بله ولی به شرطی که دستگاه شما قابلیت کپی دائم رو داشته باشه در غیر این صورت فاتحه اش خونده میشه !نقل قول:
بله ولی به شرطی که دستگاه شما قابلیت کپی دائم رو داشته باشه در غیر این صورت فاتحه اش خونده میشه !نقل قول:
الان آخرین cfw برای GO چیه؟
داداش اینا که لینکاش خرابهنقل قول:
سلام . من PSP Firmware 6.35 رو دانلود کردم و پی اس پیمو که 3000 هست رو آپیدیت کردم ولی وقتی اون برنامه بی نام رو کلیک کردم یه صفحه مشکی میاد و مینویسه sorry باید چیکار کنم؟
سلام دوستان
من psp go ورژن 6.60 دارم چطور می تونم کپی خور دائمش کنم؟
در ضمن لینکهای این سایت کار نمیکنهhttp://www.psp-hacks.com
سلام من psp 3003 دارم با 635PROUPDATE کپی خور شده مدتیه میرم روش کلیک کنم صفحه لرزش پیدا میکنه و هنگ!!!
ایراد از کجاست؟ رم رو فرمت کردم بازم حل نشد.با تشکر
من psp 3000 داشتم که برای کسی گرفته بودم.حدود یک سالی میشه که کار می کرد و کپی خور هم داشت.ولی چند روز پیش نمی دونم چکارش کرده (خودش میگه خاموش شده بعد اینجوری شده) که توی خود psp بازیهاش و اون برنامه اصلا نیست و منویسه no data....ولی به کامپیوتر که میزنم بازیها در پوشه مخصوص هستن.حالا چکارش کنم؟
نقل قول:
لینکها کار نمی کنه، چه باید کرد؟
سلام به همه دوستان نمی دونم از کجا شروع کنم فقط اینو می دونم که امروز یه PSP از یه بنده خدایی رسید به دستم همینطوری داد گفت مال خودت منم خوشحال اومدم خونه زدم چند تا بازی دانلود کردم ریختم تو مموری دیدم بازی نمیاد بالا ارور می زنه رفتم تو اطلاعات سیستم دیدم ورژن System Software: 3.80 M33-5 اینه و مدلش رو از پشت باطری دیدم زده Model: PSP-2004 فکر کنم خیلی پایینه ورژنش لطفا یه نفر راهنماییم کنه من هیچی سر در نمیارم چجوری می تونم آپگریدش کنم بدون دردسر به جدیدترین ورژن و بازی از کجا دانلود کنم بریزم و اجرا بشه. ممنون میشم توضیح بدید که چیکار کنم اول فکر کنم باید فریمور 6.60 رو بریزم بعد ICPL flasher و بقیه چیزها و فقط لینکش رو برام بذارید.
اینم عکس از مشخصات دستگاهم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کامل بگید اول چی رو بریزم بعدش چی به همراه لینک فایلهاش ممنون میشم. و اینکه می خوام رم (Memory Stick Pro Duo) بخرم براش نمی دونم تا چقدر رو ساپورت می کنه چند گیگ بخرم و چه مارکی خوبه؟ Transcend یا Sony ?
با سلام
دوستان من مشکل دارم , با برنامه PSPident خواستم ببینم سیستم PSP هستش که با اررور زیر مواجه شدم.
Kernel Version : 0X03070110
Error 0x8002013c loding/starting kpspident.prx.
Press X to exit
سلام ، من میخوام دستگاهم رو آپدیت کنم برای ورژن 6 به بالا این ارور رو میده : (DRNFFFFFFCD)
بیرون هم بردمش میگه برد دستگاه مشکل داره یعنی حتما تعمیر سخت افزاری میخواد؟ اگه آره کسی میدونه چقدر میشه؟ اصلا تعمیر میشه؟ :n28:
اگه هم جواب اینا رو نمیدونین جواب این سوالمو حتما بدین :
بازی پاتاپون 3 حداقل چه ورژنی میخواد ؟ :n29:
الان این ارور رو میده : 80020148
ببخشید همه رو یه جا پرسیدم
فایلای این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که مربوط به کپی دائم 3000 هاست(6.20) پاک شده اگه کسی فایلاشو داره دوباره آپ کنه ممنون میشم
میتونید از سایت زیر فایل هایی که میخواید رو بگیرید :نقل قول:
کد:http://pspslimhacks.com/
به اینجا هم سر زدم ولی تمام فایلاشون پاک شدهنقل قول:
(راستی به این توجه کردین که من با این سابقه عضویت تو انجمن پست قبلی اولین پستم بود.فک کنم این یه رکورد محسوب بشه :n19: )
سلام /// دوستان من PSP م رو از تو کمد در آوردم خیلی سال پیش خریده بودمش !! ورژنش 3.4 OE-A هستش !!!! بازی های کپی رو کامل اجرا میکنه ... خواستم بدونم الان آخرین ورژنی که براشون اومده چیه؟ و من برای آپدیت باید اول به چیزی این وسط آپدیت کنم بعد به آخرین ورژن یا چطوریاست ؟؟؟؟ یکی کمکم کنه و راهنمایی کامل بکنه ممنونش میشم
کسی نیست یعنی کمک کنه ؟
سلام من یه سوال داشتم کمک ؟
psp رو قبلا ه ک کردم به ورژن 6.60 یه مدتی با هاش کاری نئاشتم باطریش خالی شده بود بعد که روشنش کردم خوب هکش پریده بود دوباره با ریکاوری زدم که ه ک بشه ولی دیگه ه ک نشد دوباره خواستم هکش کنم بازم جواب نداد کسی می دونه باید چی کار کنم ؟
سلام
بنده یه psp مدل 1000 دارم که می خواستم آپدیتش کنم زدک کپی خورشم پروندم
الانم ورژنش 5.50 هست قبل آپدیت هم همین بود ولی یهgend داشت فک کنم
اساتید کدوم راه به نظرتون بهتره برای کپی خور کردنش
با روش بدون پاندورا امکانش هست؟
سلام به همه
ویتا هم کپی خور میشه , قیمت بازی های اصلیش چنده البته تو ایران
باتشکر
سلام دوستان من کپی خورش کردم اما وقتی خاموش روشنش میکنم کپی خورش میپره .فایل CIPL Flasher For PRO-B نصب نمیشه و میگه که دستگاه شما ساپورت نمیکنه.psp من مدل E1004 2Aهست حالا چیکار کنم
سلام دوستان یه psp e1008 دارم که قبلا 6.60 کپی خور شده بود که اشتباها به فیرمور 6.61 آپدیت شده میخوام بدونم که چطور میشه به 6.60 دانگرید و کپی خور کرد؟
شرمنده تاپیک بالا آوردم اما بدجوری گیر کردم
سلام منم همین مشکلو دارم خواهشا هر کسی میدونه راهنمایی بکنه ممن.ن میشم:n30:نقل قول:
با سلام
خدمت شما دوست و مدیر عزیز انجمن psp
من یک مشکل داشتم
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
من سه تا بازی یک گیگی از اینترنت دانلود کردم
نوع انها فایلrarبود
بعد اکسترکت کردن به جای تولید فایل iso یک پوشه ساده و فایل های بازی تولید میشه
یعنی حالت ایزو یا csoنیست
هرکاری میکنم هم فایل اجرا نمیشه
مثلا اولش پسوند rar رو کردم ایزو فایده نداشت
بعد فایل رو اکسترکت کردم با برنامه ایزو فولدر ایزو کردم فایده نداشت
فایل ایزو رو با psp کمپروسر csoکردم