یه سوال سینمای خانگی بهتره یا باند بخرم ؟
یه سوال سینمای خانگی بهتره یا باند بخرم ؟
سینمای خانگی شیکتر و خوشگلتره ولی باند باکیفیت تر و بهتره .نقل قول:
کدوم باند بهتره تا 200هزار تومان کدوم مارکش؟
جسارتا حامد جان اگه اينجا مطرح كني بهتر و سريعتر وتخصصي تر ميتوني جواب بگيري با وجود دوستان خيلي خوبي كه توي تاپيك داريم:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=369720&page=170[/HTML]
فرق c6200باc6900چیه
سلامنقل قول:
وقت بخیر
می شه لطفا در مورد نحوه کالیبره کردن این مدل توضیح بدین.:11:
دوست عزيز كاليبره كردن سليقه اي هست بايد ببيني چه تصويري رو ميپسندي وهمون طور تنظيمش كني با توجه به سورس هايي كه داري شرايط محيطي ونوري كه توي خونتون هست وكلا سليقه اي و كسي نميتونه فرمولي بدهنقل قول:
[HTML]http://reviews.plasmatvbuyingguide.com/plasmatvreviews/lg-pj350-calibration.html[/HTML]
سلام خسته نباشید
من میخواسم یه تلویزون بخرم اما بین LCD و LED موندم.40 یا 42 باشه
بوده هم تا زیر 1.5 میلیون شما چه پیشنهادی میدید؟
از لحاظ کیفیت تصویر و امکانات
بین دو مدل سونی و سامسونگ؟ کیفیت تصویر کدوم بهتره؟
تا دوستان اهل فن نظرشون رو بگن اجازه بدید اظهار نظری داشته باشم!نقل قول:
تو این رنج قیمت بهتره lcd بخرید.
اگر کیفیت و درکنارش امکانات قابل توجه میخواهید سراغ سامسونگ برید. سونی گفته میشه کمی شاید کیفیت تصویر بهتری داشته باشه اما مدلهای سامسونگ با توجه به اینکه کیفیت خوب و قابل قبولی دارند امکاناتی به شما میدهند که همیشه ممکنه بکارتون بیاد اما کیفیت تصویر هرچی باشه بعد یه مدت بهش عادت میکنی اما ممکنه هر روز حسرت این رو بخوری که ای کاش usb پنل من هم این فرمت رو پخش میکرد و .... پیشنهاد من سامسونگ C650 است. ادامه راه سری b 2009 سامسونگ که فروش بسیار بالایی در بین LCD ها داشت.
این نظر من بود حالا . .
همينطور كه دوست عزيزمون گفت مسلما با اين هزينه سراغ LCD برين و در مورد بهتر يا بدتر بودن بگزار سليقه ونياز خودت كمكت كنه :46:
هم سام هم سوني مدل هايي دارند توي اين رنج قيمت كه تصوير خوب وقابل قبولي داشته باشند
SONY EX500
SONY EX700
SAMSUNG B650
SAMSUN C650
فرق c6200باc6900چیه
دوست عزيز در مورد تفاوت هانقل قول:
C6900 :
-داشتن precision dimming تصاوير خيلي بهتري ارائه ميكنه
-كنتراست متفاوت تر وبيشتر 1:4000000 و 1:5000000
-داشتن INTERNET TV
-ديزاين و TOC متفاوت
-ضخامت كمتر
دوستان لطفا راهنمایی کنید فرق بین ال سی دی سونی ex500 با ex400 تو چی هستش اخه من می خواستم یه ال سی دی ex500 بگیرم هر جا سوال کردم تو منطقمون گیرم نیومد فقط ex400 داشتن میخواستم بدونم اگه از لحاظ کیفیت تصویر. هرتز یا امکانات با هم فرقی ندارن من همون ex400 بگیرم با تشکر
ex500:نقل قول:
-100 هرتز هست در حاليكه ex400 50 هرتز
-كنتراست بالاتر
-فكر ميكنم light sensor هم نداشته باشه
-تو بيشتر فروم هايي كه ديدم كيفيت تصويرش در مقايسه با ex500 زياد جالب نبوده توصيه ميكنم سراغش نريد :46:
سلام دوستان
من میخوام یه LCD یا LED حدود 40 تا 46 اینچ بگیرم که ترجیحا زیر 2 میلیون باشه.
ضمنا کیفیت رنگها خصوصا مشکی و کیفیت صدا برام از همه چیز مهمتره.
چه مدلهایی رو پیشنهاد میکنید؟
نقل قول:
ميتوني سه مدل زير رو يك نگاهي بندازي :
sony ex500
samsung c650
lg lh700
دوستان یک بنده خدایی تلویزیون میخواد.
1.5 تا 2 تومن میگه led داغ میکنه پس ال سی دی میخواد.
لطفا تو این قیمت از هر برند یه خوبش رو یکین تا این بنده خدا کارش راه بیفته.
خيييييييييييلي مخلصيم :46:نقل قول:
lcd :
samsung c650
panasonic v10
lg lh90
sony ex700
toshiba 42 vz600
ابی جان از پاسخ سرعت بسیار متشکرم.نقل قول:
خیلی خیلی ممنون امیدوارم روزی جبران کنم.
-اختيار داري عزيزم ما كه در خدمتيم هميشهنقل قول:
-اينطور هم نگو ميدوني كه وابستتيم ازت ياد ميگيريم :46::10:
سلام ،به نظر شما 46c650با گارانتی از نمایندگی بخری بهتره یا46c6900از بانه سفارش بدی اگه میشه چند سایت معروف خرید از بانه هم معرفی کنید
حالا واقعا LED از LCD خیلی بیشتر داغ میشه؟نقل قول:
ممنوننقل قول:
در حال بررسی هستم.
c650 رو که تو review ها خیلی ازش تعریف کردن.
-كار خوبي ميكني دوست عزيز از نزديك هم وقت كردي حتما از نظر ديزاين وتصوير مقايسه اي انجام بده تا راحت تر بتوني انتخاب كنينقل قول:
سلام
من فردا دارم میرم یکی از این 2مدلو بخرم !
Samsung LCD 46"c650
Panasonic Plasma Viera S10 50inch
بنظرتون کدومشونو بردارم ؟ عمر پنل برام مهمه و برای گیم و فیلم میخوام
اگر غیر این 2تا مدل بهتری بنظرتون میرسه 8ساعت فرصت دارید تا منصرفم کنید :31: البته قیمتش از اینا بالاتر نباشه
ویرایش ===
s10 نئو پی دی پی نیست پشیمون شدم !! ظاهرا s10 پی دی پی هم داره (!؟) چطور میتونم تشخیص بدم که neoPDP هست ؟!
احتمالا همون c650 بگیرم ! G10 50 بنظرتون خیلی اختلاف قیمت داره باهاش ؟
سلام
میخواستم ببینم بین ال سی دی های 40اینچ سامسونگ C650 و C550 کدوم رو با توجه به پولی که میدم بخرم بهتره؟؟؟
C550 با سینما یا C650 بدون سینما؟؟؟
برای گیم فقط پلاسما و برای فیلم اگه اکشن میبینی پلاسما و اگه عشقی میبینی ال سی دی :31:نقل قول:
كمي مشكل ولي من باشم c650 رو ميگيرم :46:نقل قول:
میشه دلیلش رو هم بگی؟؟؟ C650 چیا نسبت به C550 سر داره؟؟؟نقل قول:
و اینکه یه مقایسه توی سایت سامسونگ کردم دبدم USB 2.0 رو واسه C550 زده yes ولی واسه C650 هیچی نزده!!!!
با سلام بر دوستان و اساتید محترم
اگر شما جای من بودید و قصد خرید یک HDTV پیشرفته و با کیفیت تصویری مناسب ، در سایز 40 اینچ را داشتنید، بین 3 مدل زیر کدام را انتخاب می کردید و چرا؟! لطفا دلایل فنی خودتون را به همراه مزایا و معایب هر کدام اعلام کنید:
1) سونی KDL_ EX700
2) سونی KLV-EX500
3) پاناسونیک G10
با تشکر
- كنتراست بالاترنقل قول:
- زمان پاسخ دهي بهتر
-ديجيتال 100 هرتز
-ديزاين كمي متفاوت والبته سليقه اي
در مورد usb هم نگران نباشين هر دو مدل قابليت اجراي فيلم ها رو دارند و usb 2.0 هستند
[HTML]http://www.samsung.com/ae/consumer/tv-audio-video/television/lcd-tv/LA32C550J1RXZN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification[/HTML]
[HTML]http://www.samsung.com/ae/consumer/tv-audio-video/television/lcd-tv/LA46C650L1RXZN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification[/HTML]
C650 رفرش ریت (Refresh rate ) آن 100 هرتز است که در C550 این میزان 50 هرتز است که این موضوع باعث می شود C650 در نمایش صحنه های اکشن و ورزشی عملکرد بهتری داشته باشد و از تار شدن تصویر جلوگیری می کند.نقل قول:
هر دو مدل USB دارند .
-در مورد neo pdp تقريبا مدلهاي جديد و نسلهاي 12G يا 13G نئو هستند منتها اونها هم كيفيت هاشون متفاوت هستنقل قول:
G .V .VT .U نئو هستند
-اما در مورد انتخاب بين دو مدل S و c650 دوست عزيز من نظر شخصيم رو ميگم از دوستان ديگه هم راهنمايي بگير من C650 رو پيشنهاد ميدم
-در مورد بازي هم مشكل خاصي با ال سي دي ها نخواهين داشت براي عموم اينطور هست مثل خود من
ديگه سليقه اي هست :46:
من بدجوری عاشق این 46c6900شدم ولی میگم تو سایت سامسونگ این مدل رو جز سری 6دونسته در صورتی که b7000که دوستمون گفتند مال سال2009هست جز سری 7محسوب میشه مگه سری 7 جدیدتر از سری 6نیست،و این که من از کدوم سایت مطمٍئن میتونم از بانه خرید کنم تو سقزشاپ که ledهاشو جمع کرده همش نوشته موجود نیست سایت بانه ال سی دی هم مدلc6200داره اگه میشه راهنمایی کنید
[HTML]http://www.samsung.com/ae/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/index.idx?pagetype=subtype_p2[/HTML]
دوست عزيز ما هر سال ميلادي مدل هايي داريم در هر سرينقل قول:
نه اينكه سري بالاتر يعني مدل جديدتر
در واقع a.b.c مدل سال رو معرفي ميكنه
3.4.5.6.7.8.9 سري هاي متفاوت اون سال ميلادي رو معرفي ميكنه
b7000 كه شما ميفرمايين سري 7 سال 2009 هست مدلي كه شما انتخاب كردين سري 6 سال 2010 هست
-در مورد خريد از بانه و... ميبينيد كه ...كمي سرچ بزنيد خودتون :46:
میشه واضح صحبت کنید یعنی میگید از اونجا نخرم اگه اینطوریه باید قید 46رو بزنم یا 40با گارانتی بردارم یا 46lcd
تو ایران تو جمهوری فعلا تنها مدلی که neopdp هست و به بودجه شما بخوره جی دهه که اونم فقط 42 اینچ داره سایز پنجاه اینچش اصلا تو ایران نیومده.نقل قول:
کلا این جناب تنهایم مسئول فروش سامسونگن همه پیشنهاداتشون یه جورایی به سامسونگ ختم میشه البته گاهی وقتها واسه اینکه بگن مثلا فن سامسونگ نیستن همچین یه جورایی ضعیف به بعضی برندای دیگه یه اشاره کوچولو میکنه وگرنه از هر 50 تا کلمه ایشون اگر تو سایت کسی آمار تهیه کنه 30 تاش کلمه سامسونگه حالا میخوان ناراحت بشن یا نشن ولی کلا جناب تنهایم سامسونگی بودن شما اینجا به کسی پوشیده نیست لطفا سفسطه ام نکنید چون تا به حال حداقل 10 تا از یوزرا نسبت به این قضیه به شما اعتراض کردن....
راجب سامسونگی بودن ایشون این پست آخرشون که البته چندباری از دهنشون در رفته:
ایشون خودش داره میگه که سامسونگ = خودش :46:نقل قول:
دوست عزيز ما هر سال ميلادي مدل هايي داريم در هر سري
نه اينكه سري بالاتر يعني مدل جديدتر
در واقع a.b.c مدل سال رو معرفي ميكنه
3.4.5.6.7.8.9 سري هاي متفاوت اون سال ميلادي رو معرفي ميكنه
b7000 كه شما ميفرمايين سري 7 سال 2009 هست مدلي كه شما انتخاب كردين سري 6 سال 2010 هست
-در مورد خريد از بانه و... ميبينيد كه ...كمي سرچ بزنيد خودتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما دوست عزیز اگه دنبال پلاسما هستی به مدلای جدید ال جی یه نگا بنداز خیلی خوبن من خودم پلاسمارو کلا به lcd ترجیح میدم lcd تصویر خوبی داره ولی فقط تا زمانیکه جلوش نشسته باشی... در ضمن lcd یای جدید سونیو بیشتر از سامسونگ بهت پیشنهاد میکنم البته lcd یای پارسال سامسونگ بهتر از سونی بودن من خودم از سورس یکسان روشون تصویر دیدم رنگای سونی طبیعیتره سامسونگ رنگ پوست صورتو به شدت نارنجی نشون میده و رنگاش یکمی به رنگ آبی تمایل داره ولی سونی بهتره مشکی سامسونگ یکمی بهتره ولی کلا زیاد با سونی فرقی نداره در ضمن پردازنده سامسونگ روی sd خوب کار میکنه ولی سونی عوضش روی hd بهتره که صد در صد در آینده بهتر جواب میده.
نظر من اینا بود.
خوش باشی
نقل قول:
میشه لطفا بفرمایید پلاسما LG سایز حدود 46 چیا بهتره؟
قیمت در چه حدودی؟
كاش كمي انصاف داشتين نميدونم من بهتون توهيني كردم يا به شما جسارتي كردم يا گفتم شما فن پانا هستين؟نقل قول:
تو ایران تو جمهوری فعلا تنها مدلی که neopdp هست و به بودجه شما بخوره جی دهه که اونم فقط 42 اینچ داره سایز پنجاه اینچش اصلا تو ایران نیومده.
کلا این جناب تنهایم مسئول فروش سامسونگن همه پیشنهاداتشون یه جورایی به سامسونگ ختم میشه البته گاهی وقتها واسه اینکه بگن مثلا فن سامسونگ نیستن همچین یه جورایی ضعیف به بعضی برندای دیگه یه اشاره کوچولو میکنه وگرنه از هر 50 تا کلمه ایشون اگر تو سایت کسی آمار تهیه کنه 30 تاش کلمه سامسونگه حالا میخوان ناراحت بشن یا نشن ولی کلا جناب تنهایم سامسونگی بودن شما اینجا به کسی پوشیده نیست لطفا سفسطه ام نکنید چون تا به حال حداقل 10 تا از یوزرا نسبت به این قضیه به شما اعتراض کردن....
راجب سامسونگی بودن ایشون این پست آخرشون که البته چندباری از دهنشون در رفته
-كاش دوستاني كه در پيام خصوصي يا جورديگه راهنمايي گرفتن ميومدن و شهادت ميدادن بارها من برندي غير سام بهشون توصيه كردم و الان خريدن ودارن استفاده ميكنند
سوال ايشون رو بخونيد وجواب من رو هم بخونيد من بايد از مدل هاي پلاسماي پانا ميگفتم؟
-به هر صورت مخلصيم شما هم حق نظر دارين ومحترم منتها نه با توهين كردن به ديگران :20:
سلام
من یه راهنمایی از دوستان می خواستم در مورد مقایسه پاناسونیک U20 سایز 42 و سونی EX400
و اینکه آیا پرداخت 300 تا 400 هزار تومان بیشتر برای خرید EX500 کار بصرفه ای هست
یا تصویر و امکانات U20 جواب گوی دیدن در منزل به صورت ساده هست