کدوم مرکز و کدوم شهر هستید؟نقل قول:
Printable View
کدوم مرکز و کدوم شهر هستید؟نقل قول:
سلام
توی پنل من سرویس های جدید اضاف شده . به نام (( کمپین ))
تماس گرفتم 2020 گفتم قضیه این سرعت 1 مگ تا 4 مگ یا بقیه سرویس های کمپین چیه ؟!!
گفتن که از صبح تا ظهر سرعت سرویس 4 مگابایته . ظهر تا 12 شب سرعت نصف میشه و از 12 شب تا 7 صبح سرعت حداقل یا همون 1 مگابایت میشه !!!
اینجوری ارزش نداره .با سرعت 1 مگابایت بخوام دانلود شبانه بزارم ..
این دانلود شبانش هم باحاله . تا سقف 3 گیگ در ماه :n08:
دانلود شبانه نمیزاشتن سنگینتر بودن :n08:
طرح کمپین تابستانه کجای دلم بزارم یادش بخیر قبلا طرخ نقره ای با طلای بود قیمت مناسب با دانلود شبانه ریگان
سلام
امروز یه سری به سایت مخابرات استان های دیگه زدم دیدم چه طرح های متنوعی دارن. یعنی خاک .... مخابرات هرمزگان . :n34:
دوستان این سقف دانلود برای سرویس های 1مگ تا 4/8 و 2مگ تا 4/8 نیست ؟
فقط برای طرح های256 و 512 به بالا هست ؟ توی توضیحاتش یه ستاره کشیده . یعنی بقیه میشه بصورت نامحدود دانلود شبانه کرد ؟
سلام
طرخ کمپین میخای یگیری به گفته خودشون هر ماه 3گیگ میتونی دانلود شبانه داشته باشی یعنی روش خساب نکن باید بیای ترافیک اضافه بگیری پنل ترافیک اضافه ببین کمپین تایستانه 50گیگ 60 تومان 100گیگم90 تومان
سلام داداشنقل قول:
آره منم شنیدم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اینجا فقط طرح های 256 تا 2/4 مگابایت و 512 تا 2/4 مگابایت ستاره (*) داره . توی توضیحاتش اونایی که ستاره داره گفته سقف دانلود 3 گیگ داره. طرح های 1 مگ تا 4/8 مگ و 2مگ تا 4/8 مگ ستاره نداره طبیعتا باید سقف دانلود نداشته باشه .
من زنگ زدم 2020 گفت همه طرح های جدید سقف دانبود دارن . من احتمال میدم اینایی که اپراتور 2020 هستن پشمک هم نمیدونن . والا . من دیروز زنگ زدم اصلا نمیدونست طرح های جدید اومده . بعد اصلا نمیدونست سقف دانلود شبانه داره . اگه بهش نگفته بودم تا سال دیگه همین موقع هم نمیدونست . رفت از یه نفر دیگه پرسید بعد اومد گفت آره همه سقف دانلود داره . اینا فقط در حد قطع بودن adsl میتونن یه کارایی کنن . فوق فوقش 2 تا پسورد عوض کنن .
حالا اینترنت مخابرات خودمون در حدی هم نیست که اینجا در موردش صحبت کنیم ولی خوب برای ما که بندرعباس نیستیم تنها سرویسمون مخابراته مجبوریم .
بندرعباس شما از یه سرویس ناراضی بودی فرداش عوضش میکنی .
اپراتور2020 اطلاعاتشون در حد یه پسورد عوض کردنه بیشتر از این ازشون انتظار نداشته باشی الان دیدم حق باشماست از 1مگ ستاره نداره محدودیت نداشته باشه ارزش داره طبق شنیدها این طرح تا 17 مهرماهه بد دیگه طرح نیست خالا یه سوال سرعت 256 به نظرت با دانلود30تا40 از شبانه رایگان تو 1ماه چن گیگ میتونه دالود داشه باشه 512 هم همینطور هر شب دانلود داشته باشه خیلی بیشتر از سقفش نمیتونه دانلود داشته باشه
سلام
کسی از این طرح های تابستان خریداری کرده لطفا اعلام وضعیت کنه...
الان واسه من یک پیانک اومده اینترنت تا8مگابیت وشبانه ریاگان جریانش چیه
سلام
متاسفانه همه طرح های کمپین سقف دانلود شبانه داره . من طرح 1 مگ تا 4 مگ گرفتم . شب اول با سرعت خوبی دانلود کرد اما فقط همون شب اول دانلود کرد . شب های باقی یا از حجمم کم شد و یا وقتی ساعت 2 مودم ریستارت کردم ، کلا اینترنتم قطع شد . مسخرس
جالبه که به اپراتور های 2020 زنگ میزنی هر کدوم جواب متفاوتی میدن . یکی میگه این طرحی گرفتی اصلا شبانه نداره . یکی میگه شبانه داره سقف نداره . یکی میگه ..........
واسشون پیام گذاشتم اگه مشکلم حل نشه تو سامانه 195 شکایت میکنم . هر چند بعید میدونم کاری انجام بدن
سرعت دانلود در روز و شبانه رایگان چقدره ؟نقل قول:
والا شب اول که دانلود رایگان داشتم سرعت تا 410/420 میرفت . به طور میانگین 360/370 بود .نقل قول:
روز زیاد دانلود نذاشتم . تقریبا مثل شب بود . تغییری نمیکرد .
دیروز زنگ زدم 2020 طرف میگفت قراره سرعت واقعی بدن برای این طرح . گفت بالاتر میره احتمالا
یه سوال داشتمنقل قول:
برای استفاده از طرح شبانه باید مودم رو ساعت ۲ خاموش روشن کنیم یا نیازی نیست ؟
نقل قول:
سلام
انجام بدید بهتر هست
ولی شخصا هیچ وقت نیاز ندیدم اینکارو کنم
سلام منتظر پیگیری شکایتت هستیم خبرش همینحا اعلام کن اخرش یفهمیم سقف دانلود شبانه داره یا نه ؟ ممنوننقل قول:
اگه سقف دانلود شبانه داره پول الگی ندیم بیام پکیج256تا8مگ بگیریم بقیه پول واسه حجم اضافه بدیم طبق توضیخاتشون هیچ فرقی با پکیح دیگشون نداره
سلامنقل قول:
والا خودمم نمیدونم .من قبل از این چندین بار طرح های شبانه رایگان گرفتم . طرح یکساله نقره ای داشتم . طرح های ماهانه شبانه رایگان داشتم .
هیچ موقع مودم ریستارت نکردم برای دانلود شبانه . همیشه لیست دانلود رو آماده میکردم توی idm تنظیم میکردم از ساعت 2:05 تا 5:58 . حتی 1 مگابایت هم کسر نمیشد از حجمم .
اما الان نمیدونم چه مرگشه . دیشب ساعت 1:50 دقیقه مودم رو روی اون خطی که طرح کمپین شارژ کردم ، کانفیگ کردم . وصل بود . تقریبا تا نزدیک به 3 وصل بود . چندتا دانلود کوچیک انجام دادم امتحانی
بعد مودم رو ریستارت کردم . دیگه اصلا اینترنت وصل نشد .یعنی چراغ های مودم همش روشن بود اما هیچ سایتی باز نمیکرد !!! حتی سایت مخابرات چه آدرس آنلاینش و چه آدرس آفلاینش هیچ کدوم باز نمیکرد . یعنی میشه گفت از ساعت 2 به بعد ( شاید تا 6 که دانلود شبانه تموم میشه ) اینترنت من قطع بود .حتی.همون موقع زنگ زدم 2020 یارو میگفت اینترنتت وصله و هیچ مشکلی نداره !! واسه همین میگم احتمالا سقف دانلود داره و وقتی سقف دانلودت تموم شه اینترنت شبانه وصل نمیشه .
بعد رفتم ریز مصرف گرفتم اصن ریز مصرفشون دیگه مسخره تر از بقیه . من دقیقا مطمئنم هرچقدر دانلود میکنم توی ریزمصرف دو برابر نمایش میده . من شب اول نهایتا 4 گیگ دانلود کرده باشم . ریز مصرف که میگیرم میزنه 8 گیگ !!!! برای روز های دیگه هم همینطور .
حالا یه موضوع دیگه اینکه وقتی ریز مصرف میزنم مثلا برای ساعت 2 تا 3 دو سه بار مصرف دانلودم رو حساب کرده .
عکسشو ببینید :
قسمتهایی که جدا کردم رو ببینید ساعت و تاریخ . دقیقا ساعت شروع و پایان یکی هست . قبلا اینطوری نبود . بود ؟
البته از ساعت 3 به بعد دیگه وصل میشدم اما عملا نت قطع بود هیچ دریافتی نداشتم .
دوستان بی زحمت شما هم ریز مصرفتون چک کنید ببینید همچین چیزی واسه شما هم هست یا نه .
از ساعت 2 تا 3 تقریبا یه 70/80 مگی دانلود داشتم . مقداریش شبانه حساب شده یه مقدارش روزانه . اصن معلوم نیست مخابرات چیکار میکنه !!
والا تا حالا 10/20 بار زنگ زدم 2020 هیچکی جواب درست و حسابی نمیده . اصن اطلاع ندارن . یکی میگه این طرح شبانه نداره . یکی میگه داره . یکی میگه سقف نداره . یکی میگه داره ...نقل قول:
همین اعصاب آدم خراب میکنه . وگرنه پول به جهنم
توی پنل هم براشون پیام گذاشتم جواب دادن زنگ بزنید 2020 .
دیگه من نمیدونم چیکار کنم . اگه مرکز استان هستید و کسی میشناسید یه تحقیقی کنید .
الان میخوام توی سامانه 195 درخواستمو بدم . ببینم چی پیش میاد .
دوستان ، چی شد ؟ ریز مصرف گرفتید ؟
............
یعنی یه ریز مصرف گرفتن اینقدر سخته ؟
دیشب تماس گرفتم مخابرات بندر گفت به هیچ وجه سقف دانلود نداره طرح شما . گفت خیلی تا حالا این طرح دریافت کردن و بدون مشکل دارن دانلود شبانه رایگان انجام میدن !
گفت مشکل شما هم به زودی حل میشه .
سلام
من هنوز طرح کمپین ندارم طرخ قدیمی دارم دانلود شبانه داره ریز مصرفم که چک کردم مثل شما چنبار برام نشون میدهساعت و تاریخ مثل هم میتونه باگ نرم افزاری از طرف خودشون باشه یا با هر بار که مودم روشن خاموش میکی مصرفت نشون میده من زیاد به ریز مصرف دقت نمیکنم برام ملاک حجم اصلیه که با دانلود شبانه کم نمیشه
دیروز رفتم نماینده فروش خضوری در مورد کمپین سوال کردم گفت که همه سقف دانلود شبانه داره میدونستم جوابش همینه تو گوشیم عکس اون 2تا طرخی که ستاره نداشت نشونش دادم گفت نمیدونم حلاصه بهت بگم خودشونم نمیدون چی به چیه تازه بهم میگفت سرعت از صبح تا ظهر سرعت فول داری یعنی اگه 4مگی فول داری ظهر تا شب نصف میشه سرعت شب تا صبخ سرعت واقعی از256کیلو تا 2مگ که گرفتی سرعتت همین میشه اقا ما با کلی سوال اومدیم بیرون اخرشم نفهمیدم چی به جیه
سلام
توی قسمت پشتیبانی پنلم در مورد دو برابر نشان دادن حجم دانلودی سوال پرسیدم .
جواب :
با سلام کاربر گرامی - چون به زودی مبلغ میزان حجم استفاده شده از سایتهای داخلی ارزانتر از سایتهای خارجی خواهد شد این مصرف جداگانه نمایش داده میشود .
.........
شما چیزی فهمیدید ؟
نه .نکونه اینترنتم سهمیه بندی شده خودمون خبر نداریم :n31:
عماد مشکل حجم شبانت حل شد؟
سلام .نقل قول:
نه داداش . همچنان حجم کم میکنه . درخواست توی 195 هم گذاشتم .ببینم به کجا میرسه .
من احتمال 90 درصد میدم که همه طرح ها سقف دانلود دارن
ویرایش شود ..
ADSL مخابرات کرمان
کمپین تابستان ۲مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان اونایی که طرح تابستانه فعال کردن به این سه تا سوال جواب بدن
این طرح تابستانه سرعت 2 تا 8 مگ شبانه رایگانش محدودیت داره یا نه؟
سرعت دانلود شبانه رایگانش چنده؟
سرعت ساعت های دیگه چنده؟
با تشکر
سلامنقل قول:
من استان هرمزگان نیستم و از مخابرات کرمان طرح کمپین گرفتم برا خونه و مغازه .
خط خونه متاسفانه کشش نداره و روی 5مگ بسته شده سرعت دانلود هم با idm روی 600تا 700 هست.
ولی خط مغازه سرعتش خوبه توی speedtest سرعت حدود 12 تا 14 مگابیت هست .
سرعتش توی روز و شب زیاد تغییری نداره با حداکثر سرعت دانلود میکنم .
هر دو خط هم طرح 2مگ تا 16 مگ مخابرات هستند .
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
سلام
دوست عزیز در مورد دانلود شبانه چیزی نگفتی از حجمت کم میشه یا نه ؟
امروز بلاخره از مخابرات هرمزگان زنگ زدن . یه خانومی بود .
اول جوگیر شده بود فکر کرده بود ما هیچی بارمون نیست .
بعد دید با دلیل و مدرک دارم باهاش صحبت میکنم نرم شد . اول گفت تمام طرح های کمپین سقف دانلود 3 گیگ دارن . بعد بهش گفتم تشریف ببر سایت مخابرات و تبلیغاتتون رو ببین . بعد که رفت تازه متوجه شد .
توی بحث ریزمصرف هم جواب درست درمونی نداد . چیزی که از صحبتاش میشد فهمید اینه که دارن یه کارایی میکنن ولی فعلا سیستمشون باگ داره . انگار میخوان میزان مصرف حجم برای سایت های وطنی و خارجی رو تغییر بدن . مثلا برای سایت های وطنی حجم کمتری مصرف شه . یه همچین چیزایی . خلاصه جواب درست درمونی ندادد .
گفت درمورد طرح ها و سقف دانلودش هم تحقیق میکنم بعد زنگ میزنم . ( فکر کنین تازه میخواست تحقیق کنه )
بعد از نیم ساعت زنگ زد گفت همشون سقف دانلود دارن . منم گفتم رو حساب اینکه سقف دانلود نداره طرح رو گرفتم و اگه اینطوری باشه ، نمیخوامش .
خلاصه 10 تومن از پولی که داده بودیم پرید و مبلغ 61 تومن بستانکار شدم . طرح هم لغوش کردن .
موفق باشید
برا مخابرات کرمان اینطور نیست من طرح 2مگ تا 16 گرفتم با دانلود شبانه رایگان از 2تا 6 .نقل قول:
تو این چند روز هم شبانه چیزی حدود 30گیگ دانلود کردم حتی یک کیلوبایت هم از حجم کم نشده .
عجیبه که مخابرات هرمزگان برای همه محدودیت شبانه گذاشته !!!!
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
مسخره تر از هرمزگان دیگه جایی ندیدم !نقل قول:
وقتی بهش فکر میکنی خوب یعنی چی ؟ دانلود شبانه رایگان اما با سقف 3 گیگ در ماه !! بخدا مردم رو مسخره کردن .
2 گیگ که حجم ماهیانس + 3 گیگم مثلا حجم شبانه
همون 5 گیگ در ماه . شبانه هم نداره
من میخواستم طرح 2 تا 8 با قیمت 89 هزار رو بخاطر شبانش بگیرم. حالا که اینجوره باید بیخیال بشمنقل قول:
سلام دوستان اطلاعی ندارین این طرح های تابستانه تا چه تاریخی هستن؟
17مهرماه فک کنمنقل قول:
ممنونم....نقل قول:
سلام
من که رفتم سرویسم رو قطع کردم و اینترنت وایرلس با پهنای باند پیشگامان گرفتم .
سرعت 512 تا 2 مگ . 10 گیگ حجم دانلود - شبانه از 2 تا 7 رایگان . 25 تومن
شبی نزدیک به 4 گیگ دانلود رایگان میکنم .
شما هم سرویستون عوض کنید و خوتون اذیت نکنید .
بعد مدت ها دارم کلیپ های اینیستاگرام رو دوباره میبینم :n02:
کار خوبی کردی وایرلس پینگ بهتری داره ماهیانه گرفتی ؟نقل قول:
آره داداش . مثل مخابرات 1 - 3 - 6 - 12 ماهه داره . هم طرح شبانه نیم بها و هم کامل رایگان .نقل قول:
سلام.
من تعرفهها رو از طریق سایتش دیدم، ولی جایی به شبانهی رایگان اشاره نکرده بود. شما از سایت اقدام کردید یا حضوری؟ :)
سلامنقل قول:
2تا8 بگیر شبانه رایگان 2تا6 صبح داره سرعت دانلودم920 میده من از سایت گرفتم فک نکنم با حضوریفرق داشته باشه
سلام. ببخشید متوجه نشدم منظورتون کدوم سرویسدهندهس. مخابرات یا دابکو؟نقل قول:
ویرایش: یه سر رفتم دفتر ژیگس و دربارهی کمپین تابستانهشون پرسیدم. گفتن اون اوایل که تازه کمپین اومده بود، همهی طرحا سقف دانلود داشتن، ولی الآن برای سرعت 1 مگ به بالا محدودیت ندارن. من هم 2 تا 4 مگ یک ساله ازشون خریدم. تأکید و تضمین کردن که شبانهی رایگان داره (از 2 تا 6 صبح). گفتم اگه نداشته باشه، دوباره مزاحمشون میشم. :n24:
راستی، طرحای پاییزی هم تو راهه. فقط گذاشتن پاییز تموم شه، بعد بیارن. :n02:
سلام منظورم همین مخابرات طرخ کمپین بود کاشکی 2تا8 میگرفتی یه 8هزار تومان بیشتر میدادی سرعت 2برابر میگرفتی ارزش داشتنقل قول: