سلام اپن جی ال واسه پردازش بهتر گرافیک در بازی هاو تصاویر هستش که روی ساتیو و 3جی اس هم هستنقل قول:
قضیه این OPEN GL چیه ؟ میشه یکی یکم توضیح بده
سلام اپن جی ال واسه پردازش بهتر گرافیک در بازی هاو تصاویر هستش که روی ساتیو و 3جی اس هم هستنقل قول:
قضیه این OPEN GL چیه ؟ میشه یکی یکم توضیح بده
نه دوست عزیز در حد جمین آیمیت هم نیست صداش به نظر من از HD خیلی بهتر بود چون هم HD داشتم هم pro 2 هم سری های قبای HTCنقل قول:
قوی ترین محصولات HTC در صدای اسپیکر در سال 2004 محصول wizard بود (k-jam ) و در سال 2009 محصول جنجالی pro 2 این مدل حتی از سری های قبلی هم صعیف داره صداش نه با کیفیت نه بلند در کل گوش دادن mp3 با اسپیکر خارجیش را بیخیال بشید حتی واسه انتخاب زنگ تلفن هم باید بگردید چی بهش میخوره و باهاش جوره
سیروس جان قدری بدبینانه است نظرت در موذد اسپیکر. البته خیلی خوب نیست ولی مثلا از امنیای سامسونگ بهتره. در کل نمره متوسط رو من به اسپیکرش میدم البته نباید صدا رو 100 در 100 بلند کنید.
نقل قول:
البته میتونید با نصب نرم افزار Zoomer که مخصوص اچ دی 2 هستش در خیلی از برنامه از مولتی تاچ جهت زوم استفاده کنید.
ضمنا در جواب دوستی که در مورد یو اس بی هاست سوال فرموده بودند عرض کنم که به احتمال قریب به یقین از یو اس بی هاست در اچ دی 2 خبری نیست. این مساله در نمونه های اولیه که جهت تست تولید شده بودند وجود داشت اما گویا بعدا نظشر اچ تی سی عوض شده و حذفش کرده. در ایکس دی ای دولوپرز هم گویا دستگاه رو باز کرده اند و دیده اند که پایه های مربوطه از پورت دستگاه جدا شده اند. می تونید سرچ کنید.
احتمالا به جهت تولید اچ دی 3! اچ تی سی خروجی ویدئو و یو اس بی هاست رو حذف کرده و ممکنه hd3 دارای این دو مورد به علاوه اسکرین Amoled باشه!
دوستان گلم سلام امیدوارم رادیو به دردتون خرده باشه.نقل قول:
با خیال راحت رام های جدید رو بریزید رو گوشیهاتون.خدارو شکر که کاری ازم بر اومد واسه دوستان انجام بدم.من کوچ کردم به موبایلستان.:31:از دوست گلمmehdi_brg هم ممنون که با ذکر نام لینکو زد.موفق باشید
(ذکات علم نشر اونه،اگه بانیاش نشر نمیدن ما اینکارو میکنیم، بی منت)
نه سیاوش جان بد بین نیستم واقعیته شما حتی با محصول مثل جمین که از ایرادات زمان خودش اشاره به صدای کمش بود و کیفیت نامطلوبی که در اسپیکر داشت هم مقایشه کنید این مدل حتی چند سطح از اونم پائین ترهنقل قول:
بهتر واقع بین باشیم اسپیکر این گوشی رو به ضعیف من صدای i900 را بیاد ندارم ولی با جمین خودم با یک فایل تستش کردم ضعیف تر و حتی بی کیفیت تر بود
بچه ها صداش ای 900 که زیاد کم نیست
صداش معمولیه
بعدشم هر چی باشه نباید از ان70 ضعیفتر باشه
در کل درسته که کسانی که پاکت پی س میخرند زیاد به اسپیکر اهمیت نمیدند
ولی کسانی که اهل این کار هستند براشون نکنه منفی حساب میشه
سونی اریکسون کار خوبی کرده و x2 را با اسپیکرهای استریو درست کرده
امیدوارم اچ تی سی هم به این موضوع اهمیت بیشتری بده
والا این لئوی ما صداش بلنده ولی متاسفانه کیفیت نداره. سیروس جان اگر از جمین صداش واسه شما کمتر بود قطعا اسپیکرت ایراد داره.
من با هندزفری خودش امتحان نکردم ولی با هندزفری بلوتوث سونی اریکسون مدل 970 امتحان کردم صدای با حال و خفنی داره اغراق نباشه چیزی از خوده گوشی های سونی اریکسون کم نمیارهنقل قول:
در ضمن یه سوال
من این رام ها و رادیو سازگار رو دان کردم آموزش آپگرید اینا رو کجا میتونم گیر بیارم؟
صداش در حد آیفون 3g هست؟
نقل قول:
1: سیم کارت و مموری کارت رو در میاری.
2: گوشی رو میذاری ترجیحا فول شارژ بشه.(حداقل 50 درصد)
3: روی کامپیوتری که وین ایکس پی حداقل سرویس پک 2 داره اکتیو سینک 4.5 رو نصب می کنی.
4: گوشیت رو هارد ریست می کنی.
5: کابل usb رو به پورت های پشت کامپیوتر وصل می کنی (به هیچ وچه به پورت جلو وصل نمی کنی) و میگذاری کامل سینک بشن.
6: فایل RUU مربوط به رام 1.48 رو اجرا می کنی و طبق راهنمایی جلو میری.
7 : تا اتمام کار دیسکانکت نمی کنی.
8 : حالا رام شما نصب شده. ترجیحا یک بار دیگه هارد ریست می کنی. البته می تونی اینکار نکنی اما این مساله توسط متخصصین پیشنهاد شده که بعد از نصب رام هم یک بار هارد ریست کنید.
9: دوباره به کابل وصل می کنی و میگذاری سینک بشه.
10: مثل همون پروسه نصب رام این بار فایل آپگرید رادیو را اجرال می کنی و ... تمام.
11: البته بعد از این کار هم دوباره توصیه می کنم هارد ریست کنید.
موفق باشید.
ممنون سیاوش جان ویندوز حتما باید ایکس پی باشه؟
تو ویستا هم میشه ولی بجای اکتیو سینک باید ویندوز موبایل دیوایس سنتر رو نصب کنی:46:نقل قول:
سلام
من اگه بخوام این رام های جدید بریزم (1.61) بهترین جا کجاست ؟
پولش اگه کسی مدونه چقذر میشه؟
نقل قول:
سلام.
بهترین جا خونه خودتونه.پشت کامپیوترت.:31:
برای بار اول باید از یه جا شروع کنی که دفعه بعد بار اولت نباشه و ترست ریخته باشه.:46::11:
نه ترس ندارم اصلا ولی مشکله من اینه که من ADSL که ندارم بعد حجم فایلام بالاستنقل قول:
شما جایی رو میشناسی که این فایلارو به روز بشه تهیه کرد ؟
اگه کسی از بچه ها تهران هست و میتونه دانلود کنه به راحتی میتونه به ما هم خبر بده بشه بریم یه جایی قرار بزاریم ازش بگیریم (اگه کسی هستا )
سلام دوستان
من فقط به خاطر گرافیک بین این و آیفون دودل موندم سی پی یوش که بالاتره ولی شنیدم قدرت گرافیکیش تقریبا نصف آیفون 3GS هست
حقیقتش قصدم مشغول بودن در سفر هست که زیاد میرم به خاطر کارم ، چون باطری لپ تاپم 2 ساعت کار میده و اصلا ارزش از کیف دراوردن نداره
وگرنه از نظر تعداد زیاد نرم افزار و بازی که بعضیا میگن به اون دلیل آیفون سر هست من یادمه 1 سال اول که آیفون اومد من داشتم همه برنامه ها بدرد نخور و ساده ، حتی بازی درست حسابی تا 1 یا 2 سال نبود(هرچند ایفون معمولی من یک دهم قدرت 3GS هم نداشت)
وقتی کم کم گوشیای با این قدرت با ویندوز بیاد مسلما برنامه ها یا حتی بازیهای خیلی خفن هم برای ویندوز میاد (هرچند برنامه الانم زیاده) ، آیفونم از روز اول چیزی نداشت
ولی میخوام بدونم این گوشی Open GL اش و کلا از نظر سخت افزاری در حدی هست که بازیای یکم ضعیف تر یا مشابه آیفون تری جی اس رو بشه باهاش بازی کرد وقتی ساخته شدن؟
بعد اینکه مثلا من فیلمهای 700 مگابایتی DVDRip دارم با اندازه 700 در 390 که با پسوند AVI هستند با بیت ریت Bit Rate 960kbps یا 740kbps خواستم ببینم این فایل avi رو بدون نیاز به تغییری در سایز و بیت ریت میتونه باز کنه این یعنی مستقیم بریزم رو گوشی و ببینم حالا با هر برنامه ای (یکی میگفت فیلم HD هم میتونه باز کنه یعنی واقعا فیلم با اون بیت ریت و سایز و باز میکنه؟)؟
چون میدونین که تبدیل هر فیلم به پسوند دیگه و تغییر تو سایز و بیت ریتش حدود 2 ساعت وقت میبره برا هر فیلم
یک سوال دیگه اینکه آیا کسی میدونه واقعا چند ساعت مداوم میشه با این گوشی فیلم دید (منظورم تست واقعی توسط شخص هست چون چیزی که تو توضیحات گوشی میاد میدونین که Up to هست و زمان واقعی نیست)
عذر میخوام زیاد سوال پرسیدم و مطمئنا در حوصله کسی نیست جواب به این سوالا ولی واقعا ممنون میشم اگه جند نفر جواب بدن تا با کنار هم گذاشتنون منم جوابی بگیرم
بازم سپاسگذار از وقت شما
روزگار به کامتون
یا حق
سلام. من به تازگی فایل فیلم HD با رزولوشن 720 * 1280 با پسوند mp4 رو به راحتی باهاش باز کردم.
avi با کیفیت DVD رو هم براحتی آب خوردن باز می کنه. البته من برنامه divxplayer رو روش نصب کردم که نرم افزار بسیار مفیدیه.
بازی های ppc با اینکه جدیدا" از لحاظ تنوع و کیفیت خیلی رشد کردن ولی به اعتقاد من هنوز به آیفون نرسیده اند.
شما میتونی به هر نحوی فایلها را تهیه کنینقل قول:
و طبق آموزش جلو بری
مشکلی پیش نمیاد
اینطوری محدودیتی نداری
هر وقت خواستی خودت میتونی اقدام کنی
اگه کسی نیافتی برو از کافی نت دانلود کن
در مورد گرافیک و چیپستنقل قول:
با توجه به سی پی یو و رم بالایی که داره مطمئنا تو هیچ گیمی کم نمیاره
همچنین من چند تا گیم سنگین به مهدی معرفی کردم
مهدی عزیز هم تست کرد و فیلمشو بهم داد
متوجه شدم که سرعتش عالیه
در این چند گیم گوشی خودم که چیپست گرافیکی داره کم میاورد
مطمئن باش این گوشی تو هیچ برنامه و گیمی کم نمیاره
اما در مورد اپل و ویندوز
گیمهای اپل ایفون بیشتر از ویندوز هستند
به خاطر اینکه در ایفون همه گوشیهاش یک نوع رزولیشن دارند
و رو همه گوشیها یک گیمی نصب میشه
اما در ویندوز موبایل رزولیشنهای مختلفی وجود داره
واسه همین گیمهای مختلف ممکنه رو یک گوشی کار نکنند
گه رزولیشن را بیخیال بشیم شاید تعداد گیمهای ویندوز بیشتر باشند
ولی چون نمیشه بیخیال شد واسه همین گفتم که گیمهای ایفون بیشتره
در مودر نرم افزار
هر دو عالی هستند
و من برتری خاصی نسبت به همدیگر نمیبینم
در مورد فیلمهای دایویکس
در گوشی خودمx1 هر فیلم دایویکس را بدون تبدیل کپی میکنم گوشی و خیلی راحت و روون باز میکنه
فیلمهایی با حجم بالا و بیتریت 1.5
که شما به یک فیلم با بیتریت نزدیک 1 اشاره کردین
البته باید کور پلیر را نصب کنید چون خیلی کارو راحت میکنه
حالا hd2 با سخت افزار بسیار قویتر مطمئنا بهتر عمل میکنه
و در مورد مدت زمان پخش فیلم
بچه ها با بکلایت 100 درصد تست کردند
چیزی حدود 3 تا 3.5 ساعت میتونه پخش کنه
اما اگه بکلایت صفحه را کم کنی فکر کنم تا 5 ساعت جواب بده
که واسه گوشی با این سخت افزار و صفحه بزرگ عالی هست
نه مطمئن هستم مشکل از اسپیکر نیست چون خودم تا حدی با سخت افزار PPC ها آشنایی دارمنقل قول:
شما خودت با یه PPC تست کن البته باید همزمان با یک فایل تست بشه
ممنونم آقای گلمحمدی راهنمایی کاملی بود ، خوب پس به زودی برای اینم بازی ساخته میشه که قوی باشه و مشکلی نیست
فقط میشه یکی از دوستان یک زحمتی بشکه عکس یکی از بهترین بازیها از نظر گرافیک رو برای ویندوز موبایل رو بذاره
سپاس
نقل قول:
سیروس جان شما که مارو قبول نداری اما در حد یک تست صدا دیگه اطلاعات داریم:5:
عرض شود که فقط از نظر بلندی تست کردم. یعنی این پاسخی که عرض می کنم از نظر کیفیت اعتباری نداره.
1: در مقایسه با امنیا معمولی : صدای امنیا روی حد اکثر صدای لئو حدود 75 درصد .
2: مقایسه با تایتن یک : تایت یک حداکثر صدا حدود 90 درصد لئو. یعنی لئو 10 درصد حدودا برتری دارد.
البته کمی تایتنه کار کرده و ممکنه ضعیف شده باشه.
3: مقایسه با o2 xda zinc1 : حداکثر صدای زینک حدود 50 درصد ! صدای لئو.
4: مقایسه با o2 xda flame : صدای حداکثر فلیم با افکت درونی wow حدود 90 درصد صدای لئو.
الان گوشی دیگه ای دم دستم نبود واسه تست.
البته به وضوح صدای پرو2 بلندتر هستش اما چون در دسترس نداشتم درصدش رو نمی تونم عرض کنم.:5:
این چه حرفیه سیاوش جان شما مطمئنا اطلاعاتت از من بیشتره من شاگرد شما هستیم اگر سوءتفاهمی شده همین جا عذر می خوامنقل قول:
اگر شما تست کردید حق با شماست
من شمارو 100% قبول دارم
نصب این فایل شارپنس عکس اچ دی2 رو بالا می بره.....گفته 8مگاپیکسل نرم افزاری ولی تاثیری تو سایز نداره.
نصب این فایل تغییراتی در مسیر HKLM\software\htc\camera\image\jpegquaity\superfin e میده.کد:http://www.4shared.com/file/172100908/9492cc7b/HD2_746028_SuperFine_Camera_Tw.html
ومقدار 8Msize(746028) رو جایگزین مقدار 5مگاپیکسل می کنه.
منبع:
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=598952
نقل قول:
سلام.
فایلهایی که میخوای بگو (لینک هاش رو بده ) برات دانلود میکنم و یه جوری بدستت میرسونم.
سیروس جان این چه حرفیه. شوخی کردم. شما سرور ما هستید.
مهدی جان این قضیه دوربین رو دیشب تست کردم اما نتیجه اش به نظرم فرق خاصی نداشت. یعنی منظور اینه که کاملا نرم افزاری به نظر میرسه و فاقد کارایی لازم. اگر تست کرده اید لطفا بنده رو هم راهنمایی کنید و بفرمایید چه تغییری مشاهده نموده اید. مرسی.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من فقط منظورم فایلای رام HD2 هست و... که حجمش بالاست و اول این که شما واسه خودت دانلود کرده باشی به ما هم بدی نکه شما رو بندازم تو زحمت بگم واسم دانلود کن
شما تو تهرانید و کجای تهران هستید ؟
ولی خدایی من خیلی از این بحث خوشم امد نه بخاطر اطلاعات که اون بکنار ولی بخاطر این که بچه هایی اینجا با مرام و هر کاری که باشه واسه هم انجام میدن
واقعا من خجالت میکشم که هیچکاری نمیتونم واسه کسی اینجا انجام بدم واقعا من شرمندم از دوستان
نقل قول:
سلام.
خواهش میکنم قربان.بله من تهرانم .شهرک هستم.شما لینک همون فایلهای رام HD2 رو بده من برات دانلود میکنم.اگه امشب لینک بدید که همین الان براتون دانلود میکنم.من فعلا" این گوشی رو نخریدم.ولی شما نگران نباش من قطعا" این گوشی رو میخرم و فایلها بدرد خودمم میخوره.:11:
دوستان این گوشی هنگ هم میکنه؟
تا حالا با هنگ مواجه شدین؟
والا منم تست نکردم ولی تو این صفحه چند نمونه عکس هست که مقایسه کرده خودت یه نگاهی بنداز:46:نقل قول:
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=598952&page=6
نقل قول:
سلام.
هنگ کردن بیشتر از اینکه به مختصات فنی گوشی ربط داشته باشه به نوع استفاده کاربر ربط داره.این گوشی هم میتونه هنگ کنه و قطعا" هم تا حالا هنگ داشته (سیاوش جان واسه همین موضوع رام گوشی رو آپگرید کردن)(البته ایشون همونطور که دوستان میدونن خیلی حرفه ای از پاکت پی سی استفاده میکنن و با توجه به برنامه های سنگین و کاربردیشون این اتفاق یه چیز طبیعیه.).
شما شاید 2 سال هم استفاده کنی هنگ نکنه.شاید هم هر روز چند بار هنگ کنه بستگس داره به نوع استفاده خودتون.
سلامنقل قول:
مرسی چشم حتما بهتون میگم ولی فعلا یه سری از فایلارو گیر آوردم اگه چیزی جدید امد حتما مزاحمتون میشم
بازهم تشکر
دوستان شاید سوال تکراری باشه . این گوشی مشکل دوربینش 100 در صد حل شد؟؟؟
این یکی یکم مبتدیانه است شرمنده :31:(من تا حالا وین مو نداشتم: میشه یه سری نرم افزارای معمولی رو مثل auto cad روش نصب کرد ؟
نرم افزارهاي كامپيوتر را نميشهنقل قول:
ولي نرم افزارهايي شبيه كامپيوترداره
اتوكد براي گوشي برنامه معمولي نيست
برنامه اي شبيه اتو كد داره
قيمت اين گوشي الان چنده دوستان؟
نقل قول:
سلام.
تا دیروز که من پیگیری کردم فقط با گارانتی کامتل موجود بود و قیمت هم 760 تومن.اما قراره با گارانتی های یاس و پرشین تله کام هم تو همین یکی دو روزه بیاد (احتمالا" فردا چون دیروز میگفتن 4 شنبه.)
یعنی اگه با این برنامه یه نقشه بکشی میشه ببری تو اتوکد کامپیوتر؟ یا بالعکس؟نقل قول:
این گوشی مشکل دوربینش 100 در صد حل شد؟؟؟
والا اينشو نميدونمنقل قول:
فايلهاي افيس و pdf را خيلي راحت باز ميكنه
افيس را ويرايش ميكنه
ولي اتوكد را نميدونم
كلا من با اتوكد كار ندارم
واسه همين تا حالا نشده يك فايل را در گوشي باز كنم
فکر میکنم فقط در حد دیدن باشه .البته من برنامش رو روی motorola q9 خیلی وقت پیش داشتم شاید جدیدا چیزی اومده باشه این هم snapshot ها .فکر کنم کمک کنه بیشتر بفهمین در چه حدیه (عذر خواهی از دوستان واسه اینکه بحث رو منحرف کردم )نقل قول:
pocket pc cad viewer
Pocket PC CAD Viewer is the high quality viewer of AutoCAD DWG and DXF files for Pocket PC devices.
Pocket PC CAD Viewer allows:
Viewing of AutoCAD� DWG/DXF and a set of raster images (*.bmp,*.jpg, *.jpeg,*.tiff, *.gif, *.ico);
Converting DWG and DXF to bmp format;
3D rotation, zooming, selection of layouts.
Here are some key features of "Pocket PC CAD (DWG/DXF/PLT) Viewer":
· High quality of DWG/DXF viewing
· Fast and convenient navigation
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل دوربین هنوز هم هست .. من کلیپ هایی دیدم که مشکل کمتر شده ولی هنوز هم مشکل وجود داره.. در مورد کد هم برنامه وجود داره اما بیشتر به این درد میخوره که شما رو کامپیوتر نقشه بکشی و بعد بریزی رو گوشی و از رو گوشی بازش کنی.. ( البته فکر کنم با این روند پیشرفت سرعت سی پی یو تا چند وقت دیگه بشه رو پاکت catia هم بالا آورد:31:)نقل قول:
یا علی:11: