مشكل من كه حل نشد ولي برد رو دارم اگه كسي يزده و هاردش خرابه ميتونم واسش درست كنم اگه بردشم سوخته آشنا دارم كه درست كنم. :sad:
Printable View
مشكل من كه حل نشد ولي برد رو دارم اگه كسي يزده و هاردش خرابه ميتونم واسش درست كنم اگه بردشم سوخته آشنا دارم كه درست كنم. :sad:
سلام دوست مننقل قول:
هنوز SMART پاک نشده است باید از دستورات دیگری استفاده کنید که فکر نمی کنم به صلاح باشد . در صورت کلی حتی میتواند هد هارد شما خراب باشد و یا مشکلات دیگر.
تنها راهنمایی که میتوانم بکنم یا در اصل تنها کاری که شما می توانید انجام دهید این است که چندین بار متوالی سعی نمایید و همین روش را انجام دهید.
موفق باشید.
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
دوست مننقل قول:
وقتی هارد شما با مشخصه رملوس شناسایی میشود یعنی اینکه ماژولهایی از سرویس خوانده نمی شود در اصل فرم ویر مشکل دارد. شما حتما" باید به سراغ کسی بروید که PC-3000 دارد و بدون آن امکان درست شدن هاردتان وجود ندارد.
سلام دوست مننقل قول:
اول از همه شما اعلام کردید هارد در بایوس دیتکت میشود و ظرفیت هم درست است !!!! خوب اگر اینطور باشد :
1- میتواند جداول تخصصیص فایل ها خراب باشد.
2- در ابتدای هارد بد سکتور داشته باشید. ( لزوما" همه نوع بد سکتور با نرم افزارهای در دسترس شما شناسایی نمی شوند)
3- همچنین اگر ویروس داشته باشید نیز می تواند این کار را انجام دهد.
4- چندین مریضی خاص در این مدل هارد ها نیز باعث اینگونه مسایل میشود که جای توضیحش اینجا نیست.
در کل هارد شما قابل بازیابی است فقط دقت کنید کار را به کاردانش بسپارید.
موفق باشید.
ممنون از جوابتون.نقل قول:
مدل هارد من diamondmax 23 - stm3500418as هست و وقتي فيرم ور آپديت ميكردم در حين آپديت هارد يك بوق زد و آپديت كنسل شد و سيستم هنگ كرد و بعد از چند دقيقه سيستم رو ري استارت كردم و ديگه هارد شناسايي نميشه.
فكر ميكنم فيرم ور پاك شده باشه. چكار ميتونم بكنم؟:sad:
:sad::sad: (Depress :44:)
با سلام من چند وقت پیش با صفحه ابی ویندوز مواجه میشدم بعد از چند هفته تا الان ویندوز تا صفحه لود میره و دوباره ریستارت میشه هاردم هم سیگت هست ولی سری 23 امروز هم رفتم مغازه امجد و کیت سریال یو اس بی همراه با سی دی و کابل یو اس بی تهیه کردم طبق روشی که ابتدای پست اشاره شده در قالب پی دی اف مراحل رو به دقت انجام دادم ولی وقتی وارد برنامه هایپر ترمینال میشم در قسمت کانکت تو! طبق روشی که گفته شده کام 3 رو انتخاب میکنم و دستور رو وارد و اینتر رو میزنم اتفاقی نمی افته کام های دیگه هم امتحان کردم ولی اصلا در برنامه قادر به تایپ نیستم کیتی هم که گرفتم 10 تا خوار! داره که طبق فابل ضمیمه سی دی انتخاب کردم حالا از دوستانی که این کیت رو تهیه کردند یه راهنمایی میخوام بی زحمت.
برای بازیابی و تعمیر هم بردم میگن 100 تا 150 هزار تومن!
سلام بزرگوار اگه ممکنه مراحل رو گام به گام یه توضیح بدید با تشکرنقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
هارد شما دیتکت می شود و ظرفیت هم دارد !!!! چون می گویید تا مرحله از کار ویندوز بالا می آید.
شما احتیاجی به این برد ندارید و ممکن است به هارد آسیب برسانید . مشکل شما در جایی دیگر است . به احتمال در ترجمه یا خرابی در سکتور خاص.
موفق باشید
سلام من یک هار maxtor 40 GB دارم چند روزی بود به کامپیوتر وصل نکرده بودم امروز که وصل کردم اسم درایو به Local Disk تغییر کرده بود و اومدم باز کنم این ارور رو داد :
G:/ is not accessible.
The file or directory is corrupted or unreadable
خواهش میکنم کمک کنید اطلاعات این هارد حاصل یک ماه بی خوابیه خواهش میکنم کمک کنید.
هارد به هیچ عنوان شناسایی نمیشود سی دی ویندوز رو هم اعم از همه ویندوز ها میزارم برا نصب ولی پیغامی مبنی بر عدم وجود یا شناسایی هارد رو میده سی دی خود وینندوز رو هم برای رپیر کردن میزارم باز همون پیغام رو میده اعصابمو ریخته بهم.نقل قول:
منتظر پاسختون هستم
ببخشید دوباره مزاحم شدم به نظرتون هاردم ویروسی نشده؟:41: از دیسک نجات انتی ویروس استفاده کنم چطوره؟
سلام.
من واسم یه مشکل اساسی پیش اومده. وقتی هاردم رو به کامپیوتر وصل میکنم چراغش روشن میشه و موتورش کار میکنه ولی هیچ چیزی توی ویندوز نشون نمیده. روی چندتا سیستم امتحان کردم همه جا همین مشکل رو داشت.
تا دیروز خیلی خوب کار میکرد نمیدونم واسه چی از امروز اینجوری شده !
تو رو خدا هر کی میدونه کمک کنه آخه تمام اطلاعاتم روشه.
مدل هادم اینه : Western Digital Passport 500 gig
سلام.منم يك هارد 2 ترابيات داشتم .با يه كسي ديگه هارد به هارد كردم.بعد به سيستم وصل كردم شناساي مي كرد .بعد هنگ مي كرد.حلان درايو هارو شناساي نميكنه.ولي اسمشو داخل منيجر مياره.لطفا اگه كسي ميدونه .بگه.خواهش مندم.لطفا دوستان.اگه كسي ميدونه به اين شماره 09385116775 يا ايملم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بده.مرسي
دوستان تشریف بردن تعطیلات!نقل قول:
سلام عزيزمنقل قول:
شما بايستي در تاپيك زير مشكلتون رو مطرح ميكرديد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به توصيفاتي كه كرديد فكر كنم هاردتون اكسترنال و از نوع پرتابل هست . لطفا برنامه disk management رو اجرا كنيد و ببينيد آيا پارتيشن هارد اكسترنالتون ديده ميشود يا خير .
اگر پارتيشن هاردتون ديده ميشود نوع فرمت آن چي هست ؟ آيا RAW شده يا unallocated شده است . در هر صورت اگر پارتيشن شما raw يا unallocated شده باشد نياز به فرمت مجدد هست كه اطلاعاتتون خواهد پريد . پس پيشنهاد ميشود قبل از فرمت با استفاده از نرم افزارهاي ريكاوري اطلاعات ابتدا داده هاي مهم را در جاي مطمئن ذخيره و ريكاوري كنيد و سپس هارد اكسترنالتون را فرمت كنيد .
براي دسترسي به برنامه ديسك منجمنت كافيس دستور DISKMGMT.MSC را در ran وارد كنيد .
اگر پارتيشني در برنامه ديسك منجمنت ديده نميشود از اتصال محكم و صحيح كابلها مطمئن بشيد . كابل رو به پورت usb پشت كيس متصل كنيد و از رابط استفاده نكنيد .
سلام من یه هاردmaxtor diamondmax17مدل 6G160P0 که داشتم ازطرق چک دیسک ویندور بدسکتور میگرفتم کامپیوترریست شد دیگه هاردم بالا نیومد و هاردمو نمی شناسه یعنی تو بایوس0 نشون میده ولی اسمش شده MAXTOR SHASTAکه اصلا بالا نمیاد هارد به هاردم با کامپیوترهای دیگه هم کردم ولی باز نشناخت لطف کنید راهنمایی کنید
با سلام
بنده دو تا هارد سیگیت دارم
ST31000520AS__firmware cc32
ST32000542AS__firmware cc34
خدا بخواد هر دوتاشون هم دارن بدون مشکل کار میکنند
ایا نیازی هست که فریمور این دو هارد رو آپدیت کنم؟
اخرین فریمور هم تو سایت سیگیت دیدم برای این دو cc35 بود
راستی هارد دوترا بایتی تا کله پره ایا با آپدیت فریمور امکان پریدن اطلاعات هستش؟
متشکرم
دوست عزیز سری که درد نمیکنه چرا میخوای دستمال ببندی؟نقل قول:
به سیگیت اعتباری نیست یه موقع میبینی هاردت پرید
منم فیرم ورش رو دانلود کردم و اجرا کردم و سیستم ری استارت شد و صفحه آپدیت اومد و تایید کرد که مدل هارد درسته
بعد رفت واسه آپدیت ولی وسطش هارد بوق زدو هنگ کرد سیستم و دیگه هارد دتکت نشد.
مال منم فیرم ور CC34 بود که ورژن جدیدش CC3D بود که اینطور شد.
به نظرم نکن اینکارو. ریسکه.
به هر حال خود دانی. موفق باشید.
سلام ، خسته نباشید دوستان
من یه هارد مکستور 320G دارم . تو setup و بایوس هارد رو میشناسه ولی تو ویندوز دیده نمیشه . در ضمن وقتی که سیستم رو یک بار ریستارت کردم دیگه تو بایوس هم نمیشناسه ، باید یه بار کابل هارد رو در بیارو و دوباره وصلش کنم . لطفاً کمکم کنید . ممنون
Maxtor
DiamondMax 22
STM3320614AS
Firmware : MC1H
دقیقا مشکل من هم همینه و همین هارد رو هم دارمنقل قول:
سلام - دوستان من یه مشکل دارم میخوام ازدواج کنم ولی ..... حل شد. حالا یه مشکل دیگه من هارد اکسترنال یا فلش به سیستم میزنم هیچ طوری نمیتونم بازش کنم ارور access denied میده ولی رفتم توی safe mode ، تونستم بازش کنم. میشه راهنمایی کنید مشکلم از کجاست ؟ راه حلش چیه ؟ ویروسه؟
دوستان قیمت هد هارد MAXTOR 500G Diamond Max 22 چنده؟؟
---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
99% شما ویروس AUTORUN داری پاکش خوب میشهنقل قول:
سلام بر برادران گرامي.من اين دستگاه و سيستم PC3000 رو دارم.اول اينكه بگم اين دستگاه روي همه هارد ها جواب نميده و من هم همچين مشكلي رو داشتم.درضمن بهترين دستگاه واسه تعمير و ابديت فريمور هارد PC3000 هست.بهتره كه با اين سيستم مشكلات فريمور هارد رو حل كنيد كه خريد اين دستگاه هم كار هركي هركي نيست به خاطر قيمتش
سلام بر برادران گرامي.من اين دستگاه و سيستم PC3000 رو دارم.اول اينكه بگم اين دستگاه روي همه هارد ها جواب نميده و من هم همچين مشكلي رو داشتم.درضمن بهترين دستگاه واسه تعمير و ابديت فريمور هارد PC3000 هست.بهتره كه با اين سيستم مشكلات فريمور هارد رو حل كنيد كه خريد اين دستگاه هم كار هركي هركي نيست به خاطر قيمتش
سلام خدمت دوستان عزیز من یک هارد وسترن یک ترا دارم الان تمام اطلاعاتم از دست رفته وظرفیت هارد 33 شده گفتند اشکال ا از فریمور است و باید آپدیت بشه کسی هست منوراهنمایی کنه که فریمور هاردم را آپدیت کنم
این مشکل باعث نمیشه اطلاعات هارد نابود بشه؟
خیلی بعید میدونم مشکل firmware باعث نابودی اطلاعات بشه .نقل قول:
سلام
سال نو شما مبارک
طبق عکس زیر هارد شناخته نمیشه. مشکلش چیه؟
هارد 500 وسترن ابی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یه هارد اکسترنال adata دارم وقتی وصلش میکنم میشناسدش ولی حجم نداره بعد که میخوام بازش کنم میگه باید فرمت کنم باید چکارش کنم تا ظرفیتشم بخونه و احتیاجی به فرمت نداشته باشه لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام به همه دوستان
من برای حل مشکل عدم شناسایی هارد Seagate 7200.12 طبق راهنمای آقای MJHamed پیش رفتم. وسط کار error داد. میشه راهنماییم کنید.ممنونم.
دستوراتی که زدم و نتیجه :
ASCII Diag mode
F3 T>/2
F3 2>Z
HighPowerMode
Spin Down Complete
Elapsed Time 0.105 msecs
F3 2>U
HighPowerMode
ExecuteSpinRequest
Spin Up Complete
Elapsed Time 4.034 secs
F3 2>/1
F3 1>N1
Init SMART Fail
LED:000000CC FAddr:0024E2DB
شما این دستورات رو در hyepr terminal نوشتین ؟نقل قول:
بله دوست عزیز
شما قبل از اینکه این دستورات رو بنویسید ارتباط هد با هارد رو قطع کردین ؟نقل قول:
چون سرعت هارد باید بیاد پایین
از رابط استفاده کردین ؟
دقیقا مطابق فایل pdf، ارتباط هارد رو قطع کردم،سرعت هارد رو اول پایین آوردم سپس ارتباط رو وصل کردم و سرعت رو با دستور U بالا بردم. من از مدار USB به TTL خریداری شده از پاساژ امجد استفاده کردم .
الان شما باید به دستور f3 1>/t میرسیدید که ارور داد جامپرهای هارد رو که کندید درصورتی که جامپر داشته باشهنقل قول:
اگه با اینراه نتونستید بهتره بدید بیرون با pc3000 فریم ویر رو براتون درست کنن
تو دستور F3 1>N1 خطا داد. یعنی هنگام ساختن smart sector. جامپر نداشت. این روش (راهنمای آقا حامد) برای هاردهای 7200.12 هم جواب میده؟
بله جواب میده ولی همیشه راه حل کامل نیست ممکنه جواب بدهو برگردونه فریم ویر رو ممکن هم است جواب ندهنقل قول:
اگه جواب داد که هیچ وگرنه با pc3000 باید درست بشه
قیمت pc3000 چقدر است
خیلی زیاده بهترینش که خوب کار کنه حدود 10 میلیون باید باشه فکر کنم یک نوع دیگه است چینی است فکر کنم حدود 800 تومن اینا باشه نوع اول فکر کنم روسیهنقل قول: