز اونائی هم که هستش یا باید گوشی رو -- کنی یا بخری
مدیا پلیری که فرمتای تصویری رو ساپورت کنه ، برنامه افیس، مرور عکسها و ....
رو سری پی میشد واکمن نصب کرد بر این هم چنین چیزی ممکنه
برنامه كه مخصوص ويواز نيست برنامه بايد واسه سيمبين سري 60 ورژن 5 باشه ويواز و غير ويواز نداره
ممنون از شما.نقل قول:
خوشبختانه هیچ لقی نداره.
در مورد فایل سیس . این فایل های سیس و jar رو تو گوشی کپی کرده برای، نصب . مگه نمیشه کپی کرد؟؟؟
من هم زدم کار کرد و بازی رو نصب کرد. مشکلی نداشت.
و باز هم چند تا سوال:20:
1- عموما با قلم کار میکنن با این گوشی یا انگشت؟؟؟
چون من الان بعد از دو روز کار کردن، کاملا می بینم که خش ها و خطوطی روی ال سی دی افتاده که تو نور مشخص میشه. وقتی ال سی دی خاموشه.
به خصوص در جاهایی scroll down , scroll up .
آیا این طبیعیه؟
2- فرق GPS اصلی گوشی با SMARTCOMGPS چیه؟
و اصلا فرق اسمارت با این برنامه های نقشه چیه؟همین داخلی هاش.
و از کجا میشه فهمید که تو اسمارت وصل شدی به ماهواره.؟؟ اون علامت ماهواره بیاد یعنی وصلی؟؟ و چه امکاناتی با ماهواره میده؟؟
ممنون:31:
ر مورد سوال دومت شك دارم و بهتره كه بقيه كه وارد تر هستن جوابتو بدن وليدر مورد سوال اولت فكر نكنم كسي از بچه ها اين مشكلو داشته باشه كه خط افتاده باشه رو گوشيش بقيه مي گفتن كه ما رو صفحه ي گوشيمون هنوز خط نيفتادهنقل قول:
منم منظورم همین ورژن سیمبین بود دیگه حالا چه فرقی داره اینقدر دم از سیستم عاملش زده میشه ولی برنامه فری براش موجود نیستنقل قول:
ما مگه دنبال چه برنامه اي واسش ميگردي؟
اولا مبارکهنقل قول:
ظاهرا سر شما هم کلاه رفته
کدوم شهر هستین ؟
برنامه های جاوا براحتی نصب میشوند
اما برنامه ها و بازیهای sis بصورت معمولی نصب نمیشند و موقع نصب ارور سرتیفیکیشن میاد
برای نصبشون 2 حالت داره
1- هــک کردن گوشی
2- ساین کردن فایلهای سیس
ویواز و اکثر گوشیهای جدید هـک نمیشند
پس از راه ساین کردن که توسط فایلهای مخصوص گوشی اجام میشه، میشه نصبشون کرد
و این فایلهای مخصوص گوشی حداقل 1 روز وقت نیاز داره تا حاظر بشه
واسه خاطر همین دوستان گفتن نیم ساعته بعیده برنامه جی پی اس را نصب کنه
اما در مورد GPS
در گوشیها چندین برنامه وجود داره که میشه از gps استفاده کرد
برنامه های همچون گوگل مپ هم از اینترنت استفاده میکنند و هم از gps
پس این برنامه ها نیاز به اینترنت دارند که در ایران زیاد مقرون بصرفه نیست
بعضی برنامه ها هم رایگان هستند و بدون نیاز به اینترنت خاصی (فقط چند لحظه نیاز دارند)
مثل گارمین اسمارتکامجیپیاس و OVI Maps
برنامه اسمارت کام زمانی به ماهواره وصل میشه یک فلش قرمز بر روی نقشه ظاهر میشه
حتی اگر نقشه ای موجو نباشه فلش قرمز ظاهر میشه
اگر خواستی بدونی به چند ماهواره وصل شده و خلاصه وضعیت ماهواره ها را بدونی میتونی از منوی زیر مشاهده کنی :
options\view\satllites
گوشیهایی که سیمبیان ویرایش پنجم دارند نیازی به به استفاده از قلم ندارند
من بعنوان بند وصلش کردم
اما هیچوقت بدردم نخورد و همیشه با انگشتان کار کردم
اخرش هم گمش کردم و یه بند گرفتم :31:
در مورد خشها
گوشی من بعد از ماه ها هنوز کوچیکترین خشی نداره رو صفحه
دقت کن ببین یه برچسب روی تاچ گوشی هست یا نه ؟
اگر هست طبیعیه این خشها و فوری بکنش
اگر چنین برچسبی نیست گوشی دست دوم هست و وجود چنین خشهای اونم در گوشی آکبند قابل قبول نیست
سلام.
تهرانم. از علاالدین گرفتم.
بحث کلاه گذاشتن نیست. این یارو از بقیه ی مغازه ها 15 تومن کمتر میداد و اونها پول راه اندازی و بقیه ی کلاهبرداری ها رو نمیگرفتند ، اما این گرفت و در واقع همون شد. اول تا آخرش فهمیدم که همه اش کلاهبرداری جدید. اما ایکس 6 که خریدم از نمایندگی اصلی خریدم. و فکر کنم که همین کار بهتر باشه. چون دیگه پولی نگرفتند.
در مورد برنامه ها، این یارو فایل هاش نصبش رو گذاشته. و الان که امتحان میکنم، همون قضیه سرتیفیکیت پیش میاد. البته نه همشون. یه بازی ریخته که اون مشکلی نداره. و اجرا میشه. بقیه شون هم jar هست.
در مورد خش:
شما درست گفتید. یه ورقه ی خیلی نازک بود. هفته ی پیش یه ایکس 6 خریدم. ولی اون خیلی واضح تر بود. این رو اصلا ندیدم.
اون رو بکنم، بهتره. یا نه؟ میترسم زود کثیف بشه و کیفیت تصویر بیاد پایین.و اعصاب تمیز کردن اون رو ندارم.
راستی. این ایکس 6 رو بردم، نمایندگی اش و برام همون برنامه ی مپ و جی پی اس اصلی رو راه اندازی کرد و بدون اینترنت کار میکنه و خیلی از مکان ها رو نشون میده.
سوالم اینه که مثلا این اسمارت چه فرقی داره، با این برنامه های مپ که خود ایرانی ها مینویسن.؟ یعنی همین نقشه های تهران و ایران که میریزن رو گوشی؟
حالا اینکه چند تومن کلاه گذاشتند بماند مهم اینه که خود گوشی با متعلقاتش سالم باشهنقل قول:
این برنامه ها هم همشون را کپی کرده باید فایلهای گوشی خودت را درخواست بگی بچه ها برات بذارند تا بتونی همشو نصب کنی
اون برچسبو بهتره بکنی
چون زود خش میفته روش و کیفیت تصویر بد میشه
اگه با گوشی لمسی درست کار کنی به این راحتی خش نمیفته
با این حال اگر خواستی برو برچسب دیگه ای بخر ولی از مال خودش ایتفاده نکن
جواب سوال اخریت هم تو پست قبلیم گفته بودم
بازم سوالی بود بپرس