میشه یه توضیحی درباره این قسمت هایی از لیبرتی سیتی بدین ؟
این همون GTA IV؟
چه فرقایی دارن ؟
Printable View
میشه یه توضیحی درباره این قسمت هایی از لیبرتی سیتی بدین ؟
این همون GTA IV؟
چه فرقایی دارن ؟
این Distanceو Shadow رو چه طور بیارم؟
بچه ها من هرکاری میکنم توی Windows Live که پروفایل درست میکنم و میرم ازم Product key میخواد..!!!
درغیر این صورت داخل پروفایل نمیره و من نمیتونم بازی رو ذخیره (save) کنم....!!!
لطفاً کمکم کنید
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
البته در مورد اجرای بازی هم اونجاست ...
اما اگه شما می خواین مثل 4 وضعیت بازی رو بهتر کنین این جا برین
[آموزش] ادیت و پچ + مولتی پلیر برای بازی Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City/ راهنما در پست اول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=405434
بله ...نقل قول:
بازی از لحاظ گرافیک و گیم پلی به جی تی ای 4 بی شباهت نیست . اما می تونیم بگیم بهتر شده ...
دو بازی اپیزود در قالب یک بازی نسبتاً بزرگ ... به نظر من بازی بسیار عالی و ماندگاری بود اما کوتاه بودن بازی کمی ما را رنج می دهد . در گ.ی تونی من کمی یکنواختی بخاطر بیش از حد در هوا بودن مراحل حس کردم ... اما چون چیز جدیدی بود تا پایان بازی شما را مجذوب خود می کند ...
به طور کلی اگر در سبک جی تی ای 4 خوشتون میاد بهترین انتخابه !!!
البته دو داستان ، دو شخصیت ، تاکید سلاح و ماشین متفاوت در این دو بازی است و اصلا همون جی تی ای 4 نیست !!!
سلام بچه ها من tony grey (اگه اشتباه نکنم تو اسمش ) رو بازی می کنم.
تو یه مرحله سخت گیر کردم.
اونجایی میری پیش tony اولین ماموریت رو بهت میده.که تو دموش هنگامی که پیششی یه آهنگ گذاشته و داره باهاش می خونه همزمان بعد شخصیت اصلی بازی میاد پیششو.....
تو اون ماموریت که بهم میده.رو نقشه مشخص میشه.یه نقطه ی قرمز روی اون جرثقیل وسط شهر هست بعد که میرم پیش اون جرثقیل هیچ کاری نمی تونم انجام بدم.باید اونجا چی کار کرد از نبردبان وسط جرثقیل هم نمی تونه بالا بره؟
چی کار کنم یکی کمک کنه؟
اونجا بهت یه سلاح داده به نام Sticky Bomb (تو مایه های همون C4 خودمون) که طرز کار باهاشم عین سی چهاره...نقل قول:
سه تا بمب اطراف اون جرثقیل کار بذار و با زدن دکمه ی پایین کیبرد بترکونش :31:
دقیقاً دوستمون درست جواب داد.
اگه مشکل دیگه ای بود در خدمتم .
سلام دوستان من بازی رو گرفتم و نصب کردم و خودش خودکار کرک رازور روش بود و بازی رو بدون مشکل دارم بازی میکنم
حالا می خوام این پچ که تو صحفه اول دوستمون گذاشته و 115 مگابایت هستش رو دانلود کنم .
میشه بگید نصب این پچ چطوری هستش تا بعد دانلود به مشکل نخورم ؟
نصب این پچ باعث نمیشه که کرک بازی از کار بیافته ؟
چون اصلا حال و حوصله کرک جدید پیدا کردن و بازی رو از اول کرک کردن رو ندارم .
ممنون میشم یکی از دوستان که این پچ رو دانلود و استفاده کرده کاملا توضیح بده .
وقتی داری بدون مشکل بازی میکنی پچ به چه دردت میخوره؟
صفحه ی قبلی رو نیگا کردی ؟
تشکر بابت جواب دادن.نقل قول:
با کدوم دکمه کیبورد.؟
اشتباه شد ! پاک ... !
آقا من فروم رو گشتم جوابمو پیدا نکردم.
1-وقتی تو tlad مرحله high dive رو رد میکنم تو لودینگ گیرمیکنه 2-همینطور وقتی میخوام تو اون یکی شخصیت فکر کنم Tboalt بود وارد اولین ماموریت mom house رو انجام بدم تو لودینگ گیرمیکنه 3-تو همین شخصیت بعد از یه مدتی شروع کرد به گیج زدن وتصویر انگار مست باشه هی تاب میخوره
کرکم همونیه که موقع نصب خودش داشت که ریزور 1911 هست.بازیم خوب اجرا میشه و بجز موارد فوق مشکلی مثل افت فریم و... نداره.
دکمه ی پایین اونجا که چهار تا دکمه اسنقل قول:
من خودم الان دارم با اون مرحله ی اول یوسف امیر هی ور میرم!
سلام
توی مرحله ی No.3 که با موری و بروسی باید بریم یه جایی وقتی میرسیم به اونجا میره توی لودینگ و لود نمیشه!
چیکار باید بکنم؟
پچ 2 رو نصب کن
ها مه سیو ایی بازیه وخام. ها ایه
ببخشید اما اگه فارسی می تونید صحبت بفرمایید ، بهتره !نقل قول:
خیلی ممنون:11:
جان...؟؟؟؟!!!!نقل قول:
ها مه سیو ایی بازیه وخام. ها ایه
میشه لینکش رو بزارید؟!نقل قول:
کرک هم داره؟اگه داره بزارید
:40:
راستی چه جوری میشه دوست دختر گرفت؟! :دی
من هرچی توی اینترنت قرار میزارم و دکمه ی date رو میزنم نمیشه!یعنی میشه ولی نه کسی بهم زنگ میزنه نه جایی توی نقشه میاد نه هیچی
اگه میشه یه راهنمایی بکنید
باید دانس کنی باهاشون میری توی کلاب و دانس می کنی البته با لوئیس با جانی نمی دونم میشه پیدا کرد یا نه. اسم اون دختر هم که باید دانس کنی و بعدش بری توی یه اتاق عمل کارای بد بد کنی بعدشم باهاش قرار بذاری و شماره تلفن بگیری تینا هست:46:نقل قول:
اینو که میدونم ولی وقتی باهاشون دانس میکنی نمیشه باهاشون بیرون رفت فقط میره توی خونشون و دوباره کارهای بدبد!نقل قول:
باید دانس کنی باهاشون میری توی کلاب و دانس می کنی البته با لوئیس با جانی نمی دونم میشه پیدا کرد یا نه. اسم اون دختر هم که باید دانس کنی و بعدش بری توی یه اتاق عمل کارای بد بد کنی بعدشم باهاش قرار بذاری و شماره تلفن بگیری تینا هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه چیزی میخوام که بشه مثل نسخه ی قبل باهاشون بیرون رفت
در واقع میخوام باهاشون date کنم یعنی توی اینترنت قرار بزارم
چون هرکاری میکنم و دکمه ی date رو میزنم نه توی نقشه چیزی میاد نه کسی زنگ میزنه نه هیچی
میخوام بدونم بعد از اینکه دکمه ی date رو زدم چیکار کنم؟
راستی به سوال قبلی هم جواب بدید:
پست 1262نقل قول:
میشه لینکش رو بزارید؟!
کرک هم داره؟اگه داره بزارید
ooooooooooooooooooooooooooooooooooook
نقل قول:
این یعنی چی؟
اون دخترایی که می شد دوست شد باهاشون توی نسخه IV در حال حاضر به عقد و نکاح حاج آقا نیکو درومدن چطوری می خوای دوست بشی... فکر نمی کنم این امکان وجود داشته باشه باید منتظر نسخه جدید بازی باشیم. دل تو دلم نیستنقل قول:
Down With Spamer :2:نقل قول:
یعنی اسپم... واسه بعضی ها اسپم دادن از نون شبم واجب ترهنقل قول:
ها ایی کارهای بد بدی که وگفتین یعنی چه؟
کسی از این بازی save داره؟
خیلی هیجان زده نشو!نشون نمیده دارن چیکار میکننن!فقط صداش میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
ها ایی کارهای بد بدی که وگفتین یعنی چه؟
کسی از این بازی save داره؟
اگه یادت باشه مرحله ی اول g4y tony توی یه دیسکو هستیم
اون جا رو میتونی حفظ بشی(از توی نقشه) و بعد بیای البته یه خورده که مرحله رد کنی هم خود بازی برات مشخص میکنه
میری توی اون دایره که همه دارن میرقصن و E رو میزنی و میرقصی و میری ...
موافقمنقل قول:
مرگ بر اسپمر
دوستان کسی از نسخه ی بعدی بازی خبر داره ؟
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
تو تاپیک مشکلات این بازی بگردید ... لینکش صفحه ی قبل هست .:21:نقل قول:
تریلر Grand Theft Auto IV - Episodes From Liberty City می خواستم
تریلر 1:نقل قول:
تریلر 2 :کد:http://www.gamespot.com/xbox360/action/grandtheftautoivtheballadofgaytony/video/6238550/grand-theft-auto-episodes-from-liberty-city-video-review?tag=videos%3Btitle%3B1
تریلر 3:کد:http://www.gamespot.com/xbox360/action/grandtheftautoivtheballadofgaytony/video/6216583/gtaiv-the-ballad-of-gay-tony--youll-always-be-the-king-of-this-town-trailer?tag=videos%3Btitle%3B5
کد:http://www.gamespot.com/xbox360/action/grandtheftautoivtheballadofgaytony/video/6238319/gtaiv-the-ballad-of-gay-tony--helicopter-vs-yacht-gameplay-movie?tag=videos%3Btitle%3B6
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
منظورتون از این چیه ؟ :41:نقل قول:
چه چیزی اینقدر برای شما رضایت بخش بوده ؟
لطفاً تصحیح کنین ...
یعنی هیچکس نیست یه کمکی به ما بکنه؟پست 1256 رو میگم
من فکر می کنم که یا اشکال از بازیته یا از کرکت ...نقل قول:
بازیت چند دی وی دیه ؟؟؟
لطفاً جواب این رو در حل مشکل اجرا ونصب این بازی بدین
خیلی ممنون:11:
با سلام
من نمیتوم بازی رو save کنم هی میگه برو پروفایل بساز --بروفایلم احتیاج به پروداکت کد داره --من بازی رو 2-3 مرحله رفتم اما نتونستم سیوش کنم سره همین پروفایل سازی --دلیلش چیه ؟کرک میخواد؟یا راهو روشی داره؟
اگه مشکل از کرکه یه کرک برا من بزارید--آخه تاپیک بقلی آدرسه کرکش فیلتره
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یکی مشکلی با این بازی دارم(درحقیقت با نسخه قبلی هم داشتم)
گرافیکم رو 512 میشناسه در صورتی که 1gb هست(مدل گرافیکم 9800gx2 هست که تشکیل شده از دو هسته که به صورت sli کار میکنن و هر کدوم هم 512 مگابایت رم دارن)آخرین درایور انویدیا رو هم نصب کرد و ویندوزم هم 7-64 بیت هست و آپدیت.
تو هیچ بازی همچین مشکلی نداشتم به جز این بازی و این مشکل خودش رو اینجوری نشون میده که نمیزاره view distance رو از 30 بالاتر ببرم و باعث محدودیت تو بقیه آپشنها شده و اگر بخوام از این بالاتر ببرم resource usage به صورت قرمز رنگ میشه و تنظیماتش سیو نمیشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم ببینم پچی-چیزی واسه رفع این مشکل نیست.
با تشکر حسین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
کسی جواه سواله آسونه منو در 2 پست قبلی نمیده ؟؟من بازیم رو نمیتونم save کنم میگه برو اکانت بساز --اکانت ساختن هم پروداکت کد میخواد
من مشکلم حل شد --تونستم آفلاین بسازم
حالا چند تا سوال:
1- من g+a+y رو بازی کنم اول یا اون یکی رو --من زود از یه بازی خسته میشم و امکان داره دیگه اون یکی رو بازی نکنم --حالا کدوم قشنگتره ؟
2- من بازیم 4 dvd هست--حالا یعنی بده؟چه بدی نسبت به 5 دی وی دی داره ؟
3- کلا این بازی قشنگتره یا iV?
5-منم عینه دوست بالایی رمم رو 512 تشخیص میده اما 2 گیگه ==چرا ؟ولی ریپم نمیزنه
هرکدوم رو که پسندیدنقل قول:
- من g+a+y رو بازی کنم اول یا اون یکی رو --من زود از یه بازی خسته میشم و امکان داره دیگه اون یکی رو بازی نکنم --حالا کدوم قشنگتره ؟
به نظر من g4y تونی بهتره چون تفریحات بیشتری داره
اطلاعاتی ندارمنقل قول:
- من بازیم 4 dvd هست--حالا یعنی بده؟چه بدی نسبت به 5 دی وی دی داره ؟
این یکی قشنگ تر هست ولی باید اول iv رو برید تا خوب بتونید این بازی رو اجراکنید(یعنی با کار هایی که میشه کرد آشنا بشید)نقل قول:
3- کلا این بازی قشنگتره یا iV?
