کسی نبود :19:نقل قول:
Printable View
کسی نبود :19:نقل قول:
یعنی کسی چیزی نمیدونه:13:
نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
برو اینجا
C:\Program Files\AVAST Software\Avast
دوتا فولدر
def
setup
کپی کن یه جای دیگه همین
این دوتا فولدر آبدیت های اوست هستند
برای ابدیت آفلاین هم همون فولدر ها رو توی سیف مود بریز داخل این دایرکتوری
C:\Program Files\AVAST Software\Avast
وقت همه گی به خیر
من یه مشکل کوچیک دارم با فایروال
دانل مسنجر یاهو که میخوام از ویس کال استفاده کنم این فایر وال نمیزاره
هرچی هم بهش ور رفتم که امنش کنم و سیف زون کنم اکسکلود کنم و اینها نشده
تنها امیدم به اسپیسیفی پورت هست که وقتی درستش میکنم و همه پورتها رو آل میزنم و الو میزارم برای 3 ثانیه درست میشه ولی بلافاصلیه خود اوست برش میگردونه بازم نمیشه با اینکه اکسلود هست سیف زوم هست دستی هم فایروال تنظیمه ولی فایروال برش میگردونه به اتو دیتکت و غیر فعالش میکنه
گیج شدم دیگه
اوست رو که دی زیبل میکنم ویس مسنجر راه میافته
ورژن مسنجر ymsgr1100_2014_us
با ورژن 8 هم امتحان کردم نشد
Avast Internet Security 6.0.1289
اما خدایی این رودست نداره بهترینه اوست حتی کسپر رو هم گذاشته پشت سرش این الگوریتم جدیدش که دیگه نگو فکر کنم دیگه تو ورپن جدید فقط الگوریتمش آبدیت بشه و دیگه خبری از آبدیت های 5 مگی و اینها نباشه و راحت میشیم از آبدیت های زود به زودش
هر چند رفتم دستی زمان آبدیت رو زیاد کردم ولی بازم رود به زود آبدیت میکنه خوره اکانت adsl
من یه کالکشن 50 مگی از ویروسها دارم همشون رو شناخت عالیه
قبلا نود 2.7 داشتم تا 3 ماه پیش که آبدیت میشد حرف نداشت نود 4 رو میخورد حیف که دیگه آبدیت نشد
این ورژنAvast Internet Security 6.0.1203 رو هم امتحان کردم اما بازم نشد
ضمن این که این ورژن همین الان روی یه نوت بوک نصب دارم اونجا ویس و ویدئو کال درسته و هم وب کم و هم میکرو فون هم اسپیکر (وویس کال) کار میکنه
اما نمی دونم مشکلش با پی سی چیه
البته من هد ست نزدم
و توی تنظیمات اسپیک رو به عنوان هدفون و میکرئو فون ورودی رو به عنوان میکروفون بهش دادم
ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه و اصلا های لایت نیست؟
توی پرفورمنس توی تست هم که میرم هم میکروفون صدای ورودی داره هم صدای خروجی از اسپیکر میاد ولی توی مسنجر فعال نیست والا دیگه گیج گیج شدم
سلام
َآواستم رو چون انقضای لیسنسش تموم شده بود ، با Avast Removal Tool.exe حذف کردم و دوباره نصبش کردم اما Unsecured شده !
روی Fix Now هم که کلیک می کنم سه بار اجازه دسترسی میخواد و هیچ اتفاقی هم نمی افته !
باید چیکارش کنم ؟
بهترین جا برای دانلود ورژن جدید اوست ایران ست آپ هست
واقعا این سایت توی زمینه آنتی ویروس بهترین سایت ایرانه
کد:http://---------.ir/Security/Avast.html
این قابلیت Web Shield جلوی دسترسی سیستم به اینترنت رو می گیره.
راه حلی هست؟
با سلام
من نسخه free رو توی سیستم دارم حالا میخوام اونو حذف کنم و اخرین ورزن pro رو نصب کنم
برای پاک کردن کامل نسخه free از روی سیستم نرم افزاری از طرف avast ارائه نشده ؟ و باید با نرم افزارهای معمولی پاکش کنم ؟
لینک اخرین نسخه انتی ویروس pro رو می خواستم
برای این نسخه pro لیسنس و کی گیر میاد ؟ چون به استفاده از کرک عادت ندارم
با تشکر
نسخه فری با پرو چه تفاوتی داره؟
سلام
چند روزیه اواست رو نصب کردم و حتی از طریق خود سایت اکتیو کردم ولی هنوز نتونستم اپدیتش کنم ؛هر بار تا یه قسمتی متوقف میشه ؛پرو 6 دارم: لطفا کمک کنید این مشکل رو بر طرف کنم ممنونم ؛
به لحاظ امنتیتی تقریبا فرقی نداره...اصولا مطمئن ترین و ایمن ترین راه همون استفاده از نسخه.ی لایسنس دار یا فری هست. در مورد avast و avira نسخه.ی فری از نسخه.ی لایسنس دار خیلی از آنتی ویروسهای دیگه بهتره و نیاز خیلی مبرمی به استفاده از نسخه.ی پرو نیست.نقل قول:
به نظر من ترکیب رایگان اواست و کمودو (فایروال) بهترین گزینه برای امنیت هست.
در مورد آنتی ویروس های کرک شده خوب امکان نسخه.ی کامل بیشتر هست (مثلا ایمن بودن در هنگام استفاده از تراکنشهای بانکی) ولی چند تا مشکل داره:
1. سروکله زدن مداوم با آپدیت و کرک
2. پائین آوردن امنیت سیستم با استفاده از کرک ها (که اکثرا خودشون malware هستن)
3. خیلی اوقات بازه.های به وجود میاد که سیستم بی دفاع میمونه (به خاطر مثلا نصب کرک جدید یا آپدیت و ....) و همین امنیت بگیر وببند چندان جالب نیست در کل
سلام
دوستان ميشه لينك دانلود اين انتي ويروس رو برام بذاريد مرسي
کد:http://download.cnet.com/Avast-Free-Antivirus/3000-2239_4-10019223.html?part=dl-85737&subj=dl&tag=button
دقیقا چه تنظیمی رو انجام بدم که برای حذف ویروس سوال کنه؟
به خاطر اشتباه در خواندن سوال شما (سوال کنه ی آخر جملتون رو سوال نکنه خوندم :31: شرمنده) ویرایش شد :نقل قول:
برو به file system shield > expert setting>action و در اونجا گزینه ی اولی رو روی ask بذار , و همینطور برو setting داخل Quick scan بعدش action و در اونجا تیک Automaticlly ... رو بزن ، بعد گزینه ی اولی رو روی ask بذار .
سلام
ممنون من الان آواست رو نصب كردم
سوال داشتم كه اين آپ ديت كردن اين مثل نوده ؟ بايد يوسر پسورد بديم
مرسي
با سلامنقل قول:
دوستان در مورد این سئوالات من کسی نظری نداره ؟
اصلا لزوم نصب نسخه پرو هست ؟ چون شنیدم این نسخه قابلیتی برای فعالیتهای بانکی داره و من هم کارم یه خورده شبیه به همچین چیزی هست و البته همزمان از کومودو هم استفاده می کنم البته انتی ویروس کومودو غیر فعاله
با تشکر
دوستان من ثبت نام كردم توي آواست فقط يه فرم ساده رو پر كردم كه اسم مي خواست
يه ايميل و اين كشور رو بگيد بهد به راحتي ثبت نام شد درست رفتم ؟
اين راسته كه مي گن بهد اين اين ثبت نام يك سال رايگان كار مي كنه ؟ چه طوري بايد آپديتش كرد ؟
آنتی ویروس آواست یک نسخه رایگان داره به نام avast free ativirus که با نسخه پولیش فرق چندانی نداره و همیشه میتونید بدون نیاز به سریال ازش استفاده و همینطور آپدیتش کنید.نقل قول:
يعني آواست ديگه نياز به كد و سريال مث نود نمي خواد خود كار آپديت ميشه ؟
اما اینترنت سکیوریتی اون به نام avast internet security پولی هست و فقط در یک ماه اول استفاده از اون میتونید بدون نیاز به سریال ازش استفاده و همینطور آپدیت کنید، اما بعد از تمام شدن دوره Trial باید با سریال فعالش کنید.
طبق لینک زیر، اصلا تنها تفاوت نسخه free با pro همین بسته امنیتی اضافه هست که اشاره کردید و هیچ فرق دیگه ای ندارند.نقل قول:
بنابراین لزوم استفاده از pro نسبت free مستقیما فقط بستگی به نیازتون از همین مورد داره.کد:http://www.avast.com/free-antivirus-download
درباره پاک کردن اوست:نقل قول:
از نرم افزار Your Uninstaller 2008 استفاده کن هم سبک هستش هم با قدرت.
درباره نسخه ها:
نسخه پرو من استفاده می کنم فقط هم بخاطر آسودگی برای لایسنس.
در نسخه پرو بخشی اضافه میشه به اسم Additional Protection که شامل:
1-Safe Zone
2- Sandbox
3-Auto sandbox
4-web rep
5- Site Blocking
میشه.
فقط مشکل من با اوست Disinfect فایل هستش که تا الان که تست کردم ضعیف بود.
مرسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني پس خودكار آپديت ميشه و نياز به يوسر و پسورد مثل نود نمي خواد درسته ؟
شما بعد از اکتیو کردن، تا زمان تمام شدن مدت لایسنس، هیچ نیازی به چیز دیگری ندارید. و نرم افزار و دیتابیس کاملا آپدیت می شوند.نقل قول:
خوب اين زمان لایسنس تا كي هست ؟ از كجاي ميشه فهميد
از اینجا:نقل قول:
يعني آقاي pcsoft
براي شما تا سال 2050 نياز به آپديت نداره؟
بله کرک شده. تا سال 2050 اگر عمری بود و از کار نیافتاد البته:20:
نیاز به آپدیت داره. آپدیت ربطی به لایسنس نداره.
avast free ativirus واقعا این موارد به خصوص دوم و سومی رو نداره ؟ به نظرم قابلیت های مهمی هستند و تفاوتش رو با نسخه pro بیشتر میکنند. جا داشت در صفحه مقایسه ای سایت آواست به این موارد هم اشاره میشد.نقل قول:
نقل قول:
ذکر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوست، سندباکس و اتوسندباکس مطمئنی "فعلا" نداره(طبق تست های تاپیک تست ویروس)
البته اولین باره داره سندباکس می گذاره امیدوارم پیشرفت کنه.
ممنون pcsoft
چقدر عجبيه ! خوب تو اين وضعيت چرا زياد شناخته شده نيست ؟ همه از نود استفاده مي كنن
آپديتتش خودكاره يعني با وصل شدن به اينترنت خودكار آپديت ميشه؟
نقل قول:با سلامنقل قول:
خوب اگه کنار اوست از کومودو هم استفاده کنیم نیازی به استفاده از نسخه پرو هست ؟
قابلیتهای سند باکس کومودو مطمئن تر هست
میمونه قابلیتهای دیگه ای که شما ذکر کردین شامل
safe zone
web rep
site blocking
که در کومودو این امکانات نیست ؟
اگه بین نسخه پرو و نسخه رایگان در ویروس یابی و پاک کردن ویروس تفاوتی نباشته پس لزومی به تغییر در ترکیب من نیست
کومودو + اوست رایگان
البته با چشم پوشی از قابلیت بانکی که نسخه پرو داره
نظر شما چیه ؟
با تشکر
دلیلش سادگی و البته سبکی نود هستش. همین. وگرنه کسی از نود خیری ندیده. ویروس اجرا بشه نود32 براحتی بسته میشه.نقل قول:
اگر به جای نود، اوست شناخته شده می شد که چیزی که کم نداره هیچ خیلی هم پرقدرت تر هست و با این همه قابلیت و برای من هم که سرعتش کم نشده.
درباره آپدیت:
نیازی به تغییر نیست. همون رو نگه دارین. ترکیب عالی هستش که من الان البته با نسخه پرو ازش استفاده می کنم.(تا کومودو کامل درست نشه این ترکیب رو نگه می دارم)نقل قول:
نوشته شده توسط K1lou;663995
5
خب انقدر تعریف کردید ازش که برای تست فعلا avast free نصب کردم.
خودم که همیشه کاسپریم، میخوام ببینم به جای ناد میشه برا ناوارد ها نصبش کرد یا نه.
مواردی که بلافاصله متوجه شدم :
سرعت بالای گارد فعالش هست،
اینترفیس عالی، جذاب، و آسان،
تنظیمات مناسب برای خودکار شدن و پیغام ندادن موقع شناسایی مخرب ها
امکان دانلود آپدیت اولیه از سایت
البته نسخه free فقط موارد اول و دوم رو ندارهنقل قول:
مورد سوم رو داره منتها با امکان اعمال تنظیمات محدود به روشن و خاموش کردن Auto sandbox
موارد چهار و پنجم رو هم داره که البته چندان مهم هم نیستند.
با سلام خدمت دوستان
راستش من به خاطر اشتباه در دریافت یک سریال یک ساله مجانی که مربوط به نسخه اینترنت سکیوریتی میشد نسخه free سیستم خودم رو پاک کردم و حالا نسخه انتی ویروس pro رو دارم و مشکل ریجستر کردن
سریالی برای فعالسازیش سراغ ندارین
سریال باشه بهتر از کرک هست
با تشکر
سلام
منم اوست فری رو نصب کردم. تا اینجا به نظر خوب میاد.
فقط یه سوال: وقتی فلش یا هارد به سیستم وصل میکنم چرا پیغامی برای اسکن نمیده؟ نمیشه یه کاری کرد بده؟
کلید avast Internet Security تا تاریخ 18/4/2012
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://20uploads.com/files/1390/aban/26-30/key-avast-Internet-Security.rar
کلید Avast Free Antivirus تا تاریخ 2038
W6754380R9978A0910-4TZ59467
با سلام خدمت دوستان
من چون کومودو رو به همراه اوست پرو روی سیستم دارم و قابلیت سند بوکس کومودو رو می خوام ازش استفاده کنم حالا سند بوکس اوست رو چطوری غیرفعال کنم البته auto sandbox رو غیرفعال کردم
راستی ویزگی و کار دقیق این قسمت safe zone چیه و چطور عمل میکنه ؟
و یا اگر از لینکی که برای دانلود افلاین ابدیتهاست این ابدیتها رو دریافت کنم برای همه ورژنها کار می کنه یعنی نسخه free با pro
و یا اینکه نمیشه ابدیتهای یک سیستم رو کپی و به سیستم دیگه منتقل کرد ؟
با تشکر
دوستان
فرق بین نسخه های این سوئیت رو بگید
میخوام یه مدت از آوست استفاده کنم
بهترین نسخه کدومه ( کاملترین ) آخرین ورژن
از سایت بالا نسخه اینترنت سیکرتی رو داندو کردم حجمش 76 مگابایتهنقل قول:
کد:http://www.avast.com/download-software
روش فعال سازیچخ جوریه ؟؟؟
آنلاین آپدیت کنم یا آفلاین به نظر شما ؟
آپدیت آفلاین میشه ازش تهیه بشه یا نه ؟