من مشهدم
135 خریدم
ولی خیلی بیشتر از این حرفا می ارزه
Printable View
من مشهدم
135 خریدم
ولی خیلی بیشتر از این حرفا می ارزه
خوب خریدی، تهران گرونتر است.
خوب هر کی خواست بگه از مشهد براش تهیه گنم پست کنم. :10:نقل قول:
من دیروز پاساژ ایران خریدم 132 تومن کی گفته تهران گرونه؟؟؟الحق دستگاه ردیفیه
تو اینترنت 145-160 قیمت زده، تو ایران طبقه دوم پرسیدم 140 بود.
کجای پاساژ ایران داره؟
WD HDTV Live ؟
آقا من یه جا دیگه پیدا کردمنقل قول:
لایو میده 130 - 3 تومن پست
133 می تونم برای دوستان ارسال کنم
دوستان سلام:
من متاسفانه فریمور جدید رو دانلود کردم و ورژن دستگاهم به 1.03.49_ تغییر کرد ولی خیلی دستگاهم به هم ریخته چطوری باید فلش بک کنم به ورژن قبلی 1.03.42 من دانلودش کردم ریختم رو فلش ولی به قبلش بر نمیگرده و میگه اپدیت جدید 1.04.0 اومده دانلود کن
چکار کنم؟
یا علی- ادیب
سلامنقل قول:
مشکلتون در ورژن 1.03.49 چی هست؟ چون این ورژن از آخرین نسخه هم مشکلات کمتری دارد. پیشنهاد می کنم بعد از هر بار آپگرید دستگاه را ریست فکتوری کنید تا به مشکلات و بهم ریختگی احتمالی برخورد نکنید.
برای برگشت به ورژن 1.03.42 ابتدا نسخه رول بک به 1.2 را از لینک زیر دریافت و به دستگاه منتقل کنید . سپس برای بازگشت به نسخه 1.03.42 هم لینک دانلود را از پایین دریافت کنید :
کد:http://download.wdc.com/wdtv/wdtvlive_1_2_21_V_Rollback.zip
کد:http://download.wdc.com/wdtv/wdtvlive_1.03.42_V.zip
سلام دوستان
من یک مدل لایو گرفتم ورژن فیرمویر را از کجا ببینم؟
متشکرم
دوستان ورژن 1.04 خیلی باحاله. مال من که رو 12 بیت ست نمیشد با این ورژن ست شد و عمق رنگها خیلی بهتر شد. یه سوال:
اگه فریم ویرش open sourse هستش شاید بشه خودمون زیرنویس فارسیش رو درست کنیم
سلام
دوستان این مدل TV Live Hub - Western Digital رو میخوام تهبه کنم بلاخره جایی هست که بشه خرید قیمتش چنده؟
دوستان
من یه لپ تاپ سونی وایو دارم که خروجی HDMI داره و 1080P رو هم ساپورت می کنه... به نظر شما باز هم لازمه من هم یه دونه از این WD HDLive ها بخرم؟؟
مدل هاب تو ايران نيومده- همونطور كه مدل gen2 نيومده. شايد يه عده خودشون به تعداد خيلي محدود بيارن كه طبيعتا" گارانتي نخواهد داشت. دستگاه هاي wd همگي گارانتي سازگار ارقام دارند.نقل قول:
متاسفانه دوستان اصلا" پست هاي قبلي رو نمي خونن!
مهم ترين مراكز فروش دستگاه هاي اچ دي پلير (تمامي برند ها) در تهران:
بازار رضا- چهار راه ولي عصر
پاساژ ايران -ميدان ولي عصر
مجتمع پايتخت- ابتداي خيابان ميرداماد
دستگاه ٌ لايو در بازار موجوده - برخي دوستان الكي شلوغش مي كنن كه گير نمياد!
قيمت هفته پيش در مجتمع پايتخت 130 هزار تومان بود.
شما اصلا" لازم نداري!نقل قول:
تنها مشكلتون اين خواهد بود كه لپ تاپتون در حين تماشاي فيلم ، از دستتون خارج ميشه و نمي تونيد كارهاي شخصي ديگه تونو باهاش انجام بدين، همين!
وگرنه نرم افزارهاي kmplayer و vlc player يه سروگردن بالاتر از هر پليري هستند در زمينه ساپورت فرمتهاي مختلف صدا وتصوير-
ضمنا" شما از سي پي يو بسيار قوي تري هم بهر مند هستيد!
باید یه چند وقت صبر کنی.نقل قول:
من هم منتظر همین مدل هستم.
زنگ بزن سازگار ارقام ببین اصلن قصد دارند وارد کنند.
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
به نظر من نیازی نداری.نقل قول:
در فریم ویر 1.04 به دو مشکل برخوردم:
1- یه وقتایی خود به خود ریست میشه
2- یه وقتایی هیچ فرمتی رو نمیخونه باید ریست کنم تا درست شه!
احتمالا بخاطر این مشکلات فریم ویر جدید هم بزودی ارائه میشه
آقا اختلاف قیمت با دبی چقدر هست ؟
پسر خالم داره میره دبی ، اگه قیمت خیلی فرق میکنه که بگم واسم بگیره
زودتر جواب بدید فردا میره
دو اشکال جدید توی این فریم ویر:نقل قول:
3- توی قسمت Fliker که میرم روی جستجو دستگاه ریست میشه
4- کیبورد که بهش وصل کردم بعد از مدتی کنترل از کار افتاد! مجبور شدم از برق جداش کنم تا دوباره خوب شه
این فریم ویر خیلی مشکل داره
اهنقل قول:
4- کیبورد که بهش وصل کردم بعد از مدتی کنترل از کار افتاد! مجبور شدم از برق جداش کنم تا دوباره خوب شه
مگه كيبورد به اين دستگاه وصل ميشه؟
چه كارايي ميشه با كيبورد روش انجام داد؟
دوستان عزیز بنده وقتی با کابل hdmi لایو رو به lcd پاناسونیک وصل کردم رنگ قرمز در فیلمها یا کلیپ ها زیاد طبیعی به نظر نمیاد و از بقیه رنگ ها ظاهرا پررنگتره یا کسی به این موضوع بر خورده؟
با چه ورژنی آپدیت کردی؟
و آیا کابل اچ دی ام آی شما کاملا تا آخر تو هر دو طرف فرو رفته؟
آیا کابل اچ دی ام آی مناسب و استاندارد استفاده می کنید؟
در تلویزیون های سونی گزینه ای به نام Colour Matrix هست که میشه این مشکل رو رفع کرد.ببین همچین چیزی تو منوهاش هست.با تغییرش به ITU 601 یا ITU 709 این مشکل رفع میشه.نقل قول:
کاش در قسمت اینترنت این دستگاه یه قسمت بذارن RSSخوان یا همون FeedReader
اینجوری میشد به راحتی آخرین اخبار رو دانلود کرد و خوند بدون نیاز با کامپیوتر
من هربار که میرم تو قسمت جستجوی Flicker دستگاه ریست میشه!
خوب دوستان
بالاخره دست بکار شدم تا خودم مشکل زیر نویس را در WD live حل کنم.
امیدوارم که بتونم به جایی برسم .
با تشکر
البته (srt)
دوستان من دقت کردم MP4 هایی که صداشون حالا یا دالبی یا DTS هستن رو پخش نمیکنه الان با فیرمور جدید. (کلا صدا رو پخش نمیکنه) قبلش فقط صدا sync نبود تو اینجور فیلم هام. الان کلا پخش نمیشه دیگه.
فریمورتون رو تا اصلاح و ریلیس فریمور جدی برگردونید به 1.02.21
تعداد محدودی wd hdtv live با دو سال گارانتی سازگار موجود است قیمت 140 هزار تومان ارسال به سراسر ایران
اصفهان چهارراه وفائی مجتمع باران موبایل اکتیو 09131113752
چطوری میخوای اینکارو بکنی؟ بگو شاید منم بتونم کمک کنم.نقل قول:
سلامنقل قول:
اگر برای پخش صدا از تلویزیون مشکل دارید ابتدا وارد Setting و بعد Audio/Video Setting شده و در قسمت خروجی صدا گزینه Stereo را فعال کنید اگر هم در پخش با سینمای خانگی مشکل دارید در همین قسمت گزینه Digital برای اتصال از طریق کابل HDMI و یا گزینه Digital Whitout HDMI برای اتصال از طریق پورت Optical را انتخاب کنید که به اینصورت مشکل پخش صدای دالبی و DTS رفع خواهد شد.
دوستان من seagate goflex tv رو گرفتم. اول می خواستم بدونم قیمت دقیقش چنده. می خوام ببینم طرف بهم ننداخته باشه. دوم اینکه دوم اینکه می خوام wifi بهش وصل کنم تا هم بتونم به صورت wireless از اینترنت استفاده کنم و هم اینکه بتونم به وسیله اون از کامپیوترم فیلم و عکس و.. رو stream کنم. توی سایت خود سی گیت یه دونه wifi adapter نوشته که با این دستگاه سازگاره ولی من نتونستم اون رو پیدا کنم. می تونم به جای اون از یک wifi adapter دیگه مثل tp-link استفاده کنم یا خیر؟
چند گرفتی؟نقل قول:
قیمت دلاریش با وسترن برابره(99 دلار) پس اصولا نباید بیشتر از 130-140 تومن باشه.البته بعضی جنس ها رو اینجا گرونتر میفروشن.مثلا هاردهای وسترن حداقل 30-40 درصد بعضی وقت ها 50 درصد از قیمت دلاریشون اینجا گرونترن.
اگه استفاده کردی بیا تجربت رو اینجا بگو چطور بود.منم میخام وسترنم رو عوض کنم اگه خوب بود سیگیت میگیرم.
چند تا ویدئو هم با بیت ریت بالا تست کنین ببینین جواب میده.
انگار خیلی خوب گرفتم پس. من گرفتم 105!نقل قول:
فعلا 2-3 تا فیلم باهاش پلی کردم. یکیش avatar1080p بود با حجم 11گیگ. بیت ریتش دقیق نمی دونم چقدر بود. خوب پلی کرد ولی یه مقداری بعضی مواقع همچین روون جلو نمی رفت.(خیلی کم البته)
فعلا که توش ایراد خاصی ندیدم.
جواب سوال بنده رو نمی دونستید؟ wifi adapter؟
برای دونستن بیت ریت صدا و تصویر میتونین از نرم افزار MediaInfo استفده کنین.نقل قول:
رو چه سرعتی روون نمیرفت؟4x یا 8x؟وسترن هم وقتی با سرعت 8x جلو میبری روون نمیره.
راجع به وای فای هم اینجا یه نگاهی بنداز.
آخر صفحه یه آداپتور وایرالس هست که برای این کار طراحی شده.کد:http://www.seagate.com/www/en-us/products/accessories
ولی تو یه جای دیگه اینو خوندم
یعنی با وای فای معمولی هم کار کرده و لازم نیست مخصوص باشه.نقل قول:
I even bought a generic WIFI adapter, and it works in few steps
اینم چیپ ست های سازگار با این دستگاه
Realtek 11N8709
RTL8187
RTL8191SU
قبل از خرید مطمئن بشین که یکی از این چیپ ست ها باشه.
اینا هم تست شدن
کد:http://www.meritline.com/airlink101-awll6075-golden-n-wireless-mini-usb-adapter---p-38742.aspx
از کجا خرید کردین؟کد:http://www2.dealextreme.com/details.dx/sku.23347
راجع به وای فای هم این و بخر صد در صد جواب ميده :نقل قول:
کد:http://www.hdmedia.ir/shop/index.php?route=product/product&product_id=77
همه اینایی که گفتی رو خودم می دونستم! من فقط تونستم tp-link رو اینجا پیدا کنم. می خوام ببینم اون بهش می خوره یا نه؟نقل قول:
از قم. خودمو کشتم تا پیدا کردم. تازه اینم همین جوری اشانتیون روی لپ تاپ های lenovo بود. برای همین داشت. طرف اصلا نمی دونست چی هست! یکی از دوستام هم فرداش رفته ازش گرفته 50!!!! هیچکی نمی دونه به چه دردی می خوره اصلا!
بابا یه دانگله دیگه.آپولو نیست که هیچ کس ازش سر درنیاره.:31:نقل قول:
شما خودت گوگلش کن ببین چیپ ستش چیه.
راستی لپ تاپ که خودش وایرلس داره دانگل چرا اشانتیون میدن؟!!!
نه بابا dongle چیه!!! من دارم می گم از hd player هیچی سر در نمیارن. اشانتیون هم روی لپ تاپ ها همین seagate goflex tv بوده نه دانگل!نقل قول:
حتما یه 400-500 تومنی گرون داده که روش اشانتیون 105 گذاشته.نقل قول:
جواب سوال قبلیم رو ندادی.با سرعت 4x به بالا مشکل داره یا خود 4x هم روون نیست؟
نه انگار توی نمایشگاه الکامپ روی لپ تاپ لنووو اینارو می دادن.نقل قول:
چرا تا 8x هم روونه. ولی دلیل سوالت رو نمی فهمم. مگه می خوای با سرعت 8x فیلم رو ببینی؟
دوستان فریم ور کاستومر لایو گویا قابلیت دی وی دی اکسترنال را دارا می باشد
منتها بنده دی وی دی پلیر اکسترنال ندارم که امتحان کنم
کسانی که دارند لطف کنند امتحان کنند شاید برای بقیه دوستان که نیاز به این سیستم رو دارند بدرد بخوره
فریم ور کاستومر منظورتون کدوم فیرمویر هست ؟نقل قول: