میگم من می خوام از فایل سیو دوستم استفاده کنم ، باید اون سیو رو از پوشه سیو اون بردارم بریزم ؟ اینطوری درست میشه یا به xlive اون هم نیاز دارم ؟ این مشکل سایه ها هنوز راه حل جامعی براش پیدا نشده ؟
Printable View
میگم من می خوام از فایل سیو دوستم استفاده کنم ، باید اون سیو رو از پوشه سیو اون بردارم بریزم ؟ اینطوری درست میشه یا به xlive اون هم نیاز دارم ؟ این مشکل سایه ها هنوز راه حل جامعی براش پیدا نشده ؟
سلام دوستان! چطورید؟!
یه مدت نبودم...رفته بودم سفر وسط چله زمستون!
بنی جان شما هنوز داری همه رو به پست اول ارجاع میدی؟!
اتفاقا میخاستم این ابتکار [راهنمای کامل در پست اول] رو بدم که رفتم سفر!
حالا...
اون ویدئویی که گفتم رو بالاخره آپ کردم!
همون طور که گفتم من وقنی که IV MAGIC رو نصب میکنم افکت Motion Blur رو حذف میکنه! که بعضی دوستان تکذیب میکردن!
حالا دوتا ویدئو از قبل و بعد از ریختن این مود گذاشتم که میتونید ببینید چطور این افکت رو نابود میکنه!
خروجی این دو تا ویدئو با اینکه با FPS بسیار پایین ضبط شده... Full Screen نیست...صدا نداره و... چیزی حدود 200 MB شد! که به زور فراوان و با چندین تبدیل با کیفیت پایین شد 6.82 MB !
اگه بیشتر از این تبدیلش میکردم و کیفیتش رو میاوردم پایین خود افکت ها معلوم نبودن! :31:
ولی در این ویدئو ها میتونید به خوبی تفاوت قبل و بعد از اجرای این مود رو ببینید.
اگه به تصاویر دقت کنید در هر دو ویدئو قبل و بعد من دکمه رومیزنم که در ویدئو اول افکت مشخصه ولی در ویدئو دوم با زدن دکمه P با این که دورتر ها حالت Blur پیدا میکنه ولی خبری از این افکت هنگام رانندگی نیست!...به تکان دادن موس ها توجه کنید!
این هم لینک دانلود مستقیم ویدئو ها:
حجم: 6.82 MBکد:http://mitraryan.persiangig.ir/video/IV%20Motion%20Blur%20Gameplays.rar
البته توجه داشته باشید که هیچ حجتی نیست که برای شما هم این اتفاق بیفته و ممکنه برای شما حتی نتیجه عکس هم بده! و این فقط حکم یه "گزارش اشکال" داره...ولی خب این طور معلوم میشه که یه عده دیگه هم این مشکل رو دارن!
آخه این بازی برای هر کس یه ایراد مخصوصه به خودش رو داره!
دوستانی که با سیو بازی مشکل دارند. و می خواهند سیو خودشان را در بازی اجرا کنند فایل زیر را دانلود کنند.
(البته این آموزش برای کسانی است که فایل XLive را ندارند)
این آموزش را خودم درست کردم.
امیدوارم مشکل شما با این آموزش حل شود.
لینک فایل PDF
حجم: 300Kb
کد:http://www.uplod.ir/download.php?file=330780
اقا اين unlock code كجا ميشه پيدا كرد اين بازي اعصاب واسه ما نذاشته
خواهشا اگه كسي اين كد رو داره بگه بهمراه سريال
كسي با اين مشكل روبرو شده؟؟؟؟؟
آقا این Net frame work 3.5 دانلود نمیشه.فک کنم لینکش خرابه
سلام...نقل قول:
شما اون اررور رو Cancel کن و کرک رو بریز...
از اینجا دانلود کن:نقل قول:
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en
سلام دوستان
یکی میشه توضیح بده که تو اون حالت مستی مرحله اول باید چی کار کنیم به خدا سر من گیج میره انقدر تکون میخره
ممنون میشم اگه کسی جواب بده
سلام به همه
دوستام من تا دیروز می تونستم این بازی را رو سیستمم اجرا کنم اما امروز که می خوهم بازی را اجرا کنم این پیغام رو به من میده
کسی می دونه این پیغام یعنی چی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن میشه به من بگید save game این بازی را روی ویندوز ویستا باید چه جوری بکشم بیرون تا دفعه بعد که ویندوز ریختم بتونم از save استفاده کنم
مرسی و ممنون
آقا الان ميخوام برم تو بازی صفحه سياه ميشه و نميره تو بازی و بايد ريست کنم چرا؟
بد اگه بايد بازی رو دوباره نصب کنم چجری ميشه از سيو بک اپ گرفت؟
چون 45 درصد رفتم
میشه اسم اون فایلی که در پوشه 0001000 قرار داره رو بگین چون وقتی بابرنامه Hex Workshop Hex Editor بازش می کنم فقط عدد 00000374 و 00000370c رو پیدا میکنم واز اون عددی که شما گفته بودین هیچ خبری نیست:41:نقل قول:
سلام من بالاخره نفهدیم چی کار کنم . رم 3 گیگ بخرم بازی روون میشه ؟ یا نه ؟
سیستم من :
Intel(R) Pentium (r) 4 CPU 3.6 GHz
Ram :1.5 gb
Vga:geforce 8600 gt
آره فقط رم میخوای......سی پی یوتم اگه 2 هسته ای به بالا بود خوب بود........نقل قول:
از دوستان هیچکس نیست بدونه سوی این بازی رو ویستا کجا میره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب شد پرسیدینقل قول:
C:\Documents and Settings\....\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV
این قسمت مربوط به سیو بازیه
ولی از اون مهمتر اینه
C:\Documents and Settings\....\AppData\Local\Microsoft\XLive
از دو تاشون حتما بک اپ بگیرین چون اگه فقط از سیو بک اپ بگیرین اون سیو در یه ویندوز دیگه به هیچ دردی نمی خوره
این روی ویندوز xp
خوب شد پرسیدینقل قول:
C:\users\....\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV
این قسمت مربوط به سیو بازیه
ولی از اون مهمتر اینه
C:\users\....\AppData\Local\Microsoft\XLive
از دو تاشون حتما بک اپ بگیرین چون اگه فقط از سیو بک اپ بگیرین اون سیو در یه ویندوز دیگه به هیچ دردی نمی خوره
این روی ویندوز ویستا
فکر کنم همون 00000370c باشه.نقل قول:
باید جلوی این عدد کد سیو بازی برعکس نوشته شده باشه.
دوستان من در اجرای فایلهای صوتی در ماشین هنوز مشکل دارم
قبلن پخش میکرد ولی حالا دیگه اجرا نمیکند
اگر لطف کنید تنظیمات قسمت صوت بازی خودتان را به من بگوید تا تنظیمات اون درست شود
در ضمن من auto scan را فعال کردم.
مرسی
اینجا هم فایل usermusic هست.نقل قول:
آهنگها رو اینجا هم کپی کن.
البته فکر نکنم ربطی به این فایل داشته باشه ولی امتحانش ضرر نداره.
C:\Documents and Settings\virus\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\User Music
بعد فایل های داخل MyDocument رو هم امتحان کن.(از نظر سالم بودن)
complete scan رو هم که زدی دیگه...
مسير سيو تو ايکس پی چی هست تو پست اول نديدمش؟
دوستان من سيستم با مشخصات زير دارم.ولي در بازي سايه ها برفكي و ديگه عصاب برام نزاشته.
CPU:Intel Q6600
VGA:HD3870 512m
Ram:2G
در ضمن من پچ رو با فايل ارجينال.ريختم درست نشد.
درايور جديد 8.12 رو ريختم.ولي درست نشد.
در ضمن نميدونم چرا ويدو ورژن رو 6.2 ميزنه در صورتي كه ما بعضي از دوستان رو 7 ميزنه.لطفا بگين من چه كار كنم
من فقط مشكل سايه و دير لود شدن اصفالت و اينا رو دارم.
دوست عزیزم از شما بسیار بسیار ............ ممنونم:11:نقل قول:
درست شد:27::8:
یک هفته بود سر این قضیه گیر کرده بودم ولی بلاخره به لطف شما مشکلم حل شد:21:
اخه می دونی 45% بازیو رفته بودم:19:
و اگه می خواستم دوباره اون همه رو برم:18:
با تشکر:10:
مسير سيو تو ايکس پی چی هست تو پست اول نديدمش؟
برگرد پست قبل همین الان گفتم شما خوب دقت نمی کنید لطفا پست هارو با دقت بخونید:46:نقل قول:
ملت یکی منو کمک کنه تو ویندوز xp برای سیو باید چه کنم هر کاری می کنم تو بازی پیغام میده لود فیل شد هاردتونو چک کنید
اگه فایل Xlive را نداری اینو دانلود کن مشکلت حل میشه.نقل قول:
کد:http://www.uplod.ir/download.php?file=330780
من از بازي ميخوام خارج شم مشكل دارم . هر كار ميكنم يه صفحه سايه بالا مياد. وبايد ريست كنم.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید من بازی رو اجرا می کنم ولی رزولوشن از 800.600 56 هرتز بیشتر نمیشه چشام درد گرفت !!!
Windows vista sp1 x64
Amd atlon 64 x2 4000+
Gainward ddr3 8500gt 256 mb
RAm 3gb:18:
من بازی رو تموم کردم . ولی یکی دو روزه مشکلی دارم اینکه دیگه تو بازی نمیره ویندوزمو عوض کردم .بعد از نصب ویندوز بازیرو نصب کردم درایور کارت گرافیکمو آبدیت کردم کرک رازور ریختم .رفت تو بازی ولی وقتی خارج شدم دیگه نرفت اون صفحه ی مشکی میاد هیچ اروری هم نمیده همه کار کردم ولی نرفت یه بار دیگه نصب کردم بازم مثل قبل یه بار بیشتر نرفت تو بازی
مثل اینکه چند نفر دیگه که تا الان مثل من بازی رو راحت اجرا میکردن هم واسشون همین مشکل پیش اومده .
دوستان راه کار بدن ببینم میتونم دوباره بازی کنم ممنون
ببينم هيچ كسي اينجا رسيدگي نميكنه پس اين انجمن به چه دردي ميخوره.بابابا يك جواب منو بده.:13::41:نقل قول:
دوست عزیز اون مشکل رو همه دارن .از جمله خود من . فقط شما نیستی .نقل قول:
تا الآن هم کسی نتونسته درست بازی کنه . :13:
با سلام به دوستان
این سیستم من هست :
Cpu : 6400 core2dou
ram : 4 g
Graphic : intel x4500_1g
Windows : Xp Sp3
من فقط 7 فریم از بازی گرفتم ولی مشکل فقط این نیست
گاهی اوقات وقتی به دمو می رسم ( اول بازی ) تصویر می چرخد ودیگر نمی شود بازی کرد.
من بازی را آپدیت کردم و دیگر داخل بازی نمی رود و این ارور را می دهدTEXP70
آخرین درایور کارت گرافیک را نصب کردم و دایرکت ایکس نوامبر ر و هم نصب کردم ولی نشد
دوستان راهنماییم کنید.
چرا وقتی می خوام پچ رو نصب کنم میگه ؟
کد:http://i40.tinypic.com/28u1m4i.jpg
سلام بر همه دوستان.از مدیران میخوام نذارن 1 روز بعد پست من رو به نمایش بگذارن!
من تا دیروز مشکلی با تنظیمات گرافیک gta iv نداشتم ولی الان یه سریش تغییر کرده و باعث شده فشار زیادی به رم و سی پی یو بیاره.قبلا اینطوری شد ولی برگردوندمش الان نمیشه.یه عکس گذاشتم خدتون ببینید.ممنون میشم پاسخ درست بدید...
باعث شده اون resource usage بره باا قبلا سبز بود رنگ عددش.کد:http://i44.tinypic.com/34ywex5.jpg
لطفا یکی بگه که بعد از vice city چند تا gta امده ؟
کدومش جدید تره؟
Gta san andreas 2005نقل قول:
GTA Liberty city Stories 2006
GTA Vice city stories 2007
GTA IV 2008
GTA China town wars DS coming soon
GTA IV Lost & Damned Coming Soon
GTA V Coming 2010
کسی می تونه جدید ترین DRIVER Nvidia 8500gt
رو به من لینک بده ؟
178 جدید تر نیست ؟
کسی تونسته با گرافیک آنبرد بازی کنه خصوصا با hd3200 که در بردهای با نورث بریج 780g هست
دوست عزیز فکر نمیکنم کسی با گرافیک آنبرد حتی فکر بازی هم به سرش خورده باشه چه برسه به بازی کردنش !!! به هیچ وجه ممکن نیست که اجرا بشه ! البته شاید ....!:18:نقل قول:
من بازی رو با یک سیستم اجرا کردم که گرافیکش 7100gs بود ، بازی لگ خفن داشت ، همه چیز هم مربع بود ، هیچ چیز هم معلوم نبود احتمال داره بتونی توی منوی بازی بری ولی اگر بخوای روون بازی رو اجرا کنی اصلا فکرش رو نکن با هیچ تنظیماتی نمی تونی بازی کنی ...
خوب دوست عزیز با این توصیفات اگه بازی نکنی که خیلی بهتره !نقل قول:
اونم بازی به این خوبی واقعا حیفه با جزییات پایین بازی کرد .