سلام دوستان.
من یه دستگاه ضبط خبرنگاری میخواستم بگیرم.
هیچ اطلاعاتی هم ازش ندارم.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
هزینه هم حداکثر تا 120-130 هزار تومان.
ممنون.
Printable View
سلام دوستان.
من یه دستگاه ضبط خبرنگاری میخواستم بگیرم.
هیچ اطلاعاتی هم ازش ندارم.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
هزینه هم حداکثر تا 120-130 هزار تومان.
ممنون.
سلام دوستان .
من بعد از چند وقت دوباره برگشتم.
من ویولن میزنم و برای ضبط کردن و گوش دادن به صدای قطعاتی که استادم میزنه به یه mp3player که کیفیت ضبط مناسب هم داشته باشه نیاز دارم. البته من الان میتونم تا 55000 تومان هزینه کنم . بنظرتون چیزی گیرم میاد؟
همونطور که رفیقمون گفت، مشکلی در تحرک ندارن .. این دیگه واضحه که اگه قرار بود مشکل داشته باشن که apple نمیاد کاربرها رو تشویق کنه که هنگام ورزش ازش استفاده کنن!! ... بطور کلی هم پلیرهایی که سیستم فلش دارن (مثل همین نانو) براساس تحرک مشکلی براشون پیش نمیاد .. چون قطعات مکانیکی اندکی دارن.نقل قول:
عجیب ... البته پاساژهای طرف ولیعصر ارادت کمتری به apple دارن! .. پاساژ پایتخت مقصد نهایی ipod دارها هستش .. اگه اونجا نداشته باشه میشه قطع امید کرد!! ..نقل قول:
در مورد فیلیپس یکی دوبار در پست های قبلی همین تاپیک و کلاً این تالار صحبت شده .. اگه خواستی یه سرچ بزن.. کیفیت شون خوبه ... به نظر میاد بطور کلی مدلهایی از کریتیو و سونی برتری داشته باشن، اما اگه باتری برای شما اولویت بیشتری داره، بحث فرق می کنه...نقل قول:
بهرحال گزینه های دیگه با باتری خوب، موزائیک از کریتیو که ساعت باتری نگه میداره و باکیفیت شیک و دارای اسپیکر هستش... 30 ساعت باتری ..
از کارای سونی NW-E هستش که شیکه و حدود 30 ساعت باتری داره -- با کیفیت صدای خیلی خوب.
سری NWZ-B سونی هم کمتر از 20 ساعت باتری داره .. اما قابلیت شارژ 3 دقیقه ای داره که مثلاً برای وقتی که عجله داری خیلی کاربردیه ... یعنی 3 دقیقه می زنی اش به شارژ و حدود 90 دقیقه واسه ات کار می کنه ..
دیگه گزینه های موجودت در ایران محدود به همین هاست ... فرضاً ipod video هم یه رقیبه .. اما از نظر قابلیت ها به اینا نمیرسه .. در عوض حافظه و کیفیت صدا و تصویرش به اینا نمی رسه .. Q5 یا A3 از cowon هم هست که این دفعه گرونه ... xfi-2 یا سری x از سونی هم هست که بیشتر برای صدا هستند تا تصویر.نقل قول:
//
پلیر دستم میاد و میره ... اما اونایی که ثابت دارم و (واقعاً واسه صدا و تصویر) استفاده می کنم zvm هستش و آیپاد نانو و muvo slim و micro .. یه ipod و یه سونی رو هم قرض داده ام و الان دستم نیست.
//
تاچ: نترس - تاچ O2 هم همچین شاهکار نیست .. برحال کمپانی های مربوطه هنوز مثل apple با تجربه نشده ان در بحث تاچ ... زمان لازم دارن ... هر دوتاشون تاچ های متوسط و خوب دارن ... نه افتضاح و نه عالی.
