تو هاردهای جدید این موردی که میفرمایید وجود ندارد . البته در برندهای مطرح...نقل قول:
استفاده از هاردهای ظرفیت بالا راهکار مناسب برای محافظت از اطلاعات در سرورهاست که در حال حاضر به وفور مورد استفاده قرار میگیره...
Printable View
تو هاردهای جدید این موردی که میفرمایید وجود ندارد . البته در برندهای مطرح...نقل قول:
استفاده از هاردهای ظرفیت بالا راهکار مناسب برای محافظت از اطلاعات در سرورهاست که در حال حاضر به وفور مورد استفاده قرار میگیره...
در این مورد، شما چند مدل لب تاب با هاردهای بالای 750 یا 1ترا به من معرفی کنید؟؟؟!!!؟؟؟نقل قول:
بحث سرور و هارد که کلا یه بحث جداست و نیازه که چند ده صفحه در موردش توضیح داده بشه.
ولی به این قناعت کنم که امنیت داده با امنیت دخیره سازی دو مقوله کاملا متفاوته!!!
بنظر دوستان تا کی باید صبر کنیم؟سیل تایلند از یک طرف،بالا رفتن دلار از طرف دیگه و بدتز از همه سوئ استفاده فروشنده ها قیمتها رو داره روز به روز بالاتر می بره.نقل قول:
من یکی از هاردهام سوخت حالا به یک هارد یک یا دو ترا نیاز دارم ولی قیمتها به 120 رسیده بود به همون قانع بودم ولی وقتی رفتم بازار دیدم همه رسیدن به 190-200 این دیگه اصلا نمی ارزه.شماها فکر میکنید قیمت بزودی پایین بیاد یا همین هم بالاتر میره؟چون نهایتا بتونم یکی دو هفته طاقت بیارم...
دوست عزیز نظر دادن در مورد کاهش قیمت کمی سخته!!!نقل قول:
چون اگر اوضاع جهانی هم خوب بشه، تا به ایران برسه چند هفته ای طول میکشه.
من 1ترابایت سیگیت رو 150.000تومن قیمت دارم.
البته مال یکی از دوستام بود!
تو لپ تاپها نیازی به استفاده از هاردهای با ظرفیتهای بالاتر از 750 وجود نداره. در صورت نیاز کاربر میتونه از هاردهای اکسترنال استفاده کنهنقل قول:
در حال حاضر از جمله هاردهای لپ تاپ میتونم به هاردهایWD10JPVT و WD10TPVT با ظرفیت 1 و البته دور 5400 اشاره کنم که جزء با کیفیت ترین محصولات بازارن
موفق باشید
میخوام یه هارد 500 یا 1 ترا بگیرم
برای نگه داری از فایلای شخصی و نصب ویندوز و کارای معمولی
هارد خودم مکستور 80 آی دی ایه
به نظرتون چه هاردی مناسبه ؟ امنیت فایلام برام مهمه.
و اگه گرفتم ویندوز توش نصب کنم یا همین هشتادرو بزارم برای نصب ویندوز و برنامه ها
سلام دوستان عزیز .
من دوتا لپ تاپ دارم . یکی برای کار های برنامه نویسی و یکی برای کار های خونه که بیشتر خونواده استفاده می کنند . کارم برنامه نویسی هست و یکمی روی صدا حساس هستم . هارد فابریک لپ تاپ دلم مدل هست WDC WD5000BPVT .. و هارد لپتاپ ایسوسم مدل SAMSUNG HM501II ATA Device هست . حالا این سامسونگ در زمان کار خیلی جیر جیر می کنه . همون صدای نوشتن و خواندن اطلاعات . اما خیلی زیاد هست و اذیت کننده . حالا به نظر شما هارد سامسونگ بهتره یا وسترن ؟؟؟
باتشکر احسان
سلام
قیمت هارد های کم ظرفیت ide را می خواستم بدونم . برای یه سیستم قدیمی نیاز دارم .
ممنون
یه هارد 1 ترابایت اکسترنال که جم و جور هم باشه چه مارکیش خوبه و قیمتش چنده؟
سلام.نقل قول:
دوست عزیز نوی این مدل فکر نکنم پیدا بشه!
می تونی به جاش از مبدل استفاده کنی. ساتا به IDE.
Western Digital My Passport Essential SE USB3.0 - 1TB...165.000نقل قول:
سلام احسان جان.نقل قول:
هاردهای سامسونگ اصولا صدای زیادی رو تولید میکنند و یکی از مشکلاتشون همین صدای زیاد اونهاست.
در اینکه وسترن بهتر هست شکی نیست!
میتونید هارد رو با یه مدل از برند وسترن تعویض کنید.
uuuuuuuuuuuuppppppppppppppppنقل قول:
من گرین سری بلک رو توصیه میکنم که کارایی و امنیت بسیار بالایی دارن.نقل قول:
بهتره که روی همون قبلی ویندوز نصب کنی و هارد جانبی رو فقط به عنوان آرشیو به کار ببری.
چون در صورت ویرویسی شدن یا مشکلات این چنینی، راحت تر میشه مشکل رو برطرف کرد
و خسارات کمی هم متحمل شد.
سلام دوست عزیز .نقل قول:
ممنون بابت پاسختون . من دقیقا این دو مدل هارد رو دارم . تو خیلی جاها دیدم که سرعت سامسونگ بهتر هست و خودم هم تست کردم بیشتر بود . حالا نظرتون کدوم از این دوتارو بردارم ؟؟؟
WDC WD5000BPVT یا SAMSUNG HM501II ATA Device
باتشکر احسان
سلام.نقل قول:
ببینید اگر قصد انجام کاراهای ارشیوی رو دارین، حتما وسترن رو انتخاب کنید.
ولی اگر کمی سرعت هم براتون مهمه و صرفا کارهای روتین با لب تاب انجام میدین و زیاد روی هارد فایل ذخیره نمی
کنید، همون سامسونگ خوبه.
ولی در کل برای لب تاب بهتره که زیاد از هاردهای پر سرعت استفاده نشه! چون عملا امینت ذخیره داده رو بسیار کاهش میده.
منظورتون چه برند و چه مدلی هست؟نقل قول:
Western Digital Cavier Black 1.0 TB...205.000نقل قول:
تشکر دوست عزیز .نقل قول:
من برنامه نویس هستم و کاملا سرعت برام حیاتی هست . فکر می کنم اگر SSD بگیرم بهتر هست . نظر شما چیه ؟؟؟
باتشکر احسان
بهترین گزینه SSDهست. اما کمی قیمت اونها بالاست! لب تاب هم امکان استفاده از چند هارددیسک رو نداره.نقل قول:
پس متحمل هزینه بالایی میشین.
قیمتش بالاستنقل قول:
Western Digital Cavier Black 1.0 TB...205.000
اگه ممکنه زیر 150 تومن باشه
500 گیگم کافیه
western digital caviar green 1tb...160.000نقل قول:
پونصدش چنده؟نقل قول:
western digital caviar green 1tb...160.000
دوستان الان هارد 2 ترا وسترن چنده
قيمتا پايين نيومده?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Western Digital Caviar Green 500Gb...115.000نقل قول:
هارد یک ترای بلک قیمتش 115 تومان بود و ما ناز میکردیم!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیل در تایلند آسیب زیادی به صنعت تولید هارد دیسک وارد آورده است. سرعت تولید کند شده و قطعات با کمبود مواجه اند. از طرف دیگر شرکت های تولید کننده هارد دیسک با ضرردهی بزرگی مواجه شده اند و آنها مشغول یافتن راه هایی برای رفع مشکلات شان هستند.
به نظر می رسد یکی از روش هایی که برای جبران خسرات ها انتخاب شده کاهش زمان گارانتی هارد دیسک ها بوده است. در اخباری که منتشر شده شرکت وسترن دیجیتال warranty چند سری از هارد دیسک های تولیدی اش را از ۳ سال به ۲ سال کاهش داده است. و هارد دیسک های جدیدی که وارد بازار می شود، سیاست جدید را دنبال خواهد کرد.
اما داستان فقط به شرکت وسترن دیجیتال محدود نمی شود. شرکت Seagate هم اعلام کرده که هارد دیسک های جدیدی که از روز ۳۱ ام این ماه وارد بازار می شوند به جای ۵ سال warranty تنها دارای ۳ سال warranty هستند. و جالب تر اینکه این مدت را برای برخی از مدل ها به یک سال کاهش داده است.
در وضعیتی که قیمت هارد دیسک ها گران و تقاضا برای آنها افزایش یافته، این سیاست برای کاهش زمان گارانتی، زیاد هم با جبران خسارات مالی جور در نمی آید و شاید بتوان آن را نوعی بهره برداری از زمان به حساب آورد.
دوستان قیمت نوی wd my book essential 1tb چند؟
پاسپورتی چی ؟
و آیا هارد بالاتر هم میره؟
پاسپورت اسنشال 1 ترا وسترن در حال حاضر حول و حوش 160 تومانهنقل قول:
بلخره کی قیمت پایین میاد؟ 1 سال؟ 2 سال؟ 20 سال؟
سلام من ابادان هستم .امروز یه هارد اینترنال 1 ترا وسترن دیجیتال گرین خریدم 145 تومن نصبیدم کنار اون یکی برادرش!!:31:
سلام من می خوام یکی از دو هارد زیر رو بگیرم.الان یدونه seagate 1 tera دارم که میذارم برای نصب ویندوز و بازی و برنامه و....الان پر شده و آرشیوم رو می خوام به هارد جدید انتقال بدم که وسترن خواهد بود.قیمت این دو نوع هارد الآن چنده (تهران) و آیا در این سری ها مدلهای دیگه هم وجود داره؟مثلا اگه چند نوع بلک 1 ترا داریم کدوم بهتره؟
western digital caviar green 2 tera
western digital caviar black 1 tera
نظر خودم روی گرین 2 ترا هستش ولی امنیت بالاتر بلک هم برای خودش ترغیب کننده هست!
اقا من بیچاره شدم هاردم از دستم افتاد سوخت بردم گارانتی قبول نکرد سیگیت 500 بود حالا میگن گرون شده چیکار کنم بخرم نخرم؟ ها ؟:18:
دوستان::13:
هارد Portable External USB3 Anti chock 1T چه مارکی پیشنهاد میکنن؟
خودم به این نتیجه رسیدم که ترنسند بخرم! شما چی پیشنهاد می کنین؟
یه سوال: ایا هاردای اکسترنال که ضد ضربه نیستند با کمترین لرزش یا حرکتی خراب می شن؟ و از اون طرف هارد ترنسند که ضدضربه است حتی اگه بیفته هم مشکلی براش پیش نمیاد؟
من خودم همین باراکودای 12 رو داشتم از لحاظ کمیت این حرفایی که تاپیک اول بهش زدن درسته ولی از لحاظ کیفیت آشغال ترین جنسه، بعد از این که ظرفیتش به پر شدن نزدیک شد شروع کرد به صروصدا. بردم گارانتی (ویستا) گفت داغونه و قطعه تعویضیه. الانم یه ماهه دارن منو می چرخونن. به نظر من این تاپیک باید در مورد کیفیت بحث می کرد همه ما برای اطلاعات شخصی مون ارزش قایلیم. و اگه یکم سرعت کمو زیاد باشه به کسی بر نمی خوره. ولی اگه قرار باشه بلایی که سر من اومد سر کس دیگه بیاد چی؟ اگه اطلاعات از دست بره چند برابر قیمت هارد خرج کنه تا اطلاعاتش برگرده؟ این مراکز تخصصی هاردم که تا می تونن میتیغن. یادتون باشه اول کیفیت و بعد کمَیت.
حتما تاپیکی زده بشه و توش به نتیجه برسن که کدوم هارد با شرایط استاندارد می تونه عمر مفید بالای 15 سال داشته باشه و یا کدوم کمپانی ادعا کرده که کیفیت قطعاتش بالاترینه
سلام
برای ----- حرفه ای میخام یک هارد اکسترنال بگیرم
اینجا دو مدل داریم
imation
seagate
هر دو 1 ترا بایت
فروشنده آیمیشن میگه عالیه محشره تا حالا هیچ کدوم رو به نمیاندگی گارانتی نفرستاده ایم
فروشنده سیگیت میگه اون اشغاله . سیگیت بهتره و usb3رو هم ساپورت میکنه
هر دو هم 170 هستند و 1 ترابایت
یک فروشنده دیگه هم apacer داره و میگه 3 سال ضمانت تعویض در خود مغازه رو میکنم و حدود 140 هستش و میگه تایوان اصل هستش
به نظر شما که بیشتر بلدید کدوم رو بگیرم ؟؟
برای ----- 700 هزاری میخام بگیرم
نقل قول:نقل قول:منم یه 500 سیگیت داشتم مشکل پیدا کرد نه گارانتی تونست درستش کنه و نه مراکز تخصصی دیگه.الان هم مجبور شدم با این قیمتهای فضایی یه هارد جدید بگیرم.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه هارد 1 ترا سیگیت هم دارم که پر شده و کمی سرو صدا داره.البته مشکل خاص دیگه ای نداره.الان بهترین هاردهای بازار وسترن بلک و گرین هستند که بلک اصلا پیدا نمیشه گرین 2 ترا خیلی خیلی کم شده و بیشتر گرین 1 ترا و 500 موجود هستش.قیمتها هم که سه برابر قیمتهای چند ماه پیش هستش.
همین سیگیت 1 ترا من پارسال 70 گرفتم الان 170 تومنه.وسترن گرین 2 ترا فکر کنم 70-80 بود که من دیروز از ولیعصر 210 گرفتم.فکر نمی کنم حداقل تا 4-5 ماه دیگه قیمتها در ایران کاهش داشته باشه(البته اگه از این هم بالاتر نره)
من می خوام یه هارد با اینترفیس ساتا 3 بگیرم
چه مارکی بگیرم خوبه ؟
حجم بالا 2 ترا
قیمت هم تا 200 نهایت 250
دوستان لطفا درمورد ssd از تجربیه هاتون بگید.چه مارکی خوبه؟ قیمتش؟کارکردنش چطوره؟
ممنون
سلامنقل قول:
بهترين انتخاب كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست كه SATA 3 Gb/s و دو ترابايت اون 64 مگ كش دارد .
ممنونمنقل قول:
قیمتش چنده ؟
آخرين بار 220 هزارتومن قيمت داشتم براي يك ترابايت .نقل قول:
این هارد وسترن بهتره یا اینی که شما بهم معرفی کریدن ؟نقل قول:
کد:http://wdc.com/en/products/products.aspx?id=120