g51 قیمتش کمتر از g73نقل قول:
تازه کانفیکشم بیشتره از g73
g73 که تو ایران هست با i7620 هستش
اینم در نظر بگیرید که g51 صحفش 15 اینچه حمل و نقل راحتره
جفتشونم خوبن هر کدوم یه سری امکانات دارن
g51 قیمتش کمتر از g73نقل قول:
g73 که تو ایران هست با i7620 هستش
اینم در نظر بگیرید که g51 صحفش 15 اینچه حمل و نقل راحتره
جفتشونم خوبن هر کدوم یه سری امکانات دارن
ببخشید ؟! کجا اووقت ؟!نقل قول:
کانفیگش بالاتره ؟! الان شما مشخصات G51 رو بذار لطفا . حتما با یه مدل دیگه اشتباه گرفتیش !
سایز و وزن زیاد G73 رو که من قبلا اشاره کرده بودم بش .
دو سه روز نبودیم....:18:
ببین چقدر بحث G73 شده!
مهرداد جان. دیگه کسی G73 رو با اون کانفیگ نمیاره:10:نقل قول:
g51 قیمتش کمتر از g73
در ضمن اگه مدل می گین کامل بنویسین! مثلا G51 غلطه! G51JX و G51J3D و G51J و... ماشاالله بین اینا 300-400 تومن اختلافه!:5:
در کل این وزن پایینتره سری G51 خودش یه حسنه. بستگی به نیازه طرف داره
سلام
می خواستم نظرتون رو درباره ی لپتاب ul80 و u30j30 بدونم(کیفیت، کارایی و ...)
در مورد لپتاپ ul80 که cpu i5 داره شنیدم که برای اینکه باتری تا 12 ساعت بتونه شارژ بکنه cpu اون به اندازه اسمش قوی نیست
بله درست شنیدید. پروسسورهایی که روی سری UL80 استفاده میشه Low voltage هستن، و در مقایسه با مدلهای Standard Voltage در فرکانس های پایین تری کار می کنن، برای مثال i5 520 standard voltage در حالت عادی 2.4GHz هست در حالی که پروسسور استفاده شده روی UL80 از سری 520UM هست که که در فرکانس 1GHz کار می کنه. استفاده از این پروسسورها، سبب بالارفتن عمر باتری به میزان قابل توجهی میشه اما خب پرفورمانس رو به دلیل کار کردن در فرکانس پایین تر به شدت پایین میارهنقل قول:
سلام.
دوستان لپ تاپ اسوس تا ۱.۴۰۰ تومن چه مدلی رو پیشنهاد میکنین.
عزیز دل من میگم g51 که تو ایران هست کانفیک cpu و رمش بیشتر از g73 که هستنقل قول:
من کاملا این مدل های ایسوز رو میدونم اشتباه هم نکردم
sایز و وزن هم درست گفتید
منم که گفتم هر دو برای یه کاری خوبن
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------
توی پایتخت که اغلب همه با اون کانفیک میارننقل قول:
سایتای دیگرو کاری نداشته باشین که سفارشی میارن
وزن پایینتر هم بله حسنه
g51 سری 3d هم اونم باز یه حسنه
میگم که در کل این دو تا مدل هر کدوم برای یه کاری خوبه
g73 که حملش خیلی سخته تقریبا هم غیر ممکنه
اخه خیلی ضایع میشه ادم لپتاپ به اون گندگیو ببره جایی:31:
اما g51 میشه
بازم خود دانی
من نظر داد مهمین:20:
اگه 2.9 کیلو براتون زیاد نیست n61jqنقل قول:
سلام. رو لپ تاپ من trend micro internet security نصب شده. ترایال هستش و حذف هم نمیشه. یعنی موقع uninstall پسورد میخواد. منم نمیدونم پسوردش چیه. کسی میتونه کمکم کنه؟
عزیزانی که سری n61 ایسوس دارند از صفحه نمایش لپ تاپشون راضیند؟
تنها ایرادی که خیلی تو چشممه همینه.
لطفاتجریبیاتتون رو دریغ نکنید.
واقعیتش بین n61ja و Sony VAIO F Series VPC-F11CGX/B موندم که کدام رو انتخاب کنم
Sony VAIO F Series VPC-F11CGX/B
Core i7 720QM 1.6 GHz
900*1600 16.4" LCD
320GB - 7200 rpm
DVD-RW
NVIDIA GeForce 310M
Mfr estimated battery life 4 hour(s)
Made in USA
قیمت 1.250.000 تومان
ایسوس هم که میدونید
Notebook: Asus N61Ja (N61 Series)
Processor: Intel Core i5 520M
Graphics Adapter: ATI Mobility Radeon HD 5730
Display: 16.0 inch, 16:9, 1366x768 pixels, glossy: yes
Weight: 3kg
1200 هم قیمتش
من n61jq دارم. صفحه نمایشش هم خوبه.
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
لطفا یکی هم جواب منو بده
عزیزم این سونی تا جایی که من میدونم سرعتش 5400هست و usb 3 هم نداره و خب البته گرافیک ضعیفی هم داره ..... من اگه بودم که n61 رو میگرفتم اصلا شک نکن علاوه ب راینها سونی مشکل گرما داره جوری که صدای فنش خیلی زیاد میشه بعضی وقتا گفتم که n61 بگیر . هارد n61 هم 500 گیگی هست . نمیتونی n61jq بگیری؟نقل قول:
نقل قول:
خب اگه پاک نمیشه از توی startup در بیار برنامرو ...... باید بری توی start - run
تایپ کنی msconfig ابرگه استارت اپ رو باز کن ..... اسم برنامه هایی رو که نمیخوای بوت بشند رو کنارشون تیک بزن و سیو کن ستینگ رو بعد هم رستارت . دفعه بعد راحت میتونی برنامرو پاک کنی . در خدمتیم.
نقل قول:
ممنون دوست من
نمیخوام بیشتر از این براش خرج کنم
یاد هم تفاوتی ندارند فقط cpu فرق معامله هست
ولی امضاتون جالبه
میترسم بمیرم و n61 رو تو دستام لمس نکنم
اره امضام هم جریان ها داره . بگزریم . منظورم سری jq اون مدلی هست که 500 گیگ 7200 هست رو میخوام ... اما شیرازو گشتم نبود دارم میرم تهران.....
خب سرعت هارد هم خیلی مهمه .. همین usb 3 هم همینطور . قبول نداری؟ بعضی از برندها نون اسمشونو میخورن وگرنه همچین اش دهن سوزی هم نیستن . همین اسوس هم تازه داره جای خودشو به عنوان فروشنده لپتاپ تو اسیا باز میکنه . 2 سال پیش به هر کسی میگفتی اسوس میگفت بدرد نمیخوره و فلان . شما الان برو تو یه مغازه امکان نداره از asus بد بگه این هم بخاطر اونه که کمترین خرابی رو داره طبق امار 3 ساله .... نظر با خود شماست .
دوستان یکی از دوستان من میخواد asus k42jc بگیره .... به نظرتون چیز خوبیه؟؟
محاسن و معا یبش چیه؟
تو این رنج چیز بهتری هست؟
ممنون میشم
1. این برنامه رو بر حسب 32 بیت یا 64 بیت بودن ویندوزت دانلود کن.نقل قول:
32 بیت
64بیتکد:http://solutionfile.trendmicro.com/solutionfile/EN-1037161/32bit.exe
2. اجراش کن و YES رو بزن.کد:http://solutionfile.trendmicro.com/solutionfile/EN-1037161/64bit.exe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. از بالای برنامه برو توی تب Uninstall و Uninstall Software رو کلیک کن.
4. مرحله پاک شدن رو با کلیک کردن Uninsall تکمیل کن.
5. ریستارت کن.
دوستان امروز یه سر رفتم PC Center
دیدم دوباره G73 رو اوردن. کانفیگه کاملشو که 8 گیگ رم داره با 1 ترا هارد میداد 2.500.000!
یه کانفیگه دیگه هم داشت با 500 گیگ هارد و 6 گیگ رم بدون کیف و موس می داد 2.050.000
این دومیه خیلی مشکوک میزنه!
آقا یه گندی زدم هم ریجیستری و هم فایلاش رو دیلیت کردمنقل قول:
نقل قول:
منظورت اینه که گند زدی به رجیستری و فایلای TrendMicro Internet Security ؟:31:
مشکلی نداره. سی دی درایو های ASUS رو بزار تو لپ تاپ و فقط TrendMicro Internet Security رو دوباره نصب کن. و مراحلی که در پست قبلیم گفتم رو تکرار کن. اگر گفت که این برنامه رو داری فایل ستاپ رو دستی اجرا کن و Repair رو بزن.
نه بابا چه مشکوکینقل قول:
همونو تو best buy زده 1200 دلار
چیش مشکوکه؟
ایران چه نامردیه 800 تومن روش کشیدن رو اونکیم 1 تومن
:41:
ریپیر نداره فقط یه آناینیستال داره که میگه نمیتونم انجام بده !!!!!!!نقل قول:
پس 1 راه برات میمونه و دیگر هیچ :31:نقل قول:
چون نسخه ای که همراه ایسوس ارائه میشه و در سی دی هم وجود داره نسخه ی 2009 هست میتونی نسخه ی 2010 رو دانلود کنی تا ببینی که گزینه ای به اسم Upgrade وجود داره یا نه. نسخه ی جدید فایل ستاپش قابلیت Uninstall کردن رو بهتر کرده.
نسخه ی 64 بیتی
کد:http://trial.trendmicro.com/trial/tis17/en-us/Trend_MN_TIS_17.5_64bit.exe
تو فروم notebookreview آمار عمر باتری G73 رو اینطور زده :
به نظر شما با توجه به عمر باتریش ارزش خرید داره این مدل ؟!
من خیلی سر این قضیه دو دل شدم واسه خریدش .
نسبت به لپتاپای هم کانفیگش چطوره عمر باتریش ؟ عمر باتریش نسبت به یه لپتاپ معمولی چقدر کمتره ؟
من میگم 173 دقیقه کمتر هم هست. نکنه انتظار دارید G73 با این سی پی یوی قوی و کارت گرافیکش 4 ساعت کار کنه براتون. اونوقت برید یدونه نت بوک 10 اینچی بگیرید که حداقل 6 ساعت باتریش جواب میده.نقل قول:
بدل نگیر عزیز... اما قدرت همینه. قدرت انرژی میخواد. خودت اگر گشنه ات باشه میتونی 2 ساعت دوچرخه سواری کنی.
انتظار باتری رو از G73 نداشته باش. کسی که G73 رو با این اندازه و وزنی که داره میخره فکر نکنم بخواد اونو ببره توی پارک ملی استفاده کنه. :46:
خوب لپتاپ یه این گنده گیو با این گرلفیک بایدم اینجوری باشهنقل قول:
این لپتاپ چون سنگینه حملو نقلش سخته تو خونه ام که باشی برق هست دیگه با برق کار کن
:)
اما باتریشم خوبه
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
اقا مهران شرمنده هم زمان پست دادیم
وگرنه نمیداددم:20:
باتریش که 8 cell هست! ببین با این اینطوریه! 17 اینچ اینم داره دیگه!:8:
تازه لپتاپ های گیم به دلیل مصرفه بالا سیستم همیشه کمتر باتریش در شرایطه مساوی کار میده
بعدشم به G73 میگن Desktop replacement. این یعنی چسبیدی به برق!!!!!!:31:
آقا مثه اینکه همزمان چند نفری دادیم!
یه سوال خودم دارم. اگه بخوایم روی G73 هارد SSD بندازیم باید یه هاردشو باز کنیم؟؟
شما میگید ؟! یعنی تست کردیدو میگید ؟!!نقل قول:
دوست عزیز لطفا بدیهیات نگید . خود من کاملا ازین چیزا اطلاع دارم .
درست میگید شما اما من صرفا سوالم مقایسه ی عمرباتریش با لپتاپ های همرده ی خودش بود .
حقیقتش اینه که من یک سیستم High-end دارم و البته میدونم که لپتاپ با دسکتاپ قابل مقایسه نیست .
امسال میخوام بیام تهران دانشگاه انشالا و واسه همین میخوام یه لپتاپ بخرم که همه چی تمومم باشه در نوع خودش.
حالا به نظر شما یعنی نمیشه اینو هر روز بذارم تو کیف مخصوصش ببرم دانشگاهو بیارمش ؟؟!
بله اطلاع دارم ...... .نقل قول:
ممنون .
امسال یه بدنسازی برو:10:.نقل قول:
حالا به نظر شما یعنی نمیشه اینو هر روز بذارم تو کیف مخصوصش ببرم دانشگاهو بیارمش ؟؟!
امید وارم دنباله پلاک برق نیوفتی!
نقل قول:
اگر نظر من رو بخوای و من خودم رو بزارم به جای کسی که میره دانشگاه بزارم. خیر من همچین لپ تاپی رو نمیخرم.
چون هم اندازه اش بزرگه و هم وزنش زیاده و به مرور زمان اذیت میکنه. :20: باز هم صلاح خودتون رو بهتر میدونید. این فقط نظر من بود.
در مورد باتری هم من امتحان نکردم. اما مطمئنم که نتیجه ی واقعی و روزمره از این تستی که گرفته شده کمتر خواهد بود. چون در واقعیت بستگی به کاری که از لپ تاپ میکشید باتری دوام میاره. مثلا اگر بخواهید یک بازی با گارافیک بالا رو اجرا کنید فکر نمیکنم بتونید 1 ساعت و نیم باهاش بازی کنید و باتری در کمتر از این زمان تموم میشه.
اگر کلاک سی پی یو رو روی حداکثر تنظیم کنید و از برنامه P4G در ایسوس استفاده کنید, در هر حالتی یک مدت زمان باتری به شما نشون خواهد داد و این تست ها و بنچ مارکها بی معنی خواهد بود.
Everything You Need To Know About the ASUS G73JH
کد:http://www.em-zero.com/index.php/2010/02/everything-you-need-to-know-about-the-asus-g73jh/
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
آهان !نقل قول:
درسته . ممنون .
یبار دیگه به این عکس دقت کنید :
واسه بازیم حدود نیم ساعت جواب میده ...... .
آقا راجع به SSD توی G73 نظری ندارین؟:46:
!!نقل قول:
ببینم شما خودت از نزدیک این مدلو دیدی یا دست گرفتی ؟
یه نفر اینجا نیست که این لپاتاپو داشته باشه یا از نزدیک دیده باشدش که بگه سایزو وزنش چطوره واقعا ؟!
آره. تو دستم گرفتمش. سایزش که واقعا بزرگه.نقل قول:
ولی وزنش به نظرم زیاد نمی زد ( برام سنگین نبود ):27:
اینم شاید 2 دلیل داره : 1- اون موقع باتری روش نبود 2- من یه کم هیکلم درشته کلا وزن برام مساله نیست!!!!:31:
آهان !نقل قول:
اما من هرچی عکس و ویدیو ازش میبینم سایزش اونقدر بزرگ به نظرم نمیرسه ..... .
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
من که با این کانفیگ هیچ لپتاپی هم قیمت و البته با سایز و وزن کمتر از G73 پیدا نکردم .
کسی چیز دیگه ای سراغ داره ؟!
اگه واسط مهمه برو سراغه سری G51.نقل قول:
به هر حال چاره ای نداری! نمیشه هم خدا رو داشت هم خرما!:5:
درسته اما ایده آل های منو نداره اون .نقل قول:
همین G73 دیگه قطعی شد 99% ..... .
این G73 یه رنگ بیشتر نداره انگار ! من مشکیشو میخوام ! هست ؟
سلام من g51 دارم پسرخالم g53 خریده. ماله من یک مقدار مشکل گرما داره. ولی g73 اصلا حرارت اضافی تولید نمیکنه وزنشم سنگین نیست زیاد ولی انازش بزرگه که با توجه به امکاناتش منطقیه.
اگه دنبال سیتم با performance بالا میگردی بهترین سیستمیه که تو بازار پیدا میکنی. گرافیکش حرف نداره بهترین بازیارو رو بالاترین video config به راحتی و بدون افت فریم اجرا میکنه. یه چیزم در مورد صفحه LED asus g73 بگم. وقتی کیفیت اینو میبینی تازه میفهمی led یعنی چه. اصلا مثل سونی و دل نیست که LED خوبی ندارند.
همش مشکیه!نقل قول:
اینچیزی که من تو عکسا و ویدیوها میبینم بیشتر متمایل به توسی و آبی نسبتا تیرس تا مشکی .نقل قول:
اگه عکس خاصی دارید لطفا بذارید ..... .