تایید میشهنقل قول:
اون همه دب دبه و کب کبه و سر و صدا ...
منم امیدوارم
Printable View
تایید میشهنقل قول:
اون همه دب دبه و کب کبه و سر و صدا ...
منم امیدوارم
اگر فراموش نکرده باشین سریال های مدیری توی قسمت های اول ضعیفن و به مرور ماجرا ها شکل میگیره.
یادتون میاد اوایل سریالی که اولین بار داوود برره اومد ( و هر دفعه مهران رو از ساختمون مینداختن پایین) رسما مدیری توی برنامه نظر خواست برای بهتر شدن برنامه اش؟
به ضررشون نیست؟!نقل قول:
خوب ملت دی وی دی رایتی میخرن...به نظرتون حق ندارن؟
من از مدیر این بخش معذرت میخوام . اما خوب در این تاپیک چه پست مفیدی میشه زد؟ الان مثلا پست من اسپم بود؟
اگه هست ببخشید
والا من نمیدونم!نقل قول:
به قول یکی از دوستان که چند صفحه قبل گفته بود آدم به عنوان بیننده حق داره با کیفیت ببینه سریال رو..
پخشش خیلی بده اینجوری پیش بره خیلی ها یا نمیخرن دیگه یا اصلا نمیبینن یا کپی میکنن...
خب وقتی DVD اورجینال پخش نمیشه!کپی اش از کجا میخواد پیدا بشه توی شهرستان؟نقل قول:
خوب ملت دی وی دی رایتی میخرن...به نظرتون حق ندارن؟
اگه هم یه سری آدم بخوان کپی کنن محدود میشه بازم خیلی نمیشه
شنيدن تا عمل خيلي فرق مي كنه .نقل قول:
حالا يه نمايندگي براي خودش حرفي زده دليل نمي شه حرفش صد در صد قبول باشه . تو يكي از شهرستان ها اتفاقا dvd اورجينال بود .
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
خوب كپي دي وي دي از تهران به شهرستان مي ره و اينطوري تو شهرستان پيدا مي شه .نقل قول:
درست میگه تو شهرستان ها dvd کپی خیلی زیاد پیدا میشهنقل قول:
خوب كپي دي وي دي از تهران به شهرستان مي ره و اينطوري تو شهرستان پيدا مي شه .
بله درسته
تو همين تهران هم دي وي دي كپي زياده . هر كي بخواد اصلشو مي گيره هر كي هم بخواد مي ره كپي مي گره .
حالا طرف بياد اينجا فلسفه بچينه
من که میدونم اینم پاک میشه...نقل قول:
بله درسته
تو همين تهران هم دي وي دي كپي زياده . هر كي بخواد اصلشو مي گيره هر كي هم بخواد مي ره كپي مي گره .
حالا طرف بياد اينجا فلسفه بچينه
ولی دوست عزیز اگه میخوای مثل من پستات پاک نشه تو این تایپک فقط حرف ابروها وسبیل باباشاهو بزن!!!! یا مثلا بگو به به چه هوای خوبیه!!!!...:10:
من ظهر یه پست زدم که گفتم هر کی دوست داره کپی بگیره هرکی دوست داره ارجینال...10نفر تشکر کردن وتائید...
الان اومدم میگه به دلیل صحبت از کپی یا دانلود پستتون پاک شده!!!!!!
این پست هم به سرنوشت اونا دچار میشه...
ما رفتیم...
یاحق ...
مسألهاي ندارهنقل قول:
دوست عزیز شما درست می فرمایید؛ اما بحث های مربوط به کپی رایت این سریال به این تاپیک منتقل شده:نقل قول:
شاید هدفشون از حذف کردن پستتون همین بوده.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=447238
اون کسی که میگه در تاپیک نباید حرفی در مورد کپی رایت زده بشه و سایر مسائل جانبی .... البته ببخشید ولی احتمالا زیاد تو فورومها نیست
هر فورومی که بری در خیلی موارد تیتر تاپیک یه چیزه و محتویاتش از شیر مرغ هست تا جون آدمیزاد
حالا وقتی خود مهران روی کپی رایت انقدر تاکید کرده و سر بحث رو باز کرده که نمیشه به کاربرا گفت این حرفا به سریال ربطی نداره
اما از طرفی هم برخی کاربرا دیگه خیلی بی جنبن.هر چیز بی ربطی رو هم سعی میکنن ربط بدن.یه کاری میکنن مدیرا اصلا همه چیز رو با هم پاک کنن
بله؛ ولی نه طوری که موضوع تاپیک به کل عوض شه.نقل قول:
اینم یه مطلب جالب (البته هنوز کامل نخوندمش (:31:):
محتوای مخفی: یادداشتی در شرق درباره حواشی قهوه تلخ
نظرسنجی
خریداران محترم لطفاً نظرات خود را در خصوص جوایز ، نحوه ی اطلاع رسانی و محتوای سریال قهوه تلخ اعلام فرمایید.
نظر من:کد:http://pakhshealvand.com/?page=poll&hl=fa_IR
نحوه ی اطلاع رسانی:ضعیف
جوایز:خوب
محتوا و موضوع سریال قهوه تلخ:خوب
نظر شما: پخش ضعیف
سلام دوستان ، تا حالا به اسم ایجاد کننده این تاپیک دقت کردین :دی ؟! ( عجب تناسب جالبی :دی ) !
شرمنده شکوفه جان !
:دی ، :دی ، :دی !کد:شکوفـه
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=451266
آخه چند صفحه ؟ چند پست ؟!نقل قول:
ببینین این بحث هیچ وقت تموم نمیشه چون هر کس یه نظری داره دقیقاً مثل طرفداران دو تیم فوتبال رقیب توی یک بازی میمونه هر چقدر هم برای همدیگه دلیل بیارن که تیمشون بهتره خب هر کس طرفداری تیم خودشو میکنه . میخریم ، کپی میکنیم ، دانلود میکنیم به هر صورتی تهیه میکنیم بهتر نیست فقط بیایم در مورد محتوای سریال بحث کنیم ؟
قانون منطقی خرید سریاله . حالا یا با منطق ما همسو هست یا نیست . به همین سادگی
الان روزشمار سایتشون صفر شده فکر کنم امروز بیاد فصل 5
حالا خداییش اگه همین سریال رو صدا و سیما خودمون بخش میکرد اینقدر ارش تعریف میشد ؟
قهوه تلخ تو فروشگاه ها نيست ولي لينك دانلودش تو ايران پراد هست :18:
حالا انتظار دارن من دانلود نكنم ؟ :13:
البته هروقت اورجيناشم بياد ميخرم بالافاصله
عوامل مختلف از ضرغامی گرفته تا پخش خانگی باعث شدن که اینقدر گنده بشه...نقل قول:
آخه چه دلیلی داره ضرغامی بیاد بگه مورد تایید ما نیست...!
آره خدا وکیلی می کردیم چون تو تمام مجموعه هایی که ساخته ازش حمایت و تمجید کردیم.نقل قول:
حالا خداییش اگه همین سریال رو صدا و سیما خودمون بخش میکرد اینقدر ارش تعریف میشد ؟
رفتم سوپری محلمون آورده بود!
ولی فقط CD رو!
گفت طرف که آورده گفته میرم بعدا DVD میارم!
این پخش الوند احمق داره گند میزنه به قهوه تلخ!:41:
نه عمرا اگر اين قدر تعريف مي شد مي دوني چرا ؟ چون مطبوعات اون قدر مي گفتند كه بعضي جاهاي فيلم صداي ماشين مياد يا مثلا اين كه تو دو سه جا صداي رسوندن ديالوگ به بازيگرا مياد . يا كه دارند 200 سال پيش نشون مي دن ولي چايي مي خورن (صحنه صحبت كردن دايي اقبال با سيامك انصاري كه چايي ميارن )در حالي كه 120 سال پيش چاي تو ايران اومد .نقل قول:
به نقل از ويكي پديا
پیشینهٔ مصرف چای در ایران به سده هفدهم میلادی میرسد. جهانگردان از چایخانههایی گفتهاند که بزرگان و توانگران در آن جا جمع شده و چای مینوشیدند.
محمد علی معروف به کاشف السلطنه چایکار، متولد ۱۲۴۴ خورشیدی در تربت حیدریه، که از دارالفنون و سپس از سوربن فرانسه فارغالتحصیل شده بود، با عنوان ژنرال کنسول ایران در سال ۱۲۷۶ خورشیدی، مأمور خدمت در هند شد. وی به عنوان سفیر ایران در هندوستان در روزگار مظفر الدین شاه قاجار اولین فرد ایرانی است که با همت والای خود و در نقش یک بازرگان به فراگیری شیوهٔ کاشت و مصرف در ایران و جهان پرداخت. وی با تلاش زیاد و نبوغ خود توانست نژادهای خوب و مقوی چای را کشف نموده و با زاد و ولد آنها نام خود را ماندگار نماید. همچنین او شهر لاهیجان را به دلیل وجود هوای مناسب برای کشت چای انتخاب کرد. این شهر امروز به عنوان مرکز کشت چای در ایران درآمدهاست. مقبرهٔ کاشفالسلطنه در لاهیجان امروز به صورت گنجینهٔ تاریخ چای ایران در لاهیجان درآمدهاست. سهم ایران ۴ تا ۵/۴ درصد از مصرف کل چای جهان است.
عوامل زیادی باعث شد که این سریال اینقدر براش تبلیغ بشه
عواملی مثل :
اول بخش خانگی این سریال و عدم بخش از صدا و سیما...
عدم حضور مهران مدیری در دیدار فعالان و بازیگران صدا و سیما با ....!!!
و صبحت های ضرغامی بر عدم تایید این سریال ..
و....و....و...!
ولی متاسفانه تبلیغاتی که داره برای مهران مدیری و این سریال میشه اصلا جنبه هنری نداره و تایید بر کیفیت هنری سریال نیست ...
در واقع این سریال بیشتر از اینکه نون هنرش رو بخوره ..داره نون تبلیغات عجیبی رو میخوره که براش میکنن ...!
.نقل قول:
نه عمرا اگر اين قدر تعريف مي شد مي دوني چرا ؟ چون مطبوعات اون قدر مي گفتند كه بعضي جاهاي فيلم صداي ماشين مياد يا مثلا اين كه تو دو سه جا صداي رسوندن ديالوگ به بازيگرا مياد . يا كه دارند 200 سال پيش نشون مي دن ولي چايي مي خورن (صحنه صحبت كردن دايي اقبال با سيامك انصاري كه چايي ميارن )در حالي كه 120 سال پيش چاي تو ايران اومد
سوتی و اشتباه که زیاد هست اینم یکیش :
آموزش استفاده از قاشق چنگال در قهوه تلخ در صد سال پیش ...
کد:http://www.kalam.tv/fa/video/47019/index.html
این سریال رو تو کاخ سعدآباد فیلمبرداری کردن ؟
بعضی از این ستون هایی که بالاش لامپ هست که تو حیاطن خیلی باحالن !
پله ها و بعضی بناهای آهنی همه معماریه روز رو داره.
اگه اینجا کاخ سعد آباد هست پس این همه مهران مدیری می گفت بنا های بسیاری ساختیم کجا ها بوده ؟!
حتی فضاهای داخلی هم کپی کاخ سعد آباد هست !
این سه قسمتش جدیدش واقعا عالی شده!:) داستان با سرعت خوبی رفت جلو و انصافا پلان به پلانش خنده داشت!:31: ضمن اینکه طنز سریال هم تو این پک خیلی خوب بین همه بازیگرا تقسیم شده بود!:20:
بین پک ها تا اینجا واقعا بهترینشون همین پک بودش! لذت بردم!:biggrin:
اومده ؟ برم بخرم؟نقل قول:
آره برادر اومدهنقل قول:
اومده ؟ برم بخرم؟
امشب یا فردا میرم دی وی دی ــــش رو می خرم!
الحق که کپی رایت ایران تکه!
هنوز ملت نمی دونن که قسمت های جدید اومده بازار، سایت ها گذاشتنش!!!!
پناه بر خدا!
Tags هاي اين تاپيك چرا اينجوري : " قهوه شیرین, مهران مدیری "
مدير نمي تونه عوض كنه ؟ اينطوري : قهوه تلخ ، قهوه ، تلخ ، سريال قهوه تلخ ، مهران مديري ، مديري ، پخش الوند ، الوند ، آنتي ضرغامي !
بازیگر جدید هم تو قسمت های جدید اضافه شده؟
بله، در آخرین لحظهء قسمت 15 نازخاتون دختر اعتمادالملک (سحرجعفری جوزانی) که در فرانسه بود اومد.
رقص چاقوشون خیــــلــــــی جالب بود:39:
همین الان خریدم یه جا رفتم به کل نداشت رفتم یه جا دیگه dvd شو هم داشتنقل قول:
هههه بوفه دانشگاه ما هم میفروشه!!!!!!!!!!!!!!1
دوستان پس خود مدیری نمیاد تو بازی؟
قسمت20..........................نقل قول:
دوستان پس خود مدیری نمیاد تو بازی؟
فکر کنم فعلا فقط اون پیرمردها و بلد الملک باشن که شخصیت های محبوب مجموعه شدن.. من خودم خیلی با این بلد الملک حال میکنم.. طرف بدجوری قاطی میکنه :31:
بعد ساختمان 85 این سه قسمت ببینم چطوره هر چی میریم جلوتر فوق العاده تر میشه
یعنی سلام باباشاه منو کشت! :31:
سلیام!! :16:
جالبه الان پک چهارم سی های من قسمت 11 و 12 توش بود فقط !!!
بدیو ...بدیو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توی مصاحبه ای که فکر کنم تو این تاپیک هم ذکر شد یه نکته ای بود به نظرم خیلی جالب بود....
اینکه نبود باباشاه وقتی رفته بود سفر کاملا حس میشد...
یا مثلا نبود جواد عزتی هم به نظرم حس میشه....همین طور بازیگرای فرعی دیگه
مدیری به نظرم اینقدر خوب به بازیگرای فرعی پرداخته که دیگه نمیشه گفت کی فرعیه کی اصلی:20: