بچه ها یه بخش هم بزاریم برای آموزش استفاده ی بهینه از دوربین رنوار،بد نیستا
نظرتون چیه ؟
Printable View
بچه ها یه بخش هم بزاریم برای آموزش استفاده ی بهینه از دوربین رنوار،بد نیستا
نظرتون چیه ؟
من که موافقم :46:نقل قول:
شما اقدام کنید .. من یکم سرم شلوغه .. بعد منم اضافه میشم :10:
صد در صد موافقم ! :31: :20:
من فقط 10 روزی بابام رفته مسافرت و رنوارم رو گرفته :41: تازشم! داشتیم با پوریا روی GPS کار میکردیما :5:
ولی از یه طرف هم خوبه؛ 100% از رنوار خوشش میاد و اون موقع من میتونم تو عید یه الجی جدید بگیرم! :46: :8:
یه چیز خیلی جاااااالب
که من تو هیچ گوشی جاوا ندیده بودم
الان داشتم بلوتوث میفرستادم،اس اما اس اومد،بعد بلوتوث خودش مینیمایز شد،جواب دادم،اما بعدش دیگه بلئتئث دیگه بالا نیومد
یعنی مینیمایز موند
و میشد با گوشی کار کرد :دی
یعنی مثل گوشی های سیستم عامل دار !
مطمني؟!!!!!!!!!!!نقل قول:
براي من كه اينطوري نيست!
وقتي بلوتوث ميفرستم همينطور بالا ميمونه و مي نيمايز نمي شه !
اس ام اس هم كه مياد بايد صبر كنم تا ارسال تموم بشه بعد جواب بدم يا بخونم!
آقا راستي عنوان تاپيك اصلاح شد ديگه عكس نذاريم؟يا تو تاپيك عكسهاي ال جي بذاريم؟
آآآآآره واسه خودمم خیلی عجیب بود،اما ماله من اینطوریهنقل قول:
اگه اس ام اس نیاد یا زنگ نخوره مینیمایز نمیشه،اما اگه بیاد مینیمایز میشه
خیلی حاااال کردم
در مورد سوال دومت ،بچه ها لطف کنن از این به بعد هرچی که درمورد عکاسی با رنوار میخوان بگن تو اون تاپیک باشه
با تشکر :11:
بچه ها یکی هم مارو تحویل بگیره . پرسیدم قیمت رنوار تغییری نکرده ؟
آخرین قیمت 315 بود.....
الان تو سایت گوشی شاپ دیدم زده بود 307 تومان با گارانتی کامتل پس تو بازار باید دوروبره 300 باشه......
ئهههه
تازه داره میرسه به قیمتی که من خریدم :دی :دی :دی
درود
میگم از راه دور با پدرم این حرفی که پوریا زده بود رو امتحان کردم!
حالا پوریا باید بیاد و بگه که منظورش همین بوده یا نه ؟!؟!
به رنوار در حال ارسال بلوتوث یه پیام فرستادم که طبق خبرهای رسیده! پیام مورد نظر رو خونده و امکان پاسخ دادن هم بوده و پس از انهدام (پاک کردن) پیام؛ دوباره به صفحه ارسال بلوتوث برگشته.
همین دیگه
بدرود؛ سربلند و پیروز باشید
عزیزی واسه من بعد از این که جواب اس ام اس رو میدی،دیگه خودش برنمیگرده رو بلوتوث ،بلکه میره روی home screenنقل قول:
بعد اگه بخوای از تو تسک منیجر میتونی بیاریش بالا:46:
این است عظمت جاوای رنوار
:27::27::27::27:
راستی باید یه چیزی رو اعتراف کنم ! :41: :13:
من دیشب فهمیدم که رنوار Proximity Sensor داره :13: :31:
با سلام خدمت دوستان من میخواستم اولین گوش ال جی مو انتخاب كنم بین gc900 و kc910 شك دارم میشه كمكم كنیدبه
نقل قول:
این سنسوره کدوم بود ؟؟؟:22::34:
همونی که گوشی رو میچرخونی اینم میچرخه ؟؟؟؟ :دی
به نظر من تفاوت اصلیشون تو دوربین و اینترفیسه !نقل قول:
دوربین رنوار بهترین دوربین 8 مگه ولی دوربین ویوتی 2 یکی از ضعیف هاست .. البته نسبت به بقیه ضعیفتره..
وگرنه کارو راه میندازه ..
اینترفیس ویوتی 2 محشره .. خیلی توپه ..
انتخاب با خودته :46:
دوربین یا اینترفیس ؟
البته اگه آدمی هستی که معمولا عکساتو فقط تو گوشی نگا میکنی و قصد چاپ کردن و یا نگاه کردن
تو pc رو نداری بدون شک ویوتی 2 مناسب تره .. چون کیفیت صفحه بی نظیری داره و عکسها تو گوشی
عالین :5:
وگرنه ... رنوار:11:
درود
حرف dark fear عزیز تایید میشه + بسته به معیارهای خودت داره. باید انتظاراتت رو بگی.نقل قول:
در هر صورت به خاطر حسن سلیقه (انتخاب الجی) تبریک میگم :40: :11: :10:
سنسور (حسگر) نزدیکی :46: !!! :31: هست .نقل قول:
ولی نمیدونم چرا تا حالا من متوجهش نشده بودم! :27: :18:
پیروز و سربلند باشید
آهااا
همونی که نور رو کم و زیاد میکنه !!
آخه گفتی نزدیکی یه لحظه فکرای دیگه کردم :27:
:دينقل قول:
آهااا
همونی که نور رو کم و زیاد میکنه !!
آخه گفتی نزدیکی یه لحظه فکرای دیگه کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نور رو کم و زیاد نمی کنه که ! اگه منظورتون proximity sensor باشه این کاربردش اینه که وقتی به گوش و صورتتون نزدیک شد برای مکالمه ، صفحه رو خاموش می کنه تا از برخورد ناخواسته با صفحه گوشی و انجام عمل ناخواسته جلگیری بشه
درود
:27:نقل قول:
:31: :31: :31: :31: :31: :31: :11: :31: ( ماشالله نکته اش رو روی هوا زدیا :21: )
منظور همین سنسوره ولی این پوریا همچین ذهنش منحرفه :41: :31: :11:نقل قول:
(جای حسین خالی :18: :19: :27: :31: :11:)
بدرود :31:
آقا فرشاد با جی پی اس چی کار کردی :8:
نگو که دلم خونه :37:
باباهه گوشی رو برداشت و برد :41:
آورد؛ میرم تو کارش :10:
درود
داغ داغ !!!
همین الان گوشی به دستم رسید و ورژن آخر رو بدون هیچ مشکلی نصب کردم. پوریا تو هم امتحان کن ببینیم چی شد :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=368370&page=2
راستی دوست خوبمون djmerikhi چیز راجع به GPS اش نگفت + دوستان دیگه چرا استفاده نمیکنند ؟!؟!
:41::41::41::41::41:
واسه من سری اول داشت بدون اشکال نصب میشد (ورزن قبلی رو گوشیم نصب بود)
اما کنسل کردم رفتم ورژن قبلی رو پاک کردم
حالا موقع نصب این ارور رو میده
Invalid descriptor
:41: :13: :41: :46: :41:نقل قول:
من که دلم برای رنوار لک زده بود :40: :10: :40: تا گوشی رو گرفتم و رفتم برم برای نصب :31: حواسم بود که قبلی رو پاک کنم. نگفتم ذهنت ... :31: :27: :21: :31:
همه رقم بلا ملا سرش بیار؛ پاک ؛ نصب ؛ خاموش و روشن :31: محل ذخیره رو بذار رو گوشی، بعد دوباره روی کارت حافظه و خلاصه همه چی در حد معقول :31: که اگه نشد یه چک بکنیم و اگر بازم نشد :19: دیگه فرمت مموری و ریست :13: :41:
خوب دوست عزيز حال دادي به ياد ما هم بودي !!!
اما خبر خوب ديروز تونستم اين نرم افزار (((........))) رو راه اندازي كنم و با جي پي اس شديم البته قبلا هم جي پي اس كار مي كرد ولي نه با نرم افزار جي پي اس )treck buddy كه خدا رو شكر به هر حال تونستيم نقشه تهران و ايران رو لود كنيم ....
اما يه نكته نقشه سال 88 درست كاليبره نبود و با اختلاف حدود 2 كيلومتر نمايش مي دهد ... و ديگه اينكه متاسفانه از بعد از منظقه 5 تهران در غرب ديگه جايي رو نمي تونه نمايش بده كه به نظر ايراد نقشه هست .
به شدت منتظرم تا اين گوشي من هم درست بشه بتونم روش امتحان كنم ببينم جي پي اس چطوري ميشه
راستي براي مشهد هم نقشه داريم؟
لمسي رنوار فعلا تو ايران نيست دوستان!
مواظب لمسي گوشيتون باشين
نمايندگي گفته نداريم
قرار شده يه بنده خدايي از دبي برام جور كنه!
بچه ها اون کارای که گفتین رو کردم
اما ریست نکردم نمیخوام هم بکنم
چون تا حالا چند سری ریست کردم
راهی به نظرتون میرسه ؟
بیخیال ؛ منم تا حالا چند بار ریست کردم ؛ راه دیگه ای در حال حاضر :31: به ذهنم نمیرسه؛ یه ریست بزن؛ نفس گوشی هم بالا میاد :31: :40: :10: :11:نقل قول:
زنگ بزن نمایندگی تهرانشنقل قول:
احتمالا داره
02188638221
آقا ریستم کزدم
بازم ارور داد:41:
درود
این یعنی چی ؟! کاملا مشکو میزنی. اینجا میای میگی
و بعد میری جوابش رو جای دیگه ای میدی !نقل قول:
این شایعه پراکنی سامسونگ وار! :31: کاملا مشکوک میزنه و از همینجا طی بیانیه ای از طرف خودم و حسین (که پیداش نیست! :31:) و پوریا!!! و سایر بچه های فروم الجی این حرکت رو محکوم میکنیم.نقل قول:
تبریک میگم :دی خوشحالم کردی
راستی یه چیزی؛
وقتی داری بلوتوث میفرستی و پیام اومد و خوندیمش؛ اگر کلید وظایف چندگانه رو بزنیم، خیلی راحت میشه بری صفحه اصلی و بعدش هر کاری که دلت خواست انجام بدی!
جاوا هم جاوای الجی
یه چیزی رو هم دقت کردم؛یه سری از دوستان میگفتند که وقتی بلوتوث میفرسته و پیام میاد؛ کاری نمیتونه بکنه تا بلوتوث تموم بشه؛ پس این یعنی 2 نکته! :
1. من هی گفتم بیاید به ورجن جدیده آپدیت کنید؛ خوبه هاااا ؛ اما قبول نکردید
2. پس اگر این قابلیت به صورت نصفه و نیمه تو ورژن جدید اضافه شده باشه؛ احتمال این هست که در ورژن های بعدی خیلی راحت و بدون نیاز به عوامل بیگانه :31: (مثل پیام) بشه بلوتوث رو مینیمایز کرد.
پیروز و سربلند باشید
دوستان
يه پيشنهاد جالب شد بهم...يه مشاوره بديد بد نيست...
يكي از دوستان تازگي پلي استيشن 3 خريده...ميگه ميخواد رد كندش...گفت ميخوام با گوشيت عوض كنم...نيازم نيست هيچكي سر بده...
دستگاش تميزه تميزه---يه ماه خريده و اصلا بازي نكرده...
به نظرتون عوض كنم گوشيمو باهاش ضرر ميكنم يا سود؟چون گوشيمو الان فكر نكنم 300 هم بخرن!نه؟250 تا 270!ولي اون حدودا 470 تومن نو و جديدش هست كه با اين هيچ فرقي نداره...
فكر كنم اگه خواستم بفرومش باز پلي استيشن رو بيشتر ميتونم بفروشمش.نه؟
در كل چكار كنم؟منو كه كرم فروختن اين گوشي گرفته...چه كنم الان؟اصلا خاطرات خوشي با اين گوشي ندارم...يه جورايي واسم نحس بود:31: ! يادت بخير n95 كه چه خاطرات و روزاي خوشي باهات داشتم.... هي...كجايي...؟
اول که ریست کردم،اومدم نصب کنم ،بازم ارور داد،بعد نفهمیدم جی کارش کردم :دینقل قول:
سری بعد که اومد نصب کنم درست شد و نصبش کرد :27:
دوستان
كسي نيس؟
والا خوب حساب كن یه PS3 بگیری بعد هر بازی باید 50 تومن بدی:دی
من اگه PS3 مجانی هم بودش نمی گرفتمش
کی گفته ps3 الان 470تومنه :27:نقل قول:
اگه میخای طاق بزنی .. میصرفه .. البته اگه رفیقت xbox داشت بهتر بود :31:
گوشیتو با یه گوشی عوض کن .. بعد یه xbox آرکید بگیر 270 تومن :5: از ps3 هم بهتره :21:
دوستان صفحه ی رنوار یا ارنا ضد خش هست؟
شما برای گوشیتون کاور(برچسب روی ال سی دی) خریدید؟
گوشیهای فول تاچ این جور مشکلات رو هم داره دیگه نه؟با 1 بار بی احتیاتی و خش افتادن ال سی دی کار تمومه دیگه نه؟
پوريا جان آمارشو گرفتم ندارننقل قول:
رييس اتحاديه تعمير كاران مشهد از آشنايان ميشه
آمار گرفته گفتن نيست !
ضد خش كه نيستننقل قول:
شما برای گوشیتون کاور(برچسب روی ال سی دی) خریدید؟
گوشیهای فول تاچ این جور مشکلات رو هم داره دیگه نه؟با 1 بار بی احتیاتی و خش افتادن ال سی دی کار تمومه دیگه نه؟
كاور لمسي چيز خوبيه حتما تهيه كن
خش اگر عمقي بيافته تو كار كرد ال سي دي تاثير داره ولي اگر سطحي باشه نه
ال سي دي با لمسي فرق ميكنه خشي كه بخواد به ال سي دي برسه پدر لمسي رو قبلا در آورده:31:
آرینا ضد خش هست فکر کنم (تو تبلیغات الجی خوندم، البته اگه با گوشی دیگه اشتباه نکرده باشم....).نقل قول:
پی نوشت: الان دیدم، بله آرینا ضد خش هست:
کد:http://arena.lgmobile.com/uk/