عزیزم این تم نیست و یه برنامه جاواست خودم تست کردم و خیلی کارایی نداره فقط قشنگه همین و بس
Printable View
عزیزم این تم نیست و یه برنامه جاواست خودم تست کردم و خیلی کارایی نداره فقط قشنگه همین و بس
یه سوال مهم داشتم.
من بین دو گوشی استار و 5530 شک دارم البته خودم از متنفرین نوکیا هستم ولی از این شک دارم که استار بگیرم و 5530 با امکانات بهتر برایم پشیمانی بیاورد.
خوشحال میشم به سوالاتم پاسخ بدید
1- استار هم مثل 5530 scroll دستی دارد (یعنی با بالا و پایین کردن دست صفحه بالا و پایین میرود همانند آیفون)؟
2- سرعت و جذابیت کدام سیستم عامل بهتر است؟
3- حساسیت صفحه دو گوشی چطور است ؟ کدام بهتر و برای کار کردن راحتتر است؟
ممنون میشم این 3 سوال رو به من جواب بدید.
البته تصمیم خودم استاره ولی خواستم مطمئن بشم. :دی
بله، اتفاقا نوکیا تو این گوشی فهمید باید از این قابلیت استفاده کنه (5800 نداره همچین چیزی :27:)نقل قول:
1- استار هم مثل 5530 scroll دستی دارد (یعنی با بالا و پایین کردن دست صفحه بالا و پایین میرود همانند آیفون)؟
جذابیت مطمئنا استار، تو سرعت استار که خوبه ولی نمی دونم 5530 چطوریه...نقل قول:
استار - استار....نقل قول:
اصلا خود جی اس ام هم گفته 5530 یکم فونت هاش کوچیکه و... :13:
سلام بچه ها، ببخشید شاید سوال تکراری کنم ولی میخوام مطمئن بشم:
1. آخرین و پایین ترین قیمت استار با گارانتی اصلی...
2. بالاخره توش کیف و قلم (کیف مهمتره) هست یا نه؟ اگه نه قیمت کیف چنده؟
3. تمام معایبی که تاحالا باهاش داشتید....
یه گونی ممنون!
دیشب نمایندگی اصلی بودم با گارانتی 165 ... مشهد ...نقل قول:
نقل قول:
1: من یک هفته پیش خریدم 180 با گارانتی از نمایندگی
2:من نقره ای خریدم نداره.(نه کیف نه قلم )چون نقره ایش از سفید و مشکیش قشنگتره.مایکروتل میخواد همه جوره استفاده کنه.....در ضمن نیاز به قلم نداره من که خیلی راحتم با دست .
کیف خیلی خوب واسش خریدم 5 تومن هم کمریه هم گردن هم دستیه !!!
3: منی که از گوشی انتظارات زیادی ندارم عالیه .....در کل گوشی خیلی خوبیه.
ولی یه پیشنهاد خواستی بگیری نقره ای بگیر خیلی شیکتره .
بچه ها قسمت message counter رو چجوري ميشه ريست كرد؟؟
من ريستش ميكنم و همش صفر ميشه ولي با اومدن اولين sms دوباره به همون اعداد قبلي برميگرده.:question:
call log>>>call manager>>>message counter
1- اخرین قیمت با گارانتی اصلی 165-170 هست(بسته به جایی که می خرید.طبقه 6 علاءالدین 165 تومن).نقل قول:
2- سری های جدید که مایکروتل داده بیرون هم فریم ور اپدیته و هم کیف و قلم دارن(اگه می خواید بخرید با فروشنده طی کنید که کیف وقلم داشته باشه و اپدیت باشه)البته از روی تاریخ گارانتی هم میشه فهمید.اگه تاریخ شروع گارانتی از 2-3 هقته پیش باشه قطعا آپدیته.
3- معایبش از نظر من : نصب برنامه و بازی فقط در فون مموری(سایر چیزا رو به غیر این 2 میشه روی مموری کارت ریخت) ، بدیل براق بودن اثر انگشت روش می مونه ، لوازم جانبی ضعیف(هندزفری آشغال + نداشتن مموری کارت همراه گوشی) حساسیت خیلی زیاد تاچ که با کوچکترین تماسی پاسخ میده که بعضی وقتا میره رو اعصاب.
مثل تو کنتکت می خوای اسکرول دان کنی تا اسم یکیو تو لیست انتخاب کنی به محض تماس انگشت با صفحه میره تو اولین جایی که دستت تماس داشته.
من خودم استار دارم.......داداشم می خواست استار بگیره ولی یهو 5530 گرفت.! !..........اولا نوکیا(5530) یه 50 تومنی گرونتره....(البته هر کدوم یه مضیتای دارن باید ببینی کدوم بیشتر به کارت می یاد)نقل قول:
یه سوال مهم داشتم.
من بین دو گوشی استار و 5530 شک دارم البته خودم از متنفرین نوکیا هستم ولی از این شک دارم که استار بگیرم و 5530 با امکانات بهتر برایم پشیمانی بیاورد.
خوشحال میشم به سوالاتم پاسخ بدید
ممنون میشم این 3 سوال رو به من جواب بدید.
البته تصمیم خودم استاره ولی خواستم مطمئن بشم.
استار یه پیغام گیر داره واقعا خیلی بش نیاز دارم البته روی نوکیا هه پیغام گیر ریختیم ولی باعث می شه زود شارژ خالی کنه ولی تو استار اینجوری نیست
پخش موسیقی توی نوکیاهه یه چیز دیگه است.....(2 بلند گو داره!!) ولی مال استار اینجوری نیست....(البته من با استارم موسیقی گوش نمی دم این مضیت نوکیاهه برام مهم نیست )
تاچشون و حساسیتشون مثل همه (من که تفاوتی حس نکردم)
رزولیشن صفحه نوکیاهه خیلی بیشتره.......(ولی استارم کم نمی یاره ها!)
استار هم مثل 5530 scroll دستی دارده.
البته یادت باشه نوکیاهه سیمبیان داره ولی استار java ست( می شه روی نوکیا هه تم ریخت...البته والپیپرای خوبی برای استار هست)
نوکیاهه از لحاظ ضخامت کلفت تر از استاره.....!
فکر کنم نوکیاهه بدنش محکم تر باشه (چون داداشم پز می داد می گفت نمی دونم فلانجاش از فولاده)!
آهان یه چیزی نوکیاهه توش قلم داره.....(البته لازم نمی شه)
دوربین نوکیاهه بهتره (آتو فکوس داره) فلشم داره!!!
جواب یه سری سوالی که تو ذهنت بودم دادم:31:
البته برای من پیغام گیر بی دردسر از همه چیز مهمتره:20:
آشغال یعنی چی؟ کیفیتش پایینه؟ شما با گوشی کوکی آهنگ گوش دادید؟ اگه اندازه همونه که خوبه.نقل قول:
هندزفری آشغال
سلام به همه دوستان
واقعا حیف از وقتی که گذاشتم و همه صفحات این تاپیک رو خوندم
یه نگاه اجمالی بندازید شاید بیشتر از 5 صفحه مطلب بدرد بخور نباشه
تمام صفحات پر شده از مزخرفات قیمت و بازار علاالدین و من چه گوشی بخرم خوبه
نمیدونم چرا شما از یه گوشی که قیمتش الان بدون گارانتی 155 هزار تومنه انتظارات بیش از حد دارید
واقعا با این قیمت در این حد و اندازه خیلی نوبره
به جای اینکه از کمبوداش حرف بزنید از امکاناتش لذت ببرید
کدوم گوشی میتونه مثل این گوشی انقدر پانورامای دقیق بگیره
صدای کدوم گوشی از این بهتره
آنتن دهی گوشی مشکل نداره آنتن دهی مرکز مشکل داره
کدوم گوشی با این قیمت پیدا میکنید که انقدر سرعت داشته باشه- اگه قرار باشه که سرعتش با گوشی آیفون مقایسه بشه که باید هم قیمت اون باشه
تشخیص لبخند - ویدجت های جالب - بگکراند پویا - نصب راحت برنامه جاوا - تاچ بسیار حساس - قفل هوشمند - قفل قسمتهای مختلف برنامه - ریجکت کردن شماره های مزاحم - باطری خوب
واقعا این گوشی با این مزایا بایدم 10 میلیون فروش کنه با این قیمت مناسبش
موفق و موید باشید
ای ناقلا رفتی تو کار سامسونگ:21:نقل قول:
خیانت به کلوپ ال جی:27:
:18::18::18:نقل قول:
ای ناقلا رفتی تو کار سامسونگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیانت به کلوپ ال جی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای نامرد! :دی چرا لو میدی! :دی دارم تحقیق میکنم خو مگه بده! :whistle::whistle:
نه راستش رو بخوای...کوکیم پیدا نشد :37: حالا شاید استار بگیرم که خیلی از نظر امکانات مثل کوکیه....:دی
اشغال از نظر یک تکه بودن و بزرگ بودن که تو گوش نمیره.نقل قول:
از نظر کیفیت صدا عالیه.
من می گیم سامسونگ که کمپانیه بزرگیه نباید بخاطر پایین اوردن هزینه هندزفری یک تکه با سایز غیر استاندارد بزاره تو گوشیهاش که مجبور شیم 7 تومن بدیم و یک هندزفری 2 تکه بخریم.
در کل هندزفریش مثل کوکی یک تکه و بزرگه اما از نظر کیفیت صدا حرف نداره.
استار ارزون شد!!!!!!!
163 هزار تومان با گارانتی پارسه
ببخشید پست زیاد زدم
میشه یه سایت معتبر برای دانلود تم و بازی و کلا فایلهای استار معرفی کنید. ممنون میشم دوستان عزیز
* در ضمن دوستهایی که استار دارن لطف کنن بگن که کلیپ با کیفیت خوب و با فرمت mp4 توسط این گوشی پخش میشه ارور نمیده یه کلیپی که کیفیتش خوب باشه مثلا در حد کلیپهای pmc که تبدیل کنی به mp4 و بزنی توی استار
كسي تا حالا با pc suite بكآپ گرفته ؟
من كه ميخوام بگيرم ميگه اين ورژن pc suite واسه اين گوشي كه نميكنه !!
(يعني بكاپ نمگيره)
اگه كسي ورژن جديدش رو داره لطفا يه جايي غيرا ز رپيد آپلود كنه
البته 165 تومن با گارانتی اصلی(مایکروتل) هستش و با خدمات پارسه (گارانتی متفرقه) 10 تومن کمتره(155 تومن).نقل قول:
به سایت زیر برید و در قسمت انتخاب گوشی s5230 رو انتخاب کنید و در قسمت java software می تونید بازی و برنامه واسش دانلود کنید.
تم واسه این گوشی وجود نداره اما تو قسمت wallpaper همین سایت می تونید والپیپر واسش دانلود کنید.
آدرس سایت:
کد:gallery.mobile9.com
بچه فقط از خوبی هاش بگید . مثلا قلق هاش و ...
این مواردی که شما گفتی درسته ولی از نظر سرعت خیلی هم خوب نیست. مخصوصا که شما هم با آیفون مقایسه کردی! گوشی که از نظر سرعت رقیبی نداره.نقل قول:
توی ویدئو های یوتیوب بگرد و هردو گوشی یعنی استار و آیفون رو مقایشه کن عزیز میفهمی چه اختلافی وجود داره.
یکی دیگه از مزیتاش میدونید چیه؟
من که باهاش کلی حال کردم
تا حالا شده اس ام اس اشتباهی بزنید و دیگه هیچ راهی واسه جلوگیریش نباشه؟
دقت کنید موقع اس ام اس زدن کلیدی واسه کنسل داره
آقا اجازه ما بلديم.نقل قول:
موقع send شدن دكمه سمت راست رو اگه بزنيد اس ام اس فرستاده نميشه و ميره توي outbox :27::27:
درست شد:20:نقل قول:
من هم باتریمو در ـوردم خوب شد
البته داغ نکرده بود
ممنون:10:
اگه بخوام پیامکهای روی گوشیم رو بفرستم تو کامپیوتر،چکار باید بکنم؟
نرم افزاری چیزی نیست؟با پیسی سوتش که نمیشه!!!:2:
اگه میشه زودتر بجوابین که اینباکسم داره میترکه:19:
سلام
میخوام این گوشیو بگیرم:20:
میخواستم بدونم میتونم اس ام اس هارو فولدر بندی کنم؟
مثل کوکی
با سلام آیا 3650 سامسونگ ارزش خریدش بیشتر نیست؟
بین این مدل و 3650 کدام را پیشنهاد می کنید؟ بادلیل
استار بهترهنقل قول:
چون قیمتش بهتره و صفحه استار بزرگتره در ضمن دوربین استار هم بالاتره درکل استار کامل تر هست.
من با pc suite پیامک کپی کردم.نقل قول:
سلام برادران! :دی
بعد از فوت کوکی عزیزم رفتم یه استار خریدم 163 با گارانتی مایکروتل ولی مثل اینکه کیبورد کامل فارسی نداره، چه جوری شماره فیرمور رو پیدا کنم و نحوه آپدیت چگونه هست ممنون!
بلندی صداش تو هنزفری با کدوم گوشی برابری میکنه
سلام
شما استار رو پیشنهاد میکنید یا corby رو در کل ؟!
اگه منظورتون Corby عادی (که الان تو بازار هست) هست که صد در صد استار....کوربی فقط خازنیش بهتره که البته تاچ استار هم خیلی حساسه.نقل قول:
شما استار رو پیشنهاد میکنید یا corby رو در کل ؟!
مرسی که جواب دادین!!!!نقل قول:
خوبه یه سوال پرسیدم:4:
بچه ها من آخر سر استار گرفتم بعد از از دست دادن کوکی...حالا میخوام یه مقایسه کنم این دو گوشی رو، این نکته رو هم بگم تمام نوشته های پایین مشکلات خود من با گوشی هست، ممکنه یکی دیگه براش مهم نباشه! تمامی موارد بدون هیچ تعصب و پدر کشتگی ای نوشته شده!
اول معایبی که تا الان با استار بهش برخورد کردم، تمام موارد مقایسه ای، در مقابل کوکی هست (به ترتیب اولویت برای خودم :دی):
-------------------------------------------------------------------------
1. باز کردن درب باتری کار حضرت فیله! :دی من خودم با داداشام و دوستم نتونستیم درشو باز کنیم، فقط یه بار اونم شانسی! هر بار هم که زور میزنیم ترس از شکستن در باتری هم هست! :41:
2. ارگونومیک این گوشی (مخصوصا تو قسمت هدست) رو اعصابمه!!! سمت چپ کوکی از بالا اول پورت هدست بود و زیرش هم المان تنظیم صدا و البته اون پورت هم وقتی وصل میکردید رو به بالا بود و مزاحم نبود. ولی استار سمت چپش از بالا، اول المان تنظیم صدارو گذاشته و زیرش پورت هدست!!!! اونم به سمت پایین (که البته دلیلش عدم برخورد با المان تنظیم صدا هست) که وقتی میخواید آهنگ گوش بدید نمیشه درست گوشی رو دست گرفت و مهم تر از اون تنظیم صدا در اون حالت خیلی رو اعصابه! :13:
3. آنتن دهی بسیار ضعیفتر از کوکی و در نتیجه سیگنال ضعیف GPRS! قبلا در مورد نحوه ی آنتن دهی کوکی تویه یه نقطه ی کور توی خونمون (آنتن فول!) و کیفیت مکالمه و اونم با سیم کارت ایرانسل صحبت کرده بودم.....ولی حالا استار توی همون نقطه ی کور و با سیم کارت ایرانسل خیلی کم آنتن میده. :41:
4. کیفیت هدست استار برای مکالمه قابل قیاس با کیفیت کوکی نیست!! من توی اتوبوس اصلا نتونستم با طرف مقابل با هدست صحبت کنم...یعنی من میشنیدم ولی طرف مقابل هی الو الو میکرد...آخر سر هدست رو درآوردم و صوبت کردم :دی کوکی تویه همون نقطه ی کور مذکور بهترین کیفیت رو داشت، بدون نقص!
5.تسک منجر نداره!!! فقط میتونید اون برنامه هایی رو که باز کردید رو از منوی بازی ها و برنامه ها باز و بسته کنید (یه دکمه Play/Pause میاد) که کوکی علاوه بر این، یه تسک منجر توپ داره.
6. در کل توی مالتی مدیا کوکی خیلی بهتر عمل کرده، کار باهاش خیلی راحته، مشکلاتی مثل مشکل شماره 16 رو نداره، در ضمن استار توی هندزفری هم بعضی آهنگ هارو تیز پخش میکنه.من یه مقدار کیفیت پخش کوکی رو بیشتر میدونم.
7. یو آی استار (تاچ ویز) اصلا به کاربر پسندی فلش یو آیه کوکی نیست (حداقل برای من)، مثل محل قراردان منو و دکمه ی برگشت و مخصوصا موردی که پایین میگم.
8. دکمه وسطی کوکی بینهایت به من در مرور گوشی کمک میکرد (مالتی تسکینگ و شورت کات ها). سامسونگ این دکمه رو تبدیل به دکمه بازگشت کرده که اصلا باهاش راحت نیستم.....با نوع قرار دادن دکمه بازگشت توی کوکی (به صورت لمسی) بیشتر حال میکردم. مورد مالتی تسکینگ از اون امکاناتی بود که سرعت کار من خیلی بالا میرفت. این گزینه رو استار نداره. مورد دیگه اینکه دکمه های پایین بک لایت ندارن!!!!!! :thumbsdow
9. المان تنظیم صدش درسته برای کارهای دیگه مثل زوم کردن و بالا پایین کردن هم کاربرد داره ولی چیزی که هست اینه که همونطور که از اسمه این کلید پیداست، برای تنظیم صداست، ولی توی استار شما فقط هنگامی که توی موزیک پلیر هستید میتونید صدا رو کمو زیاد کنید، نه وسطه یه منو!!! این برای من خیلی زجر آوره.
10. اسکرول کردن توی استار به روانی کوکی نیست! و دیگه نداشتن علامت اسکرول بار باعث میشه شما ندونید که تویه یه منو آیتم های دیگه ای زیر آیتم های فعلی هست یا نه، باید حتما اسکرول کنید و ببینید. :19:
11. تاچش خیلی حساسه، درست ولی بعضی موقع ها موقع اسکرول کردن توی یه لیست (مثلا لیست آهنگ ها) باعث میشه اون آهنگ انتخاب بشه.
12. امکان ساده ی کپی پیست نوشته رو نداره! :42:
13. پشتیبانی زبان کوکی خیلی عالی بود، از ابتدا بیش از 30 زبون تماما دارای امکان کیبورد کامل و تشخیص دست خط داشت، در حالی که استار فقط 4-5 تا داره که در ابتدا هم از کیبورد کامل فارسی و تشخیص دست خط پشتیبانی نمی کرد.
14. توی ساخت کیف گوشی سوتی بزرگی داده شده! گوشی رو باید از بغل وارد کیف کنید، مشکلی نیست.....ولی از جهتی وارد میشه (با توجه به سوراخ مخصوص اسپیکر داخل کیف و علامت های کال و اند در پایین) که پورت هدست نمیشه گذاشت!!! باید گوشی رو برعکس بزارید داخل! :13:
15. قابلیت تکون دادن عکس ها با شتاب سنج بعضی موقع ها اعصاب خورد کن میشه، یهویی 7-8 تا میره پایین و...
16. قسمت پروگرس بار توی موزیک پلیر نمیشه Immediate Seek انجام داد....یعن باید نوار رو بکشید و به دقیقه ی مورد نظر برید ولی کوکی اینجوری نبود!
17. وارد هر فولدری که میشیم باید خودمون سورت کنیم به ترتیب نام. :eh:
18. ماشین حسابش خیلی سادست و قابلیت هایی مثل سینوس و... رو نداره. :18:
19. ادامه دارد...
-------------------------------------------------------------------------
حالا مزایای گوشی:
1. دوربین با امکانات تری داره، مثلا قابلیت پانورامای هوشمندی داره که خیلی خوب کار میکنه.
2. داشتن گوگل مپ که دست کمی از جی پی اس نداره!
3. باتری قویتری داره نسبت به کوکی.
4. ادامه دارد...
نقل قول:
گوشی 140 تومنی همینه دیگه
برادر اولا استار با گارانتی 160 هستش ولی کوکی با گارانتی 150 تومنه!! دوما من که گفتم من با کوکی مقایسه کردم نه با آمنیا اچ دی!نقل قول:
گوشی 140 تومنی همینه دیگه
یعنی کوکی این معایبی که گفتم نداشت....
بله به راحتی میشه اس ام اس هاتونو فولدربندی کنید:27:نقل قول:
سلام
اين كيبورد كيورتي كجاس دوستان
راستي من ديروز اين گوشي و خريدم
اگه بازي يا برنامه واسه اين كوشي هست معرفي كنين
فیرمور شما قدیمیه و برای همین کیبورد فارسی کامل نداره، باید آپدیت کنید.نقل قول:
اين كيبورد كيورتي كجاس دوستان