//
تفاوت های O2 و P7 : اصلش کیفیت صدا و تصویر بالاتر O2 هست .. قابلیت tv out برای من خیلی مهمه که P7 نداره .. هدفون های هر دو باید خوب باشن ... نهایتاً اگه یه نفر بخواد تجربه صوتی اش پیشرفت کنه باید هدفون جدید بخره .. اما هدفون های خودشون هم مشکلی ندارن--- باز تفاوت های ریز هم کم ندارن که نمی دونم چقدر در انتخاب نهایی یه نفر موثره .. مثلا o2 زیرنویس هم پخش می کنه که میتونه برای اونایی که اهل فیلم divx هستن بسیار جالب باشه ... حمایت از فرمت متنوع تر فایل ویدئو و عکس هم خیلی مهمه برای من که o2 داره.
//
Xfi-2 : همونطور که گفتم الان یه جورایی بالاترین مدل کریتیو محسوب میشه (کریتیو یه موقعی پیشتاز بازار بود و الان داره سعی می کنه عقب افتادگی اش در زمینه تاچ رو جبران کنه).. اما اگه بخوایم با رقبا بسنجیم در رده mid range قرار می گیره .. یعنی پلیرهایی که هنوز PMP قطعی محسوب نمیشن ، اما روی قابلیت ویدئوشون هم مانور قابل قبولی داده ان .. کیفیت صدای بسیار عالی ؛ هدفون بسیار خوب و باکیفیت ؛ خروجی TV.
میتونی دنبال سری ux از سونی باشی که 2 گیگش رو میتونی با 120 تومن بگیری .. سامسونگ هم یکی دو مدل داره که از نظر من در رده بعد از سونی قرار می گیره ...مثل vp1 که توی پاساژ ایران میتونی پیداش کنی و 1 گیگش 110 تومنه.نقل قول:
بودجه ات خیلی پایینه .. اگه مثلا میتونی صبر کنی تا بودجه ات بره بالا (مثلاً تا 100 تومن) صبر کن .. اما اگه بالا نخواهی برد، دنبال zen stone plus از کریتیو -- سری u سامسونگ و سری T از iriver باش.. کریتیو wav ضبط می کنه و دوتای دیگه mp3نقل قول:
پس این Cowon o2 ویدیو و صداش از ZVM بهتره دیگه؟ بعد اینکه این تم ش عوض نمی شه؟
با تشکر
خیالت راحت. O2 هر چی بریزی توش پخش میکنه. تقریبا همه ی فرمت ها رو ساپورت میکنه. عکس هم تا کیفیت 50 مگاپیکسل نشون میده.نقل قول:
کیفت تصویرش که قطعاً بهتره، چه از نظر صفحه نمایش و چه وضوح .. بالاخره فن آوری چندسال پیشرفت کرده و اگه غیر از این بود عجیبه ..نقل قول:
//
از نظر کیفیت صدا، به نظر من رقابت با zvm سخته ... اما مطمئناً ناامیدت نمی کنه و به نظر من در همون حد باید باشه... کیفیت پایه کارای cowon بسیار بالاست.
//
تم: دستت به اندازه مثلا S9 باز نیست ، اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هایی اومده که اجازه میده image های مربوط به theme دستگاه رو دستکاری کنی .. ضمن اینکه کاربرها هم theme هایی درست کرده ان (مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ..
نقل قول:
ممنون. این مدل سونی با چه فرمتی ضبط میکنه؟
کیفیتش چجوریه؟
بصورت mp3 استریو ضبط می کنه (که یه جورایی مزیت نسبت به voice recorder های مرسوم حساب میشه --- که اکثراً فرمت اختصاصی یا wav هستن) ... اینطوری از مرحله تبدیل خلاص هستی... در واقع سونی این مدل رو بعنوان یه "voice recorder چند منظوره" عرضه کرد ..نقل قول:
دوستان که برده ان راضی بوده ان .. در وب هم ریویوها و نقدهای خوبی روش شده ... کلاً در اون حدود قیمت مدل بسیار خوبیه.
اقا این x-fi2 چطوره چیز خوبی بنظر میاد.
من احتمالا تو این هفته پلیرمو میگیرم و تا چند دقیقه پیش نظز نهاییم d2+ بود ولی الان با دیدن این به شک افتادم قیمتشون تقریبا یکیه البته x-fi2 یکم ارزونتره.
1. کیفیت صدای کدوم بهتره؟
2.امکانات جانبی کدوم بیشتره و تم و اسکین کدوم بیشتره؟
اخه صفحه 3 اینچیش منو دیوونه کرد راستی کیفیت تاچش چطوره؟
اخه لامسب ( قابلیت برتر واسه من) همون قابلیت برتر d2 رو هم داره!!! مموری کارت میخوره:19:
شاید امشب تا صبح نخوابیدم و انلاین موندم تا اساتید جوابمو بدن خیلی تو کفم:19:
وای خدا دارم دیوونه میشم :34:
:9::44: :9:
3.اسپیکر داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4. یه اگه میشه یه توضیح درباره این قابلیت x-fi2 بدین ممنون میشم
1_ والا من که این کاره نیستم ، اما فکر می کنم طبق نظرات سیمور عزیز ، دی تو پلاس ، باید برنده باشه ، با اختلاف کمی البته ....نقل قول:
2 _ تم و اسکین رو نمی دونم راستش (جسارت نشه محمد جان ، من معمولا بر اساس این جنگولک بازی ها انتخاب نمی کنم ، اگه باشه که چه بهتر ، اما اگه نبود ، خیلی تو ذوقم نمی خوره )
3_بله ، کریتیو و کاوون هر دو تاشون ، اسپیکر دارن ، حالا کدوم بیتره !! نمی دونم
ادیت : اشتباه از بنده بود ، شرمنده ، کاوون دی تو پلاس ، اسپیکر نداره ، معذرت می خوام بابت این اشتباه :11:
و نمی دونم تاچ کدوم بیتره ... اما به پیشنهاد آخر پست حتما عمل کن .
ببین محمد جان ، دارم پا تو کفش سیمور می کنم ، اما خب ، مواردی که به ذهنم می رسه رو می گم ، تو خودت باید تصمیم بگیری ...
کریتیو :
خب همونجوری که گفتی 3 اینچی هست اش در حالی که کاوون 2.5 هست _ سبک تر از کاوون هست ( حدود 15 گرم ) _ ساپورت فیلم اش تا 640 در 480 هست ، اما کاوون 320 در 240 .
اما کاوون :
اولین مزیت اش ، اینه که می تونی بدون نرم افزار استفاده کنی _ دوم این که ساپورت بهتری از آهنگ ها داره ، فرمت های بیشتری رو می خوره _ درسته که صفحه اش کوچکتره ، آما 16 میلیون هست ، اما کریتیو 262 کیلو هست _ پلی بک کاوون 50 ساعت در مقابل 25 هست برای آهنگ و برای فیلم هم 10 ساعت در مقابل 5 ساعت _
در آخر من بهت اکیدا ، اکیدا ، اکیدا توصیه می کنم توی یوتیوب فیلم ببینی از جفتشون ، هم دستت می اد که کدوم تاچش بهتره ، هم این که کدوم اینترفیس اش بهتره برات ...
باز بهت توصیه می کنم حتما صفحه سایت کاوون رو ببینی
حق با سیمور بود ، دقیقا که نه ، تقریبا همون اس 9 هستش ، اگه نمی تونی اس 9 بگیری ، دی 2 پلاس ، بهترین جایگزین برای اس 9 هست اش .کد:http://www.cowonglobal.com/product_wide/COWOND2PLUS/product_page_1.php
امیدوارم از 2 دلی درت آورده باشم ....
یا حق
سلام دوستان من یه mp3 player می خوام. باطریش برام مهمه. کیفیت صداش هم مهمه. می خوام میکروفونش قوی باشه و تا فاصله زیادو ضبط کنه چی پیشنهاد می کنید؟؟؟؟:19:
نقل قول:
2.خواهش میکنم . ولی واسه من تا حد معقولی که از ظاهر پلیر خسته نشم مهمه
3.:18: دی2 اسپیکر داره مطمئنی!!!َ؟؟؟ منظورت اونه که صدا رو به بیرون بدون هدفون هم پخش میکنه دیگه!!!
پس چرا من جایی نخوندم که داره:13: نکنه بسکه تو پلیرا گشتم سر سیلندرم سوخته:31:
زن بدون نرم افزار نمیشه ازش استفاده کرد یعنی چی؟
ممنون ولی برخلاف نیت شما همچنان دو دلیه نزدیک به جنونی بین این 2 تا دارم:24:
آره ، درکت می کنم ، حق هم داری ، من یه کم از آدمی زادی دورم :31:نقل قول:
خواهش میکنم . ولی واسه من تا حد معقولی که از ظاهر پلیر خسته نشم مهمه
حق با شماست ، دقیقا عبارت ات درسته ، من سر سیلندر سوزونده ام ، احتمالا چون مدام بین کاوون و کریتیو سوییچ می کردم ، اون موقع سوتی دادم و اشتباه دیده ام ، پوزش بابت اطلاعات اشتباه :13: :11:نقل قول:
3.:18: دی2 اسپیکر داره مطمئنی!!!َ؟؟؟ منظورت اونه که صدا رو به بیرون بدون هدفون هم پخش میکنه دیگه!!!
پس چرا من جایی نخوندم که داره:13: نکنه بسکه تو پلیرا گشتم سر سیلندرم سوخته:31:
اگه کریتیو همون روش های قبلی خودش رو ادامه داده باشه ( الآن باز هم دیدم ، اما جایی تو سایت اش نبود که صریحتا اعلام کرده باشه ، سیمور عزیز میان ، باید بگن که هنوز پی سی سوت می خواد یا نه ) بدون نصب بودن پی سی سوت و نرم اقزار ، نمی تونی کاری بکنی ، یعنی اول باید پی سی سوت اش نصب اشه ، تا بتونی آهنگ / فیلم / پلی لیست رو پلیرت بریزی/ برداری .نقل قول:
زن بدون نرم افزار نمیشه ازش استفاده کرد یعنی چی؟
خدا می دونه چقدر وقته که این پی سی سوت کذایی رو ازبعد از نصب ویندوز ، تبنلی ام میاد نصب کنم و کلی دلم می خواد آهنگ های جدیدم رو بریزم روش ، اما نمی تونم ....
هنوز دو دلی ؟نقل قول:
ممنون ولی برخلاف نیت شما همچنان دو دلیه نزدیک به جنونی بین این 2 تا دارم:24:
من برتری های اصلی زن گفتم ، صفحه بزرگتر ( در عوض 260 کیلو کالر بیشتر نیست ، خیلی جذاب نباید باشه :13: ) و اسپیکر هستش و ساپورت سایز بزرگ تر ....
چی اش تو رو این قدر مچل کرده محمد جان ؟ صفحه بززرگ تر ؟ 0.5 بزرگ تر هست ، اما 260 کیلو کالر هست در مقابل دی 2 که 0.5 اینچ کوچیک تره ، اما 16 م هست ....
باز انتخاب با خودته ...
رفتی فیلم ها هر دو تا رو ببینی ؟ خیلی می تونه موثر باشه ها ؟
یعنی اول باهاس پی س سوت رو نصب کنی بعد تا هر وقت که پاک نشه مثل همه پلیر ها ازش استفاده میکنی. و اگه پاک شد میری دوباره نصب مکنی و یا علی منظورت اینه؟
من تو دیجی کالا دیدم زده 262000 رنگ یعنی چی؟ یعنی تصویر مات تر هست؟
دست رو دلم نزار که نفسم بند میاد بابا ما از عیل دیال اپیان هستیم:31:
بعد از ظهر میرم کافی نت ویدیو هاشو میبینم....
ویدیو های دی2 هموشونو دیدم.
