کافی نت نزدیکمون سرعت دانلودش 100 تاستنقل قول:
خونمون بلوار گلستان هست
حالا دوست داشتی من برات میتونم دانلود میکنم
Printable View
کافی نت نزدیکمون سرعت دانلودش 100 تاستنقل قول:
خونمون بلوار گلستان هست
حالا دوست داشتی من برات میتونم دانلود میکنم
نقل قول:
پس دیگه دنبال سرعت چند کیلو هستی
مخابرات سرعت 1مگ میده 3 ماه 800000تومن
که کسی عقلش تکون نخورده که بره بگیره حتی کارخانه ها .چه برسه به کافی نت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست ahatel eco512
دوست عزیز قیمت های مخابرات رو داری؟؟!؟!نقل قول:
اگه داری بزار اینجا تا استفاده کنیم
مرسی
خب دوستان مثل اینکه قسمت شده بود من همه مرکزای شیراز رو امتحان کنم!
اول لاوان ، بعد صبانت ، همیار ، فارس نت ، فن آوا و حالا هم که شاتل!!!
تا چند روز پیش فن آوا بودم و نسبتا ناراضی!
قطعی چند ساعته هرچند روز یه بار اتفاق میوفتاد
تماس با پشتیبانیشم سخت بود!
ولی خب با سرویس 256 همیشه با 52 دانلود می کردم!!
الانم که از شاتل سرویس گرفتم و 6 روز می شه که سفارش دادم و نهایتا باید تا 4شنبه وصل بشه!
برای وصل شدنش دعا کنید!
نقل قول:
زیاد عجله نکن مال من بعد از 14 -15 روز وصل شد.
امروز زنگ زدم بهشون! یه آقایی هست که خیلی مودبه و مثل بچه مثبتا حرف می زنه ، گفت که تا آخر هفته باید وصل بشه!نقل قول:
خداییش خیلی باحال حرف می زد! من معمولا با اینا دعوا دارم ولی این یکی اونقدر پسر خوبی بود که دلم نیومد حتی یکم دعواش کنم!!
نقل قول:
اگر بری تو شرکت این مرد با ادب رو ببینی فکر میکنی عقب افتادس
حالا هم که به امید خدا دهه ی ز..ج..ر هم نزدیکه سرعت ها هم کلا روی 15 16 بالا نمیاد
چون کلا سیستم مملکت اینترنت رو حروم کرده و بالا ترین سرعت خونگی 128 kbsهست
الان 2 هفتست که سرویس رایگان شب های شاتل از 1 تا 7 صبح به زور میشه 200 تا بگیریم. شما هم این مشکل رو دارید؟
نوع سرویس من ECO 512 هست. قبلا شب ها 1 گیگ می گرفتم.
بستگی داره به اینکه کجا زندگی میکنین و مخابرات اون قسمت. مثلا من خونمون بعد از زیر گذر تاچارا هست. مخابرات دستغیب. حدودا یه ماه طول کشید تا وصل کنن !!نقل قول:
زیاد عجله نکن مال من بعد از 14 -15 روز وصل شد.
آره برادر. منم اکو 512 دارم سرعتم آشغاله.نقل قول:
الان 2 هفتست که سرویس رایگان شب های شاتل از 1 تا 7 صبح به زور میشه 200 تا بگیریم. شما هم این مشکل رو دارید؟
نوع سرویس من ECO 512 هست. قبلا شب ها 1 گیگ می گرفتم.
بچه ها کسی هست اینجا از ISP ش راضی باشه؟؟؟
پارس آنلاین چطوره؟؟ یا ماتریکس
اگه کسی از اینا سرویس میگیره و راضیه لطفا بگه. سرعت شبانشون خوبه؟!
شاتل ساعت 11:42 امروز . ART1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید .حال نداشتم فشرده اش کنم
الان 10 روزه شاتل داره اساسی به کاربرای شیرازیش حال میده:40:
آقایون من میخوام adslبگیرم لطفا راهنمایی بدین؟پارس چطوره؟
خوب آره. منم الان بذارم برای دانلود سرعتم عالیه !!!
مهم شبانه هست که سرعتش میره روی 12 !!
البته اگه شما نامحدود داری و سرعت اینجوریه که واقعا خوش به حالت. ولی من که با این 3 گیگ محدودیت الان این سرعت هیچ فایده ای به حالم نداره.
من 6 ماهه eco512 دارم ولی شبا که کلن قیدشو زدم چون سرعت حتا برای بروزینگ هم خوب نیست روز هم پینگ بالاست با میانگین 400 و سرعت هم هیچ وقت به 512 نرسید.به نظر شما با این اوصاف بهتر نیست برگردم به همون 128 ؟اوضاع 128 الان چطوره هنوز 512 هست؟
کارت تخفیف میشه برای شارژ دوره هم استفاده کرد؟اگه شدنی هست و از دوستان کسی داره لطف کنه مارو بی نصیب نزاره.
دوستانی که ECO-128 دارن الان سرعت دانلودشون چقدره؟ سرعت دانلود من از صبح تا الان (2:30PM) روی 12-16 هست :41:
نه الان دارم با سرعت 61 دانلود میکنم!نقل قول:
دان استریمت همون 571 هست هنوز؟>!
اره برو 128...نقل قول:
اره هنوز 512 هست...
نه کارت تخفیف فقط برای ثبت نام هست!
ممنون اهریمن جان،Down Stream قبلا 570 بود، الان 540 هست ولی سرعت دانلود 16 هست!نقل قول:
من امروز آخرین روز دوره قبلم هست، یعنی 12 امشب وارد دوره جدید میشم، تقریبا 1 گیگ از ترافیکم مونده بود که میخواستم امروز استفاده کنم که با این سرعت 500 مگش حروم میشه، اینم شانس ماست دیگه :13:
عجب!نقل قول:
با لینک های دیگه از سرور های دیگه هم تست کن!
منم امروز اخرین روز دوره ام هست!:31:
با هر سروری تست کردم همین بود.نقل قول:
الان مودم رو ریست کردم درست شد. :8:
چه تصادفی، پس اینترنت هردومون توی 1 روز مشترک از ماه وصل شده :46:نقل قول:
منم امروز اخرین روز دوره ام هست!:31:
بازم ممنون از راهنماییت :10:
کسی از مرکز امیر کبیرeco512نداره اگه داره لطف کنه بگه سرعتش چقدره .
سلام.من خودم سرویس 256 پارس انلاین رو دارم.
یکی از دوستام یه چیزی گفت که خیلی تعجب کردم.اونم این بود
که از شرکت لاوان یا لایزر(دقیقا یادم نیست) سرویس 256 نا محدود گرفته و
با سرعت 180 kb دانلود میکنه و واسه ی 3 ماه 58.000 پرداخت میکنه.
کسی از دوستان چیزی در موردش میدونید؟
اگه آره یه مقدار توضیح بدید.
با تشکر.
لاوان نمایندگی لایزرهنقل قول:
توی سایتش نوشته 256 نامحدود یک ماهه 72,000 تومان...
:13:
دقیق تر بپرس ازش....
لزش پرسیدم.گفت که باید با خودشون تماس بگیرم.منم هر چی گشتمنقل قول:
شمارشون رو پیدا نکردم.
شما اگه دارین زحمت بکشید به من هم بدین تا بپرسم.
loveon.irنقل قول:
* آدرس: شیراز , چهارراه ملاصدرا , ابتدای بعثت , مقابل فروشگاه گراد , ساختمان لاوان , طبقه دوم
* تلفن: 8310000
* پشتیبانی : 8314445
* نمابر: 8201264
* پست الکترونیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون شماره ای که اهریمن دادن درسته ولی اونجا دفتر فروشه! هم صبانت می فروشه هم لاوان!! آدرسش هم خیابان گلها روبروی شیرینی فروشی هست!نقل قول:
مرکز اصلیش همون آدرسیه که نوشته!! شمارش هم 2343000 هست!
در ضمن بگم که حجم خیلی کمی نسبت به بقیه مرکز ها کم می کنه و رانژه رو در 48 ساعت انجام می دن که در شیراز کم نظیره!!!
با سلام خدمت همه!
قبلا هم یک سوال پرسیدم که به جواب ماند یا اینکه من ندیدم(که هرچه گشتم چیزی ندیدم کسی جواب داده بود)
من از سرویس 1مگا صبا استفاده میکنم،ازش راضی هستم ولی شب ها به زور 50 تا میده بهم اونم با idm حالا میخوام isp ور عوض کنم!
شما کجا رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون!
دوست عزیز همونطور که خودتون می دونید توی شیراز دو سه تا مرکز بیشتر نیستن که 1mb می دن!!نقل قول:
ماتریکس ، صبانت ، همیار و پارس آنلاین
ماتریکس که قیمتاش توی سایت داتک هست! اون دوتای دیگه هم که اونقدر گرونه که صحبت کردن در موردش علنا بی مورده!
اما فن آوا هم که تا 12 روز پیش داشتم به سرعت های 512 سرعت دانلود 112 می داد که البته باید با قطعی هاش بسوزین و بسازین!!
امروز صبح زنگ زدم دعواش کردم! تا ساعت 12 هم خطم رانژه شد و 12:30 هم اکانتم فعال شد! النم که 12:46 دقیقه هست!!نقل قول:
دیگه واسه هیچ پشتیبانی دل نمی سوزونم!!
الان نزدیک 2 سال میگذره و هنوز مرکز اشغال دستغیب خط ما رو از pcm در نیاورده...کابل هم کشیدن ولی..
یعنی خاک...
نقل قول:
سرعتش خوبه یا نه...
ممنون عزیز که جواب دادینقل قول:
والا من دیگه مخوام برم تو کار 512 اخه من 3ماه گرفتم با حجم 15 گیگا که الان 2ماه نشده تمام داره میشه،مصرفم بالاست
قیمت 512 صبا 30 گیگ فکر کنم 94 تومان هست 3ماه
حالا خواستم بدونم به نظرتون چه کنم؟
ماتریکس کارش خوبه یعنی؟
512 چقدر میده سرعت دانلود؟
شاتل چطوره؟
اعصابم سر این نت خراب شد بخدا
تشکر عزیز از اینکه جواب دادی
روزانه که دانلود خوبه همون حول و حوش 64 . پینگم مثلا واسه یاهو حدودا 400 هست.نقل قول:
اهل دانلود شبانه نیستم زیاد ولی نسبت به تابستون افت زیادی کرده که کاملا محسوسه.
بسته به سروری که ازش دانلود میکنی سرعتش متفاوته از 10 تا 50. یا بعضی وقتا کمتر از 10 هم میشه.
پینگ هم شبا خیلی میره بالا.
عزیزم جدیدا وقتی سفارش ADSL بدی بعد از 20 روز خطت رو از pcm در میارن و فیزیکیش می کنن!نقل قول:
بعد از چند روز هم که خطت رانژه می شه و مناسبه ADSL !!
مرکز آشغال دستغیب جدیدا کابل برگردون کرده و پورت خالی زیاد داره!!
تا دیر نشده بجنب!
فعلا که دارم با 53 دانلود می کنم! eco 128 سفارش دادم!!نقل قول:
پسر داییم هم مثل من مرکز دستغیبه و eco 128 داره! اون با 16 دانلود داره!!
خودمم توش موندم؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!
اگه دانلود شبانه با سرعت بالاتر می خوای باید بری ماتریکس! قیمتاش هم تقریبا مثل صبانت هست!!نقل قول:
فعلا داره توی همه مرکزا سرعت واقعی دانلود هر اکانت رو می ده و قطعی هم نداره!!
شاتل هم جدیدا توی بعضی از مرکزا پورتاش رو باز گذاشته!! یکی از دوستان توی چند پست قبل گفت که سرویس های ART با 1mb دانلود دارن!!
ولی خب احتمال مقطعی بودنش زیاده!! اگه مشکل داری برو ماتریکس!!! اگر هم نداری که زحمت عوض کردن مرکز رو به خودت نده!!
من یکی از دوستام همین مشکل رو داشت. میگه یه کم پول بذاری کف دستشون میتونن خطت رو درست کنن برات !!!نقل قول:
نقل قول:
ممنونم رفیق...حالا به کودوم شرکت زنگ بزنم واسه adsl که بیان و خطمو ok کنند؟..به خدا دیگه خسته شدم...رشته من طوریه که شدیدا به نت و خط پر سرعت نیاز دارم...اگه یه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم..:11:
نقل قول:
مرسی مجید جون...والا چی بگم.....بله اینجا ایرانه و ....حالا کودومشون کارمو راه میندازند با این روش؟! :31::11:
به نظرمن که راه من رو برو! یکی از دوستام هم مثل تو بود!! الانم داره استفاده می کنه!!نقل قول:
از شاتل سرویس بگیری بهتره!!