من نشنیدم ولی داخل سایت سام سرویس نوشته بود که HD پخش می کنه . دیگه نمی دونم که کیفیتش 1080piهست یا نه !نقل قول:
Printable View
من نشنیدم ولی داخل سایت سام سرویس نوشته بود که HD پخش می کنه . دیگه نمی دونم که کیفیتش 1080piهست یا نه !نقل قول:
لطفا بگویید ایا dvd همان hd است ؟ در مورد این دو اصطلاح وفرقشان کمی توضیح دهید؟
divx چیست؟
dvd که یک نوع لوح فشرده است .نقل قول:
HD کیفیت پخش است که رزولوشن خیلی بالایی داره .
divx یک نوع فرمت ویدئویی که خیلی هم متداول است و در بیشتر فیلم و سریال ها از این فرمت استفاده می شود . دلیلش هم کیفیت بسیار مناسب و HD و کم حجم بودن نسبت به فرمت هایی مثل TS .
Feb 2006نقل قول:
پيش فرض
EAGET M890 ميتونيد به جاي dvd ان دستگاه و تهيه كنيد:
1-ساپورت هارد 3.5 اينچي داخلي و 2 پورت usb وكارت خوان
2-ريكورد يا كپچر از سورس هايي مثل ويديو و ماهواره و دوربين با كيفيت dvd
3-اسلت قرار دادن كارت dvd_t
4-فايل منجير عالي براي كليه عمليات كپي و جابجايي و حذف از سورس هاي usb ,dvd,hard
5-ساپورت dvd اكسترنالusb و قابليت پخش خودكار
6-ساپورت و دان گريد صداي dts ,7.1 بر روي كابل hdmi
7-ساپورت زمان دهي ريكورد
8-كنترل مناسب و فن خنك كننده
9-كابل hdmi 1.3
10-داراي كليه خروجي و وردي هاي صوت و تصوير
11-ثبت و تاييد استاندارد ايران
از بابت پاسخ شما ممنونم ، این دستگاه مال کدوم شرکته ؟نقل قول:
سلام بچه ها خواستم يه دي وي دي پلير خوب بگيرم FULLHD باشه-سوني باشه قيمت هم نهايت تا 100 هزار تومن با اين پول ميشه يه چيز توپ خريد؟
هر كي يك دي وي دي خوب بخره بره samsung bd 1600 بگيره كه سيستم بلو ري رو هم ساپورت ميكنه فقط بديش قيمتشه 270000 تومان
من نخواستم تاپیک جدید بزنم.
حقیقت یجورایی Off سئوالم. من شنیدم که یه سری پخشهای خونگی هست که فقط Flash میخوره و باندهاشم بهش چسبیده. یعنی کوچیک و جمع و جوره. مثل این اسپیکرهایی که واسه iPod اومده و اون وسطش قرار میگیره و ...
کلا میخوام بدونم دوستان اطلاعی از این داستان دارن، اگه آره مدل و لینک ؟ اندازشم مهم نیست. یه چیزی واسه مغازه باشه حله .
ممنونم .
سلام
آقاي برزين يك مطلب جالب در مورد تصاوير وضوح بالا نوشتند گفتم اينجا بزارم شايد جالب باشد؟
.................................................. .................................................. ........
Bigger and Better Picture
As we marvel at the stunning high resolution video of 1080p TVs, there is an increasing demand for even bigger TVs, and for them to look as sharp as today's 40"-50" 1080p HDTVs. The next jump will be in 70 inch screens and above. The promise of 4k by 2k resolution has been showcased by TV manufacturers at recent Consumer Electronics Shows (CES) as displays of the future. They have four times as many pixels as a 1080p TV, providing a sharp outstanding theater like picture, even with the largest sized displays and home theater screens
گاهي فكر ميكنم چقدر تا تصاوير واقعا وضوح بالا فاصله داريم؟ چرا اين تصاويري كه امروزه به عنوان وضوح بالا ميبينم آنچنان نميشه بهشون گفت وضوح بالا!؟ با اين نمايشگرهاي 50 يا 60 اينچي ما اين همه مشكل داريم چه برسه به بالاي 100 اينچ كه به نظر من تازه ميشه بحش گفت اينچ بالا, رو يه پنل 50 اينچي با بهترين پلير و كابل من به شخصه لذت زيادي از خيلي از فيلم ها نميبرم! نه اينكه فقط من با مدياي خانگي امروزي مشكل داشته باشم, خيلي ها را ميشناسم كه ميگن اين تصاوير مشكل دارن و ايراد ميگيرن! تازه خيلي بيشتر از من! شايد اگر تجربه و دانش من هم به اندازه آنها بود بيشتر ايراد ميگرفتم.
واقعا در حال حاظر در صنعت صدا و تصوير صدا خيلي جلو تر از تصوير است! اينو نميدونم تو كدوم مطلب بود كه قبلا گفتم و هنوز هم بهش اعتقاد دارم.
خيلي ها دنبال اين هستند كه اگر تصاوير 1920/1080 در خانه داشته باشيم ديگه آخر لذت تصويري را تجربه ميكنيم! من ميگم Full HD امروزي تازه ابتداي استاندارد تصاوير درست حسابي هست! همين تصاوير وضوح بالا را روي بلوري 2x زوم كنيد بهتون ميگم وضوح بالا چيه! باور كنيد اگر اغراق نكنم بيش از 40% از تصاويري درستي كه به عنوان وضوح بالا روي نمايشگر ميبينيم شاهكار پلير هست و خود اطلاعات ذخيره شده روي ديسك آنچنان هم تعريفي ندارد.
خيلي از همين بلوري هاي كه امروزه منتشر ميشه از سورس مشكل دارن! يا Restoration شده هستند, كه خوب تكليفشان مشخصه, يا كارگردان محترم اينقدر روي تصوير انواع فيلترها را گذاشته تا حال هواي فيلمو اونجوري كه دوست داره بشه كه چيزي از تصوير باقي نمونده! تازه تو مراحل تبديل فرمت و فشرده سازي براي مدياي خانگي اكثر اين مشكلاتي كه ما روي تصاوير ميبينيم به وجود مياد. خيلي از فيلم ها تو مراحل تبديل خوب عمل نميشه و نتيجه كار خراب ميشه! مثل سه گانه The Lord of the Rings كه به تازگي روي بلوري منتشر شده, و در قسمت اول The Fellowship of the Ring آنچنان امتياز جالبي نسبت به دو قسمت بعدي نگرفته! با يكي از دوستانم در خارج از كشور صحبت ميكرم ايشون هم ميگفت كلا انتشار اين سه گانه عظيم روي بلوري كار جالبي از آب در نيامده! نه از نظر بسته بندي كه اصلا در حد اندازه اين فيلم نيست! شما مقايسه كنيد با ورژن هاي دي وي دي اين مجموعه! که واقعا جاي تعجب داره! و نه از نظر ميزان آشفتگي هاي ديجيتال در تصویر مخصوصا در قسمت اول به استناد اكثر تحليل هاي نوشته شده و گفته هاي دوستم نتوانسته آنچنان انتظارات را براورده كند! اگر اين فيلم با دوربيني مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساخته شده بود الان ميشد خيلي بيشتر از بلوري اين فيلم لذت برد؟ اميدوام صنعت سينماي هاليوود هرچه بيشتر به سمت دوربين هاي ديجيتال برود, دوربين هاي مثل همين RED ONE تصاويري تميزتر و زيباتري از نگاتيو را ثبت ميكند, تحليل بلوري فيلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را كه آقاي تقوي نوشتند را بخوانيد.
من كه فكر نميكنم تا عوض نشدن نسل كنوني بلوري پليرها و ورود پليرهاي سه بعدي جديد با استاندارد بالا به فكر تعويض پليرم بيفتم, به تمام دوستان هم توصيه ميكنم در حال حاظر در فكر خريد بلوري پليرهاي Hi-End نباشند چرا كه تا يكي دو سال آينده تغيير زيادي را در بلوري پليرها شاهد خواهيم بود.
در كل هنوز تا رسيدن به تصاوير واقعا وضوح بالا جا براي كار هست.
خوش باشيد.
منبع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی با Sony DVP-NS628B کار کرده ؟
چطوره ؟
93 تومان میارزه ؟
کد:http://www.dionwired.co.za/SONY-DVD-PLAYER-BLACK-DVP-NS628B-529988.aspx
سلام بچه ها. من یه فیلمی دارم با فرمت avi که dvd player من این فرمت رو پخش نمی کنه.
دی وی دی هم lg 9750 هستش.
اگه بخوام از طریق فلش نگاه کنم باید با چه فرمتی باشه.
ممنون میشم کمکم کنین.
Xvid- MP4-Divxنقل قول:
رزلوشنش هم کمتر از 576*720 باید باشه.
با چه برنامه ای تبدیل کنم؟
Allok MPEG4 Converterنقل قول:
کد:http://hotfile.com/dl/26421677/bc83866/Allok_MPEG4_Converter_5.2.0422.rar.html
مطالب براي وب آقاي برزين است.
.................................................. .................................................. ..................
Onkyo اولين آمپلي فاير ديجيتال با امكان پشتيباني از HDMI 1.4 را ديروز در ژاپن عرضه كرد, و قراره به زودي در اروپا و آمريكا نيز اين آمپلي فاير ارائه شود. مدير بازرگاني انكيو در معرفي اين آمپلي فاير اعلام كرده HDMI 1.4 براي انتقال تصاوير سه بعدي وضوح بالا در آينده به كار خواهد آمد. انكيو اولين كمپاني بود كه آمپلي فايرهاي خود را با ويندوز 7 سازگار كرد.
اولين ويدئو پروژكتور LED توسط شركت Vivitek توليد شد, به تازگي يك شركت ايتالياي با نام SIM2 مدلGrand Cinema Mico 50 را توليد كرده كه نظر كارشناسان تصوير را بسيار جلب كرده است, Mico 50 كنتراست تصويري برابر با ١٠٠٠٠٠:١ دارد و قدرت نمايش بيش از 200 تريليون رنگ كه با كاليبره كردن رنگ توسط برنامه مخصوص اين پروژكتور كمپاني سازنده ادعا كرده دقت رنگ بالاتر نيز ميرود! در ساخت اين پروژكتور از مايه خنك كننده به جاي فن استفاده شده, عمر مفيد لامپ اين پروژكتور در حدود 100 هزار ساعت است! نمايش رنگ سياه بسيار خالص و وفاداري بالا به سورس ويدئوي از ويژگي هاي SIM2 است. قيمت اين پروژكتور در انگلستان 16 هزار پوند اعلام شده است.
كمپاني پايونر و شارپ قراره يك خط توليد بلوري پليرهاي ارزان قيمت بصورت مشترك راه اندازي كنند, پايونر اعلام كرده تمركز اصلي اين شركت بروي سيستم هاي صوتي و بلوري پليرهاي كلاس بالا است, رقابت بين دنون و پايونر همچون سالهاي پيش بر سر پليرهاي ويدئوي بسيار نزديك است, اين رقابت در توليد دي وي دي پليرها باعث شد اين دو كمپاني مورد علاقه من محصولات فوق العاده اي توليد كنند.
حتما خبر انتشار بلوري فيلم Saving Private Ryan در May 4 ,2010 شنيدين؟ خيلي دوست دارم ببينم اين فيلم روي تراك صوتي DTS-HD Master Audio چه صداي داره؟ واقعا تا به امروز هيچ فيلمي در صداي dts به پاي Saving Private Ryan نرسيده! اگر هم باشه بهتر نيست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ويدئو پروژكتور سوني مدل (SRXR320) اين روزها خيلي طرفدار پيدا كرده و روز به روز داره به تعداد سالن هاي كه خود را به اين پروژكتور فوق العاده مجهز ميكنند افزوده ميشه, تا به امروز بيش از 17 هزار سالن به اين پروژكتور مجهز شده اند.
وضوح تصوير SRXR320 برابر با 4096 در 2160 پيگسل است, و در حال حاضر با کیفیت ترین تصاویر سه بعدی را به نمایش میزاره.
لامپ زنون بكار رفته در اين پروژكتور ساخت كمپاني فيليپس است.
SRXR320 از فناوری DLP استفاده ميكنه, DLP تكنولوژي منحصر به كمپاني Texas Instruments است, سال گذشته اين كمپاني براي فناوري DLP جايزه (Academy of Motion Picture Arts and Sciences) كسب كرد.
در آينده نزديك بايد منتظر فراگير شدن تصاوير (Ultra High Definition) با وضوح 7.680 در 4.320 پيگسل بر پرده سینما ها باشيم.
منبعنقل قول:
کد:http://hometheater.blogfa.com/
نقل قول:
سلام
شما 9750 رو چه مدته که دارین ؟
قیمتی که گرفتین ؟
راضی هستید ؟
نقل قول:
من فکر میکردم یو اس بی 9750 در پخش فرمتهای مختلف ویدیوئی محدودیتی نداشته باشه که مثل اینکه اینجوری نیست درسته ؟
خیر ، محدودیت رو همه ی DVD-Player ها دارند .نقل قول:
سلام
يك دي وي دي پلير كه كيفيت ساخت خوب و يو اس پي داشته باشه
توي پخش زيرنويسهاي فارسي مشكل نداشته باشه
مكانيكش قوي باشه
full hd باشه همراه با HDMI
قيمت هم تا 200 باشه خوبه
پيشاپيش متشكرم از راهنمائيتون
فكز ميكنم با اين مشخصات فقط 1740 دنون باشه در حدود 260 توماننقل قول:
سلام دوستان
من نمیدونم بین 3360 فیلیپس و 9750 ال جی کدومشو انتخاب کنم
من توی شیراز زندگی میکنم و گارانتی فیلیپس که پارس الرمس هست تو شیراز نمایندگی نداره و گارانتی خوب و به درد بخوری هم نیست ولی ال جی هم تو شیراز نمایندگی داره هم گارانتیش خوبه
میخواستم بدونم اگه فقط کیفیت صدا تصویر و مخصوصا قدرت لنز مد نظر باشه واقعا فرق زیادی بینشون هست؟(اصلا پشتیبانی از کدک و زیر نویس برام مهم نیست)
و اگه هست ارزششو داره بی خیال گارانتی خوب ال جی بشم و فیلیپسو بخرم؟
ممنون که راهنماییم میکنید.
شما همون الجی بخر. گرچه فیلیپس سخت افزار بهتری داره.نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتون
فقط میشه لطف کنید و بگید این که فیلیپس سخت افزار بهتری داره یعنی چی؟
و این موضوع تاثیر زیادی روی کیفیت صدا و تصویر داره؟
يعني فيليپس كيفيت ساختش بالاتره.نقل قول:
عمر و دوام بيشتري برات ممكنه ....... خودموني : فيليپس خر كارتره
كيفيت صدا و تصوير فيليپس 3360 رو واقعا تاييد ميكنم . من فيلمهاي DivX رو با كيفيت نزديك به كيفيت DVD ، باهاش پخش ميكنم.
توي پخش DivX لنگه نداره. زيرنويس Sub/IDX رو به راحتي پخش ميكنه.
خيلي راحت مينوني Region Free بكنيش كه توي تاپيك فيليپس كه توي امضام هستش ، دقيقا توضيح دادم.
اینارو جز معایب 3360 گفته بودین میشه بیشتر توضیح بدین اصلا اینا چین؟نقل قول:
راستش من lcd سامسونگ دارم با سینما خانگیش.یه ساب ووفر داره یه وویس اسپیکر و 4تا اسپیکر استاده اش و از همه مهمتر پلیرش!!! که این یدونه مزخرف از آب دراومه.میخوام پلیری بگیرم که جانشین پلیر مزخرف سامسونگم بشه ولی به خود سینما خانگیم کاملا وصل بشه.البته رابط سینما خانگیم با lcd از طریق کابل hdmi هست.میخوام همین باشه
خلاصه بگم میخوام فقط پلیرم عوض بشه!همین
ببخشید سرتونو درد اوردم
سلام
کسانی که میخوان 9750 بگیرن ، حواسشون باشه mp4 رو ساپورت نمیکنه.
روی دایویکس های خیلی سنگین هم گاهی (ماهی یه بار !) هنگ و ری استارت میکنه
شايد اينجا جاش نباشه اما ميخواستم بدونم كه فيليپس 3360 توي پخش DivX تا چه Bit Rate رو ميتونه پشتيباني كنه؟
كسي ميدونه ؟
فکر کنم تا 5000نقل قول:
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
میشه راهنماییم کنیدنقل قول:
نقل قول:
شما خودتون دارین 9750 رو یا نقل قول کردین ؟
اگه دارین راضی هستید ؟
چه مدت پیش و چند گرفتید ؟
پلیری که رزولوشن بیشتر از 800x600 رو برای فایل های ویدئویی DivX و غیره ساپروت کنه هست ؟!
من الان HT-TZ316
دارم.
پليري هست كه رزولوشن 1080 رو تو حالت فيلم ساپورت كنه بلو ري هم نباشه
[QUOTE=davood-d;4880240]فكز ميكنم با اين مشخصات فقط 1740 دنون باشه در حدود 260 تومان
هر كي ميخواد خرج كنه براي دي وي دي يك دستگاه BP-1600 سامسونگ بخره حدود 270000 توما با امكانات فوق العاده
چرا کسی راهنماییم نمیکنه؟فکر نکنم سوال سختی پرسیده باشم!نقل قول:
با سلام
یدستگاه dvdplayer میخوام قابلیت پخش usb رو داشته باشه و xvid رو پخش بکنه و توی پخش فیلم کم نیاره و زیر نویس هم خوب پشتیبانی بکنه
حدود 2 سال mhc داشتم عالی بود قیمتش هم موقع خرید 40 تومن بود همه این کارا رو میکرد و غیر usb مموری هم پخش میکرد که کاربردی برام نداشت
فقط xvid برام مهمه و usb دار بودن قیمت هم مناسب باشه
ممنون:11:
شما باید امکاناتی رو که میخوای داشته باشی لیست کنی و ببینی کدوم پلیر مناسب ترین هست.نقل قول:
مثلا اینی که من الان دارم و تو این پست گفتم چیز خوبیه...اما باز شاید مدل هایی با قابلیت های بیشتر و با قیمت بهتر پیدا بشه.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4886913&postcount=1270
مگه میشه Mp4 ساپورت نکنه ؟ مشخصات دقیق اون فایلت رو که دستگاه اجرا نمیکنه بذار ببینیم.نقل قول:
چک میکنم .البته من 5986 دارم.نقل قول:
سوالتون دقیقا چیه ؟ 3360 پلیر خوبیه .نقل قول:
سوالم اینه :
من lcd سامسونگ دارم با سینما خانگیش مدل samsung HT-TX250.یه ساب ووفر داره یه وویس اسپیکر و 4تا اسپیکر ایستاده اش و از همه مهمتر پلیرش!!! که این یدونه مزخرف از آب دراومه.هر دی وی دی رو که میزارم no disc میزنه.از هر 2. 30 تا دی وی دی یکیشو میخونه منم کارم فیلمه بدبختی.میخوام پلیری بگیرم که جانشین پلیر مزخرف سامسونگم بشه ولی به خود سینما خانگیم کاملا وصل بشه.البته رابط سینما خانگیم با lcd از طریق کابل hdmi هست.میخوام همین باشه
خلاصه بگم میخوام فقط پلیرم عوض بشه!همین
البته نمیدونم راهی هست که پلیر خودم درست بشه.بدبختیشم اینه که از همون اول همینجوری بود
مدل دقیق پلیرتون رو از پشت دستگاه بخونید و بگید چیه.نقل قول:
همین فقط نوشته TX250 60Wنقل قول:
با یه بارکد
چیزه دیگه نیست
پلیر آمپلی فایر نداره که اسپیکر رو بهش وصل کنید.نقل قول: