:31:نقل قول:
اصلا من چی کاره بیدم؟:31:
آقا ما رد می شدیم گفتیم یه گیر به این نوکیا بدیم. بی کار بودیم.
در مورد دوربین حق با شماست.
Printable View
:31:نقل قول:
اصلا من چی کاره بیدم؟:31:
آقا ما رد می شدیم گفتیم یه گیر به این نوکیا بدیم. بی کار بودیم.
در مورد دوربین حق با شماست.
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــک
گند زدم.Garmin رو ریختم رو گوشی همه چی پکید usb که وصل می کنم pc suite می گه گوشی رو نمی شناسه.
چیکار کنم؟؟؟؟؟
دقیقا چه اروری میده؟ نکنه برنامه رو باز گذاشتی؟ دکمه منو (وسطی) رو چند ثانیه نگه دار ببین برنامه ای که از مموری استفاده کنه باز نیست.نقل قول:
وقتی می زنم به کامپیوتر می نویسه:Change usb connection mode بعد هم قطع میشه.حالا این همه سختی کشیدیم این garmin رو product key از کجا باید بیارم؟یه کد 8 رقمی می خواد.نقشه خودش نداره؟
شما گارمین رو از کجا دانلود کردین؟مگه از تاپیک خودش دانلود نکردین؟نقشه و کیجن هم تو تاپیکش هست.نقل قول:
نکنه ورژن جدیدی که سامان گذاشته دانلود کردین. اگه اونو دانلود کردین کیجن و نقشه رو از تاپیکش دانلود کنید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294309
ممنون فقط یه سوال چطوری گوشی ریست کنم؟اونجا نوشته
اینطوری درست نمیشه. این قضیه یه باگ گوشیه که هنوز هم درستش نکردن. تو فروم خود نوکیا سرش بحثه. روشش اینجا توضیح داده:نقل قول:
کد:http://www.walkernews.net/2009/01/20/how-to-fix-nokia-5800-expired-certificate-error-during-sis-installation/
شما یه بار با 7370 ریست کنی درست میشه و دیگه تا آخر عمر گوشی اذیتت نمیکنه! من گوشی خودم رو همین کار رو کردم درست شد!نقل قول:
بازم سوال! گوشی من از اول فارسی داشته. ورژنشم 11 هه. حالا من می تونم بدون دردسر از طریق برنامه نوکیا گوشیمو آپدیت کنم طوری که فارسیش بمونه؟
سلام.نقل قول:
اگه از اول داشته بله می تونید با nsu آپدیت کنید. فارسیش هم نمیپره:46:
اینجا کسی نیست به سوالات من جواب بدهنقل قول:
سلام بچه ها.من تو یه Review خوندم که earphone (همون اسپیکری که باهاش صدای طرف مکالمه رو میشنویم) به طور ناقص نصب شده!
یه جا دیگه هم گفته ال سی دیش کمی انحراف داره!
اینا درسته؟
بعد یه سوال دیگه: کیفیت عکسبرداریش از N73 Me کمتره؟
ال سی دیش انگار موج داره. من خودم زیر نور تست کردم.نقل قول:
راجه به ایرفون چیزی نشنیدم. کیفیت عکسش هم در همون حد هست.
به نظر من که کیفیت عکسش پایین تره. خصوصا تو شب که اصلا قابل مقایسه نیست :d (البته من n73me رو ندیدم. n73 منظورم بود)نقل قول:
با توجه به فلش زنونش چرا باید اینطوری باشه! خب با آخرین آپدیت (فکر کنم 20 و ...) بهتر نشده؟نقل قول:
فلاش 5800 که زنون نیست ...... Led هست ....... :46:نقل قول:
دوستان من اگه با گارانتی های اصلی مثل نیا یا اتصالات گوشی رو بگیرم، می تونم بابت یه سری مشکلاتی که بعضی از دوستان داشتن خیالم راحت باشه؟ مشکلاتی مثل هنگ کردن،سرعت پایین گوشی یا ایرادات دیگه؟ مهم نیست قیمتش بی خود بالاست فقط می خوام خرید مطمئن بکنم...
هیچ فرقی نداره. گوشی همون گوشیه از فضا که نیاوردن. من که اصلا به هیچ گارانتی اطمینان ندارم چون کاری واسه آدم انجام نمی دن. کی گفته این گوشی سرعتش کمه ؟یا هنگ می کنه؟ شما گوشی رو بخر در اولین فرصت آپدیتش کن اونوقت مثل تراکتور واست کار می کنه.نقل قول:
جدا که گوشی شاهکاریه
برعکس ظاهرش خیلی هم خوش دسته
سلام دوستان. من برنامه x-plore رو نصب می کنم ولی تو همون صفحه اول یه ok میاد که باید روش کلیک کنی.، ولی کلیلک نمی شه. و بنابراین نمی شه وارد برنامه شد. باید چیکار کنم؟ ورژن دیگه ای از این برنامه x-plore دارین که با 5800 سازگار باشه؟ اگه لینک بدین ممنون می شم.
راستش طبق تمام پست هایی که تو این تاپیک بود و نگاشون می کردم، چند نفری بودن که یکم مشکل داشتن با هنگ کردن و اینجور چیزا...یکی می گفت بعضی هاش ریفرش هست و یه جورایی حس کردم بدون گارانتی اصلی،یعنی خرید شانسی...راستش من تا حالا خودم گوشی نخریدم و وارد نیستم...واسه همینه نگرانم...ولی اگه واقعا گارانتی اصلی هم همون جریانات رو داشته باشه، پس خوب...ارزش نداره همونطور که شما گفتید.نقل قول:
راستش من فقط می خوام کلاه سرم نره
آقا من یه سوال فنی دارم.
تو حالت StandBy چندتا برنامه را میشه داشت؟تو تموم عکسهایی که ازش هست
فقط 4 تا بازه.همینه یا بیشترم میشه؟
سلام به دوستای گلم !
سال نوی همه تون رو تبریک میگم (این اولاً :21:)
بچه های عزیز 5800 دار ! من فردا پس فردا می خوام برم یدونه 5800 برای برادرم بخرم و چند تا سوال فوق العاده حیاتی داشتم ازتون امیدوارم با راهنمایی هاتون بتونم یه خرید عالی بکنم.
1- اول اینکه شما پیشنهاد می کنید از کجا گوشی رو بخرم ؟ علاءالدین ، پایتخت یا ... ؟
2-گوشی الان چه قیمتیه و در مورد گارانتی چه توصیه ای دارید ؟ با گارانتی بخرم ، بی گارانتی ؟ واقعاً گارانتی ارزش داره ؟ من دنبال آسودگی خاطرم به پولش فکر نمیکنم.
3- گوشی ساخته چینه دیگه درست میگم ؟
4- محتویات جعبه رو یه بار میشه بگید ؟(1-گوشی ؛ 2-باتری ؛ 3- دیسک نصب نرم افزار ؛ 4- قلم اضافه ؛5-مضراب و بند ؛ 6-کابل usb ؛7- پایه (این دیگه چیه؟) ؛ 8-شارژر ؛ 9-کیف کاور ؛10-کابل تی وی ؛ 11-هندزفری و دفترچه و از اینا ... همین؟)
5- آیا گوشی تقلبیش اومده ؟ اگه اومده من چطوری تشخیص بدم که این اصله یا فرع ؟
6- اگه چیزی به نظرتون می رسه که تو خرید مهمه توروخدا بهم بگید .
ممنونم ازتون . منم بزودی به جمع شما می پیوندم :دی
آهان یه سوال خیلی مهم تر :
فردا مغازه ها بازن ؟:31::31::31::31::31::31:
اگه بازن من همین فردا بیام بگیرم برگردم !!
با اجازتون من زیاد موافق نیستم. در مورد این گوشی، هم از ایراد سخت افزاری و هم ایراد نرم افزاری صحبت شده. مثلاً این که مراقب باشید موقع خرید گوشه سمت راست بالا رو چک کنید که خوب چفت باشه. در غیر این صورت توی تاریکی نور ازش می زنه بیرون و یه کمی ضد حاله. این موضوع رو من توی پستهای gsmarena از همون چهار ماه پیش که تازه اومده بود دیده بودم اما زیاد جدی نگرفتم، ولی واقعیت داره. مسأله دیگه بلندگوی گوشیه (نه بلندگوهای استریوی پخش) که بی شک ایراد داره و صداش کم و زیاد می شه، و خیلیا بردن به نمایندگی که رفع اشکال بشه. تو سایتها هم دربارش چیز نوشتن و mobile-review هم یه گزارش مفصل همین تازگیا در این مورد آورده و بیانیه نوکیا رو هم در این مورد آورده، خلاصه ش هم تو همین تاپیک به فارسی اومده. مشکل نرم افزاریش هم از اونجا ناشی می شه که فیرم ور گوشی ورژن جدیده و هنوز باگ داره. گوشی خودم هنوز تو محیط اینترنت وایرلس مدام در حال آپدیت کردن ویو و منو و این جور چیزاست و هر از گاهی یه آیکون تازه ظاهر می شه و یه چیزایی تغییر می کنه و ...نقل قول:
مخلص کلام، به نظر من اگه یه گوشی بخوای که تاچ اسکرین باشه، با سیستم عامل سیمبین، با برند نوکیا، و قابلیت پخش موسیقیش هم خوب باشه، این مدل برات کار می کنه (البته همچین تراکتوری هم نیست). من الان فقط به تاچ و موسیقی اهمیت می دم. چون فیلم دیدن یا بازی کردن با گوشی برام زیاد جالب نیست. این نظر من بود، می تونی از نظر دیگران هم استفاده کنی. سال نو رو هم به همه تبریک می گم :20:
یه سوال دیگه.
از کسایی که خریدن کسی هم با خود گوشی آپدیتش کرده؟چقدر طول میکشه؟
مثل آپدیت کامپیوتر 130 مگه؟
سلام دوستان. من برنامه x-plore رو نصب می کنم ولی تو همون صفحه اول یه ok میاد که باید روش کلیک کنی.، ولی کلیلک نمی شه. و بنابراین نمی شه وارد برنامه شد. باید چیکار کنم؟ ورژن دیگه ای از این برنامه x-plore دارین که با 5800 سازگار باشه؟ اگه لینک بدین ممنون می شم.
دوستان
راه دیگه ای هستش که گوشی قفل بشه و بدون اینکه دکمه unlock بغل گوشی فشار بدیم قفل باز بشه ؟
سریالش رو در سایت نوکیا چک کن یا سایت های متفرقه و یادت باشه که چینی و فنلاندی اصله.نقل قول:
5- آیا گوشی تقلبیش اومده ؟ اگه اومده من چطوری تشخیص بدم که این اصله یا فرع ؟
من شخصا به خاطر بازار سیاهی که به وجود اومده بود برای اینکه فروشنده اتیش بگیره ( به خاطر تاکیدی که داشت فنلاندی اصله) چینی گرفتم.
تا حالا به درد من نخورده گارانتی ! چون مثل ادم از گوشی استفاده می کنم البته گارانتی گوشیم دوبی هستش که برای من مشکلی نداره .نقل قول:
2-گوشی الان چه قیمتیه و در مورد گارانتی چه توصیه ای دارید ؟ با گارانتی بخرم ، بی گارانتی ؟ واقعاً گارانتی ارزش داره ؟ من دنبال آسودگی خاطرم به پولش فکر نمیکنم.
و اینکه اگه عشق گارانتی دارید
باید به یاد داشته باشید که ایا گارانتی واقعا گارانتی هست یا نه ؟؟؟ یعنی به درد میخوره یا در حد اسمه.
نه داداشنقل قول:
سریال گوشی رو بگیر چک کن و همه چیزش رو چک کن
این خبرا هم نیست که بگن گوشی اصل نیست غیر اصل نیست
غیر اصلش هست در بازار هم هست
ولی یه نگاه بندازی به گوشی
و سریال خود گوشی رو چک کنی در سایت نوکیا یا سایت های متفرقه که این کارو انجام میدن
می تونی از خریدت یه جورایی مطمن بشی.
نکته: گوشی اصلی این سری
1- چین
2- فنلاندی
هستش
مجاری وجود نداره و لیبل هستش
گفتم اینارو بگم شاید لازمت بشه
در مورد هنگ من هیچ هنگی از این گوشی ندیدم ( من از گوشی کار میکشم حسابی !! )
:10:
در پست قبل توضیح دادمنقل قول:
ولی اگه واقعا مایه داری ، و برات مهم نیستش ... خوب پول بیشتری بده !!! :2:
من که گوشی خریدم یارو گفت 380 تومن هستش با فارسی
گوشی انگلیسی خالی ارزونتر
که گفتم همون انگلیسی رو بده
گفت فارسی نداره ها ! نمیتونی اس ام اس بخونی فارسی و یا عربی !!!!!
گفتم کاریت نباشه نصب می کنم
که الا نصب شد
و گوشی من شد چی ؟ هم قیمت گوشی 380 تومنی که یارو میگفت.
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=292060
نقل قول:ممنون بچه ها . اگه میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید . من تو مغازه ی یارو اینترنت از کجا گیر بیارم ؟ :31:نقل قول:
سایتی هست که سریالهای معتبر مشابه رو معرفی کرده باشه ؟
من تو نوکیا گشتم چیزی پیدا نکردم.
سلام
ببخشيد قيمت روز گوشي چنده؟؟؟بدون گارانتي و با گارانتي
نقل قول:
به سایت اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید.
سپس کد IMEI خود را که یک کد 15 رقمی است را در صفحه مربوط به طور دقیق و بدون خطا وارد نمایید و روی دکمه analyse کلیک کنید.
اکنون سایت مشخصاتی به شما میدهد که باید به طور کامل به مشخصات گوشی شما صدق کند. از نظر مدل ، کارخانه ، کشور سازنده و...
به عنوان مثال اگر گوشی شما مدل نوکیا 3230 باشد ، میابیست بعد از وارد نمودن سریال (IMEI) گوشی ، مشخصات همان گوشی نوکیا 5800 خود را دریافت کنید ، این موضوع بدین معنی است که گوشی شما اصل بوده و هیچ گونه مشکلی ندارد. اما اگر مشخصات داده شده مربوط به گوشی شما نباشد گوشی شما قاچاق یا چنج یا... می باشد .
برای تست کردن در محل:
GPRS
من جلو فروشنده تست کردم.
نقل قول:برای دریافت قیمت دقیق اینجا مطرح کنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=218387&page=358
در ضمن اگه شرایط من پیدا کردی
که فنلاندی بازار سیاه پیدا کرده بود اونجا
چینی و فنلاندی کاملا برابر و یکی هستند.
پس هر دو اصل هستند و در این صورت کاری که من کردم
می تونی چینی بگیری.
من يه عالمه برنامه و تم دانلود كردم ولي هر كاري ميكنم كه نصبشون كنم اين پيغامو ميده
expired crtificate
ميشه كامل راهنمايي كنيد كه بايد چيكار كنم...؟
راستي فايل هاي فلش رو چجوري بايد ريخت رو گوشي؟ چجوري بايد اجراشون كرد؟
فايل هاي pdf چطور؟
اگه روكش روي گوشي رو بكنم اشكالي نداره؟ يعني lcd خش بر نميداره؟ چون شنيدم lcd اين گوشيا ضد خشه !
راستي هندز فري من يكي از گوشياش اصلا كار نميكنه...كسي ميدونه چرا؟
ببخشید ولی فنلاندیش هم لیبله. این گوشی چین و مجارستان داره.نقل قول:
نیازی به این کار نیست. دیگه گوشیه اصل از فرع تابلوست. گوشی رو روشن کنی از منوهاش معلومه که اصلیه یا چینی.نقل قول:
به سایت اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید.
سپس کد imei خود را که یک کد 15 رقمی است را در صفحه مربوط به طور دقیق و بدون خطا وارد نمایید و روی دکمه analyse کلیک کنید.
اکنون سایت مشخصاتی به شما میدهد که باید به طور کامل به مشخصات گوشی شما صدق کند. از نظر مدل ، کارخانه ، کشور سازنده و...
به عنوان مثال اگر گوشی شما مدل نوکیا 3230 باشد ، میابیست بعد از وارد نمودن سریال (imei) گوشی ، مشخصات همان گوشی نوکیا 5800 خود را دریافت کنید ، این موضوع بدین معنی است که گوشی شما اصل بوده و هیچ گونه مشکلی ندارد. اما اگر مشخصات داده شده مربوط به گوشی شما نباشد گوشی شما قاچاق یا چنج یا... می باشد .
برای تست کردن در محل:
Gprs
من جلو فروشنده تست کردم.
اممم...منوهاشونن چه فرقایی دارن؟نقل قول:
اگه با گارانتی اصلی بگیرم، ممکنه تقلبی توش در بیاد؟
جدی؟نقل قول:
ببخشید ولی فنلاندیش هم لیبله. این گوشی چین و مجارستان داره.
پس من اشتباه فهمیدم
مرسی
من نمی دونم چه مدل هایی در بازار هستش که معروف به گوشی تقلبی هستشنقل قول:
نیازی به این کار نیست. دیگه گوشیه اصل از فرع تابلوست. گوشی رو روشن کنی از منوهاش معلومه که اصلیه یا چینی.
ولی چک کنند بد نیست چرا که شاید گوشی رو از ظاهر نشه با اصل تشخیص داد..
گوشی چینی تا حالا ندیدین از اینایی که شصت تا باند داره و تی وی داره و آنتن داره و......:31:نقل قول:
اممم...منوهاشونن چه فرقایی دارن؟
اینم از اون حرفا بودا؟نقل قول:
اگه با گارانتی اصلی بگیرم، ممکنه تقلبی توش در بیاد؟
بعید می دونم 5800 چینیش اومده باشه. حداقل من که ندیدم. (حداقل هفته ای یه بار علاالدینم)نقل قول:
من نمی دونم چه مدل هایی در بازار هستش که معروف به گوشی تقلبی هستش
ولی چک کنند بد نیست چرا که شاید گوشی رو از ظاهر نشه با اصل تشخیص داد..