خب دوست من...نقل قول:
من دفعه اول سه نفر مردن...دفعه بعد هيچكي هيشكي...
چرا نميشه؟؟؟
شما همه رو به كشتن دادين؟؟؟؟
واسه اينكه همه زنده بمونن چندتا پست قبلتر هومان عزيز توضيحاتي دادن...اونو بخونيد...
Printable View
خب دوست من...نقل قول:
من دفعه اول سه نفر مردن...دفعه بعد هيچكي هيشكي...
چرا نميشه؟؟؟
شما همه رو به كشتن دادين؟؟؟؟
واسه اينكه همه زنده بمونن چندتا پست قبلتر هومان عزيز توضيحاتي دادن...اونو بخونيد...
بله همونطور که دوستمون havas_1980 توضیح دادند شما دقیقا همون کارها رو بکنی همه زنده می مونند:46:نقل قول:
در ضمن در مورد نسخه سوم بازی تا اونجا که من میدونم یه جا bioware گفته بود که احتمالا سیوهای نسخه دو توی قسمت سوم به کار نمیاد البته فکر کنم به طور کامل تائید نشده بود...
(همزمانی پست...)
من دوبار بازی رو تموم کردم یک بار میراندا و جیکوب مردند و بار دوم هیچکس.نقل قول:
سیو های بازی همونطور که bioware اعلام کرده و در صفحه loading بازی هم هست در نسخه 3 تاثیر داره. که تاثیرش خیلی خیلی بیشتر از تاثیر سیو نسخه 1 رو 2 هست. و کلا خوده شرکت گفته نحوه بازی 3 هم مانند 2 هست و اکشنش بیشتر از نقش افرینیش هست. سیو شما در نسخه 3 در زمانی تاثیر نداره که فرمانده شپرد مرده باشه. در غیر اینصورت شما حتی با هر تعداد کشته در مرحله اخر میتونید سیو رو وارد نسخه بعد کنید. فقط شپرد باید زنده بمونه:46::8::8:
والا من یه جا توی بخش اخبار قبلا خوندم ممکنه تاثیر نداشته باشه(نتونستم خبرش رو پیدا کنم)ولی همین طور که گفتم به طور کامل تائید نشده بود!!نقل قول:
ولی با توجه به حرفهای شما باید سیوها رو نگه داریم چون توی همین نسخه هم تا اونجا که من گرفتم نحوه بازی توی نسخه قبل می تونست تاثیر زیادی توی بازی داشته باشه :46:
من نه خیلی بد تموم کردم نه خیلی خوب.فقط از تیم من گرانت زنده موند و جکاب و خودم.بقیه مردن.
میشه خواهش کنم یکی از شماها که بازی رو کامل تموم کرده بدون این که حتی 1 نفر از افرادش بمیرن سیوش رو آپلود کنه و بزاره.ممنون میشم.
عزیزم لذت بازی مس افکت به این نیست که شما سیو یک نفر دیگه رو بگیری و تموم کنی و همه هم زنده بمونن. لذتش به اینه که ببینی تصمیم گیری های خودت چه تاثیری در اخر بازی داره. یک دور دیگه بازی رو شروع کن.:46:نقل قول:
آخه میدونی خیلی سخته یه بار دیگه از 0 شروع کنیم.این همه از بازی رو به درستی و کاملی پیش رفتیم فقط مرحله آخرو اشتباه کردیم که اکثرشون مردن.
من که اصلا یه سری از چیزایی که واسه زنده موندن دوستان گفتن رو نفهمیدم.
مثلا :
- سیستم های دفاعی و تسلیحات سفینه کامل آپگرید شده باشه.
- تمامی افراد, وفادار (Loyal) شده باشن که برای رسیدن به اون ماموریت های وفاداریشون رو با موفقیت انجام داده باشین.
- بعد از اینکه خدمه نرماندی توسط کلکتور ها ربوده میشن باید در سریعترین زمان ممکنه به Omega 4 Relay برین که شاهد مرگ خدمه نشین.
اصلا نمیدونم اینارو چه جوری باید انجام بدم.
یا مثلا :
- در مرحله آخر هم برای هر وظیفه, بهترین شخص یا بهتره بگم متخصصترین فرد انتخاب بشه:
- متخصص Tech برای تونل: Legion / Tali
- رهبر گروه اول: Garrus / Miranda / Jacob
- متخصص Biotic برای ساخت پوشش: Samara / Jack
- رهبر گروه دوم: Garrus / Miranda/ Jacob
- اسکورت: هر کسی میتونه باشه اما Mordin گزینه ایده آله.
- گروه آخر: Miranda+Garrus به خاطر Overload
این رو هم نمیدونم.تا اونجا که یادمه اولش دو تا گروه انتخاب میکنی با دو تا سرگروه.بعد هی سرگروها میمیرن هی باید سر گروه انتخاب کنی تا جایی که همه آخرش میمیرن و اون سیاره رو نابود میکنی و فقط خودت و گرانت و جوکر جکاب و یه دکتر زن زنده بمونن.
بعد فکر کن من همه اینارو از اول بازی کنم؟؟؟؟:19:
یا حداقل یه سیوی باشه که فقط مرحله آخر مونده باشه.بعد من اون کارارو انجام بدم که آخر همه زنده بمونن
د بیا! یعنی هیچکدومش رو متوجه نشدین؟! خیلی ناجوره شد که..نقل قول:
من یه توصیه اساسی بهتون می کنم... لطفا شماره قبلی (Mass Effect) رو بازی کنین و بعد بچسبین به این بازی. هر جایی رو هم متوجه نشدین تو تاپیکش همون موقع عنوان کنین. نه اینکه ندونین و شانسی رد کنین بره.
نقل قول:
سیستم های دفاعی و تسحیلات سفینه : توی مراحل که داری بازی میکنی معمولا جعبه ها یا گاو صندوق های دیواری یا کامپیوتر هایی هستند که باید -- شن که اونهارو -- کنی چیزای مفید و خوبی میگیری که اپ گرید های جدید هم توش هست. همینطور هم که مراحل رو بالاتر میری اپ گرید های جدیدی برای سفینه ازاد میشه.
شما باید سیارات ناشناخته رو بگردی و یک سری موارد نیاز رو برای اپ گرید مثل ایریدویم یا المنت زرو رو از اون سیارات با پرتاب probe کسب کنی.
هر کدوم از شخصیت ها بعد یک مدت ازت انتظار دارن که یک ماموریت شخصی براشون انجام بدی. که یا نجات دادن خواهرشونه یا پسرشون یا انتقام گیری ..... . شما وقتی این مراحل رو انجام میدی یارات وفادار میشن. که البته گهگاه دعواهایی پیش میاد که باید مدیریتشون کنی که وفاداری ها تموم نشه.
شما حتما شاهد یک مرحله بودین که دشمنان به صفینه حمله میکنند و شما در نقش جوکر باید صفینه رو نجات بدین. همونجا خدمه شما برده میشن به پایگاهی که شما مرحله اخر رو توش انجام میدین. شما سیعا پس از بازگشت به صفینه باید مرحله اخر رو برین تعلل باعث مرگ خدمه دزدیده شده میشه.
بعد در مرحله اخر هم که باید یک سری افراد رو سر گروه انتخاب کنی از این دستور استفاده کن
- گروه آخر: Miranda+Garrus به خاطر Overload[/B]
بازم اگر انگیزه تکرار این بازی شاهکار رو نداری امدوارم یکی سیوش رو بهت بده:46::11:
سیستم های دفاعی و تسحیلات سفینه : توی مراحل که داری بازی میکنی معمولا جعبه ها یا گاو صندوق های دیواری یا کامپیوتر هایی هستند که باید -- شن که اونهارو -- کنی چیزای مفید و خوبی میگیری که اپ گرید های جدید هم توش هست. همینطور هم که مراحل رو بالاتر میری اپ گرید های جدیدی برای سفینه ازاد میشه.
شما باید سیارات ناشناخته رو بگردی و یک سری موارد نیاز رو برای اپ گرید مثل ایریدویم یا المنت زرو رو از اون سیارات با پرتاب probe کسب کنی.
در این مورد من هر چی از این جور چیزا سر راهم بود استفاده کردم.هم چنین خیلی از سیارات ناشناخته رو شناسوندم و ماموریتاشو هم انجام دادم.و هر کدوم از افراد تیم که کمک میخواست(ماموریت هاشون) بهشن کمک کردم و ماموریتاشونو کامل انجام دادم.
- گروه آخر: Miranda+Garrus به خاطر Overload[/B]
در این مورد tech برای تونل و بیوتیک منظور چیه؟؟؟
tech ها قابلیت های بیشتری در -- کردن دارند. شما همون اول مرحله اخر ازتون خواسته میشه یک نفر رو بفرستین داخل یک کانال. بهترین انتخاب که بیشترین جواب رو داده در بین بازکننده ها legion هست.نقل قول:
سرگروه ها رو من میراندا انتخاب کردم و چون وفادار بود نمرد.
بایوتیک ها هم یک سری نیروهایی ازمایشگاهی دارند. جایی که باید یک نفر سپر بایوتیکی یا آبی رنگ جلوی هجوم حشره های کالکتور ها براتون بسازه از سامارا استفاده کن.
کسی که خدمه کشتیت رو از پایگاه کالکتورها به طرف نرمندی اسکورت میکنه هم هر کسی که وفادار هست میتونه باشه. چون اگر وفادار نباشه حتی اگر خدمه زنده بمونن خودش میمیره. من خودم grunt رو فرستادم چون بدردم نمیخورد.
گروه اخر هم garrus و miranda به خاطر قدرتشون گروه مناسبیه ولی من با جک و میراندا که هر دو وفادار بودن و همیشه هم با این دوتا مراحل رو مرفتم رفتم:46:
حالا کسی نیست بیاد سیو کامل بازی یا حد اقل مرحله یکی مونده به آخر رو بده؟؟؟
من با بازیش زیاد حال نکردم.یک عالمه رفته بودم جلو سیو هم کرده بودما ولی بعد فرداش که بازیش کردم سیوام همش پریده بود.حالم گرفته شد alt+f4زدم پاکش کردم:21::31:
دانلود انواع Save برای Mass Effect یک و دو:نقل قول:
کد:http://masseffectsaves.com
اگر بازی رو حداقل 2 بار و ترجیحا 3 بار کامل تموم نکردید به هیچ وجه Save های دیگران رو استفاده نکنید. اصلا نباید در حال خواندن پست های دیگران تو این تاپیک باشید! حالا اگر برای لود اولیه مثل انتقال داستان مشخص 1 به 2 یا دریافت کمی اعتبار و ... در ابتدای بازی می خواهید یه چیزی. البته اونم توصیه نمی کنم.کد:http://www.masseffect2saves.com
حالا سیو هایه این بازی تو کدوم قستمه؟؟
ینی کجا سیو میشه ؟ از کجا فایل سیو رو پیدا کنم تو pc ؟
یه چیزی هم بگم دیدم دوستان هی میگن از اول بازی کن و خودت بورو دیگه دیدم بهتره خودمون بازی رو برای برا دوم یا سوم تموم کنیم.
ولی فکر کنم بره واسه تابستون چون امتحانا شروع شده.
C:\Users\-----\Documents\BioWare\Mass Effect 2\Save
نقطه چین ها محل یوزر شما هست.
تو این فولدر رفته بودم ولی خالیه ! درصورتی که من خودم یکی دوبار بازی رو سیو کردک به علاوه ی این که خود بازی اتو سیو هست.نقل قول:
در یعضی از نسخه ها محل سیو بازی اینجاست:نقل قول:
کد:mass effect 2\save
آره.همینجا بود.نقل قول:
میگم جدا از همه ی این ها، Dragon Age قشنگ تره یا Mass Effect 2?
Dragon Age به نظر من خیلی قشنگ تره
دوستانی که بازی رو تموم کردن یه سئوالی داشتم ...
من یه برادر کوچک دارم که می خواد الان این بازی رو بره ... به نظر شما مشکلی نداره که بازی کنه ؟؟؟ ( صحنه ای چیزی نداشته باشه)
خیلی ممنون ... راستی برادرم 7 سالشه ...
بازی صحنه اون چنانی نداره فقط توی بازی رومانس وجود داره که اون دست خودتون هست.نقل قول:
ولی مسئله مهم این هست که این بازی به زبان انگلیسی نسبتا خوب نیاز داره چون باید در طول بازی انتخاب های مختلف رو انجام بدید. فکر نکنم برای بچه 7 ساله این بازی مناسب باشه .
نقل قول:
خودم یک ، دو مرحله رفتم ... دیدم انگلیسی خیلی قوی ای می خواد ( حتی بعضی جاها خودمم دیکشنری رو نگاه می کردم:31: )
بچه های امروزن دیگه ... میگه باید حتماً بازی کنه ... من فقط می خواستم خیالم راحت بشه که یه موقع موردی ، صحنه ای چیزی نداشته باشه ... اگه داشته باشه کتکشو من می خورم ... :41:
خیلی ممنون ...
یه جا تو Citidal یه club یا هم چنین چیزی به نام after life وجود داره که افرادی در حال رقص اند. مواظب باشید برادرتون تنها اون جا نره!نقل قول:
خودم یک ، دو مرحله رفتم ... دیدم انگلیسی خیلی قوی ای می خواد ( حتی بعضی جاها خودمم دیکشنری رو نگاه می کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بچه های امروزن دیگه ... میگه باید حتماً بازی کنه ... من فقط می خواستم خیالم راحت بشه که یه موقع موردی ، صحنه ای چیزی نداشته باشه ... اگه داشته باشه کتکشو من می خورم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن به برادرتون بگید با دختر samara خانم زیاد نگرده!
برادرتون بهتره بازيهايي كه فقط به يك كليك چپ نياز دارن بازي كنه نه چنين بازيهايي .
ايشون از انتخاب چند گزينه و در ادامه گوش دادن به صحبت هاي چند نفر در حالي كه هيچي ازش متوجه نميشه مطمئنا لذت نخواهد برد پس همون بهتر كه بازي رو انجام نده .
خوب! منم از امروز یه نمه وقت کردم این رزیدنت ایول 5 که چرت بود رو تموم کردم رسیدم به این
فقط تا به حال یه نکته ای بوده مثله نسخه ی اولش map ش همیشه نیست مسنکه و فقط یا باید m رو زد یا اینکه shift رو گرفت
حالا بریم ببینیم چی میشه! ولی از اهمین اولش که اوضاش یه نمه غمر در عقرب شروع شده:31:
نقل قول:
واقعاً شما فکر می کنین که برادرم با اون بازی ها راضی می شه ... ؟ اگه سی دی جی تی ای آخری گم نشده بود اونم تموم کرده بود ... :31:
خودم از بازیش خوشم اومده ... یه ذره رفتم جلو ... توی اون سفینه باید کجا برم ؟؟؟؟
Glaxy Map - از نقشه کهکشان (واقع شده در بخش 2 سفینه) برای انتخاب مسیر حرکت نرماندی (سفینه) استفاده می کنین... نقشه از چندین کهکشان تشکیل شده که هر کهکشان شامل چند منظومه و هر منظومه شامل چند سیاره ست. شرح هر ماموریت اصلی و فرعی هم وقتی نقشه رو باز می کنین در کنار ان سیاره یا منظومه و یا کهکشان دیده میشه. صحبت کردن با اعضا و دیگر افراد به علاوه مشاهده پیغام ها (در قسمت Private Terminal) ماموریت ها رو براتون باز میکنه. در بعضی قسمت هم لازمه ماموریتی یا ماموریت هایی انجام بشه که ماموریتهای بعدیش رو براتون باز بکنه.نقل قول:
برای سفر به کهکشان های دیگر از Mass Relay استفاده می کنین که تو هر کهکشان فقط یه دونه از اون وجود داره. در کنار اون Mass Relay یه Fuel Depot هم وجود داره که سوخت سفینه (Feul) و کاوشگر (Probe) در اختیار سفینه قرار میده; برای رفتن از یک منظومه به منظومه دیگه تو همون کهکشان نیاز دارین که بنزین به اندازه کافی داشته باشین. از Probe هم برای پیدا کردن منابع تو سیارات استفاده می کنین که بتونین تسلیحات و تشکیلات رو آپگرید کنین.
در طول بازی 4 منبع وجود داره:
- Palladium - برای آپگرید اسلحه های Heavy Pistol و Shield و سایبرنتیک
- Platinum - برای آپگرید اسلحه های Shotgun و Sniper Rifle و پزشکی
- Iridium - برای آپگرید اسلحه های Assault Rifle و Submachine Gun و اسلحه های سنگین
- Element Zero - برای آپگرید های Biotic و Tech
آپگرید های سفینه هم شامل همه منابع میشه.
در بعضی از سیارت هم به سیگنالی برمیخورین که پیدا کردنش به یه ماموریت فرعی منتهی میشه. (در کل 10 سیگنال) در پایان معنی اون 100% شدن منظومه ها و کهکشان ها هم یعنی اینکه شما تمامی سیارات اون بخش رو کشف کردین. (سیاره ها از حالت ناشناخته بودن درمیاد)
Private Terminal - از این قسمت ( واقع شده در بخش 2 و 1 سفینه) وضعیت اعضای گروه رو مشاهده می کنین; اینکه کدوم افراد رو در اختیار دارین, به همراه وضعیت وفاداریشون (Loyality) توانایی ها و اسلحه هاشون. همچنین لیست آپگریدها به علاوه پیغامهای خونده نشده و آرشیو پیغامها و ویدئو های اموزشی مبارزه کردن پیشرفته رو می تونین مشاهده کنین.
Armory - از این قسمت یعنی اسلحه خونه (واقع شده در بخش 2 سفینه) اسلحه های پیش فرض حین ماموریت ها رو برای هر یک از اعضای گروه انتخاب می کنین.
Elevator - به کمک آسانسور هم به بخشهای دیگر سفینه (مجموعا 4) بخش میرین... هنگام انتخاب آسانسور هم نشون داده میشه که هر بخش شامل چه قسمت هایی هست و کدوم عضو در اون بخش مشغول به فعالیته. در بعضی از بخشها هم درهایی وجود داره که در حین بازی و با اضافه شدن اعضای جدید به تیمتون باز میشه.
Captain' Quarters - از این قسمت (واقع شده در بخش 1 سفینه) می تونین زره و لباس خودتون رو تغییر بدین.
Tech Lab - از این قسمت (واقع شده در بخش 2 سفینه) لیست اپگرید ها رو مشاهده می کنین; در سمت چپ, موارد انجام نشده به صورت طبقه بندی شده و سمت راست, موارد انجام شده اما به صورت کلی.
همممممممممممم
یه نمه بازیش بعضی عناصر باحالش رو از دست داده مثله ویراژ دادن با ماشینش تو سیاره های مختلف و الان تنها میشه اسکن کرد و اگر خبری بود فرود اومد
ولی در کل دیالوگ ها و انتخاباتش برای بلا آوردن سره مدم و ... جالب تر شده
فقط نمیدونم نسخه ی من اینطوریه یا ماله همه اینطوری هست که بعضی جاهاش بازی باگ داره مثلا داری از بغله یه جعبه ای چیزی رد میشی برای خودش میره هوا! و از رو در و دیوار راه میره
برای شما هم همچینه؟
برادر ESRB: Mature یعنی 18 سال به بالانقل قول:
بچه های امروزن دیگه ... میگه باید حتماً بازی کنه ... من فقط می خواستم خیالم راحت بشه که یه موقع موردی ، صحنه ای چیزی نداشته باشه ... اگه داشته باشه کتکشو من می خورم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما صلاح میدونی این بازی رو بچه 7 ساله بکنه بای پای لرزش هم بشینی دیگه
اره...واسه منم اينجوري بود ....نقل قول:
يه پچي بود نصب كردم بهتر شد ....خيلي اين اتفاقات كمتر شد ...:46:
تو سیاره citadel باید به Thane و Garrus کمک کنم تا با وفا بشن
چجوری این کارو بکنم؟
هر چی تو سیاره گشتم بیفایده بود
برای کمک به هردو باید با همون افسر پلیس حرف بزنی. تا اونجایی که یادمه برای گروس میای به پایین ترین طبقه یک اونجا باید با یک نفر حرف بزنی تا بری تو مرحله.نقل قول:
برای تین هم فکر کنم اون طبقه ای که یک زنه با یک ربات که در هوا معلق در کنار سر اونجا با یک نفر حرف میزنی بعد میری واسه مرحله:46:
مال منم باگ داشت.یه بار مجبور شدم به خاطر باگ توی یه سیاره که نمیشد سیو کنی مجبور شدم دوباره برم.رو هوا بود ااین ور اون ور هم نمیرفت!!:5:نقل قول:
موفق باشید.:10:
بچه ها شما گفتین مرحله آخر اولش میشگه یه نفر برای تونل بفرسته من یادم نمیاد.
میشه کامل توضیح بدین واسه مرحله آخر هر کسی دقیقا چه جوری انتخاب کنم که خودتون انتخاب کردین؟
بفرما توی این پست دوستمون کامل توضیح دادن :46::نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4891722&postcount=1238
خوب رسدم تهران
برسم یه نمه برم بازی رو ببینیم چی به چیه
الان دیگه تقریبا تمامه aquad ام رو مراحلشون رو رفتم loyal هستن غیر از این جک که با میراندا دعواش شده بود منم اون قد پوینت نداشتم با جفتشون کنار بیام
مجبور شدم میراندا رو انتخاب کنم این جکه رویالیش پرید
میگم بچه ها موتورش خیلی شبیهه موتور بازی dead space شده ها
خوب این نسخه هم تموم شد
فقط این نسخه آخرش چه قد تلفاتش زیاد بود
4 نفر به فنا رفتن
برای من jack و grunt و thali و اونیکی assasin که رو به موت (اسمش رو یادم نیست ) مردن
گرانت و تالی رو دلم سوخت مخصوصا تالی که ماله نسخه ی اول بود باید جاش legion رو میفرستادم:31:
گرانت هم که بیشتره بازی باهام بود یاره خوبی بود
آقا یه سوال دیگه.
من دارم دو باره بازی میکنم.
از همون اول که می خوایم شخصیتو انتخاب کنیم (کاستم میل)
من بار اول Soldier بودم.
حالا میخوام ببینم اون یکی های دیگه چی هستن.مثلا Sentinel یا Vanguard یا ...
فرقی میکنه کدوم رو انتخاب کنیم یا در بازی تاثیر نداره و کدوم بهتره؟
به جز اون هم یه سری چیزای دیگه هم هست که بعدش باید انتخاب کنیم.
لطفا یه راهنمایی بکنید.
- اول کار, کلاس کاراکترتون رو انتخاب می کنین که 6 تاست. 3 تا اصلی 3 تا هم ترکیبی:نقل قول:
Soldier - کلاس مبارزه (پیشفرض)
Engineer - کلاس تکنسین
Adept - کلاس بایوتیک (جادو)
Infifiltrator - ترکیب کلاس Soldier و Engineer
Sentinel - ترکیب کلاس Engineer و Adept
Vanguard - ترکیب کلاس Soldier و Adept
(کمی بعد تو همین پست با یه جدول این موضوع رو بهتر نشون میدم. وجودش لازمه)
- اما بعدش یکی از این سه مورد رو انتخاب می کنین:
Sole Survivor - نتیجه اینکه هم موقع انتخاب دیالوگ های Paragon و هم Renegade هیچ امتیازی اضافی کسب نمیشه.
War Hero - نتیجه اینکه فقط هنگام انتخاب دیالوگ های Paragon, علاوه بر امتیاز اون دیالوگ, امتیازی اضافی هم کسب میشه.
Ruthless - نتیجه اینکه فقط هنگام انتخاب دیالوگ های Renegade, علاوه بر امتیاز اون دیالوگ, امتیازی اضافی هم کسب میشه.
garrus را انجام دادم ولی thane را هر چی میگردم پیدا نمیکنمنقل قول:
تو ژورنال نوشته بگرد و کسی را پیدا کن که در باره پسر thane اطلاعات داشته باشه لطفا راهنمایی کنید بدجور گیرم
راستی چکار باید کرد میراندا بیاد طرف شپرد؟؟؟؟؟:21::21: