سلام دوستان من تو اون مرحله که باید ند تا صندوق پول رو پولشو برداریو بعدش بری به یه قایقه با هیچ دکمه ای سوار قایق نمیشه. حالا من موندم چیکار کنم.!!
Printable View
سلام دوستان من تو اون مرحله که باید ند تا صندوق پول رو پولشو برداریو بعدش بری به یه قایقه با هیچ دکمه ای سوار قایق نمیشه. حالا من موندم چیکار کنم.!!
اقا من تو مرحله ای که میری تو کلیسا 4 تا چنگکارو پایین کشیدم یه دریچه زیر کلیسا باز شد میرم پایین چیکار کنم یه مقبره هست با یه دیوار
دوستان من یه تیکه از بازی رو گیر کردم.
تو قسمت اول که واسه اولین بار میریم پیش پدرمون میگه باید یه نامه رو بدیم به lorenzo de medici
ولی توی نقشه هیچ علامتی نیست که بشه این یارو رو پیدا کرد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشاپیش ممنون.....
توي كنسول اين مشكل رو داريد؟؟؟نقل قول:
مطمنيد توي پي سي نيست؟؟؟؟
اخه كنسول از اين مشكلات نداره...
اینم از نسخه ی بعدیه assassin:
کد:http://oha2012.persiangig.com/image/996094_169181_front.jpg
سلام
دوستان یک مرحله هست که باید 9 نفر رو بکشی بعد از اون مرحله ای که یک نفر رو میکشی و اون با چاقو میزنه به شکمت و بیهوش میشه تا مدتی که دیگه ریش در آورده!
نفر سوم هم هست فکر کنم که توی یک کشتی هست چه طور باید بکشمش ؟!
بالای یک پشت بام هم هستی....
من تا از راه عادی میرم سربازها میبینن منو بعد دوباره نمیشه مثل اینکه باید کسی نفهمه!
یواشکی رفتی کنار کشتی از کنار هم که آویزون بود 3 نفرشون رو میکشم ولی دیگه نمیشه!!
کمک
سلام...حال ميكني با x10??:31:نقل قول:
همون كه رفتي خوبه ...
ميري به كشتي اويزون ميشي و اولش اون دوتايي كه اخر سمت راست كشتي هستن رو بكش ...بعدش هم اوني كه جلو يه چيزي مثل در هست ....
بعدش ميري داخل و اون دوتا رو كه كنا ر هم ايستادن با همون چاقو دوتايي ميكشي ...
بعد ميري رو لبه...با دكمه f زوم ميكني رو هدف و با كليك چپ ...تموم ....
نقل قول:
اوننجایی که میبینی ماموریت رو شروع میشکنه باید ( اگر روت به کشتی باشه ) بری سمت چپ تا میرسی به یه نگهبان رو پشت بوم. اون رو بزن. بیا پایین تو اب.
یکی از نگهبان ها داره توی اسکله راه میشه. از اسکله اویزون شو و رد که میشد پرتش کن تو اب.
بعد از این میری سمت چپ کشتی اون نگهبانی رو هم که بالا راه میره رو میکشی. دور میزنی میای سمت راست همون نقطه باز داره یه نگهبان راه میره.... اونم میندازی پایین.
میری دوباره سمت چپ کشتی یکی از نگهبان هیی که داره راه میره ( مشخصه ) میندازیش پایین. ( سمت راستی چون 2 تا از نگهبان ها روشون اون سمته نمیشه انداختش.
بعد میری رو اسکله سمت راسته کشتی. وا میستی و رو نگهبانی که داره راه میره نشونه میگیری با 7 تیر!
بعد که اومد تو تیر رست میزنیش. حالا احتمالا 2 تا گارد زره پوش میان پایین از کشتی. باید سری بپری تو اب یه جا قایم شی یا از اسکله بگیری اویزون بشی.
خوش شانس باشی یکیشون رو میتونی همون موقع بکشی بندازی تو اب. یکیدیگشونم محض احتیاط میری از پشت سر میکشی.
الان دیگه target مورد نظر باید اومده باشه جلو. قبل از این که بتونه روشو برگردونه کار اینم با 7 تیر میسازی!:31:
خیلی سخت بود این مرحلش. من اینجوری تمومش کردم... یه 20 باری هم باختم!:31:
خیلی خیلی ممنونloomina
ولی گیج که بودم گیج تر شدم
نگاه کن اون نگهبانی که بالای پشت بام هست کاری به کارت نداره اصلا اون رو میشکیم اون به هیچ
راه من اینه:
من همونجایی که هست میپرم توی آب بعد میرم اون طرف کشتی میرم از کشتی بالا آویزون میشم یک نگهبان میره بالا یکی میره اون سمت دوتاشون بعضی موقع ها همزمان میان می ایستن همون قسمتی که نرده نداره این دوتا رو میندازم پایین بعد میام پایین اونی که روی اسکله راه میره رو میکشم بعد دوباره از کشتی میرم بالا بالاترین قسمت کشتی که 2 نفر ایستادن یکی هم میره و میاد اونی که میره و میاد رو میندازم پایین بعد اون دوتا رو میکشم
حالا میمونه 5 نفر
2تاشون جلوی کشتی ایستادن
یکی هم میره و میاد اینو چون اون دوتا کله گنده زره پوشا نزدیک بهش نمیشه کاریش کرد
خب حالا چه کار کنم؟
باید از این 5 نفر که موندم اول کدوم رو و چه طوری بکشم؟
:18: چرا انقد طولانیه این اساسین 2 !!!!
تموم نمیشه که! من تازه سکانس 8 ام:13:
عزيز اين نقشي ها چيه؟؟؟؟؟؟؟اول بايد از رو همون ديوار بپري اون دوتا سرباز جلو پله ها رو بكشي.
2.ميري تو اب بعد از اون چوب ها ميگيري طوري كه سرباز متحركه نفهمه.نزديك كه شد اسله رو تيغ ميكني بعد با يك كليك اونو با تيغ ميكشه و به داخل اب ميندازه.بعد ميري اونور كشتي كه سرباز متحرك ها رو بكشي.از كشتي ميگيري ميري بالا (مثل قبلي)صبر ميكني تا سرباز ها بيان جلوت يكيش كه كشتي سري خودتو ميندازي تو اب.بعد دوباره ميري بالا و دومي ذرو ميكشي.بعد دوباره برميگردي و سرباز اينور كشتي رو با تير ميكشي بعد اون دو تا تبري از كشتي ميان پايين و كشيك ميدن.بي سر و صدا از پشت اون دو تا رو هم ميكشي كه هدف خودش از كشتي مياد پايين.اونم با گلوله حرومش ميكني. به همين سادگي به همين خوشمزگي.
ولي ميدونم گيج شدي هيچي نفهميدي بهتره از نقاشي دوستمون استفاده كني.
شما هر جور میخوای عمل کن ولی این به نظرم اونقدر باید برای کسی اسون باشه که جرات کرده ac 2 بازی کنه!:31:نقل قول:
به هر حال راه های بسیار زیادی داره بازی برای این که یه مرحله رو برید.. هر کس به یه روش میره... از هر کسی که رد کرده بپرسید میبینید روشش با اون یکی متفاوت بوده.
من فقط برای روشن شدن مطلب برای دوستمون کشیدم عکس هارو وگرنه علاقه ای نداشتم نقاشی کنم!
من هم نگفتم شما كار بدي كردي و حرف شما درسته.بازي اپن ورلد همينه ديگه.اصلا به نظر من بايد تو اين بازي خودت فكر كني و حرفه اي عمل كني.(يعني ما هم حرفه اي هستيم.:31:)
دوستان مطلبی گفته بودم مبنی بر اینکه دسته اتزیو در بازی قطع میشه. ببخشید. شرمنده. طبق جدید ترین عکسی که دیدم. این سلاح های جدید هر کدوم به شخصیت خاصی ربط داره. و اون سلاحی که برای دست های قطع شده هست. کلا برای یک شخصیت دیگه بازی هست.
احتمالا بازی بعدی چند شخصیت رو میشه کنترل کرد حتی برای یکی دو مرحله.
ولی چون بازی قرار حالت multi player هم داشته باشه امکان داره که این شخصیت های جدید با سلاح های خاصشون فقط در حالت چند نفره اینترنتی قابل انتخاب و استفاده باشند و در بازی تک نفره شخصیت شما فقط اتزیو باشه
سلام
من تو یه جایی گیر کردم
یه جایی که دوتا سرباز دارن پاسور بازی میکنن یکیشو میکشم اون یکی رو تعقیب میکنم میرم یه جایی که 4 تا سرباز دیگه هست اونارم میکشم بعد در که باز میشه میرم اهرمو میکشم وقت میده من او همون اولیه میمونم هر کاری میکنم نمیپره فاصله زیاده میشه کمکم کنید؟
و یه مشکلم دارم تا الان نقشه ام به خوبی کار میکرد ولی مثه اینکه به مشکل بر خورده وقتی میرم بالای برج ها نگا میکنم مینویسه map update ولی عکس پرنده محو نمیشه!!!
=)) با این نقاشیه خیلی حال کردم:))
دمت گرم:))
سلام دوستان
من تو سکانس 14 مموری 1 یه جا گیر کردم که در مورد codex pages هستش و باید اونو کامل کنم
این مرحله را باید چه جوری رد کرد یکی یه راهنمایی کنه ممنون میشم
اینم عکس از مرحله .
جدی میگی یا مسخرمون میکنی؟:31:نقل قول:
شما باید تمام codex page هارو توی تمام شهر ها هستن بگیرید.نقل قول:
باید کل شهر هارو بگردید و همشون رو پیدا کنید.
بعد میتونید واردش بشید.
توی منو بازی یه قسمت هست بنام The Truth من بازی رو تموم هم کردم اما وقتی وارد اونجا میشم هیچی نیست
پایینش یه دکمه هست که نوشته Play
؟؟؟؟
باید رو دیوار بدوی بری بالا بعد سمت راست رو بگیری و دوباره دکمه پرش رو بزنی.نقل قول:
من برای بار دوم سوار ماشین پرنده شدم تا اخرین کلید لباس التیر رو پبدا کنم ولی فقط پرواز میکنه؟؟؟؟
باید کل شهر رو پرواز کنم تا محلی نشون بده؟؟؟
اون مربوط به يه سري فايل ميشه كه در نقاط مختلف شهر بايد پيدا ميكردي ... يه سري اشكال عجيب مثل چشم و ...نقل قول:
يه كم همين تاپيك رو بگردي فيلمش رو پيدا ميكني ....
شما اشتباه ميريد....توي همون شهري هستين كه شورش شده بود و بچه هاي اون زنه رو دزديدن...اون چيزي كه شما رفتين ارم اساسين داره اما سفيد هست و يه ماموريت جانبي هست .... بايد توي نقشه دنبال ارم هاي اساسين باشيد اما سياه رنگ...نقل قول:
اونا مربوط به شنل اطاير هستن ....اگر توي نقشه نيست ...احتمالا همه رو گرفتين ...به ويلا بريد و حال كنيد ...
آقا بعد از اینکه Codex pages ها را دادیم به داوینچی ترنسلیت کرد بیاد چیکار کرد؟
توی مموری آخر ...
یه تابلو هست و بقیه هم کنارم وایستادن
مثل یک پازل مرتبش کن تا شبیه به نقشه کره زمین بشه.
کار خیلی ساده ای هست از بیرون عکس که کادر داره شروع کنی ساده تر هست.
بعد از اینکه codex ها رو چیندی رو دیوار با نگه داشتن e ایگل ویژن رو فعال کن و مثل شکل زیر مرتب کننقل قول:
شاید این سوال رو قبلاً دوستان پرسیده باشند
اما من هر چی گشتم ندیدم
توی اون مرحله هستم که یارو هی توهم میزنه !!
بعد یه دفعه میره تو یه جایی باید یکی رو دنبال کنه
یارو هم میره تو یه قلعه
ما هم باید بریم اون بالای قلعه
من هر چی خودمو می کشم نمیتونم برم بالا
سلام...نقل قول:
به همون جايي كه ميرسي و اون ميره تو قلعه...شما بايد از سمت چپ در يريد بالا و روي تيرك چوبي بريد ...بعد هم بپريد و سمت چپ رو بگيريد و بريد بالا ...
به جز اين راهي نداره ...
توی اون تراس روبروی تیرک چوبی رو سکو قرار بگیر بعد بدون اینکه جهت بدی بپر.نقل قول:
دقیقا کجاش گیر می کنی؟ یه عکس بزار.نقل قول:
من خیلی راحت رفتم بالا!
یه دونه از این کدکس ها مونده.
اگه همه نقشه ها رو آزاد کنم نشونش می ده یا باید برم تو شهر بگردم؟
نقشه ای ندارین از محل همشون؟
دوست من ... نقشه رو اپديت كن حتما ...نقل قول:
بعد هم خوب زوم كن تا اگه دوتا از موارد رو هم افتادن مشخص شه ...
بیرون شهر ها هم هست؟نقل قول:
ولله فكر كنم توي ويلا فقط بيرون شهر بود كه اون رو گرفتي ...نقل قول:
نبايد باشه ....خوب زووم كن پيدا ميكني ...:46:
در اخرین کلید اطایر گیر کردم
همون جای که پروراز میکنی اون دختر و پسرش رو هم نجات دادم 9 نفر رو هم کشتم
کود پک میخواهد دارم پیدا میکنم
خب مشكلتون چيه ؟؟؟نقل قول:
لااقا بگيد و توضيح بديد تا بشه كمك كرد ....ممنون...
من جدای از همون مشکل برج ها یک سوال هم دارم:توی معمای The Fourth Day که باید چند تا شکل رو انتخاب کنم،کدوما جواب درست هستن؟ توضیحش اینه:Once Worshiped Now Ignored.From A distance It Watches And Waits
خودم از توضیحاتش حدس میزنم باید یک چیزی مربوط به شیطان باشه.
دوستان بنده اونجایی که باید 30 تا صفحه codex پیدا کنی بعد ببری پیش عمو گیر کردم!
30 تا رو پیدا کردم و میرم پیش عمو میگه بزار روی دیوار و همه رو گذاشتم بعد یکم صحبت کرد بعد باید گوی که دستت هست رو بزاری روی پایه و بری جلوی codex ها بایستی از اینجا به بعد نمیدونم چه کار کنم؟!
باید صفحات رو بچرخونم؟!
کمک
بله بايد با دكمه e حالت عقاب رو فعال كني و بچرخونيشون تا بتوني شبيه قاره ها درستش كني ...نقل قول:
اقا من خیلی وقت پیش یه سری عکس که جا های اون نقاشی های عجیب غریب رو نشون میداد تو همین فروم پیدا کردم ولی یادم نمیاد کجا! کلی هم گشتم پیداش نکردم... کسی میتونه برام عکس هارو بزاره یا اگر تو همین تاپیک هست برام نقل قولشون بکنه.
ممنون میشم.
گیم پلی بازی خیلی باحاله مخصوصا از اون خوشم اومد group استخدام میکنی .. :دی
در کل خیلی ساده بود یه شبه رسیدم به سکانس 4 . الان فقط آخرین تارگت مونده . 5 بار رفتم بالای برجه . یه بار که archer ها زدن . تهشم راهشو پیدا کردم تا اومدم بکشم یارو منو پرت کرد پایین :18:
هوش مصنوعی رو برم من . خیلی باحال جاخالی داد :دی
یه سوال از کسانی که برای بدست آوردن یکی از شش تکه برای بدست آوردن زره الطیر از ماشین پرنده استفاده کردن!!
چجور شد نیاز به ماشین پرنده پیدا کردید؟
من تمام شش قطعه رو به محض اینکه دسترسی به اون ناحیه شهر آزاد شد بدست اوردم. (هیچ نیازی هم به ماشین پرنده پیدا نکردم.)
(قبل از وقتی که با اساسین های دیگه آشنا بشه و بعد بیهوش بشه و ...)