من هم از هیچ کدوم طرفداری نکردم ولی شما اگر بلد باشی تنظیمات مربوط به Power اومنیا رو درست انجام بدی، تا 4 روز با استفاده مداوم شارژش جواب میده. i8510 هم اینطوره؟نقل قول:
Printable View
من هم از هیچ کدوم طرفداری نکردم ولی شما اگر بلد باشی تنظیمات مربوط به Power اومنیا رو درست انجام بدی، تا 4 روز با استفاده مداوم شارژش جواب میده. i8510 هم اینطوره؟نقل قول:
مخلصیمنقل قول:
مسیح جان مدتی ازت خبری نبود ، دلمون تنگ شد.
خوب شد برگشتی:46:
آره تست کردم ، عالیه .نقل قول:
فقط یه مشکل کوچولو داره که باید باهاش ساخت:46:
هر بار باهاش تایپ می کنی قبل از بستن صفحه باید برش گردونی به Samsun Keyboard یا هر کیبرد دیگه ، چون اگه همین کیبرد دیفالتت بمونه ، وقتی گوشیت زنگ می خوره شماره طرف توی نصف صفحه می افته ، انگار از وسط نصفش کردن:19:
اما اگه یادت بمونه عوضش کنی مشکلی پیش نمیاد.
من دیگه عادت کردم.
منم اولش همین اشتباهو کردم ، اما مال VIsta فقط نمی خواد که کارای فایل پیدا کردن و اینا رو انجام بدی ، اما باید خود فایل دانلودیت مستقیم ادیت بشه.نقل قول:
منم ورژن ویستا دارم ، تا ادیت نکردم راه نیفتاد :46:
می شه یه بار دیگه بزارید؟ یا لینکشو بدین. چون خیلی صفحات زیاده و نمی شه گشتش.نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=756506&postcount=1346
rotate animation گوشی من عوض نمیشه رو هر افکتیمیزارم ok میکنم خودش میره رو system default
Masih60 دمت گرم.
راستي بچه ها بازي كه راحت با i900 كار كنه دارين؟هرچي نصب ميكنم نصب ميشه ولي بازي نميشه كني .
بچه ها تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو قسمت پاكت پي سي نرم افزار تم ساز داره.
مال فارسی سازته.نقل قول:
عوضش کن.
آقا دمت گرم درست شد ولی با همون فارسی سازی که خودت پیشنهاد داده بودی این جوری شده بودنقل قول:
نقل قول:
Resco Bubbles:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ludimate TileLander v1.7.17:کد:http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=205395&d=1230373628
Sil:کد:http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=156495&d=1214304320
my little tank v1.10:کد:http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=202716&d=1229447266
کد:http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=196104&d=1227561883
اگه می شه یه فارسی ساز خوب برای این گوشی به من معرفی کنید.
علی جون دستت خیلی خیلی درد نکنه. بالاخره تونستم به k1 رامم رو آپدیت کنم! البته با کمک های شما دوستای خوبم! از لحاظ مقدار حافظه خالی که خیلی بهتر از قبلیست چون الان نزدیک به 60M رم خالی دارم! حالا شارژشم چک می کنم، نتیجشو اعلام می کنم تا همه دوستای گلم استفاده کنن.
کاملترین فارسی ساز امنیا رو می تونی از توی صفحه 117 پیدا کنی.نقل قول:
چطور ممکنه ؟نقل قول:
آخه من خودم قبلاً یه فارسی ساز زده بودم که اینجوری می شد .
اما اینو قبل از گذاشتن تستش کردم ، همچین مشکلی نداشت.
الانم که روی گوشیمه و هیچ مشکلی نداره و به راحتی انیمیشن Motion sensor رو عوض می کنم.
احتمالاً از قبل اون رو روی دستگاهت داشتی، اون کامل پاک نمی شه ، باید برای کامل پاک شدنش هارد ریست کنی ، بعد اینو نصب کنی.
ممنون. یه سوال دیگه
تو گوشی های سونی اریکسون یه کدی داشتیم اینجوری بود: ستاره راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره
این کد رو وقتی می زدی می برد ما رو تو صفحه ای که توش اطلاعات فراوانی از گوشی مثل تعداد ساعات حرف زده شده با گوشی و تست صدا و ویبره و.. بود.
می خواستم بدونم که این کد برای امنیا به چه شکل است؟
ویرایش: من این فارسی ساز ص 117 رو دانلود و نصب کردم. ولی رو کیبوردم هنور گ چ پ ز رو ندارم. چجوری باید این حروف رو بیارم؟
آیا این گوشی فرمت Avi رو هم میخونه راحت یانه؟
بله. من فیلمهای divx ام رو با گوشی میبینم.نقل قول:
خواهش می کنم.نقل قول:
حتماً خبر شارژشو بهم بده.
بدون فارسی ساز تستش کن.
ببین روی پخش فیلمم چطوره.
چون من زیاد از شارژش رازی نیستم.
به گفته دوستان شک کردم به فارسی ساز ، اما قبلشم همینجوری بود.:46:
به هر حال خبرشو بده ، مرسی.:11:
دقیقاً توی صفحه بعدش یه کیبرد برای دانلود گذاشته شده که کاملاً فارسی و بزرگه و پ ژ گ چ هم داره.نقل قول:
من یک سری برنامه دیدم که میشه باهاش رزلوشن تصویر PPC ها رو عوض کرد !
آیا کسی تست کرده ببینه این نرم افزار ها روی Omnia i900 هم جواب می دم یا نه ؟ ؟ ؟ مثلا میشه به 640*480 تغییرش داد ؟؟؟
این هم لینک یکی از این نرم افزار ها با توضیحات بیشتر
دوستانی که Omnia i900 دارن لطف کنن و تست کنن و نتیجه رو اینجا اعلام کنن ! مرسی :20:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3307125&postcount=1397
جالبه یعنی برنامه پکسل میسازه؟؟؟نقل قول:
نه دوست من شاید بشه رزولیشن برنامه ها رو تغییر داد ولی ال سی دی رو بعید میدونم یا به عبارتی غیررررررررررررر ممکنه چون اون دیگه سخت افزاره اگه اینطور باشه همه پاکت پی سی ها بریزن و بعد رزولیشن رو تغییر بدن
:دی
milad jan age mishe adrese saiti ke goshio azash gerefti ba gheymat be idie man to yahoo befrest mamnon id
11030225
اون برنامه ها بصورت نرم افزاری میاد و پیکسل های انتخاب شده رو با پیکسل های واقعی متناسب میکنه!
به عبارتی دیگه مثلا اگه یه برنامه دارید که روی 320*240 کار میکنه رو میتونید روی امنیا بصورت تمام صفحه اجرا کنید.
ضمنا من روی گوشیم از رام J9 استفاده کردم.(البته با توجه به خبرهایی که از Die شده گوشی ها با عوض کردن رام میرسه یه خورده با شک و تردید عوض کردم!)
کسی تجربه ای در مورد این رام داره؟ باتری و غیره...
با توجه به اینکه در مورد هر رامی کسی چیزی گفته انتخاب رام مناسب کار سختی شده.
یکی از K1 تعریف میکنه، یکی از K3 و یکی...
با این حساب اگه تجربیاتتون رو در اختیار ما هم قرار بدین ممنون میشم.
دقیقا منظور منم همین بود همچین برنامه ای توی سیمبین ها هم بود و همچنین جاوا هایی که رو بعضی گوشی ها تمام صفحه اجرا نمیشد،رزولیشن برنامه رو به رزولیشن دلخواه شما تبدیل م ی ک ن ه
به گفته دوستان j9 بیشتر از همه رامها باتری نگه می داره.نقل قول:
K1 زیاد تعریفی نداره ، باتریش جالب نیست.
K3 هم خوبه ، باتری خوب نگه می داره.
نقل قول:
يكي به ما بگه اين رام هاي مختلف را ازكجا دانلود ميكنيد ؟؟
نه راست میگه.نقل قول:
منم همین فارسی سازی رو که معررفی کردین رو ریختم و الان همین مشکل رو دارم.انیمیشن های ms من دقیقا مشکل همین دوستمونو داره.
درسته ، پیگیری کردم مشکل از Remove Blanke که نصب می کنیم.نقل قول:
البته اگه از قبل از نصب remove blank حالت رو عوض کنید ، عوض نمی شه تا عوضش کنید ، برای همین من متوجهش نشده بودم.
دیگه فارسی ساز ایراداتی هم داره ، چه می شه کرد .:19:
رام k1 رو که از توی خود سایت سامسونگ می تونی بگیری ، اینم آدرسش:نقل قول:
[HTML]http://www.samsungmobile.com/support/omnia/index.jsp[/HTML]
ورژن فعلی گوشی و سیستم عاملت رو بده ، کشورم امارات بده (UAE) دانلود کن.
بقیرم که غیر رسمین تو پیجهای قبلی بگردی پیدا می کنی.
گوشیه من وقتی به usb وصل میشه در حالت شارژ قرار میگیره ولی lcd روشن میمونه هر کاریم میکنم خاموش نمیشه اینجوری هرچیم که شارژ بشه یازم روشن موندن lcd باعث میشه خالی بشه.چی کار کنم؟!
درود بر دوستان گل:11:
آقا بالاخره پیامک فارسی رو بدون مشکل میگیره یا نه ؟:44:
دوستان من هم اگه خدا بخواد می خوام به جمع شما بپیوندم امروز یکی سفارش دادم از طریق خرید اینترنتی و پولو ریختم خدا کنه به دستم برسه.
ان شاالله که به سلامتی به دستت می رسه و حالشو می بری:8:
بله ، هم می گیره ، هم می فرسته.نقل قول:
دوستان من برنامه i900DZHK3_updater_xp اجرا میکنم این ارور را میده میشه راهنمایی کنی اصلا برنامه اجرا نمیشه This application has failed to start because RAPI.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem با تشکر اگه میشه منو راهنمایی کنید اگه اشکال از ویندوزه بگید تا کدوم ویندوز رو بخرم کلا اگه زحمتی نیست راهنمایی کنید.
سلام به دوستان عزیز
منم به برو بچه امنیا دار پیوستم!! چند تا سوال دارم، یکی اینکه چطور میشه اس ام اس را به حالت conversation جواب نداد و خیلی معمولی مثل PDA های دیگه...؟
بعد اینکه تو همین sms چرا manage folder را نداریم؟ گوشی قبلی من O2 Zinc بود و این مشکلات رو باش نداشتم، ممنون میشم کمک کنین:13: