یعنی امیدی نیست که رو GS2 از orion استفاده کنن؟:40:
اگر رو GS2 نزرن پس رو چی می خوان بزارن؟:19:
Printable View
یعنی امیدی نیست که رو GS2 از orion استفاده کنن؟:40:
اگر رو GS2 نزرن پس رو چی می خوان بزارن؟:19:
سلام:5:
سامسونگ فریمور خبر از گوشیهای اندرویدی جدید سامسونگ داده که احتمالا در نمایشگاه های CES و MWC معرفی خواهند شد. این گوشیها عبارتند از:
GT-S5570
GT-B7510
GT-S5570
GT-S5670
GT-S5830
GT-I9100
US model SCH-I520(LTE/4G
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این مدلها گوشی Samsung GT-S5570 که با نام Galaxy Mini شناخته میشود دارای Android 2.2.1 میباشد.
S5570XXJL9:
County code XX = Europe.
Year code J = 2010.
Month code L = December.
Version code 9 = Version
میتونید فریمور مربوط به این گوشی یعنی S5570XXJL9 را از لینک زیر دانلود کنید:
کد:http://www.multiupload.com/PE3OSAS1UX
روی s9000 از orion استفاده میکنه سامسونگ
...............
اگه رو Gs2 از orion استفاده نکنن من خودکشی میکنم.چون دیگه نمی تونم یرای Gs3 منتظر بمونم:31:
سلام .
GS2 و GT2 هر دو از پردازنده Tegra 2 استفاده میکنن . چرا ؟ :دی به احتمال زیاد نسخه بعدی آندروئید طوری طراحی شده که فقط با پردازنده T2 کار میکنه !
پردازنده Orion هم واسه 6 ماه آینده ( نیمه دوم 2011 ) قابل استفاده هستش .
مخلصیم .
ولی من یه جا خوندم که orion نیمه اول 2011 میاد:23:نقل قول:
اگر قرار باشه نسخه بعدی اندروید بر پایه T2 طراحی بشه پس دیگه orion این وسط چیکارست؟
اونوقت تو نسخه بعدی اندروید که برای orion هست T2 خیلی زود از دور خارج میشه
نسخه های اندروید رو اختصاصی برای پردازنده های خاصی نزدن. البته من رو پردازنده ای به جز ARM ندیدم تا الان، فکر کنم اختصاصی برای همینه. ولی می دونیم که این طراحی رو خیلی از برند ها استفاده می کنن.نقل قول:
اندروید بعدی برای T2 بهینه شده. مثل اکثر بازیا، که برای یه cpu ی خاص و gpu ی خاص بهینه می شن. کسانی که از پردازنده و کارت گرافیک دیگه ای استفاده می کنن هم می تونن از بازی لذت ببرن... . تازه بعضیا با سخت افزاری که برای فلان بازی تهیه نشده، نتیجه ی بهتری می گیرن. ( مثل کارت گرافیک های AMD و بازی کرایسیس.)
نسخه ی بعدی اندروید هم بهینه شده اس برای تگرا.
قرار هم نیست نسخه ی بعدی برای اوریون بهینه بشه. ( فعلا.) چون کلاک دیفالتش 1 گیگا هرتزه و فکر می کنم تا اون موقع پردازنده های سریع تری بیان...
بالاخره اولین عکس از گوشی اندرویدی جدید سامسونگ با نام M190S برای کره در کنار مشخصات ان منتشر شده است:
این گوشی مشابه با Galaxy S است اما از 2 نظر با ان متفاوت است :
یکی طراحی مجدد ان و دیگری داشتن خروجی HDMI .
امکانات:
4inch Super AMOLED (WVGA) display
1GHz CPU
Android 2.2 OS
5MP camera
T-DMB
GPS
16GB internal memor
microSD card slot supporting up to 32GB
Wi-Fi 802.11b/g/n
Bluetooth 3.0
SKT’s Hoppin service
کد:
http://www.moveplayer.net/2629
این فرقش با گلکسی چیه؟چنده؟نقل قول:
مثل ipod4 با iphone 4نقل قول:
مثلا دوربینش ۳.۲ هست و.....
و دو تا اسپیکر داره.
به نظر میتونه خیلی موفق بشه حتی بیشتر از ایپاد تاچ.زیباست...
عرضه : 7 ژانویه
قیمت: 8GB در حدود 234 دلار
16GB در حدود 280 دلار
کد:http://www.amazon.co.uk/Samsung-8GB-Galaxy-Player-White/dp/tech-data/B004EHYTSE/ref=de_a_smtd
کد:http://www.amazon.co.uk/Samsung-16GB-Galaxy-Player-White/dp/B004EHYTSO/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1294010552&sr=1-2
در حالیکه قرار بود گوشی Vodafone 360 Samsung H2 با سیستم عامل LiMo در فصل سوم سال پیش معرفی گردد اما این اتفاق رخ نداد و منابع خبری خبر از مردن این پلتفرم دادند.
اما اکنون عکس جدیدی از گوشی Vodafone i8330 یا Vodafone 360 H2 by Samsung منتشر شده که خبر از ادامه همکاری سامسونگ با وودافون میده و انتظار میره در یکی از نمایشگاه های CES یا MWC بطور رسمی معرفی گردد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانات:
• HSUPA 5.76Mbps / HSDPA 7.2Mbps / Quad(850/900/1800/1900) , UMTS (2100/900)
• Bluetooth v3.0 + EDR
• Wi-Fi (802.11 b/g/n)
• USB v2.0 HS compatible
• capable of recording 720p footage) 8MP CMOS (AF, Power LED) + VT(VGA)
- Face Detection, Smile Detection, Eye Blink Detection, Panorama Shot, Mosaic Shot
• FM Radio Receiver
• A-GPS, stand alone
• DivX Codec
• Accelerometer / proximity / ambient light sensor
• Instant Messaging capability
• Featured applications provide alarms, calendar, calculator, record audio, converter, timer,
stopwatch, and world time.
• File viewer
• Multimedia Message Service (MMS)
• Multimedia capability (with included Media player)
• Speakerphone capability
• WEB/WAP browser (HTMS, xHTML, WML)
• Movinand 16GB +microSD card
• 3.7inch WVGA Super AMOLED
کد:
http://www.gsmarena.com/super_amoledpacking_vodafone_360_samsung_h2_leaks_again-news-2182.php
سامسونگ 3.7 اینچ سوپر آمولد داشت و رو ویو 2 نذاشت؟ای نامرد.نقل قول:
راستی این سیستم عامل limo چیه؟؟
میشه ازت خواهش کنم پست ها رو نقل قول نکنی؟نقل قول:
سلام دوست عزیز:5:نقل قول:
همون سیستم عامل لینوکس برای موبایل هست.
سلام دوست عزیز:5:نقل قول:
نقل قول کردن که اشکالی نداره منتها دوستان باید فقط قسمت مورد نظرشونو نقل قول کنند نه کل یک پست رو.
سامسونگ اخیرا اعلام کرده است که 10 میلیون گوشی گالاکسی اس را در کمتر از 7 ماه از عرضه ان تا پایان سال 2010 بفروش رسانده است که از این بین 5میلیون ان در فصل چهارم 2010 بفروش رسیده است:
اما گالاکسی اس تنها گوشی اندرویدی سامسونگ نیست و گوشیهای دیگری همچون Galaxy 5 و Galaxy 3 نیز از جمله گوشیهای اندرویدی سامسونگ هستند که در فصل تعطیلات احتمالا چیزی بین 1 تا 2 میلیون فروش داشته اند.
همچنین تبلت گالاکسی تب تا اوایل ماه دسامبر 1 میلیون فروش داشته است و در فصل چهارم سال پیش توزیع گسترده ایی داشته است.
این امار به ما میگوید که سامسونگ در مجموع حدود 8 میلیون محصول اندرویدی را در فصل چهارم 2010 بفروش رسانده است.
با توجه به اینکه گوگل در فصل چهارم 2010 روزانه حدودا 250 هزار دستگاه اندرویدی را فعال کرده است که در مجموع میشود 23 میلیون برای فصل چهارم سال پیش , میتوان نتیجه گیری نمود که 34% این دستگاه های اندرویدی در فصل پیش متعلق به سامسونگ بوده است و به عبارت دیگر تنها 7 ماه بعد از مصمم شدن سامسونگ برای ورود به دنیای اندروید , اکنون سامسونگ یک سوم سهم جهانی محصولات اندرویدی را بخود اختصاص داده است.
پس جای شگفتی نیست که سامسونگ رسما سازنده Google Nexus S با دسترسی زودتر به اندروید 2.3 یا همان جینجربرد شده است.
کد:http://www.unwiredview.com/2011/01/03/samsung-now-accounts-for-13-34-of-all-android-shipments-worldwide/
سلام .
معرفی صفحه نمایش Super AMOLED Plus از سامسونگ در CES .
وااااااااااییییییییی امیر این دیگه چیه؟:31:
4.5 اینچ سوپر آمولد ... کی میاد رو هوا بزنمش؟:31:
پ.ن: فقط مال at&t هست ؟
سلام .
آره بابا این واسه استکبار جهانیه :دی ولی با این گوشی SAMOLED Plus رو معرفی کرد .
ضخامت این گوشی هم 9 میلیمتره . 4G و 1.2 گیگا CPU و 8مگا دوربین .
هر موقع galaxy s2 معرفی کردن منو از خواب بیدار کنین :19: اگه بیدار نشدم با چک و لگد امتحان کنین چون من باید اون لحظه رو ببینم:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.droid-life.com/2011/01/04/is-this-the-samsung-sch-i520-on-verizon/
سلام
فقط صفحه و ضخامت گوشی عشقه:5:
اصلا خوشم نیومد. این چه طراحی ایه؟نقل قول:
عین گوشی های اچ تی سیه! شبیه HD2 ...
Samsung Stealth V (SCH-i510:
سامسونگ SCH-i559 ( احتمال داره که این گوشی همون گوشی Galaxy S 2 برای وریزون باشه):
کد:http://pocketnow.com/android/samsung-stealth-v-verizon-fascinate-2-now-bluetooth-certified
سلام
اخبار مربوط به سامسونگ در CES11 رو میتونید اینجا دنبال کنید.
کد:http://samsungces2011.com/
آنتن هم داره!!!:5:
bybye ipod!!!:31:
دوستان عکس لایو از این Samsung i997 Infuse 4G بذارید
ممنون
عکس اینجا هستش :
مخلصیم .کد:http://www.engadget.com/photos/samsung-infuse-4g-for-atandt-eyes-on/#3747125
سامسونگ گوشی ای معرفی کرده به اسم infuse 4G ( همون طور که دو سه پست اخیر معلومه.) که توی رده ی گلکسی اسه. ( مگه اینا اسم گذاری بلد نیستن؟)
متاسفانه ، فقط برای اپراتور At&t هست، ولی فناوری هاش خوبه، ممکنه توی گوشی های دیگه ی این شرکت ببینیم.
اولا که ، cpu ی این گوشی همون غولیه که توی بقیه ی گلکسی اس ها هست، فقط تا کلاک 1.2 گیگا هرتز اور کلاک شده.
صفحه اش هم چهار و نیم اینچه!
اما بهترین خبر از نظر من این بود که صفحه ی جدیدی براش معرفی کردن، به اسم Super amoled PLUS . (خداییش، اسم گذاشتن بلد نیستن اینا.)
این صفجه ها، دید توی نور افتابشون بهتر شده، و بلاخره از شر پیکسل های پنتایلشون خلاص شدن.
نمی دونم یادتونه یا نه، ولی چندین صفجه قبل، اون زمان که گلکسی اس هنوز ایران نیومده بود، گفته بودم از سوپر امولد خوشم نمی اد، برای این که پیکسل هاش رو ضربدری چیدن. البته بعدا معلوم شد که این نوع صفحه واقعا دو کانال رنگی داره، یادم نیست سومی رو چی کار کرده بودن. اما به هر حال، دیگه این طوری نیست، می تونن پیکسل هاش رو هم زیاد تر کنن.
اینم عکس از این گوشی جدید:
( البته، توی خبر نوشته بود که این گوشی 4G نداره.!!!)
البته اسم تاپیک گوشی های سامسونگه، اما از اونجا که پلیرش رو هم دوستان معرفی کردن، به نظرم خوب اومد که این دو تا رو هم بگم...
تبلتی که قبلا خبر هاش با عنوان گلوریا درز پیدا کرده بود، معرفی شد.
Sliding PC 7 Series
این دستگاه که با ویندوز 7 عرضه می شه، قابلیت تبدیل شدن به لپ تاپ رو هم داره. ( خیلی شبیه به تبلت ها اولیه، قبل از معرفی ای پد.)
به ثورت بیلت این از فناوری 3G و Wimax پشتیبانی می کنه.
صفحه ی 10 اینچی داره. ( 1366 * 768)
و خروچی HDMI .
قیمتی که برای این دستگاه گذاشتن، 700 دلاره.
خبر دوم مربوط به کنترلر های جدید تلوزیون سامسونگه.
این دستگاه، با این که اسم ریموت کنترل رو داره، اما کار های عجیبی می کنه که بیشتر از گوشی ها برمیاد.
صفحه ی این گدجت 3 اینچیه، کیبورد مجازی کامل داره، ( برای سرچ توی اینترنت.) و با کمک برنامه ی اسکایپ، ویدو کالینگ داره!!
با DLNA کار می کنه. هنوز معلوم نیست که فقط با تلوزیون های خود سامسونگ کار می کنه یا دستگاه های دیگه ای که DLNA ساپورت میکنن هم حسابن.
تنها ایرادش اینه که، یکم زیادی شبیه به یه دستگاه دیگه اس. حتی منو هاش::
این جیگر رو دیدین ؟
اگه سامی یه کمی از این طراحی رو تو گوشیهاش استفاده میکرد چی میشد ؟ :دی
ویدیو از صفحه نمایش قابل انعطاف سامی :
مخلصیم .کد:http://www.youtube.com/watch?v=qsIjfy8g2Pk&feature=player_embedded
سلام امیرنقل قول:
آره طراحی و امکاناتش نسبت به هم فوق العاده اس :20:
گوشی Infuse رو که دیگه نگو :42: (cpu, ضخامت، display، دوربین و ...)
آقا امیرنقل قول:
قیمت این لپ تاپ نمیدونی چنده؟
مشخصاتش؟
مدلش؟
طراحیش که خیلی عالیه.پایه شدم بخرمش بدجور:31:
فکر کنم قیمتش حدود 1600 دلار باشهنقل قول:
واقعا قشنگه
سلامنقل قول:
الدار گفته که SGS 2 در MWC معرفی میشه:31: با پردازنده دو هسته ای ...
یعنی الان منتظر نباشیم؟:5:نقل قول:
آخه این قلدر خان(الدار) این همه اطلاعات از کجا میاره پدر سوخته؟:10:
MWC کی قراره برگزار بشه دقیقا؟
ای بابا ما کار و زندگی داریما:31:
آخه اینا چرا این همه با احساسات من بازی میکنن؟:40:
آخرشم میدونم بعد از اینکه معرفی بشه یه چزیش میتونه بهم ضد حال بزنه(حالا یا قیافشه یا تو کانفگش هست:18:):19:
من برنامه ریزی کرده بودم واسه فروردین بخرمش
اینم مشخصات لپ تاپ خوشگله :
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/D.B23/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-13.jpg[/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Samsung claims that the new 9 Series weighs less than 3 pounds, and it measures in at only 0.64-inches. It’s also constructed from Duralumin. The 13.3-inch display is LED-backlit, with a contrast ratio of 100,000:1 and a resolution of 1366 x 768. Inside, you’ll find an Intel Core i5 processor, second-generation, clocked at 1.40GHz. Microsoft’s Windows 7 Home Premium 64-bit is installed.
There’s 4GB of DDR3 memory, and integrated 802.11b/g/n WiFi. For the graphics, Intel’s HD GT2
Integrated Graphics will be used. It will launch in February, 2011, and cost around $1,599
فقط ای کاش گرافیکش بهتر بود.من اصلا با این گرافیک آشنا نیستم ولی بعید میدونم به درد Game و کار گرافیکی بخوره.دوستان اگر اطلاع دارد بگید در حد کدوم مدل ATI یا Nvidia هست؟
امیدوارم 15 اینچش هم بیاد
کد:http://www.slashgear.com/samsung-9-series-notebook-announced-at-ces-2011-05123539/
الدار گفته Atrix موتو از GS2 سامی بهتره !
پس رسما منتظر چیز شاخی نباشید ! :دی
همچنین سامسونگ 1 ساعت پیش در CES اعلام کرده که تا 3 سال آینده سامسونگ بزرگترین سازنده گوشی میشه !
مخلصیم .نقل قول:
Samsung on CES. In 3 years we will be no1 worldwide in mobile phones (market share)
Motorola .از اول نمایشگاه ترکونده.چپ و راست داره ازش تکنولوژی تراوش میکنه.:31: ولی بعید میدونم تو ایران بترکونه آخه هیچ وقت قطعات موتو تو ایران پیدا نمیشه و ساپورتش تو ایران خوب نیست.نقل قول:
آخه چطوری atrix میتونه بهتر از GS2 باشه؟
پردازنده هاشون که یکیه.
صفحه GS2 به احتمال زیاد که 4.5 super ampled plus ُهست و از لحاظ رنگ و کنتراست خیلی بهتر از موتو هست و فقط رزولوشنش از atrix پایین تره
دوربین سامی 8 ولی موتو اگر اشتباه نکنم 5؟
باتریشم که افتضاحه 250 ساعت استند بای و 9 ساعت مکالمه
اگر سامسونگ باتری 1930 mAh مینداخت رو گوشیش که فکر کنم یه ماهم دوام میاورد(اغراق زیاد) :31::31:
فقط میمونه رم که اگر سامی 512 بزنه یه جوری باهاش کنار میایl
با اینکه خیلی موتورولا دوست دارم ولی با این تفاوت ها نمیشه گفت Atrix بهتره. اگر Gs2 بهتر نباشه ولی بعید میدوتن چیزی کمتر داشته باشه!!!:5:
بنچمارکم که نوز ندارن هیچ کدومشون
تازه با این مشخصات حتی optimus x2 هم میتونه تو بعضی موارد از atrix بهتر باشه چه برسه GS2
فکر کنم الدار یا پولکی شده یا توهم زده
راستی این داک مولتی مدیا که وصل میشه بهش دقیقا چه امکاناتی رو میده؟(خوشم اومده ازش)
یه چیز دیگه هم که خوشم اومد Biometric fingerprint reader موتو هست
فقط من نمیدونم سامی چرا هیچ وقت به فکر لوازم جانبی درست و حسابی برای گوشی هاش نیست( نه پایه-نه اسپیکر-نه کیبورد درست و حسابی)؟
سامی ما پشتت هستیم ,حمایتت میکنیم:46:
نقل قول:
سلام
این notebook میتونه قاتل mac book air باشه چون هم یه کم نازکتره هم یکم سبکتر:5:
بدنه هم که جنسش از بدنه هواپیماست(گفته شده خیلی مقاومه):5:
خلاصه سامسونگ ول کن اپل نیست!!!:31:
فک کنم آخر اپل و سامسونگ همین جوری بمونن شرکتهایی مثل ال جی اوج بگیرن:31: