مشکل با نصب فریم ور ورژن 2.17 حل شد :8:نقل قول:
Printable View
مشکل با نصب فریم ور ورژن 2.17 حل شد :8:نقل قول:
با سلام و تبريك مجدد سال جديد
در مورد تاچ o2 ميخواستم بدونم كسي كار كرده ؟راضي ازش يا اينكه اذيت ميكنه؟
منظورم حساسيت لمسش هست
با تشكر
من یادم نمیاد دوستی باشه که O2 رو تهیه کرده باشه .. شاید فراموش کرده ام .. بهرحال اگه مشخصاً در زمینه حساسیت و کیفیت صفحه لمسی اش میخوای بدونی، در حد آیپاد تاچ نیست، اما نخونده ام جایی که شکایت خاصی ازش وجود داشته باشه و در اکثر ریویوها هم از عملکردش با واژگان مثبتی یاد شده...نقل قول:
* الان این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یادم اومد .. اگه دوست داشتی باهاش تبادل پیام کن.
J3 چطوری هست؟
از عکس ها نشون میده که multi-touch هست.
برخلاف عموم پلیر ها بجای فلش از shockwave بهره میبره
حافظه میکرو اس دی تا 16 گیگابایت
jeteffect3.0
گرافیک و طراحی زیبای نرم افزار
bluetooth
صفحه نمایش amoled
.........................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
اگه میشه یکی بگه متنوع ترین جایی که محصولات cowon رو میشه پیدا کرد کجاست.تهران
جمهوری که اسلا s9 پیدا نکردم
ساختمان پایتخت در تقاطع میرداماد و ولیعصر
در مورد صفحه amoled s9 ميخواستم بدونم ايا رنگها رو مصنوعي و به قولي خيلي سير نشون نميده
چون يكي از دوستان samsung i8000 كه صفحه اونم amoled هست ميديدم
احساس ميكنم بيش از حد رنگها غليظ هستند
نظر شما چيه دوستان؟
سلامنقل قول:
این حالت که شما میگید بخاطر این هست که ما به مانیتور های قبلی عادت کردیم نه اینکه پر رنگتر نشون میده بله واضح تر و درخشان نشون میده که این حالت برای اول بار همین وطری که شما گفتید به نظر میرسه
دوستان در مورد j3 ايا تاچش مولتي شده و قابليتهايي مثل پانچ كردن رو داريم يا نه؟
و اينكه اقا عثمان ايا امرتات وارد خواهد كرد؟ فكر ميكنين چقدر طول بكشه؟
نقل قول:
ولی خب مطمئن باش به این زودی ها نمی یاد هنوز حتی وارد بازار جهانی نشده.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4803767&postcount=1238
مشخصاتی هم که من گفتم حدس از روی عکس ها بود
مثلا از روی این عکس مشخص هست که مثل S9 از g-sensor بهره میبره و مثل این که multi-touch هست.
خود کوون هیچ review رسمی نداده حتی JunglePimp که moderator فررم رسمی کوون هست مقاله صفحه اول این فروم رو از مشاهدات همین عکس ها نوشته. باید ببینیم کی کوون یک مقاله انگلیسی رسمی میده بیرون
سلام
دوستان اس 9 دار گرامی ، آپدیت فریمویر بکنند که 2.52 ریلیز شده .
ادیت : به دستور دوستان ، لینک فریم ویر رو می ذارم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.cowonglobal.com/download/Firmware/COWONS9/COWON_S9_2.52.zip
اکسترکت که بکنید ، 3 تا فایل هست که در روت اس 9 بریزید ، و حتما سیف ریموو بفرمایید ( به تاکید خود سایت ) ، از سیستم جدا کنید ، روشن اش کنید ، آپدیت می شه
یا حق
سلام دوستان من D2+ دارم حدود 6 ماهه که خریدمش جدیدن به شارژ که میزنمش بعد از 2 3 دقیقه دستکاه خاموش میشه شارژ هم نمیشه کسی میدونه مشکلش چیه؟
از برق شهری استفاده میکنی یا با usb شارژ میکنی؟نقل قول:
شارژر شهریت مال خوده کوون هست یعنی با مارک کوون خریدی یا متفرقه هست؟
مطمئنی که شارژرت درست کار میکنه؟ میتونی با کابل usb امتحان کنی ببینی شارژ میشه یا نه
Salam
cowon j3 omade to iran ?
gheymatesh chande?
mp4 mitone file pdf ham neshon bede?
در بعضی کشور ها مثل انگلیس تا یک ماه دیگه میشه تهیه کرد ولی از روی تجربه فکر نکنم تو ایران تا یک چیزی حدود6 ماه دیگه بشه خرید.نقل قول:
باید صبر کرد و دید که osmaan جان کی این خبر خوش رو به ما میدن (البته همین الان هم خیلی ها S9 و به J3 به دلایل زیادی ترجیح میدن. هر چند J3 یک سری آپشن جدید داره)
یک دلیل طراحی کلی چیز توسط برنامه نویس ها برای S9 تو دو سال اخیر که شاید تا دو سال دیگه باید صبر کنیم تا این همه چیز برای J3 ببینیم.
و کلی دلیل دیگه................
سلام.
من یه Cowon A2 30GB دارم از 3 سال پیش.
اول اینکه اگه هنوز این مدل توی بازار هست، قیمتش الان چقدر شده؟
دوم اینکه من وقتی روشنش می کنم، بعضی موقع ها صدای تق تق میده.
انگار نمی تونه فایل ها رو Load کنه و بعضی مواقع هم هنگ می کنه طوری که باید خاموش و روشنش کنم.
زمین هم نخورده که بگم مشکل سخت افزاری پیدا کرده. به نظر شما مشکلش از چیه؟
البته یه زمانی خیلی باهاش کپچر می کردم. ممکنه به خاطر کپچر کردن بیش از اندازه، صدمه دیده باشه؟
یادمه وقتی کپچر می کردم، خیلی داغ می کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل A2 بسیار مدل خوبی بود، مال دوران طلایی PMP ها بود ... آخرین بار که اینا دیده شدن (البته نسل بعدی اش بود، یعنی A3) حدود 6-7 ماه پیش بود که من توی بازار رضا دیدم .. این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین-- قیمت هم دادم.نقل قول:
در مورد مواردی که پرسیدی، اغلب عادی محسوب میشن و انقدرها جای نگرانی نداره.. گرم شدن هنگام capture --- شنیدن صداهای مکانیکی از داخل دستگاه (قژ قژ یا تق تق -- حالا بطوریکه دیگه خیلی هم تابلو نباشه -- مثلاً اگه گوشت رو نزدیکش ببری بشنوی) -- هنگ کردن متناوب (در حد هفته ای 1-2 بار بسته به میزان استفاده ات و فشاری که بهش میاد) بخصوص برای پخش ویدئو و هر کاری که پردازش زیادی لازم داشته باشه -- اینا همه عادی می تونن باشن...
با این حال، میتونی اگه احساس می کنی نسبت به قبل مشکلاتش بیشتر شده، جدا از اینکه خب میتونه از عوارض پیری باشه، میتونی یه بار دیگه firmware اش رو بریزی (با مسوولیت خودت)
با سلام يكي از دوستان بنده هم بعد مدتها استفاده با همين صدايي كه شما ميگيد مواجه ميشه كه دقيق مربوط به حركت مكانيكي هارد هست و نه چيز ديگه به نظرم جاي نگراني نيست
شما حتي ميتونيد هارد ظرفيت بالاتري جايگزين كنيد همچنين فريمور دستگاهتون رو اپديت كنيد شايد مشكل هنگ كمتر شد
به سايتحتما سر بزنيدکد:www.iaudiophile.net
میخواهید باور کنید یا نه دو هفته پیش رو سایت کره ایی کوون یک آپدیت فرم ویر A2 بارگذاری شد
COWON A2 Firmware V1.93
کد:http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ko&tl=en&u=http://board.cowon.com/zeroboard/zboard.php%3Fid%3DC08%26page%3D1%26sn1%3D%26divpage%3D1%26bmenu%3DM%26sn%3Doff%26ss%3Don%26sc%3Don%26select_arrange%3Dheadnum%26bmenu%3DM%26desc%3Dasc%26no%3D732%26bmenu%3DM
سلامنقل قول:
بابا ایول کوون یعنی بعد از اینکه یه محصولش از خط خارج میشه هم ساپورت میکنه؟! تا الان 6000 و خورده ای بازدید کننده داشت
اولش اومدم لینک رو نزارم به خودم گفتم حتما چشمم داره تاریخ پست رو اشتباه میبینه؟!
من با usb شارژ میکنمش همیشه.با pc های مختلفم امتحان کردم همونجوریهنقل قول:
گارانتی داره؟نقل قول:
ضرر نداره، firmware اش رو یه بار آپدیت کنی.
حدود یک هفته پیش UI مدل جدید کوون J3 برای S9 منتشر شد.پس از این به بعد شما میتونید از تم وظاهر J3 روی S9 استفاده کنید و لذت ببرید.
کد:http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=36056
فكر ميكنم j3 به صورت رسمي وارد بازار جهاني شده ؟همينطوره؟
کد:http://product.cowon.com/product/COWONJ3/product_page_1.php
این سایت کره ای کوون هست فعلا فقط در کره اون هم با محدودیتنقل قول:
اصلا هیچ گونه عکس العملی از سایت انگلیسی کوون دیده نشده تا اونهاشروع به اطلاع رسانی نکنند معنیش این هست که شما هیچ جا بجز کره نخواهید دید.
البته یک سری سایت شروع به پیش فروش کده اند مثل:
این سایت متعلق به کشور انگلیس هستش ولی خب چون سایت هست نمیشه گفت که این معنی رو میده که حتما به همین زودی وارد انگلیس میشهکد:http://www.advancedmp3players.co.uk/shop/+.0/Cowon_iAudio.15/J3-16GB/Cowon_J3_16GB_MP3_Player.4273.html
من يه Cowon Q5 60 GB دارم كه قصد فروششو دارم.. ارديبهشت سال پيش حدود 560 هزار از فروشگاه نگاره (پايتخت) خريدمش ... از قيمت فعليش اطلاعي ندارم
دوستاني كه مايل به خريد هستن لطف كنن به بنده پ.خ بدن...
با سلام خدمت دوستان
كسي o2 يا S9 دست دوم تمييز فروشي نداره؟
ترجيحا 32 گيگ
پ.خ كنيد
دوستان محض اطلاع گذاشتن پست و پیام خصوصی برای خرید و فروش خلاف قوانین فروم هست لطفا رعایت کنید
دوستان فكر ميكنيد v5 با چه قيمتي و كي وارد بازار ايران بشه؟
من اون موقعی که شما خریده بودیش یادمهنقل قول:
همینطور یادمه که یه review خشک و خالی هم ازش نذاشتی:دی
حالا میتونم علت فروششو بدونم؟ (البته اگه اشکال نداره:46:)
اگه از معایبشم بگی ممنون میشم.
و اینکه آیا میخوای باز هم محصول دیگه ای از کوون داشته باشی یا یه برند دیگه؟ (هر چند تولید کنندگان PMP چندان زیاد نیستن)
فكر ميكنم با ورود v5 با قابليتهاي فوق العاده
win ce 6
عمر باطري بسيار عالي با اون صفحه 4.8 اينچي . رزولوشن 800 .480
45 ساعت audio
10 ساعت video
پشتيباني از sd كارت
پشتيباني از تقريبا تمامي فرمتهاي رايج حتي ts
با ضخامت فكر ميكنم كمتر از o2
داشتن خروجي hdmi و كامپوننت
پخش تصوير real 720p
ديگه بچه هايي كه Q5 داشتن به تكاپو افتادن واسه اپديت بعدي :31::8:
فعلا مشخص نیست ولی طبق روال همیشه که تو همه وسایل که با 6 ماه تاخیر وارد ایران میشن شاید بشه گفت v5 هم 6 ماه دیگه بیاد شایدم زودترنقل قول:
با تشكر از اقا عثمان گل
حدود قيمتش چطور با توجه به اينكه براي 32 قيمت حدودا 360 دلار رو مدنظر گرفتن و ميفروشن
فكر ميكنيد اينجا 100 تومان بياد روش يا بيشتر
چون يكي لز دوستان از استراليا قراره بياد اونجا موجود هست و 32 گيگ مشكي رو ميدن 450 دلار تقريبا
مي صرفه بگم بياره يا صبر كنم/ممنون
این j3 حالا چیش از s9 بهتره ؟
بدنه محكمتر
مصرف باطري بهتر
داشتن اسلات كارت جهت افزايش حافظه
و گويا قابليت مولتي تاچ
بعلاوه اسپیکرنقل قول:
ضخامت کمتر و نبود انحنا پشت پلیر (بعضی جاها مشکل ساز میشه)
پشتیبانی از id3 ver2.4 اگه اشتباه نکنم s9 نسخه 2.3 بود
و ظاهر جذاب تر نرم افزار به نسبت S9
در نگاه اول به نظر میاد که کیفیت صدا با S9 نباید فرق زیادی داشته باشه چون نسخه افکت ها برابر هست و عموما سخت افزار پلیر های کوون خیلی فرقی نداره
والا از بابات review شرمنده.. چند وقت كه فرصت نشد بعدشم فراموش كردم.نقل قول:
علت فروش اينه كه به پولش احتياج دارم..
بله، زماني كه من اينو خريدم اولين PMP دنيا بود.. الانو نميدونم!
تقريبا هيچ نكته منفي در مورد Q5 ندارم كه بگم.
منم یه A3 دارم که الان حتما دیگه خیلی قدیمی شده...
مدل جدیدش چیه؟
O2 و V 5 تو یک کلاس هستندنقل قول:
A2 و A3 ,q5w رو هم میشه یکی گرفت تو این سطح چیز دیگه ای از کوون ندیدیم شاید بشه گفت که MID ها ادامه راه PVP های high-end خواهند بود که اولین mid کوون (ترکیبی از پلیر و نت بوک) W2 هست.
____________________________________________کد:http://product.cowon.com/product/COWONW2SSD/product_page_1.php
هدفون جدید کوون که نزدیک یک ماهی هست تو کره ارزه شده
به تازگی وارد بازار کشور هنند هم شدهکد:http://shop.cowon.com/goods_detail.php?goodsIdx=1244
میشه امیدوار بود که شاید روزی تو ایران هم ارزه بشه و قیمت اون در کره حدود 25-30 USD دلار هستکد:http://www.cowonindia.in/Products/Media-Players--Accessories-Headphones/COWON/Cowon-CE1/pid-446025.aspx