ورژن گوشیم 12.43 هست امروز که همون irib رو هم پیدا نمیکنه
منطقه پیروزی هستیم
امروز تصویر داری؟
نیکی پناهتان:40:
Printable View
ورژن گوشیم 12.43 هست امروز که همون irib رو هم پیدا نمیکنه
منطقه پیروزی هستیم
امروز تصویر داری؟
بله بله .....نقل قول:
به خوبی !
خوش به حالت :41:
برم پشت بام ببینم اتفاقی میفته:13:
فکر میکنی به ورژن گوشی ربط داره؟
نمیدونم....نقل قول:
ولی توی ورژن 30 تنها چیزی که تغییر عمده کرده برنامه Live TV هست.
40/100 سیگنال هست ولی وقتی روی irib کلیک میکنم
میره توی لود کردن setting programme guide و پیغام میده unable to set programme guide
ببینیم چی میشه کلی حالمون گرفته شد
یکبار با گوشیت با یه جایی تماس بگیر.مثلا زنگ بزن 119.نقل قول:
من هم دیشب تنظیمات تلویزیون رو ریست کردم دیگه نمیگرفت.بعد اینکارو کردم سریع گرفت.
40 درصد لب مرز گرفتن و نگرفتنه.چند بار سعی کن شاید بگیره.
حالا سوال اینجاست که کی میخوان پولیش کنن این امکان رو؟؟؟
سلام من این کارها رو انجام دادم آخرش میگه 3g conection needed که من ok میزنم میگه acces point not availableنقل قول:
حالا باید چی کار کنم ؟
من اکثرا با 40 درصد تلویزیون میگیرم بعضی موقع ها هم 60 درصد میشه و کاملا تصویر پخش میشهنقل قول:
(قبلا هم پرسیده بودم که مثلا فرق بین 60% با 90% در چی هست ؟کیفیت تصویر فرق میکنه یا چیز دیگه چون ماله من که 40 درصده وقتی تصویر خیلی سرسع عوض بشه به مدت 1 ثانیه کمی شطرنجی میشه ولی بعدش دوباره عادی میشه)
ای بابا !
کانال 3 موقع پخش فوتبال هایی که حق پخش ندارن قفل میشه.
البته اینا روی ماهواره حق پخش ندارن.
توی سطح شهر که مشکلی نداره.
:41:
سلام
تاپیک شد پاتوق بچه های تهرون انشاالله حالی هم به بقیه شهرها میدند به زوری.
بچه ها توی اهواز این قضیه چه جوریاست؟
آقا امروز رفتم پارک وی سیگنال 100% بود باز نگرفت
تنظیمات خاصی لازم داره؟
سلام
اين سيستم ظاهرا درستو حسابي راه نيوفتاده من ساكن هفت تيرم IRIB رو پيدا ميكنه ولي وقتي ميخواد برنامه هارو بارگيري كنه اشكال ميگيره اخرشم كه NO LIVE TV نشون ميده . فكر ميكنيد گوشيم ايراد داره يا چيز ديگه ايه يا اينكه الان شبه قطعه يا به ما كه رسد اسمون تپيد
نمیدونم....نقل قول:
یک عده هم توی موبایلستان مشکل دارن....اونایی که گوشی یا تنظیمات رو ریست کردن دیگه نمیتونن بگیرن.
ولی فعلا من که دارم میگیرم !
نقل قول:
منم هم گوشی رو ریست کردم هم تنظیمات رو
خدا کنه راه حلی پیدا بشه یه حالی ببریم
مخصوصا سر کار که خیلی حال میده :31:
کاش فوتبال رو هم پخش میکرد:41:
ده بيا
اينم اخر عاقبت اپديت گوشي به ورزن 30 . برنامه TV LIVE پرييييييييييييييييييد
منم امروز بازی پرسپولیس رو سرکار با گوشی دیدم.نقل قول:
بازم سعیت رو بکن ببین میتونی راهی برای گرفتنش پیدا کنی.
مثلا همزمان که داره سرچ میکنه با یک جا تماس بگیر.
یا به GPRS وصل شو و سرچ کن !
....
نه بابا دلت تون رو خوش نکنید!
توی این کشور هر چیزی باید 100 بار راه اندازی بشه تا بالاخره برای بار 101 کاملا اجرایی بشه!!!
مثلا همین برج میلاد رو مگه یادتون نیست؟ خدا وکیلی چند بار افتتاح شد؟ از چند سال قبل این افتتاح شدن ها! برقرار بود؟ اما الان یکی از شما ها به من بگه که برج میلاد کامل افتتاح شده؟ جواب: نه!
پس این ماجرا هم یه سرگرمی دیگه از طرف مسئولان عزیزمون بود تا سر مردم رو گرم کنن! شک کنید و مطمئن باشید که این آزمایشی بود و هست و تا وقتی که 98 بار دیگه افتتاح نشه هیچ وقت دائمی و درست و حسابی نمی تونید از این امکان استفاده ی بدون مشکل داشته باشید!
من هم فقط یه IRIB می دیدم می نوشت و بس! دیگه شبکه ای به من نشون نمی داد!
mstf666 عزیز شما توی کدوم مناطق به جز تهرانپارس امتحان کردی؟
جنت آباد...نقل قول:
سرتاسر اتوبان همت !
ونک
به منطقه ربطی نداره.
من الان هر جا همون فرکانس IRIB باشه تصویر هم دارم.
مهم اون شناسایی اولیه کانالها هستش.
الان توی قسمت Subscription شما توی channels گزینه Daily وجود داره ؟
اگر هست یک مقدار با اون ور برید و به GPRS وصلشید ببینید تغییری میکنه یا نه.
من هم هیچ تنظیم خاصی انجام ندادم و همچنان با سیگنال 40% تصویر خیلی خوب و بدون قطعی دارم.
من نزدیکای میدون رسالت و هفت حوض (نارمک) امتحان کردم و همه جا خوب میگیره.
امروز هم میرم فلکه صادقیه و میدون پونک و فرحزاد دوباره چک میکنم و جواب رو بهتون میگم ...
(بالاخره روزهای طلایی ان96 فرا رسیده:40:)
اقا اين ----h به نوع سيم كارت هم ربط داره كه همراه اول باشه يا ايرانسل . من امروز تو تهران نو- هفت تير -شريعتي- لاله زار- بهار شيراز - تخت طاووس يا همون مطهري -امتحان كردم سيگنالمم بالاي 50 درصد بود گاهي اوقاتم اصلا irib رو هم نشون نيداد . اي بابا اين چه مرگشه از اون اولي كه n96 اومد من فقط به عشق ----h خريدمش بعد از يه سال اينم نتيجش . بابا عيول
گه کسی از شما n96 رو اپدیت کرده از فیلم برداری گوشیش راضی هست ؟
احساس می کنم پس از اپدیت کردن تصویر با رنگ زرد اغشته شده .
آپدیت به ورژن 30 از طریق اینترنت بدون دردسر امکانپذیره؟
یا برم فرودگاه؟
راستی یه فونت روی گوشیم بود گفتم شاید واسه اونه ؟!!!:5:
پاکش کردم حالا فونت خود گوشی قسمت بالاش ناقصه
مخصوصا SMS ها رو خط اولش رو نشون نمیده؟
عجب بدبختی گیر کردیم از دست این DVBH:20:
دوست من اگه میخوای راح تر و بی دردسرتر و همینطور زودتر گوشیتو آپدیت کنی بهتره بری همون فرودگاه تا گوشیتو آپدیت کنی ...
چون از این طریق 6 7 مگ دانلود میکنه ولی در حالت معمولی باید 160 170 مگ دانلود کنی ....
مهراباد یا امام؟ هر دو؟نقل قول:
بهتره بری همون فرودگاه تا گوشیتو آپدیت کنی ...
قبلاً کسی شخصاً این کار رو با اینترنت فرودگاه امتحان کرده؟
من توصیه می کنم آپدیت رو بی خیال بشید! چون من یه نفر رو می شناسم که بد از آپدیت کردن گوشیش (ان 96) ناراضی بود و می گفت که ای کاش با همون ورژن قدیمی کار می کرد!
مال من از همه تون ورژنش قدیمی تره! : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10
اشتباه نكن مال من هم 10 بود دونه دونه ورژن اپديت ها رو هم امتحان كردم بهترينش 20 كه هيج فرقي با 30 نميكنه صرف اينكه لا اقل برنامه live tv جاش عوض نشده و اگه كار گنه قابليت ضبطش از بين نرفته مثل ورژن 30
سلام
می خواستم روی حافظۀ Micro SD N96 رم 16GB سوار کنم؟ به نظر شما جواب میده ، یا اینکه بیشتر از 8GB رو ساپورت نمی کنه؟
چرا نشه ؟ ....نقل قول:
سلام
می خواستم روی حافظۀ Micro SD N96 رم 16GB سوار کنم؟ به نظر شما جواب میده ، یا اینکه بیشتر از 8GB رو ساپورت نمی کنه؟
از dvbh چه خبر؟
ما که هنوز بی نصیبیم:41:
راه حلی پیدا نشد؟
فعــلا" نه !نقل قول:
از dvbh چه خبر؟
ما که هنوز بی نصیبیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حلی پیدا نشد؟
نیکی پناهتان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه این دستگاهی که نصب کردن با 96 سازگار نیست !
آخه توی اطلاعات فنی گوشی ذکر شده که تا 8GB ، خودم هم تست نکردم.می خواستم بدونم تا چند گیگ( SD ) می تونم آخرش روش سوار کنم؟:20:نقل قول:
من که هنوز تصویر دارم و باهاش حال میکنم...:31:
دو تا فوتبال و چند تا سریال سرکار باهاش دیدم.
ولی فکر کنم منم اگر گوشی رو ریست کنم دیگه نتونم بگیرم.
دوستانی که N96 دارن یک کاری رو تست بکنن.
اول برید توی ستینگ تلویزیون و محدودیت سنی رو بردارید.پیش فرضش 15 سال هست فکر کنم.
وقتی داره دنبال تلویزیون میگرده با یک جایی تماس بگیرین.
یا اینکه اول با یک جایی تماس داشته باشین و بدون اینکه قطع کنین دنبال کانالها بگردین.
یک کار دیگه هم تست کنید.
توی منوی آپشن تلویزیون برید توی subscription بعد new subscription بعد اولین گزینه که فکر کنم channels باشه.
اونجا ببینید گزینه Daily داره براتون یا نه.
اگر داره انتخابش کنید و بذارید به GPRS وصل بشه ببینید چی میشه.
آخه وقتی irib رو پیدا میکنه و میره واسه ست کردن برنامه میگه نمیتونم
انجام بدم:41:
نمیشه وسطش تماس گرفت
آپدیت کنم شاید حل بشه؟
البته گزینه ضبط تصویرش از بین میره
(یکی نیست بگه کانال ها رو نمیتونی بگیری چی رو میخوای ضبط کنی؟:31:)
[quote=mstf666;4368740]من که هنوز تصویر دارم و باهاش حال میکنم...:31:
دو تا فوتبال و چند تا سریال سرکار باهاش دیدم.
ولی فکر کنم منم اگر گوشی رو ریست کنم دیگه نتونم بگیرم.
اقا اگه راست ميگي يه عكس زماني كه ازش داري استفاده ميكني بنداز . بابا تو اونقدر تعريفش ميكني ادم به شك مي افته در صورتي كه اكثر اعضايي كه n96 دارن و عضو اين كلوپن نميتونن ببينن . يه سوال ديكه خواهشا تو قسمت option-setting -system status رو نگاه بكن و اون چيز هايي رو كه مينويسه رو بگو لطفا
نقل قول:
دستت درد نکنه یعنی دروغ میگم...:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نكنه پس اگه اينجوره گوشي ما يه مرگشه راستي اون جزييات ستينگو و system status رو هم بنويس .
در ضمن از اون فيلم هاي امريكايي هم نگاه نكن دنبالشم نرو :31:
:31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
system:
Working
Signal Frequency :
554 MHz
Signal Strength :
40/100
گوشی شما چیزیش نیست.
اونایی که پنجشنبه جمعه کانالها رو سرچ نکردن یا بعدش تنظیماتش رو ریست کردن دیگه نمیتونن بگیرن.
منم اگر گوشیم چیزیش بشه بخوام فرمت کنم دیگه نمیگیره.
[quote=هندا125;4369127]من هم هنوز 5 تا کانال رو میگیرم با کیفیت خیلی خوبنقل قول:
راستی علاوه بر شرق تهران (میدان رسالت ) ، تو مسیر دانشگاه هم چک کردم و در صادقیه ،اتوبان همت ، جنت آباد و میدان پونک با سیگنال 80% به خوبی تصویر نشون میداد.البته من هم همون پنجشنبه ای که اماستیاف جان اولین خبر رو اعلام کردن سرچ کردم و تا الان هم که به خوبی تصویر این 5 تا کانال رو دارم ولی نمیدونم برای دیدن شبکه خبر و بقیه چی کار باید بکنم ؟( gprs هم ندارم:19:)
ولی خیلی حال میده خداوکیلی ،سر کلاس تو دانشگاه استاده نیم ساعت دیر اومد با بچه ها نشستیم دلنوازان نگاه کردیم خیلی حال داد( اون بنده خدا رفیقام که n85 و n95 , i8510 داشتند و همیشه با هم کل کل میکردیم البته به شوخی ، مات و مبهوت مونده بودن و هیچ حرفی نمیزدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، به هر حال این همون چیزی بود که به من همیشه میگفتن اشتباه کردی 96 خریدی و تو ایران تا 10 سال دیگه هم راه نمیفته)
امیدوارم هر چه زودتر بقیه دوستان هم بتونن بگیرن و واقعا لذتشو ببرن D;
system:
Working
Signal Frequency :
554 MHz
Signal Strength :
40/100
خوب اينم فرقش سيستم شما working در صورتي كه مال من standby تشريف داره حالا از شما ها كه تصوير داريد يه مردونگي بكنيد يه ريست كوچولو هم بكنيد تا نتيجشو ببينيم اگه بازم گرفتيد تصويرو باور كن گوشيمو منفجر :32:ميكنم
میخوای خودمم از پنجره پرت کنم پایین....:31:نقل قول:
گوشیم چند روز پیش به هم ریخت تمام اس ام اس هام و بکاپش پاک شد ....
حاضر نشدم ریست کنم به خاطر تلویزیون !
مشکل گوشیت نیست عزیز.
خیلیای دیگه هم نمیتونن بگیرن الان.
باید پنجشنبه سرچ میکردی که نکردی !