دوست عزیز ، توضیح داده بودم که این به دلیل اینه که قفل AP2.5 از اول نوشته شده و به عبارتی Recode شده و به همین دلیل تا آپدیت دوباره AGBX360 نمیشه این بازیا رو بازی کرد...
دوست عزیز ، توضیح داده بودم که این به دلیل اینه که قفل AP2.5 از اول نوشته شده و به عبارتی Recode شده و به همین دلیل تا آپدیت دوباره AGBX360 نمیشه این بازیا رو بازی کرد...
آقا هنوز Unlock Kit ها ایران نیومده ؟؟
سلام
من xbox arcade دارم
آپدیت داشبورد ورژن 2.0.12625.0 هست .ورژن جدیدتر اومده؟
آره داداش اومده آخریش13599هست و برای آپLT+1.9میخوادنقل قول:
دوستان
از کجا بفهمم ایکس باکسم کدوم ورژن هست داشبوردش؟
برو تو سیستم ستینگ-کنسول ستینگ-سیستم اینفو-جلوdنوشتهنقل قول:
سلام توروخدا کمکم کنید اخرین بازی که خریدم مافیا 2 بود امروز رفتم ال.ای.نویر و دیرت 3 رو خریدم میزارم رو اکس باکسم play dvd رو میاره عکس عمون اکس هیچی دیگه چیکار کنم؟ با دانلود اخرین اپدیت درست میشه؟؟ ممنون اگه زود جوابمو بدید
سلام به برادران گلم من اخرین اپدیت رو دستگام نصب کردم داشبردایناش عوض شد اما باز دیرتو ال .ای .نویر رو بازی جدیدارو نمیخونه play dvd میاره زنگ زدم نکست جن گفت باید دستگا باز شه نمیدونم چی روش نصب شه خاهشا یه کم در موردش راهنماییم کنید بگید چطوری خودم اینکارو بکونم میخام خودم انجامش بدم خاهشا مرحله به مرحله بهم اموزش بدید ممنون میشم یکم زود چاکر همتونم
آخرین ورژن چنده؟نقل قول:
برو تو سیستم ستینگ-کنسول ستینگ-سیستم اینفو-جلوdنوشته
مشکل آپدیت به آخرین ورژن حل شده؟؟؟؟
ورژن داشبورد من : 2.0.12625.0
سلام به تمامی برادران گلم توروخدا زود کمکم کنید خیلی ضروریه اخیرن بازی کا واسه اکس باکسم خریدم مافیا 2 بود بعد اون تا حالا بازی نخریدم پریروز رفتم دیرت 3 وال.ای.نویر خریدم میزارم رو استگاه پلی دی وی دی میاره نمیخونه امروز اخرین داپبردم که مال 2011 هست ریختم داشبردش عوض شد اما بازی ها رو نمیخونه زنگ زدم نکست جن گفت باید بازس کنید نمیدونم چی روش نصب کنی فک کنم (ال.تی) هستش این ال تی چیه ؟ مشکلش همینه؟ لطف کنید مرحله به مرحله بهم اموزش بدید چطوری خودم درستش کنم میخام خودم انجامش بدم نمیتونم بفرستم بیرون ممنون میشم زود جواب بدید...تورو خدا جواب بدید
احتمالاً LT شما قدیمی بوده و با آپدیت پریده. به هر حال شما الان باید LT1.9 مربوط به درایو خودتو نصب کنی. بسته به اینکه مدل درایوت چی باشه روش ریختنش فرق می کنه. اما تو سایت زیر میتونی آموزش و فایل های مورد نیاز رو پیدا کنینقل قول:
کد:http://jungleflasher.net/downloads.html
سلام به همه
من اسلیم 0225 کپی خور کردم داشبوردم 12256 (یه همچین چیزی) هست میخواستم بدونم الان همه بازیهایی که اومده رو بدون مشکل میتونم اجرا کنم(آپدیتهای تو بازیارو نصب کنم ) و همچنین میتونم داشبوردمو آپدیت کنم به آخرین داشبورد .
البته قید بازیهای ap2.5 زدم فعلا اگه درست بگم نمیشه با lt1.9 اونارو بازی کرد
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
سلام به برادران گلم بهترین ال تی برای اینکه کل بازی ها مخصوصا بازی های جدیدو اجرا کنه 1.9 هستش؟؟فرق داشبرد 13599 با2.0.12625 دقیقا در چی هستش ؟؟ شکل داشبرد تو این دوتا فرق داره؟؟ممنون میشم جواب این دو سوالمو بدید
آخرین ورژن چنده؟
مشکل آپدیت به آخرین ورژن حل شده؟؟؟؟
ورژن داشبورد من : 2.0.12625.0
با ارض سلام به تمام دوستان من یک xbox 360 arcade دارم و من برای اولین با با ADSL به اینترنت توست xbox 360 وصل شدم بعد از کانکت شدن با یک پیغام رو به رو شدم که نوشته بود باید کنسولم اپدیت بشه من هم اپدیت کردم بعد از اپدیت هیچ بازی ای رو به غیر از بازی های اورجینال پخش نمیکنه لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر فراوان کامیاب.
LT+1.9 یعنی چی؟؟؟؟
با ارض سلام به تمام دوستان من یک xbox 360 arcade دارم و من برای اولین با با ADSL به اینترنت توست xbox 360 وصل شدم بعد از کانکت شدن با یک پیغام رو به رو شدم که نوشته بود باید کنسولم اپدیت بشه من هم اپدیت کردم بعد از اپدیت هیچ بازی ای رو به غیر از بازی های اورجینال پخش نمیکنه لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر فراوان کامیاب.
نباید آپدیت میکردینقل قول:
باید ببری کنسولتو بیرون برات lt+ 1.9 بریزن.درست میشه
lt+1.9 یعنی چی؟؟
من xbox 360 arcade دارم میشه برام لینک دانلودش رو بفرستی بعد اگر این کار رو کنم به xbx من اسیبی نمیرسه؟؟؟؟نقل قول:
لیست بازی های دارای قفل ap 2.5 :
Fable III
Assassin's Creed Brotherhood
Halo Reach
Call of Duty: Black Ops
Need for Speed Hot Pursuit
Call of Duty : Modern Warfare 2
آپدیت جدید AP 2.5 هنوز منتشر نشده و باید منتظر موند.
نوعی میان افزار Firmware است که بر روی درایو کنسول نصب شده و سبب اجرای بازی های کپی + عدم شناسایی کنسول کپی خور شده شما در محیط لایو میگردد.نقل قول:
lt+1.9 یعنی چی؟؟
من متاسفانه این کار رو کردم. برای اولین بار هم بود که وصل می شدم. حالا هیچ بازی ای رو نمیاره!! باید بدم دوباره هکش کنند؟نقل قول:
شما بدید براتون lt+ 1.9 رو بریزن با آپدیت داشبرد جدیده درست میشهنقل قول:
حداکثر 10 تا 15 تومن خرجشه
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
این بازی هایی رو که گفتید با این lt+ 1.9 و آپدیت داشبرد جدیده (و خود بازی هم اگه پچ شده باشه) هم اجرا نمیشن؟نقل قول:
نه خیر به خاطر این که AP2.5 ریکد شده دیگه اجرا نمیشن ، اما LT+ 1.91 در راهه که بدون نیاز به دوباره پچ کردن و رایت کردن دیسک این بازی ها اجرا میشن...
سلام
بچه ها من ایکس باکسمو با فلش آپدیت کردم الان که هر بازی رو میذارم پلی دی وی دی میده باید چیکار کنم
اگه کسی میدونه خواهش میکنم راهنماییم کنه دارم میمیرم
کی آپدیتو گرفتی؟نقل قول:
اگه تازگیا آپدیت کردی باید بهت بگم که کنسولتو باید ببری بیرون برات lt+ 1.9 بریزن.اونموقع درست میشه:20:
باید بدین بیرون واستون LT+ 1.9 بریزن ، البته بهتره که صبر کنین تا LT+ 1.91 بیاد که دوبار خرج نکنین...نقل قول:
خودتون هم اگه یه کم کار فنی کردین + حوصله ور رفتن با کامپیوتر رو دارین میتونین بریزین (یه کم ریسک داره)
مرسی عزیزمنقل قول:
فقط من از کاشونم کاشون فکر نمیکنم کسی بریزه باید برم تهران بریزم
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------
مرسی:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::t humbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:نقل قول:
توی شهرستان به نظرم خودتون بریزین هم بد نیس ، چون ال تی چیزیه که بروز باشه خوب بد نیست و لایو هم حال میده : دی
و به هر حال بار اول رو بریزین دفعات بعدی هم خودتون میریزین و نیازی ندارین که باز صبر کنین تا گذرتون که به تهران افتاد برین بدین که ال تی بریزن...
توی شهر ما هم هیچکی LT+ نمیریزه ، به خاطر همین من خودم ریختم و دفعات بعدی هم خودم میریزم : دی
شهر شما کجاس ؟:20:
میشه منو راهنمایی کنی چه طور بریزم آخه تا حالا نریختم بار اولمه بلد نیستم در جلو کنسول رو برداشتم درایورم از نوع هیتاچیهنقل قول:
از خجالتت در میام:31:
آقا من دستگاه xbox 360 elite liton امروز بردم آپدیت کردن
از کجا میشه فهمید کدوم lt نصب هست ؟
الان تعمیر کارها lt چی نصب میکنن ؟
توپ خونه بردم
واسه ی درایو Lite-On توی فروم آموزش هست ، اگه انگلیسیتون خوبه از توی آموزش خود جانگل فلشر میتونین بریزین ، ولی به نظرم شاید بهتر باشه که بدین بیرون واستون بریزن...نقل قول:
mer3oo0oo jigarنقل قول:
سلام به همگی:20:
واسه اجرای بازی NFS HOT PURSUIT چه آپدیتی رو باید دانلود کنم؟
قبلا بازی رو اجرا میکرد ولی نمیدونم چرا الان کار نمیکنه؟!!!!:41:
ممنون میشم جواب بدین :20::40:
ببینید احتمالا شما داشبردتو آپدیت کردی و قفل Ap2.5فعال شده..........خوب ما کلا توصیه میکنیم شما خودت lt+1.91رو بریز وداشبرد13599اینم آموزش:نقل قول:
البته با پچ بازی هم درست میشه ولی کلا میخوای راحت باشی بریزشکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=506598
سلام.
من ايکس باکس رو وصل کردم به اينترنت و آپديت شد. منتها الان که روشنش کردم ديدم که چهارتا چراغ روي خود ايکس باکس قرمز شده و صفحه توي تلويزيون نمياد. (مدل Arcade هستش.)
چيکار کنم؟
سلامنقل قول:
مشکل از کابل AV هست!
کابل AV رو ببینید درست وصل شده یا نه؟
با HDMI وصله
با کابل AV هم همین مشکل رو دارین؟نقل قول:
یک بار به طور کامل تمام کابل ها و هارد رو جدا کرده و دوباره وصل کنید ( ایندفعه با کابل AV) و کنسول رو دوباره روشن کنید و ببینید مشکلتون حل میشه یا نه!؟
اگر حل نشد ممکنه مشکل سخت افزاری و اشکال در سیستم کولینگ کنسول باشه!