منم چیزی سر در نیووردم!
حالا چرا حضوری؟
ولی فک کنم بتونی بری غیر حضوری ثبت نام کنی و امتحان بدی
چون منم امتحانای ترم 2 پیشم مونده هنوز ندادم :d
منم چیزی سر در نیووردم!
حالا چرا حضوری؟
چون منم امتحانای ترم 2 پیشم مونده هنوز ندادم :d
آرهنقل قول:
منم چیزی سر در نیووردم!
حالا چرا حضوری؟
چون منم امتحانای ترم 2 پیشم مونده هنوز ندادم :
فكر كنم ميشه حضوري داد
ولي خب Maaryaami جان
واسه شما دخترا كه فرقي نداره
ما پسراي بدبخت بايد با هزار تا مشكل بريم كنكور بديم
حالا باز بگين حقوق زنان پايمال ميشه
اي خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا
اون کلمه ماههیان رو که نگرفتم یک دونه ه اضافه نذاشتی؟نقل قول:
اشتیاق: همزه + ا + ش + ت + ی + ی + ا + ق
میشه 8 تا قبل از شمردن واج باید همون طور که می خونی در نظر بگیری مثلا نجار میشه نج جار حالا حرکت گذاری بعدم شمارش
معلم ما تو این رابطه یه جزوه تو÷ اول سال گفت من گمش کردم
چند نکته:
تنوین یک تکواز هست
ریشه ی قدیمی کلمات تو شمارش تکواز به حساب نمی یاد
در مورد وند ها که اشتقاقی هستند یا نه باید به فعالیت هم توجه بشه
سده 2 تا حساب میشه
و...
دوستان کسی من رو میشناسه؟
ما از هرچی دانش آموز خوبه میشنویم نباید هی نکته وفرمول برای تست حفظ کنید(البته غیر نکات مهم و معروف)نقل قول:
منم احساس کردم زیادی نکته ای برخورد کرده و مفهومی نیست ولی حالا بعدا که بیشتر استفاده کردم ازش شاید نظرم عوض شد
در ضمن قلمچی و مبتکران هم سوال کنکورن دیگه فرقی نداره از این نظر. مساله نوع توضیحات خوشخوانه حالا ولش کن با یه بار دیدن کتاب که نمیشه راجع بهش قضاوت کرد من فقط پرسیدم ببینم اگه کسی استفاده کرده راضیه یا نه؟
سلام دوستان يه تست گسسته دارم لطف كنيد سريعترين راه حلشو بگبد (معلم گسسته گفته هركي يه راه حل سريع ارائه كنه 5نمره گسسته رو ميده)
تست: چند نوع گراف ساده بدون برچسپ همبند و نامنتظم كه مجموع مرتبه و اندازه آن 10 باشد وجود دارد؟
جواباشو نميزارم تا جواب درست خوددتون بديد و مطمئن شم جواب درسته
8 ماه و 4 روز تا کنکور......................
سلام
منظورتون از برچسب چيه ؟
اگه منظور از برچسب چيز خاصي نيست جواب 4 تا گراف ميشه چون تنها حالت p=q=5 قابل قبول هست كه ميشه باهاش 4 نوع گراف رسم كرد
اگه خواستي بگو تا كامل توضيح بدم
همین تست تو مبتکران هست که البته گفته سراسری 84. جوابش میشه 4نقل قول:
طریقه حل کردنش اینه که دونه دونه هر حالتی رو کشیده و بررسی کرده
در ضمن برچسب گذاری یعنی برای هر راس اسم بزاریم مثل راس a یا b یا...
چه قدر از احتمال بدم میاد :(
کسی کتاب آموزش احتمال ریاضی عمومی (پیش تجربی) سراغ نداره ؟
کسی کتاب نور فشار گرما ی اندیشه سازان رو نداره ؟
سراسري 84 كه درسته معلم ما هم همينو گفته ولي جوابش 5 دراورده با يه راه حل كه خودش رفته گفته هركي يه راه ديگه بره كه از راه خوش كمتر باشه 5نمره رو ميده ميشه شما اون راه حلو اسكن كنيد بعد تو سايت بزاريدنقل قول:
چرا که نه:5:نقل قول:
من دارمنقل قول:
چطور؟!:20:
با اينكه از من نپرسيدين با عرض پوزش من جواب ميدم!!نقل قول:
شرمنده حال نوشتن نداشتم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشين:10:
مثل برق و باد روزا میگذره انگار همین دیروز 1 مهر بودااا .... 1 ماه رفت:41:نقل قول:
اضافه ندارین ؟ :دینقل قول:
-------------
تا الان چه قدر از برنامه ی امتحان هفته ی آینده رو خوندین ؟ ( قلمچی )
اضافه که ندارم!نقل قول:
همینم پارسال رفتم انقلاب دست دوم خریدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شوما برو اونورا گیرت میاد!
برنامه ی قلمو من اختصاصیارو اکثرا خوب پیش رفتم جز هندسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمومی هم معارف و عربی ...بقیه هیچی هنوز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اختصاصی ها زیست و زمین مونده
از عمومی ها هم فقط زبان انگلیسی و ادبیات ها رو خوندم :دی
-------------
من تهران نیستم :پی
حتماً ببينيد ـ توصيههاي نفر اول:کد:http://weblog.fouladi.net/?p=16
در یک آینه ی مقعر ، اگر جسم را 4 سانت به کانون آینه نزدیکتر کنیم ، بزرگنمایی تصویر حقیقی آن از 3 به 4 میرسد.شعاع انحنای آینه ی مقعر چند سانت است؟
تصویر مستقیم جسمی با بزرگنمایی 3 ، در یک آینه ی کروی تشکیل شده است.اگر جسم را 20 سانتی متر جابجا کنیم ، تصویر مستقیم دیگری با بزرگ نمایی 2 تشکیل می شود.نوع آینه و فاصله ی کانونی آن کدام است؟
2*48=96 میشهنقل قول:
طبق روابط نیوتن :دی
اولا آینه مقعر (کاو) هستش چون تصویرش بزرگتر شده . جسم در فاصله ی کانونی قرار دارهنقل قول:
ثانیا وقتی بزرگ نمایی کم میشه یعنی جسم به آینه نزدیک شده ( a زیاد شده )
خب یک بار می گیم f به روی a مساوی 3 و یکبار هم می گیم f به روی a +20 مساوی 2 میشه
دستگاه رو حل می کنیم f میشه 120 :دی ( سوال قبل هم تو همین مایه ها حل میشه )
سلام
دوستان نمیدونید چقدر خوشحالم که اینجا رو پیدا کردم!بنده چند تا سوال دارم و امیدوارم به جواب برسم.راستی رک و راست هم بگم حوصله ندارم 130 صفحه رو بشینم بخونم!
اول از همه من خیلی نیاز دارم بدونم که درصد درس های رتبه های 2000 تا 4000 امسال چقدر بوده.
دوم اینکه...بیخیال.اول امیدوارم دوستان جواب این سوال رو بدونند و بعد بقیه سوال هام رو میپرسم.
ممنون از لطفتون
سلامنقل قول:
خوش اومدي!
با توجه به كارنامه هايي كه من از دوستام دارم با درصدهايي طرف 50 تا 60 رتبت بين 2000 تا 3500 ميشه:46:
شايدم كمتر!!!
سلام دوست عزيزنقل قول:
يه اين انجمن خوش اومدين:11:
بايد بگم اول شما بگيد كدوم رشته ايد تا من اطلاعات خوبي رو براتون بفرستم اميدوارم تجربي باشين:20::20:
آووووووونقل قول:
به این میگن هوش سرشار.مغزتو برم...
ولی بعدی رو یه جواب هایی دادی.دمت گرم.
:دینقل قول:
راستی اونی که جواب دادم a زیاد میشه :دی ( اشتباه تایپی بود :دی)
من ریاضی هستم.
خوب چند تا سوال دیگه:
چرا میگن گاج شمیمی بده؟من خودم گاج سفید 3 و پیش رو دارم و از روی اون میزنم راضی ام.میگن خیلی اشتباه توش هست و ... .یعنی کلا قیدشو باید زد؟
راستی من قصد دارم فول تست!رو این کتابها کار کنم و بگیرم.لطفا نظرتون رو بگید و اگر چیز بهتری رو برای کنکور سراغ دارید بهم معرفی کنید با دلیل لطفا.
گاج سقید ادبیات پایه برای کنکور.(2 3 پیش +زبان3)
کانون فرهنگی جلد ابی برای شیمی 2
دینی پایه گاج برای کنکور
و برای ریاضی 20 ازمون موسوی حساب.
نظرتون چیه؟
ممنون دوستان
سلامنقل قول:
1- گاج سفيد ادبيات تنها به درد نميخوره ولي براي مكمل خوبه
2- بدك نسيت ولي اگه ميخواي فول شي تست مبتكران بهمن بازرگان
3- خوبه:46:
خیلی ممنون دوست عزیز.
بقیه دوستان نظری ندارند؟؟؟
دوستان فرمول m=f\a (بزرگنمایی مساوی کانون تقسیم بر فاصله ی جسم تا کانون) درسته ؟
اصلا همچین چیزی داریم یا نه ؟
لطفا یه کار بلد در موردش توضیح کامل بده.
سلام
از بچه ها یی که کانون میرن یه سوال داشتم
امسال کانون مبحث هایی که امتحان میگیره خیلی عقب تر از درسای ماست. همیشه پیش اینجوری بوده؟
مشکل اینجاست که می خوایم یه بخش رو بخونیم تستاشو بزنیم معلمون وسطای فصل بعدیه میخواد که ما تمرینای اون بخش رو حل کنیم.مثلا حساب دیفرانسیل میخواد از فردا حد رو شروع کنه ماباید سری رو کامل بلد باشیم اونوقت برای قلمچی باید دنباله رو بخونیم. فیزیک داره دینامیک درس میده (امروز امتحان از فصل یک هم میخواست بگیره نذاشتیم)اونوقت قلمچی تا وسط فصل یک رو میگیره. پاک قاطی کردم نه برنامه ی مدرسه رو درست می خونم نه قلمچی رو.
به پشتیبانم هم که میگم میگه!(واج آرایی صامت «م» و جناس ناقص داره!):اولویت با برنامه ی مدرسه اس.اینم که راه حل نشد یعنی برنامه ی آزمون رو کلا بیخیال شیم؟
تاثیر 15 درصدی سوابق تحصیلی در کنکور 88
کد:http://kanoon.ir/misc/news/fullnews.aspx?postid=52286
نقل قول:
سلام
امسال کانون مبحث هایی که امتحان میگیره خیلی عقب تر از درسای ماست. همیشه پیش اینجوری بوده؟
مشکل اینجاست که می خوایم یه بخش رو بخونیم تستاشو بزنیم معلمون وسطای فصل بعدیه میخواد که ما تمرینای اون بخش رو حل کنیم.مثلا حساب دیفرانسیل میخواد از فردا حد رو شروع کنه ماباید سری رو کامل بلد باشیم اونوقت برای قلمچی باید دنباله رو بخونیم. فیزیک داره دینامیک درس میده (امروز امتحان از فصل یک هم میخواست بگیره نذاشتیم)اونوقت قلمچی تا وسط فصل یک رو میگیره. پاک قاطی کردم نه برنامه ی مدرسه رو درست می خونم نه قلمچی رو.
به پشتیبانم هم که میگم میگه!(واج آرایی صامت «م» و جناس ناقص داره!):اولویت با برنامه ی مدرسه اس.اینم که راه حل نشد یعنی برنامه ی آزمون رو کلا بیخیال شیم؟
بیشتر مدرسه ها همینطورین! ماهم کل درسامون از برنامه جلوتره یعنی اصلا رو برنامه کانون درس نمیخونیم !فقط گاهی اوقات...
اولویت با برنامه مدرسته!
آره بابا درستهنقل قول:
دوستان فرمول m=f\a (بزرگنمایی مساوی کانون تقسیم بر فاصله ی جسم تا کانون) درسته ؟
اصلا همچین چیزی داریم یا نه ؟
لطفا یه کار بلد در موردش توضیح کامل بده.
یه فرمول دیگه هم داریم که اینه :
m = a'/f
که 'a فاصله ی تصویر تا کانونه :دی
برو درس نامه ی اندیشه سازان رو بخون :دی
من که اولویت رو به برنامه ی کانون میدمنقل قول:
سلام
مثلا همین امروز زیست داشتیم و معلم من و آورد پای تخته و چون درسمون جلو تر از برنامه ی کانون بود من نخونده بودم اون قسمت رو و به راحتی گفتم نخوندم و یه صفر گرفتم :دی که اون صفر هیچ تاثیری تو کنکور نداره :دی
البته می تونی از شیوه ی درس هر روز همان روز استفاده کنی :دی
بقیه دوستان هم اگر نظرشون رو در مورد سوالی که پرسیدم بگن ممنون میش
امسال مثه اینکه سرعت رو کم کردند واسه همینه که اکثرن جلوتر اند از برنامه!نقل قول:
ولی برنامه کانون هم مهمه اگه مهم نیست!!واسه چی اصلا امتحان میدید!!
زمانی رفتن به سر جلسه ی آزمون مفید هست و یه ارزیابی خوب حساب میشه!
که شما برنامه آزمون رو به طور کامل خونده باشید و با آمادگی کامل سر جلسه حاضر بشید!
کسی نمونه کارنامه آزاد و سراسری نداره که طرف قبول شده باشه , ببینیم درصدها دستمون بیاد.
راستی کسی در مورد این جریان که میگند اگر درسی را 100 بزنی خیلی تاثیر داره چیزی میدونه؟؟