اینهمه باگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بازی ضدحال میشه که!!!!:18:
Printable View
اینهمه باگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بازی ضدحال میشه که!!!!:18:
جدی پس fifa هم خيلی پيشرفت کردهنقل قول:
خواهش میکنم دوباره بحث تخریب این دو بازیو وسط نکشین به اندازه کافی تاپیک pes 2010 با این مسائل خراب شد لطف کنین رعایت کنین اینجا هم خراب نشه .
اما این باگهایی که توی بازی مشاهده شده اینجور نیست که توی هر بازی اتفاق بیفته خیلی هاش کم پیش میاد . فقط این چند مورد خیلی گزارش شده ( البته در سطح میلیونها گیمر این دمو ) : یکی هوش و اشتباهات فاحش دروازه بان که زیاد گزارش شده .یک مورد شوتهای راه دور که از این طریق توسط بعضی از بازیکنا مثل لمپارد میشه صاحب گلهای مفتی شد , کاربرا میگن اگه چند ساعت بازی کنین از هر چند شوت دور یکیشو میتونین گل کنین ( البته با بازیکنان شوت زن ) . و یکی هم گزارشهای بی ربط گزارشگر که برای ما که فارسی زبون هستیم چندان فرقی نمیکنه .
این EA هر دوسال یه بار تو بعضی بازی هاش یه تحولی ایجاد میکنه مثلا 09 نسبت به 08 واقعا یه جهش بود ولی مثل اینکه امسال اون جهش اتفاق نیفتاده
ببخشید من تو ps3 fifa 09 مشکال اوانتاژ داور دارم که مطلقا اوانتاژ نمیده تو fifa 10 اینطوریه ؟
با درود
خوب من دمو نسخه pc را دانلود کردم بعد از یک ساعت ور رفتن و بازی کردن اینها نظرات من نسبت به fifa10 میباشد :
1-گیم پلی بسیار پیشرفت داشته نسبت به 09 اضافه شدن بسیار از انیمشن ها که به ریتم بازی فضای خاصی میده و همچنین تکنیک هایی که اضافه شده معمولا تو هر بازی بازیکنان بزرگ مثل دل پیرو و مسی و انیستا و... مدام از اینها استفاده میکنند
2-گرافیک بازی بهبود داشته ولی نه خیلی عالی
3-اضافه شدن control به قسمت منو که شما حتی وسط بازی هم می توانید دکمه های دسته یا کیبورد را عوض کنید دیگر مشکلات کذایی که با دسته داشتیم را در این نسخه ندازیم
اما بدترین قسمتی که تو ذوق ادم می زند طراحی چمن ورزشگاه است بسیار بد طراحی شده است نور بازی بسیار بالا است قسمت دوربین ها هیچ پیشرفتی نداشته
و در کل خیلی بهتر از این میتوانستند روی این نسخه کار کنند .
سلام
باز مثل اینکه نا امید کننده بوده فیفا
دمو ایکس باکسشم خیلی مشکل دار بوده
من دمو 09 ایکس باکسم بازی کردم
ولی مشکل این بودش که
مشکلات دمو تو نسخه اصلی حل نشده بود
حالا میترسم همین اتفاق بیفته و مشکلات این سری که خیلی بیشتر از دمو 09 هست باقی بمونه
====
کلا نسخه کامپیوتر فیفا
تا نکست نشه
ارزش لا جرز دیوار هم نداره
===========
داش مسعود
اگه نکستش رو بازی نکنی
و بخوای با این کورنت فیفا تو پی سی سر کنی
خدا به دادت برسه
من که کلا فیفا رو بی خیال شدم
سلام؛
من هم نسخه PC رو دان کردم، نظر بقیه محترمه ولی بهترین بازی فیفا بود که تو عمرم انجام داده بودم، بازی نسبت به 09 پیشرفت قابل قبولی کرده و اشکالاتش هم حتما تا ریلیز نسخه اصلی برطرف میشه. فعلا هم کمتر میام چون می خوام بیشتر فیفا10 بازی کنم.
مرسی از این خبر خوب!!نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی دو روز برای فیفایی ها هم زحمت ترجمه کشیدی ! ممنون .:11:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
خب دوستان باحال این ماله نسخه ی دمو هست ! نسخه ی دمو رو که برای قشنگی نمیدن بیرون ، بیرون میدن تا باگها رو بهتر بفهمن و نظرات گیمر ها رو بدونن ! این همه باگ که قطعآ تو نسخه ی کامل بازی نیست !
همین امشب یه مقایسه ی کامل بین 09 و 10 سری نکست میذارم .:46:
[دوستان بد بخت شدم !!! 9 تا فایل رو دانلود کردم ، حالا اومدم دیدم یه فایل رو 2بار دانلود کردم و فایل 5 رو دانلود نکردم:18::18:]
خوب اینم نظرات کاربران تو فروم EA هستش
نسخه PC
نکات مثبت
1-گیم پلی بسیار روان تر هستش
2-فیزیک توپ و تور دروازه خیلی خوب هستش
3-حرکت360 درجه هرچند جای کار بیشتری داشت ولی بعضی مواقع واقعا کمک کننده هستش
4-انواع دریبل ها آسانتر انجام می شوند
5-CPU قوی تر هستش و گل زدن هم سخت تر شده
نکات منفی
1-چمن بازی به شدت روشن هستش به طوری که چشم رو اذیت می کنه(طرف سوسول بوده):31:
2-سیستم پاس دادن خیلی خوب نیستش (توپ به جهتی که می خوام نمی ره)
3-CPU من رو به راحتی دریبل می کنه
در مجموع=FIFA 10 خوب هستش و من دوستش دارم
----------------------
نکات مثبت
1-HUD بازی اندکی بهتر شده
2-میشه کنترل های بازی رو در طول مسابقه تغییر داد
3-منوی بازی روون هستش
نکات منفی
1-حرکت 360 درجه روون نیستش(خوب هستش ولی در مقابل نسخه کنسولی کم میاره)
2-انیمیشن های خشک و رباتیک
3-گرافیک بد
4-گزارش چرند:31:
5-تور دروازه هنوزم مزخرفه
6-فیزیک توپ بسیار بد هستش(بدتر از 09)
7-پیراهن بازیکن ها
در مجموع=نمیخرمش و منتظر FIFA 11 می مونم
------------------------
نکات مثبت
1-گیم پلی روون
2-توپ سنگین تر در نتیجه فیزیک بهتر توپ
3-تماشاچی های زیبا تر با رنگ بندی بیشتر
4-دروازه بان ها بهتر از قبل عمل می کنند وانیمیشن دروازه بان ها خوب هست و از دروازه به خوبی بیرون می ایند
من هنوز باگی در مورد دروازه بان ها تجربه نکردم
نکات منفی
1-گزارش بازی
2-مشکل جدی گرفتن کارت قرمز برای زدن تکل از پشت اون هم به سادگی
3-حرکت 360 درجه
در مجموع =منتظر هستم تا قیمتش کمتر بشه تا بعد بخرم(کپی رایت:46:)
-----------------------
نکات مثبت
1-گیم پلی که خیلی بهتر از 09 هستش
نکات منفی
1-گرافیک هیچ تغییری نسبت به 09 نکرده
2-تور دروازه
3-استادیوم ها که مثل Fifa 2004 هستند
4-Cinematic های بازی که مثل 08و 09 هستش(شرمنده دوستان فارسیش نمی اومد)
5-خطا های هند بسیار زیاد تو یه بازی 5 تا خطای هند گرفت
در مجموع=
خواهشا تور دروازه و سایه بازیکن ها و رنگ بندی و کنتراست رو قبل از عرضه رسمی درست کنید وقت کافی که دارید
نسبت به 09 پیشرفت کرده(خیلی کم)هنوز گرفیک افتضاح هستش ولی گیم پلی پیشرفت قابل توجهی کرده
-----------------------
نسخه 360/Ps3
نکات مثبت
1-بازی بیشتر به واقعیت نزدیک شده
2-گرافیک
3-گیم پلی
4-قابلیت عوض کردن زننده کرنر بدون متوقف کردن بازی
نکات منفی
1-هوش مصنوعی دروازه بان ها
2-داور
3-موقعین بازیکن ها(اون ها هیچ تلاشی برای فرار از دست یار حریف نمی کنند)
4-آوانتا| واقعا به کار بیشتری نیاز داره
در مجموع-منتظر بازی هستم
----------------------
نکات مثبت
1-گیم پلی واقعا پیشرفت کرده و من واقعا ازش لذت بردم
2-گزارش بازی ها واقعا پیشرفت کرده البته هنوز عالی نیستش ولی وافعا خوب هستش
3-گرافیک بازی از 09 هم بهتر هستش
4-HUD بازی بهتر شده
5-تماشاچی ها وقتی یه موقعیت گل می بینند از جاشون بلند میشند و اون انیمیشن های تکراری رو ندارن
6-مدت زمانی که طول می کشه تا داور و کمک داور موقعیت آفساید رو تایید کنن به شدت کاهش یافته
نکات منفی
1-خارج از زمین همه چیز مثل 09 هستش و تغییر چندانی نکرده
2-بازیکن هیچ وقت به اون ترتیبی که در تونل ورزشگاه ایستادند در زمین صف نمی کشند(عجب چشم تیزی داشته:31:)
3-کجای دنیا داور برای رفتن توپ به اوت سوت می زنه؟؟؟؟
در مجموع=نکات منفی مشکلاتی هستند که بازی رو خراب نمی کنند اما اگر رفع بشن به بهتر شدن بازی کمک خواهند کرد
-----------------------
نکات مثبت
1-دریبل 360 درجه بی نظیر هستش به خصوص در هنگام حمله
2-تماشاچی ها بیشتر سروصدا می کنند
3-گزارش عالی
نکات منفی
1-هیچی
2-هیچی
3-هیچی
در مجموع=یه شاهکار که نسبت به سال قبل پیشرفت قابل ملاحظه ای کرده
-------------------------
نکات مثبت
1-دریبل 360 درجه که خیلی خوب هستش
2-سیستم شوت جدید +فیزیک بهتر
3-گرافیک پیشرفت کرده
4-همه ی کفش ها لایسنس شده و مارک دار هستند
5-پاس دادن خیلی بهتر شده
6-گزارش هم کمی پیشرفت کرده
نکات منفی
1-باگ-باگ و باگ
2-بازیکن ها برای دریافت توپ های ارسالی تامل زیادی می کنند
3-بازیکن ها تو تونل یه جور می ایستند و تو زمین به یه ترتیب دیگه در کل صحنه های ورودی افتضاح هستش
در مجموع=بازی کردن این دمو من رو بسیار خوش حال کرد و این مشکلات سطحی اگر تا عرضه بازی برطرف بشند
ما شاهد بهترین بازی فوتبال تا به حال خواهیم بود
--------------------------
با توجه به این نظرات من بی صبرانه منتظر بازی اصلی هستم:8:
غالب نظرات تقریبا یک چیزه. منم موافقم که گیم پلی کمی بهتر شده و بازیکنا در حرکت و برخورد تجسم بیشتری دارن. ولی از نظر گرافیکی هیچ پیشرفتی انجام نشده. گرافیک چهره ها اغلب مطلوب نیست. مثلا موی مسی بعد 1 سال و نیم هنوز بلنده و یا چهره پیکه ساخته نشده، ولی چهره والدس و دنی آلوز واقعا زیبا بود. چمن هم که دیگه محل اعتراض همه بود! چمن پارسال خیلی بهتر بود، نمی دونم چرا فسفریش کردن!
نکته جالب دیگه اینه که داور و کمک ها مثل قبل هویج نیستن و واکنش نشون میدن. البته گاها واکنش هاشون غلطه!
در هر صورت در مجموع این بازی چندان پیشرفت نکرده. ولی اگه چمن رو اصلاح کنن، ارزش 1-2 ماه بازی کردن داره.
یک خاطره که همین امروز برام پیش اومد بزارید براتون بگم.
ظهر که داشتم فیفا 10 بازی میکردم, داداشم از سر کار اومد و دید که دارم بازی میکنم. بعد بهم گفت, ای ای ای داری فوتبال 99 بازی میکنی ؟؟ عجب پیشرفتی داشتن بازی های الان.(آخه من چون همیشه PES بازی میکنم واسه همین فکر کرد که دارم فیفا 99 بازی میکنم:27::27:)
منم گفتم نه بابا دارم فیفا 10 بازی میکنم. همین الان دانلود کردم. باور نمیکرد تا بهش نشون دادم که این فیفا 10 هست. واقعا دور نمای فیفا 10 خیلی بده و مثل نسخه های قبلشه. همه چی چشمک میزنه و همش کم رنگ پر رنگ میشه.چمنش که اونطوری قیافه ها هم که بدتر.
نسخه ی نکست جن کجا این کجا :41: لعنت بر EA که برای ما PC بازها یک ذره ارزش قایل نیست.
می گم تاحالا قیافه لمپاردو دیدید شکل میثاق معمارزادست:31: منظورم تو fifa10 هستانقل قول:
قصد توهین ندارم ولی این یک انتقاد سازندس می که هیچفرقی بین این با 09 نمی بینم دعا کنیم pes یه بازی خوب بزنه
راستی چرا این ubisoft و 2k فوتبال نمیزنن اگه بزنن موفق میشن چون همه الان از fifa و pes خسته شدن
همین الان داشتم بازی میکردم یهضربه ازاد با بالک زدم والدس وفت دوضرب بگیزه توپ رفت تو گل چطوری اینو بزارم براشون حال کنن با این دروازه باناشون ولی انصافا رو کرنر ها عملکردشون بهترشده
میگم یکی دو روزی صبر کنیم بعد فید بک گیمرها رو بررسی کنیم آخه روز اولی همه داغن بیشتر احساسی پست میزنن .ایشالا من سعی میکنم یک جمع بندی کلی از نظرات کاربران قدیمی تر ( دورادور بعضیاشونو کم و بیش میشناسم و از طرز تفکرشون اطلاع دارم ) توی تاپیک بزارم .نظرات بعضیاشون ارزش خوندن داره .
اگه 2k sport فوتبال میزد که عالی بود فقط چند تا عکس از بسکتبال امسالش که هنوز بازیش منتشر نشده ببینین مات و مبهوت میمونین .نقل قول:
من فکر میکنم ساخت هر بازی احتیاج به تجربه زیادی داره و شاید بخاطر اینکه اونا در زمینه فوتبال فاقدتجربه هستن این ورزشو نمیسازن .
طرف بلد نبوده توپ رو بگيره از AI ايراد ميگيره !نقل قول:
3-CPU من رو به راحتی دریبل می کنه
دانلود بازی داره تموم ميشه ... فردا ميام يه سری توضيحات مفصل در مورد نسخه ی X360 مينويسم ... اگه باگی هم ديدم
صد در صد ميگم . يه كليپ از گيم پلی يه نفر ديدم ( نسخه ی دمو ) واقعا فيزيك بازی حيرت آوره يعنی اينطوری نيستش كه
بری گوشه ی زمين توپ رو بگيری بعدش عين جت كل زمين رو پا به توپ طی كنی و بعدش هم سانتر و گل ! تا توپ مياد دستت
بازيكن ها به شكل خيلی طبيعی بهت فشار ميارن ... اينجا حركت 360 درجه ای واقعا به درد ميخوره . حالا خودم بازی ميكنم
همه ی نكات رو دقيق ميگم
سلام؛نقل قول:
اتفاقا یوبی سافت داره یه بازی با سبک فوتبال مسخره می سازه که توش الطیر و... هم هستن! در مورد نظراتتون هم باید بگم بخشیش درسته و بخشی از اون هم سر لجبازی و ابراز تنفر. حداقل نظر من اینه. خوشحال میشم که به نظرم احترام بذارید و واقع گرایانه تر نظر بدید!:46:
در ضمن سایت FIFA 10 نوشته تا 20 روز دیگه FIFA 10 رو بازی می کنیم! اخبار جدید از فروم رسمی هم در حال آماده شدنه، به زودی میزارم.
:11:
سلام؛
نظرات جدید کاربران PC آماده شد (بخاطر ترجمه بدم و اشکالاتی که وجود داره معذرت میخوام)؛
خوبی ها
الف) موتور گرافیکی جدید بازی (البته مال سال قبل رو ویرایش کردن) خوبه.
ب) نمای جدید هنگامی که سعی می کنی پنالتی رو بگیری
ج)نشانگر قدرت ضربه جدید(چند رنگه)
بدی ها---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
الف)نمای جدید دوربین تِلِه، من وقتی دارم با نمای جدید تله کار می کنم اصلا راحت نیستم، بعد از این که سال ها با تله قدیمی کار میکردم
ب)نمایی که رقیبتون ضربه آزادی رو که تو زمینش هست یا ضربه دروازه هست رو می زنه
ج)یه مشکل تکراری، وقتی ما داریم از دو گیم پد مختلف استفاده می کنیم باید کنترل ها یکی باشن (لطفه ای.ای اینو درست کنه)
د)کجاست سانتر هایهای واقعی، اونایی که تو نسخه های قبلی بود؟؟؟
هـ)نمیشه زمان سپری شده از اوقات تلف شده رو دید (اما تو تلویزیون میشه)
و) چرا سانترهای کات دار مثل فیفا 2002 وجود ندارن (فکر می کنم). برای چی حذفشون کردید؟
خوبی ها
الف) منوی جدید
ب) نمای جدید ضربات پنالتی
ج) هوش مصنوعی یه خورده بهتر شده
د) کمک های داور بهترن
هـ) لایسنس بودن (امتیاز قوی فیفا)
و) نشانگر قدرت ضربه جدید
بدی ها
الف) چمن بازی (خیلی کارتونی شده، احساس واقعی بودن رو نمیده)
ب) 360 درجه کامل نیست (16/32 در بهترین حالت
ج) گزارشگری تکراری
د) پاس ها دقیق نیستن
هـ) پیراهن ها آزاد نیستن (نکته نویسنده: ای.ای گفته بود پیراهن ها آزاد خواهند بود اما نیستند!)
و) گرافیک خیلی شفافه (مثل بلور)! باید بهتر باشه
ی) بازی آهسته تر شده
من که کم آوردم!) تماشاگرا خیلی ***** هستن!
و) تور دروازه باید بهتر بشه
در ضمن: روبن تو بایرن مونیخ نیست و مو های مسی قدیمیه
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوبی ها
الف) سیستم جدید شوت زنی، ولی یه جوریه که تو نمیتونی شوت دلخواهتو بزنی و سخت شده
ب) حرکت 360 درجه و کلاٌ حرکت ها. مثل کنسول نیست ولی در حین بازی با گیم پد می تونه به تو کمک کنه
ج) فیزیک جدید توپ و سایز زمین
د) هوش مصنوعی خیلی بهتر شده، بخصوص دروازه بان، اونایی که میگن نسبت به 09 آسون تره حتما رو آماتور بازی می کنن
هـ) نمای جدید پنالتی ها عالی شده
ل) من خیلی خوشم میاد وقتی که رو بازیکنا تکل میزنی به هوا می پرن و زمین میوفتن
ن) من از انیمیشن های جدید شادی پس از گل خوشم میاد ولی مشکل این که بازیکن من وقتی گل می زنه به وسط زمین میره ولی کات-سنس اون رو تو گوشه نشون میده و بلعکس، این هم باید حتما برطرف بشه
و) من از سیستم سانتر های جدید خوشم میاد، البته به نظر من
بدی ها
الف) مثل همه میگم چمن، من میگم فقط تو روز آفتابی خوبه (من امیدوارم که روشنی چمن رو یه خورده کم تر کنن) ولی تو زمستون... شما می فهمید چی میگم، من نتونستم کلمه درست رو پیدا کنم
ب) حالت دپت آف فیلد خیلی خوب نیست ولی من شما رو می بخشم چون فکر می کنم تو فیفا 11 پیشرفت بزرگی در این نقطه خواهیم داشت
ج) به نظر من باید برای پاس بلند دو تا دکمه داشته باشیم، یکی حالت معمولی و دیگری مثل پاس توی عمق
د) شما باید یه نیمکت واقعی برای ذخیره ها و مربی درست کنید
هـ) فیزیک تور ...منظورم اینه که شما رو گیم پلی کار کردید ولی واقعا زشت شده ...من منتظر پیشرفت تو سال بعد هستم ...می خوام بگم این یه منفی بزرگ برای ای.ای هست، من میگم شما دارید از یه موتور قدیمی استفاده می کنید و اونو آپدیت می کنید، و بالادست هاتون به تو این اجازه رو ندادن که پیسی رو نکست کنی، من از باگ ها نمیگم چون فکر می کنم برطرف میشن، لوک نتونسته پیراهن های آزاد رو خوب پیاده کنه ...بخاطر همین همه چی زشت شده، فوقش شما اون رو قرار نمی دادین من فکر نمی کنم که این یه نقد بد و احساسی باشه.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوبی ها
الف) منوی عالی
ب) زمین خوب، فیزیک توپ
ج) گیم پلی خوب و دریبل 360 درجه خوب
د) داور و کمک داور انیمیشن های خوبی دارن
هـ) انیمیشن های جدید خوبن
و) برخورد ها در نهایت بهتر شدن
ل) پاسخگویی خوب
ن) باگ قدرت درست شده
م) تو اوت ها سیگنال نیست، مثل واقعیت، خوبه
ی) تیم ها شبیه سبک بازی واقعی شون بازی می کنن پس آفرین!
ت) نبرد های هوایی خوب شده
ف) بازیکنان تکنیکی از حرکت 360 درجه استفاده می کنن
ق) فیزیک توپ در هوا خوب کار شده
بدی ها
الف) رنگ چمن خوبه ولی باید تاریک تر بشه، الان کار ادیت دمو رو شروع می کنم: دی
ب) من پیراهن های آزاد رو به صورت کامل میخوام
ج) من صحنه های ورود به زمی سینماتیک تر رو میخوام، به سازندگان این پچو معرفی می کنم: ورود به زمین های واقعی در دموی فیفا 10
د) فیزیک تور باید ارتقاء پیدا کنه
ط) انیمیشن کمک داور در گرفتن آفساید باید طولانی تر بشه، اون سریع پرچمش رو بالا و پایین میاره
ق) پرچم کمک داور باید تکون بخوره، نه مثل چوب وایسه
ل) بعضی وقتا بازیکنا حرکات غیر عادی 90 درجه ای انجام میدن
هـ) بعضی وقتا این پا اون پا کردن یه خورده خیلی سریع میشه!
گ) لوک، این دو تا فایل رو که گفتم ادیت کن تا حرکت نمایشگر قدرت شوت رو تندتر کنی، این تو بازی آنلاین مهمه که شوت ها رو بتونی گل کنی
ظ) بعضی وقتا سی پی یو خیلی احمق میشه و تصمیمات احمقانه ای می گیره، مثلا وقتی می تونه توپو گل کنه پاس میده!
م) بعضی انیمیشنا به هم خیلی مربوط نیستن
ک) سی پی یو تعویض های تاکتیکی انجام نمیده، تعویض می کنه ولی براش مفید نیست
خ) دروازه بان ها در بعضی موقعیت ها تصمیمات احمقانه ای میگیرن و بدون دلیل مکانشون رو ترک می کنن
س) شارژ ها جای کار بیشتری داره، قوانین بازی فیزیکی توشون رعایت شده، ولی بازیکنا باید تلاش بیشتری بکنن
ض) لطفا انیمیشن های غیر واقعی رو حذف کنید
ی) میزان سختی بازی یه خورده خیلی آسونه!!! شما باید درجه های ورلد کلاس و لجندری رو ارتقاء بدید
خوبی ها
الف) منو ها
ب) آهنگ ها
ج) بازیکنان شفاف تر و شناور تر در نتیجه واقعی تر
د) پاسکاری سریع تر، بخصوص سانتر کردن به محوطه جریمه
هـ) انیمیشن کمک داور
بدی ها
الف) تکستچر های چمن: در حال بازی و در حال کات-سنس ها افتضاح هستن و باید تاریک تر بشن
ب) گزارشگری: من میدونم که سخته گزارشگری رو با بازی تطابق بدید، ولی برای این عذری پذیرفته نیست.
ج) پرتاپ های دروازه بان. هیچ وقت نمیخواد درست بشه؟ دروازه بان یه جوری پرتاب می کنه که آدم فکر می کنه که اون یه دختره(!) اون راست دسته ولی سعی می کنه به دست چپ هم پرتاب کنه. اون باید شونه هاشو به پزشک معرفه کنه، انیمیشن پلی استیشن 3 خارق العاده هست.
د) زمستان؟ اوه، لطفا. من از این مود خسته شدم و دوست ندارم چیزی مثل آب یخ زده ببینم!
هـ) لطفا صفحه رو تاریک تر کنین
خوبی ها
الف) کات-سنس های سینماتیک، من چند تاشو در حال که با بارسا در مقابل چلسی و بایرن بازی می کردم دیدم
ب) حرکت در زمین طبیعی تر شده
ج) هوش مصنوعی تیم ها عالیه
د) تماشاگرا رنگ تیم هاشونو همراه خود دارن
س) لباس داور خیلی سِت هست
هـ) انیمیشن های جدید داور و کمک داور
و) سیستم جدید شوت زنی
بدی ها
الف) تکستچر چمن خیلی خیلی ضعیفه
ب) چهره بازیکنا قدیمیه
ج) تور ها آپدیت نشدن
د) ضربات آزاد خیلی آسونن
هـ) نبرد های هوایی خیلی خوب نیست
و) انیمیشن های تکراری دروازه بان ها
ی) بازی نکست جن نیست
سلام؛
این هم از آخرین نظرات کاربران نسخه نکست؛
خوبی ها:
الف) انیمیشن ها عالی هستند
ب) سر و صدای تماشاگران خیلی خوبه
ج) چهره بازیکنا عالیه
د) حرکات مهارتی عالیه
هـ) ضربات آزاد سریع هم خوبن
بدی ها:
الف) دروازه بان ها پر از باگ هستن و مهارت ندارن
ب) مدافعان خیلی مشغول واکنش با یکدیگر هستند و به همین خاطر به هم برخورد می کنن و توپ رو توی محوطه جریمه لو میدن
ج) همون قسمته دومه، من نتونستم روش تاکید کنم:
وقتی شما تلاش می کنید توپ رو از منطقا 18 یاردی دور کنید، مدافعان خوب واکنش نشون نمیدن و یک موقعیت خوب به یک مهاجم هدیه میدن
خوبی ها:
الف) فیزیک توپ عالیه
ب) پاس چیپ
ج) حرکت 360 درجه
د) فیزیک بازیکنان
هـ) سر و صدای تماشاگران
بدی ها:
الف) گیم پلی خیلی سریعه
ب) هوش مصنوعیه دروازه بان خیلی عالی نیست
ج) کات-سنس ها مثل بلور شفافن
د) CPU یک بازی حوصله سر بر رو ارائه می ده
خوبی ها:
الف) حرکت 360 درجه
بدی ها:
الف) گرافیک مثل 09 نیست
ب) لباس بارسا باید تیره تر کار می شد
ج) خوش حالی های بعد از گل تکراری
د) سیستم رده بندی یک سقوط آزاد رو نجربه می کنه
:11:از اینکه کوتاه بود معذرت میخوام!
خب بالاخره ما هم بعد از هزار تا بدبختی ازقبیل DVD سوزوندن و مشکلاتی که هیچ کس فکرشو نمی کنه یه دست فیفا نکست زدیم :دی
نکات گوگول :[مثبت]
+ بازی به شدت شناور شده :
حرکت بازیکنا نرم تر شده ،
نبرد های تن به تن خیلی بهتر شده،
پاس ها و شوت و پاس های تو عمق خیلی عالی و روون شدن و سریع بودن و شناور بودن بازی کمک می کنن.
دریبل 360 هم که واقعآ عالیه
+انیمشین های جدید تر اظافه شدن :
برای مثال وقتی یه خطا می کنی که کارت زرد داره ولی بعد آوانتاژ داده میشه وقتی بازی متوقف شد دو حالت پیدا می کنه :
یا با یه انیمشین جدید بهت کارت زرد رو نشون میده و یا اگر فاصله ی بین خطا و متوقف شدن بازی کم باشه از حالت بازی خارج نمیشه و از همون دور می بینی داور از تو جیبش کارت زرد بیرون میار!!:دی
بعد از تکل و خطا بازکن مصدوم هم انیمیشن های جدیدی رو اجرا می کنه.
+دیگه داور و بازیکنای خودی زیاد جلوی توپ نمی پلکن :دی اگر هم پاس دادی و تو راهت بودن با یه حرکت[که آخر هوش مصنوعیه ]جا خالی میدن
+سرعت بازی واقعی تر شده :
توپ وزنش سنگین تر به نظر میرسه و دیگه بازکنا طبیعی تر پاس میدن !
ویرایش :
+کرنر زدن هم خیلی بهتر شده ، و وضوح خیلی خوبی داره و کامل منطقه ی جریمه مشاهد میشه .
----------------------------------------------------------------------------------------
نکات... [بد]:
+دربازبان ها :
قسمت قبل از بازی که داره لودینگ می کنه با لمپارد یه شوت زدم یه دفعه برا چند ثانیه دیدم دربازهبان نیست :دی[دزد برد] ، ولی روحش توپ رو گرفت ، البته این مشکل تو بازی نبود .
+تکل زدن :
بازکنای خط دفاع بشدت وحشی شدن :دی ! برای مثال :
موقع تکل زدن ، در صورتی که می تونست توپ رو بزنه یه تکل عجیب زد که ابراهیموویچ سروته شد [اظافه کنم :ون بویتن بود:دی]
تکلش خیلی تابلو و تقریبآ یه باگ بود !
+بازی کن بعد از زدن زدن گل صاف میره تو در و دیوار [اگه نگیریش :دی] ، به هر جهتی که باشه میره !! برای مثال اگر به جهت دروازه باشه همونجور میره تو ، تا یکی دو ثانیه تا زمان اجرا انیمشین خوشحالی برسه.
+
در طول این چند دست بازی باگ خاصه دیگه ای ندیدم که باید بیشتر بازی کنم تا پیدا بشه ! در کل همین باگ ها هم خیلی تاثیر گذار نبود و به احتمال زیاد تو سری اصلی رفع میشن.
وضعیت من بعد از بازی کردن :
Cant wait... [:دی]
با درود به دوستان
من كسي هستم كه فيفا را خيلي دوست دارم اما مجبورم pes بازي كنم.از بس فيفا خرفت بازي در مياره...
خواستم بدونم كه ايا فيفا براي تك به تك ها برنامه اي ريخته يا نه؟وقتي تك به تك ميشي مثل pesنمي توني اون جور كه مي خواي به توپ ضربه بزني يا دروازبان را فريب بدي.هر چه قدر كه قوي و با زاويه بزني دروازبان مثل اسپايدرمن مي پره توپ رو رد مي كنه.اين خيلي من رو اذيت مي كنه ايا راه خاصي براي گل زدن وجود داره؟فيفا كاري در اين زمينه انجام داده؟رقيب خوب و قشنگ بهت گل مي زنه اما تو نمي توني فني به توپ ضربه بزني؟چرا؟
با تشكر
سلام کسی میتونه عکس بازیکنای یوونتوس تو بازی رو بذاره؟
بازي next رو ديدم پي سي رو هم گذاشتم دانلود بشه
واقعا بازي شناورتر از قبله هر چند هنوز خيلي بازي نكردم
انيميشن هاي خوبي هم به بازي اضافه شده
فقط گرافيكش به نظرم با وجود پيشرفت يكم كارتوني ميزنه. به نظر شما اينجوري نيست؟
سلام؛
لوک در جوابیه ای در مورد اعتراض به باگ ها اعلام کرده دمو چند هفته قبل ساخته شده بوده و ما هم اکنون برای رفع باگ ها ومشکلات احتمالی PC تلاش می کنیم.
سلام بچه ها چطورید خوبید؟ خوبم.
اقا من نظر هرکی رو خوندم دیدم همه از دریبل 360 درجه تعریف کردن
من می خوام ببینم اونا یی که رو PS3 بازی کردن اجرای این دریبل اسونه با نه
چون تو 09 هم دریبل های زیادی بود ولی اجرا کردن اونا تو بازی کار حضرت فیل بود می خوام ببینم دریبل 360 درجه اسونه یا نه
MER30
محمد جان دریبل توی فوتبال به معنی حرکته و منظور از دریبل 360 درجه حرکت در 360 درجست . من ویدئوهای منتشر شده رو با دقت نگاه کردم از قرار معلوم میشه در 16 یا 32 جهت حرکت کرد و بازم خیلی عالیه .نقل قول:
حالا من یک سوال از کسانی دارم که نسخه دمو رو دانلود کردن . سوالم اینه که میشه با این کنترل روی دایره وسط زمین چرخش داشت بدون اینکه بازیکن از خط خارج بشه ؟ و اینکه عملا در چند جهت میشه تغییر زاویه و جهت داد ؟
نقل قول:
سلام KRAUSER جان اگه می شه عکس CRISTIANO RONALDO رو بزار
دمت گرم
چون تغيير جهتا خيلي نزديك همه نميشه دقيقا گفت كه به چند جهت ميشه تغيير جهت دادنقل قول:
روي دايره وسط زمينم نميشه بدون خارج شدن از خط چرخيد. البته امتحان نكرده دارم اينو ميگم
کسی هست که امتحان کرده باشه ؟نقل قول:
خوب ساعتی قبل دمو رو از گیم فروشی بغل شرکتی که توش کار می کنم خریدم. سیستم شرکت خیلی پیشرفته نیست ولی به قدری بازی گرافیکش کمه که با همین سیستم گازوئیلی هم تونستم رو HIGH بازی کنم البته یکم توی نما های نزدیک گیر داشت ولی به مراتب به لحاظ نمای بازی از 09 ضعیف تر هست. البته تفاوت در نحوه حرکت تنها فرقش با 09 هست. (حرکت در 16 درجه) حرکت 360 درجه نگید همون حرکت در 16 جهت هم به زور میشه بهش اطلاق کرد. چون همچین مالی هم نیست بازیکنان سرعتی راحت می تونن دریبل کنن و و جلو برن. در کل کمال نا امیدی هست این فیفا کارنت جوک سال هست وقتی بازی رو کیفیتش رو میارید پایین حتی بدبخت تر از فیفا 98 میشه گرافیکش. وحشتناک میشه وقتی تعدیل میدید گزینه های گرلفیک رو واقعا نمیدونم این EA چی فکر کرده که این رو داره به خورد PC باز ها میده فیفا 10 برای PC یک گند و یک آبروریزی هست. من واقعا هنوز موندم تو کار این EA
الان چند تا عکس از کیفیت های مختلف بازی می ذارم تا شاهد باشید که گرافیک بازی چه قدر آبرو ریزی هست وقتی تعدیل گرافیکی می شه. چند تا عکس هم توی نهایت کیفیت می دارم. منتظر باشید.
کجایی جوونی ما هم یه زمانی فیفا خور بودیم:41: ولی با این وضع...
من که چند صفحه ی قبل خاطره ای عرض کردم. از اون لحظه ای که برای من پیش اومد جوک تر هم مگه هست.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4201741&postcount=1314
امتحان کردم خوب می پیچید :دی ! ولی اونجوری که بخوای از خط هم بیرون نزنه ، تو واقعیت هم نمیشه :دینقل قول:
يعنی اينقدر كيفيت نسخه ی PC پايينه !! :18:
خوب ما هم تا دقايقی قبل داشتيم دموی بازی رو روی X360 اجرا ميكرديم و از بازی لذت بسيار ميبرديم!
اولا از ضعف های بازی شروع ميكنم :
1- تنها ورزشگاه موجود در دموی بازی كم جزئيات ساخته شده بود كه اميدواريم تا زمان انتشار بازی اين مشكل برطرف بشه
2- فيس بازيكن ها زياد تغيير نكرده نسبت به نسخه ی قبل ولی باز چهره ها عالی طراحی شده ... گرافيك پيراهن بازيكن ها ضعيف تر شده !
3- ضعف بعدی بازی قسمت تمرين قبل از بازی هست ! عكس العمل های دروازبان خيلی برام جالب بود ! با خودش درگير بود ! ولی تو بازی اون عكس العمل ها تكرار نشد ! ( خدا رو شكر ! )
4- يه سری باگ تو بازی ( البته اونقدر هم كه بزرگش كرديد نيست ! مثلا توی همون بخش تمرين يه بار پيش اومد كه 2 ثانيه لمپارد بيچاره غيب شد : دی )
5- شوت های غير واقعی !! يه بار روی World Class رفتم طرف همچين شوتی زد كه تور دروازم داشت سوراخ ميشد !! :27:
تا اينجا اين ها ضعف های بازی بودن كه نوشتم
اما نكات مثبت :
1- بازی به شدت فيزيكی تر شده ! انيميشن ها بسيار دقيق تر و واقعی طراحی شدن + خود بازی هم بسيار واقعی طراحی شده برای مثال يادمه توی نسخه ی 09 با يه بازيكن سرعتی و چند بار تو سر توپ زدن ميتونستی راحت به محوطه ی جريمه برسی ... اين مشكل توی PES هم وجود داشت ( حالا نميدونم اونا هم اين رو برطرف كردن يا نه ) ولی الان ديگه اينطوری نيست ! دفاع كردن تيم حريف خيلی خيلی عالی طراحی شده ! اين تنه زدن های حريف هم خيلی بده ! بعضی موقع ها داور خطا نميگيره و بازيكنی كه روی زمين افتاده اعتراض ميكنه !
2- حركت 360 درجه ی خوب .. يه سری ضعف هایی هم داشت ولی در كل وجودش لازم بود !
3- شروع مجدد سريع كه يه مقدار از PES تقليد شده
4- احتمال گل زدن از روی كرنر و ضربات ايستگاهی خيلی بيشتر شده
5- سرعت بازی كاملا طبيعیه
6- وزن توپ رو ميتونيد احساس كنيد ديگه مثل 09 توپ بادكنك نيست : دی
7- اگر داور جلوی توپ باشه و توپ رو به سمتش پاس بدی ديگه مثل مونگول ها نگاهت نميكنه ! پاشو بلند ميكنه كه توپ رد بشه :دی + انيميشن های جديد مربوط به كارت دادن
8- عكس العمل تماشاگر ها كه در موقع پنالتی زدن واقعا جذاب هست ! در موقع پنالتی زدن همه منتظر هستن و اگر توپ گل بشه هر كدوم به يه نحو خوشحالی ميكنن ! مثلا يكی بالا پايين ميپره يكی دست ميزنه و ... اين عكس العمل ها واقعا واسم جذاب بود
نكات مثبت زياد هست ! اميدوارم باگ ها برطرف بشه و استاديوم ها از اون كم جزئيات بودنشون در بيان
واقعا که عجب تاپیکی شده تاپیک FIFA 10 . . .
یه کم عفت کلام خودتونو حفظ کنید!
من هم دمو رو بازی کردم
البته فقط 10 دقیقه
باز هم همون کارنت همیشگی!
البته از نظر گرافیکی چهره بازیکنها خیلی بهتر از 09 شده
توپ هم خیلی بهتر حرکت میکنه و وزن ضربه ها رو به درستی نشون میداد
چمن زمین نسبت به نسخه قبل پسرفت داره
نور پردازی یه خورده بهتر شده
سرعت بازی نسبت به نسخه قبل افزایش پیدا کرده که نکته مثبتی هست
البته چون من بازی رو زیاد بازی نکردم به همین نکات بسنده میکنم
بعدا بیشتر بازی کردم میام دوباره توضیح میدم
سلام؛
باز هم تعدادی از نظرات کاربران فیفای PC رو ترجمه کردم، امیدوارم که خوشتون بیاد؛
خوب:
بد:
- وقتی می خوام اون اول پروفایلم رو بسازم بازی از من می پرسه چه درجه سختی ای رو می خوای
- حرکت 360 درجه
- گیم پلی روان تر شده
- گزارش های دستیار (Scout Reports) قبل از هر بازی
- منوی جدید
- منوی Pause جدید - عالی هست
- فرار از تکل خودکار - من این چیز خوب رو پیدا کردم
- هود جدید
- من حالتی مثل آسون گل زدن ندیدم (شاید به خاطر کم بودن مهارتم باشه:13:)
- انیمیشن های کمک داور
- شیوه جدید دیدن وقت های تلف شده
- بازیکنان وقتی قدرت شون کم میشه و زرد میشه به سختی می دون یا اصلا نمی دون (نکته ای که در 09 هم بود)
- نبرد های هوایی - ولی اونا به یه خورده ارتقاء نیاز دارن، اونا از عالی دورن
- تایمری که وقتی دروازه بان توپ رو در اختیار داره ظاهر میشه
- دوربین جدید پنالتی
- زاویه دوربین به محلی که بازی اونجا جریان داره بستگی داره
- رادار جدید یا به قول خود کاربر نقشه (Map) جدید (البته خود ایشون متذکر شدن که معمولا به رادار مپ نمیگن!)
- چند جمله جدید در گزارش بازی
در نهایت: من ازش خوشم میاد و اون رو به راحتی خواهم خرید چون از 09 بهتره
- دوربین جدید - من اونو پیدا کردم ولی فاصله نسبت به بازیکنا خیلی کم بود و من زومش رو کم کردم
- اندازه بازیکنان - اونا شبیه غولن
- زمین - یه خورده زیادی روشنه و در وسطش هم یک حالت خیس و آدامسی داره، دروازه ها (یا به قول ایشون دهان گل ها) و کرنر ها
- انگار سیستم ضد همکاری وجود داره
- تور ها
- سایز زیاد دمو - 2.2 گیگابایت برای چی؟
- هواداران - بدون پیشرفت از سال گذشته
- وقتی دروازه بان از دروازه اش خارج میشه، هیچ کدوم از مدافعان بر نمیگردن تا او رو پوشش بدن
خوب:
بد:
- فیزیک توپ
- پاس دادن ها
- دوربین پنالتی
- عاشق روشی هستم که بازیکنا توپ رو از محوطه جریمه دور می کنن
- گرافیک
- انیمیشن ها
بررسی کوتاه چند ویژگی:
پاس در عمق
> خیلی حرص درار هست که در یک فاصله کم پاس عمقی بندازین چون من باید به جای این که یک دکمه رو یک بار لمس کنم باید مدت زمان طولانی اونو نگه دارم. اما پاس ها در عمق در فاصله طولانی مشکلی ندارن
سیستم دفاعی
> کو سیستم دفاعی؟ من به لوک هشدار میدم که ارتقائش بده، غیر قابل کنترله
دریبل ها
> من می تونم یه دریبل از فیفا09 ببینم که تو این دمو نیست، و دریبل های جدیدی هم مشاهده نمیشه. لوک گفته بود دریبل زدن آسون خواهد بود ولی من دائما اشتباه می کردم، مثل FIFA 09
پاس زمینی
> همه گفتن که عملکردش فراموش شده؟ سانتر کردن کوتاهی وجود نداره فقط هوایی، یا یک دکمه جدید برای انجام این کار، چیزی پیدا نشد
نوار قدرت
> آرام و آرام و آرام، من باید برای پاس دادن یا شوت زدن اون رو بیشتر از فیفا09 نگه دارم، بله بازخوردها نشان از ارتقاء میده ولی بدون واقعیت این گیم پلی رو خراب می کنه. کجا می تونیم پاس کوتاه رو به هم تیمی مون بدیم با فشار یک دکمه ولی توپ جلو نمیره و فقط چند متر از پا فاصله می گیره، آیا این خوبه؟
تکستچر های مکان بازی
> واقعا...واقعا این آدمو راضی نمی کنه، فقط کمی خلاقیت بیشتر می خواست.
تلاش محاسبه کننده
> چرا یک محاسبه کننده وجود داره و مثل فیفا 09 دو تا نیست، حداقل برای دو هسته ای ها و چهار هسته ای ها هر دو رو به کار می بردن، آیا فقط یک Processor برای اجرای FIFA 10 PC کافیه؟
نمای دوربین
> من خیلی با دوربین پنالتی حال کردم، دوربین سوم شخص روی دروازه بان، برای چی همین رو برای ضربه آزاد نساختن، طوری که ما می تونستیم از نمای دیوار دفاعی یا دروازه بان ضربه بزنیم.
من فکر می کنم این برای الان بود و معذرت می خوام که فقط چیز های بد رو لیست کردم ولی پیشنهاد جدی من به لوک اینه که مشکلات رو تا آمدن نسخه نهایی بهتر کنه/برطرف کنه...TQ
خوب این متن هم تموم شد، امیدوارم لذت کافی رو برده باشید!
:11:در ضمن چرا تشکر نمی کنید! من بیش از 2 ساعت وقت گذاشتم تا اینو همرا اون 3 پست ترجمه کنم!:27:
دوستان یه سوال برام پیش اومده :
منو فیفا تو ps3 , x360 مثل pc هست ؟
یعنی از لحاظ تیم داری و خرید و فروش بازیکنا یکین یا برای کنسولا با pc فرق می کنن ؟
سلام؛
Feedback های جدید کاربران PC:
اینم ورژن دوم متن اون کاربری که دونه دونه نام می برد و ضعف ها رو می گفت:
ضربات آزاد
> خیلی راحت گل می شوند
پوشش
> چرا سیستم پوشش تو فیفا 10 نیست؟ این چیزیه که تو جهان واقعی وجود داره و باید توی بازی هم باشه، به خصوص تو 09 هم بوده
بعضی وقتا که هوش مصنوعی (CPU) به شما حمله می کنه، بازیکن با توپش خیلی به خط اوت نزدیک میشه، در این حال امکان پاس وجود نداره، اون فقط نزدیک خط راه میره
شوت
> شوت های کوتاه الان قابل قبول هستند. اما شوت های بلند ضعیف هستند. من نمی بینم چرا نوار قدرت وقتی می خوام شوت بلند بزنم باید بیشتر شارژ بشه. در زندگی واقعی زمان بیشتر برای شوت بلند تا شوت کوتاه نداری. تو هر جور می خوای توپ رو شوت می زنی می زنی و توپ همونطوری که شوتیدی حرکت می کنه و به مقصدی که تو براش انتخاب کردی میره
هند
> مشکل هند شدن رو در ضربات آزاد/پنالتی ها برطرف کنید. این بازی رو خراب خواهد کرد، بخصوص در مد آنلاین. من می دونم این توی زندگی واقعی هم اتفاق میوفته ولی واقعا توزندگی واقعی این اتفاق خیلی سخت انجام میشه و طوری نیست که نتیجه بازی ها با اون عوض بشه. وقتی انسان ها کنترلی در مقابل بازوی مدافعش نداره.
داور
> داور شبیه یه جنگ جو از MMORPG هست. اون دو خط سیاه روی لباسش... شبیه اینه که انگار از گوشاش آویزونن...
کیبورد
> من می دونم از قوانین Business اینه که پول بیشتری به دست بیارید و این امکان پذیره و همچنین دلیل گرافیک بد بازی است (ولی عذری برای نکست نبودن پذیرفته نیست، چون شما می تونید برای کسانی که سیستم ضعیف دارن، یه نسخه دیگه بسازید) و کیبورد کنترلر اصلی بازی است. ولی گیم پد ها خیلی گرون نیستند و من فکر می کنم که دیگه نباید از کیبورد استفاده کرد (تذکر: خوب احمق جان با چی داری تایپ می کنی الان؟!) الان وقت افزودن آپشن های جدید به گیم پلی و کامل کردن چیزها بیش از اونچه بودن است...TQ
نکات جدیدی که یکی از کاربرا اضافه کرده:
- من با دوربین Broadcast بازی می کنم، اون بهتره :31: (تذکر: این شکلک هارو طبق شکلک های خودشون میذارم!)
- بازیکنا چاق و گندن ولی چهره هاشون خوبه.
- بازی خیلی روشنه و من نمیتونم تاریکی رو در اون تشخیص بدم، با بارسا در مقابل چلسی بازی می کنم
- آهنگ های بازی. 1.4 گیگابایت از دمو فقط صدا ها هست، به اضافه گزارشگری برای اسپانیایی، انگلیسی، ایتالیایی و زبان های دیگر
- بله دروازه بان ها خیلی ***** هستن. خیلی زیاد جلو میان
و چند نکته جدید از یکی از کاربران فیفا10:
من فکر می کنم شاید یکی باید بازی رو 2، 3 ماه به تغییر بندازن تا مشکلات گرافیک مثل تور ها، انیمیشن ها، چمن یا زمین و تماشاگران رو برطرف کنن
من امیدوارم تو نسخه کامل بازی این مشکلات برطرف بشه:
امیدوارم لذت برده باشین!
- منوی جدید
- سانتر ها
- لطفا مدیران و سازندگان ادیتور ها رو استخدام کنن
:11:
سلام؛
یک بار دیگه هم میگم، لوک گفته به خاطر قدیمی بودن اون و تعلق داشتنش به 2، 3 هفته پیش این مشکلات وجود داره و هم اکنون تلاش برای برطرف کردن مشکلات ادامه داره...
سلام با صبری که داشتم به نتیجه رسیدم فیفا 10 ریپک شده با حجم 350 مگابایت برای دوستانی که حوصله دانلود 2 گیگ نیستند
hotfile
کد:http://hotfile.com/dl/12277114/e2d7115/f10dmoRe_sobisvn.softarchive.net.part1.rar.html
کد:http://hotfile.com/dl/12277115/a357340/f10dmoRe_sobisvn.softarchive.net.part2.rar.html
کد:http://hotfile.com/dl/12277116/68bc6cd/f10dmoRe_sobisvn.softarchive.net.part3.rar.html
filefactoryکد:http://hotfile.com/dl/12277112/9c33a39/f10dmoRe_sobisvn.softarchive.net.part4.rar.html
کد:http://www.filefactory.com/file/ah8c844/n/f10dmoRe_sobisvn_softarchive_net_part1_rar
کد:http://www.filefactory.com/file/ah8c7f6/n/f10dmoRe_sobisvn_softarchive_net_part2_rar
کد:http://www.filefactory.com/file/ah8c7h4/n/f10dmoRe_sobisvn_softarchive_net_part4_rar
درکد:http://www.filefactory.com/file/ah8c71c/n/f10dmoRe_sobisvn_softarchive_net_part3_rar
megaupload
کد:http://www.megaupload.com/?d=7OF8Z4P0
کد:http://www.megaupload.com/?d=84TLIV5E
کد:http://www.megaupload.com/?d=DQP90BWH
کد:http://www.megaupload.com/?d=WRU3TO9M
اخر باید از این گروه تشکر کنیم خدانگهشون دارهکد:http://letitbit.net/download/4467.4e20b6a85c9bef6f9a9aad4808/fifa_10_demo_repacked_edition.exe.html
Repack Group: R.G. Fifasoccer