ممنونم دوست خوبم....کسانی که دارند چک کنند و ببینند و اینجا واگویه کنند نتیجه را....
اگر واستون مقدور هست یه عکسی هم بذارین....
Printable View
ممنونم دوست خوبم....کسانی که دارند چک کنند و ببینند و اینجا واگویه کنند نتیجه را....
اگر واستون مقدور هست یه عکسی هم بذارین....
اینترنتت چیه؟ عجب سرعتی! واسه یکی 1.5 مگابیت بر ثانیه بود
از مال من که 512 گرفتم تو اسپید نت فقط 0.7 نشون می ده شاید یکم بیشتر
ساندیس هم ارزونه هم خوشمزه!! نوشیدنی فقیر فقرا!
کانکت شدن جی پی اس ذوق زدم کرده
واسه من فريم ور Ver 20.0.005 . ورژن مپ هم رفتم تو about زده ver 3.04 . و پروداکت کد نميدونم کدومه يه RM-559 نوشته و يه Code: 0589448نقل قول:
الان بايد چيکار کنم . ؟؟
قربونت بالاش نوشتم دیگه "128 مخابرات اصفهان"نقل قول:
ماهی هم 10220 تومن میدیم!!!
من نقشه های ovi که 47 مگا بایت بود رو دانلود کردم.
همینا رو توی مسیر مشخص شده بریزم حله دیگه؟
نگرفتی چی میگم.می گم کی روی گوشی بصورت اولیه نصب هست که موقع خریدن روش ورژ 21 باشه؟نقل قول:
14.یوخده کار اینجا: در positioning methods قسمت network base تیک داشته باشد
15- در positioning server قسمت server address روی supl.nokia.com باشد
16- در positioning server قسمت access point تنظیم شود (روی کانکشن gprs گوشی) البته اگه آف لاین هستید که نمیخواد کاری بکنید
17-در positioning server قسمت positioning server use روی آتوماتیک و یا آلویزاسک باشد.
اصلا واسه من اين گزينه هارو نداره ...
شما الان باید زحمت بکشی بری به این لینک نرم افزار لازم رو دانلود و سپس موبایل رو آپدیت کنید.نقل قول:
البته پیشنهاد میشه با ovi suit آپدیت کنید اما اگر خیلی در زمینه حجم در مضیغه هستید این لینک 33 مگابایت هست:
کد:http://mea.nokia.com/support/download-software/device-software-update
چشم . چون شما ميگين با ovi آپ ميکنم فقط چه جوري؟؟
شما اول نوکیا PC SUIT و هرچی مربوط به نوکیا از تو کنترل پنل پاک کن و بعد برنامه رو نصب کن..... لینک دانلود هم الان میزارم برات:نقل قول:
حالا ریستارت کن و موبایلت رو وصل کن ovi suit رو اجرا کن و اگر اکانت توی ovi داری که هیچی نداری هم یکی میسازی همونجا.کد:http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_Ovi_Suite_webinstaller_ALL.exe
بعدش هم همون بالا یه مربع سبز هست که یه فلش روشه اونو میزنی و منتظر میشی که موبتو بشناسه و فریمور جدید رو بیاره و طبق دستوراتش که ساده هم هست آپدیت میکنی....وسلام...مشکلی هم داشتی بگو من و بچه ها هستیم...
کل حجم آپدیتی 133 مگ+98.2 مگ ovi suit 231.2 مگابایت.
مرسي دارم دان ميکنم. يه چيزي .. من رفتم تو سايت OVI ميخوام اکانت بسازم ميگه
Sorry, you are not eligible for a Nokia account at this time.... يه تست ميکني ببيني واسه شما هم اينجوريه يا نه ؟؟
ببين راه داره يه اکانت بسازي ...
مرسي
الان یکی واست میسازم پ.خ میکنمنقل قول:
ویرایش :فرستاده شد
ممنون من با آژديت كل جي ژي اسم با تنظيماتي كه شما گفتيد ژيشفرض شد....
ولي هنوز لوكيشنمو نشون نداده فكر كنم بخاطر نبود نقشس چون هنوز نقشه اي بهش ندادم
مرسي از راهنماييت
من ovi رو نصبيدم . کاراشو کردم تو اکانتمم الان . الان بايد چيکار کنم ؟ اون بالا software updat رو ميزنم
بعد يه چيزي ميچرخه اما بعدش ارور Network connection ميده
چک کنید که به اینترنت وصلید....نقل قول:
آره وصلم ... اون بالا يه 7 نوشته ... Shazam , phyton , .... آپديت جديد ايناست ؟؟
دوست من وقتی نقشه رو ریختی بیا اینجا ببینیم چطوریاست؟!!نقل قول:
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
بله.....اتصال به اینترنت نباید تا پایان آپدیت قطع بشه....نقل قول:
من فکر ميکنم به خاطره شلوغ بودن يا يه همچين چيزايي چون 6 تاشو دان کرد سره اين Shazam هي ميگيه connection erro
پس شب شب امنحان کنید یا اوایل صبح.نقل قول:
آپدیت شامل دوقسمت هست:نقل قول:
1.آپدیت فریمور یا همون ورژن جدید نرم افزار.
2.برنامه های کاربردی که اکپرا ورژن جدید هستن.
شما سرعت نتت خوبه؟!
چون باید همون اول بزنه آپدیت ....
مثل لینک زیر:
آغاجان تو هیچی مشکلی نداری به اینجا مراجعه کن حله فقط سعی کن به 21 هم آپ دیت کنینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقشتو از کجا گرفتی از کلوپ همسایه؟ اگه دقیقا بلدی چه جوری کپی کنی حله وگرنه بگو بگمنقل قول:
البته ا
به اینجا هم سری بزنی می فهمی که چه جوری کپی باید بکنی
جسارت نشه ها:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش چهارم:10:
ملتفت شدم این فریم ویر یکی دو روزه اومده اگه حدود یه ماه دیگه بخری و محصولات تازه واردبازر شده باشه حتما ولی طول میکشه خوب! البته اگه تو تبریز خودشون نزن روش هر چی بگی بر میاد از این مردم:31:نقل قول:
آخه 21 زیاد ربطی به جی پی اس نداره. تو غصه نخور بر فرض مثال رفتی موقعی که 21 اومده بود خریدی حالا 25 بیاد چیکار می کنی می بری میفروشی گوشی رو اونی که 25 روشه رو میخری؟ خوب قاعدتا نه! باید آپ دیت کردن رو قشنگ یاد بگیری چون همیشه بدرد بخوره. پولت هم تو جیبت می مونه. می تونی واسه دیگران هم این کار رو بکنی. البته دردصد ریسکش بالاست
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
قربونت چشات برمنقل قول:
ببین چی می گم منم اولش خیلی گشتم پیدا نمی کردم به اشتباه رفته وبدم setting خود گوشی یا که تنظیمات جی پی اس!
وقتی دکمه سفید رنگ رو گوشی رو می زنی منو باز میشه:31:
حالا آیکنی به اسم application تو همه گوشی ها هست که لیست برنامه ها توشه. (تا حالا ربطی به جی پی اس نداشت)
خوب آیکن location داخل برنامه های کاربردی هستش (اگه منوی گوشیت فارسیه بجای application میزنه برنامه های کاربرید که پایین صفحه قسمت سمت راسته)
وقتی وارد لوکیشن شدی اونجا همه جی رو پیدا می کنی
خبر پیدا کردنتو بهم بگو:27: آفرین پسر خوب
ممنونم از شما ولی پیشنهاد می کنم سعی کنید از کتیگوری اروپا وارد بشد چون اکثر اوقات خاورمیانه و خود سایت ایران ورژن آپ دیت شده رو واسه دانلود نمی زارن! من خودم چندبار گول خوردم اومدم دانلود کردم بعد برنامه تو آپ دیت گفته ورژن جدید موجوده اونوقته که خر بیار و باقالی بار کن:31:نقل قول:
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
شاید سرور مشغول بود هاون ساعت اصلا کاری نداره اکانت ساختن یه یوزر یه پسوردیه اسم ایمیلنقل قول:
واسه منم این ایراد رو داد. دقت کنی پیام می گه که مشکل تو آپ دیت برای OVI SUITE هستش و فقط در این ساعت می تونید نرم افزار گوشی رو آپ دیت کنید اصلا مشکلی نیست نگران نباش.:46:نقل قول:
واسه دوستانی که میگن جی پی اس داخلی نداره و بلوتوثه و اصلا این گزینه ها مثل integrated gps و غیره که توضیح دادم رو نداره باید گوشیشونو آپ دیت کنن سعی کنید فریم ویرتونم ایران باشه. پروداکت کد خواستین بدم
نه! اول software application رو باید نصب کنی بغلش نوشته 21 و خورده ای بعد اینکه فرمویر نصب شد 8 تا برنامس که اونا رو باید نصبش کنی البته نصب برنامه shazam با internel error مواجه خواهد شد که نیازی به نصب اون نداری. چون داخل فریم ویر هستش و با نصب فریم ویر اونم نصب خواهد شد.نقل قول:
البته موقع نصب برنامه ها موقعی که واسه shazam ارور داد دوباره آپ دیت رو بزن و اون یکی برنامه ها رو نصب کن اصلا نصب shazam رو بیخیال شید
این ایراد واسه shazam همیشه هست اونو اصلا نصب نکن چون داخل فریم ویر 21 ، shazam هستش اگه توجه کرده باشی موقع آپ دیت پیغام میده که واسه shazam هم آپ دیت میشه همراه فریم ویر.نقل قول:
اینایی که نصب کردی فریم ویر جدید نیست بابا!!!!!!!!!!! اول باید برنامه فریم ویر رو نصب کنی بعد این برنامه ها رو
تو برنامه ها shazam رو نصب نکن
درضمن موقع اجرای سربرگ Update از ovi suite طبیعیه که پیام اخطار بیا واسه آپ دیت خود برنامه ovi suite که بیهخیال میشی. هیچ مشکلی نیست.
بازم مشکلی بود بگو
[QUOTE=hamijoon;5165568]اين دوتا رو نگاه کنين ...
[URL=" [/URL]
[URL]http://hamijlo.persiangig.com/up.jpg[/URL][/QUOTE]
اینجا بهت میگه که گوشیت آپ دیت فریم ویری نمیخواد یعنی چی مگه آر ام گوشیت 559 نیست!!!!! فقط میگه آپ دیت برنامه میخواد![COLOR="Silver"]
---------- Post added 09-07-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 08-07-2010 at 11:58 PM ----------
[/COLOR]ولی تو این عکس علاوه بر آپ دیت برنامه های کاربدری آپ دیت فریم ویری رو هم نشون می ده که باید اون بالایی رو بزنینقل قول:
درود به همه دوستان.
برادر من یه X6 گرفته و من نمی دونم دقیقا چطور باید براش هکش کنم، البته پارسال N97 اشو -- کرده بودم.
میشه لینک مطالب و آموزش های مرتبط با -- این گوشی رو برام بزارید؟
پیشاپیش ممنون.
بچه ها دمتون گرم ديشب گوشيو آپ کردم ... حالا ميريم پيش به سوي Gps
-- همانند 5800 و به تاپیک -- مراجعه شود.نقل قول:
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
به سلامتی...تبریک میگم...من هستم برای جوابگویی.....نقل قول:
دستتون درد نکنه .. اولين مسئله اي که پيش اومد اينه که وقتي ميرم تو location و gps data رو ميزنم ميگه Searching for Gps device اما بعدش يه پيغام مياد که ميگه enable a satellite based positioning method first ... . هرجايه گوشيو گشتم Sattelite پيدا نکردم
از منوی خود گوشی باید بری نه منوی برنامه ی OVI MAPS.نقل قول:
دوستان با آپدیت کردن ورژن گوشی آیا مشکل هنگ کردن در زوم دوربین حل میشه <
حک یا کرک کردن گوشی اصلا صلاح نیست در ضمن انگار این گوشی محافظت شده!!! نتیجه خوبی عاید آدم نمیشه توصیه میکنم بیخیال شیننقل قول:
ممون
من توضیحات لازم رو در این رابطه تو پست های قبلی دادم دوباره سطر به سطر برو. ده دقیقه یه ربع هم رو شاخشه واسه آف لاین کانکت شدن. دیگه چیز جدیدی واسه ارائه نیست همین راهه که اینجا توضیح دادمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا سلام داداش من // این مرامت منو کشته بی وفا این رسمش نیستنقل قول:
این چه آواتوریه بابا زشته....:41: دل آدمو خون می کنی با این کارات:13:
تو که گوشی رو نداری از کجا فهمیدی هنگ داره؟
این گوشی تو زوم اصلا هنگ نداشت فقط یه مشکلی داشت که زومش می پرید و آسه آسه زومش بالا پایین نمی شد.تو ورژن جدیدم همونطوریه
من مصلحت می دونم اگه نخریدی نخر اگه نوکیا خواستی همون ان8 رو بخر چون خیلی وسواسی هستی اصلا خواست ههاتو برآورده نمی کنه.بخصوص صفحش زیر نور آفتاب خونده نمیشه چون اهوازی و هی نور آفتاب مثل پتک رو سرته این صفحه واست نامناسبه. دوربینشم حرفی واسه گفتن برات نداره. از نظر باندگو هم که خش خش داره از لحاظ صدای مخاطب هم که ضعیفه. از اون بدتر در پشتی گوشی لقه. بدتر از اون باتری سی موس نداره و اگه سیمکارت رو درآری ساعت و همه چیش می پره:31:
دوستان توجه کنند این توضیحات فقط مربوط به تی توجون هستش شما به این پست توجه نکنید:31:
برای جی پی اس میتونید بجز نرم افزار خود مپ نوکیا از برنامه های اسمارتکام و گارمین استفاده کنید. گارمین باگ های زیادی داره ولی اسمارتکام قوی تر از اون به حساب میاد. نقشه های باکیفیت و بهرتی داره ولی طریقه نصب و این جور کاراش یکم سخت تره. ولی اگه کسی علاقه مند به نصب رو بروی ایکس 6 یا هر گوشی سیمبیان سری 60 ویرایش 5 بو دمیتونم راهنماییش کنم ولی اگه تو یکی از شهرهای تهران و تبریز و اصفهان و کرمانشاه و شیراز و مشهد هستین استفاده از مپ نوکیا توصیه میشه.
در تکمیل عرایض دوست خوبم میتونم بگم اگر توی مراکز استان 5 شهر گفته شده هستی که از OVI و نقشه های نوکیا استفاده کنید در غیر این صورت از نرم افزار SMARTCOMGPS که نیاز به ساین شدن داره بقیش دیگه دانلود نقشه و یه کپی پیس بیشتر نیست.....نقل قول:
روی N86 تست شد و کار کرد