دوست عزیز اگه صفحات قبل رو نگاه این تست ها با برنامه هایی که گفتید انجام شده. حد فاصل صحفه های 80 تا 110 فکر میکنم.
Printable View
دوست عزیز اگه صفحات قبل رو نگاه این تست ها با برنامه هایی که گفتید انجام شده. حد فاصل صحفه های 80 تا 110 فکر میکنم.
اشتب شد
ویرایش
......................
من از صحفه 1 اتا 124 را دیدم ولی نبود
نقل قول:نقل قول:نقل قول:اينجا و صفحات بعدي رو ببين:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=322488&page=91
درايور گرافيك رو به روز كننقل قول:
به اين روش اقدام كن:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=346112
ساده ترين راه اينه كه موقع نصب درايورها بري داخل ديوايس منبجر و با رايت كليك كردن روي سخت افزارها و انتخاب گزيته اپديت درايور و دادن ادرس دي وي دي خودش بهترين چيز رو پيدا مي كنه و مي نصبهنقل قول:
اينجا رو هم ببين:
به نظر من جي مدل جديد بگير خيلي خيلي سرترهنقل قول:
به خصوص گرافيكش عالي هست:10:
دوستان كسي باطري 9 سل واسه 5738 ديده؟
اگه نصب كنيم روش شكلش زشت ميشه
آخه 9 سلها پهن تر از 6 سل ها هستن
بچه ها من مدل 5738z دارم، موقع تحویل گرفتن یارو روش ویندوز 7 نصب کرد، حالا میخوام بپرسم به کجای ویندوز برم که ببینم درایور های گرافیکش کاملا نصبه یا نه؟ شایدم این سوال مربوط به مبحث ویندوز 7 بشه ولی چون لپ تاپه اینجا پرسیدم.
ی سوال کسی میدونه کجا میتونم مدل قدیمی 5738جی رو پیدا کنم؟
راستی با گارانتی سازگار ارقام هست؟
و چند میدن؟
اينجا رو ببين:نقل قول:
مدل جي جديد كه بهترهنقل قول:
گرافيكش 4570 هست
خيلي بهتر از 105 جي فورس هست
گارانتي غير سازگار هم در بازار هست
مثل الماس
يا بدون گارانتي
اما سازگار بگير مطمئنتره
سلاو دوستان من تاحالا لپ تاپ نداشتم میخوام یه 5738 زد جی بگیرم یه پی سی دارم که معولیه شاخ نیست میخوام بفروشمش به نظرتون این لپ تاپه میتونه جای پی سی رو برام پر کنه؟ ببخشید که این طوری میگم خر کار هست؟ من صفحات اینترنتی هم زمان خیلی باز میکنم یکی از سنگین ترین کارایی که میخوام باهاش انجام بدم اینه! نهایت یه ایج اف امپایرز3 باهاش بازی می کنم بیشتر بحث دوامش برام سواله؟
بعد لپ تاپ دائم تو برق باشه با باطری . مشکلی پیش نمیاد که؟
اگر شارژ و دشارژ اوليه باطري رو رعايت كني بعدش ديگه مشكلي نيست و هرجا به برق دسترسي داشتي با باطري همزمان وصل كن مشكلي نيست.
اخه مدل قديمي نوع رمش از نوع
ddr3 و باس رمش هم 1026 اما جديده نوع رمش
ddr2
بوده .
نميدونيد با گارانتي سازگار مدل قديمي رو كجا ميشه خريد
مدل قدیمی خیلی وقته دیگه ازش خبری نیست و پیدا نمیشه .
به نظر من باز همین مدل جدید هم با توجه به گرافیک قوی ای که داره تو این رنج از بهترین هاست .
با سلام
من امروز از بازار پایتخت قيمت گرفتم ...
مدل G رو 830 تومن می دادن و ZG رو 700 تومن ...
از چند جا هم قیمت گرفتم ... اين قیمت ها خيلی بالاتر قیمت هايي که دوستان داده اند ... جای ديگه ارزون تر پيدا ميشه؟
زد جی رو من 690 میتونم برات جور کنمنقل قول:
در ضمن اینجا رو هم ببینید:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4281906#post4281906
ايسر فعلا" از يه سري چيزها مثل رم و LED نبودن صفحه نمايش دزدي كرده و هنوز خيلي با خريد اون پشيمون نميشيد. تا دست تو چيزهاي ديگه نبرده و كيفيت كلي رو زير سوال نبرده بريد و بخريد.
نقل قول:
سلام یعنی کسی جوابی برای سوال من نداره؟:13:
در ضمن این سوالم اضافه کنم البته اگه جواب بدین! حالا من اگه یه زد جی بخرم و خودم بخوام رم اون رو به ddr3با باس 1026 ارتقا بدم چقدر هزینه داره؟ رم خودشو چقدر بر میدارن ازم؟
راستی مزایا و معایب LEDنسبت به LCD و بلعکس هم اگه توضیح بفرمایید سپاس گذارم
:18:مگه این 5738zg روش بلوو ری نداشت؟ الان زده dvd درضمن نمایشگر هم همون LED هست تو سایتش نه LCD:18: تروخدا یکی بیاد بگه چه خبره؟
ببینم دوست عزیز شما دیگه مطمئن شدید که این مدل 5738z جدید صفحه نمایشش LED نیست.؟!نقل قول:
از حمید آقا که میپرسم مسخره میکنه و میگه
واقعآ متاسفم.نقل قول:
داداش من اصلا مانيتورش تلويزيون رنگي توشيبا مبله هست
عرضش هم يك متره خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببين دوست عزيز من چه راهي دارم كه تشخيص بدمنقل قول:
من مدل قديم دارم
يكي دو تا دوستانم هم جديد گرفتن
من چي كار كنم؟
بگو من انجام ميدم:13:
والا من هم از رو برچسب كه زده HD LCD گفتم LED نيست و حتما" بايد قيد ميكرد. وگرنه راه مناسب و صد در صدي هنوز هيچكس نگفته. بعضي ها ميگن بايد قطر صفحه كمتر باشه كه بنظر من هست. بعضي ها هم ميگن يه صفحه سرمهاي رنگ رو پس زمينه كن ببين نورش چه جوريه كه من چيزي سر درنياوردم. يا مثلا" كيفيت عكس ها بايد شفاف باشه كه بازهم خيلي قابل تشخيص نيست. كلا" سخته و به اين شركت .... هم كه نميشه اعتماد كرد. احتمالا" تو اين مورد هم دزدي كردن و LCD معمولي گذاشتن. يه دوستي هم ميگفت اگر سامسونگ باشه پس LCD است و اگر ال جي باشه كه LED است. هركي راه ديگهاي هم داره ارائه كنه لطفا".
حميدخان بابا ايول. راه به راه آواتار چنج ميكنيد!!
دوستان يك سري هم به اين تاپيك بزنين
احتمالا مفيده:
مشاوره خريد لوازم جانبي نوت بوك (باطري، كول پد، كيف و ...)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=355573
راستش وقتی که با برنامه Driver Magician که خودتون معرفی کردید میزنم برای شناسایی آپدیت های جدید فقط USB و کارت صدا رو میاره که بروز کنه.نقل قول:
ای بابا یکی این پست مارو هم جواب بده دیگه
خواهش تمنا التماس چجوری باید درخواست داد؟
پست شماره1260
مكان نداره رم رو عوض كنين چون به اسلاتش نمي خورهنقل قول:
ال اي دي مصرف كمتر و ال سي دي معمولي كيفيت بهتري داره
البته اشكال كيفيت تصوير ال اي دي در سريهاي جديد حل شده
خير هيچ وقت بلوري نداشت:31:
دوست عزيز شما متوجه نميشيد كه تبليغات در سايت خلاف هست ؟نقل قول:
چند بار بگيم ؟
قبل از پست دادن تو انجمن قوانين هر انجمن رو بخونيد تا مطلع بشيد
متاسفانه اخطار ميگيريد تا تكرار نشه
دوستان رعايت كنيد
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=342285
حالا از این حرف ها گذشته هنوز ارزش خرید داره ؟ (مدل z یا zg )
5738z بهتره یا zg ? ( تو سری قدیمیه صددرصد zg نصبت به قیمت و مشخصات از مدل z بهتر بود الان چی آیا می سرفه zg بگیرم ؟
این مدل z جدیده بازی pro 2009 رو جواب میده ؟ (لطفا دوستانی که تست کردن پاسخ بدن )
جایی سراغ دارین مدل z یا zg قدیمه رو داشته باشه ؟
ممنون
نقل قول:
سلام حمید خان چرا نمیشه؟ اخه چند وقت پیش لپ تاپ برادرمو رم و هاردشو ارتقاع دادیم که!
بعد اینا هم فراموش شد اگه محبت کنید اینا رو هم از نظر خود بگذرانید:31:
سلاو دوستان من تاحالا لپ تاپ نداشتم میخوام یه 5738 زد جی بگیرم یه پی سی دارم که معولیه شاخ نیست میخوام بفروشمش به نظرتون این لپ تاپه میتونه جای پی سی رو برام پر کنه؟ ببخشید که این طوری میگم خر کار هست؟ من صفحات اینترنتی هم زمان خیلی باز میکنم یکی از سنگین ترین کارایی که میخوام باهاش انجام بدم اینه! نهایت یه ایج اف امپایرز3 باهاش بازی می کنم بیشتر بحث دوامش برام سواله؟
ممنون از سامورائي عزيز بخاطر تشريح تفاوتهاي LED و LCD.
با تعريف ايشون و با توجه به زاويه ديد بسيار ضعيف مانيتور من (به محض اينكه يك ذره كله ام رو تكون ميدم و يك كم جابجا ميشم تصوير سياه بنظرم ميرسه و قابل تشخيص نيست) و همچنين شفافيت خود صفحه نمايش(مثل اينكه هنوز سليفون روي مانيتور را نكنده باشيم و روش مشباع باشه!) احتمال بسيار زياد بايد مال من هم LED باشه و هنوز توسط سازگار ارقام دزدي نشده باشه.
يه كم خنك شدم!!!!
سلام کفش کردم:31:
داستان از این قراره که این سازگار ...... قبلا
5738ZG-423G32Mn رو میفروخته به ما ,الان اینو میفروشه!
5738ZG-433G32Mn
خودتون میتونید تو این 2تا وب سایت ببینین
کد:http://www.shopmania.com.au/shop~online-notebooks~buy-acer-aspire-5738zg-423g32mn~p-3450991.html
قبلا سازگار فقط مینوشت 5738zg اما از موقعی که مشتری ها زنگ میزنن وشکایت میکنن از این تغییرات قسمت دوم هم اضافه کردن!یعنی 423g32mn رو:41:کد:http://evomag.bizoo.ro/vanzare/245581/Laptop-uri-Acer-Aspire-5738ZG-433G32Mn
خیر مدلهای جدید همگی lcd هستند و نه led.در ضمن زاویه محدود دید به این دلیل هستش که مانیتور لپتاپها را کلا اینجوری میسازند به خاطر privacy و اینکه به خاطر ارزان شدن قیمت تمام شده مانیتور لپتاپ از تکنولوزی tn در این مانیتور ها استفاده میشه که زاویه دید محدود از معایب اونهاست.نقل قول:
قا اين لپ تاپ 5738z که همه پيشنهاد ميکردن که خوره بازي است و اکثر بازيها روش اجرا ميشه اصلا اينطور نيس! بچه ها ميگفتن resident evil 5 روش اجرا ميشه که نشد يعني در واقع بسيار کند بود گفتم عيب نداره بعد از اون PES2010 ورژن demo رو نصب کردم error ميداد که سيستمت مينيموم requirement رو نداره!! البته بازي اجرا ميشد ولي بنظرم يک کم کند! بعدش رفتم بازي لاست که مال جند سال پيشه رو نصب کردم بازي بشدت کنده!!!!! پس کدوم بازي رو اين لپ تاپ اجرا ميشه؟؟؟؟ 2گيگ رم داريم، cpu هم که خوبه، يعني وضعيت گرافيک انقدر خرابه؟ اينو ميگفتن تا 768 بصورت shared ميرسه که و اين بازيها مطمئنا با 512 يا شايدم 256 اجرا شن!!!!!! چرا انقدر ضعيف!؟؟؟
من روش FIFA 09 - IGI2 - NFS Underground - NFS Carbon رو امتحان کردم،هیچی مشکلی نداشت.نقل قول:
حمید جان به راهنماییت نیاز دارم.
من از چندی پیش روی این 5738z طبق فرمایش خودت ویندوز 7 نصب کردم اما الان بعد از حدود 20-25 روز بدجوری کند شده،بخصوص وقتی که کابل شبکه رو بهش وصل میکنم و میخاد شبکه اینترنت رو شناسایی کنه،اصلن سیاه میکنه و هیچ برنامه ای رو اجرا نمیکنه،همه چی از کار میافته. به نظرتون مشکل ممکنه از چی باشه؟!
کسی از دوستان نگفت 5738z مناسب گیم هست ,مدل های 5738zg و 5738g مخصوص گیم هست با گرافیک جی فورس و رادئون .نقل قول:
گرافیک 5738z از نوع اینتل هست که جزو ضعیف ترین کارت های گرافیکه و رو نوت بوک های ارزون قیمت قرار می گیره .
سلام
آقا این 5738g یا zg بهتره یا 5935g ؟
واینکه چرا این 2تا gها با 2گرافیک NVIDIA و ATI عرضه میشن؟
و کدوم بهتره؟
سامورائي عزيزنقل قول:
با توجه به توضيحات مبسوط شما، حالا كه بازهم نتيجه گيري ميكنيم كه از ما هم دزدي شده و LCD بهمون انداختن آيا باز هم بايستي ناراحت و دمق بشيم يا نه؟ مهم نيست خيلي؟
اگر LED بود بهتر بود؟(سواي كاهش مصرف باطري؟؟)
چون يه جا تو مقايسه ات گفتي اين LEDها هنوز خيلي جا نيفتاده اند و جا براي كار دارن و بنظر ميرسه LCD ها امتحان پس داده تر باشند و بهتر باشند؟
كلا" ميخوام ببينم ارزش درگيري فكري رو داره يا ديگه بيخيال شم و برم و حالشو ببرم؟:20: