منظورت اینه که سرعت دیال آپ چند برابر همراه اوله دیگه درسته؟؟ :31:نقل قول:
Printable View
منظورت اینه که سرعت دیال آپ چند برابر همراه اوله دیگه درسته؟؟ :31:نقل قول:
سلام ببخشید دمن یک هفته ای هست هرچی میخوام بسته های نامحدود رو فعال کنم فعال نمیشه
واسه همه اینجوریه ؟
واسه منم ماهانه فعال نمیشد و یک هفته ای فعال کردم
ولی امروز که یک هفته تموم شد ماهانه راحت فعال شد
البته الان مدتیه برعکس شده!نقل قول:
درحال حاضر سرعت پیج باز کردن توی دایالاپ 2.5 برابر همراه اوله!!!
بچه ها اینجا میگم تا کلاهی که سر من رفت سر شما نره
موضوع اینه که چند وقتی بود که خانم هایی به من زنگ میزدند و پیشنهاد فروش سیم کارت اعتباری همراه اول رو میدادند البته 4 شماره اخرشون با شماره اصلیم یکی بود
منم چون میخواستم یه اعتباری هم بخرم بعد از چندین بار زنگ زدنشون بالاخره قبول کردم
قرار بود یه سیم کارت اعتباری با 10 هزار تومن اعتبار رو به من بدند با قیمت 20 هزار تومن
من بالاخره قبول کردم
پست اورد و پولش رو گرفت و رفت
رفتم سیم کارت رو فعال کردم بعد ولی وقتی اعتبار رو چک کردم دیدم اعتبارم به جای 10 هزار تومن تنها 2 هزار تومنه
خواستم بگم که شما هیچ وقت گول این شرکت ها رو نخورید و هیچ وقت تلفنی چیزی نخرید
من الان حداقل 8 هزار تومن سرم کلاه رفت
پولی نبود ولی به هر حال خیلی خیلی ستم بودش
چه مناطقی GPRS دارن واسه همراه اول !! محدودیت مکانی نداره؟
بچه ها اومدم GPRS رو اینترنت رو فعال کنم ، پین میخواست ، منم گم ـش کردم :دی ولی فاکتور فروش سیم کارت رو دارم ! میتونم برم پین کد رو بگیرم ؟
پین چی میخواد؟
اگه موقع دریافت و نصب تنظیمات کد میخواد باید 1234 رو بزنی ولی برای پین کد گوشی اگه به اسم خودت باشه میتونی از یک دفتر خدماتی بگیریش
من تنظیمات GPRS گوشیم رو نصب کردم ولی به اینترنت وصل نمیشه (سونی اریکسون Cedar)، رو 580i هم نصب کردم اونم وصل نمیشه.
کسانی که میخان از gprs گوشی روی رایانه یا لپ تاپ استفاده کنن میتونن بولوتوث به راحتی با رایانه ارتباط بر قرار کنند.
يعني چجوري؟؟!نقل قول:
گوشي من نوكيا 7230 هستش.سيستم عامل نداره و گوشي فقط جاوا داره؟!چجوري ميتونم به لپ تاپ وصلش كنم و از اينترنت همراه اول استفاده كنم؟؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
لطفا راهنمايي كنيد...
چرا چند روزیه که نمی تونم از طریق گوشیم به اینترنت وصل شم؟
آیا برای شما هم همین جوریه؟
یا گوشی من مشکل داره ؟
کمممممممممممممممممممممک
چه جوری میشه سرویس GPRS رو قطع کرد؟این ماه 32 تومن هزینه اومده!!!!
فکر میکنم باید عدد 5 رو به 8087 یا 8008 ارسال کنی ...نقل قول:
هم از طریق کابل می تونی هم از طریق بلوتوث. اگه با کابل وصل کنی به نظرم بهتره چون امنیت بالاتره و سرعت به نسبت تو کابل بیش تره (نظر شخصی!) فقط باید درایور گوشیت نصب شده باشه تازه یه مزیت دیگه هم این که گوشیت شارژ می شه اگه قابلیتش رو داشته باشه.نقل قول:
می تونی یه کانکشن دایال آپ ایجاد کنی منتهی مودم رو باید مودم گوشیت انتخاب کنی وقتی کابل رو وصل کردی و درایورهاش رو نصب کردی.
اون وقت شماره کانکشن رو *99***1# یا *99# می ذاری و یوزر پسورد هم خالی و خیلی راحت کانکت می شی اگه نتونستی با پی سی سوییت گوشیت هم می تونی کانکت شی منتهی باید اکسس پوینت رو واسه تنهای آخر (!) mcinet و واسه ایرانشل (!) mtnirancell تعریف کنی.
موفق باشی دوست من.
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
دوست من بهترین کارش اینه که تنظیمات رو از گوشیت پاک کنی واسه سیم کارت دائمی من خودم این کار رو انجام می دم به تنهای آخر اعتمادی نیست!نقل قول:
عزیزان یک نگاهی هم به اینجا بیندازید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=520854
ممنون از جواب.دوست عزيز درايور نوكيا 7230 رو از كجا بايد بگيرم؟چون داخل پك كابلي نداه چه كابلي بايد بگيرم؟؟ممنون ميشم مجدد راهنمايي كنيد.نقل قول:
دوستان زكات علم آموختن است.:10:...دوستان و اساتيد لطف كنيد راهنمايي كنيد.
اگه اشتباه نکنم باید کابل میکرو یو اس بی تهیه کنید در ضمن یعنی همراه گوشی شما هیچ سی دی چیزی نبود شاید توی رم گوشی تون باشه فایلاش..نقل قول:
نه هيچ چيزي همراش نبود!!!!!!نقل قول:
مدیرعامل همراه اول: خدمات ارزش افزوده و GPRS همراه اول توسعه می یابد
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران با اشاره به درآمد اپراتورهای موبایل در دنیا که از خدمات ارزش افزوده ناشی می شود از رشد و توسعه بخش خدمات ارزش افزوده و نیز سرویس GPRS همراه اول خبرداد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایمکس نیوز - وحید صدوقی در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به اقدامات انجام شده برای توسعه شبکه همراه اول در شش ماه نخست امسال از تملیک 150 سایت BTS خبرداد و گفت: توسعه شبکه تلفن همراه در صورت نگرفتن مجوز در راه اندازی سایت های BTS به طور قطع با کندی روبرو خواهد شد.
وی با بیان اینکه تمامی تلاش ها صورت می گیرد که توسعه شبکه همراه اول با سرعت بیشتری انجام شود، گفت: در بخش سرویس های صوت و دیتا و نیز خدمات ارزش افزوده، همراه اول برنامه های توسعه ای خود را در پیش گرفته است.
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار جذب مشترکان سیم کارت های اعتباری را از دیگر برنامه های این اپراتور عنوان کرد و گفت: به نظر می رسد از خرداد سال 92 امکان ارایه سرویس های نسل سوم – 3G – برای اپراتورهای کشور فراهم شود.
صدوقی همچنین در مورد سرانه سیم کارت های همراه اول نیز گفت : میزان سرانه و آرپوی هر مشترک در هر استان متفاوت است به نحوی که بسته به نوع کار و میزان تماس و مکالمه، میزان آرپوی برخی استان ها 9 هزار تومان و برخی نیز 4500 تومان برآورد می شود.
وی گفت: بهای تمام شده هر مشترک سیم کارت دایمی در هر ماه برای همراه اول به طور میانگین 12 هزار و 500 تومان و میانگین سیم کارت های اعتباری 7 تا 8 هزار تومان برآورد شده است.
عجيبه!!بابا يعني يكي از استاتيد نيست يه بي سواتي مثل من رو خيلي ساده راهنمايي كنه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! گوشي نوكيا 7230 هست.pc suite نداره و هيچ كابل و يا درايوري داخل بسته نداره؟؟؟چجوري از gprs همراه اول براي كانكت شدن در لپ تاپ استفاده كنم؟؟؟آقا تو نت سرچيدم ولي جواب درست درموني پيدا نكردم.لطفا اگر ميسره اساتيد به زبان ساده و بي آلايش فارسي بنده حقير رو رهنمود فرمايند.لطف جنابان عالي موجب مزيد امتنان خواهد بود.مممممننننوووونننن
بهترین کار برای شما اینه که برنامه pcuite رو دانلود کنید یا از دوستی رفیقی بگیرید و نصبش کنید و بعدش هم از بازار یه کابل میکرو یو اس بی تهیه کرده و ازش استفاده کنید .به همین راحتی :5: افتاد :31:نقل قول:
دوستان با گوشيم به اينترنت همراه اول توي لپ تاپم كانكت شدم.ولي خداييش سرعتش فاجعه بود؟!!هميشه همينجوريه؟؟؟!
بله متاسفانه دو سه ماهیه همیشه همین جوریه :41: سرعت پیج باز کردنش نصف دابالاپه !!!نقل قول:
همراه اول بدون چیز پی ان مفت نمی ارزه.حتی گوگل هم به زور باز میکنه
جایی نیست که مناطق تحت پوشش edge همراه اول رو مشخص کرده باشه؟ من همدان هستم دو منطقه چک کردم که مناطق مرکزی شهر هم هستند اما علامت G روی گوشی بود و سرعت بسیار بسیار پایین بود
نه همچین نقشه ای وجود ندارهنقل قول:
سلام.من ديشب يه بسته رويايي!!!!! نامحدود!!!!!!! شبانه گرفتم.باور كنيد بابت لود كردن google 10 دقيقه طول كشيد!!!!!!!آقا اين اينترنته؟!!!!! (پ ن پ اونترنته:31:!) ولي واقعا سركاريه:13:
سرپرست مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت خبر داد:
تست GPRS مشترکان موبایل در سامانه متما
موبنا- سرپرست مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت اعلام کرد: ازآنجا که اتصال به اینترنت از طریق تلفن همراه نیز در کشور فراهم است، نحوه سرویس دهی اپراتورهای موبایل در سامانه مرکز سنجش اینترنت در سامانه متمامورد ارزیابی قرار می گیرد.
محمدرضا توکلی در گفت وگو با خبرنگار موبنا با اشاره به راه اندازی پرتال ملی سنجش ضریب نفوذ اینترنت در کشور اظهار داشت: از این طریق می توان آمار صحیح و واقعی از وضعیت اینترنت کشور به صورت به روز و یکپارچه بدست آورد.
وی با بیان اینکه شاخص ضریب نفوذ فناوری اطلاعات از شاخص های پیشرفت ارتباطی محسوب می شود ادامه داد: یکی از مواردی که می توان براساس آن کشورها را با یکدیگر مقایسه کرد آمار ضریب نفوذ اینترنت است که در کشور ما یکی از مشکلاتی است که از سوی رسانه های داخلی و مراجع بین الملل مورد انتقاد قرار می گیرد. به نحوی که در برخی موارد حتی اعداد غیرکارشناسی و یکسان اعلام می شود.
اظهار داشت: در مرحله بعدی از پروژه های مرکز متما ، 8 سامانه در حال طراحی و تولید است که پیش بینی می شود در سال 91 به بهره برداری برسد.
توکلی گفت: سامانه تحلیل اطلاعات ترافیک شبکه ، سامانه نمونه گیری و جمع آوری اطلاعات آماری به صورت تلفنی ، پرتال مدیریت دانش تخصصی مدیریت منابع اینترنت کشور، سامانه جویشگر وب ، سامانه آدرسهای IP ، سامانه مدیریت اطلاعات آماری ، پرتال اصلی مرکز متما و مدیریت منابع اینترنتی ، 8 سامانه خدماتی کاملا تخصصی هستند که تا یک سال دیگر به بهره برداری می رسد.
وی با اشاره به راه اندازی سرویس سنجش سرعت اینترنت از سوی مرکز متما که طی آن هرماه شرکت های برتر ارایه دهنده خدمات اینترنت از لحاظ متوسط سرعت و کیفیت ارسال اینترنت به کاربران ارزیابی می شوند، تصریح کرد: ازآنجا که اتصال به اینترنت از طریق تلفن همراه نیز در کشور فراهم است، نحوه سرویس دهی اپراتورهای موبایل نیز دراین سیستم مورد ارزیابی قرار می گیرد.
117
نقل قول:
کد:WWW.MATMA.IR
سلام
لطفا كمكم كنيد:من ي سيمكارت اعتباري همراه اول با ي گوشي vivaz pro دارم كه با وجود اينكه همه تنضيماتشم به طور كامل وارد و saveكردم اما هنگام اتصال به اينترنت اين erorrرو ميده:
check connecting setting,could not connect.
could not perform action
تو ي گوشي ديگه هم امتحان كردم اما جواب نداد.اما ايرانسل خيلي راحت وصل ميشه
لطفا كمكم كنيد چيكار كنم؟؟؟؟
مدیرعامل همراه اول خبر داد:
متوسط سرعت اینترنت همراه اول 80 کیلوبیت بر ثانیه!!!!!!!!!!:18::18:
مدیرعامل همراه اول گفت: متوسط سرعت اینترنت همراه اول 70 تا 80 کیلو بیت بر ثانیه است که تا پایان سال در تهران به بیش از 120 کیلو بیت بر ثانیه می رسد.:18:
وی گفت: همراه اول با یک شرکت سوئیسی در حال رصد شبکه است که این شرکت کار مقایسه شبکه همراه اول را با اپراتورهای منطقه و دنیا انجام می دهد و بررسی ها نشان می دهد وضعیت ما در چند شاخص مخصوصاً در پوشش مانند اپراتورهای اروپایی است.
پ ن : واله ما که در بهترین حالت سرعتمون بالاتر از 25 نرفته و بقیه دوستان هم که اینجا توی پی سی ورد مطلب می نویسن بالاتر از 30 کیلو سرعت نداشتن :41: حالا این جناب مدیرعامل سرعت 70 تا 80 رو از کجا آورده ؟ ما که بی خبریم :18:
مدیرعامل همراه اول خبر داد:
متوسط سرعت اینترنت همراه اول 80 کیلوبیت بر ثانیه
خبرگزاری فارس: مدیرعامل همراه اول گفت: متوسط سرعت اینترنت همراه اول 70 تا 80 کیلو بیت بر ثانیه است که تا پایان سال در تهران به بیش از 120 کیلو بیت بر ثانیه می رسد.
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، وحید صدوقی در نمایشگاه تله کام 2011 در جمع خبرنگاران با اشاره به نوسازی شبکه همراه اول، اظهارداشت: پروژه نوسازی در تهران تا پایان آذرماه و سایر کشور تا تیر ماه سال آینده به پایان می ر سد.
وی گفت: همراه اول با یک شرکت سوئیسی در حال رصد شبکه است که این شرکت کار مقایسه شبکه همراه اول را با اپراتورهای منطقه و دنیا انجام می دهد و بررسی ها نشان می دهد وضعیت ما در چند شاخص مخصوصاً در پوشش مانند اپراتورهای اروپایی است.
مدیر عامل همراه اول در خصوص تعداد مشترکان این اپراتور گفت: همراه اول حدود 49 میلیون سیم کارت فروخته که از این تعداد 46 میلیون ثبت شده و 34 میلیون و 600 هزار مشترک فعال از شبکه استفاده می کنند.
وی افزود: حدود 4.8 میلیون سیم کارت در 7 ماه اول سال واگذار شده که بیش از 4.5 میلیون آن فعال شده است.
مدیر عامل همراه اول در خصوص سرویس جیرینگ گفت: این سرویس به صورت رسمی راه اندازی نشده و در حال آماده سازی آیین نامه ها، مقررات و دریافت مجوزهای لازم از بانک مرکزی هستیم.
وی در ادامه با بیان اینکه بحث جابه جایی شماره بین اپراتورها به این سادگی امکان پذیر نیست، اظهار داشت: این طرح باید بررسی شده و تمام پیش نیاز های آن تأمین شود؛ ارتباط شماره با منطقه یک مزیت سیمکارت همراه اول است که به این راحتی قابل حذف نیست.
صدوقی از ارسال روزانه بیش از 100 هزار MMS در شبکه همراه اول خبر داد و گفت: روزانه بین 180 تا 200میلیون پیامک نیز در شبکه همراه اول ارسال می شود.
وی ادامه داد: همچنین همراه اول بیش از 9.5 میلیون مشترک فعال GPRS دارد که این افراد می توانند MMS هم دریافت کنند.
مدیر عامل همراه اول در خصوص سرعت اینترنت این اپراتور گفت: متوسط سرعت اینترنت همراه اول 70 تا 80 کیلو بیت بر ثانیه است که با برنامه های در دست اجرا، سرعت اینترنت تهران تا پایان سال به بیش از 120 کیلو بیت بر ثانیه می رسد.
وی در خصوص هزینه تبلیغات همراه اول گفت: حداکثر یک درصد درآمد همراه اول صرف تبلیغات می شود.
انتهای پیام/ح
معاون عمليات مناطق همراه اول از تقسيم استانهاي كشور به پنج منطقه براي نظارت و مديريت بهتر بر شبكه اپراتور اول خبر داد.
به گزارش خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) مهندس سيد حسن رضوي ـ معاون عمليات مناطق همراه اول ـ در نمايشگاه تله کام2011 در جمع خبرنگاران گفت: با تقسيم بندي جديد به غير از استان هاي تهران و البرز بقيه استان ها به صورت مناطق 4 گانه اداره خواهند شد.
رضوي وظيفه معاونت عمليات مناطق را نظارت بر كيفيت و توسعه شبكه همراه اول در مناطق مختلف كشور دانست و دليل نامتوازن بودن زيرساختهاي شبكه در برخي مناطق را رويكرد گذشته در هنگام دولتي بودن عنوان كرد.
وي افزود: با رويكرد جديد امكانات و زيرساختها بر اساس تعداد مشتركان هر منطقه در نظر گرفته خواهد شد.
معاون عمليات مناطق همراه اول اظهار اميدواري كرد كه تا پايان سال تمامي مناطق كشور از نظر كيفيت شبكه به بالاترين حد استاندارد برسند.
رضوي يكي از عمدهترين دلايل پايين بودن كيفيت شبكه در برخي استانها را كمبود نيروي متخصص دانست و گفت: به تمامي استان ها تكليف كرده ايم كه زير نظر ما نيروي متخصص جذب كنند، البته خوشبختانه در چند ماه اخير بيشتر استان ها حداقل 20 درصد رشد كيفيت و بهبود وضعيت ترافيك داشتهاند.
وي با بيان اينكه سوئيچهاي جديد ظرفيت بالايي دارد و تا 2 ميليون شماره سرويس مي دهد، از كاهش تعداد سوئيچ هاي تهران از 27 به شش سوئيچ خبر داد.
رضوي افزود: تا تيرماه سال آينده تمامي سوئيچ هاي قديمي از شبكه منفك و شبكه همراه اول بر بستر IP قرار خواهد گرفت كه ممكن است يك سوئيچ به مشتركان چند استان سرويس دهد.
وي برنامه ديگر همراه اول را تعويض آنتن هاي قديمي بمنظور ارائه سرويس GPRS با سرعت بيشتر دانست و اظهار داشت: هم اكنون براي 10 ميليون كاربر GPRS ظرفيت سازي شده است.
رضوي با اشاره به برنامه همراه اول براي پوشش خطوط جديد مترو گفت: با تفاهم حاصل شده با شهرداري بزودي پوشش شبكه همراه اول در اين خطوط نيز تكميل خواهد شد.
انتهاي پيام
آره ارواح عمشون. 80 کیلوبیت در ثانیه !!!
اصلا اینا میدونن GPRS و EDGE چی هستند و چقدر ظرفیت دارند؟
سرعت من قبلا نهایتا تا 30 میرفت ولی چند وقته که به 20 هم نمیرسه و دارم کوچ میکنم به وایمکس
من گمونم این سرعت 80 سرعت دسترسی جناب مدیرعامل باشه و الا سرعت ماها که هرروز کمتر میشه!!:18:نقل قول:
این gprs همراه اول من دو روزه که خطا packet data میده ... چه خبره؟ قطع شده؟ از همدان
و اینکه چطور از اعتبار یا روزهای باقی مانده طرح gprs همراه اول می تونیم باخبر شویم؟
برای اطلاع از تاریخ اتمام طرح عدد صفر -0- رو به 8080 ارسال کن
80 کیلوبیت در ثانیه !؟
برای من و چند نفر از دوستان ام که از اینترنت همراه اول چند باری استفاده کردیم بین 2 تا 3 کیلوبایت بر ثانیه بود!