مشکل دوست بالایی گرافیک هست و نه رمنقل قول:
-منم عینه دوست بالایی رمم رو 512 تشخیص میده اما 2 گیگه ==چرا ؟ولی ریپم نمیزنه
مشکل جدی نیستنقل قول:
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یکی مشکلی با این بازی دارم(درحقیقت با نسخه قبلی هم داشتم)
گرافیکم رو 512 میشناسه در صورتی که 1gb هست(مدل گرافیکم 9800gx2 هست که تشکیل شده از دو هسته که به صورت sli کار میکنن و هر کدوم هم 512 مگابایت رم دارن)آخرین درایور انویدیا رو هم نصب کرد و ویندوزم هم 7-64 بیت هست و آپدیت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 881x744 و حجم آن 165 کیلوبایت میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تو هیچ بازی همچین مشکلی نداشتم به جز این بازی و این مشکل خودش رو اینجوری نشون میده که نمیزاره view distance رو از 30 بالاتر ببرم و باعث محدودیت تو بقیه آپشنها شده و اگر بخوام از این بالاتر ببرم resource usage به صورت قرمز رنگ میشه و تنظیماتش سیو نمیشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 1318x620 و حجم آن 106 کیلوبایت میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم ببینم پچی-چیزی واسه رفع این مشکل نیست.
با تشکر حسین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اگر بازی کند نیست مشکلی نداره ولی اگر کنده یعنی یه مشکلی هست
نه مشکل خاصی نداره حدود 35 فریم میده فقط همین که گرافیک رو کامل نمیشناسه مشکلشه(آخه یک بازی اونم این موقع نباید sli رو پشتیبانی کنه:41:).نقل قول:
دوستان من الان تو مرحله no 3 میخوام برم تو لودینگ گیر میکنه کرکم ریزور وبازی نسخه 5 dvd بود چه کنم پچ نصب کنم تاثیری داره؟
سلام حسین ... چه خبر این طرفا ؟؟؟؟نقل قول:
(منو یادت اومد ؟)
باور کن از تو انتظار نداشتم !!!!
برو تو اون یکی تاپیک ... اون یکی برای مشکلات هست و این برا خود بازی !!!!
دوست عزیز ...نقل قول:
اگر می تونی بگو که چه جوری مشکلت حل شد تا من در پست اول اون تاپیک قرار بدم ... اگر دوستان دیگه همین مشکل رو داشتن سریع حل بشه
1.به نظر من اول ga+y تونی رو بازی کن ... قشنگ تره !!!!نقل قول:
2.نه ... اگر اجرا شد برو حالشو ببر
3. iv اسطوره است ... من جرات مقایسه رو هم به خودم نمی دم !!!
اگر شما 4 رو هنوز نگرفتی باید بگیری و معنی بازی واقعی رو درک کنی !!!! ولی اگه فعلاً حالشو نداری همین رو تموم کن ... اینم از بازی های دیگه چیزی کم نداره ...
4.؟؟؟؟؟
5.اگه مشکلی نداره که دیگه اشکالی نداره ...
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
دوست عزیز فکر کنم مشکل شما رو خیلی ها داشتن و حل شده ...نقل قول:
برو تو تاپیک بقلی !!!! مشکلت رو دوستان (امین و... ) حل می کنن...
اگه 5 dvd هست که احتمالاً تو dvd شماره ی 5 باید باشه ...:27:
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
دیگه وقتی مشکل نداری برا چی ناراحتی ؟ مشکلی نیست برو بازی کن ...:31:نقل قول:
خوب اگه 35 فریم با این تنظیمات میده مشکلی نیست!نقل قول:
نه مشکل خاصی نداره حدود 35 فریم میده فقط همین که گرافیک رو کامل نمیشناسه مشکلشه(آخه یک بازی اونم این موقع نباید sli رو پشتیبانی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
فقط به جای 1024 نوشته 512!
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
تازه من با کم ترین گرافیک با 16 فریم بازی میکنم و راضی ام
حالا شما با بهترین تنظیمات 35 فریم دارید!!!!!
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
منم دقیقا همین مشکل رو دارمنقل قول:
دوستان من الان تو مرحله no 3 میخوام برم تو لودینگ گیر میکنه کرکم ریزور وبازی نسخه 5 dvd بود چه کنم پچ نصب کنم تاثیری داره؟
ولی فکر کنم پچ رو که نصب گنی درست بشه
دوستان یه سئوال ؟
من چه جوری می تونم تو کنسول فرم های بازی رو بفهمم ؟
دوست عزیز ...
اگر می تونی بگو که چه جوری مشکلت حل شد تا من در پست اول اون تاپیک قرار بدم ... اگر دوستان دیگه همین مشکل رو داشتن سریع حل بشه
نقل قول:
من به وسیله این پست تونستم مشکلم رو حل کنم(مشکل save نشدن بازی)