من خودمم 100% 5800 میگرفتم
یه اشتباه بود خرید این گوشی
Printable View
برا شما رو نمیدونم ولی برا من نه اشتباه نبود.چون 5530 گوشی ای نیست که همگانی بشه مثل 5800.ومن اصلا دوست ندارم اینقدر گوشی تابلو بشه.نقل قول:
من قبلا گوشی تابلو خریدم خیلی حس بدیه.
در ضمن فیمتش هم 210 نیست.فکر کنم الان 180-90 باشه.
خودم 206 خریدم.2 ماه پیش!
کسی سوال من رو جواب نمی دهنقل قول:
ببخشید دوستان یک سوال ذهنم رو مشغول کرده و اون هم این هست که یک روشکی پلاستیکی روی دوربین این گوشی هست این روکش رو بردارم چطور می شه برندارم چطور می شه
سوال من این هست که این روکش پلاستیکی کیفیت عکس برداری و فیلم برداری پایین میاره یا نه
اگر کیفیت رو پایین میاره وردارمش امکان اسیب دیدن دوربینش هست یا نه؟
برای 5800 که همینجوریه. روکش پلاستیکی رو بر می داری کیفیت عکس 10 برابر بهتر می شه!! :13: اما فکر نکنم برای 5530 این گونه باشه. می خوای یه آزمایش بکن و پاسخشو این جا بگذارنقل قول:
شاد باشین :دی
من اين كار رو كردم.. به نظرم بهتر شده!
نه مثله اینکه دوباره باهام قهر کردین
:42::42::42:
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
نه مثله اینکه دوباره باهام قهر کردین
:42::42::42:
بابت چي؟ :2:نقل قول:
ولی اگه هر بار بخوایم این کار رو بکنیم... درپوش باطری هرز می ره! :2:نقل قول:
مگه این که یه ست قاب دیگه از این ارزونا بندازیم روش! :46:
منظور همون در پشت گوشی هست ؟نقل قول:
مگه اين برچست رو نميگيد ؟؟ خوب اگر برداشته بشه چه كري به درپوش داره ؟؟نقل قول:
در ضمن در پوش 5530 از بس لق ميزنه از همون اولش كلا مرخصه ديگه فرقي نميكنه :27::31:
نقل قول:منظور من کلا همون درپوش باطری بود!!! :27: نه چیز دیگه ای... یه آزمایش بکنین ببینین کیفیتش بهتر می شه یا نه!نقل قول:
بابت اینکه چند بار سوالمو تکرار کردم اما دریغ از یک ...:41: :37:نقل قول:
دوباره میگم::45:
1.چجوری میشه مسیجا رو به عنوان یه فایل تکست از گوشی برداشت؟
2.فایلای ورد که میریزم درهمه عجیب قریبه انگار عربیه.این برنامه رو نصبیدم نمیشه Office suite
3.با PDF هم مشکل داره وقتی که زوم میکنم بخونم چپ و راست نمیره. Adobe reader LE
به امید یک جواب :42:
سلام به دوستان
من تازه وارد این کلوپ شدم
یه سوالی دارم: وقتی هندزفری رو به گوشی وصل میکنیم 4 تا گزینه میاد
میشه که اینا رو توضیح بدین:31:
سلامنقل قول:
به تالار پی30ورلد خوش اومدی :46: انشالله مدیر شدنت رو ببینم :10:
به کلوپ 5530 هم خوش اومدی... :11:
هدفون: وسیله نصب شده به عنوان هدفون کار می کنه
خط خروجی: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خروجی تلویزیون: کابل تلویزیون رو بزنی و این گزینه رو گزینش کنی، می تونی کل گوشیت رو روی تلویزیون ببینی
جعبه موسیقی: هنگامی که گوشی رو به ضبطی، پلیری چیزی وصل می کنی این گزینه رو بزنی کیفیت پخش برای اون ها فوق العاده بالا میره.
پیشنهاد من اینه که هر وقت هدفون رو وصل می کنی جعبه موسیقی رو گزینش کنی؛ چون آهنگ ها رو با کیفیت رویایی پخش می کنه... :8:
دستت درد نکنه
با چه کابلی به تلویزیون وصل میشه ؟ مگه اصلا به تلویزیون وصل هم میشه ؟نقل قول:
میشه کابل مثلا اسپیکر رو بهش وصل کنم ؟ یکم لق لق میزنه توش اما بازم صدا میاد . مشکلی که براش پیش نمیاره ؟ ( یا کابل هدفون کامپیوتر )
یه سوال هم در مورد دوربین , وقتی می خوای عکس بگیری یه کم که روی دکمه ی عکس برداری فشار میاری یه حالت زوم میگیره و تصویر واضح میشه (فکر کنم همون فوکس اش میشه , درسته ؟) ولی وقتی دکمه رو کامل فشار میدی اون کیفیت اون موقع رو نداره :41: چرا ؟ راه حل نداره ؟
مثلا من تو شب می خواستم از آسمون عکس بگیرم , اون حالت اولیه خوبه تقریبا اما وقتی کامل دکمه رو می رنم و عکس رو میگیره عکس افتضاح میشه :41:
......و احتمالا مصرف باطريشم رويايي ميشه! :31:نقل قول:
دوست عزیز من واقعا جواب سوالاتو نمی دونم.نقل قول:
.چجوری میشه مسیجا رو به عنوان یه فایل تکست از گوشی برداشت؟
2.فایلای ورد که میریزم درهمه عجیب قریبه انگار عربیه.این برنامه رو نصبیدم نمیشه Office suite
3.با PDF هم مشکل داره وقتی که زوم میکنم بخونم چپ و راست نمیره. Adobe reader LE
ولی فکر کنم یه نرم افزار باشه اس ام اس رو تبدیل به فایل تکست میکنه بعد میتونی با بلوتوث بفرستی جای دیگه.
من تا حالا پیدی اف و ورد رو گوشیم نریختم و جواب سوالاتو نمیدونم واقعا
در کل این بهتره یا 5800؟؟؟؟دوربینش چند عکس میزارین؟؟؟؟؟برنامه های 5800 به این می خوره؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
صدای این بهتره یا 58؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بايد ببيني چي مي خواي از گوشي ... از لحاظ امكاناتي دو تا تفاوت محسوس دارن .. يكي اينكه 5800 جي پي اس داره و 5530 نداره و دوم اينكه 5800 باطريش بهتر از 5530 هست اما اين رو هم اضافه كن كه 5800 خيلي زياد شده و به نوعي خز شده .... من خودم همين دو سه روز پيش 5530 خريدم و ازش راضيم ... كلا زياد با هم تفاوت ندارن يعني اصلا تفاوت ندارن ... برنامه هاي 5800 به 5530 هم مي خوره ...نقل قول:
صفحه نمایش چی؟؟؟؟؟؟
البته دوست خوبم جسارت نباشه اما اگر مطالب گذشته رو يه مروري مي كردي اطلاعاتت بهتر مي شد اما طبق شنيده ها و ديده هاي بنده كيفيت صفحه نمايش 5530 از 5800 مقداري بهتره ....نقل قول:
موفق باشي ...
سلام
خواهش می کنم! :دینقل قول:
نقل قول:
یه کابل ویژه داره که یه سرش سوکت 3.5 میلیمتری ( همون سوکت هندزفری ) هست و سر دیگه اش هم سه تا فیش قرمز و سفید و زرد داره که می خوره به تلویزیون.
با کابل دو سر 3.5 میلیمتری هم می تونی وصلش کنی به هر اسپیکری که دلت میخواد. من وصل می کنم به دو تا اسپیکر چوبی ساب دار و... :8::26:
درسته؛ بهش میگن اتو فوکس یا کانونسازی خودکار. درباره خراب شدن پس از عکس گرفتن هم بخاطر لرزش دستت هست. بالاخره هنگام فشار دادن دگمه به طور کامل، بخاطر فشار انگشت دستت یه لرزش کوچیک نامحسوس داره که باعث خرابی عکس میشه.
ای... می شه گفت!!! :27:نقل قول:
ها؟! :دینقل قول:
کسی به گوشی من توهین کرد؟؟؟؟ :دی :27:
سلام
اگه سی برنامه ای برای رمز گذاشتن mesage داره ممنون میشم بذاره:46:
سلام
1.تمهای این گوشی چه فرمتی هستند؟
2.چجوری گوشی رو اپدیت میکنن؟
3.کسی تا حالا با این گوشی به وایرلس وصل شده؟من اروز میخواستم به وایرلس دانمون وصل بشم connect میشد اما هیچ صفحه ای رو باز نمیکرد؟
4. من با این که کشنبه این گوشی رو خریدم رو صفحش (صفحه ی تاچشو میگم)خیلی خط افتاده مشه صفحه ی تاچو عوض کرد؟
من با وایر لس به اینترنت دانشگامون وصل شدم ولی اون موقع تو دانشگامون یوزر نیم و پسورد نمی خواست ولی بعد از یه مدت دانشگامونو کارتی کردن و چون باید یوزر نیم و پسورد بهش میدادیم و گوشی محلی برا کانکشن ساختن نداشت نمیشد وصل بشی.نقل قول:
سلام
1.تمهای این گوشی چه فرمتی هستند؟
2.چجوری گوشی رو اپدیت میکنن؟
3.کسی تا حالا با این گوشی به وایرلس وصل شده؟من اروز میخواستم به وایرلس دانمون وصل بشم connect میشد اما هیچ صفحه ای رو باز نمیکرد؟
4. من با این که کشنبه این گوشی رو خریدم رو صفحش (صفحه ی تاچشو میگم)خیلی خط افتاده مشه صفحه ی تاچو عوض کرد؟
در واقع کانکت میشد ولی نمیذاشت اینترنت استفاده کنی.
صفحه تاچو میشه عوض کرد ولی خیلی هزینه داره در واقع قسمت زیادی از قیمت این گوشی مال صفحه تاچشه و به نظر منطقی نمیاد برا یه خش کوچیک صفحه رو عوض کرد.به جاش میتونید از محافظ صفحه استفاده کنید که قیمتش حداکثر 2 هزار تومنه!و هر چند ماهی یه بار این محافظو عوض کنید.
در كل همون كه گفتم پس ! :31: فرق ميكنه تفاوت احساس ميشهنقل قول:
حالا اون کابل چند هست ؟ اسم دقیق اش چی هست ؟ صفحه گوشی رو با چه رزولوشنی نشون میده ؟نقل قول:
پس برای اسپیکر هم باید کابل جداگانه بگیرم ....
در مورد عکسبرداری من روی تایمر میذارم 2 ثانیه ای که موقع گرفتن عکس لرزش نداشته باشه اما بازم همونجوری هست . :41:
نمیشه کاری کرد که برای گرفتن همه عکس ها 2 ثانیه تایمر بخوره خودکار؟
ممنون
فکر کنم 7 - 8 تومانی باشه؛ البته یکی اینجا خریده بود 2500 تومان!!! :18: شاید هم ارزون شده ما بی خبریم... :19:نقل قول:
با همون رزولوشن گوشی نمایش می ده
برای عکس ها هم نمی دونم... :41:
فکر کنم این برنامه انجام بدهنقل قول:
کد:http://bit.ly/9euSwz
1. با فرمت sis هستن که نصب میشننقل قول:
2. می تونید از وایرلس خود گوشی یا اینترنت خود سیم کارت استفاده کنید . یا گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و از طریق اینترنت آپدیت کنین , یا فایل های آپدیت رو بگیرید و آفلاین آپدیت کنید . بگید کدوم راه رو می تونید انجام بدید تا بیشتر راهنمایی کنم
3- من کانکت شدم (البته چون تو سالن انتظار بیمارستان بود سرعتش کم بود :31: ) احتمالا دور از منطقه اش بودید یا مشکل دیگه بوده که من نمی دونم
4- از محافظ lcd استفاده کنید
ممنون به خاطر راهنماییت :20:نقل قول:
کابلش حدود 4 تونمه
ولی فک نکنم ساپورت کنه
دوستان اون تاپیک ساین رو که ادرس دادین کجاست؟؟؟
نقل قول:
همه نوکیا های امروزی خروجی تلویزیون دارن! :31:
این هم تاپیک درخواست سرتیفیکیت:
شاد باشین :31:کد:http://www.forum.p30world.net/showthread.php?t=318942
دوست من نمیدونم قضیش چه جوریه ولی فک کنم یه سریاش ساپورت کنن چون وقتی وصل میکنی علامت یه تلویزیون اون بالا میاد ولی من چند تا رو دیدن نیومود
اون گذینه ها همون 4 تاس در صورتی که تی وی هم باید اضافه بشه
کابل های کپیش 4 بود ولی چینیش رو میشد 2-2.5 پیدا کرد
هندز فری رمیوت دارشم 9 بود فابریک
هندز فری بلوتوز هم 30 بود استریو موزیک ادب=یشنش بدون گارانتی با گارانتی 55
گشتم نبود نگرد نيست
5530 خروجي تي وي نداره
غیر ممکنه!!! :18: یعنی روی سری های تازه 5530 این ویژگی رو حذف کرده؟؟؟
داریوش جان ممکنه اقا ممکنه
ولی فک نکنم که اصلا از قبل داشته بذار یه سرچ بکنم میگم
مگه منظور همون tv out نیست ؟ خب اگه اونه که روی 5800 هست اما 5530 نداره :41:نقل قول:
نقل قول:
حالا یادم اومد... امکانش هست! :13:
روی سری های نخست 6220 هم TV Out بود؛ اما در سری های بعد نوکیا این ویژگی رو حذف کرد...! :41::13:
امان از این خل بازی های نوکیا... امان! :13::19:
شاد باشین :31:
میگم رفقا من فریم ویر جدیدو دانلود کردم ولی با اپدیت نوکیا آشنایی ندارم
فایلا رو از سایت btusers.com.ar گرفتم
البته با خود NSU آپدیت کردم
اما الان اپدیت فارسیشو گرفتم
میشه راهنمایی کنین بیگن تو کدوم تاپیک باید برم
نقل قول:
میگم رفقا من فریم ویر جدیدو دانلود کردم ولی با اپدیت نوکیا آشنایی ندارم
فایلا رو از سایت btusers.com.ar گرفتم
میشه راهنمایی کنین بیگن تو کدوم تاپیک باید برم
ممنون