هیچ جا ذرست آپ نمیشه که اینجا هم قابل نمایش باشه.
هیچ جا ذرست آپ نمیشه که اینجا هم قابل نمایش باشه.
نقل قول:
بله بله ممنون کاملا درسته.
فقط دو تا سوال یکی اینکه پورت RGB نداره؟ مثل همون پورتی که کارت گرافیک رو به مانیتور وصل میکنه.
و سوال دوم از کجا خرید کردید؟ گفته بودید اپل بازار اما یه فروشگاه به این نام هست که سایت ش دان ه.
سلام یسری اطلاعات مفید در مورد مک بوک ها جمع کردم اینجا مینویسم.
میدونستین بجز ۱۵ و ۱۷ اینچها ، ۱۳ اینچها هم subwoofer دارن به همراه دو اسپیکر در دو طرف کیبورد که صدا رو استریو پخش میکنن
خیلیها میگفتن فقط ۱۵ و ۱۷ اینچها subwoofer دارن اما اینطور نیست.
اطلاعات بیشتر درمورد ۱۳ اینچ ۲۰۱۰:در کل فکر کنم فرق ۱۵ و ۱۷ در گرافیک و سیپیو هستش که گرافیک رو تو ۱۳ اینچ میشه با افزایش رم جبران کرد ، البته در ۱۷ اینچها علاوه بر این یک پورتکد:http://support.apple.com/kb/SP583
audio in هم وجود داره (علاوه بر میکروفون درجه یک و استثنایی ای که تو هرسه مدل ۱۳ ، ۱۵ و ۱۷ وجود داره درمورد نوع و کیفیت این میکروفون بعدا براتون مینویسم.)
یک مطلب دیگه اینکه اون دفعه که سر آپدیت اشتباه کردم و اتفاقی که صفحه قبل نوشتم افتاد اینبار با اتوماتیک آپدیت بدرستی آپدیت شد .تغییرات قابل مشاهده تنها اضافه شدن آیکون app store به داک هستش.
موقعی که با لپتاپتون کارای سنگین میکنین مک بوکتون شروع میکنه به داغ شدن. پس لازمه چند تا چیز در مورد نحوه خنک کردن cpu و درجه حرارت نرمال اون بدونیم.
من سایت اپل و چند تا فروم مربوط به اپل رو گشتم و براساس اطلاعاتی که بدست آوردم درجه حرارت مناسب بین ۴۰ تا ۶۰ درجه سانتی گراد و در زمان فعالیت سنگین بین ۶۰ تا ۷۲ درجه سانتیگراد همچنان بدون خطر و معمول است و از ۷۲ تا ۹۰ نزدیک محدوده خطره ولی هنوز به cpu آسیب نمیرسه البته در کوتاه مدت
بلاتر از ۹۰ تا ۱۱۰ واقعا خطرناکه و کم کم به cpu آسیب وارد میشه و دمای ۱۰۰ تا ۱۱۰ دمایی هست که احتمالا ساختار درونی cpu شروع به تغییر میکنه و البته
مک بوک ها اَعَم از ایر و پرو و مک بوک در این رنج از دما خود به خود خاموش میشن و مانع از بروز هرگونه مشکل برای cpu میشن .
اینم یه نوع هوش مصنوعیِ که تو محصولات اپل بکار میره از این دست میشه به تنظیم نور خودکار نور صفحه نمایش و صفحه کلید اشاره کرد.
Omnidirectional Microphones میکروفون های بکار رفته در مک بوک ها از این نوع میکروفون است.
از موارد منفی این میکروفن ها اینست که اگر در کنار اسپیکر روشن قرار بگیره باعث نویز بیشتر میشه .
از موارد مثبت اینکه کاملا مناسب برای gargeband است یعنی میتونین تو یه محیط بسته چند ساز را با هم بنوازید و صدا رو با کیفیت بالا و نزدیک به حرفه ای ضبط کنید.این میکرو فن کاملا مناسب تر از دیگر میکروفنها برای رکورد گرفتن از یک گروه موسیقیست.
خبر قطعی در مورد مدل جدید مک بوک پرو دارین؟
تو فروم های خود سایت اپل گفتن هر سال تو ماه آپریل اومده اما کسی دقیق نمی دونه
من از تابستون با سفری کار کردم که واقعا بی نظیره / نرم افزار دیگه ای از مک هست که تو ویندوز هم کار کنه؟
به امیدی روزی که تمامی کسانی که تو کف لپ تاپ های گرون اپل موندن اپل دار بشن !!!
اگر منظورت فقط لپ تاپه مدل MC665LL/A که ۱۷ اینچ و cpu i7 و قیمتشم ۳ میلیون هستش تقریبا .نقل قول:
البته MC373LL/A هم مست که همون کانفیگه ولی ۱۵ اینچه نه ۱۷ و قیمتشم ۲.۵ میلیونه که ۵۰۰ تومن ارزون تره و نیم کیلو سبک تره .
اما یه فرق دیگشونم تو پورتاشونه و اینکه ۱۷ اینچ علاوه بر میکروفون که همه دارن یه ورودی صدا هم دارن .
گران ترین کانفیگ اپل 4600 دلار میشه که اگر هم مثلا کسی بخره با واسطه و بیاد ایران حدود 5100 میشهنقل قول:
با تشکر از شما قیمت واسم مهم نیست میخوام یه مشخصات کامل داشته باشم که بتونم تو ایران پیداش کنمنقل قول:
خواهش میکنم پیشرفته ترین مدل به همراه توضیح کامل از امکاناتشو بزارید
با تشکر از همه دوستان
اگر مشکلی در مورد هزینه ندارید به نظرم هزینه کنید و کاستم بخرید نه مدل ساده اش!نقل قول:
اما پیشرفته ترین مدل لب تاپ مک بوک پرو اپل مدل MC666هست که اگر بخواهید کاستم ایی روش قرار بگیره رو همین مدل قرار میگیره
مشخصات پایه این لب تاپ به شرح زیر است:
سی پی یو Corei7 با فرکانس 2.66 (قابلیت کاستم در سایت اپل با 400 دلار به سی پی یو corei7 با فرکانس 2.88)
رم 4 گیگ باس 1066(قابلیت کاستم در سایت اپل با 400 دلار به رم 8 گیگ)
هارد 500 گیگ با 5400 دور(قابلیت کاستم در سایت اپل با 50 دلار به 7200 دور + با 200 دلار 128 گیگ اس اس دی + با 650 دلار اس اس دی 256 گیگ و با 1300 دلار اس اس دی 512 گیگابایتی!!!)
ال ای دی 17 اینیچی با رزولوشن 1920 در 1200.
گرافیک جی فروش 330 جی ام با 512 مگابایت رم.
ورزن 3 کیلوگرم
قیمت مدل پایه با کانفیگ فوق 3 میلیون و 50 هست با گارانتی نقش.
نقل قول:
با درود.
میخوام واسه دوستم یه 503 یا 375 بخرم.لطف می کنید بگید که این قیمتها واسه کجاست؟اقلاٌ 100-150 تومان زیر قیمت بازار قیمت داده اید.اگه اینجا نمیشه پاسخ بدبد لطف کنید پیام خصوصی بفرستید ممنون میشم.
با سپاس فراوان.
سلام دوست مننقل قول:
این قیمت های کف بازار هست و بدون گارانتی توجه کنید بدون گارانتی چون با گارانتی نقش نزدیک 250 تومان از این قیمت ها بالاتر و با گارانتی الماس هم نزدیک به 150 الی 170 تومان بیشتر هست
باز اگر تو بازار پیدا نکردید با این قیمت بفرمایید ادرس مغازه هم خدمت اتون میدم
آقا من میخوام نت بوک بخرم .... بینه 3 تا نوت بوک گیر کردم .... "MacBook Pro MC374LL/A" ، "dell Inspiron 5010" ، "VAIO EA3EGX/BJ"
چشم بد جوری این مک پرو رو گرفته ، از طرفی میخوام ویندوز سون هم داشته باشم ، اینم میدونم که میشه روش سون رو نصبید ... ولی من وقتم یه مقدار کمه، تا 2 شنبه بیشتر وقت ندارم ، بعدش میرم دانشگاه به اینترنت زیاد دسترسی ندارم تا قبله عید هم نمیام دیگه... حالا میخوام ببینم میتونم تو این چند روز چیزایی که برا نصبه سون لازمه دانلود کنم و برم یونی درستش کنم ؟ آیا به مشکله اساسی بر نمیخورم؟فارسی ساز و اینا چی؟
شاید یه مقدار سوالام خنده دار باشه برا شما ها ... ولی من که تا حالا تجربه مک ندارم یه خورده میترسم ..مخصوصا وقتی که وقتم هم ندارم .... حالا بعد از 3 سال دوباره اومدم اینجا تا ازتون کمک بگیرم دوباره ....
پیشاپیش از کمکتون ممنونم.
سلام من میخوام یه مک بوک پرو بخرم ولی منتظر این هستم که اپل مدل های جدیدشو عرضه کنه اما هرجا گشتم هیچ چی راجع به مدل های سال 2011 پیدا نکردم میخواستم بدونم اصلا اپل قصد همچین کاریو داره که مدلهای جدید بده؟ و اگه احتمالش هست زمان حدودیش کیه؟ ( منظورم از مدل های جدید اینه که مثلا گرافیک 512 رو به 1 ارتقا بده) ممنون
رفیق از هرجا بخری مخصوصا اگه صبح بری که سرشون خلوته (تو پاساژ پایتخت ) همونجا بخوای برات میریزن.درضمن اگه ویندوز سون رو خودت داشته باشی با فترچه راهنما و راهنما هایی که تو خود مک هست راحت میتونی نصب کنی .بجز ویندوز چیز دیگه ای لازم نداری.نقل قول:
من خودم چون نمیدونستم صبحها باید برم واسه نصب (البته چون از فروشگاه rayapple خریدم) ۲روز رفتم اومدم تا نصب کردن چون من هم اون موقع نمیدونستم نصبش چقدر راحته. اگر میدونستم صبح بهتره همون دفعه اول واسم نصب میکردن.فارسی ساز هم نیاز نداره. ولی کلا اگه مک میخری بهترین کاربری رو وقتی داره که به اینترنت وصل باشه چون راحت آپدیت میشه و راحت نرم افزارای رایگان و پولیشو میتونی دانلود کنی.
سوالتم خنده دار نیست چون خیلی ها همین مشکلات رو قبل از کار کردن با مک دارن . دوست عزیز راه حل مشکلات تو مک خیلی سادست.
(یه پیشنهاد دوستانه اگه همین که خریدی یه هارد اکسترنال وصل کن و Time machine رو فعال کن تا بک آپ بگیره بعدش هر بلای خواستی سرش بیار با یه رییستور ساده از طریق دی وی دی همراه مک میتونی همچیزو به حالت قبل در بیاری)
در نهایت توسیه میکنم صبح بری بخری بدی همونجا رایگان واست نصب کنن خیلی سرشن شلوغ باشه مثل اتفاقی که واسه من افتاد ۲ یا ۳ ساعت طول میکشه وگرنه خیلی سریعتر کارتو راه میندازن.اینجوری خیالتم راحته.:31:
سلام
نظر دوستان در مورد مدل زیر چیه؟
MACBOOK PRO 2010/MC372 - 15''4, Core i5, 2.53ghz
گرافیک این مدل gt330 هست
به نظر شما میشه باهاش بازی کرد؟
مثلا کال آف دیوتی؟
یا جی تی ای وی ؟
کلا چطور دستگاهی هست؟
این مدل کارت تا چه مقدار شر میکنه؟
بنده اين مدل رو دارم :13: همه بازي ها رو اجرا ميكنه ولي دماش ميره بالا :19:نقل قول:
بهتره صبر كنيد چون سري جديد در راهند :46:
سلام عزیز این بازیارو با مدلای ۱۳ اینچ هم من بازی میکنم. مدل های جدید تا اواخر تابستان ۲۰۱۱ میاد اگه میخوای میتونی صبر کنی البته قیمتش بعد از ورود به ایران معلوم نیست چقدر بشه. اگر چند صفحه قبل رو بخونی در مورد تفاوتهای واضح مدلهای مختلف توضیح دادم.نقل قول:
چقدر باید صبر کنم؟نقل قول:
آخه واسه خرید عجله دارم؟
قیمت مدل های جدید چطوریاست؟ کمتره یا بیشتر؟
