اومدممممممممممممممممممممم مممممممممم
نقل قول:
ovrsl جان می دونم خیلی دوست داری یک عکس بزاری که نوشته باشه <gm>ovrsl
اما گند زدی به تمام صفحه ها، یا عکس ها رو کوچیکتر و سبکتر کن یافقط اون قیمت که نوشته <gm> ... بگذار !
وقتی می ام اینجارو چک کنم خسته میشم
آدرس دریافت کاملترین اد آن ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
توجه کنین که اگر نمی خواین مینی منیجر رو توو خود سرور نصب کنین و می خواین اون توو سایتتون باشه، نیاز هست یک اکانت ادمین دیگه باز کنین و ریموت اکسس منگوس رو باز کنیین، هم آسیب گذیری رو بالا می بره هم کمی باید وارد باشین. این هست که پیشنهاد می دم با وجود تمام مضرات و معایب، صفحات رجیستر رو توو خود سرور بگذارین
نقل قول:
مرسی این پکیج های اددون خیلی توپ بودن دستت درد نکنه حاجی :11:
سلامي به قدرت پرتوهاي خورشيد . :31:
خوب ميبينم به دستي كه روزي راه رو بهت نشون ميده بي اتنايي و بحش بي احترامي ميكوني چند وقتي نبودم حالا هستم و جوابت رو هم ميدم
من ليست كامل را ندادم تا خودت از همون نشانه راه رو پيدا و به او چيزي كه مي خواي برسي بدون منت ديگران اي نادان .
خواستن و داشتن هدف بدون انگيزه مثل راه رفت به طرف بالا كوه هست كه هيچ دوستي در اون بالا منتظر تو نيست . مارك فيشر
خوب الان من تهران هستم و ديگه مشهد نيستم كه در روز وقت كنم اينجا سر بزنم
به تعدادي GM روشن فكر با حقوق 1 M تومان . اره درست فهميدي يك ميليون تومان در ماه . نياز دارم .
شرايت به صورت 100% حضوري هست . و انلاين و غيره نداريم ...........
علاقه مندان به شماره 09380363798
تماس بگيرن .
درضمن من ادم باهوش ميخوام . در صورتي كه 100% تصميمت رو گرفتي زنگ بزن . من وقط واسه هدر دادن ندارم .
اينجاهم جواب نذارين
---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------
اين رو هم اضافه كنم ... در صورت پذيروفته شدنتان بايد به نكاتي كه بهتون ميگم . متعهد باشيد .