بله برای تمام بازی های جدید ، ضروری هست !!نقل قول:
قیمتش بین 6 - 10 هست ...
Printable View
بله برای تمام بازی های جدید ، ضروری هست !!نقل قول:
قیمتش بین 6 - 10 هست ...
از من سوال میکردی میگفتم از همون اول با SuperSoldier برو چون من با همین درجه سختی تا اواخر بازی اومدم واقعا راحته .نقل قول:
تو این بازی واقعا اسلحه ی ShotGun عجیب جواب میده Stealth + Shotgun بهترین حالت برای من در بازی
گرافیک بازی عالی هست
ولی بازیو خراب کردن،باید ادامه ۱ رو میدادن با همین گرافیک
این بازی هم مس black ops چرت در اومد:41:
آهنگ ساز این بازی کیه؟(همونی هست که آهنگهای مدرن ۲ رو ساخت)؟؟خیلی قشنگن
درسته نوید تو حالت Stealth شاتگان جواب میده مخصوصا که روی سوپر سولجر بری..نقل قول:
ولی شاتگانه تو Armor جواب نمیده...:31:ادم کفش میبره..
می دونی واس من کیفش کجاست وقتی که اون تیربارهارو جدا میکنم بزنی تو ارمور وای انگشت رو ماشه خیلی حال میده
نوید این چندمین گزینه بود ؟نقل قول:
از من سوال میکردی میگفتم از همون اول با SuperSoldier برو چون من با همین درجه سختی تا اواخر بازی اومدم واقعا راحته .
حامد من و تو چقدر تفاهم داریم !! :31:نقل قول:
می دونی واس من کیفش کجاست وقتی که اون تیربارهارو جدا میکنم بزنی تو ارمور وای انگشت رو ماشه خیلی حال میده
من هم با اون تیربارها خیلی حال می کردم به نظرم بهترین قسمت بازی همین بود !! :31:
آخری بود دیگه . چهارمین درجه ی سختینقل قول:
نوید این چندمین گزینه بود ؟
در مورد اون Machin Gun ]م فکر کنم همه باهاش حال کرده باشن . واقعا قدرت گلوله هاش بسیار زیاده . دیگه هیچ کس نمیتونه مقاومت کنه در مقابلت .
black ops چرت بود ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :18: :31:نقل قول:
این بازی هم مس black ops چرت در اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که هم از black ops خوشم اومد هم از این بازی :11:
سلام
همه یه چیزی میگن
قاتی کردم لطفا راهنماییم کنید:
یکی از بچه ها بهم گفت اگه برای ران بازی،بازیو آپدیت کنم دیگه بازیهای cod و halo reach و نمیخونه
میخواستم بدونم اگه احیانا خوند بعد این دو تا بازیو تا آخر رفتم و یه روزی رفتم لایو یهو بن نمیشم؟؟؟
یعنی این کار فلگ نمیکنه؟؟؟
راستی واقعا این آپدیت مشکل سازه برای بازیهای دیگه یا با خیال راحت آپدیت کنم؟؟؟
کسی می دونه گرافیک نسخه بتا با نسخه اصلی چقدر اختلاف داره؟
این حالت غیب شدن تو حالت آنلاین خیلی فاز میده!:31:
مخصوصا وقتی میری پشتشون و گردنشونا میشکونی!:31:
یعنی واقعا غیب غیب میشه یا یه کم چیزی معلومه ؟! :20:نقل قول:
این حالت غیب شدن تو حالت آنلاین خیلی فاز میده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا وقتی میری پشتشون و گردنشونا میشکونی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر راه بری خیلی راحت دیده میشی اما اگه بدوئی سخت دیده میشی تا طرف بیاد به خودش بیاد میکشیش !نقل قول:
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
از زمین تا آسموننقل قول:
فرق این دوتا رو میشه از رو اسمشون تشخیص داد چرا این سئوال رو پرسیدی ؟!!!
نسخه بتا یعنی نسخه آزمایشی که توسط سازنده بصورت رایگان جهت رفع ایرادهای احتمالی و آشنایی گیمرها با بازی و رفع نقایص اون پیش از عرضه نسخه اصلی به بازار میاد واسه همین یک نمونه اولیه هستش و بهیچ وجه با نسخه کامل شده قابل مقایسه نیست. از همه نظر
میشه به این هم جواب بدید؟؟؟نقل قول:
:31: خوب از کجا بدونم؟؟!!!!نقل قول:
از زمین تا آسمون
فرق این دوتا رو میشه از رو اسمشون تشخیص داد چرا این سئوال رو پرسیدی ؟!!!
نسخه بتا یعنی نسخه آزمایشی که توسط سازنده بصورت رایگان جهت رفع ایرادهای احتمالی و آشنایی گیمرها با بازی و رفع نقایص اون پیش از عرضه نسخه اصلی به بازار میاد واسه همین یک نمونه اولیه هستش و بهیچ وجه با نسخه کامل شده قابل مقایسه نیست. از همه نظر
من فکر کردم این نسخه به طور دزدکی وارد بازار شده و سازنده بازی هم ازش شاکی بوده :18: اونی که شما میگی Demo هست اینی که من نصب کردم بازی کامله فقط گزینه های گرافیکش کامل نیست و صدا هم بعضی جاها اجرا نمیشه با این وجود گرافیک جالبی داشت
منکه صبر کردم تا نسخه اصلی بیاد اونو بگیرم هرچند هنوز گیرم نیومده
من هنوز این بازی رو نخریدم میخواستم بدونم ارزش بازی کردن داره یا نه؟
اگر سیستم قوی داری بهترین بازی امسالت میشه:31:نقل قول:
دوست عزیز نسخه ی بتا هست..دمو قزیش فرق می کنه با اینی که شما میگینقل قول:
اونی که شما میگی Demo هس
گرافیکش دوستان تو همین چند پست اخر توضیح دادن...کلآ بازی 2 تا حالت بیشتر نداره واسه تنظیمات گرافیک که به صورت پیش فرض هستننقل قول:
اینی که من نصب کردم بازی کامله فقط گزینه های گرافیکش کامل نیست
نسخه اصلی 2 هفته هست که اومده!نقل قول:
منکه صبر کردم تا نسخه اصلی بیاد اونو بگیرم هرچند هنوز گیرم نیومده
100%نقل قول:
امید تو هنوز تو نصب آپدیت گیر کردی ؟نقل قول:
سلام
همه یه چیزی میگن
قاتی کردم لطفا راهنماییم کنید:
یکی از بچه ها بهم گفت اگه برای ران بازی،بازیو آپدیت کنم دیگه بازیهای cod و halo reach و نمیخونه
میخواستم بدونم اگه احیانا خوند بعد این دو تا بازیو تا آخر رفتم و یه روزی رفتم لایو یهو بن نمیشم؟؟؟
یعنی این کار فلگ نمیکنه؟؟؟
راستی واقعا این آپدیت مشکل سازه برای بازیهای دیگه یا با خیال راحت آپدیت کنم؟؟؟
نصب کن ، نهایتش دیگه halo-cod:mw2-ac:bh اجرا نمیشه :31:
دوستان یه چندتا باگ خوشکل واستون گذاشتم ببیند که واسه خودم پیش اومد وقتی بازی رو اجرا کردم این اتفاقات جالب افتاد...
فقط شرمنده جایی نتونستم آپ کنم که هیتلر نباشه...
کد:http://rapidshare.com/files/456747858/Crysis_2_Bug.mp4
چه جالب منم می خواستم یه چیزی رو نشون بدم که با هم بخندیم . من چند روز پیش بازی رو تموم کرد امروز زد به کلم که دوباره بازی کنم و این سوتی جالب رو دیدم من هر چی از این موجودات رو میکشم دوباره ظاهر میشن خیلی جالب بود گفتم این جا بزارم .نقل قول:
کد:http://www.uploadfa.net/1390/uaab9k8pcrw1r81d9dr.wmv
میخواستم ببینم واسه انجام این بازی چه پیش نیازهایی هست . از لحاظ داستانی میگم .فقط نسخه یکش رو بازی کردم . وارهد رو بازی نکردم . داستانش مرتبط نیست ؟ میشه رفت سراغ نسخه 2 ؟ چون الان گرفتمش داغه . سرد بشه نمیچسبه .
قضیه چیه چرا نیویورک داغون شده ؟ :41::31::20:
خدا بده برکت!!!!:18::31:نقل قول:
خوب با این حساب تمام credit که واسه upgrade کردن nano suite میخواستی رو گرفتی!!!!!:27::27::27:
شهاب بد جور خشن شدیا،یه دفعه تو خواب بلند میشی گردن یکیو میشکونیا.........نقل قول:
زپلشکنقل قول:
یعنی یه بازیو فدای چند بازی کنم پوریا.؟نه ارزششو نداره
میرم همون نسخه ی pc شو بازی میکنم
چیکار میشه کرد از دست این جو!:31:نقل قول:
فعلا یه چند وقتیه رفقا خیلی دور و ورم آفتابی نمیشن!:31:
اما گذشته ازین ها باید بگم خداییش آنلاینش خیلی سخته! چون خیلی ها غیب میشن و تنها راه های دیدنشون یا نزدیک شدن بهشون هست (به طور تصادفی) و یا استفاده از دوربین حرارتیه!
خلاصه من خیلی از دست اینا زخم خورده ام!:31:
راست میگی ها ، ولی دیگه حال نمیده دوباره برم :19:شاید امشب بتونم یه دست حسابی تا صبح بزنم :21:نقل قول:
خدا بده برکت!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب با این حساب تمام credit که واسه upgrade کردن nano suite میخواستی رو گرفتی!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اونوقت تمام credit ها چند تا هست که باید بگیرم نشینم تا صبح قتل و عام بکنم و هیچی عایدمون نشه:31::31::18:
خواهشا یه جوونمرد جواب ما رو بده میخوام بازی کنم امشب .نقل قول:
داستانش اونقدرها پیچیده نیستش که 100 درصد لازم به بازی کردن قسمت های قبل بوده باشی...نقل قول:
مخصوصا که میگی قسمت اول رو بازی کردی..این بهتره چون قسمت وارهد مربوط به همون قسمت اول هستش اما با زاویه دید سایکو...
در کل چیزی رو که برات نامفهوم باشه نخواهی داشت تو بازی چون خودش روایت خوبی داره..بزن بازی کن حالشو ببر..
شهاب دادا مولتیش به درد مبخوره یا نه؟؟؟نقل قول:
برم اوریجش رو بخرم،بریم با بچه ها PSN یا نه...........
بازی با SuperSoldier هم تموم شد اینبار خیلی جالبتر بازی رو تموم کردم . بیشتر بازی نامرئی میشدم از وسطشون رد میشدم . یکی 2 مورد داشتن 2 تا گروه با هم میجنگیدن من بدون توجه بهشون از وسطشون رد شدم رفتم : دی فقط جاهایی که مجبور بودم از یه جا دفاع کنم وارد جنگ میشدم که در اینجور موارد هم اصلا چالش برانگیز نبودن مبارزات . وقتی آپگرید هم بکنین که دیگه خیلی بهتر میشه ! اما کلا گیم پلی بسیار روونو منعطفی داره که بنده به شخصه به شدت باهاش حال کردم .
مالتیش که حرف نداره! یکی از نقاط قوتش آزادیه عمل و امکانات جالش هست.نقل قول:
البته نامرد این کرایتک حتی با پچ 1.1 و کرک 1.1 هم نمیزاره دیگه آنلاین بزنیم!:31:
بالاخره مام تمامش کردیم یه نظرم من آخره بازیه حرف نداره
سلام دوست گرامی من تا مرحله ای باید از دست دوستش سوئیچ انفجار بمب را از دستش می گرفتی و یک ربات میامد تا از دستت بگیر و ساختمان ها منفجر شد و یک قطار آمد روی ربات و بعد رسیدم به یک پل چند موجود فضائی کشتم و رفتم زیر پل آن رباط بزرگه که خیلی باید بهش شلیک کنی تا بمیره رسیدم که بازی پرید. چند مرحله بعد از این وجود داره. ممنون میشم با خبر بشم
سلام.نقل قول:
فک کنم 3 یا 4 مرحله دیگه هست بعد از این.
یه کرک خوب دانلود کن شاید بازیتت درست شد
اه اه چقدر سیستم سیوش مزخرفه . اصلا نمیشه رو حالت هارد رفت . کافیه بمیری یا لو بری باید از 5 دقیقه قبل دوباره بری .
آره موافقم ... باید چک پوینتاشو زود به زود میزاشتن، اینجوری میمیری کلی میره عقب تر :20:نقل قول:
اه اه چقدر سیستم سیوش مزخرفه . اصلا نمیشه رو حالت هارد رفت . کافیه بمیری یا لو بری باید از 5 دقیقه قبل دوباره بری .
حق با دوستمون هستش واقعا افتضاح هستشنقل قول:
منم این بازی رو تموم کردم عالی بود