نشد.ولی حالا ارور web page not found میده.چیکار کنم.نقل قول:
Printable View
نشد.ولی حالا ارور web page not found میده.چیکار کنم.نقل قول:
سیم کارتت ایرانسله؟
آره دیگه!نقل قول:
مگه همراه اول هم gprs داره؟
بله همراه اول هم داره ، با این کد (ستاره 140 ستاره 3 ستاره 6مریع ) یه بار دیگه تنظیمات برات میاد ببین با نصب تنظیمات جدید مشکلت حل میشهنقل قول:
کد : *140*3*6# از راست بخون
سلام
آقایون من وقتی تو گوشیم کد #0737#* رو وارد میکنم که گوشیم ریست فکتوری بشه و حافظه گوشیم رو فرمت کنه تنها اتفاقب که می افته اینه که گوشیم به تنظیمات اولیه بر میگرده ولی هیج کدام از اطلاعات گوشیم پاک نمیشه یعنی هارد گوشیم فورمت نمی شه در صورتی که با زدن این کد در گوشی قبلین که n96 بود گوشیم کامل ریست میشد ولی الان این اتفاق نمی افته
سرعت ترنسفر گوشیم خیلی پایینه یعنی وقتی وصلش میکنم به لپتاپم و میخام قایل داخلش جا به جا کنم یا بریزم توش سرعتش 1 مگ در ثانیه هست که این در مقابل گوشیه قبلیم خیلی کمه!!!!!!!!!!!!
از دوستان کسی این مشکل من رو داره؟
اگه کسی میدونه چه جوری این مشکل من حل مشه لطفا کمک کنه
ممنون
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
سلام
آقایون من وقتی تو گوشیم کد #7370#* رو وارد میکنم که گوشیم ریست فکتوری بشه و حافظه گوشیم رو فرمت کنه تنها اتفاقب که می افته اینه که گوشیم به تنظیمات اولیه بر میگرده ولی هیج کدام از اطلاعات گوشیم پاک نمیشه یعنی هارد گوشیم فورمت نمی شه در صورتی که با زدن این کد در گوشی قبلین که n96 بود گوشیم کامل ریست میشد ولی الان این اتفاق نمی افته
سرعت ترنسفر گوشیم خیلی پایینه یعنی وقتی وصلش میکنم به لپتاپم و میخام قایل داخلش جا به جا کنم یا بریزم توش سرعتش 1 مگ در ثانیه هست که این در مقابل گوشیه قبلیم خیلی کمه!!!!!!!!!!!!
از دوستان کسی این مشکل من رو داره؟
اگه کسی میدونه چه جوری این مشکل من حل مشه لطفا کمک کنه
ممنون
کابل مشکلی نداره؟ اصلی هست؟ OVI در حال بروز رسانی نباشه؟نقل قول:
در گوشی من وقتی وصل میکنم حداقل 7 8 مگی هست! درضمن تست کن گوشی خاموش رو وصل کن به لپتاپ!
آقا کابلم ماله n96 هستش گوشیه خودم چون دسته 2 خریدم نداشت وقتی وصل میکنم به لبتاپ از ovi suite نمیرم از حالت mass strong وصل میشم در حالت ovi suite هم سرعت بسیار پایین هستنقل قول:
گوشی رو در حالت off هم امتحان کردم همین بود.
وقتی میزارمش واسه فورمت نزدیک 10 ساعت طول میکشه که بخاد با لپتاپ فورمت کنه اگه quice فورمت بزنم 3 سوت فورمت میکنه ولی مطمینم که با quice فورمت خیلی از فایلها میمونه گفتم یه بار بزارم تا ته فورمت مشتی بشه شاید درست بشه حالا 4 ساعت داره فورمت میکنه.
رفیق وقتی با گوشیت ریست فکتوری میکنی هاردتو فورمت میکنه یا نه؟
شما با نرم افزار HD tune تست کن مموری گوشی رو!نقل قول:
(گوشی رو خاموش به کامپیوتر وصل کن و بعد این نرم افزار رو اجرا کن و بدون تغیرات آپشن تست بگیر! فقط بزار تست تموم بشه! بعد اتمام تست عکس بگیر ازش بزار اینجا تا مقایسه کنیم!
این نرم افزار هم حجم خیلی کمی داره و توی گوگل سرچ کنید پیدا میکنید!(فکر کنم زیر 1MB باشه!)
درضمن از فونت سایز معمولی استفاده کنید!
دوست عزیز من هدفم مقایسه نیست بلکه رفع عیب هست.نقل قول:
آیا وقتی گوشیتو ریست فکتوری میکنی هاردتو فورمت میکنه یا نه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1:دفعه بعد با این فونت بنویسی جواب نمیدم! کور که نیستیم!نقل قول:
2:هدف مقایسه نیست! همون تست رو منم میگیرم تا با مقایسه 2 نتیجه ببینیم مشکلی هست یا نه! شاید انتظار شما زیاد هست! این یه آمار قابل اعتماد به ما میده که سرعت واقعی چقدر هست! بدوت تست که نمیشه راحل گفت!
3:تا حالا ریست فکتوری نکردم فقط یک بار کلا ریست کردم(با گرفتن دکمه شیفت و چند تای دیگه که حالا یادم نیست) مال من فرمت کامل نشد یعنی فایل ها جای خود باقی بودند!
سلام امیر خان یه سوال اقا وقتی که با صفحه کیبرد کار میکنیم در روز روشن باز هم نور صفحه کیبرد باید روشن باشه یا نه فقط در جاهای تاریک باید روشن باشه؟
راستش دقت نکردم ولی در گوشی قبلی من که 95 بود در نور خورشید خاموش میشد!نقل قول:
البته خاموش هم نشه نمیتونی تشخیص بدی چون نور آفتاب بینهایت بیشتر هست و کیبورد با بکلایت روشن و خاموش مثل هم دیده میشه!
ولی حالا زیر نور چراغ تست کردم:
در زیر نور چراغ ها نورشون کمتر میشه و چند ثانیه بعد از اینکه نور قطع میشه روشنایی کیبورد 2 3 برابر بیشتر میشه! ولی خاموش نمیشه!(البته زیر نور چراغ تست کردم نه آفتاب)
امیر خان منم برا همین پرسیدم چون ماله منم اینطوریه ، چون منم N95 داشتم ولی ماله اون خاموش میشد برا همین پرسیدم که نکنه مشکلی داشته باشه!!:31:نقل قول:
مثل اینکه همه 95 دارا 97 خریدن!:10:نقل قول:
شاید ولی من قبل این i900 خریدم برا اینکه نوکیا رو تحریم کرده بودم برا همون دلایل ... ولی دیگه نتونستم دووم بیارم اخرش خریدم ولی از i900 هم نمیتونم دل بکنم ویندوز موبایل هم یه چیز دیگس:21:نقل قول:
دوستان من قبلا ساتیو سونی اریکسون داشتم ولی بخاطر اینکه اینترنت ایرانسل را جواب نمیداد عوضش کردم وچندروز پیش N97 اصلی (بدون گارانتی) خریدم. فقط مشکل من :
1 - نداشتن کیبورد فارسی 2 - نصب نشدن خیلی از نرم افزارها میباشد اگر کسی میتواند راهنمایی کند ممنون میشم :40:
سلامنقل قول:
دوست عزیز اول بگم که کارتون خیلی اشتباه بوده.بین این دوتا تو اینترنت وصل شدن هیچ فرقی نیست.
خوب حالا مشکلاتون.
کیبورد فارسی باید گوشیتون رو فلش کنید و ورژن فارسی بریزید و یا از کیبورد مجازی فارسی استفاده کنید که زیاد جالب نیست.
برای مورد دومم گوشیتونو باید -- کنید به روش فریم ور کوک شده که تویه قسمت -- گوشی های موبایل هست میتونید ببینید.
نقل قول:
دوست گرامی در مورد ساتیو همه تنظیمات حتی بصورت دستی را من امتحان کردم و نتوانستم از GPRS ایرانسل استفاده کنم حالا بگذریم . شما لطف کن بگو این گوشی من که اصلا زبان فارسی ندارد چگونه از کیبورد مجازی فارسی استفاده کنم ؟ ( تا حد امکان میخام فلش نکنم ) در ضمن میشه روش فریم ور کوک شده را توضیح بدهید . ممنون میشم :11:
در مورد اون اینترنت ساتیو موردتون مشکوکه.اما بگذریم.نقل قول:
دوست عزیز شما لطف کن به فریم ور فارسی فلش بزن و خودتو راحت کن.چون کیبورد مجازی چیزه جالبی نیست.
این روش کیبورد مجازی برای 5800 هست که رو گوشی شما هم قاعدتا جواب میده:
در مورد فریم ور کوک شده هم مثله همون فریم ور فارسی هست.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=332443
شما وقتی گوشیتونو میخواین فلش بزنید میتونید از یه فریم ور که هم فارسی باشه و هم کوک شده(-- شده) استفاده کنید و فلش بزنید.
سلام رفقا
راسته که میگن اگه گوشی رو به ورژن 21 آپدیت کنی FM Transmiter گوشی غیر فعال میشه؟......یه نمور توضیح میدین روشن بشم؟
ممنون
مال من که غیر فعال شد!نقل قول:
شما با گوشی آپ کردی یا با PC دوست عزیز؟.......یعنی ممکنه فرقی هم بکنه؟........من میخوام با گوشی آپدیت کنم..........حجم آپدیت هم 2.5 مگابایته.
با PC آپ کردمنقل قول:
نه من با nokia softwer updater آپ کردم و الان fm transmiter فعال هستشنقل قول:
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
کسی گوشیشو ریست فکتوری کرده؟
اگه کرده لطفا بگه که آیا هاردش هم فورمت شوده یا نه
ماله من و یکی از بچه های فروم فورمت نشد و تمام فایلهاش سر جاش هست در صورتی که گوشی های دیگه نوکیا و قتی ریست فکتوری میکنی هاردو فورمت میکنه
آقایوون سرعت ترنسفر فایل تو گوشی به pc چقدره و بلعکس؟
واسه من خیلی بد هستش یعنی 1.5 مگ در ثانیه در صورتی که گوشیه قبلیم n96 پنج برابر این بود یعنی 8 مگ در ثانیه کهبعد از اینکه چند ماه باهاش کار کردم و گوشی خسته شود سرعت اون هم افت کرد و شد 2 مگ در ثانیه
دوستان کسی میدونه برای بهبود این وضعیت و افزایش سرعت ترنسفر چی کار باید به کنم؟:41:
ولی ماله منم ورژن 21 کار میکنه اونم عالی:8:نقل قول:
سلام بچه هامن چندتا سوال اساسی دارم:D
1. توی این گوشی امکانی نداره که بشه آهنگ رو فرستاد روی موج رادیو و گوش کرد؟
2. پلیری که بتونه فایل های Avi رو پخش کنه چیزی الان واسش هست؟؟
3. توی مسیج چطوری میشه بدون رفتن به منو چندتایی رو مارک کرد؟؟
سلام
دیشب با گوشی به ورژن 21 آپدیت کردم............اف ام ترانزمیتر غیرفعال نشد خوشبختانه.........ولی چون حجم فایل آپدیتم پایین بود(2.5 مگابایت) خواستم بدونم که نسبت به ورژن 20 چه تغییراتی باید داشته باشه؟......ماله من فقط تم گوشی که حالت خاکستری داشت رنگش سیاه یکدست شده........دیگه تغییری نمیبینم.......با PC چه تغییراتی میکنه؟
ممنون
2.5 مگ ؟نقل قول:
تا جایی که میدونم حدود 50 تا 60 مگ باید باشه
با گوشی آپدیت کردم واسه همین حجمش کمه...
آقا کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم
توی گوشی های قبلی نوکیا که داشتم وقتی اس ام اس واسم میومد وقتی روی حالت استند بای می رفت یه نوار روی صفحه میومد که نشون میداد چندتا میس کال و اس ام اس داری ولی توی این گوشی حتی وقتی اس ام اس میاد صفحه روشنم نمیشه فقط یه ویبره می زنه چرا اینجوریه ؟؟؟؟؟؟
برادر ان 97 که FM transmiter داره و به راحتی میندازی رو رادیو و لدتشو میبرینقل قول:
فایل avi شاید بتونی برنامه ای پیدا کنی ولی قطعا" فایل های بزرگ رو نمیتونه جواب بده
مسج رو متاسفانه فقط باید تک تک از تو منو انتخاب کنی
گوشی های تاچ تا جایی که من دیدم حالت استندبای ندارن
دوستان
من تصمیم دارم یه ان 97 بخرم
لطف کنید
هرچی عیب ازش دیدید و بنویسید
بعدا پشیمون نشم
من یه ان 86 خزیدم اصلا ازش خوشم نیومد
با کلی ضرر ردش کردم
ممنون میشم
:46:
کار عاقلانه ای کردی.چیه این n86:2:نقل قول:
من حدود 2.5 ماه هست که N97 دارم!نقل قول:
من از دوربینش خوشم نیومد! در نور افتاب عالی هست! ولی در داخل اتاق بنظر من چندان چنگی به دل نمیزنه!
البته بد نیستا ولی خوب یه هیچ عنوان به پای N86 نمیرسه دوربینش! ویدئو هم خوب هست! هم میتونی واید فیلم بگیر هم ساده!
ولی در کل راضی هستم!
کیفیت خیلی خیلی بالای پخش موزیک مخصوصا اگه یه هدفون باحال براش بخری(من یکی از سونی سنتر خریدم 20 خورده ای) تنضمین میکنم صدای با این وضوح نشنیدی تا حالا:8:!
کیفیت نمایشگر من رو راضی کرده! زاویه دید عالی + کیفیت خیلی بالای رنگ ها! من 20 30 تا کلیپ HD رو کانورت کردم و روی گوشی پخش میکنم، کیفیتش همه رو شکه میکنه!
زیر نور آفتاب نمایشگر زیاد تعریفی نداره(البته هم روی نمایشگر محافظ هست هم من عینک دودی میزنم:31:)
مموری که.... هر بلایی سرش اوردم نتونستم بیشتر از 11 گیگ پرش کنم! 1500 MP3 و کلی کلیپ nHD و ...ریختم روش ولی بازم 17 18 گیگ جای خالی داره! مموری تموم نمیشه!:8:
فکر نکنم تا 2 3 سال آینده به مموری کارن نیازی داشته باشم!
سرعت گوشی راضی کننده هست!
حساسیت صفحه لمسی خوبه مخصوصا بعد از آپدیت به ورژن 21
ممنووننقل قول:
دوربین خیلی واسم مهم نیست
ضاهر گوشی چی
راحتی باهاش ؟
من چون با کی بردش خیلی کار دارم سوال می کنم
دکمه هاش مشکلی تاحالا نداشته ؟
رنگش چی
به نظرت چه رنگی بگیرم بهتره ؟ :31:
همین 2 ماه خیلی خوبه هر ایرادی داشته باشه
حتما خودشه نشون داده
:11:
من وقتی رفتم بخرم برای خرید سیاهش رفته بودم! ولی سفیدش خیلی بهتر بود و سفید گرفتم! سیاه تا حدودی جای انگشت روش می مونه و سفید بدلیل رنگ روشنی که داره بنظر میاد که کیفیت بدنه بهتری داره!نقل قول:
من راحتم باهاش، البته من چون عادت دارم با کیبورد معمولی کار کنم تا کیبورد فول، به همین دلیل بیشتر از کیبورد مجازی استفاده میکنم که راحتره برام و کمتر از کیبورد فیزیکی استفاده میکنم!
دکمه ها مشکلی نداره، خیلی نرم و راحت هست فقط من با دکمه منو مشکل داره، بنظرم می تونست کمی نرم تر باشه که اون مشکل هم با قرار دادن گزینه منو در صفحه اصلی مشکلم حل شد!
رنگ قسمت هار سفید یا سیاه رفتنی نیست! رنگ خود پلاستیک هست! ولی رنگ قیمت براق رو نمیدونم! مال من که هیچ خط و خشی نداشته تو این مدت! البته خیلی حواشو دارم:31:!
البته مال من فنلاند هست، بیشتر N97 های بازار چین هستند، شاید اختلاف کیفیتی داشته باشه!
درضمن چند میخوای بخری؟ قیمت حالا چنده؟
سلام دوستان ..
من می خوام 97 بخرم ... یک سوال
درست که گوشی خیلی هنگ می کنه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
روشن نشدن صفحه وقتی که واست اس ام اس میاد و اینکه نوار استند بای نداره که متوجه شی مثلاً 15 مینه پیش واست یه اس ام اس اومده بزرگترین عیب این گوشیه که منو تا حدودی از خرید این گوشی پشیمون کرده!!!
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
من که چیزی از هنگی توی اینگوشی ندیدم البته من سعی می کنم مموری داخلی رو زیاد پرش نکنمنقل قول:
این برنامه کجاست من هرچی گشتم پیدا نکردم که!!!:41:نقل قول: