سلام
عجیبا ببین تفریحات سالم رو گرفتن !! :blink:
یاهو چرا بالا نمیاد ؟
sims هم که دیگه خسته شدم
زندگیم شده کامپیوتر و ورزش !! یکنواخت شده
Printable View
سلام
عجیبا ببین تفریحات سالم رو گرفتن !! :blink:
یاهو چرا بالا نمیاد ؟
sims هم که دیگه خسته شدم
زندگیم شده کامپیوتر و ورزش !! یکنواخت شده
امیر بیا به نقشه های جنگیت احتیاح دارم با اتحاد رتبه دو (warl-se ) دعوامون شد تا حالا دهکده یکیشون رو خراب کردیم تا خونمون رو نریزه ول کن نیست :دینقل قول:
دوستان لطفا :
در غير اين صورت تاپيك بسته مي شهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظر به قانون منع فعالیت سیاسیدر انجمن های p30world ، از شما کاربر گرامی تقاضا میشود به هیچ عنوان در امضا و آواتار خود از تصاویر کاندیداهای محترم ریاست جمهوری یا محتوای سیاسی استفاده نکرده و به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !
سلام.
من شرمندم:-s
کلا بگذریم، اگه خبرهای دنیای سایبر رو دنبال کرده باشید حتما متوجه شدید که گوگل زبان فارسی رو به لیست زبانهای مترجم خودش اضافه کرده! این یه خبر خیلی خوب می تونه باشه برای ما ایرانی ها، خدا رو چه دیدی شاید این یه استارت باشه برای برداشتن تحریمهای دیگه!
این تحریم حالا حالا ها هست و برداشتنی نیست...
احتمالا بیشتر از این هم میشه...
بابت معرفی این آپدیت ممنون.
با سلام خدمت دوستان عزیز
اینروزا خیلی بیکارم گفتم بشینم یه چیزی با php بنویسم:31:
حالا موندم چی؟! :19:
به نظر های سبزتان نیازمندیم
(این سبز اون سبز سیاسی نیستا :31:)
گوگل بنویس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا یه سیستم که برای چک کردن و ارسال ایمیل pop3 و smtp و imapباشه.
یا یه upload progress meter که روی همه سرورهای lamp کار کنه. هر چی گشتم، چیز بدرد بخور کمتر پیدا کردم...
کاربران محترم درسته وقت امتحاناته ولی بیاید حاضریتون رو بزنید. دیروز دق کردم تنهایی تو انجمن :31:
------------------------------
ای بابا! دو روزه دارم دانلود میکنم آخرش ضد حال میخورم!
چند روز پیشا رفتم یه دونه سرور ubuntu دانلود کردم که حسابی روش تست کنم (این میز کار نداشت منم زیاد لینوکس بلد نیستم نتونستم باهاش کار کنم!)
دوباره الان یه دونه نسخه دسکتاپش رو دانلود کردم زمپ لینوکسم دانلود کردم که روش نصب کنم حالا این VMware گیر داده پوشه ها رو شیر نمیکنه! خواستم vmvare tools نصب کنم دیدم اصلاً فایل linux.iso نداره برا نصب! چک کردم میبینم تو نسخه lite این فایل رو حذف کردن که حجمش کم شه!
هیچی خلاصه بعد از حدود 1800 مگ دانلود هنوز هیچ کار نتونستم بکنم
اون فایله رو برا دانلود پیدا نکردم به خدا دیگه حوصله دانلود VMware کامل ندارم :31::دی
کسی تا حالا با این ماشین مجازیا ور نرفته یه سبکشو برا دانلود معرفی کنه؟
خب رو ویندوز کار کن و خیال خودتو راحت کن.
من چند تا نسخه لینوکس رو تا حالا نصب کردم، اما همشون مشکلاتی داشتن که حوصلشونو ندارم و همه رو در کمتر از 24 ساعت استفاده حذف کردم.
بزرگترین مشکلشون همون command line بودنشونه که با بلد نبودن دستورهاش، حالگیری اساسی میکنه....
این اوبونتو آخرین نسخه که اصلا رو سیستمم نصب نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی، مگه از php+mysql+apache استفاده نمیکنی؟!
کار کردن با اینها روی ویندوز و لینوکس که فرقی نداره. نتیجه روی هر دو یکیه.
پس از همون ویندوز استفاده کن که از همشون بیتره (beytare)...
یاسر از paralel work station استفاده کن !نقل قول:
20-30 مگ بیش نیست منم راضی بودم ! البته لینوکس ننصبیدم روش فقط همون سرور و وین 7 ! لینوکس اوبونتو سرور رو روی vmvare نصب کردم با اینکه apache اینا رو نصبیدم روش اما باز نفهمیدم چی شد :D کامند لاین خالی رو چه کنه آدم !!
راسی یاسر تو لینوکس فلش مموری رو نمیشناسه مگه ؟
فایلاتو بریز رو فلش شیر کردن لازم نیست :دی
البته تو vm اون بالا USB رو فعال کن واسش
------
ویندوز همیشه بیتره :دی
------
اگه صلواتیه url uploader هم داشته باشه :31:نقل قول:
یا یه upload progress meter که روی همه سرورهای lamp کار کنه. هر چی گشتم، چیز بدرد بخور کمتر پیدا کردم...
رو مهتابی هم کار کنه قبوله :دی
تو ویندوز که مشکلی ندارم ولی هر کاری کنی صددرصد لینوکس نمیشه باز یه فرقایی داره
مثلاً همین پرمیشن فایلها اصلاً تو ویندوز معنی درست و حسابی نداره ولی من یه مدته تو یه سرور که پشتیبانی دو تا سایت رو دارم (سایت خودم هم دارم منتقل میکنم به اونجا) این پرمیشنه درست و حسابی یقمو گرفته! این سروره اصرار داره که safe mode رو روشن کنه منم باید هر جور شده آپلود فایل داشته باشم که چون safe mode روشنه خیلی شدید به پرمیشنها گیر میده حالا آپلود فایل هم بیخیال شم image resizer دارم که باز مشکل پرمیشن پیدا میکنه!
جدای از این میخوام تو اسکرپتام بتونم با برنامه های لینوکسی کار کنم که باید قبلش کاملاً با طرز کار و پارامترهاشون آشنا بشم تا تو سرور به مشکل نخورم
ویندوز که (برا بازی) ؟ بیتر هست : بیتر نیست; من اگه این داداش کوچیکه رو نداشتم این adsl رو قبللاً داشتم الان خیلی وقت بود که مهاجرت کرده بودم :31:
راسی نیما میگم حالا با usb منتقل کنم بعد تو شبکه به مشکل نمیخورم بدون نصب اون فایله؟ آخه این یارو باید بشه سرور من تا سایتها رو آپلود کنم ولی برنامه هام همه میندوزیه و باید تو ویندوز کار کنم!
با NTFS PErmissions مشکلت حل نمیشه ؟!نقل قول:
---
چرا نمیتونی ؟ مشکل کجاست ؟ اگه تولز و ایناشه راهی نداری باید دوباره دانلود کنی وگرنه خب شبکه نمیشه !
سند و ریسیو داری ؟ پینگ میشه ؟
---++----
آموزشهای شبکه لینوکس تو اون آفلاینات پیدا نمیشه ؟ هر جا اسم CBT یا training signal دیدی هر مبحثی ویندوزی یا لینوکسی سریع بگیرش :31: من چند گیگی دانلود کردم چند ده گیگی مونده !
راسی read me این دو تا برنامه رو بخون کم چیزی نیستن ! : virtual box که خیلی چیز میز نوشته بود - paralel که تو پست قبلی نوشتم !
نه خوب تو ویندوز هر کاری کنم فکر نکنم این CHMOD دقیقاً همونی که میخوام بشه!
الان سند و ریسیو که نداره پینگ مینگم نمیشه! لامصب حجم کاملش هم حدود 450 مگ میشه که یعنی دوباره باید شب دانلودش کنم چون پهنای باند روزانم دیگه به این طور دانلودا قد نمیده! این ubuntu ها رو که با تورنت دانلود کردم هر شب (7 ساعت) حدود 350 مگ دانلود میکرد حالا http باشه یه کم سریعتره ولی بازم نمیشه یه شبه اونو دانلود کرد
با این حساب باید قید این VMware رو بزنم چون بدون شبکه که به دردم نمیخوره بازم یه کم بگردم ببینم چیزی پیدا میکنم یا نه
الان دارم سایت این پارالل رو میبینم. این همون سازنده پلسک نی؟! اینجوری که ادعا کرده 20% سرعت ماشین مجازیاش از VMware بیشتره. شبکه هم داره با ubuntu هم مشکل نداره
اینم ظاهراً 100 مگی حجمش هس ولی بازم بهتره از 450 مگه :31:
آخ جون 19 مگابایتی هم داره رفتم برا دانلود :31:
** ویرایش
پارالل دانلود کردم ولی زیاد خوشم نیومد. دقیقاً مثل microsoft virtual machine بود! اونی که نوشته بود 20% از VMware سریعتره یا چاخان بوده یا اینکه اون نسخه های حجیمش اینطوریه!
ولی نیما اون یکی که گفتی راهنماشو نگاه کنم حرف نداره
Sun VirtualBox رو میگم. مجانی (همون صلواتی) هست از نظر کارایی در حد همون VMware هست با شبکه هم مشکل نداره حجمشم حدود 60 مگ بیشتر نیس دیشب دانلود کردم امروز سرورم راه افتاد :دی
اين موضوع را كه مي خوام بگم قبلا در موردش بحث كرديم
ولي مي خوام يك بار ديگه مطرح اش كنم
اگر يك سايت و دومين داشته باشيم كه مدت ها فعال بوده
الان بخواهيم نام دومين را عوض كنيم
از نظر سرچ و ايندكس شدن در گوگل وضعيت چطوري مي شه ؟
والا این روزا که گوگل حسابی زده به سرش!نقل قول:
دو تا سایتو دارم بهینه سازی میکنم تو این دو سه هفته سه بار رنکشون عوض شده! یعنی اولش کم شد دوباره زیاد شد الان دوباره کم شده! مطلبی هم اضافه نشده که روی رنک تأثیر منفی بزاره!
ولی راهش فکر کنم همونه که قبلاً گفتم. یعنی باید تک تک صفحات دامنه قبلی به معادلشون تو دامنه جدید ریدایرکت بشن. اینجوری گوگل متوجه میشه که دامنه عوض شده و اگر خوش شانس باشی تأثیر منفی نمیزاره ولی اگرم بد شانسی بیاری و تو این اوضاع خراب اینترنت موقعی که گوگل میاد صفحات قدیمی رو میخونه و ریدایرکت میشه صفحات جدید رو نتونه باز کنه ممکنه شر درست کنه!
برا ریدایرکت فکر کنم سی پنل یه گزینه داره (windcard redirect) اگر لازم شد بگو تا چک کنم ببینم تو کدوم قسمتشه. اگر هم بخوای میشه با htaccess ریدایرکتش کرد
يعني تك تك صفحات جدا ريدايركت بشه ؟ يا كل سايت ؟نقل قول:
اگر تك تك باشه كه خيلي زياد مي شه
تک تک صفحات باید ریدایرکت بشه!
یعنی اینجوری باید ریدایرکت کنه:
قرار نیست برای هر صفحه یک کد ریدایرکت نوشته بشه که زیاد باشه! اون wildcard redirect که گفتم همینه. میاد یه دونه دستور htaccess مینویسه که به صورت خودکار هر درخواستی رو که به دامنه قدیمی میره ریدایرکت میکنه به دامنه جدید با همون پارامترها. یعنی همون طور که تو مثال بالا گفتمکد:old-domain/cat1/ => new-domain/cat1/
old-domain/cat1/page1.html => new-domain/cat1/page1.html
old-domain/cat2/page2.html => new-domain/cat2/page2.html
خب كد نويسي هم نخواد خيلي مي شه :31:نقل قول:
برحسب كل يك دايركتوري نمي شه ؟
از چه نظر زیاد میشه؟ یا من متوجه نشدم یا اینکه منظورمو بد رسوندم.
البته میشه فقط فایلهای یک یا چند تا دایرکتوری رو ریدایرکت کرد ولی اصل کار فرقی نمیکنه!
یه دونه کد htaccess میخواید که باید توی پوشه اصلی سایت قرار بگیره!
بزار من الان یه دونه نمونه پیدا می کنم تا بهتر منظورمو برسونم
مثلا يك سيستم نصب كرديم مثل جوملا
توي سيستم هم 500-600 پست داريم
با اين اوصاف روش ريداريكت چيه ؟
ريدايركت پوشه ؟ يا روش ديگه ؟
اینو الان تست کردم باید درست کار کنه:
تک تک درخواستهای دامنه neopersia.lc رو ریدایرکت میکنه به معادلشون تو neopersia.lc2کد:RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.neopersia\.lc [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^neopersia\.lc
RewriteRule ^/(.*) http://www.neopersia.lc2/$1 [L,R=301]
البته تو ویندوز باید خط آخرش اینجوری باشه تا کار کنه:
ولی تو سرور لینوکس فکر کنم با اسلش هم کار کنهکد:RewriteRule ^(.*) http://www.neopersia.lc2/$1 [L,R=301]
بچه ها بچه ها بچه ها بچه ها یه اسکریپت php چت آنلاین میخوام
ترجیحا سبک خیلی
واسه اعضای اتحادمون میخوام - نمیخوام سنگین باشه حد اکثر 20 نفر با هم آنلاین باشن ! خیلی روون باشه ! عضویت هم داشته باشه بد نیست !
موقعت اظطراریه تو جنگیم !!
مرسی !!
:16: نیما از زن و بچه نیوفتی واسه این بازی :16:نقل قول:
بچه ها بچه ها بچه ها بچه ها یه اسکریپت php چت آنلاین میخوام
ترجیحا سبک خیلی
واسه اعضای اتحادمون میخوام - نمیخوام سنگین باشه حد اکثر 20 نفر با هم آنلاین باشن ! خیلی روون باشه ! عضویت هم داشته باشه بد نیست !
موقعت اظطراریه تو جنگیم !!
مرسی !!
اینارو ول کن بیا world of goo بازی کنیم :31::31:
تو hotscript هستاـــآآآآآآآ :31:
---
راستی ظاهر جدید p30world مبارک :دی چقدر جینگول شده :31: جالبه !
===
سوال :
از mod rewrite اگر بخوام توی easyphp استفاده کنم چیکارش کنم ؟ برنامه هام رو بهم ریخت ! 500 میندازه !
ظاهر جدید :؟ :دینقل قول:
فقط آواتار تو جدید شده ! .
من ینی برم یکی یکی تست کنم ؟ :31:نقل قول:
تو hotscript هستاـــآآآآآآآ
تست ok ندارین ؟!
نقل قول:
ظاهر جدید :؟ :biggrin:
کد:www.p30world.com
گیلاس بدم خدمتتون ؟ :31:نقل قول:
من ینی برم یکی یکی تست کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست ok ندارین ؟!
اهم اهم! امضا رو هم بچسبنقل قول:
سلام
امروز رفتم توی قسمت network ویندوزم دیدم 2تا سیستم share شده نمایان شد !! :دی
بعد گفتم حتما واسه منه زدم دیدم ماشالله چقدر درایواش پر بارن پر از موزیک و فیلم واسه من نبودش انگاری :31:
یه چندتا فیلم و ... گرفتیم ازش
حالا سوال : چرا اینطوری شده؟ :دی کاره دیگه ای هم میشه کرد؟
به به چشمم روشن! نیما! بازی میکنی؟ مگه امتحان نداری؟
باید مد ریرایت رو تو تنظیمات آپاچی فعال کنی. فایلش تو پوشه config هست با اسم httpd.conf باید شارپ جلوی ماژول مد ریرایت رو بردارینقل قول:
از mod rewrite اگر بخوام توی easyphp استفاده کنم چیکارش کنم ؟ برنامه هام رو بهم ریخت ! 500 میندازه !
--------------------------------
داشت یادم میرفت برا چی اومدم :31:
کسی تازگیا لیسانس ویبولتین نخریده؟
این قیمتایی که تو سایت خودش نوشته همیناس یا فرق میکنه؟
فعال بود ولی بازم مشکل دارم !! چه کنم ای برادر ؟ :دینقل قول:
باید مد ریرایت رو تو تنظیمات آپاچی فعال کنی. فایلش تو پوشه config هست با اسم httpd.conf باید شارپ جلوی ماژول مد ریرایت رو برداری
----------\
نقل قول:
این قیمتایی که تو سایت خودش نوشته همیناس یا فرق میکنه؟
چقدره مگه؟ :دی همون قیمت قدیماست دیگه ! 180 دائم! :31:کد:https://www.vbulletin.com/order/
+ سالي 60 تومن شارژ سال هاي بعد (فراموش نشه !!!!)نقل قول:
سرور داخلی باشه = 0 تومن دیگه ؟ :دینقل قول:
+ سالي 60 تومن شارژ سال هاي بعد (فراموش نشه !!!!)
بالاخره يك روز مجبور نمي شيم يك دونه بخريم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی قیمت لیسانس دائمش 180 تومن هست + سالی 60 یا 40 تومن برای گرفتن آپگریدهای بعدی؟
دقيقا !نقل قول:
اون سالي صفر تومن هم منظور امير خان وارزه ديگه
البته اونهم من دقيق اطلاع ندارم
كه اگر بخواهند ببندد از طريق بستن دومين اقدام مي كنند يا هاست ؟
هوم؟ دومین ؟ این خطرناکه :دی به ریسکش نمی ارزه !نقل قول:
دقيقا !
اون سالي صفر تومن هم منظور امير خان وارزه ديگه
البته اونهم من دقيق اطلاع ندارم
كه اگر بخواهند ببندد از طريق بستن دومين اقدام مي كنند يا هاست ؟
وارز با وجود آزادیش 7 روزه هفته 4 روزش توی فضا سیر میکنه سروراش :31:
نه خوب دنبال نال شده نیستم آخه رو سرورای وارز که نمیشه یه انجمن پدر و مادر دار راه انداخت! اعتباری ندارن خوب!
اون هزینه سالیانه آپگرید که اجباری نیست ولی اگه بخوای آپدیتهای جدید رو بگیری بشه ظاهراً باید پرداخت بشه
امير خان شما هم خدا را مي خواهي هم خرما ؟نقل قول:
نمي شه كه
يا وارز و مشكلاتش يا هاست درست و حسابي و ليسانس
دومين هم مطمئن نيستم
يكي از دوستان چند وقت اين مشكل را داشت
بهش پي ام مي زنم بياد خودش توضيح بده
ها ؟ باشه :دی
حالا یه سوال انجمن تازه بخوایم بزنیم ( فکر کنید مشکل مالی وجود نداره ) بهتره همین اول با vb شروع کنیم یا ...؟
بعد یه چیز دیگه انجمن ساز IP.Board هم خوب هستش؟ به ظاهر جالب میاد
به نظرم آپی بورد سر جمع گرونتر از وی بواتین در بیاد!
من مدیریتشو ندیدم ولی تو چند تا فرومی که عضو بودم از خوشم اومده بود!
بله اون آي پي بورد گرون تره
وي بولتين چون يك سري ها باهاش كار كردند بهتره
به هر حال اين ور و اونور مي شه جواب يك سري سوالات و مشكلات را پيدا كرد
**
حالا اين وسط كي مي خواد انجمن بزنه ؟
يا فقط جهت اطلاعات عمومي بحث مي شه ؟