سلام
کرک آخری رو کپی کردم ولی وقتی می خوام وارد بازی بشم می نویسه که شما وارد Profile خودتون نشدید و بازی شما Save نخواهد شد.
میشه مراحل دقیق کار رو بگید؟
Printable View
سلام
کرک آخری رو کپی کردم ولی وقتی می خوام وارد بازی بشم می نویسه که شما وارد Profile خودتون نشدید و بازی شما Save نخواهد شد.
خوب یک پروفایل دیگه باز کنید.نقل قول:
سلام
یه غولی هست که خیلی گنده هست و نور چشماش خطیه...
من یکبار اون رو کشتم دفعه دوم که بعد بچه شدنم هست رو گیر کردم
اون آخر تو راهنما نوشته نخ زنگ کلیسا را قطع کنم ولی نخ و زنگی نمیبینم!
شما باید از اونجا عبور بکنی(به طوری که غوله شما رو نبینه)بعد یه نورافکن است که باید بهش بزنی بعد از اون هست که بالای کلیسا ظاهر میشی و باید نخ زنگ رو قطع بکنی تا راه باز بشه.موفق باشید.نقل قول:
من دوباره رو 35 درصد گیر کردم با این کرکه
حال از اول رفتنم ندارم
کسی سیو 35 رو داره؟
[quote=miladddd;4344734]من دوباره رو 35 درصد گیر کردم با این کرکه
حال از اول رفتنم ندارم
کسی سیو 35 رو داره؟[/quote
من سیو 30% دارم ولی رو hardه .میخوای بگو برات بذارم
میگم من اونجا که همه اسایشگاه رو گل های پیچک فرا گرفته گیر کردم میرم تو یه سالنی که توش گاز قرمز پخش شده اخرش هم دوتا پلیس و یه دکتر پشت کامپیوتر نشسته بعد باهاشون حرف زدم حالا هم نمیدونم چیکار کنم کجا باید برم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینجام
هیچ نور افکنی هم نیست یا طناب زنگ
البته دفعه اول که این غوله اومده بود نور افکن بود
اسکلت ها رو هم زدم
دوست عزیز برات متاسفمنقل قول:
من اینجام
هیچ نور افکنی هم نیست یا طناب زنگ
البته دفعه اول که این غوله اومده بود نور افکن بود
اسکلت ها رو هم زدم
اگه قلابت برای بالای دیوار کار نمیکنه کرک بازیت مشکل داره، مال منم عینا همین طور بود
من که دارم بیخیال بازی میشم
بازی های شرکت گل به در boysteam اینطورین
اگه میخوای بازیو ادامه بدی باید هم از اول نصب کنی، هم کرک جدیدو بریزی و هم دوباره از نو بری!!!
این همه مرحله قلاب کار کرده حالا کار نمیکنه؟
هیچ راهی نداره؟ نمیشه کرکش رو بگیرم و با سیوهاش برم؟
من قبل از اینکه بازی رو شروع کنم این حرف ها رو شنیدم اون کرکی که میگفتن درسته رو دانلود کردم ولی بازی با اون اجرا نشد
از کدوم شرکت گرفتی؟من تو این بازی مشکل نداشتم از boysteampc بود با کرک سالم.از هر شرکتی گرفتی بازی تو عوض کن و با کرک سالم بگیر GFW هم سیوش تغییر نمیکنه اگر دوباره از اول نصب بکنی سیوت پاک نمیشه.امیدوارم که مشکلت حل بشه.نقل قول:
من از شرکت دانلود آفلاین گرفتم!
مطمئن هستین که از کرکه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نفر بالایی شما که میگه بازی های boysteampc خرابن
نمیشه الان یه کرک بدین؟
نهایتا دوباره با کرک جدید نصب میکنم و سیو ها رو دانلود میکنم
خوب ببین این کرک به دردت میخوره...احتمالا مشکلتو حل کنه..نقل قول:
نمیشه الان یه کرک بدین؟
http://www.plunder.com/-download-9a651504b5.htm
قبل از اینکه به این مرحله برسیم از کجا بفهمیم بازی مشکل داره یا نه؟نقل قول:
من الان 3 درصد رفتم میخوام ببینم اگه مشکل داره اینو نرم دوباهر برم بخرم
منم تا الان همه راه های شما رو رفتم و راهی پیدا نکردمنقل قول:
نمیشه الان یه کرک بدین؟
پیدا کردی منم خبر کن
مشکل از کرک نیست!
ترفند خاصی داره که من از بازینما یاد گرفتم:
نقل قول:
شما باید جاذبه زمین رو از بین ببرید تا بتونید از روی درخت عبور کنید و به سمت دیگه آن بیایید . ...
تمام مراحل بعد از آن هم ساخته شده است و بازی کامل کامل است !
وارد مسیر زیر شوید :
C:\Documents and Settings\Mamma Prince\My Documents\Eidos\Batman Arkham Asylum\BmGame\Config
( این مسیر در صورتی است که ویندوز شما در درایو C نصب شده باشد ! )
حالا وارد فایل BmGame شوید و DefaultGravityZ را روی عدد 1 تنظیم کرده و وارد بازی شوید .
جلوی درخت وایسید و با line luncher خود را از روی زمین جدا کنید و وقتی به درخت گیر کردید ، به سمت بالا نگاه کنید و w را فشار دهید تا به راحتی از بالای درخت رد شید ( اگه یه دیوار مصنوعی و به قول بعضی ها قفلی از سوی شرکت سازنده بود ، این کار امکان نداشت ! ) و به سمت زمین Glide کنید و وقتی روی زمین قرار گرفتید ، به راه ادامه دهید تا وارد در بعدی شوید .
حالا از بازی خارج شوید و جاذب هرو به حالت عادی بازگردانید !
دوباره وارد بازی شوید و با خیال راحت بازی را تا ته برید !
پ ن: اینجا قبلا یه درخت بوده که بعدا درخته رو حذف کردن اما هنوزم آپجکت اش سر جاشه و نمی شه ازش رد شد!
منم بازی رو تموم کردم هیچ مشکلی هم نداشتم.از سرزمین رایانه خریدم.
:27:سلام.من آهنگ های این بازی رو می خوام اگه کسی داره بزاره.ممنون.
کسی سیو 15 درصد یا 13 درصد رو نداره؟
نقل قول:
چرا من این سیو و دارم ولی رو hardه.اگه میخوای بگو برات بذارم
سلام:نقل قول:
درخواست آهنگ
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=33996&page=367
آقایون لطف میکنید سیو بعد زا 35٪ رو برای من بزارید ؟ باز من گیر کردم قلاب نمیاد !
سلام آقا من اين كركو بريزم هم بايد بازي رو از اول نصب كنم و هم از اول بازي كنم؟نقل قول:
من الان 37 درصدم :18:
سلام.
آقا من الان یه جا گیر کردم.قسمت دومی که بتمن دیوونه میشه(خواب مبینه) که بچه میشه بعدش دوباره بزرگ میشه وارد در سمت راست که میشم همون غول گنده هه اونجاست.یه کم که جلو میرم و اسکلت هارو میکشم بعدش یه ذره دیگه که جلو میرم باید بپرم روی دیوار جلویی و از رویه شیارش میام سمت راست ولی بعدش نمیپره پایین و من نمیدونم چی کار کنم که بپره پایی.همونجا میمونه و فقط چپ و راست میره.
لطفا کمک کنید.ممنون.
نقل قول:
فکر کنم یک کم به پست های اینجا دقت کنید همه همین مشکل رو دارند
مشکلت اینه که نشانگر پرتاب قلاب روی دیوار نمیاد .....:31:
یکی از کرک های صفحات قبل رو دانلود کن و بازی رو از نو شروع کن.....
این اپ گرید هایی که با shift کار میکنه
چجوئریه برای من هیچ کدوم کار نمیکنه
درسته زدن این اپگرید کمی سخته ...ولی شما دقت کن باید درست موقعی که نشون داد که بزنی بزن ...نقل قول:
این اپ گرید هایی که با shift کار میکنه
چجوئریه برای من هیچ کدوم کار نمیکنه
اون موقع با یک کومبو خوب حریفو ناکوت میکنه.
چی رو نشون دادنقل قول:
اونجا میگه راست کلیک کن
من اون جاهایی که اپ گرید میکنه و میگه مثلا شیفت و چپ کلیک را بزن پرت میشه میگم
من الان 15 درصد رفتم
اگه به مشکل بخورم باید پاک کنم از اول برم؟
از کرک سوم دارم استفاده میکنم
اون حرکت بعداز کمبوی 8 ضرب در اولی آپگرید انجام میدینقل قول:
ولی وقتی همه آپگریدهای کمبویت رو انجام دادی بعد از چهار ضرب هم میتونی
انجام بدی....
زمانی که میخوای این حرکت رو انجام بدی باید حواست باشه که نشانگر حرکات کمبوی روی صفحه
رنگش از سفید به نارنجی تغییر کنه ..... دو نوع حرکت هم وجود داره : راست shift+click و چپ shift+click
به نظر من اولی بهتر از دومی چون اعضای بدنشون
حرکات رزمی مختلفی انجام میده و جیغشون درمیاد ...
در حرکت دومی فقط اونها رو از زمین بلند میکنی پرت کنی.......
یک طرفند بهت یاد میدم که راحت تر بتونی این حرکت رو انجام بدی وقتی سه چهار نفر رو زدی
بعد دوبار سریع کلید اسپیس(پرش) رو بزن .............
این جوری زمان بیشتر برای ادامه انجام حرکات چند ضرب بدست میاری
و به اصطلاح combo time رو reload میکنی ...........
در مورد کرک هم فکر نمیکنم به مشکلی بربخوری ..........
كسي جواب نداد چرا؟ چي كار كنم؟نقل قول:
من الان 17% هستم باید کسی به اسم دکتر یانگ رو پیدا کرد.
کسی نمیدونه کجا نقشه میشه پیداش کرد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
خوب شما باید X رو بزنی تا به حالت اسکن در بیاد حالا تصاویر دست رو در و دیوار ضاهر میشه اونو دنبال بکن تا به مکان مورد نظر برسی...قبل از این کار ها هم باید تو مطب دکتر یانگ اون گاوصندوق رو اسکن کنی تا اون دست رو در و دیوار ظاهر بشه.نقل قول:
آقا من بايد 3 DVD رو نصب كنم بعد اين كرك جديد كه حجمش 1.47 مگابايت هست رو كپي كنم يا نه ميشه اين كرك رو روي همون 2 DVD هم جواب بگيري؟
آخه من توي 37 درصد گير گردم. جايي كه اون يارو با چشماي خورشيديش دنبال بتمن مي گرده همون كابوسه.
آقا آهنگای این بازی خیلی قشنگه.آهنگاش رو میشه از جایی گیر آورد یا نه؟
سلام
بازی من تو دمو ها صدا نداره مشکل چیه ؟
چند صفحه پیش یکی از دوستان یکی از اهنگ ها رو گذاشته بود.بگردی پیدا میکنی زیاد عقب نیست تو همین چند صفحه رو بگرد پیدا میکنی.نقل قول:
این مراحل رو طی کنید:نقل قول:
رو my computer راست کلیک کنید و properteis رو بزنید.روی hardware و device manager کلیک کنید و سپس روی گزینه sound,videoand game controllers کلیک کنید و بعد گزینه unimodem half-duplex audio device کلیک کنید سپس enable رو به disable تبدیل کن.به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه.موفق باشید.
ممنون.ولی اگه منظورت کامنت altair هست که لینک زیر رو گذاشته که به من اجازه نمیده برم داخلشنقل قول:
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=33996&page=367
من اونجا که هارلی کویین دو نفر را گروان گرفته و بمب داره و 2 دقیقه وقت داری و باید دوتا سیستم را هک کنی موندم که اگه نگهبان ها بیفتن هم برق میگیرشون
چجوری این دو تا را هک کنم هر کار میکنم میشه کدوم جهت بچرخونم اولی را هم به زحمت هک میکنم دومی خیلی طول میکشه برقش بر میگرده
لطفا راهنمایی کنید؟
کاری نداره فقط دقت و تمرکز میخواد...کار با دستگاه به این گون هست که با چرخوندن A یا S و Space موج سبز رنگ رو ایجاد کنید و برای ایجاد اون باید طول موج داخل دستگاه زیاد بشه هر فقط به نور سبز رسیدید نگه دارین تا دستگاه از کار بیفته که اغلب وقط ها با چر خوندن A کار حل میشه...بعد از اینکه اولین دستگاه رو از بین بردید سریع با بومرنگ مخصوص بتمن طناب رو نشونه بگیرید تا اولین نفر ازاد بشه حالا سریعا به سمت دومی که تو اب باید برین هست فقط باید سریع عمل کنین تا برق نگیره تون با همون روال قبلی حالا نفر بعدی رو هم ازاد کنین سریعا به سمت همون دری که وارد شدین برین و دستگاه کنار رو غیر فعال کنین و از در خارج بشین.نقل قول:
تو صفحه که نوشته a , dنقل قول:
s, space نداره
مگه نباید هر دو دستگاه را خاموش کنم بعد هر دو نفر را نجات بدم؟