میشه دقیق تر بگی مشکلت کجاست؟نقل قول:
salam man chetor beram too bazi
راستی اسمت خیلی باحاله:27:
Printable View
میشه دقیق تر بگی مشکلت کجاست؟نقل قول:
salam man chetor beram too bazi
راستی اسمت خیلی باحاله:27:
راستی آقا هادی به نظر شما من برم تو این Placid؟ مثل اینکه خیلی خانوادگیه.
یعنی چی خانوادگیه؟
معلوم هم نیست سریع قبولت کنن.اول باید باهات مصاحبه کنن.
سلام
من بازی رو دان کردم و بعد از آپدیت نصبش کردم ولی الآن 4 ساعت منتظرم لوگین کنه ولی هنوز نکرده.
firewall رو هم چک کردم.
اکانت ساختی ؟ :دی
آره ساختم
زمینم رو dreamweaver انتخاب می کنم بعد یوزر و پس رو می زنم و بعد پیغام می ده که داره logging میکنه
ولی تموم نمیشه
در کل برای ورود اولیه چقدر طول میکشه؟
من شنیدم طول می کشه ولی فکر نکنم انقدر.
سریع لاگین میشه ! حداکثر 40 ثانیه ...
سرور های دیگه رو امتحان کن شاید الان dreamweaver مشکل داشته باشه .
اول 40 ثانیه رو نشون میده
بعد 1 ثانیه که می گذره می نویسه.
logging intothe game.please wait
حتی اگه username و password اشتباه هم بدیم همینجور میشه و این پیغام رو میده.
خب بعد از این قسمت باید وارد صفحه کاراکتر ها شی ! پس لاگین میشه .نقل قول:
تنظیمات بازی رو چک کن شاید درست شه .
نگفتی سرور های دیگه هم همینطوریه ؟
رو همه سرور ها همینجوریه
اصلا لاگین نمی کنه
اگه username اشتباه باشه می نویسه ولی همش تو اون
می مونه.
تو پیج Placid تو فروم یکی پیغام گذاشته بود من 41 سالمه و زنم مجبورم کرده بیام این Faction.نقل قول:
یعنی چی خانوادگیه؟
معلوم هم نیست سریع قبولت کنن.اول باید باهات مصاحبه کنن.
من همه ی شرایطی که تو پست اول نوشته رو دارم.
بیخیال برو بگو منو zhubin (هادی) معرفی کرده برات گوسفند هم قربونی میکنن میارنت تو گیلد :27:نقل قول:
الآن تو vista هم امتحان کردم بازم همونطوری بود
ولی یه نکته وقتی از ping استفاده میکنم
Ping perfectworld.com
اینو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون چیه
من یه Barb لول 10 ساختم عجب حالی میده. فکر کنم BM لول 26م رو ول کنم کلا:31:
یکم این Barb رو lvlup کنم بعد میرم یه مذاکره ای میکنم باهاشون. ببینم ایرانی هم داشت توش؟نقل قول:
بیخیال برو بگو منو zhubin (هادی) معرفی کرده برات گوسفند هم قربونی میکنن میارنت تو گیلد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین بعضی از قسمت های PWI مثل PWdatabase آی پی های ایران رو میبندن . الان منم پینگ گرفتم همین مشکل بود . ولی شما موقع لاگین به perfectworld.com که لاگین نمیکنید و فکر نمیکنم آی پی ایران برای این قسمت هم بسته شد باشه چون بقیه دوستان دارن بازی میکنن .نقل قول:
یه احتمال دیگه هم اینه که مشکل از ISP شما باشه .
در نهایت میتونید از نرم افزار های تغییر IP استفاده کنین تا مشکلتون حل شه :46:
من تا حالا BM نداشتم پس در موردش نظر نمیدم . ولی barb داشتم . موجود جالبیه :27:نقل قول:
ایرانی تو اون گیلد فقط یکی بود که اونم آخرش معلوم نشد ایرانی بود یا فقط سلام کردن بلد بود .
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
اینجا یه سری بزنید ! مثل اینکه کلاً PVP ه . یه محصول دیگه از همین PWI هستش .
کد:http://boi.perfectworld.com
استفاده از نرم افزار تغییر IP ممنوعه و باعث ban اتوماتیک میشه.من یبار میخواستم pwdatabase رو ببینم همین کار رو کردم بعد یادم رفت dc کنم رفتم تو بازی و banدر عرض چند ثانیه ban شدم.بعد براشون ticket فرستادم و جریانو توضیح دادم تا بعد 3 روز از ban در اومدم.نقل قول:
در نهایت میتونید از نرم افزار های تغییر IP استفاده کنین تا مشکلتون حل شه
:18: من همیشه از همین نرم افزارا استفاده میکردم !! آخه pwdatabase رو نمیشه طور دیگه ای باز کرد ...
PWI اجرا برام نمیشه
Rohan رو دان کردم و اجرا هم میشه.
قسمت ما اینه دیگه:41:
وقتی بازی می کنید ما هم یاد کنید.
همچین مال هم نیست وبسایته. اسم بعضی آیتم ها و Mob هاش قدیمیه با اسم ها تو پچ جدید جور در نمیاد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من همیشه از همین نرم افزارا استفاده میکردم !! آخه pwdatabase رو نمیشه طور دیگه ای باز کرد ...
من دارم بیلد VIT میبندم ولی با توجه به اسلحه هایی که استفاده میکنم تا حالا Str و dex بیشتر اضافه کردم:27:نقل قول:
من تا حالا BM نداشتم پس در موردش نظر نمیدم . ولی barb داشتم . موجود جالبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها.من امروز بعد از 5 ماه بالاخره وارد بازی شدم.
امروز رفته بودم محل کار پسرخالم دیدم به به اینترنت خوفناک و خفنی داره.سرعت دانلودش 2 مگ بود باورتون نمیشه خودم هم باورم نمیشه.من حدود 1 گیگ پچ که این بازی داشت رو تو حدود 20 دقیقه گرفتم.هنوز تو کف موندم.کف و خون قاطی کردم.یه دو سه تایی هم فیلم گرفتم تو نیم ساعت :18:
از سرعتش عکس هم گرفتم بعدا میذارم.
هادی یعنی دوباره میخوای بازی رو ادامه بدی ؟ :37:
بچه های گیلد کلی حال کردن منو دیدن.چه بچه های با معرفتی هستن خدایی حال کردم کلی تحویلم گرفتن.فکر نمیکردم یادشون مونده باشم گفتم تا حالا از گیلد انداختنم بیرون.ولی ophi کلی خوشحال شد برگشتم دختر با معرفتیه.
علی از تو هم سوال کردن گفتم شاید بازم بیاد.
این هم از دشت امشب.خداییش خیلی خوشگله.اینم آمریکاییه چقدر آمریکایی تو این بازی زیاده.
نرسیده بچه ها به یه TT دعوتم کردن منم نه نگفتم.یه 2-1 با بچه ها رفتیم.2 تا framework of drum به من رسید دونهای 200k گذاشتم AH .البته کلریک نداشتیم نتونستیم dimentora 007 رو بزنیم. حیف شد.
مبارک باشه بالاخره طلسم آپدیتو شکوندی.(سرعت دانلود من 21.02 مگابایته:21:)نقل قول:
سلام بچه ها.من امروز بعد از 5 ماه بالاخره وارد بازی شدم.
امروز رفته بودم محل کار پسرخالم دیدم به به اینترنت خوفناک و خفنی داره.سرعت دانلودش 2 مگ بود باورتون نمیشه خودم هم باورم نمیشه.من حدود 1 گیگ پچ که این بازی داشت رو تو حدود 20 دقیقه گرفتم.هنوز تو کف موندم.کف و خون قاطی کردم.یه دو سه تایی هم فیلم گرفتم تو نیم ساعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر بگو کی ها آنلاین میشی بیایم زیارتت کنیم.نقل قول:
بچه های گیلد کلی حال کردن منو دیدن.چه بچه های با معرفتی هستن خدایی حال کردم کلی تحویلم گرفتن.فکر نمیکردم یادشون مونده باشم گفتم تا حالا از گیلد انداختنم بیرون.ولی ophi کلی خوشحال شد برگشتم دختر با معرفتیه.
علی از تو هم سوال کردن گفتم شاید بازم بیاد.
راستی این Barb تو حالت ببر بهتر حمله میکنه یا حالت معمولی؟ آخه یه یارو تو Squad گفت اسکیل های Normal formو بیخیال شو فقط مال Tiger form رو بگیر.
مثل قبل حرفه ای و تمام وقت نه.ولی هر موقع وقت کنم بازی میکنم.تو هم بیا علی بعضی موقع با هم میریم حال میده.بچه ها کلی بهم گفتن که به علی بگو برگرده.نقل قول:
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
tiger form فقط برای تانک کردن خوبه.برای حمله نرمال مود خوبه.نقل قول:
راستی دافو داشتی تو عکس؟خودم کف کردم.
خواستی بیای تو placid به خودم بگو سه سوته ردیفش میکنم.
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
کار من مشخص نیست ولی اگه بخوام بیام شبا ساعت 9 و 10 به بعد هستم.نقل قول:
برادر بگو کی ها آنلاین میشی بیایم زیارتت کنیم.
بیا تو گیلد ما اینطوری بهتره آنلاین هم باشیم همدیگه رو میبینیم.تو کوئستها و bh ها هم کمکت میکنن.
راستی اسمت چیه تو بازی؟
خدا لعنتت کنه هادی وسوسه نکن :دی 5 ماه بازی نکردیم ! چند لول عقبیم ؟
دمشون گرم بچه های گیلد فکر میکردم دیگه مارو فراموش کرده باشن .... دورانی داشتیما ! :41:
گیلد که اینهمه کلریک داشت . همین matt کجا بود ؟! (البته هیچکی مثل من به پارتی ها کمک نمیکرد) :27:
عکسای قشنگی بود . حالی کردیم اساسی :10:
گذاشتم واسه دانلود دیگه !! هادی مسئولیت من با توئه ! فردا از کار و زندگی افتادم خودت باید جواب بدی :27::40:
---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
هادی یه کاری نکن عکس اون دافه که تو TT مخشو زدم دوباره بذارما :21:نقل قول:
خوشم میاد همه جوره پایه ای علی.:31:نقل قول:
الان dextar که هم لول ما بود 83 هستش زیاد عقب نیستیم.
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
کدومو؟یادم نمیاد.بذار ما هم فیض ببریم.نقل قول:
......................
من دیگه رفتم بخوابم.بقیه حرفا فردا...
ابلفضل !! 83 ؟ :18::18:نقل قول:
البته از یه نظر خوبه دیگه گیر تانک نیستم . بچشو از مدرسه آورد خفتش میکنیم :27:
من لول چندم تو بازی یادم نیست ؟ رفتی تو گیلد یه نگاه بنداز :46:
من لول 9 بودم مخ یه لول 73 رو زدم که عکسشو اگه ببینی یه چیز تو مایه اینترنته کف میکنی. اگه خواستی بگو برات P.M میکنم.نقل قول:
tiger form فقط برای تانک کردن خوبه.برای حمله نرمال مود خوبه.
خواستی بیای تو placid به خودم بگو سه سوته ردیفش میکنم.
اینا رو میگم دیگه :21:نقل قول:
کدومو؟یادم نمیاد.بذار ما هم فیض ببریم.
......................
من دیگه رفتم بخوابم.بقیه حرفا فردا...
قربونت . فردا شب تو بازی میبینمت :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این داره میگه من گشنمه. خوب یکم غذا میدادی بخوره:46:
این حرکتم یه آموزش بزار واسش:10:
اوه بیخیال حاجی.این عکسا رو نذار بدآموزی داره.تو تاپیک بچه رفت و آمد میکنه.:27:نقل قول:
لعنت به این شانس ! :41::41: فقط یکم مونده بود آپدیت تموم شه !!! شاید کمتر از 10 دقیقه ! یهو برق رفت !
من اجمقو بگو خب فایل ها رو دانلود میکردی ... جو گیر شدم زدم خودش آپدیت کنه !! 24 ساعت بخاطر این اداره برق احمق از بین رفت :41:
واااااای آخه چرا زدی اتوماتیک آپدیت کنه؟ واقعا از تو بعید بود این حرکت.وقتی میشه پچ ها رو گرفت چرا اتوماتیک آخه؟نقل قول:
گذاشتم دوباره دانلود شه دیگه ! تا فرداشب همین موقع تمومه . ولی خیلی اعصابمو بهم ریخت :41:
چیکار میکنن اینقدر پچ ها حجمشون زیاد شده ؟ :دی
نمیدونم.من که تغییری تو بازی نمیبینم.فقط پچ میدن بیرون.فکر کنم پچ ها بیشترش به خاطر آیتمهای پولی بازی باشه که هی تغییر میکنه.
راستی یادم رفت بگم.قیمت گلد خیلی خوب شده نسبت به قبل.الان گلد بین 300 تا 350k هستش.
قیمت coal هم خوبه هر کدوم حدود 5k .باز باید بازار coal رو بگیرم تو دستم.
سر من هم همین بلا چند بار اومده ، ولی سر دانلود های دیگه.البته دانلودهاش resume داشت ولی گاهی وقتی وسط دانلود سیستم خاموش بشه فایلها خراب از کار در میاد.نقل قول:
لعنت به این شانس ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط یکم مونده بود آپدیت تموم شه !!! شاید کمتر از 10 دقیقه ! یهو برق رفت !
من اجمقو بگو خب فایل ها رو دانلود میکردی ... جو گیر شدم زدم خودش آپدیت کنه !! 24 ساعت بخاطر این اداره برق احمق از بین رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این ماموریتهای tide born رو یادتون نره انجام بدین.یک سری ماموریت هست که راحته ولی پول و exp خوبی میده.
تا وقتی یه veno دارم که راحت میتونم باهاش rough fur و oil و silk فارم کنم دیگه دنبال coal نمیرم :27:
من فقط در آرزوی یه بال درست حسابی و خشکلم . اینطوری راحت تر میشه شکار کرد :21:
مثل اینکه اصلا قسمت نیست دانلود کنیم ! دیشب طوفان و کولاک و ... . برق تا صبح 10 بار قطع و وصل شد .
صبح هم گذاشتم دانلود حالا که برگشتم میبینم سیستم خاموشه !
واقعا این زحمت کشای اداره برق چه میکنن :دی اگه یه گیمر چینی یا ژاپنی بودم الان خودکشی کرده بودم :27:
برای کلاس assassin کدوم از attributes ها را لول اپ کنم بهتره؟