اره هست یکی از دوستان از سایتای خارجی گرفته بود 3 دلار اما کلن نزدیکای 6 تومن واسش تمومید اما این مارک نبودنقل قول:
تو ایرانم هست
زیره 10 تومنه
Printable View
اره هست یکی از دوستان از سایتای خارجی گرفته بود 3 دلار اما کلن نزدیکای 6 تومن واسش تمومید اما این مارک نبودنقل قول:
تو ایرانم هست
زیره 10 تومنه
دوستان شاید اینجا جاش نباشه ولی کسایی که دوست دارن مک رو سیستمشون بزنن حتما به این ادرس یه سری بزنن و مقالاتش رو دان کنن واقعععالی هستشششش
ولی نمیدونم مک با این همه امکانات عالی چرا اینقدر کمتر نسبت به win استفاده میشه؟(البته تقصیر این استیو هست با این سیاست های انحصاریش)نقل قول:
کد:http://fullnet.ir/?p=81
همون طوری که اشاره شد اینجا جاش نیست ولی صحبت شد بزارید منم یه توضیحی بدم .نقل قول:
دوستان شاید اینجا جاش نباشه ولی کسایی که دوست دارن مک رو سیستمشون بزنن حتما به این ادرس یه سری بزنن و مقالاتش رو دان کنن واقعععالی هستشششش
این مقاله برای بهمن ماه 88 هست که توسط حمید بخششی که تو همین فروم کاربرفعال انجمن لپ تاپ هست نوشته و گردآوری شده است .
خب دیگه . نمیشه دلیل این سیاست های استیو رو فهمید .نقل قول:
ولی نمیدونم مک با این همه امکانات عالی چرا اینقدر کمتر نسبت به win استفاده میشه؟(البته تقصیر این استیو هست با این سیاست های انحصاریش
دوستان بالاخره این جیل جدید جواب میده ؟؟
کسی امتحان کرده ؟؟
بله جواب میده با خیال راحت جیل کنید.
جیل که کار میده ولی واسه آنلاک هنوز بین علمای انجمن اختلاف نظر وجود داره :دینقل قول:
دوستان بالاخره این جیل جدید جواب میده ؟؟
کسی امتحان کرده ؟؟
سلام به همگی.
یه مشکل برام پیش اومده،اونم اینه که گوشیم شبکه WIRELESS خونه رو پیدا نمیکنه.
خواهشاٌ جواب بدید.
شما یه بار رستور کن ببین حله مشکلت یا نهنقل قول:
ببخشید،من network رو reset کردم.جالا رفته تو حالت recovery.حالا نمیدونم چی کار کنم؟
در ضمن اگر با itunes رستور کنم،میخواد که update کنه به 3.1.3.
versionگوشی 3.1.2هست.
خواهشا راهنمایی کنید.
من گوشیمو جیل کردم مثل ساعت کار مکنه ورژن 3.1.3 هستش :11:
سلام دوست عزیزنقل قول:
سلام به همگی.
یه مشکل برام پیش اومده،اونم اینه که گوشیم شبکه WIRELESS خونه رو پیدا نمیکنه.
خواهشاٌ جواب بدید.
به فروم خوش اومدی
احتمالا Mac Adress فعال نیست؟
منظورتون رو بهتر بگید لطفانقل قول:
ببخشید،من network رو reset کردم.جالا رفته تو حالت recovery.حالا نمیدونم چی کار کنم؟
در ضمن اگر با itunes رستور کنم،میخواد که update کنه به 3.1.3.
versionگوشی 3.1.2هست.
خواهشا راهنمایی کنید.
یعنی چطور ریست کردید؟
من رفتم تو این آدرسsetting>general>netwok>reset network
حالا رفته تو recovery.
لطفا بگید اول چی کار کنم که از recoveryدر بیاد و اینکه mac adress کجا هست.
مرسی.
ممنونم از توضیحاتتون ولی بخشیش اشتباه هست که من اصلاح میکنمنقل قول:
این مقاله اخرین سری مقالات مک هست م کار فروردین 89 هست و تکمیل شدش هم هست
مدیریت این سایت حمید خان هستند و بله در اینجا هم فعالیت دارند
موفق باشید:11:
من تازه آی فون گرفتم
ورژن 3.1.3
مدل : MC132TA/A
اون طور که شنیدم نمیشه رو این ورژن برنامه ریخت
درسته؟
خودم با Itunes که برنامه میریزم مینویسه برنامه نمیتونه در آیفون اینستال بشه چون که :
because an unknown error acuurred (0xE8008001
چه کنم?
دلیل اینی که رفته توی recovery نمیدونم چیه واقعانقل قول:
ولی اگر میخوای از این وضعیت دربیایی من راه های زیر رو پیشنهاد میکنم (البته اگر منظورت از recovery همون عکس آیتونز و کابل که روی صفحه میاد باشه) : اگر انلاک فکتوری هستی ببین میشه اکتیو کنی از آیتونز و اگر هم این راه جواب نداد با فریمور جدیدی ریستور کن البته قبلش بگو فریمورت چنده؟؟؟
آهان الان دیدم که فریمور 3.1.2 هستی
شما فریمور 3.1.3 رو دانلود کن از تاپیک زیر :
بعد جیل کن با spiritکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=371299
به نظر من که بهترین راهش اینه
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
آهان الان دیدم که فریمور 3.1.2 هستی
شما فریمور 3.1.3 رو دانلود کن از تاپیک زیر :
بعد جیل کن با spiritکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=371299
به نظر من که بهترین راهش اینه
شما اگه میخوای از اون حالت عکس کابل با ایتونز در بیای این برنامرو دانلود کننقل قول:
بعد گوشیتو به کابل وصل کن بعد برنامرو اجرا کن بعد Make it ra1n را بزن یکم وایسا گوشید میاد بالاکد:www.blackra1n.com/blackra1n.exe
در صورت نیاز به باز کردن اکانت آیتونز و گفت کارت با من تماس بگیرین
سلام. ببخشيد دوست من يه 3GS داره كه مدت كمي هست خريده هيچ كدوممون هم هنوز تخصصي درش نداريم. ميخواستم ببينم اين مشكلي كه ما داريم يه چيز طبيعيه؟ : موقعي كه يه نفر كه اسمش توي phonebook هست تماس ميگيره شماره ش روي گوشي ميفته و به اسم نميفته! ميخواستم ببينم ما بايد بشينيم تمام شماره ها رو از اول با 0098 اول شماره سيو كنيم تا موقع تماس اسم طرف روي گوشي بيفته؟ يا راه ديگه اي هم داره؟ كلا لصف كنيد يه توضيحي واسه اين مشكل بدين. ممنونم
این مشکل کاملا طبیعیه.شما بایستی برنامه Caller ID Fix رو از توی cydia نصب کنید و سپس مشکلتون کاملا حل میشه.نقل قول:
سلام دوستان من در گم کردن گوشی تبهر خاصی دارم!
حالا که آیفون گرفتم نمی خوام این طوری بشه!
راهی هست!؟؟؟!!!(برای مثال ردیابی جی پی اسی چیزی نیست؟)
مبارکهنقل قول:
جدید گرفتی ؟ مشخصاتش چیه ؟ چند گرفتی ؟ از کجا گرفتی و .... :دی
می تونید از امکانات mobile me استفاده کنید ، خوراک شماست ، فکر کنم خیلی به دردتون بخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا این یکیش :
به نقل از Mostajab عزیز ، در موبایلستاننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Find My iPhone
و اما کارجالب اپل این قسمت هست چون شاید خیلی از سرور ها امکانت بالا رو بده اما این امکان واقعا منو قافل گیر کرد
اگر شما تنظیمات Mobile me رو روی گوشی انجام بدید و اجازه پیدا شدن ایفون رو بدید به راحتی از روی کامپیوتر می تونید ایفون خودتون رو ردیابی کنید
وارد قسمت مربوطه از کامپیوتر شده و کامیپوتر شروع به گشتن ایفون شما تو جهان می کنه
و بعد از چند لحظه ایفون رو مانند شکل زیر پیدا می کنه(البته ایفون من 2G هست پس مکان دقیقم رو نمی گه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پیدا کردن و کارای زیر نیاز به اینترنت وایرلس نداره
اما همه چیز به این مورد ختم نمی شه
عکس بالا رو ببیند
3 تا گزینه هست:
گزینه اولی به راحتی رو ایفون خود massage بفرستید و..
گزینه دومی به روی گوشی شما یه پسورد می فرسته و بلافاصله ایفون شما قفل می شه و ازتون پسورد می خواد(واقعا امکان جالبی هست)
گزینه ی سوم می تونید تمام اطلاعات ایفون خود را از پشت کامیپوتر پاک کنی در زمان دزدیده شدن ایفون یا ایپاد
ببخشید دوست عزیز قطعا این امکان سالیانه یه مبلغی می خواد؟نقل قول:
شما اطلاعی دارید؟
منظور من این نبود!
البته دستتون درد نکنه من با این یه آشنایی داشتم!
منظورم یه چیز رایگانه که اگه چیزی وجود نداشت مبلغ سالیانش چقده؟
ممنون از همه ی دوستان!
مبلغش ، 60 روزه ، 19 هزار تومان هستنقل قول:
سلام.مرسی از راهنمایی های خوبتون.
1سوال وقتی iphone3GS unlock shod
خاموش بشه فقط jailbreaking از بین میره یا unlock هم همراهش از بین میره؟
سلام ...
شايد سؤالم تکراری باشه ، ممنون ميشم راهنمايم کنين
راستش من ميخوام بيام تهران ايفون بگيرم .چون اينجا قيمتش حداقل 100 تومان با تهران فرق ميکنه.
چون يه سری دوستان گفتن ممکنه گوشی لاکو بجای آنلاک بفروشن ، ميخواسم ببينم دقيقاً بايد به چه چيزايی توجه کنم ؟دقيقاً چيو تست کنم ؟ کلاً سرم کلاه نره !
اگه لطف کنين آدرس يه جا معتبر هم بگين که ديگه همه کاراشو هم بکنه خيلی خوب ميشه
خيلی خيلی ممنون
زیاد نیست ولی فکر کنم و حواسم رو جمع کنم و مواظب باشم تا گم نشه بصرفه تره!:31:نقل قول:
من 300 تومن از چین گرفتم!آیفون تری جی اس درجه یک چین البته مال همه چینیه دیگه!
بعد راستی اگه تری جی اسنبود چرا اومد تو این تاپیک؟ها؟
از خود چین شخصا خریدید ؟ مشخصات گوشی تون کامل چیه ؟نقل قول:
متوجه نشدمنقل قول:
بعد راستی اگه تری جی اسنبود چرا اومد تو این تاپیک؟ها؟
شما فقط تست کن آنلاک فکتوری باشه ، بقیشه دیگه مهم نیست ، قدیما یک مشکل بوت لودر بود و جیل نشدن 3.1.3 و تولید هفته چهل به بعد که گویا حل شدهنقل قول:
سلام ...
شايد سؤالم تکراری باشه ، ممنون ميشم راهنمايم کنين
راستش من ميخوام بيام تهران ايفون بگيرم .چون اينجا قيمتش حداقل 100 تومان با تهران فرق ميکنه.
چون يه سری دوستان گفتن ممکنه گوشی لاکو بجای آنلاک بفروشن ، ميخواسم ببينم دقيقاً بايد به چه چيزايی توجه کنم ؟دقيقاً چيو تست کنم ؟ کلاً سرم کلاه نره !
اگه لطف کنين آدرس يه جا معتبر هم بگين که ديگه همه کاراشو هم بکنه خيلی خوب ميشه
خيلی خيلی ممنون
بچه ها یه سوال ، میدونید که توو قسمت جنرال ، یوسج و زیر عنوان cellular network data یه سری عدد و رقم روبروی دو مورد sent و received به کیلوبایت مبنی به استفاده از اینترنت مینویسه...
حالا سوال اینجاست ، من با اینکه از اینترنت گوشی استفاده نمیکنم ولی هرچندوقت یه بار که میرم این قسمت میبینم برای دو مورد sent و received چندکیلوبایتی رو کنتر زده.
به نظرتون مشکل کجاست؟!اصلا میشه اسمشو مشکل گذاشت؟!گوشی های شما هم اینطورین؟!
سلام مجتبی جان، پیشاپیش خرید داوید ویا و فابرگاس رو تبریک میگم:دینقل قول:
نه مشکلی نیست، شما احتمالا یه جایی از این امکان استفاده میکنی اما حواست نیست! حالا چند کیلوبایت که جایی نمیره... :46:
منم پیشاپیش اومدن مورینیو رو تبریک میگم:دی ، معلوم نیس وقتی بیاد چه تحولاتی میده...نقل قول:
آخه مسئله اینه که هرچند دقیقه چند کیلوبایت میره بالا ، مثلا از یه صبح تا شب یه چیزی بیشتر از 150 ، 200 کیلوبایت میره توو sent و received!نقل قول:
چه برنامه هایی میتونن همچین اثری داشته باشن؟!
من خودم برنامه هایی مثل stocks و whether رو از کار انداختم ، یعنی به صورت پیش فرض اسم همه ی سهام های بازار بورس که توو گوشی بودن رو از لیست پاک کردم + اسم شهرها برای پیش بینی هوا!
دیگه چه برنامه ای میتونه باشه؟!
شما بهتره GPRS گوشیتون رو غیر فعال کنید تا بی خودی هزینه هاتون نره بالا هروقت هم کار داشتید میتونید غیر فعال کنید.نقل قول:
به تاپیک زیر بروید :
بهتره قبل از طرح سوال کمی توی انجمن جستجو کنید تا جواب بیشتر سوالاتتون رو پیدا کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=389923
---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:15 AM ----------
شما بهتره GPRS گوشیتون رو غیر فعال کنید تا بی خودی هزینه هاتون نره بالا هروقت هم کار داشتید میتونید غیر فعال کنید.نقل قول:
به تاپیک زیر بروید :
بهتره قبل از طرح سوال کمی توی انجمن جستجو کنید تا جواب بیشتر سوالاتتون رو پیدا کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=389923
thanks moshkel hal shode dge 3GS am khamush mishe bedune inke jailesh bepare..
سلام دوستان من دو تا سوال داشتم
1- تو صفحه اول شما گفتید که delivery report حل شده در صورتی که ماله من اصلا همچین گزینه ای نداره چرا؟؟؟؟؟
2- وقتی itunes رو دوباره نصب میکنم یا ویندوز عوض میکنم ، و میخوام دوباره تو گوشیم اطلاعات بریزم هرچی قبلا بوده رو پاک میکنه بعد میریزه حالا چی کار کنم که پاک نکنه؟
ممنون
itunes بازي و موزيك هارو ازش بكاپ ميگيريهنقل قول:
شما وقتي winعوض ميكني اونا پاك ميشن
شما بايد اونارو سره جاشون كپي كني
بازي و برنامه ها در اين مسير
C:\Documents and Settings\your pc name\My Documents\My Music\iTunes\iTunes Media\Mobile Applications
ممنوننقل قول:
نظرت در مورد سوال اولم چیه؟!!!
باید از توی cydia برنامه Delivery نصب کنید سپس توی تنظیمات میسجتون این گزینه ظاهر میشه که میتونید فعال یا غیر فعال کنید و حتی حالت Delivery تعیین کنید که بصورت هشدار به شما بگه و یا به صورت پیام.نقل قول:
حجم این برنامه ی delivery چقدره؟!
چون من یه مدته adsl رو قطعش کردم ، میخواستم بدونم حجمش چقدره که اگه کم بود با اینترنت سیم کارت بگیرمش...ممنون!
حجمش خیلی نیست
حدود 690 کیلوبایت هست.
به همه iphone داران عزیر که ایرانسل هم دارن ، پیشنهدا میکنم یک بسته GPRS بخرن و به راحتی از اینترنت با هزینه کم لذت ببرن.
دوستان خسته نباشید . یه مشکل داشتم
برای تنظیمات MMS Irancell من طبق جدول MMS ایرانسل پیش رفتم و توی قسمت تکست مسج Subject و علامت دوربین اومده
( اما وقتی می خوام MMS ارسال کنم ارسال نمیشه )
از فعال بودن MMS سیم کارتم اطمینان دارم. و با گوشی قبلیم ارسال میشد )
سلام
من هم همین مشکل رو دارم ، MMS گوشیم فعال هست اما وقتی که دکمه ارسال رو میزنم ، ارسال انجام نمیشه و failed میشه .