اين سوالات مربوط به بخش مشاوره براي خريد هست :13: اگر سوالي داريد اونجا بپرسيد :11:نقل قول:
قيمت ها در اوايل گرونتر و بعد به حد تعادل ميرسه :13:با عرضه شدن سري جديد قيمت ها مشخص ميشن
طبق اخبار گفته شده همین پنج شنبه قراره خط تولید مک بوک جدید ایجاد بشه و ان شاا تا عید قطعا مک بوک جدید که امکانات بسیار بیشتری هم داره قابل تهیه خواهد بودنقل قول:
بهترین سورس برای یادگیری مک همین اینترنت هست. در همین اینترنت شما میتونید اموزش نصب ویندوز روی مک بوک رو یاد بگیرید میتونید اموزش کامل سیستم عامل مک را فربگیرید به طوری که حرفه ای شوید فقط کمی وقت باید بزارید و در سایت های اموزش مقالات رو مطالعه کنید همیننقل قول:
مک بوک های جدید به زودی عرضه خواهند شد و من انتظارات شخصی ام رو از مک بوک پرو های جدید میگم:
- مهاجرت کامل به SSD آنبرد همراه با پشتیبانی از TRIM
- استفاده از Sandy Bridge
- استفاده از چیپ های گرافیکی سری Geforce 500M
- حذف اپتیکال درایو و HDD ، یا حداقل حذف یکی از اینها و وجود گزینه ای برای انتخاب یکیشون موقع Config کردن
- پورت های USB بیشتر (سه تا) ، یا حداقل با فاصله بیشتر بین اون دو پورت :دی
- وجود پورت Light Peak !
- وجود پورت HDMI
- استفاده از صفحه IPS (خیلی ایده آل میشه دیگه :دی)
- بالا نبردن قیمت!
اینها انتظارات من برای آپدیت ایده آله ... گرچه صد درصد همه اینها اتفاق نمی افته ولی امیدوارم بعضی هاشون اتفاق بیفته. :46:
دل کلا" خیلی چیزها میخواد! :31:نقل قول:
اما اپل هیچ وقت نمیاد یهو ملتو سیراب کنه. سیاستش قطره چکانی هست.
به علاوه این همه تغییر به خصوص اون مانیتور و اس اس دی اثر محسوسی روی قیمت دارن
اپل هم حاشیه سودشو میخواد حفظ کنه:2:
البته این بحث ها برای سری 13" هست و اینکه اینی که تو گفتی اگر بیاد روش فکر نکنم قیمتش کمتر از 2300 بشه { جداقلش تو ایران } ولی واقعا به این چیزهایی که گفتی نیاز داره برای بهترین بودن:40:نقل قول:
برای همه سایزها می تونه باشه ... به نظر من مشکلی نیست اگه برای بعضی آپشن ها (مثلا صفحه IPS) هزینه اضافی گرفته بشه و اونها رو به عنوان کانفیگ های گرون قیمت عرضه کنه، ولی بالاخره باید یکی دنیا رو به سمت جلو پیش ببره و یکی باید بگه HDD ها دیگه بدرد نمی خورن، دوران CD/DVD به سر رسیده و ... ، و خب همیشه اپل این افتخار رو داشته :دی از حذف فلاپی دیسک تا USB و ... گرفته تا محدودیت های نرم افزاری و عدم پشتیبانی از Blueray .نقل قول:
کلا این سیاست هاست که آدم رو به اپل علاقمند می کنه نه خشکل بودن لپ تاپ ها و آیفون هاش!
نقل قول:
شایعاتی مبنی بر :
استفاده از دو هارد یکی معمولی و یکی هم SSD (که سیستم عامل مکینتاش روش نصب میشه) هست
استفاده از نسل جدید پردازنده ها هست ! Sandy Bridge
هنوز در مورد گرافیک خبری نشده
چند پارت نامبر و قیمت هم اومده توی نت که هنوز معلوم نیست درست هست یا نه !! ولی اگه Sandy Bridge و 2 تا هارد گذاشته باشن به نظر من که خیلی خوبه و اون قیمت ها زیاد نیست ! ( منتظرم سری جدید معرفی بشه که برم بخرم :31: )
بعضی ها هم میگن که احتمالاً روز تولد استیو معرفی بشن
و ما همچنان منتظریم :(
منبع : مک هلپ
سلام به دوستان عزیز مخصوصا آقا امید
کار من بیشتر با نرم افزارهای طراحی مانند ansys و abaqus و sap و ... هست از انجایی که خیلی به apple علاقه دارم میخواستم راهنماییم کنین که این برنامه ها واسه مک هم نوشته شدند یا نه؟در ضمن اگه بخوام با این برنامه ها با ویندوز اپل کار کنم جواب میده یا نه؟(چون انسیس برنامه سنگینی هست).و چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید که بخرم تا از هر لحاظ بهترین باشه(قیمتش مهم نیست)
متشکرم
مك بوك پروي 2011 معرفي شد :18:
براي اطلاعات بيشتر به اينجا مراجعه كنيد :
کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=384784&page=288
دوست عزیز اگر بهترین کانفیگ اپل رو بخری 100% برنامه هات اجرا میشه تو ویندوز یا مک در مورد بهترین کانفیگ هم در صفحات قبل بهمراه یکی از دوستان توضیحات کافی رو دادیم پس دو صفحه قبل رو بخونید.:13:نقل قول:
اگر هم کانفیگی میخوای که مطمئن باشی که کارت خوب پیش میره و قیمتش هم مناسب تر باشه مدلهای 15 اینچ پیشنهاد میشه که تمام مدل هاش کار شما رو پیش میبره.
دقیق نمیدونم این نرم افزارها چقدر cpu و گرافیک لازم دارن ولی چون نرم افزار های سیمولیشن هستن بنظرم 13 اینچ ها زیاد بکارتون نمیان.(کارتون رو انجام میدن ولی با سرعت کمتر.)
من تا حالا ندیدم مک بوک پروم کم بیاره (13" و 2.66 gh):8:
داخل مك بوك پرو چه ميگذرد ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت گرافیک این سری intel 3000 چقدر قوی هست؟؟؟
مشخصاتش چیه؟
و چند تا بنچمارک میشه بزارید!!!
بچه ها این کارت گرافیک جدید intel hd 3000 از gt 320 که توی 13 اینچ های قبلی بود قوی تره ؟
دوستان
مك بوك هاي سري جديد اومده داخل ايران؟؟
قيمت ها چه جوري هست؟؟؟
انقدر زود که نمیاد ولی تا هفته بعد فکر کنم تک و توک بیان وقیمتش هم باید خیلی بالا باشه چون اینجا ایرانه و مدل های قدیمی رو هنوز پایین نکشیدن و اگر بخوان اینها رو ارزون بدن رو سر اونها می خوره.
اپل توی دبی استور داره؟
اگه داشته باشه میشه با قیمت سایت خرید
سلام
لپ تاب پل فقط سيستم عامل خودش رو ميشه نصب كرد يا سون و اكس پي هم ميشه نصب كرد
هر سيستم عاملي كه دوست داريد مي تونيد نصب كنيد :46:نقل قول:
من يك لپ تاپ ميخوام كه تصويرش عالي باشه و چشم رو اذيت نكنه به نظرتون لپ تاپ اپل بگيرم يا سوني يا اسوس و...
نميدونم چكار كنم
تا 2500000هم ميخوام هزينه كنم
وزنشم مهم نيست
فقط كيفيت
برا گيم هم نميخوام
نقل قول:
مك بوك پرو راست كار شماست :13:
نقل قول:
کارت گرافیک این سری intel 3000 چقدر قوی هست؟؟؟
مشخصاتش چیه؟
و چند تا بنچمارک میشه بزارید!!!
نقل قول:
بچه ها این کارت گرافیک جدید intel hd 3000 از gt 320 که توی 13 اینچ های قبلی بود قوی تره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]