مثل اینکه منم سر سیلندر سوزوندم عیل رو داشته باش:31:
تقریبا ...نقل قول:
باز سیمور باید بیاد نظر بده که هنوز هم این جوری هست یا نه ( فکر می کنم باشه )
سیمور جان : هنوز هم فیلم ها رو مثل قدیم کانورت می کنه خودش یا فیلم ها رو دیگه بی خیال شده ؟
اگه مثل قدیم باشه ، باید هر فیلم رو خودش به طرز دحشتناکی کانورت کنه ، خیلی عذاب آور بود ...
نه ، 262 کیلو کالر ، یعنی تعداد رنگی که می تونه بفمه و نمایش بده 262 هزار رنگ هستش ، اما اون یکی 16 م رنگ رو ساپورت می کنه .... نمی دونم بگم تصویر چطوری می شه .... :31:
حالا برو فیلم ها رو ببین تو ، فکر کنم تو تصمیم گیریت تاثیر گذار باشه ...:10:
اینارو اطمینان دارید؟نقل قول:
خیر دوست من ، اشتباه از من بود ، باید پستم رو هم ادیت می کردم که اصلا حواسم نبود ، شرمنده .نقل قول:
دی تو پلاس ، اسپیکر نداره دوست عزیز ، شرمنده که اطلاع رسانی اشتباه بود :11:
اما بدون نرم افزار تا جایی که اطلاع دارم ، می تونید ازش استفاده کنید ( منظور از نرم افزار ، بودن نرم اقزار خاص برای انتقال صدا یا فیلم به پلیر هست دوست من )
امیدوارم مفید بوده باشه
باز هم پوزش بابت اشتباه :11:
یا حق :46: :10: :11:
چقدر میخوای هزینه کنی؟ ......... ضمن اینکه در مورد ضبط با پلیرها، باید انتظارت رو معقول در نظر بگیری: پلیرها اساساً برای پخش ساخته شده ان و ضبط رو بعنوان یه قابلیت جانبی پیاده سازی کرده ان ... اگه واقعا قابلیت ضبطش واسه ات مهمه، و میخوای باکیفیت و از فواصل دورتر ضبط کنه، بهتره بری دنبال voice recorder .. یا حداقل مدلهایی که ترکیب ریکوردر-پلیر هستند.نقل قول:
در مورد اسپیکر: خودش در پست بعدی اش اصلاح کرد ... D2 اسپیکر نداره.نقل قول:
//
در مورد عدم نیاز به نرم افزار (ums بودن) : همونطور که گفت، XFi نیاز به نرم افزار داره و D2 نیازی نداره .. البته این بحث که دقیقا این یه مزیته یا نه، سلیقه ای هستش بیشتر ... خیلی ها (از جمله خود من) ترجیح میدن که مدیریت فایل رو از طریق نرم افزار صورت بدن، تا اینکه مستقیماً مثل کول دیسک داده ها رو بریزن توی دستگاه ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو بخونید.
من صدای اینا رو برای 90 درصد کاربرها یکسان می دونم ... xfi یه هدفون بسیار خوب همراهش هست البته .. تست هایی که سایت PCWorld انجام داده SNR (یکی از معیارهای مهم کیفیت صدا) رو در مورد XFi اندکی بالاتر از D2 اعلام کرده .. اما این تفاوت واقعاً کمه و چندان قابل اتکا نیست..نقل قول:
کلاً این از همون مواردی هستش که من قبلاً هم گفتم "سلیقه خیلی مهمتر از مقایسه مشخصاته" .. اینا هر دو مدلهای خیلی خوبی هستند با قابلیت های مشابه ... اگه چندتا نکته خاص (مثلا اسپیکر xfi یا عمر باتری قدری بیشتر D2 یا فرضاً ضبط D2 باید اندکی بهتر باشه) برات تفاوت ایجاد می کنه که خب براساس اون تصمیم بگیر ... وگرنه برو دنبال اونی که دلت میخواد ..
//
کیفیت تاچش مثل خیلی از تاچ های دیگه اس ... نه خیلی خوب و نه خیلی بد .. قابل قبوله...
سیمور جان ، یعنی (( 16م بودن D2 در مقابل 260 ک بودن xfi )) + (( باتری با 50 ساعت پلی بک )) مزیت بزرگی محسوب نمی شه برای این که تو این مقایسه D2 برنده باشه ؟نقل قول:
محتوای مخفی: پوزش
یا حق
ممنون بچه ها ولی من مشکلی با باترییش ندارم مشکل من میتونهنقل قول:
1. این 262000 رنگش باشه که میترسم کیفیتش بد باشه
2.اینی که گفته شد بدون نرم افزار نمیشه کار کرد باهاش میشه یکم تو ضیح بدی دقیقا این نرم افزار چه کار میکنه و کار کردن باهاش تو چه زمینه ای هست و اصلا این وسط چی کارست؟
3.محمد جان شما که تو کریتیو خبره ای اینو واسم نگفتی که این قابلیت x-fi ی هست و چی کار میکنه؟
( یه جا خوندم نوشته بود صدا رو زنده تر پخش میکنه ایا درسته؟)
رفتم کافی نت ویدبو هاشو ببینم کافی نتی که باز باشه نجستم:41:
تکنولوژی X-Fi چیست؟ طبق اظهارات مسئولین شرکت Creative، تکنولوژی Xtreme Fidelity تکنولوژی است که خصوصیاتی چون پشتیبانی از صدای 24 بیتی با نرخ نمونه برداری 196 کیلوهرتز با خروجی صدای بسیار شفاف که دارای نسب سیگنال به نویز (SNR) حداقل 110dB است را به همراه مشخصه های جدیدی چون CMSS-3D یاCreative Multi Speaker Sound با پشتیبانی از صدای فراگیر برای هدفون ها و بلندگو های چند کاناله و تکنولوژی جدید 24bit Crystalizer را در یک پردازنده واحد ادغام نموده است.
....................
با مراجعه به سایت کریتیو هم میتونید اطلاعاتی در این باره کسب بکنید ! ...
من شک دارم 262k بودنش تو ذوق کسی بزنه .. باز البته ضرر نداره اگه تست شون کنی .. سلیقه ها متفاوته ...نقل قول:
//
من اشتباه کردم و همونطور که دوستمون در صفحه قبل مشکوک شده بود، این دستگاه نیازی به نرم افزار نداره و میشه مثل یه کول دیسک باهاش رفتار کرد.
//
در مورد فن آوری Xfi که دوستمون هم توضیحی داد و من هم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه دوبار بهش اشاره کرده ام. (پست های 378 و 380)
262k در مقابل 16m : از این جهت مزیت بزرگی محسوب نمیشه که اولاً کریتیو روی کیفیت تصویر پلیرهاش عملکرد خوبی داره: درسته که 262k بودن Xfi2 یه عقبگرده (چون zen ها وارد حیطه 16m رنگ شده بودند قبل از این - احتمالاً کریتیو برای کاهش هزینه این رو پایین آورده) ، اما اولاً 262k همچنان نرمال محسوب میشه و اساساً یه ضعف نیست .. ثانیاً وضوح صفحه Xfi-2 و واید بودنش و بزرگتر بودنش میتونه این معادله رو باز هم متعادل کنه (D2 معادل 320*240 هستش)نقل قول:
در مورد باتری: عمر باتری Xfi-2 به نظر من به اندازه کافی هست .. دوستمون هم که مشکلی نداره این رو تایید می کنه (در مورد پلیرها، چقدر پیش میاد که ما بخوایم 40-50 ساعت بدون دسترسی به شارژ ازشون استفاده کنیم؟ -- میشه بیش از یه هفته استفاده چند ساعت در روز!)
دوستان ، از این که اطلاعات غلط دادم پوزش می خوام از همه ... :11: :11:
خدا رو شکر سیمور عزیز هست که اصلاح کنه ، خدا رو شکر
محمد جان ، امیدوارم بتونی با راهنمایی های خوب سیمور انتخاب خوبی داشته باشی . پیشاپیش مبارکت باشه .
مرسی :11:
یا حق
سلام خدمت همه ی بزرگواران
دوستان mozaic EZ300 یا U5 cowon
البته از نظر کیفیت و بلندی صدا
در ضمن ایا این اختلاف محسوسه
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
سیمور جان ، چند تا سوال :
اول این که تو سایت کریتیو که رفتم ، وقتی از گزینه Compare استفاده می کنم ، Bundled Software رو می بینم تو گزینه ها که مثلا برای ZEN X-Fi2 مورد Creative Centrale قید شده .... این به معنای نیاز به پی سی سوت نیست ؟( من از روی این قضاوت کردم )
آیا راهی هست که از توی سایت شون تشخیص داد که نیاز دارن یا نه ؟
دوم این که یکی دو تا از بچه ها ، گزینه های زیر 50 _ 60 تومان رو می خواستن ، من تو ذهنم استون پلاس بود ، اس 2 از کریتیو بود ، ترنسند بود و میزو ،احتمالا اول استون پلاس هست ، بعد اس 2 ، بعد ترنسند ، بعد میزو قرار می گیره ، درسته ؟
گزینه / کیس بهتری رو شما پیشنهاد می کنید یا خیر ؟
تنکس
ipod nano نسل 5 هم خيلي خوبه اگر خواستيد خبرم کنيد
اقا ÷بورو یه جا که بازارچه داشته باشه اشتباه گرفتی
اختلاف اینها از نظر کیفیت صدا و بلندی صدا کم و برای بیشتر از 80 درصد کاربرها نامحسوسه به نظر من...نقل قول:
اختلافشون: EZ300 یه اسپیکر داره و توانایی پخش عکس و فیلم داره (هرچند صفحه اش کوچکه و این انقدرها مهم نیست) ... به نظر من این مهمترین تفاوتشونه .. بعد از این بحث ظاهر به میون میاد که یه مساله سلیقه ایه ...
bundled software یعنی "نرم افزارهای همراه" .. به معنی MTP بودن (واجب بودن نرم افزار نیست) و تقریباً همه کمپانی ها به همراه قطعاتشون نرم افزارهایی رو ارائه میدن.. واقعاً هم خیلی وقتها مدیریت فایل با کمک اونها راحت تره ..نقل قول:
راه تشخیص قطعی اینه که صفحات رسمی اونها رو مطالعه کنیم یا ریویوهای معتبر رو چک کنیم: مثلا در فروشگاه رسمی کریتیو برای XFi-2 قید شده که نیازی به نرم افزار نداره:
نقل قول:
all thanks to the MP3 player's mass storage class capability
//
گزینه های 50-60 تومنی: معتبرترین در اون حدود، همون زن استون پلاس هستش .. سامسونگ هم فکر کنم در اون حدود سری u رو داره و iriver هم کمی بالاتر سری t رو داره .. اما اگه بحث روی 50 تومن باشه .. ترنسند و میزو که گفتی به عنوان مارک های درجه دوم، گزینه های قابل قبولی هستند .. به نظر من موقع خرید مارک های درجه دوم، بحث اعتبار مارک از بحث گارانتی کمتر اهمیت داره .. یعنی شما یه زولتریکس بگیری که گارانتی خوبی داره، می ارزه که یه مارک کره ای بگیری که شاید خوش آب رنگ تر به نظر بیاد اما گارانتی خاصی نداره.
دوستان ببخشید مدتی نبودم متاسفانه مصدوم شدم و 3 هفته ای خونه نشین بودم...
میخواستم ببینم باطری ایپادنانو چند ساعته و اینکه با چه ظرفیتهایی عرضه میشه و قیمت
سلام.
اخرش بعد یه هفته بالا پایین شدن بودجم اخرش امشب خریدم x-fi2.
155 تومن 8 گیگ.
چند روز دیگه یکم با کار کردم ریویو توپ ازش همینجا میزارم.
تشکر رو هم اخر همون رویو از همه کسایی که کمکم کردن میکنم...:40:
مبارکه فکر کنم چیزه خوبی باشه راستی تاچش خازنی یا مقاومتی ؟
سلام
منو هم راهنمایی کنید لطفا!
با وجود داشتن COWON A2 نیازی به پلیری ندارم که قابلیت پخش فایل عکس و ویدئو داشته باشه.
هدف اصلی استفاده هنگام ورزش (دویدن) و استفاده طولانی مدت هست.
شما چه پلیری رو پیشنهاد میکنید؟
با توجه به اولویتهایی که توی محصولات اسپرت رعایت میشه : مثل کنترل آسان...کیفیت صدا...ابعاد و اندازه و وزن ...شارژ...اکولایزر...سرعت تبادل اطلاعات و ...توصیه شما پلیر هست یا موبایلهای ویژه ورزشکاری؟چنین موبایلهایی تا چه اندازه مناسب هستن؟(با توجه به اینکه بنا به ضرورت موقع ورزش کردن باید موبایل هم همراهم باشه)
خودم اپل(شافل) رو می پسندم ...ولی مشکل با هدفون هست . و نداشتن تنظیمات اکولایزر.
یه نمونه از Sony هم که ضد آب هستش و برای شنا کردن و موزیک شنیدن مناسبه.کسی این مدل رو میشناسه؟
پیشاپیش ممنون میشم
سلامنقل قول:
شما که خودتون کوون دارین پس کیفیت کوون رو هم میدونین، من مدل E2 رو از کوون بهتون پیشنهاد میدم کیفیت کوون رو داره و هم اینکه خیلی کوچیک و ساده هست و برای ورزش هم مناسبه.
البته هنوز فروشش شروع نشده ولی از شنبه هفته بعد بین نمایندگی ها توزیع میشه
اینم هم لینک اطلاعاتش
[HTML][/HTML]کد:http://www.cowonglobal.com/product_wide/iAUDIOE2/product_page_1.php
ایشالا از کمند مصدومیت رهایی پیدا کنی! .. اتفاقاً ما هم چند وقت پیش موقع فوتبال شاهد یه برخورد شدید بودیم، بعد از از اون الان یه مدتیه دست به عصا بازی می کنیم (مثلاً من تک به تک ها رو نیرم تو پای مهاجم -- بعد که توپ گل بشه، بهونه میارم که "هر وقت 300 میلیون حقوق بهم دادید میرم تو پاش!!")نقل قول:
//
مدیریت باتری نانو الان سالهاست که تغییر نکرده و از نسل دوم تا الان حدود 24 ساعت برای صدا و 4-5 ساعت برای تصویر باقی مونده .. عدد قابل قبولیه.
(نسل 5) ظرفیت های 8 و 16 گیگ داره ..
قیمت دقیقی ندارم ... حدوداً باید 190 و 230 تومن باشن (به ترتیب حافظه) ... قیمت دقیق تر میخوای زنگ بزن به رایتک (که شماره اش رو در تالار چندبار داده ام -- کافیه یه سرچ بزنی) بپرس.
مبارکه .. مبارکه ... ایشالا که راضی باشی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مقاومتیه...نقل قول:
اتفاقاً در همین صفحات اخیر با دوستمون آلفرد88 بحث هایی در مورد پلیرهای مناسب برای فعالیت و ورزش داشته ایم... اگه خواستی چک کن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه از پست 1217# به بعد، تبادل پست هایی که با این دوستمون صورت گرفته رو بخون -- بحث های خیلی خوبی شده و خیلی از مدلهای مناسب در این زمینه معرفی شده ... اینا همه خوب و عالی هستند و میشه برحسب سلیقه یکی رو پسندید.نقل قول:
دوست عزیز با سلام و تشکر از زحماتتون .به نظرتون ایا 24 ساعت باطری کم نیست .من دنباله یه چیزی هستم که بعد از یکی دوسال استفاده به این میزان برسه و به صورت معمولی 40 -50 ساعت باطری نگه داره .یعنی شارژ ایپاد از iaudio کمتره .تازه این مقدار از کمترین طوله عمر باطری سونی نیز کمتره.نقل قول:
cowon و sony دارند کارای لانگ باتری لایف.i7 جز ء خوباشهنقل قول: