آقا من فهمیدم همه از داتک خیلی ها راضین!نقل قول:
512 به خانگی میدن تازه یه مگ هم میدن.!
Printable View
آقا من فهمیدم همه از داتک خیلی ها راضین!نقل قول:
512 به خانگی میدن تازه یه مگ هم میدن.!
دوست عزیز این تعرفه جدید داتک تازه اومده.فکر کنم دو روز نیست که اومده بعد شما چطوری انتظار دارید که کسی حجمی داشته باشه؟نقل قول:
باید صبر کنید ببینید کسی میگیره یا نه
در ضمن حجممیش خیلی مسخرس به نظرم.اگه همون نامحدود بگیرید خیلی بهتره
لااقل از صبح تا شب میشه دانلود کرد
من ماه دیگه اشتراکم تموم میشه می خوام یک ساله باز ببندم ایا می صرفه256 هستم مرکز توحید سرعتم هم خوبه
نمیدونم ، از اینا بعید نیست .نقل قول:
اگه الان راضی هستی برو بگیر ولی بازم تحقیق کن!نقل قول:
دوست عزیز من نمیدونم شما که خودت داتک نداری چه اصراری داری از طرف کسانی که دارن حرف بزنی:13:نقل قول:
بارها و بارها به شما گفتم که مشکل سر افزایش قیمت بود نه کیفیت
لطفا از طرف ما چیزی در فروم ننویسید.اگه کسی هم حرفی داره بیاد اینجا حرفشو بزنه
من الان داتک دارم اما نگفتم که ناراضی هستم.فقط بحثمون سر قیمتا بود.همین
دوما باز شما از روی نادانی نسبت به موضوعی (البته توهین نشه ها) مطلبی رو گفتی که اصلا درست نیست
بنده خدم برای خونمون 512 گرفتم و میخواستم 1 مگ هم بگیرم اما چون قیمتش زیاد بود نشد
بعد شما چطوری میگی که 512 نمیدن.میخوای عکس مربوط به صفحه خودم در داتک رو اینجا بزارم تا باورت بشه؟
لطفا اول اطلاعاتتون رو تکمیل کنید بعد سر موضوعی بحث کنید
دوست عزیزنقل قول:
به نظرم با هیچ شرکتی یکساله قرداد نبند
بیشترین میزان اشتراک که میگیری به نظرم 3 ماهه بگیر
اینجوری خیلی بهتره
بازم میگم نه با داتک بلکه با هیچ شرکتی قرداد بلند نبند
البته من فکر کنم 3 یا 4 سالی هست داتک دارم اسیا تک هم داشتم سپنتا و پارس انلاین هم داشتم اما این فعلا از همشون بهتره
چرا از سپنتا جدا شدی؟نقل قول:
من شاید ماه بعد به خاطر سرعت 768 میخنوام سپنتا بگیرم
میشه علت جداییتو بگی؟
برام خیلی مهمه
جریان جدای من مال 4 ساله پیش هست اون وقت دزدی میکردن سرعت کم میدادن پینگش برای بازی خوب نبودش اما الان رو نمی دونم
من می خوام wireless بگیرم چه شرکتی بهتره از همه نظر(ماهی 40تومن هم بیشتر نمی تونم بدم)؟
اوه .......... سرویس 256 adsl با 3GB دانلود 17 هزار تومان البته از شهریور به بعد ....... آدم بره با dial up به اینترنت وصل بشه ولی پول مفت به این داتک نده........
كسي نميدونه داتك قراره شبا رو رايگان كنه يا نه؟ زنگ زدم پرسيدم رايگانه شبا گفت نه! گفتم همه شركت ها با اين محدوديت حجمي ها حداقل شبا رو رايگان ميكنن!
اينطوري كه نميشه داتك تو رقابت با شاتل اينا كم مياره. مثلاً شاتل 512 با 3 گيگ حجم و شب ها رايگان رو هم قيمت 512 داتك با 3 گيگ حجم بدون رايگان بودن شبانه ميده. خب كسي نمياد با اين وضع داتك بگيره...
از داتک بگیر دیگه!نقل قول:
دوست عزیز من که گفتم حجمیش به درد بخور نیست و خودشونو گذاشتن سر کار.همون نامحدود بگیری خیلی خیلی برات ارزونتر در میادنقل قول:
داتک دیگه
بعضی وقتا یه کارایی میکنه که معلومه از سر فکر و اندیشه این تصمیم گرفته نشده
سلام.
یه سوال :
می دونم که قبلا سرویس داتک Share بوده و تو بعضی مرکزا خیلی شلوغ میشده و زنگ میزدی می گفتن سرویس Share همینه.
حالا میخواستم بدونم سرویسش هنوز Share هست یا پهنای باند اختصاصی میده؟
من اون پست شما رو كه ميگين نديده بودم. نه نامحدوداش هم به درد خودش ميخوره. من شاتلم الآن و از كيفيتش راضي هستم. فقط به منطقه ما 512 محدود نميده (به خاط اينكه پورتاش پره ميخواد نهايت سود دهي رو داشته باشه) فعلاً بايد با همين 128 بسوزم و بسازم.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
چرا نامحدودش به درد نمیخوره؟
شما مگه امتحان کردید میدونید چطوریه؟
من خودم الان نامحدود 512 دارم و سقف سرعت دانلود من 64 هست که دارم با 62.2 دانلود میکنم و این سرعت همیشه ثابت هست و پشتیبانی داتک هم که خوب هست چرا باید ناراضی باشم؟
کیفیت حجمی هاش هم خوبه اما اینجور تقسیم بندی که کردن و اینکه شبانه رایگان نداره اینش هست ک ناراضی کنندس اما مطمئنم از لحاظ کیفیت خوب هست
اگه شما به سرویس من راضی کننده نمیگید پس به چی میگید راضی کننده؟
دوستان کسی از سرعت سرویس های حجمی خبری داره ؟اگه کسی خبر داره لطفا بگه Kb128 با چند دانلود میکنه؟
بچه ها منم داتکی شدم
تا اینجاش که پیرمون کرد تا وصل شه
ببینیم بعدش چی میشه
ببخشید سرویس حجمی گرفتید یا نامحدود؟ اگه حجمی گرفتید یه کم درموردش اطلاعات بدید ممنون میشم .:11:نقل قول:
نه مخابراته ما زیره 256 نمیدن اونم نامحدود باید باشه
چون تازه اومده کسی فکر نمیکنم که حجمی داشه باشه.باید صبر کنید تا کسی بگیره.من اون موقع که نامحدود داشته زیر 12 کیلو بایت دانلود نمیکردنقل قول:
مبارکهنقل قول:
داریوش جان ما داریم میریم تو تازه اومدی؟:31:
ایشالا از بایت بایته دانلودت لذت ببری.
به نظرم کار درستی کردی از داتک گرفتی.این شرکت دردسر نداره و پشتیبانی خوبی داره
هر مشکلی داشتی هر موقع از روز بود بزنگ پشتیبانی بلافاصله درست میشه
راستی چه سرعتی و با چه قیمتی گرفتی؟
مرسی برادر
والا اینقد مشکل داشت که نگو نپرس
بد از دستشون شاکیم
تو اونیکی تاپیک حسابی زیرآبشون رو زدم
راه ننداخته بودن از دیشب تا 5 صبح یه دم رو مخشون چادر زده بودم
آخر دمش گرم یکیشون ساعت 11 امروز 45 دقیقه همه روش ها رو تست کردیم تا کار کرد
من کلا طرفای 110 چوقی پیاده شدم تا حالا
54 چوق پول سرویسشه 256 هست
نمیدونم برای تو چرا اینطوری شده اما برای من که براحتی وصل شدنقل قول:
خوب اولش کمی دردسر داره اما از این به بعد دیه مشکلی نیست و با خیال راحت به کارت برس.البته الان چند روزیه یکم اذیتم میکنه اما بازم خوبه
اگه شرکتای دیگه بود حالا حالاها باید میرفتی دنبالش تا بهت بدن
راستی به قیمت های جدید باهات حساب کردن
قبلا نصف این قیمتی بود که شما الان داری میدی
آره
آخه اون موقع هم شانس نداشتیم
اون موقع دو نوع داشت
تک کاربره و چند کاربره
اون زمان هم نامردا تک کاربره رو نمیدادن که
میگفتن اگه میخوای بگیری باید چند کماربره بگیری که وانم باز همین حدودا بود
دوستان، قیمت سرویس های داتک گرون شده؟
نمی دونم من دارم اشتباهی می بینم یا اینقدر گرون شده.
256 که حدود 30 تومن بود تو سایت زده 53 تومن :18::18::18:
به پست قبلی خودتون که داریوش جان دادند دقت کنیدنقل قول:
سرویس ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه داتک تبدیل میشود به حداکثر ۳۲۰ کیلوبیت بر ثانیه(ممکن است چند ساعت در هفته هم صلاح بدونند که برسونندش به حداکثر ۵۱۲ کیلوبیت در ثانیه که سپس ادعا کنند در فلان تاریخ به مدت مثلن ۳ دقیقه و ۲۱ ثانیه سرویس به ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه هم رسیده است.) توضیح بیشتر:پست ۲۶۱۳ به بعد.کد:http://forum.persiantools.com/t72116-page175.html
دوست عزیز این خلاف قوانینه که به انجمن های دیگه لینک بدی!نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
شاید طرف شما افت و خیز داره اما برای من که خداروشکر مشکلی نداره و با همان سرعت 512 اسمی دارم دانلود میکنم
بهشون بگو شاید مشکل از خود شما باشه و اسپلیتر خراب باشه یا خطتون نویز داره
بچه سلام
این داتک عجب سرویس های حجمی خنده داری گذاشته است.نمایندگی های شهرستان باید ازش الگو بگیرن!!!!!!!
این اساسنامه های جدیدش هم که خیلی موارد جالب و خنده دار داره .
در اخر هم که این متغیر شدن ip هایipw از کی شروع شده؟
دیر یا زود به شما هم خواهد رسید؛ در حال حاضر هم سرویس ۵۱۲ بسیاری از دوستان را تبدیل کرده اند به ۳۵۲ کیلوبیت/ثانیه. برای اجرای سناریوهای مختلف (محدودیتهای تازه) دستشون خیلی باز شده است با نرمافزارها/سختافزارهای جدیدشون. ممکن است "طرف شما" هنوز از سیستمهای قدیمی استفاده میکنند.نقل قول:
بـــــــه !نقل قول:
برادر زد2
ازین ورا؟
دیگه سر نمیزنی؟
اره حجمی هاش خیلی مسخرس.حساب کردم دیدم اگه با این حجمی که دانلود میکنم اگه بخوام حجمی بگیرم رسما بدبخت میشم
میشه بگی موارد جالب و خنده دار اساسنامه چیه که ماهم یکم بخندیم؟
من ندیدم هنوز
در مورد سوال اخر هم من چیزی نمیدونم.از پشتیبانی بپرس شاید فرجی شد
راستی مگه قرار نبود ای دی اس ال بگیری.چی شد پس؟
دوست عزیز زبان مبارک را نیش گاز بگیرنقل قول:
میشه بگی از چند نفر خبر داری که اینجوری شده وضعیتشون؟
اگه میخواستن از این سناریو های بزارن قبلا هم میشد.اتفاقا قبلا محدودیت برای من داشته که بیشتر از 50 دانلود نمیکرد الان حتیی بیشتر از 64 دارم دانلود میکنم و مینیمومش 62 هست
مگه میشه یه جا سیستم جدید باشه یه جا قدیم؟اصلا ماجرای این سیستم جدید و قدیمی که میگید چی هست؟
گفتم احتمالا خط شما نویز داره .به خودشون بگید شاید درست بشه.نویز باعث کاهش سرعت میشه.شما به خودشون گفتید؟
درضمن من هروقت احساس کنم که دارن اذیت میکنن به راحتی اشتراکشون رو پس میدم و میرم
همونطور که قبلا هم میخواستم اینکارو بکنم و بنا به دلایلی هنوز با این شرکت هستم
سلام دوستان...
توی لیست قیمتهاش نوشته قیمت ماهانه و قیمت دوره.... منظورش چیه مثلاً من بخوام 128 با 3 گیگ حجم بگیرم داستانش چجوریه؟اولش چقدر میگیرن بعدش ماهیانه چقدر باید بدم؟؟؟ یه سوال دیگه ASUS AM602 ساپورت میکنه؟
بابا مگر با این وضعیت میشه گرفت....:41: ادم حالش:2:...الانم که اوضاع جالب نیست ... معلوم نیست فردا چی کار می کنن....(کلی برنامه ها داشتم که بر باد رفته....:19:)نقل قول:
هم اساسنامه هم مطالب ضریب شیرینگش چند تا مطلب تفاوت اشکار داره که حالت بازی با اعداده البته شفاف سازی اش برای اشنایی کابران واقعا عالی است و باید یک ابتکار دانست ولی بی توجی به این مورد باعث ایجاد موارد خنده دار شده....حالا وقت کنم بعدا می گم
دیروز روزنامه عصر ارتباط گرفتم تو یک صفحه کامل تبلیغ وایمکس داتک بود برای تهران و بدون قیمت...
رفتم سایت داتک چشمم در امد از قیمتش هاش
300 هزار تومن برای مودم امانی ( سر گردنه گیری )
سرویس 512 شیر 184 تومن
1 مگ هم 350 تومن
به معنای واقعی سر گردنه گیری کرده.....امیدوارم شرکت های دیگر wimax قیمت هاشون منطقی تر باشه و گرنه فکر نمی کنم هیچ خطری برای adsl که ایجاد کنن که هیچ بتونن حتی سود بدست بیارن ( مگر با شرکت های دولتی که مدیر های شرکت ها برای خودشون بگیرن با این قیمت ها.....)تو ایران هم که خرید اینترنت عمده برای کارمند ها هم ندارن که بیان از تخفیف های اشتراک عمده استفاده کنن.......
اره زد2 جان رفتم دیدم
واقعا یه قیمتای خنده داری گذاشته.والا اگه بابای ادم بیل گیتس هم زورش میومد این همه پول اینترنت بده
واقعا قیمتاش در حده یه جوکه.
512 اگه بصورت شیری باشه 180 هزار تومن و بصورت اختصاصی 470 هزار تومن؟
فکر نمیکنم شرکتای دیگه هم قیمتی خیلی پایین تر از داتک بخوان بدن
بعد یه سوالی داشتم
وایمکس قرار بود که تقریبا جایگزین ADSL بشه به نظر شرکتا با این قیمت از کاربرای خانگی کسی حاضره همچین قیمتی اینترنت بگیره؟از کاربرای اداری چی؟کسی کلا حاضره این اینترنت رو بگیره؟
بعد جالبه وزیر مخابرات میاد میگه ما وایمکس داریم اما کسی استفاده نمیکنه.واقعا خیلی جالبه
بقیه دنیا هم فکر میکنن که مردم ما خیلی به دیال اپ علاقه دارن
دیگه نمیدونن که قیمت خون باباشونو گذاشت روش
تو ایران شاید فقط شرکت های خاصی بگیرن ( بیشتر شرکت های خارج از شهر ها که به adsl دسترسی ندارن ولی احتیاج به پر سرعت دارن) یا مدیر شرکت ها می گیرن....نقل قول:
از انجایی هم که تو خارج در هیچ جا محدودیت سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه نزاشتن بر کاربر خانگی قیمت ها رقابتی میاد پایین ولی اینجا تنها راه گرفتن این وایمکس اینه که شرکتها بیاد برای تمام کارمنداش درخواست بده و با تخفیف اشتراک عمده هزینه اینترنت رو از حقوق کارمندهاش کم کنه ( به شرط اینکه بزاره طرف ببره خونه و استفاده کنه)
جالبه که بدونید روزنامه های زیادی این تبلیغ را میزبان بودند. مثلا همشهری را هم خودم دیدم و دست 3 نفر دیگه تو مترو هم این تبلیغ را دیدم که هر کدام روزنامه ی خاص دیگیری بودند.
بالاخره پول این تبلیغات باید از ه جایی در بیاد دیگه ...