سلام خسته نباشید
من می خواستم از شما دوستان عزیز برنامه ای درخواست کنم که بتونه فیل های تصویری رو مثل dat.mpeg.avi و... رو به تصویر gif تبدیل کنه ممنون می شم اگه کمکم کنید
Printable View
سلام خسته نباشید
من می خواستم از شما دوستان عزیز برنامه ای درخواست کنم که بتونه فیل های تصویری رو مثل dat.mpeg.avi و... رو به تصویر gif تبدیل کنه ممنون می شم اگه کمکم کنید
اگه کسی رو می شناسی که 3250 داره cd گو شیشو ازش بگیر تو اون یه نرم افزار از کمپانی Ulead هست به اسم Ulead Video Toolbox که حجمش 301 مگ هست خیلی هم عالیه.نقل قول:
من این نرم افزارو می خوام اگه ممکنه یه جا دیگه مثل 4shared آپ کنید من هر کاری کردم دانلود نشد میگه امکان دانلود این فایل وجود نداره.نقل قول:
یا همچینن برنامه ای نیست؟ یا کسی مارو تحویل نمی گیره؟ بابا یکی هم به داد من برسهنقل قول:
سلام خسته نباشید
سلام
دوستان من احتیاج به نرم افزاری یرای برش بعضی از قسمتهای فیلم و چسباندن به هم
یعنی قطعه ای رو از فیلم بردارم دوباره به هم بچسب.نم
یکی از دوستان vcd کاتر برام گزاشت خوب کار میکنه ولی صدا رو برش نمیده یعنی فیلم رو بعد از برش دیگه صدا نداره
خواهش میکنم یه برنامه که کرک شده باشه کیفیت پائین نیاره وکار باهاش راحت باشه و هجم زیاد نداشته باشه
برای من بزارید
پیشاپیش مممنون
سلام اين هم هفته دوم.
سلام خدمت عزيزان من يه چنين نرم افزار قدرتمندي ميخواستم كه خيلي الان بهش احتياج دارم.
نرم افزاري كه بتونه فايل هاي LWO رو بخونه يا Import كنه و به 3ds سيو كنه يا Export كنه.
من چند تا از اين نرم افزار ها دارم مثلاً پوزر (poser) كه اين كارو ميكنه ولی براي ايمپورت و اكسپورت قدرتمند نيست.
شما اگه تونستيد خواهشاً چنين نرم افزاري رو اگه بهم معرفي هم كنين ممنون ميشم.
من خیلی دنبالش میگردم خواهش میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
منتظرم.
كسي نيست اين نرم افزار رو بهم معرفي كنه؟فقط معرفي خودم ميرم ميخرمش.
اين دو تا هست نميدونم مي تونه كمكت كنه يا نه.نقل قول:
3D Compression Technologies 3DCT
A server-side application for preparing and compressing 3D meshes. File Formats: STL, PLY, 3DS, OBJ, LWO, VRML 2.0. Platforms: Win 9x, ME, NT, 2000کد:http://www.3dcompress.com/web/default.asp
کد:http://www.3dcompress.com/web/download.asp
3DWin-The File Converter
Shareware 3D format converter supporting the following formats:
*.raw X X Generic ASCII format
3DStudio *.3ds, *.prj, *.asc
Imagine *.iob, *.obj
Lightwave *.lwo, *.lws
Autodesk *.dxf X X
POV-Ray *.pob (*.pov)
Alias/Wavefront *.obj
SoftFX *.sce
RenderWare *.rwx
VRML 1.0/2.0 *.wrl
Direct X 3D *.x
OpenGL *.c
Real 3D *.rpl, *.obj
POV-Ray 3 and Moray *.inc, *.udo
Protein Data Bank *.pdb
LDraw (Lego) *.datکد:http://www.tb-software.com/
ولي من باهاش كار مي كنم مشكلي نداره.نقل قول:
شما وقتي كه تكه هاي يك يا چند فيلم رو برش داديد و خواستيد بچسبونيدش به هم فرمت خروجي رو Mpg انتخاب كن حتما صدا داره.
اگر نداشت دو حالت پيش مياد:
1- اين ورژني كه باهاش كار مي كني مشكل داره.
2- كامپيوترت خيلي مدل پايينه نمي تونه صدا رو تو خروجي به درستي بياره (ميكس كنه)
====
ولي در كل اگر كسي نرم افزاري مي شناسه كه بشه فيلمها رو حرفه اي تر اديت كرد و البته به سرعتي كه vcd cutter اينكارو مي كنه باشه و خودش هم باهاش كار كرده دريغ نكنه و بذاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط javad_raouf_danger [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط javad_raouf_danger [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Video AVI to GIF Converter v2.0.16
کد:http://downloadha1.persiangig.com/wWw.danlodpc.com/Video%20AVI%20to%20GIF%20Converter%20v2./Video%20AVI%20to%20GIF%20Converter%20v2.0.16.rar
شايان ذكر مي باشه كه اين فقط فايلهاي avi رو تبديل ميكنه واسه بقيه فرمتها بايد اول با يك برنامه ديگه فايلات رو به avi تبديل كني.کد:password: www.----------.clik.ir
در مورد اينكه كسي بهت جواب نميده سه حالت داره:
1- كسي اون برنامه رو نميشناسه و نداره
2- اون برنامه رو مي شناسه و داره ولي حال نمي كنه برات بگذاره (از استاد ديوي قمي قاپيدم:31:)
3- درخواستت بيش از حد تكراريه با يك جستجوي ساده بهش مي رسي
حالا فكر كن ببين كدومش بوده:21:
نقل قول:
سلام دوست من ممنونم ولي من چه طوري اينا رو دانلود كنم؟
تبدیل عکس به فیلم دی وی دی رو میخواستم!
نــــــــه ايـــن قـــرارمـون نــبـود!!نقل قول:
شما گفتي اسمش هم بگيد كافيه!
من هم فقط اسمش رو گفتم و معرفي سايت سازندش
ولي اگر در همون سايت سازنده به قسمت دانلود بريد مي تونيد دموش رو دانلود كنيد
وکد:http://www.tb-software.com/download_1.html
کد:http://www.3dcompress.com/web/download.asp
توضيح اينكه لينك مستقيم نمي گذارم چون مطمئن نيستم و اگر دانلودش كردي در قسمت درخواست كرك، سريالش رو درخواست بده:46:
عزیزم ممنون از کمکنقل قول:
اولا درخواست من تکراری هست ولی جای دیگه ای هم که این درخواست رو کرده بودند همین نرم افزار شما رو معرفی کرده بودند اما این نرم افزار نیاز به کرک یا شماره سریال دارد که در اونجا که درخواست کردم هیچ کدومشون رو نداشتند منم اومدم اینجا درخواست کردم تا شاید یک نرم افزار دیگه ای باشه که حتما هم هست
دوما خیلی ها این نرم افزار رو می شناسند واین دلیل خوبی نیست
و اما گزینه بعد
این خیلی امکانش هستنقل قول:
اون برنامه رو مي شناسه و داره ولي حال نمي كنه برات بگذاره
حالا شما اگه شماره سریالی چیزی از این نرم افزار داری یک لطفی بکن
البته کرک در داخل فایل زیپ قرار داشته بیده منتها مشکل سر اینه که نرم افزارش یک کم قاطی داره:13:نقل قول:
خب حالا که اونو نمی خوای این برنامه رو دانلود کن فقط دیگه نگو حجمش زیاده و اینا..
15 مگ هست گفته باشم!
Apex Video Converter Super 5.87
• Support MOV, MPEG, VCD, DCD, WMV, ASF, RM, RMVB, AVI, DIVX, PPC, iPod, Flash SWF, Flash FLV, Gif Animation, PSP, 3GP, Xbox, PMP video converter;
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Apple iPod, Sony PSP, Cell Phone 3GP, Microsoft Zune Player, Microsoft Xbox, Pocket PC, Portable Media Player ect. Moblie video.
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to AVI, Divx, Xvid, MPEG, MOV, WMV, RM, RMVB etc. PC Video.
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Flash SWF, Youtube FLV, Flash FLV .
• VCD Ripper -- Support ripper VCD movies from dat to any pop video formats
• DVD Ripper -- Support ripper unprotected DVD movies from vob to any pop video formats
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to MP3, WMA, WAV, MP2 Audio
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Gif Animation and GIF, BMP, EPS, JPG, PCX, PSD, PDF, TIFF, WMF, EMF, PNG, J2K IMAGE
کرک:کد:http://www.freedownloadcenter.ir/downloads.php?cat_id=2&download_id=289
کد:http://www.freedownloadcenter.ir/forum/viewthread.php?forum_id=6&thread_id=83&pid=266#post_266
سلام ...
بچه ها کسی برنامه ای میشناسه که بشه باهاش فایل های ویدئویی رو به ASF کانورت کرد و تمام پارامتر ها قابل دستکاری باشه ؟ همچنین بشه تمام پارامتر های فایل های ویدئویی رو خوند توی پند تا برنامه شد خوبه .
یکی از دوستای من یه دونه از این پلیر ها خریده که ASF چخش میکنه ولی من هر کاری کردم نتونستم کانورتوری گیر بیارم که متناسب با اون پخش کنه سیدی چیزی هم نداره دستگاه . ولی فایلی که ضبط میکنه مشخصاتش اینه :
width : 320
height 240
Video
Data rate : 1888 kb
Video sample size : 24bit
stream name : video 2
audio
bitrate : 1940kb
audio sample size : 4bit
channels : mono
audio sample rate : 8 Kh
من همین قدر تونستم مشخصات فایل رو بخونم اگر کسی برنامه ای میشناسه که بشه باهاش اطلاعات بیشتری از فایل بدس آورد و با یه برنامه که همه پارامتر هاش قابل دستکاری باشه بشه کانورتش بی زحمت بگه - ممنون و بای
نقل قول:
البته کرک در داخل فایل زیپ قرار داشته بیده منتها مشکل سر اینه که نرم افزارش یک کم قاطی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب حالا که اونو نمی خوای این برنامه رو دانلود کن فقط دیگه نگو حجمش زیاده و اینا..
15 مگ هست گفته باشم!
Apex Video Converter Super 5.87
• Support MOV, MPEG, VCD, DCD, WMV, ASF, RM, RMVB, AVI, DIVX, PPC, iPod, Flash SWF, Flash FLV, Gif Animation, PSP, 3GP, Xbox, PMP video converter;
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Apple iPod, Sony PSP, Cell Phone 3GP, Microsoft Zune Player, Microsoft Xbox, Pocket PC, Portable Media Player ect. Moblie video.
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to AVI, Divx, Xvid, MPEG, MOV, WMV, RM, RMVB etc. PC Video.
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Flash SWF, Youtube FLV, Flash FLV .
• VCD Ripper -- Support ripper VCD movies from dat to any pop video formats
• DVD Ripper -- Support ripper unprotected DVD movies from vob to any pop video formats
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to MP3, WMA, WAV, MP2 Audio
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Gif Animation and GIF, BMP, EPS,
نوکرتم رفیق حجم زیاد چیه یک شب تا صبح فقط باید کامپیوتر روشن باشه اگه 40 مگابایتم بود دانلود می کردم
سلام.نقل قول:
خيلي ممنونم كه بهم معرفي كردين ولي به نظر شما تو ايران پيدا ميشه؟:18:.
شهوند جون به دادم برس کجایی پس؟ من این نرم افزار AOA dvd ripper رو می خوام اگه ممکنه کرکش رو هم واسم پیدا کن چون من سر کار می رم زیاد وقت ندارم یه دنیا ممنون.
سلام.
یه برنامه بود به نام توتال ویدیو کانورتور که برایه تبدیا به 3 جی پی بود
کسی لینکشو داره بده؟
و اینکه نرم افزاری هست یه فایل تصویری رو تبدیل کنه به mp3 ؟
آقا کرک OsenXPSuite 2007 رو میخوام دارید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک
OsenXPSuite 2007
کرک OsenXPSuite 2007 رو میخوام
سلام خسته نباشید
آقا دستم به دامن همه جون مادرتون کمک کنید ثواب داره
خیای وقته که دنبال یک سری smile pack کامل برایget smile میگردم و در سایت زیر اونو پیدا کردم حالا دیدم که 115 مگابایت ظرفیت داره ولی من dial up هستم این سایتش تورنت هست و برای من خیلی طول میکشه که دانلود کنم شاید 3 ماه حالا کمتر یا بیشتر.
تو رو جون مادرتون هر کی میتونه یه کاری واسه من بکنه بخدا این پک و برنامه واسه همه خوبه وسایه ایمیل دادن
تنها کاری که میشه کرد اینه که با bittorrent دانلودش کرد و بعدش با برنامه kbg archiver اونو فشرده کرد که حجم 115 مگابای رو تبدیل به 1 مگابایت میکنه گرچه فشرده کردنش حدود 2 تا 3 ساعت وقت گیره یعنی طول می کشه
تو را بخدا یکی کمک کنه دست همه رو میبوسم واقعا محتاج کمکتون هستم اگه کسی مایل بود که یه منت هم سر من بذاره دستشو مببوسم اگه خواستین جون مادرتون بگین تا لینکشو بذارم(pm خصوصی بدین) بعد واسه همه بچه ها کاربرد داره
منتظرم تو رو به دینتون روم رو زمین نندازید جبران میکنم
سلام
من نرم افزار كانورتور dvd to Avi به اسم matroska convert رو مي خواستم ممنوم مي شم بزارين.
:19:سلام
من برنامه ای برای تبدیل فایلهای Mkv به فایلهای Avi می خواستم.
ممنون.:19:
با سلام ی برنامه میخواستم amr -->mp3 تبدیل کنه؟
ممنون انشالا... تکراری نباشه!
سلامنقل قول:
MKV comes from Matroska video, Matroska is the extensible open standard Audio/Video container like avi, mp4, mpg, asf, rm, mov.دانلود:
MKV TO AVI CONVERTER can convert mkv to avi file. MKV to AVI converter is also an MKV converter, splitter and editor. It changes the frame size, frame rate, video compression codec and audio compression codec. The key features include: Encode AVI with DIVX, XVID, Windows Media Audio and Video Codec, DV Video Encoder, etc. Split mkv file into smaller pieces.
Adjust the video aspect ratio. Change video file size with choosing the different encoding bitrate. Open compression system for video and audio. Convert other video formats MPEG, MPG, ASF, WMV, VCD, SVCD, DAT to avi file also.
موفق باشید.کد:http://rapidshare.com/files/44249927/Bluecafe_MKV_to_AVI_Converter_3.0.018.rar
برنامه ای که کلیپهای دانلودی ازYoutube با فرمت*FLV*را به فرمت قابل استفاده در موبال تبدیل کنه
مرسی
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1461030&postcount=15
ممنونم دوست عزیز!نقل قول:
سلام
یه کانورتور بود که مثلا یه تیکه فیلم ( با فرمت avi ) را دو قسمت میکردی بعد بدون کونورت کردن ( یعنی وقت تلف کردن ) سریع دو قسمت را بهت تحویل میداد
کسی نمیدونه اسمش چی بود
من با نرم افزار video convert master یه فیلم dvd را به vcd تبدیل کردم ولی فیلم الان دوبله نیست و انگلیسی صحبت
می کنند میخواستم ببینم باید با چه نرم افزاری تبدیل کنم که فیلم دوبله باشه.
نرم افزار تبدیل فرمت avi به vob که همون dvd هستش رو می خواستم البته یه سری کانورترها که نوشتن avi to dvd رو دانلود کردم اما اونا تبدیل میکنن به mpg در حالی که می خوام به vob تبدیل کنه
ممنون می شم کمک کنید
البته نتونستم جستجو کنم چون هر دو عبارت avi و vob تو موتور جستجوی سایت قابل شناسایی نیستند خلاصه اگه تکراری هستش شرمنده
آقا یکی نیست جواب مارو بده.نقل قول:
يه نرم افزار واسه تبديل 3gp به wmv و برعکس ميخواستم
به جز xilisoft و imtoo
چون اين دوتا تاخير صدا دارن
يعني بعد از تبديل صدا و تصوير هماهنگ نيستن
قبلا معرفي شده...نقل قول:
دوستان خواهشا قبل از درخواست اگه وقت كرديد يه سرچ تو همين تاپيك بزنيد
ضمنا اين برنامه فرمتهاي بسيار زيادي رو پشتيباني مي كنه از جمله 3gp...
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1429940&postcount=1254
R10MessiEtoo جون خیلی حال دادین مرسی
دستت درد نکنه ولی سریالش چی؟نقل قول:
کسی نیست به داد ما برسه؟:19:نقل قول:
حالا دیگه پستهای ما رو پاک می کنین فکر کردین کی هستین؟ من هر چی بخوام بدست میارم.از قدیم گفتن گوشت چیزتو بخور منت قصابو نکش. آقای شهوند خان تو هم فکر نکن خیلی مغزی چون اگه بودی تل الان ساندویچت می کردمو می خوردمت. خوش گذشت:4:
نسخه کامل ConvertXToDVD همراه با کرک و سریال رو میخواستم .
کسي نداره؟نقل قول: