منبع من خبرگزاری مهر بود که همیشه خبرای داغ کنکوری رو اونجا میزنن.
بابا اینقدر جوگیر نشین!فرداشب اسامی نفرات برتر رو اعلام می کنن.نهایتا جمعه نتایجو میزنن.تازه مثل اینکه امسال خیلی جدی شدن همش میگن 10 مرداد اعلام می کنیم.
Printable View
منبع من خبرگزاری مهر بود که همیشه خبرای داغ کنکوری رو اونجا میزنن.
بابا اینقدر جوگیر نشین!فرداشب اسامی نفرات برتر رو اعلام می کنن.نهایتا جمعه نتایجو میزنن.تازه مثل اینکه امسال خیلی جدی شدن همش میگن 10 مرداد اعلام می کنیم.
الان دیگه تو خوده سایت سازمان سنجش هم هسنقل قول:
الان رئیس سازمان سنجش استان نفرات اول رو گفت . نفر اول ریاضی از گیلانه . من مجله های گزینه 2 و کانون رو چند تایی رو دیدم هیچ وقت جز نفرات اول آزمونش از گیلان نبود . یه معین فلاحتگر معمولا توی کانون اول و دوم بود که اونم ماله مازندرانه !!
نفر دوم هم از فارس و سوم هم خراسان
اخبار گفت که تا فرداشب به نفرات اول زنگ میزنن یعنی اینکه احتمالا بامداد جمعه کارنامه ها رو سایت میره اما نمیدونم چرا اصرار دارند و دائم میگن شنبه !!
تو سایت سازمان سنجش نوشته از مازندران نفر اولونقل قول:
پس کی بود گفت نفر اول مازندرانیه؟
اره احتمالا من اشتباه شنیدم :31:نقل قول:
پس نفر اول 100% معین فلاحتگر هست
برو بچ اصفهان هم که غوغا کردند ! احتمالا از بین این 4نفر هست . گنجی - موذنی - رئیسی زاده و رامین فروزنده . البته سعید هم بعد کنکور حرفی نزد شاید میخواسته ما رو سورپرایز کنه :27:
یه نکته می گم طلا!!!:
از هر کسی برا انتخاب رشته مشاوره نگیرید!!!!
فقط کسی که اینکارست!! (کاملا هم بهش اعتماد کنید!)
از مامان بابا و خواهر برادر و اینا اگه مشاور نیستند اصلا کمک نگیرید!
چون یه چیزی رو هوا می گن برا شما ذهنیت درست می کنن بعد و.....
مثل اینکه من اول نشدم!!!!!!:دینقل قول:
نفرات برتر در گروه ریاضی و فنی از شهرها و استانهای مختلف هستند. نفر اول از مازندران، نفردوم از شیراز، نفر سوم از مشهد، ن
اين چه جمله اي آخه؟!
از رئيس سازمان سنجش بعيده: از هر 2 نفر 1.1 نفر قبولن...
والا ما تا اونجايي كه تو آمار خونديم، تعداد افراد، كميت گسسته است!!!!
يعني از هر 2 نفر 1 نفر با كله اي يا دست و پاي اون يكي قبوله!!!
خب بگن از هر 20 نفر 11 نفر قبولن..
میگن قبوله ولی کسی نیست بپرسه کجا؟
مهندسی فرقون شناسی یالقوز آباد سفلی
تو سايته سازمان سنجش دقيقا اشاره كرده طرف از بهشهره!!!!!!!!!نقل قول:
نه..این سازمان سنجش کلا همینطوری هست.. حالا اینا که خوبه جوک ترین حرفشون این بود که گفتن سوالا به صورت مفهومی و موجود در کتب درسی طرح شده بود ! شک نکینید نفر اول معین فلاحتگره .. میگین ریاضی و فیزیک رو 100 زده..
الان که گفتن بهشهریه دیگه جای هیچ شبهه ای باقی نمونده.جمع اهوازیه هم احتمالا احسان عباسیه.راستی مشهدیه من پریشاد کریمی رو یادم رفت بگم.نقل قول:
احتمال 80 درصد نفر اول رشته ریاضی که از بهشهر مازندران است معین فلاحتگر است.
البته من با احتمال %90 ميگم از مشهد وهاب زارعيه!نقل قول:
حالا مارو نگاه كن مثه بيكارا داريم رتبه 1 تا 10 جور ميكنيم.يكي نيست بهمون بگه آخه تو فضولي؟!اصلا رتبه خودت چند ميشه؟!:5:
اين دانشآموز مازندراني اهل شهرستان بهشهر است و در مركز شهيد بهشتي ساري مشغول تحصيل است.
افتخار ديگر در استان مازندران رقم خورد و اين نخبه مازندراني توانست يك بار ديگر پله كنكور در استان مازندران را ارتقا دهد.
نفر نخست كنكور در گروه آزمايشي رياضي و فني براي نخستين بار در كنكور شركت كرده است.
اینکه تکمیل ظرفیت ندارن به ضرر ما تنبل ها نیست؟
اين دانشآموز مازندراني اهل شهرستان بهشهر است و در مركز شهيد بهشتي ساري مشغول تحصيل است.
افتخار ديگر در استان مازندران رقم خورد و اين نخبه مازندراني توانست يك بار ديگر پله كنكور در استان مازندران را ارتقا دهد.
نفر نخست كنكور در گروه آزمايشي رياضي و فني براي نخستين بار در كنكور شركت كرده است.
چه با حال
از فردا و پس فردا همه رتبه هاشون میگن
من چون 4-5 رقمی هستم نمیتونم بگم:13:
لطفا پستهای پشت هم رو در یک پست ارسال بفرمایید.
کسی نمیودونه سنجش پارسال چه زمانی رو برای اعلام نتایج مشخص کرد و بعد اینکه خود نتایج چه ساعتی رو سایت اومدن؟
من پارسال رو یادم نیستنقل قول:
چون کنکور داشتم و سال دومم هست
اون سال مثل امسال بیخیال بودیم و عصر رفتیم دیدیم :31:
ولی یادش بخیر 5 سال پیش برای خواهرم رفتیم
شب اعلام کردن امده
اما سیستمشون میریختن به هم
بلاخره 4 صبح براش گرفتم
اون زمان سرور درست حسابی نداشتن
الان عالی شده
نزدیک شب میدن 100 درصد
مگه بقیه نفرات برتر چندمین بارشون بود شر کت میکردن؟نقل قول:
این فلاحتگر کارش خیلی درستهنقل قول:
مشاورم 6 ماه پیش میگفت این اول میشه . توی ازمونهای کانون بدون استثنا جز 3نفر بود و ترازش از 8000 پایین تر نیومد
معین فلاحتگر که تابلو بود اول میشه ... من همیشه یادمه تو قلم چی ها با اختلاف فاحشی اول می شد!
خیلی ها بودند که ترازشون از 8000 پایین نمیومد.مثل حمید اعظمی یا محمود مهرباننقل قول:
ماشاالله معين فلاحت گر...........................
ما از سال سوم دبيرستان هر موقع اين مجله رو ميديديم عكسش تو همون رديف اول بود!!!!!!! دمش گرم!!!
آقا
لطفا لينك خبرتون رو بذاريد كه گفته از بهشهره
نقل قول:کد:http://www6.sanjesh.org/Sarasari/1388/880507_01.php
آقا چرا من نیستم تو اینا؟
100% تقلب شده
بریزین بیرون :دی
ولی اگه این بابا ریاضی و فیزیک رو صد زده باشه باید حتما به دکتر خودشو نشون بده
آخه مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:18::18::18:کی 100 زده؟؟؟؟؟نقل قول:
ولی اگه این بابا ریاضی و فیزیک رو صد زده باشه باید حتما به دکتر خودشو نشون بده
آخه مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی دوستان من یه سوال داشتم...من یه همکلاسی دارم که رشته ی ریاضیه و میخواد وکالت بخونه....اون راحتتر قبول میشه یا اونی که رشته ی انسانیه؟
مثلا میتونه با رتبه ی 4000 اصفحان رو بیاره؟:18:
بچه ها من یه فکری مثل خوره افتاده به جونم....فقط توروخدا نگین سوالم تکراریه ها:41:
میگم من امسال که کنکور دادم بهم گفتن کسایی که منطقه ی 3 هستن توی رتبشون تاثیر داره این سهمیه...بعد الان که من فهمیدم که تاثیرش روی رتبه ی منطقه هست که دلیلشم اینه که تعداد کمتره ولی روی رتبه ی کشور تاثیری نداره...شما که میگید رتبه ی اصلی رتبه ی منطقه هست که اگه اینطوریه که هر منطقه باید یه نفر اول داشته باشه...اگرم که اصلیه کشوری باشه که من بدبخت میشم:37:
اگه ریاضی شرکت کنه و بخواد وکالت بخونه بعضی دانشگاههای خاص رو میتونه انتخاب کنه مثلا تو تهران امام صادق .نقل قول:
در همین زمینه بگم یکی از فامیلای ما تو ریاضی رتبه ی خوبی نیاورده بود ولی چون عمومیاش رو خوب زده بود حقوق امام صادق قبول شد !
همینی که رتبه ش 1 شدهنقل قول:
کی 100 زده؟؟؟؟؟
اصلا از ریاضی نمیشه وکالت قبول شدنقل قول:
راستی دوستان من یه سوال داشتم...من یه همکلاسی دارم که رشته ی ریاضیه و میخواد وکالت بخونه....اون راحتتر قبول میشه یا اونی که رشته ی انسانیه؟
مثلا میتونه با رتبه ی 4000 اصفحان رو بیاره؟
مگر اینکه امام صادق رو انتخاب کرده باشه که اون هم قبولیش فوق العاده سخته
البته واسه آدمای عادی!!!!!!
خب دختر خوب( رویای نیلی) هر منطقه یه رتبه 1 داره دیگه ، در کل هم یه رتبه 1 کشوری داریم
در جواب محسن سافت هم بگم که پست بالات نگاه کن
بینم شما احتمالاً رتبه کشوریتونو که به فامیل و دوست و آشنا نمیگید؟:دی
ما همون منطقه ایشم رومون نمیشه بگیم ...:27:نقل قول:
درسته ولی خب اونی که میارنش تو تی وی کشوریس دیگه:31:نقل قول:
خب دختر خوب( رویای نیلی) هر منطقه یه رتبه 1 داره دیگه ، در کل هم یه رتبه 1 کشوری داریم
این اگه شانس گنده منه...رتبه ی منطقمو بگم فردا یکی که کشوریش شده اندازه ی من چشش میفته تو چشه من و آبروم میره:27:
یعنی پس من مطمئن باشم که رتبه اصلیه که همه میگن رتبه ی منطقه هست؟(آیکن استرس و ترس و دلهره ی فراوان)
نه آخه من یک ماهه دارم تمرین می کنم رتبه منطقه رو چجوری بگم خونواده پس نیفتن:دینقل قول:
ما همون منطقه ایشم رومون نمیشه بگیم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وا ویلا اگه بگن رتبه کشوریت چند شده من چیکار کنم؟ یه چند تا میزارم روش میگم این شده خوبه؟:19:
ریاضی فیزیک رو 100% زدن !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا من هیچی بلد نبودم ، فقط به روی سوالها نگاه میکردم ، واسه شیمی وقت نکردم :دی
ببینم اینا آدم هستند ؟؟؟
البته به نظر من اسم موفق ها تو کنکور رو نمیشه نخبه گذاشت ! کنکور ایران بار علمی چندانی به نظر من نداره
دوستان سلام
ببینید شما یه رتبه منطقه ای دارید یه رتبه کشوری که رتبه ای اصلی بر مبنای اون انتخاب رشته میکنید توی خیلی از رشته ها اون رتبه منطقه ای هستنقل قول:
توی رشته هایی هم که زده انتخابشون کشوریه ملاک رتبه کشوریه
همونطور که گفتید توی هر منطقه مثل کل کشور نفر اول و دوم و ... وجود داره
---------------------
راستی دوستان کار دیگه ای ندارن دارن لیست اسامی نفرات اول تا دهم رو در میارن
بابا چند تا صفحه رو اینجوری پر کردین
خوب اگه قراره این کار رو بکنین راست میگین بقیشم خودتو ن همین الان در بیارین دی:
علی علی
ملت توجه کنن!نفر اول کنکور تجربی امسال یا رستگار رحمانیه یا سامان مستوفی.
من که اصلا به این قضیه فکر نکردمنقل قول:
آخه هر وقت کلی تمرین میکنم که چی بگم گند میزنم ولی وقتی همون لحظه فک میکنم که چی بگم خیلی راحت تر تمومش میکنم(ماشالله تجربم تو این زمینه بالاس:31:)
خب اگه بگن کارنامه ات رو ببینم چی کار میکنی ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهتره توجیهشون کنی که رتبه کشوری هیچ ارزشی نداره !
البته یه راههایی مثل فتوشاپ و فرانت پیج هم موجوده :31:
دلیل نمیشه چون ترازش تو قلم چی بالا بوده توی سراسری هم همینطور بوده باشه.نقل قول:
اگه ملاک ترازهای آموزشگاه ها باشه خیلی های دیگه هم هستن که توی آموزشگاه های دیگه مثه گزینه 2 و .. که آزموناش هم به نسبت سخت تر بوده ترازهای بالایی داشتن!!!
پس لطفا تضعیف روحیه نکنید.هر کدوم از ما میتونه اول باشه:46:
البته من مستثنی از این قضیه ام:27::31:
نفر نخست کنکور ریاضی که معدل او در دوره پیشدانشگاهی نمره 92/19 درصد بوده گفت: در کلاسهای رفع اشکال و کنکور مدرسه شرکت میکردم و به نظر خودم به شیوه معمولی درس خواندهام.معین فلاحتگر برنامهریزی درست را شرط اساسی موفقیت در کنکور دانست و گفت:همه نمیتوانند نفر نخست بشوند همانند من که فکر نمیکردم عنوان نخست را کسب کنم ولی باید خوب درس بخوانند تا در رشته مورد علاقهشان ادامه تحصیل دهند.
وی با اشاره به اینکه دوره ابتدایی و راهنمایی را در مدرسههای دولتی شهرستان بهشهر تحصیل کرده، خاطر نشان کرد: دوره دبیرستان و پیشدانشگاهی را در مرکز شهید بهشتی شهرستان ساری تحصیل کردم.
فلاحتگر با اشاره به اینکه قبل از امتحان حدس میزده به این رتبه برسد، گفت: از اینکه توانستم رتبه اول را کسب کنم و خانوادهام را خوشحال کنم احساس خوبی دارم.
نفر نخست کنکور ریاضی با موثر دانستن نقش خانواده در کمک به وی اظهار داشت: خانوادهام همراهی و پیگیری مسائل تحصیلیام را در آزمونها بر عهده داشتند.
وی علاقه تحصیلی خود در دانشگاه را رشته مهندسی برق و الکترونیک عنوان و تصریح کرد: در روزهایی که در مدرسه حضور داشتم بعد از کلاس، پنج ساعت درس و روزهایی که در مدرسه نبودم 9 ساعت و روزهای آخر 11 ساعت درس میخواندم.
در همین رابطه مدیر مرکز استعدادهای درخشان شهید بهشتی ساری نیز طی سخنانی گفت: کسب مقام نخست کنکور ریاضی توسط فلاحتگر قابل پیشبینی بود.
سیدمحمد آقامیری با بیان اینکه فلاحتگر انسانی خودساخته، دارای برنامه و بسیار با انگیزه بود افزود: وی به دلیل پشتکار، تدین بسیار بالا و حسن معاشرت به این مقام علمی مهم دست یافت.
وی پیگیری والدین در کسب این عنوان علمی را مهم ارزیابی و خاطر نشان کرد: والدین معین فلاحتگر با مرکز تیزهوشان شهید بهشتی ساری ارتباط مداوم داشتند.
اقامیری اظهار داشت: شرکت مداوم در کلاس درس، عدم اتکا به کلاسهای خصوصی، اعتماد به نفس و حضور در جمع دانشآموزان با انگیزه و همچنین شرکت در آزمونهای سمپاد توسط فلاحتگر نشان میداده است که کسب رتبه نخست تا سوم در انتظار این نخبه مازندرانی است.
وی با تاکید بر اینکه مرکز استعدادهای درخشان شهید بهشتی ساری برنامههای آمادهسازی دانشآموزان برای کنکور را از هشت تیر ماه سال گذشته آغاز کرده است، افزود: معین فلاحتگر در طول تابستان در تمام برنامههای آموزشی شرکت میکرد و در طول سال نیز دانشآموز منظمی بود.
آقامیری ارتباط صمیمی بین مدیر، معاون، همکلاسیها و عوامل آموزشی را از مزیتهای اخلاقی و علمی معین فلاحتگر دانست و تصریح کرد: این مرکز از سال 80 به بعد توانست 50 رتبه ممتاز را به دست آورد.
وی در تشریح برخی از این عنوانها اضافه کرد: مقام چهارم ریاضی، پنجم ریاضی، چهارم و ششم تجربی، نهم ریاضی و کسب یازده تا پنجاه از مهمترین دستاوردهای این مرکز آموزشی بوده است.
معین فلاحتگر متولد سال 1370 از شهرستان بهشهر و نفر نخست کنکور 88 ریاضی است که برای نخستین بار در کنکور سراسری شرکت کرده و پدرش نیز عضو هیئت علمی دانشگاه کشاورزی ساری است.