با سلامنقل قول:
آها - ممنون
يعني الان بهش بگم گواهي رو براي كجا بگيره؟
توي متنش بنويسه براي اداره راهنمايي رانندگي؟ يا آموزشگاه رانندگي رو بنويسه؟!
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
آها - ممنون
يعني الان بهش بگم گواهي رو براي كجا بگيره؟
توي متنش بنويسه براي اداره راهنمايي رانندگي؟ يا آموزشگاه رانندگي رو بنويسه؟!
موفق باشيد.
واسه راهنمایی و رانندگی باید بگیرهنقل قول:
آموزشگاه که گواهینامه صادر نمی کنه !
اونا فقط رابط هستن بین شما و راهنمایی و رانندگی !
کسی میدونه جریمه کد1014 مال چی هست؟
همراه نداشتن مدارک ماشین وهمون 1014 که گفتم برا گواهینامه ب1مشکلی ایجاد می کنه؟
کد تخلف 1014 مربوط به سوار کردن سرنشین اضافه بر ظرفیت مجاز ئر وسایل نقلیه شخصی هست !نقل قول:
الان این دوتا تخلفی که شما گفتین ربطی به نوع گواهینامه نداره و در هر صورت تخلف هست !
گواهینامه باید یکساله بشه تا بتونی وارد جاده شی؟شنیده بودم این قانون برداشته شده؟
اءءءءءء عجب بابا من فقط خودم سوار ماشین بودم یعنی چی آخه!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
کد تخلف 1014 مربوط به سوار کردن سرنشین اضافه بر ظرفیت مجاز ئر وسایل نقلیه شخصی هست !
الان این دوتا تخلفی که شما گفتین ربطی به نوع گواهینامه نداره و در هر صورت تخلف هست !
منظورم اینه که واسه ب1 مشکلی ایجاد نمی کنه که میگن تا 1سال نباید تخلفی داشته باشی یعنی این دوتا تخلفم نباید مرتکب شد یا منظور اون تخلفات حادثه سازه؟ممنون
با سلامنقل قول:
الان این دوستمون گواهی رو برای راهنمایی و رانندگی شهرشون گرفته
حالا باید بره اول راهنمایی رانندگی یا بره آموزشگاه اون رو بده اوکی هست؟
فکر نمی کنم مشکلی ایجاد کنه !نقل قول:
اول باید بره راهنمایی و رانندگی شهری که دانشگاهش اونجاست تا گواهی رو تایید کنن ! ( احتمالا قبل از اون تایید حراست دانشگاه هم لازم باشه ! )نقل قول:
بعد گواهی رو میبره آموزشگاه و گذراندن دوره و ...
دوره که تموم شد و آزمون راهنمایی و رانندگی رو قبول شد ، گواهی رو همراه با مدارک دیگه ش میده به معاونت راهنمایی و رانندگی استانشون !
سوال منم جواب بدین:11:نقل قول:
کسی هست که سال پیش دانشگاهی گواهی اشتغال به تحصیل گرفته باشه ولی بعد کنکورش امتحان داده ؟
اگه گواهیت تا اخر شهریور اعتبار داشته باشه مشکلی نداره ولی گواهیرو همین الان بگیر چون بعد از خرداد طبق قانون جدید دیگه گواهی بهت نمیدن اونوقت باید مثل من صبر کنی تا سال تحصیلی دانشگاه شروع بشه تا بتونی از دانشگاه گواهی بگیرینقل قول:
کسی هست که سال پیش دانشگاهی گواهی اشتغال به تحصیل گرفته باشه ولی بعد کنکورش امتحان داده ؟
یعنی بعد خرداد مدرسه گواهی اشتغال به تحصیل نمیده ؟؟نقل قول:
ای بابا !!
مدرسه ما گفته 9 تیر به بعد که کنکور رو دادید گواهی اشتغال به تحصیل رو میده برای گواهی نامه!
با این حساب چه کار باید کرد؟
عجب ! مدرسه ما میگه تا آخر خرداد بیشتر نمی دم !نقل قول:
خیلی جالبه!!نقل قول:
نمیشه من بیام از مدرستون گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم؟ :31:
100 بار تو اردیبهشتی رفتم مدرسه بهشون گفتم این نامه رو بدید ما بریم دنبال کار و زندگیمون
پاشون کردن تو یک کفش که بعد از کنکور امکان نداره نامه رو بدیم!!
از آموزش پرورش ناحیه هم میشه گواهی اشتغال به تحصیل گرفت ؟؟
با سلام
اداره راهنمایی رانندگی بر چه اساسی گواهی اشتغال به تحصیل دانشجویان رو تایید میکنه؟؟
و یه سوال دیگه
این ارائه ی کارت دانشجویی به همراه گواهی اشتغال به تحصیل الزامی هست؟
مثلا یکی گم کرده باشه تا کارتش صادر نشه قبول نمیکننش؟
یه سوال من دو ساله گواهی نامه دارم می تونم برم ویه گواهی نامه ی هوشمند بگیرم یا نه مال من برای خودرو شخصییه؟
همین الان گواهی بگیر بعد خرداد بهت نمیتونن بدن اگه مدرسه هم بهت بده باید ببری اموزش پرورش تاییدش کنن که اوناهم بعد خرداد تایید نمی کنن واستنقل قول:
یعنی بعد خرداد مدرسه گواهی اشتغال به تحصیل نمیده ؟؟
ای بابا !!
مدرسه ما گفته 9 تیر به بعد که کنکور رو دادید گواهی اشتغال به تحصیل رو میده برای گواهی نامه!
با این حساب چه کار باید کرد؟
بالاخره برای دفعه 101 که رفتیم مدرسه گفتن 26 خرداد بیا بگیر!!نقل قول:
26 خرداد که دیگه مشکلی نداره؟
ای بابا یعنی من که 30 مرداد 18 میشم نمیتونم گواهیناممو بگیرم؟
باید تا دانشگاه صبر کنم؟
با پارتی اینا کاری نمیشه کرد؟:19:
این درسته که میگن گواهی نامه موتور به سه مرحله تبدیل شده؟
اولی در 16 سالگی
دومی در 17 سالگی
سومی در 18 سالگی
؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیز برای موتور سیکلت در تاپیک زیر سوال کنید
همه چیز درباره ی گواهینامه موتورسیکلت
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=445593
راهنمايي و رانندگي هر شهري نمونه فرم هاي اشتغال به تحصيل دانشگاه هاي مربوط به همون شهر رو داره وقتي شما اون فرم دانشگاه رو ميبري ....با فرم نمونه تطبيق ميده و بعد مهر ميزنهنقل قول:
با سلام
اداره راهنمایی رانندگی بر چه اساسی گواهی اشتغال به تحصیل دانشجویان رو تایید میکنه؟؟
و یه سوال دیگه
این ارائه ی کارت دانشجویی به همراه گواهی اشتغال به تحصیل الزامی هست؟
مثلا یکی گم کرده باشه تا کارتش صادر نشه قبول نمیکننش؟
ارائه كارت دانشجويي هم الزاميه...ولي اگه تو راهنمايي رانندگي آشنا داشته باشي يا اينكه بتوني مخ اون يارو رو بزني بدون كارت دانشجويي هم قبول ميكنه...من مهر ماه بود رفتم راهنمايي و رانندگي اما چون دانشگاه هنوز به ورودي هاي جديد كارت نداده به همين خاطر گواهي من رو مهر نميزد اما چون آشنا داشتم حل شد
با سلامنقل قول:
ممنون . مفید بود توضیحاتت
خوب حالا اگه گواهی اشتغال به تحصیل رو مستقیم خوده آموزشگاه رانندگی ازمون بگیره چی؟ و نیازی نباشه خودمون بریم راهنمایی رانندگی؟
سلام
نه اینطوری نمیشه...تا راهنمایی تایید نکنه اموزشگاه گواهی رو قبول نمیکنه
در ضمن یه نکته رو بگم که گواهی رو هم راهنمایی اون شهری که دانشگاه توشه باید تایید کنه هم راهنمایی شهری که میخوای از اون گواهینامه بگیری ...بازم اگه سوالی بود در خدمتم
با سلامنقل قول:
بازم ممنون
یعنی حتما پس باید اون گواهی رو دوستمون ببره اول راهنمایی رانندگی تایید کنه بعد ببره آموزشگاه؟؟
موفق باشید.
درسته...باید همین کار رو انجام بده
اقا من می خوام برم اشتغال به تحصیل از مدرسه بگیرم بعد چون تو 30 مرداد 18 میشم می خوام جعلش کنم نظرتون چیه:31:
نه.. چرا اینقدر عجله؟نقل قول:
گواهی اشتغال به تحصیل شما دو نسخه داره که یکیش پیش اداره آموزش پرورش میمونه... تو هر دو هم باید مهر مدرسه بخوره...
در ضمن آموزشگاه رانندگی هم تا 18 سال کامل نشین ثبت نام نمیکنه...
به نظر من این که بدون گواهینامه رانندگی کنی بهتر از اینه که این کار رو بکنید...
موفق باشین
خیلی مدرسه باحالی دارید!!نقل قول:
ما که رفتین بگیریم گفت اول برای چی میخوای؟
بعد رفت سن رو نگاه کرد ۱۸ شده یا نه!
بعدشم گفت حالا بهت نمیدیم برو ۲۶ام بیا بگیر!
زیر ۱۸ سال اگه ثبت نامت کنه آموزشگاه
و جعل بخوای کنی وقتی پروندت از طرف آموزشگاه میره اداره رهنمایی و رانندگی میبینن اطلاعات مطابقت داره با آموزش و پرورش یا نه!!
که اگه مطابقت نداشته باشه ... :18:
ببینید میخوام اشتغال به تحصیلو بگیرم از مدرسه اشتغال به تحصیلم مسلما تا یه مدتی اعتبار داره حالا من می خوام اون اعتبارشو دستکاری کنم چون اگه اینکارو نکنم باید تا سال دیگه صبر کنم تا دانشگاه
نمی خوام که سنم عوض کنم می خوام همون 30 مرداد(که میشم 18) برم گواهیناممو بگیرمنقل قول:
نه.. چرا اینقدر عجله؟
گواهی اشتغال به تحصیل شما دو نسخه داره که یکیش پیش اداره آموزش پرورش میمونه... تو هر دو هم باید مهر مدرسه بخوره...
در ضمن آموزشگاه رانندگی هم تا 18 سال کامل نشین ثبت نام نمیکنه...
به نظر من این که بدون گواهینامه رانندگی کنی بهتر از اینه که این کار رو بکنید...
موفق باشین
اگه 30 مرداد اشتغال به تحصیل بدن میرم اون موقع میگیرم(که فکر میکنم نمیدن)
خیلی ممنون
با سلامنقل قول:
بله اون موقع كه ديگه نميدن .
شما اگه الان بگيريد طبيعتا بايد تا اخره شهريور باشه
موفق باشيد.
عجله نکنید منم 19سالگی گرفتم، عجله نکنید منم گرفتم، من گواهینامه الان دارم ،گواهی نامه
بابا بی خیال تورو خدا
آخه مگه به صورت تئوری هم میشه رانندگی یاد گرفت:41:
تا خودت پشت فرمون نشینی عمرا رانندگی یاد نمیگیری
اگه 30 شهریور باشه پس حل دیگه چرا دسکاری بکنم:21:نقل قول:
با سلام
بله اون موقع كه ديگه نميدن .
شما اگه الان بگيريد طبيعتا بايد تا اخره شهريور باشه
ممنون از همه ی جوابا:11:
+
از مدرسه پرسیدم گفتن تا 30 شهریور میدن :8::8:
اینجا گفته بودن بعد خرداد نمیدن
سلام
ببخشین آیین نامه ی آموزشگاه و امتحان عملی آموزشگاه و ایین نامه اصلی و معاینه ی چشم چقدر اعتبار داره؟
چون من 89.5.6 تبت نام کردم و در 89.9.14 با رد شدن در امتحان عملی اصلی تا الان دنبالش نرفتم
لطفا کمک کنین...این آموزشگاها گول نزنن! مرسی
سلام
ببخشین آیین نامه ی آموزشگاه و امتحان عملی آموزشگاه و ایین نامه اصلی و معاینه ی چشم چقدر اعتبار داره؟
چون من 89.5.6 تبت نام کردم و در 89.9.14 با رد شدن در امتحان عملی اصلی تا الان دنبالش نرفتم
لطفا کمک کنین...این آموزشگاها گول نزنن! مرسی
دوستان من عمل لازک کردم و چشمامو عمل کردم حالا می خوام گواهیناممو بی عینک کنم
گواهینامه من 1+4 ساله هاست که 4 سالش گذشته
سوالی که داشتم اینه که گواهینامم چند روزه به دستم می رسه؟
و
آیا تا اومدن گواهینامه می تونم پشت ماشین بشینم؟
مرسی دوستان:11:
سلامنقل قول:
فکر کنم بعد از 6 ماه دوباره باید کلاسهاشو برید هم آیین نامه هم شهر
برای اطمینان به آموزشگاه زنگ بزنید.
سـلام
قضیه گواهینامه بین المللی چیه..؟/البته تبلیغاتش رو خیلی وقت پیش تی وی نشون میداد...الان یه دفعه یادش افتادم گفتم بپرسم...
اعتباری هست نیست../چند ساله..../؟
بعد چجوری هاست گرفتنش سخته آسونه...مراحل اداری منظورمه..؟
همین دیگه یه سری اطلاعات اولیه.....ممنون.
سلام دوستان
من 3 ساله که گواهینامه ب1 دارم
و میخوام پایه 1 بگیرم
اما پیش نیاز پایه 1 گواهینامه پایه 2 هست که باید 3 سال از گرفتنش بگذره و 23 سال تموم شده باشه
اما میرم راهنمایی میگم چجور باید پایه 2 بگیرم میگه راهنمایی مسئول برگزاری امتحانات نیست
توی سطح شهر هم که اموزشگاه ها ب2 رو حداکثر امتحان میگیرن
میریم راهنمایی میگم با داشتن ب2 میشه برای امتحان شرکت کرد میگه نه فقط باید پایه 2 داشته باشی
حالا من چیکار کنم پایه 2 از کجا پیدا کنم