نباید بخوریش،باید برش داری فقط و ببری برای arl emon!نقل قول:
Printable View
نباید بخوریش،باید برش داری فقط و ببری برای arl emon!نقل قول:
احتمالا پیشنهاد اون kolgrim رو قبول کردی. این کار خوبه. ولی میتونی اون جا که رفتی اون کاری که ازت خواسته بود انجام ندی چون یه توهین به مقدسات حساب میشه و در اون صورت چند تا اعضای گروهت رو از دست میدی.به نظرم این کارو کنی بهترین کاره:نقل قول:
قبل از اینکه پیش Urn of sacred ashes بری یه سیو بکن بعد اون کاری که ازت خواسته بود رو انجام بده. وقتی روی اون Urn of sacred ashes دو تا گزینه هستش یعنی تو باید 2 گزینه رو انتخاب کنی. من دقیقا اسم گزینه ها رو یادم نیست که چی بود ولی واضح هستش یه دونهش که برای معالجه erl eamon به درد می خوره. بعد از این کار دعوا شد عیبی نداره تو از اون معبد برو بیرون. بعد Kolgrim به خاطر اینکه این کارو براش انجام میدی خوشحال میشه و به خاطر همین بهت یه کلاس یاد میده که اسمش فکر کنم Reaver است که کلاس فوق العاده خوبی است.بعد از این دیگه این کلاس باز میمونه چون بازی یه جوری وقتی یه کلاس باز کردی دیگه حتی بازیو از اول هم بری اون کلاس باز هستش. حالا میتونی اون سیو قبلی خودتو بیاری. این دفعه دیگه اون کاری که ازت خواسته بود انجام نده و فقط گزینه که مربوط به erl eamon بودش فقط انتخاب کن. وقتی بری بیرون اون Kolgrim به خاطر این عصبانی میشه و باهات می جنگه. وقتی اونو کشتی چیزای خیلی مفیدی می گیری که یه دونش خیلی خیلی به درد می خوره و باهاش می تونی Highdragon رو از بالای کوه به پایین بفرستی و باهاش بجنگی.
ممنون... شما چي ميگيد؟؟؟نقل قول:
يعني وحيد اقا شما ميگين اول سيو كنم بعدش بخورمش و واين رو بكشم ...بعد دوباره لود كنم و اين بار نخورمش؟؟؟؟نقل قول:
اخه در هر دو صورت يه مردي هست كه گرز گنده داره...مياد باهام ميجنگه...
راستي اين جريان لباس دراوردن چيه؟؟؟؟
یه چیزی رو توضیح ندادم. اگه اونو بخوریش اون مرد که محافظت از معبد می کنه باهات می جنگه. عیب نداره اونو بار اول بکش و برو بیرون و با kolgrim صحبت کن تا کلاس reaver باز بشه. دفعه بعد که سیو رو اوردی اونو نخور و به خاطر همین اون مرد اولی باهات نمی جنگه ولی kolgrim باهات می جنگه.نقل قول:
یعنی با این توضیحات که من دادم دو تا امتیاز خیلی عالی برات داره. یکی اینکه کلاس خیلی خوب reaver باز میشه و یکی اینکه میتونی اونو بوق رو از جنازه kolgrim میتونی برداری و باهاش اون highdragon رو به پایین بیاری و باهاش بجنگی که اونم خودش برات مزیت خیلی زیادی داره که بعدا برات توضیح میدم. فعلا نمی خواد با اون بجنگی چون کشتنش به این آسونی ها نیست. بعدا می تونی برگردی و باهاش بجنگی.
اي بابا اقا وحيد...دست كم گرفتي ما رو؟؟؟نقل قول:
ميخواي برم دست خالي اژدها رو رام كنم سواري هم ازش بگيرم؟؟؟:31:
ممنون وحيد اقا...برم ببينم چي ميشه...:10:
MER30 AZ HAMEGI KE JAAVBE AN NEMIDID
HADEAGHAL AGE NEMIDONID JAVABAMO MAN 2 ROZ NAMONAM MONTAZER TE KASI BIAD JAVAB BEDE KE MAN BERAM EDAAMEYE BAZIMO BEDAM
:41:
سلام...
من رفتم و اون ashes رو دادم به اون طرف ...حالا هم loghan رو ديدم...
شنيدم اگه loghan بياد تو گروهم alister ميره...
ميخوام ببينم چه كار كنم؟؟؟loghan بهتره؟؟؟بيارمش يا نه؟؟
آقا سوال من تو صفحه 115 هست.
کسایی که بازی رو تموم کردن لطفا کمکم کنن دیگه...
سلام. بهتره که آلیستر رو نگه داری!! کلأ این کار منطقی تر هست .نقل قول:
از نظر داستانی هم متحد شدن با کسی که مسبب مرگ تمام واردن ها و حتی پدر و مادر کاراکتر شده ، چندان منطقی نیست!
loghan و الیستر،قدرت های یکسان دارند تقریبا،من که الیستر رو گفتم بره!نقل قول:
دوست عزیز من یه سیو دارم که elf ها و mage ها رو متحد کردم.ماموریت متحد کردن dwarf ها هم یکمی رفتم و تازه اول deep road هستش.شخصیت بازی هم Human-warrior هستش. اگه بخواید اونو می ذارم.نقل قول:
اگه منظورت لوگین هست با توجه به اینکه اولای بازی هستی فعلا لوگین رو نمی تونی توی گروهت بیاری. آخرای بازی این کارو میتونی بکنی که اونم بستگی به انتخاب هایی که می کنی داره. الان نگران نباش.در ماموریت Landsmeet میتونی این کارو کنی.نقل قول:
سلام...
من رفتم و اون ashes رو دادم به اون طرف ...حالا هم loghan رو ديدم...
شنيدم اگه loghan بياد تو گروهم alister ميره...
ميخوام ببينم چه كار كنم؟؟؟loghan بهتره؟؟؟بيارمش يا نه؟؟
سلام...
من رفتم دنبال queen..ميدونيد كه كجا رو ميگم؟؟؟
بعدشم خودم و تسليم كردم و رفتم زندان و خلاصه فرار كردم...حالا اليستر و موريگان اومدن كمكم...همه رو هم كشتم اما نميدونم كجا بايد برم... اخه وقتي ميرسم به در خروجي نقشه هيجاش فعال نيست...جرياني داره؟؟؟
اکسپنشن awakening را وقت کردم نشستم تمومش کردم، ولی کوتاه بود و فقط 22 ساعت طول کشید و متاسفانه تا بازی به جای جالبش رسید تموم شد ولی در کل خیلی خوب بود
اون تیکه انداختن هاشون هم بیشتر شده و دیگه در حد متلک شده بود مخصوصا oghren :31:
نمیدونم ولی این جوری که آخر بازی تموم شد به نظر نمیاد dragon age 2 در کار باشه غیر از اینکه داستانی غیر از darkspawn را دنبال کنه !
اینم یه عکس از اژدهای برق دار برای کشتنش electricity resistance اصلا نداشتم و بدبخت شدم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
حجم awakening چقدره؟؟؟
دیه سوال دیگه کشتن اژدهاها تکنیکی چیزی داره یا ... یجا گیر کردم یه جوجه اژدها از سقف میوفته پایین دوتا فوت میکنه هر 4 تا مون کله میشیم:41:
دوست عزیز توی spoiler می ذاشتی بهتر بودش. بعضی ها مثل خود من هنوز اونو بازی نکردم. حال کسی تا حالا توی مغازه ای دیده که بازی رو اورده باشن؟اونایی که بازی کرده بودن که مثل اینکه اونو دانلود کردن.نقل قول:
اکسپنشن awakening را وقت کردم نشستم تمومش کردم، ولی کوتاه بود و فقط 22 ساعت طول کشید و متاسفانه تا بازی به جای جالبش رسید تموم شد ولی در کل خیلی خوب بود
اون تیکه انداختن هاشون هم بیشتر شده و دیگه در حد متلک شده بود مخصوصا oghren:31:
نمیدونم ولی این جوری که آخر بازی تموم شد به نظر نمیاد dragon age 2 در کار باشه غیر از اینکه داستانی غیر از darkspawn را دنبال کنه !
اینم یه عکس از اژدهای برق دار برای کشتنش electricity resistance اصلا نداشتم و بدبخت شدم !
در مورد dragon age2 هم Bioware اعلام کرده که در اوایل سال 2011 منتشر میشه. فکر نکنم Blight تموم بشه. حالا awakening رو اگه بازی کردم می فهمم قضیه چیه ولی اون طوری که بازی داستانش هست ممکنه شماره های زیادی داشته باشه
سلام...
من ديگه واقعا در مونده شدم...
هر جايي كه توي بازي بود رو رفتم تمام نقشه هم كه فعال هست رو رفتم...ديگه نميدونم كجا بايد برم يا چه كار كنم...
الان اين كويستها مونده :
correspondence interruptus
negotiation aids
fals winter
dark scale armore
unrest in the alienage
something wicked
aparagon of her kind
exotic methods
the sword of the beresaad
wynn's regret
jowan's intention
the lansmeet
حالا بگيد من چه كار كنم و كجا برم...
این هم مشکل اولیه نصب در win7 واسه من وقتی فایل ستاپ بازی به اسم Windows Installer رو اجرا میکنم این ارور رو میده:
که عاجلا و آجلا بعد از کلیک بر دکمه ی معظم اوکی ایشون هم میان توضیح میدن که نصب نشد :دی
کسی میدونه راه این مشکل چیه یا فایل ستاپ دیگه ای داشته باشه
مرسی
خوب میگه واسه نصب کردن جا به اندازه کافی نداری.درایوت رو خالی کننقل قول:
:5:نقل قول:
این ارور رو هنگام اجرای فایل ستاپ میده نه وقتی لوکیشن رو انتخاب میکنی تا بگه فضای کافی موجود نیست :46: :
نقل قول:
وقتی فایل ستاپ بازی به اسم Windows Installer رو اجرا میکنم این ارور رو میده
نقل قول:
عجب اشتباه جالبی کردم من دارم کلی بهش میخندم خودم :31:
دیسک های بازی رو اشتباه گذاشته بودم :18:
جالبه روشون هم نوشته بود دیسک 1 و 2 من از رو عادت اون دی وی دی که حجمش بیشتره (بیشتر روش رایت شده) رو گذاشته بودم به عنوان دیسک اول نگو دیسک دوم بود :27:
سلام...
ميشه يكي از دوستان بگه واسه landsmeet چه كار بايد كنم؟؟؟
ديوونه شدم...
من همه رو متحد كردم...اما landsmeet توي نقشه ام فعال نيست...چرا؟؟؟
بايد كاره ديگه اي بكنم؟؟؟
ممنون...حلش كردم...درست شد!نقل قول:
سلام.
آقا اگه یکی به ما طریقه نصب Awakeninig نسخه Razor رو توضیح بده ممنون میشم.
هر كاري مي كنم نمي تونم اين پل رو دست كنم اگه مي شه كمك كنيد:
گرافيك بازي اين جوريه؟ اگه اين جوري باشه كه خيلي چرتهنقل قول:
برو به این سایت و توی راهنمای تصویری میتونی کاملا متوجه بشی که باید چیکار کنینقل قول:
کد:http://mycheats.1up.com/view/section/2019479/27859/dragon_age_origins/pc
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
نقل قول:
فدات بشم هنوز بازی نکرده و از روی یک عکس چطوری میشه ادم بفهمه یک بازی چرته .
سیستم من با 8 گیگ رم و سی پی یو q6600 وکارت گرافیکی 4870 توی بازی کم میاره
من عكسهايي كه دوستمون رو راهنماشو گذاشتن واستون ميزارم اينجا...نقل قول:
دوستان این DLC ها که به اسم هدیه هست رو کسی دانلود کرده چی داره چجوریاست
feastday pranks
feastday gifts
feastday combo pack
جريان اينا چيه؟؟؟
من همه ي سرزمين ها رو رفتم و سه گروه رو متحد كردم اما الان ديگه هيچ جايي تو نقشه نيست كه نرفته باشم
به جز دنيريوم كه اونم سه جاش باز نميشه
حالا بايد چكار كنم؟
شما باید به قلعه ردکلیف برید و با ارل ایمون صحبت کنید. بعدش خودتون رو برای Landsmeet آماده می کنید.نقل قول:
خيلي ممنون به نظرتون چقدر ديگه از بازي مونده؟نقل قول:
ميگم شما به كوهستان رفتين و اون ashes رو گرفتين؟؟؟نقل قول:
اگه اين كار رو هم كردين كه ديگه ميشه گفت اخراشيد...بستگي داره چقدر بخوايد به كويستهاي جانبي بريد...
ولي اصليا ديگه تمومه...:46:
آقا من این awakening رو دارم میرم آنچنان چنگی به دل نمیزنه، خوده بازی بشدت بهتر بود.
عكس مراحل رو كه گذاشتم ولي نه فكر نمي كنمنقل قول:
راستي از كمكهاتونم تشكر مي كنم.
سلام.دوستان بالاخره قسمت شد ما هم Awaking رو بگیریم.ولی هر کاری میکنم نمی تونم برم تو بازی . تو آموزش اینو نوشته ولی واسه من اصلا Awakingنمیاد.لطفا کمکم کنید
آموزش:
To play Dragon Age: Origins - Awakening, select the New Game option
from the main menu. You will be given a choice between starting
Dragon Age: Origins or Dragon Age: Origins - Awakening. If you select
Dragon Age: Origins - Awakening, you can either import an existing
character or create a new one. A new character created in Dragon Age:
Origins - Awakening will start at level 18.
خب...نقل قول:
پس بايد اونجا بري حتما و يه نظر هم high dragon رو ببيني...
الان چه ماموريتهايي برات مونده؟؟؟
کسی می دونه تاپیک مخصوص Dragon Age: Origins - Awakening کجاست؟
high dragon رو كه كشتم پس اونجا رو رفتم. و اون بوق رو هم گرفتم بله.نقل قول:
ولي منظورتون رو از جسد نفهميدم
فكر نمي كنم براي dlc هاي بازي يه تاپيك جداگانه بزنندنقل قول:
تاپیکی برای اون زده نشده. همین جا میشه مسائل مربوط به اون بازیو مطرح کردنقل قول:
کسی می دونه تاپیک مخصوص Dragon Age: Origins - Awakening کجاست؟
البته این یک بسته مکمل هست و با dlc فرق داره.نقل قول:
فكر نمي كنم براي dlc هاي بازي يه تاپيك جداگانه بزنند
در جسد highdragon چیزهای مفیدی پیدا میشه. که مهمترینش scale اون است که اگر اونو به wade در denerim بدید برای شما یک armor خیلی قوی می سازه که شاید قوی ترین armor کل بازی باشه. البته می تونید انتخاب کنید از سه نوع armor کدوم رو برای شما بسازه.نقل قول:
high dragon رو كه كشتم پس اونجا رو رفتم. و اون بوق رو هم گرفتم بله.
ولي منظورتون رو از جسد نفهميدم
آقا من بازی رو تموم کردم فقط دیگه نمی تونم تو هیچ کدوم از شهر ها برم؟
باید چی کار کم؟
شما اگه dlc ها و یا نسخه ی awekaning رو نصب کنید ، این قالیت رو بهنتون می ده که بازی رو ادامه بدین و مأموریت هایی رو که انجام ندادین رو تموم کنید!نقل قول:
ظاهرأ برای awekaning تاپیک جدا زده نشده! در صورتی که داستان بسیار گسترده ای داره و البته بسیار هم سوپرایز کننده (شخصأ انتظار یک روال دیگه ای رو داشتم !!)
شاید بزرگترین مشکل این پک ، از بالانش خارج شدن کامل بازی باشه !! مثلأ الان skill 28 هستم !!! دیگه یک جورایی هیچی جلودارم نیست . البته در این بازی اوضاع خیلی بد نشده ، ولی اگه قرار باشه پک گسترده ی دیگه ای هم عرضه بشه و بایوور بخواد همین روال امتاز دهی رو پیش بگیره ، ممکنه بعضی ها با یک ضربه ؛ بالای 1000 تا دمیج بزنند! :دی(خودم تا حدود 450 رو زدم! :دی)
نه.وقتی بازی تموم شد دیگه نمیشه هیچ کاری کرد.میتونی Awaking رو بگیری و نصب کنی .نقل قول:
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
ببخش البرز جان شما اینو بازی کردی؟ من نصب کردم اما هر کاری میکنم نمی تونم برم توبازی.فقط میره تو خوده دراگون تو Awaking نمیره.چی کار کنم؟نقل قول:
مرسی